Revizuire Webflow: 8 argumente pro și 2 contra utilizării Webflow Site Builder

Astăzi, construirea și proiectarea unui site web a atins noi culmi, unele dincolo de imaginație. Ceea ce părea complex în urmă cu câțiva ani, a fost complet eliminat de mulți producători de site-uri.


Să știi ce constructor de site-uri se potrivește cerinței tale necesită cunoștințe de fond despre constructor, precum și înțelegerea a ceea ce oferă exact.

Un astfel de constructor de site-uri care a fost din ce în ce mai popular este Webflow.

Webflow este un constructor de site-uri care trage și scade pentru a construi site-uri web responsive. A fost început pentru prima dată în 2013 și are sediul în San Francisco, California, SUA.

Deci, Webflow este potrivit pentru dvs.?

Ei bine, țineți-vă înainte de a decide dacă Webflow este potrivit pentru dvs. Prin această postare, voi dezvălui câteva dintre avantajele și contra contra folosirii Webflow.

Beneficiile fluxului web:

Unul dintre cele mai mari avantaje cu Webflow este că puteți începe să îl utilizați gratuit. Ei bine, acest lucru este gratuit pentru totdeauna. Un loc potrivit pentru persoanele cu un buget redus.

Webflow

Caracteristici:

Ar fi potrivit să adăugați caracteristicile lor ca unul dintre profesioniști. Ei bine, cu siguranță există un motiv pentru asta.

Constructorul de site-uri web de drag and drop susținut imens de HTML, CSS, JavaScript este alimentat pentru a construi site-uri web atrăgătoare și interactive, care pot susține și animații.

CMS-ul și comerțul electronic suportate de Webflow permit proiectarea ușoară a site-ului. În mod similar, editorul, împreună cu funcțiile de găzduire fără probleme, face mai rapid lansarea site-ului.

Planurile includ controale SEO avansate și site-urile dezvoltate cu Webflow sunt prietenoase cu SEO.

Webflow-avansat-SEO

Webflow-SEO-friendly

În afară de aceasta, veți avea acces la peste 100 de șabloane responsive. Webflow oferă o API bazată pe REST pe care o puteți utiliza pentru a actualiza / adăuga / șterge elemente din CMS.

Webflow-planuri

Flexibilitatea planului:

Webflow oferă planuri versatile. După cum am menționat, aveți opțiunea de a alege planul lor gratuit, care rămâne gratuit pentru totdeauna. Cu planul gratuit, puteți utiliza două proiecte cu proiectare completă și publicare pe webflow.io.

Planurile sunt împărțite în –

 • Planul site-ului – Acesta este un site web de bază
 • Planuri de conturi – Aceasta este o clădire de site web mai avansată, cu funcții adăugate.

Webflow-tipuri-de-plan de

Planul site-ului oferă 2 tipuri de planuri-

 • Planuri de site-uri web
 • Planuri de comerț electronic

Webflow-siteplans

Există 3 planuri de site-uri web cu planul de bază începând de la 12 USD / lună.

Webflow-bazic plan

Planurile de comerț electronic conțin, de asemenea, 3 planuri diferite, începând de la 29 USD / lună.

Webflow comerțului electronic

Planul de bază conține comisioane de tranzacție de 2%, în timp ce celelalte planuri nu au comisioane de tranzacție.

Webflow-plăți

Planurile acceptă o mulțime de funcții de marketing cu puține suporturi de bază și avansate de marketing la nivel. Aceasta este disponibilă indiferent de planul pe care îl alegeți.

Planurile de comerț electronic posedă un plafon de venituri pentru fiecare plan.

Webflow-gestionare

Un punct de reținut este că reînnoirile au prețuri mai mari în comparație cu prețurile pentru prima dată. În timp ce planul site-ului arată versatil, similar este cu planurile conturilor.

Planurile de conturi au 2 tipuri de planuri:

 • Planuri individuale
 • Planurile echipei

Webflow-AC-planuri

În planul individual, aveți un singur plan gratuit, împreună cu alte 2 planuri plătite. Planurile disponibile sunt prezentate mai jos.

Webflow-individuale planuri

Planul echipei are 2 planuri disponibile, astfel cum este evidențiat mai jos. Aceasta este o alegere bună pentru partajare și colaborare.

Webflow-team

În general, planurile sunt accesibile pentru o mulțime de caracteristici pe care le oferă fiecare plan. Având în vedere faptul că aveți atât de multe opțiuni de plan, puteți alege cel mai bun plan în funcție de cerința dvs..

Securitate:

Alături de furnizarea mai multor funcții, Webflow are, de asemenea, controale de securitate de bază adecvate. Fiecare plan este acceptat cu SSL gratuit.

Toate planurile sale includ o copie de rezervă și o versiune.

Webflow-backup-versionare

Dincolo de acest lucru, site-ul complet poate fi protejat cu parolă și securizat.

Webflow-parolă de protecție

Webflow asigură o securitate sporită asigurându-se că respectă cerințele obligatorii.

îmbunătățit-Webflow-securitate

Ușor de utilizat:

Fluxul web a fost bun în mai mulți termeni. Dar cât de bine este să începi să folosești?

Ei bine, sunt sigur că nu ai vrea să te lupți cu un editor complex! Sunetul este un coșmar potrivit.

Există o mulțime de funcții intuitive adăugate pe Webflow. Proiectarea site-ului dvs. web necesită doar o funcționalitate simplă de drag and drop cu codare zero.

Webflow-editor

Editorul site-ului oferă o vizualizare simplistă cu toate meniurile aliniate la stânga extremă.

Puteți selecta un element și personaliza. Webflow acceptă peste 2000 de fonturi.

Webflow-fonturi

În timp ce spun că fiecare element poate fi personalizat, aș menționa, de asemenea, că aceasta nu este în niciun caz personalizare de bază. Puteți crea unele personalizări cu adevărat complexe.

Webflow-personalizare

Șabloane: Fluxul Web ca constructor de site-uri furnizează peste 100 de colecții de șabloane. Aceste șabloane răspund complet mobil.

Webflow-siteplans

Puteți personaliza acest lucru folosind editorul liber de cod al fluxului Web încorporat.

Webflow oferă o listă de șabloane ale site-ului web din care puteți căuta.

Tip Webflow-of-șablon

Webflow oferă, de asemenea, o colecție bună de șabloane gratuite pentru comerț electronic, CMS, Business și altele.

Webflow segregă fiecare șablon pe baza domeniului și prezintă o listă de modele de șabloane.

Webflow-șablon-colecție

În orice probabilitate, Webflow oferă o colecție de șabloane uriașă, care este puternic evidentă. Un loc în care nu te-ai îndepărta de designul șabloanelor.

Răspuns și Uptime:

Fluxul web cu găzduirea sa oferă o garanție de funcționare. Aceasta garantează un timp de funcționare de 99,99% împreună cu o monitorizare 24/7.

Webflow-24-7

Împreună cu timpul de funcționare, Webflow oferă, de asemenea, un timp de răspuns bun, cu asistență rapidă. Infrastructura folosită de Webflow este concepută pentru a asigura o viteză constantă și constantă.

Webflow-aprins

Webflow acceptă scalarea imediată a resurselor. Toate planurile includ CDN pentru viteză rapidă. În timp ce planurile mai avansate includ Advanced Global CDN.

Planul cel mai de bază suportă 25.000 de vizite pe lună.

Suport CMS:

Webflow cu planurile sale și editorul oferă un suport bun pentru CMS. Puteți crea rapid o postare pe blog.

Pentru a ilustra acest lucru mai bine, Webflow oferă, de asemenea, videoclipuri elaborate care prezintă fiecare caracteristică mai detaliat.

Webflow-cms

Suport de comerț electronic:

Webflow are un suport la fel de bun pentru proiectarea comerțului electronic. Acest lucru nu este evident numai din planurile sale de comerț electronic, ci și din personalizările pe care le oferă în editorul său pentru dezvoltarea magazinelor de comerț electronic..

Webflow-eCommerce-suport

Configurarea și proiectarea magazinului dvs. pot fi finalizate în câteva clicuri.

Relații Clienți:

Dacă vă simțiți vreodată pierduți în timp ce utilizați Webflow, atunci nu este nevoie să vă faceți griji, deoarece Webflow oferă materiale enorme de resurse cu opțiuni variate.

Webflow client-suport

În afară de gazda de opțiuni de asistență pentru clienți, Webflow oferă și o opțiune de căutare a resurselor instantanee.

instant-răspunsuri

Dacă totuși, aveți nevoie de ajutor, atunci puteți, de asemenea, să vă trimiteți asistența pentru clienți. Asistența pentru clienți oferă, de obicei, răspuns la e-mail în câteva ore.

Webflow-send-msg

Webflow are o colecție de blog bună, la fel de informativă.

Webflow-send-msg

Webflow oferă asistență cu o mulțime de tutorial video care acoperă fiecare subiect.

Pentru orice ajutor suplimentar, Webflow are și o secțiune de întrebări frecvente.

Webflow-faq

Contra de flux web:

Webflow are o mulțime de funcții intuitive, fără îndoieli în acest sens. Dar are și aceste deficiențe?

Ca orice altă platformă, Webflow are câteva deficiențe, pe care le-aș evidenția aici.

Nu voi vorbi despre ratele mai mari de reînnoire sau taxele de tranzacție din planul de bază al comerțului electronic. Acesta este un lucru pe care mulți dintre concurenții săi îl includ și ei.

Deci, care sunt exact aceste contra?

Personalizări Cod:

Webflow este ușor de utilizat cu opțiunile sale de drag and drop. Cu toate acestea, dacă căutați personalizări complexe la nivel de cod, atunci acest lucru nu este posibil folosind Webflow.

În timp ce Webflow funcționează bine cu șabloanele sale predefinite și personalizările editorilor, acesta oferă o personalizare minimalistă la nivel de cod.

Planuri:

Planurile oferite de Webflow sunt versatile, așa cum am subliniat mai devreme. În timp ce acest lucru oferă o alegere uriașă, în mai multe cazuri utilizatorii pot găsi aceste planuri confuze.

La prima vedere, acest lucru necesită ceva timp pentru a descifra care plan este cel mai potrivit. Acestea fiind spuse, aș dori să menționez, de asemenea, asistența pentru clienți Webflow vă îndrumă prin întrebările dvs. referitoare la planuri adecvate.

Curba de învățare abruptă:

Webflow oferă o listă uriașă de funcții este ceva ce am văzut deja. Cu o listă lungă de caracteristici vine și o curbă abruptă de învățare.

Așadar, dacă tocmai începeți, acest lucru poate solicita parcurgerea mai multor tutoriale înainte de a începe efectiv să explorați și să folosiți editorul lor.

Datorită colectării bune a resurselor, împreună cu o serie de tutoriale video, care ușurează curba de învățare într-o măsură mai mare.

CONCLUZIE:

Vorbind despre Webflow, am evidențiat atât de multe în ceea ce privește avantajele și contra.

La fel ca alții Webflow are câteva contrari, dar nimic care este o preocupare serioasă.

Webflow oferă planuri care se potrivesc oricărui buget și este accesibil. Lista sa de caracteristici, ușurința de utilizare, colecțiile de șabloane, editorul fără probleme și asistența excelentă pentru clienți, sunt ceva care nu vă poate lipsi.

Dacă sunteți în căutarea cu adevărat a unui editor simplu de utilizat și de a trage și arunca, care poate crea design-uri de site web atrăgătoare vizual, atunci Webflow este un magazin unic pentru toate acestea.

Revizuirea fluxurilor web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map