Revizuirea constructorului de site-uri GoDaddy: Opinia experților noștri (2020)

Constructorii de site-uri web sunt practic o temă, mai ales atunci când nu doriți să angajați dezvoltatori web scumpi.


Atunci când faceți design web singur, atunci alegerea unui constructor de site web accesibil și de încredere este cea mai sigură cale de urmat.

Un brand popular pentru găzduire, GoDaddy este la fel de prezent pe piață atunci când vorbim despre constructorii de site-uri web. Fiind un brand binecunoscut, cu siguranță nu puteți rata site-ul web constructor GoDaddy.

Există o mulțime de zumzet despre GoDaddy pe piață. Fiind unul dintre cei mai mari registratori de domenii, cât de competentă este constructorul de site-uri GoDaddy este o întrebare pe care majoritatea oamenilor o pun.

Am folosit constructorul de site-uri GoDaddy de ceva vreme și am decis să revizuiesc și să-mi expun gândurile.

Fără întârziere, nu mă lăsa să încep prin a oferi ceea ce am găsit într-adevăr atrăgător cu privire la constructorul de site-uri GoDaddy.

Pro despre GoDaddy Website Builder:

Este interesant să știu că constructorul de site-uri web GoDaddy este dotat cu o listă de caracteristici încărcate. Utilizarea constructorului de site-uri web GoDaddy descompune o mulțime de activități complexe de creare a site-urilor web.

Aici este aici, v-aș oferi o listă concludentă a celor mai bune oferte de constructor de site-uri GoDaddy.

Uptime:

Înainte de a alege un constructor de site-uri de încredere dacă uptime este îngrijorarea dvs., atunci permiteți-mi să vă spun, GoDaddy garantează o rată de utilizare 99,9%. Acest lucru este indiferent de planul pe care îl alegeți.

Iată timpul de utilizare pe care l-am înregistrat, care este destul de bun, dar și constant în același timp.

godaddy uptime

Iată media Uptime:
 • Mar 2020: 99.97%
 • Feb 2020: 99,99%
 • Ianuarie 2020: 99,99%
 • Dec 2019: 99.96%
 • Noiembrie 2019: 99,99%
 • Oct 2019: 99,73%
 • Septembrie 2019: 100,00%
 • August 2019: 99,93%
 • Iulie 2019: 99,98%
 • Iunie 2019: 100%
 • Mai 2019: 100%
 • Apr 2019: 99,99%
 • Martie 2019: 99,99%
 • Feb 2019: 100%
 • Ianuarie 2019: 100%
 • Dec 2018: 99,98%
 • Noiembrie 2018: 99,99%
 • Oct 2018: 100%
 • Sep 2018: 100%
 • August 2018: 99,97%
Iată timpul mediu de răspuns:
 • Mar 2020: 531ms
 • Feb 2020: 521 ms
 • Ianuarie 2020: 529 ms
 • Dec 2019: 476 ms
 • Nov 2019: 378 ms
 • Oct 2019: 403 ms
 • Sep 2019: 370 ms
 • August 2019: 361 ms
 • Iulie 2019: 457 ms
 • Iun 2019: 456 ms
 • Mai 2019: 441 ms
 • Apr 2019: 500 ms
 • Mar 2019: 490 ms
 • Feb 2019: 476 ms
 • Ianuarie 2019: 482 ms
 • Dec 2018: 458 ms
 • Nov 2018: 522 ms
 • Oct 2018: 467 ms
 • Sep 2018: 487 ms
 • August 2018: 473 ms

Puteți verifica scorul de funcționare detaliat aici.

Concluzie?

Godaddy este în general bun în viteză.

GoDaddy este construit cu infrastructura pentru a asigura viteza mare, precum și redundanța rețelei.

Serverele sunt furnizate cu monitorizare de securitate 24/7, care asigură, de asemenea, GoDaddy oferă cel mai bun timp de funcționare posibil.

Caracteristici și prețuri:

Obținerea caracteristicilor corecte rezolvă majoritatea provocărilor de construire a site-ului web. Cu GoDaddy, puteți personaliza site-ul dvs. web în funcție de cerințele dvs..

În momentul în care începi să folosești creatorul de site-uri, acesta îți va pune câteva întrebări pentru a oferi opțiuni de șabloane relevante.

pune întrebare de către constructorul de site-uri godaddy

Adăugarea unei noi pagini utilizând generatorul de site-uri GoDaddy este o problemă de câteva clicuri. După ce editați site-ul, puteți adăuga o nouă pagină.

adăugați o nouă pagină în godady builder website

Aceasta creează o pagină goală în care puteți adăuga secțiuni. Puteți adăuga un conținut al site-ului în orice locație și acest lucru poate fi adăugat cu ușurință de la constructorul de site-uri.

galeria godaddy

În timp ce adăugați secțiunea, puteți șterge, edita, muta sau dubla orice secțiune.

Celelalte opțiuni disponibile vă permit să adăugați secțiuni defilabile, mai multe meniuri, o galerie de imagini, lista de prețuri, videoclipuri YouTube sau Vimeo.

GoDaddy permite utilizatorilor să personalizeze numele paginii de pe site, precum și bara de navigare. Da, desigur, inutil să menționez că puteți modifica text, font și stiluri.

modificarea temei în constructorul site-ului godaddy

Toate planurile sunt acoperite cu criptare SSL, făcând orice fel de transfer de date în siguranță. În timp ce proiectarea unui site web are mai multe opțiuni, puteți utiliza, de asemenea, alte funcții, cum ar fi SEO, marketing și integrare în social media.

Împreună cu un sprijin puternic pentru crearea de site-uri web, constructorul de site-uri GoDaddy este la fel de atrăgător în ceea ce privește dezvoltarea magazinelor online..

dezvoltarea magazinelor electronice

După ce alegeți planul magazinului online, puteți vinde produse sau servicii, puteți configura diferite metode de plată, gestiona mai multe tipuri de transport.

Construirea de site-uri de comerț electronic este, de asemenea, susținută de o puternică comercializare prin e-mail, integrare în social media și suport SEO.

marketing prin e-mail

În general, oferă o bază puternică pentru a stabili prezența magazinului tău.

prezența pe piață a magazinului

Cu GoDaddy, vă puteți conecta direct la platforme de social media, cum ar fi Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Google+ și YouTube. Vă permite să vă răspândiți pe piață folosind mai multe canale.

Păi, sună mișto, nu-i așa? Cum este modelul de stabilire a prețurilor atunci când alegeți constructorul de site-ul GoDaddy?

Nu, îngrijorarea este că are un preț moderat. GoDaddy oferă un total de 4 planuri pentru constructorul de site-uri web. Planul cel mai de bază începe de la 5,99 USD / lună.

Preț constructor site-ul GoDaddy

Ușor de utilizat:

Un alt aspect pozitiv de impact este ușurința de utilizare a GoDaddy. În momentul în care începeți să utilizați constructorul de site-uri, veți avea o idee despre cât de ușor poate fi construirea site-ului.

Începutul este la fel de simplu. Fie că este vorba despre personalizări sau folosind orice altă funcționalitate a constructorului de site-uri web, se explică de la sine.

constructor de site-uri godaddy

Jocul cu elementele, alinierea și structurarea diverselor pagini este pur și simplu o chestiune de câteva clicuri. Pentru a adăuga, există o mulțime de tutoriale de bază disponibile în GoDaddy.

GoDaddy oferă constructor de site-uri GoCentral. Aceasta oferă site-uri web aproape gata unde trebuie să adăugați doar personalizări.

Constructorul de site-uri web este creat special pentru a face construirea de site-uri extrem de perfectă. Acest lucru vă permite să faceți un site web funcțional cât mai rapid.

Deși GoDaddy nu oferă prea multe funcții avansate, cu toate acestea, este ușor să începeți și să începeți să utilizați.

Acesta este un loc minunat pentru a începe și a explora în special pentru newbies.

Relații Clienți:

GoDaddy fiind un brand atât de popular înțelege cât de important este suportul pentru clienți pentru utilizatorii săi.

Asistența clienților poate fi accesată prin telefon, e-mail sau chat live. Deși chat-ul live nu este disponibil 24/7, puteți să le accesați prin intermediul telefonului 24/7.

Pe site-ul lor oficial, veți găsi mai multe link-uri de resurse.

Are o secțiune de ajutor care conține mai multe subiecte, inclusiv constructor de site-uri web.

godaddy centru de ajutor pentru constructor de site-uri web

Alte moduri în care vă ajută GoDaddy este cu ajutorul comunității sale, al întrebărilor frecvente și al secțiunilor dedicate de bloguri. În general, GoDaddy are un suport excelent pentru clienți, ceea ce face crearea site-ului web mult mai simplă.

Teme și șabloane:

Temele pe care le alegeți, vorbiți mult despre site-ul dvs. web. Mai degrabă, este site-ul dvs. web. Din fericire, GoDaddy nu se supune niciodată temelor și șabloanelor.

Oferă o gamă largă de peste 16000 de șabloane tematice care pot fi personalizate. Pentru a adăuga, cele mai multe dintre acestea conțin imagini gratuite.

Temele sunt create pentru a se potrivi perfect oricărei dimensiuni de aspect. Răspunderea multiplă a dispozitivului este ceva garantat în mod implicit de GoDaddy.

Alinierea și înlocuirea imaginilor se poate face cu ușurință de la constructorul de site-uri web.

Alinierea și înlocuirea imaginilor godaddy

Puteți stila aceste teme în funcție de cerința dvs. De asemenea, GoDaddy garantează o viteză ridicată standard a industriei pentru fiecare încărcare a șablonului.

GoDaddy vă permite să comutați între teme, deși vă avertizează că modificările anterioare ale temei nu vor fi păstrate.

Încercare gratuită:

Cea mai bună parte pe care aș spune-o despre constructorul de site-uri GoDaddy este încercarea sa gratuită.

Orice plan pe care îl alegeți, primiți o probă gratuită de o lună.

încercați gratuit godaddy webstie builder

Acesta este o idee bună pentru utilizatorii care doresc cu adevărat să exploreze constructorul de site-uri web înainte de a se angaja în orice plan specific.

Proba gratuită vă permite să încercați majoritatea opțiunilor, făcând mai ușor să previzualizați și să decideți dacă o anumită temă ar funcționa pentru dvs..

Contra:

Pentru a merge mai departe, permiteți-mi să expun ceea ce credeam că lipsește constructorul web al lui GoDaddy.

GoDaddy oferă personalizare cu flux gratuit, ceea ce este bun. Cu toate acestea, oferă personalizare de bază. Deci, dacă aveți nevoie de un site web extrem de atrăgător și creativ, atunci acesta ar putea fi o problemă.

Ușurința sa face din GoDaddy o alegere corectă pentru începători, deși mulți profesioniști web ar considera că este redus din punct de vedere al flexibilității. Ceea ce înseamnă că acceptă codare zero și, prin urmare, nu puteți modifica un singur tip de element sau modifica CSS / HTML conform cerințelor dvs..

GoDaddy nu acceptă bloguri încorporate, ceea ce ar putea fi din nou un motiv de îngrijorare dacă sunteți interesat de această caracteristică.

Acum, vedeți unde ar putea fi o provocare. Ei bine, asta depinde pur și simplu de ceea ce vă așteptați de la producătorul site-ului dvs..

Un alt factor care îl privește este prețul pentru dezvoltarea comerțului electronic. În cazul în care alegeți un plan de un an, atunci acest lucru v-ar costa 359,88 USD / an. Acest preț este mai scump în comparație cu mai mulți alți producători de site-uri.

Recomand Godaddy Website Builder?

Deci, încă dezbateți dacă puteți utiliza constructorul de site-uri GoDaddy? Ei bine, GoDaddy este extrem de ușor de utilizat. Ar trebui să știți cât de ușor ar putea fi crearea de site-uri web, în ​​timp ce încercați constructorul de site-uri web.

GoDaddy are o listă bună de caracteristici care acoperă cele mai esențiale componente ale dezvoltării site-urilor web.

Aceasta este una dintre opțiunile potrivite în cazul în care nu aveți experiență practică prealabilă în dezvoltarea site-urilor web.

Da, are câteva deficiențe, dar nimic care ar putea fi un blocant serios.

În cele din urmă, mă ocup de asta, da, este o opțiune bună de încercat. Nu doare niciodată mai ales când are un proces gratuit. Așadar, mergeți mai departe și explorați constructorul de site-uri GoDaddy.

revizuirea constructorului site-ului godaday

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map