Revizuirea HostGoi (2020): Merită să le cântăm?

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire în India, este posibil să fi întâlnit HostGoi, dar nu vi se pare?


Ei bine, această recenzie vă va ajuta cu siguranță să decideți dacă HostGoi merită sau nu timp.

Analizăm planurile de găzduire bazate pe diverși parametri, cum ar fi siguranța, stabilirea prețurilor, asistența etc. Puteți verifica modul în care examinăm serviciile de găzduire și apoi decidem pentru dvs. dacă optați pentru el sau nu.

Ce este HostGoi?

HostGoi, fondată în 2018, este un furnizor lider de servicii de găzduire web cu sediul în India și are centre de date în India, SUA, Europa.

HostGoi

HostGoi, o companie lider de găzduire web oferă cele mai bune servicii de găzduire web, hosting pentru revânzători, servere cloud, înregistrare de nume de domeniu, WordPress Gazduire, VPS, etc..

Acest lucru este evident din faptul că au Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School și mulți clienți internaționali.

Deci vă poate oferi „The Best Bang For Your Buck”?

Ei bine, asta vom aborda în această recenzie astăzi.

Să ne scufundăm, trebuie??

Uptime

Optime se referă la perioada în care gazda web rămâne în funcțiune.

Dacă ai crezut că 99% și 99,99% înseamnă același lucru, gândește-te din nou!

timpul de funcționare

Conform SLA Uptime Calculator, aceasta ar însemna timp de dezactivare de:

 • Zilnic: 8 secunde
 • Săptămânal: 1 minut
 • Lunar: 4 minute și 19 secunde
 • Anual: 52 minute și 33 secunde

În opinia noastră, este foarte bună timpul de funcționare pe care orice companie îl poate avea.

Prețuri și caracteristici

caracteristicile prețurilor

Lucrările din partea prețurilor sunt destul de îngăduitoare cu HostGoi. Probabil, HostGoi este unul dintre cele mai accesibile servicii de găzduire de pe piață.

Planul de bază vine la doar 0,85 USD pe lună. Chiar și Planul de afaceri și Planul Standard sunt destul de accesibile cu doar 2 $ și respectiv 3,85 USD pe lună.

Cea mai bună parte este aproape toate caracteristicile din toate planurile sunt similare, cu excepția „partea de disponibilitate”. De exemplu, în planul de bază, primiți SSD de 5 GB și 10 GB lățime de bandă, în timp ce același lucru este nelimitat în pachetul Business și Standard.

prezintă hostgoi

Ușurință în utilizare

Ușoritatea de utilizare este unul dintre factorii care, deși nu are o importanță primordială, însă multe lucruri depind cu siguranță de acesta.

Folosește Cpanel pentru o utilizare ușoară împreună cu instrumente de construire a site-urilor gata făcute, astfel încât să nu aveți nevoie de limbaje de codificare complexe.

Personal, am găsit interfața lor ușor de utilizat.

Relații Clienți

Ei bine, nu au videoclipuri pe site-ul lor web, dar au bloguri pentru tot.

Da! Adică TOTUL!

relații Clienți

Doar pentru a verifica dacă un chatbot a fost folosit pentru chat sau un om real, am încercat să punem o altă întrebare.

I-am întrebat despre migrare.

relații Clienți

Ne-am bucurat să primim un răspuns în curând de la partea lor și a fost un om. Chat-ul a fost cu siguranță lent, dar am putut găsi un răspuns la ceea ce ne-am propus.

relații Clienți

După cum puteți vedea din ecranul de mai sus, acestea au șapte categorii diferite pentru îndrumări cu privire la găzduire, WordPress, etc, în afară de faptul că au o secțiune specială despre „cum să porniți un blog” și un „ghid de hosting” detaliat.

Un lucru pe care l-am observat în mod deosebit în legătură cu ei este faptul că au un buletin de e-mail pentru a ne actualiza. Credem că este o caracteristică excelentă pentru a fi actualizat.

relații Clienți

a sustine

Deși menționează că au instalare gratuită SSL, dar pe site-ul lor web, au menționat taxe pentru același lucru. Credem că este o parte complicată și aici este necesară claritate.

SSL

Securitate

Chiar dacă securitatea nu este într-adevăr o prioritate pentru dvs., ar trebui să fie în continuare ceva care vă interesează, deoarece aveți date cruciale ale vizitatorilor dvs..

Deci, cum este HostGoi?

HostGoi vă oferă această garanție cu o serie de caracteristici de securitate.

Securitate

Securitate

Beneficiile HostGoi:

 • Uptime mare
 • În general, prețuri decente.
 • E-mail pentru a ne menține la curent este o caracteristică excelentă.

Contra de HostGoi:

 • Chat-ul în direct nu a fost satisfăcător și există loc pentru îmbunătățiri în viziunea noastră.
 • Certificatele SSL sunt gratuite cu planuri de găzduire partajate, dar au o valabilitate de 90 de zile și nu vin cu un sigiliu de încredere. Pentru a elimina acest dezavantaj, puteți opta pentru un certificat SSL Premium, cum ar fi Garantia ofertei Comodo, validarea organizării / administrării, sigiliul de încredere. Valabilitatea variază în funcție de termenul de abonament (1/2/3 an).
 • Soluția zilnică de backup a site-ului JetBackup este inclusă în cPanel gratuit, care generează automat o copie de siguranță completă a site-ului și stochează toate copiile de rezervă într-un server cloud. Cu toate acestea, păstrează copii de rezervă vechi de doar 5 zile, așa că dacă utilizatorul dorește să-și păstreze copiile de rezervă vechi pentru o viață, atunci trebuie să opteze pentru CodeGuard.
 • Suportul video ar fi fost mai bun pe lângă bloguri.

Concluzie

Acum vă puteți gândi cu privire la serviciile HostGoi în ceea ce privește ofertele și livrările sale.

Aș spune că, dacă există un lucru care mă deranjează în legătură cu HostGoi, ar fi o asistență de chat live mai șlefuită, dar tot ar putea să nu.

Poți merge chiar înainte & dați-i lui HostGoi o lovitură, suntem siguri că nu veți fi dezamăgiți.

V-ați abonat la serviciul HostGoi? Aveți o sugestie, poate doriți să partajați? Ne-ar plăcea să auzim de la dvs. în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map