Revizuirea Internet la cheie 2020: Opinia mea cea mai onestă cu pro și contra

Ce este Internetul la cheie?

Internet la cheie, acest nume vă sună familiar? Dacă nu ați auzit niciodată, atunci nu vă faceți griji.


Mulți oameni recunosc că nu sunt conștienți de Internetul la cheie sau pur și simplu nu au auzit niciodată despre asta. Dimpotrivă, sunt foarte puțini cei care au auzit la fel de bine că au folosit la cheie.

În general, în termeni de popularitate, veți găsi o reacție mixtă față de cheie. Înainte de a merge mai departe, permiteți-mi să dau o scurtă introducere despre Turnkey.

Un răspuns simplu este – Da, Internetul la cheie oferă servicii de găzduire. Interesant, spre deosebire de majoritatea celorlalte platforme de găzduire, la cheie nu s-a concentrat inițial pe serviciile de găzduire.

A început pentru prima dată în 1999 să furnizeze servicii de consultanță furnizorilor de servicii de internet și furnizorilor de telecomunicații îmbunătățite, înainte de a trece treptat la una dintre mai multe soluții de găzduire.

La cheie se află în Latham, New York și oferă servicii de gazduire ecologică.

Deci, face Internetul la cheie?

Continuați să cunoașteți mai multe constatări interesante ale Internetului la cheie!!

Cont la cheie de internet

Înainte de a verifica ce este bine despre Turnkey, permiteți-mi să ofer detalii despre ceea ce am găsit în ceea ce privește Turnkey.

La cheie există o listă versatilă de servicii, fără îndoială. Totuși, ceea ce am găsit în legătură cu lipsa lor de funcții îmbogățite în materie de securitate egală.

Ei bine, acest lucru nu implică în niciun fel cheie nu este în siguranță. Are SSL, filtre spam pentru e-mailuri, actualizări periodice, protecție cu parolă pentru directoare. Ceea ce lipsește este o caracteristică de securitate distinctă din industria casetelor.

Un alt factor care îl privește este sprijinul lor pentru SEO și analitice. În afară de AWStats, nu există niciun alt suport avansat de analiză.

La cheie are o găzduire SEO separată, ceea ce ne-ar face pe majoritatea dintre noi să ne întrebăm dacă alegerea oricărui alt plan de găzduire ar fi dreptul de făcut.

planuri seo

Ei bine, Turnkey a avut câteva aspecte legate de SEO în trecut.

Deși cele mai multe dintre aceste preocupări SEO au fost abordate de-a lungul anilor, totuși acesta este ceva de care ar trebui să fiți conștienți.

În sfârșit, la fel ca majoritatea platformelor de găzduire, Turnkey are o rată mai mare de reînnoire pentru planurile sale de găzduire, comparativ cu prețurile pentru prima dată.

Acestea fiind spuse, aceste dezavantaje nu sugerează renunțarea completă la cheie.

A ramana la curent!! Ați ști mai multe despre asta, mai departe.

Profesioniști la cheie pe internet

Continuând, acum este timpul să verificați ce este bine la cheie. Cu siguranță Turnkey are câteva funcții interesante și care scad din maxilar, care necesită mențiuni separate.

Deci, care sunt aceste caracteristici?

Ei bine, țineți-vă în timp ce dezvăluiesc cele mai bune piese despre Internetul la cheie.

Uptime

Internetul la cheie utilizează cea mai recentă tehnologie, bazată pe energie regenerabilă ecologică. Puterea este produsă la fața locului la centrele lor de date verzi.

Centeres de date

Cu toate acestea, mai impresionantă este fiabilitatea lor care oferă o garanție de funcționare a rețelei 100%.

Pe lângă disponibilitate, Internetul la cheie oferă și o garanție pentru latența rețelei și pierderea de pachete.

În conformitate cu SLA, durata medie lunară nu va depăși 95 de milisecunde dus-întors și pierderea medie lunară de pachete nu va depăși 1%.

Planuri și prețuri

La cheie oferă mai multe opțiuni, deoarece nu se limitează doar la Linux, dar acceptă și Windows.

La un nivel înalt, există 2 planuri Linux disponibile. Spre surprinderea tuturor, acesta oferă reduceri de aproape 75% pentru utilizatorii care fac prima dată.

Ei bine, aceste reduceri sunt aplicabile în cazul în care alegeți un plan de prețuri pe 3 ani.

Planurile Linux disponibile sunt-

Planuri la cheie Internet Linux

Un alt plan important de verificat este găzduirea Windows Shared. Aici aveți în total 3 planuri.

Planul Windows

Un alt plan care poate fi de interes pentru majoritatea bloggerilor din jur este gazduirea SEO. Aici aveți 3 planuri.

SEO-plan

În afară de aceasta, trebuie să alegeți o listă de servere dedicate, servere autogestionate și complet gestionate.

Cu toate că planurile nu sunt cele mai ieftine la reînnoire, acesta oferă totuși prețuri considerabil accesibile și oferă cea mai bună valoare pentru bani.

Caracteristici

O mulțime de caracteristici oferite fac parte din plan. Vorbind despre găzduirea lor Linux, Turnkey oferă stocare SSD nelimitată RAID-10. Cu siguranță o mare afacere!!

Țineți, există mai mult.

Planurile oferă lățime de bandă nelimitată, suport pentru mai multe domenii, suport IPv4 / IPv6. La cheie oferă SSL nelimitat și un SSL opțional de 2048 biți.

Caracteristici Cpanel

În mod similar, găzduirea bazată pe Windows oferă un set bun de funcții. Obțineți stocare RAID-10 de 20 GB până la 100 GB cu lățime de bandă nelimitată.

Este inclusă și asistența pentru MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 și IIS. În general, acceptă mai multe tehnologii bazate pe Windows.

Relații Clienți

Internetul la cheie oferă suficiente resurse pe site-urile sale web. Este posibil să nu găsiți prea multe resurse referitoare la cheie în altă parte.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a utilizării de bază este complet acoperită în baza sa de cunoștințe. Puteți contacta asistența pentru clienți prin telefon, poștă sau chat live.

Fiecare secțiune este acoperită de întrebări frecvente. Este inclusă și o secțiune de newsletter și blog care sunt la fel de interesante și atrăgătoare în același timp.

Asistența clienților este disponibilă 24/7. Pentru a verifica acest lucru, am încercat opțiunea lor de chat live. Cu toate acestea, chat-ul live nu era disponibil.

relații Clienți

Servicii de backup

Aici, copia de rezervă necesită o mențiune specială. Pentru serviciile de backup, există un Turnkey Vault care folosește tehnologii avansate și o GUI ușor de utilizat pentru a programa copii de rezervă.

Aceasta se bazează pe o tehnologie de backup cloud care este fiabilă și sigură în același timp. Acest lucru permite restaurarea timpului.

Asta nu e tot.

Primii 10 GB sunt gratuite.

de backup-service

În plus, puteți face o copie de rezervă pentru 25 USD.

migrațiune

Internetul la cheie vă ajută să migrați tot ceea ce include e-mailuri, baze de date, aplicații, site-uri web. Totul de pe site-ul dvs. web poate fi migrat.

Mai mult, acesta este un serviciu gratuit. În cazul în care nu sunteți sigur cum să migrați, atunci Turnkey Internet acceptă și o consultație gratuită.

migrațiune

Puteți face o copie de rezervă de la gazda web existentă, iar la cheie v-ar putea ajuta la restaurare.
Într-o situație în care doriți ca Turnkey să creeze copii de rezervă de la gazda existentă, atunci Turnkey preia backup și migrează până la 20 de conturi.

Peste această limită, Turnkey percepe o taxă minimă de 1,50 USD pentru fiecare transfer de cont.

Add-on-uri

Deci, ce mai obții cu Turnkey?

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile la cheie, atunci Turnkey nu oferă nicio întrebare garantată cu 30 de zile înapoi.

bani înapoi

La cheie, asistă nu numai migrația site-ului web, dar ajută și la migrarea serverului. Oferă asistență pentru migrare gratuită, împreună cu servicii gratuite.

La cheie oferă mai multe opțiuni de configurare a serverului bazate pe viteză și stocare. Nu ați rămâne niciodată fără resurse. În același timp, plătiți doar pentru configurațiile pe care le-ați folosi.

La cheie, acceptă o listă uriașă de scripturi softaculous care fac site-ul, blogul și crearea comerțului electronic mai simple.

Recomand Internetul la cheie?

În sfârșit, acum este timpul pentru verdict. Deci, este Pornit sau Oprit pentru Internetul la cheie?

Ei bine, Turnkey oferă mai multe servicii gratuite, care sunt incluse ca parte a planului. Ceva pentru care poate fi necesar să plătiți în cazul altor servicii de găzduire.

Configurațiile serverului, tehnologia cloud, timpul de funcționare consecvent, fiabilitatea, spectrul larg de funcții este cu siguranță atractiv și atrăgător de atenție..

O alegere excelentă dacă căutați opțiuni de găzduire dedicate și gestionate pe server dedicate bugetului.

În concluzie, internetul la cheie este impresionant și este foarte mult să încercați. Cizmele mari sunt ceva pe care cu siguranță Merite îl merită.

Accesați internetul la cheie

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map