Revizuirea MVPS (2020): Merită banii tăi?

Să ai încredere într-un serviciu pe care l-ai folosit anterior este o scuză foarte validă pentru a-l folosi în continuare. Dar loialitatea te face să te întorci la serviciu? Nu mai este de dorit și de avut?


Acesta este motivul pentru care am încercat MVPS. Deși nu ați mai auzit niciodată despre MVPS, dar are o evoluție semnificativă în Europa, de unde este de fapt.

Acum am încercat pe larg MVPS și avem câteva cuvinte de împărtășit. Prin urmare, toate informațiile din această recenzie se bazează pe experiența noastră personală.

Așadar, este MVPS noul cel mai bun serviciu de găzduire european pe piață? Sa incepem cu…

Ușurință în utilizare

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

Ușoritatea și accesibilitatea vă îmbunătățesc experiența într-un mod major. Există 2 aspecte principale ale utilizării: Interfața utilizatorului și Navigarea.

Interfața utilizator vă permite să învățați drumul prin proces & eroare. Are sens că, odată ce vă puteți croi prin toate butoanele și pictogramele, vă puteți obișnui cu ușurință cu mediul înconjurător.

Navigarea înseamnă să oferi utilizatorului cea mai bună rută posibilă pentru a se deplasa fără să se piardă în detalii tehnice. De asemenea, navigarea ajută la obișnuirea utilizatorului.

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

Să începem mai întâi cu Bara laterală a tabloului de bord. Este simplu și ușor de utilizat. Aveți 2 secțiuni principale pentru a privi altele decât Panoul de bord / Panoul de control și Cancel VPS.

Secțiunea Acțiune este în esență acolo pentru a porni / opri serverul, reporni, întrerupe sau oprește. Includerea tuturor butoanelor chiar în bara laterală facilitează menținerea site-ului dvs..

Există alte opțiuni chiar în secțiunea „Acțiuni” care facilitează navigarea. Puteți reinstala sistemul de operare, face upgrade, porniți consola pentru gestionarea manuală, puteți configura copii de rezervă, obțineți grafice pentru diverse statistici, instalați aplicații, clone etc..

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

În continuare, ne-am îndreptat către secțiunea Grafice pentru a verifica performanța. Au fost 3 grafometre care arată procesorul, memoria, traficul, citirea / scrierea discului.

Iar performanțele după cum ați putea vedea, nu sunt deloc rele, mai ales utilizarea procesorului pare stabilă și navigarea a fost rapidă, ceea ce este un plus sigur.

Prin urmare, pentru a completa această secțiune: UI & prezentarea este pe măsură. Interfața a fost ușor de accesat și navigarea s-a simțit lină.

Prețuri & Caracteristici

Configurați serverul dvs. Cloud VPS

Fără a pierde timpul, săriți la prețuri. Puteți modifica ciclul de facturare lunar, anual, semestrial & trimestrial și puteți selecta, de asemenea, sistemul de operare care va fi instalat în prealabil.

La 3,00 EUR / lună, planul „VPS ONE” vă va oferi un singur procesor core, 2 GB RAM, 25 GB SSD, 1 site web și 3 TB lățime de bandă de trafic, care sunt suficiente pentru un startup sau un site web orientat către o mulțime relativ mică..

Planul „VPS BASIC” la 7,00 EUR / lună este o îmbunătățire mult mai bună față de VPS ONE. Aveți un procesor dual core, 4 GB RAM, 50 GB SSD, încă un site web, dar în valoare de 7 TB lățime de bandă. În acest moment puteți începe să vă gândiți la îmbunătățirea blogului dvs. sau la pornirea acelui magazin online.

În mod similar, „VPS POWER” are dublul cantității de nuclee, dublă cantitatea de RAM, dubla spațiului de stocare, încă un site web (care la acest moment ar putea fi 2) și o lățime de bandă de 25 TB..

Nu primiți 2 site-uri web până nu vă mutați în insula de jos, începând cu „VPS SUPER”, care este de 39 € / lună și oferă un procesor cu 6 nuclee, 16 GB RAM, 150 GB SSD, 2 adrese IP și lățime de bandă 30TB..

În sfârșit, planul „VPS MAX” oferă 12 nuclee de putere a procesorului, 64 GB RAM, stocare SSD de 300 GB, până la 4 site-uri web și lățime de bandă de 60 TB, la 99,00 EUR / lună. Acum, dacă ar fi să dărâmăm, spațiul de stocare și lățimea de bandă ar putea fi extinse la nelimitat.

Securitate

Cel mai adesea, totul se reduce la securitate. Deci ce fel de securitate vă puteți aștepta de la MVPS? Ei bine, există 2 modalități de a vă asigura încrederea:

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

Autentificarea cu doi factori este o metodă de verificare care implică trecerea a două gateways înainte de a obține acces. Este una dintre cele mai obișnuite forme de autentificare, dar totuși foarte sigură.

Puteți configura cu ușurință numărul dvs. de telefon & e-mail, parolă & OTP, cheie & ID personal sau orice altă combinație de mijloace de autorizare.

MVPS - Furnizorul dvs. VPS de încredere de înaltă calitate

Lista de acces IP poate fi utilizată pentru a introduce adrese IP pe care trebuie să le blocați. Aceste adrese IP ar putea fi amenințări potențiale care ar putea dăuna site-ului dvs. Prin urmare, nu puteți reseta această protecție o dată setată și poate fi, de asemenea, folosită în tandem cu autentificarea cu doi factori.

Asta însumează securitatea. Aveți protecție sub forma autentificării cu doi factori și a listei de acces IP.

Relații Clienți

Asistența clienților îți face viața mult mai ușoară. Problemele apar tot timpul, iar utilizatorii ajung să caute răspunsuri pe internet. Dacă serviciul în sine are o bază de cunoștințe centralizată și un suport receptiv pentru clienți, acesta tinde într-adevăr să facă diferența.

întrebări frecvente

La început aveți secțiunea FAQ sau așa cum o numim „Baza de cunoștințe”. Puteți obține răspunsuri la o mulțime de întrebări comune, cum ar fi serverele VPS, garanția de funcționare, politica de backup, ce sunt copiile de rezervă automatizate și modul în care funcționează și multe altele.

Intrebari frecvente

Vorbind de răspunsuri, ei bine, sunt păstrate destul de scurte și la obiect. A fi la punct este bine, deși nu întotdeauna. Extinderea pe un anumit subiect este uneori necesară mai ales atunci când utilizatorul poate fi potențial nou pentru subiect.

Unele link-uri externe cu subiecte conexe pentru lectură ulterioară ar fi fost de asemenea utile, așa cum este cu multe întrebări frecvente similare.

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

Când vine vorba de asistență live, MVPS are un sistem de ticketing în loc, care poate fi folosit pentru a rezolva interogările sau puteți, de asemenea, să inserați erori de eroare sau capturi de ecran ale problemei dvs..

Furnizorul dvs. VPS de înaltă calitate

Aici, am postat o întrebare despre integritatea serverelor lor. Am vrut să știm dacă toate serverele lor au fost administrate autonom sau au fost delegate unor companii terțe, care este adesea o mișcare riscantă din cauza amenințărilor precum furtul de date și …

MVPS - VPS-ul dvs. de înaltă calitate de încredere oferă

… au răspuns în câteva ore, cu răspunsul așteptat: Nu sunt terți implicați. Dar, din nou, timpul de răspuns ar fi putut fi mai bun.
Acest lucru compensează asistența pentru clienți. Aveți o bază de cunoștințe destul de bună pe jumătate și un suport viu satisfăcător.

Concluzie

Deci, toate aceste informații ne lasă cu o ultimă întrebare:

Merită MVPS? Merită să vă recomandați dincolo de defectele sale? Va face diferența să vă mutați site-ul?

A spus simplu: Nu … dar da.

În experiența noastră, serviciul s-a simțit foarte satisfăcător. A fost ușor de utilizat, navigarea a fost rapidă, există o gamă largă de planuri cu mai multe niveluri de funcții, securitatea serverului este de încredere, asistența funcționează și …

… funcțiile de securitate de securitate ar putea fi, bine, mai mult, iar baza de cunoștințe ar putea fi extinsă.

Dar niciun serviciu nu este perfect și acestea nu sunt genul de defecte care strică complet experiența. Acestea pot fi rezolvate și îmbunătățite și să sperăm că o vor face.

Prin urmare, aceasta încheie revizuirea. Tu ce crezi? Ați găsit articolul informativ? Merită MVPS să treceți? Ați încercat serviciul? Vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-ne.

Încercați MVPS Hosting astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map