Revizuirea WordPress gestionată de Web Liquid (Plus Nexcess Preview 2020)

Revizuirea WordPress gestionată de Web Liquid (Plus Nexcess Preview 2020)

Revizuirea WordPress gestionată de Web Liquid (Plus Nexcess Preview 2020)

Deci, vă interesează să configurați un site WordPress.


Cine te poate învinovăți? WordPress este extrem de popular, până la punctul de a fi cel mai popular sistem de gestionare a conținutului.

Este popular pentru că este foarte flexibil / personalizabil, este în general ușor de utilizat și este gratuit (WordPress.org este, oricum – WordPress.com este o altă poveste).

Care este problema?

Ei bine, deși WordPress a devenit tot mai ușor, totuși implică configurare. În funcție de configurațiile gazdei, este posibil să fie nevoie să vă încurcați cu setările WordPress.

În plus, trebuie să o setați / să o instalați pe gazdă în primul rând. De asemenea, WordPress se actualizează tot timpul, la fel și plugin-urile și temele – poate fi o durere care trebuie să actualizeze toate aceste lucruri.

E in regula!

Unele gazde web oferă planuri WordPress gestionate:

Aceasta înseamnă că gazda va avea grijă, practic, de toate setările WordPress și chiar setările de găzduire, astfel încât să vă puteți concentra doar pe gestionarea site-ului dvs..

Liquid Web este unul dintre cele mai notabile dintre aceste gazde:

Este mare, dar nu este un conglomerat enorm. Și este cunoscut în special pentru soluțiile sale web administrate.

Iată câteva companii care le place hostingul WordPress gestionat de Liquid Web în special:

web lichid despre

Deci, dacă vă întrebați dacă găzduirea WordPress administrată de Liquid Web este sau nu potrivită pentru dvs., sau chiar dacă găzduirea WordPress administrată este potrivită pentru dvs., sunteți norocos!

L-am testat personal și am multe de spus despre asta.

Ne vom începe cu ceea ce știu că vă întrebați cu toții:

Performanţă

Da, performanța este esențială pentru găzduire.

Dar este deosebit de important pentru TINE, dacă sunteți interesat de un site WordPress gestionat.

Oamenii care caută soluții administrate de găzduire WordPress caută deseori (deși nu neapărat) pentru a alimenta site-uri web foarte importante.

Site-urile web care se ocupă de afaceri, mult trafic, sau sunt doar în general parte integrantă a unui proiect sau obiectiv.

Așadar, să ai un timp de funcționare solid și viteze bune este important.

Din fericire pentru noi, Liquid Web este o companie specializată nu doar în soluții gestionate, ci și în sprijinirea site-urilor web importante precum cele pe care le-am menționat.

Acum este important pentru mine să notez ceva aici:

În septembrie, Liquid Web a asociat cu o companie numită Nexcess pentru produsul său WordPress gestionat (bine, Liquid Web, dar orice altceva).

Obiectivul principal al Nexcess este de a oferi soluții gestionate, astfel încât să sperăm că înseamnă că găzduirea WordPress administrată de Liquid Web este de cea mai bună performanță..

Liquid Web este SUPER încrezător în capacitatea sa de a oferi timp liber. Este atât de încrezător, încât este ceea ce garantează:

garanție lichidă uptime web

Majoritatea gazdelor au o garanție de funcționare.

Ceea ce au câteva gazde este o garanție de funcționare de 100%. Pentru majoritatea gazdelor, garanția este de 99,9%. S-ar putea să credeți că această diferență nu este mare, dar este:

Pe parcursul unei luni, 99,9% uptime înseamnă 43 de minute de oprire. Desigur, 100% înseamnă o perioadă de oprire.

Acesta este un obiectiv impresionant.

Și adevărul cinstit?

Din câte îmi dau seama, Liquid Web se conformează garanției sale. Nu am văzut nicio perioadă de oprire pe site-ul meu și a fost destul de rapid.

Nu este o surpriză, desigur:

lichid web-performance-speed

Voi vorbi despre asta ceva mai mult în secțiunea de caracteristici, dar, în afară de a avea cele mai noi tehnologii și protocoale, Liquid Web scalează automat resursele cu site-ul dvs., deoarece necesită mai mult trafic.

Deci, în general, lucrurile arată destul de bine la performanță.

Liquid Web are infrastructură actualizată (fizic și digital), are funcții care îmbunătățesc performanța, iar în experiența mea, toate acestea funcționează excelent.

În ceea ce privește timpul de funcționare, viteza și performanța generală a site-ului, trebuie să spun … Web Liquid este fantastic.

Ușurință în utilizare

Ușurința de utilizare este, în general, întotdeauna importantă (chiar dacă unii nu cred acest lucru).

Dar este foarte important cu planurile de găzduire gestionate, dintr-un motiv destul de evident: scopul unui plan de găzduire gestionat este de a facilita viața titularului contului.

Cel mai bun mod de a vă spune cum am găsit ușurința de utilizare a lui Liquid Web este să vă arăt.

Iată cum arăta când am început:

liquidweb-a începe1

După cum am descris mai devreme, soluția WordPress gestionată este adusă de tine de către Liquid Web și Nexcess.

Dar mai ales îți vei crea contul prin intermediul site-ului Nexcess:

lichid web-a începe2

Odată ce am intrat în domeniul meu, informațiile de contact și cardul, planul a fost creat aproape imediat:

lichid web-a începe3

Este destul de ușor să treci de pe lista de planuri la planuri specifice (în cazul meu există doar unul):

ușurință web lichidă

Făcând clic pe acel mic meniu din lateral, arată câteva opțiuni rapide. Mai târziu veți vedea mai multe din tabloul de bord al site-ului, dar iată un mic fragment de instrumente de performanță:

ușurință web lichidă

Observați cât de simplu este: există o explicație despre instrumentul sau setarea și apoi un buton foarte simplu „pornit / oprit”.

De asemenea, este asemănător pentru partea centrală a pachetului de găzduire, configurarea WordPress:

ușurință web lichidă

Întregul punct al unui plan WordPress gestionat este faptul că gazda dvs. a configurat deja software-ul WordPress și îl gestionează pentru dvs., deci trebuie doar să aveți grijă de conținutul site-ului dvs..

Și cum probabil deduceți din ceea ce v-am arătat, în momentul în care ați creat contul, Liquid Web va avea WordPress actualizat și setat să se actualizeze automat.

Liquid Web generează automat o parolă pentru contul dvs. WordPress pentru utilizare imediată (o puteți schimba, desigur), dar poate fi vizualizată doar de un număr limitat de ori.

Făcând clic pe butonul „admin app” vă duce la aplicația WordPress în sine:

tablou de bord lichid web-wp

Chiar și în cadrul tabloului de bord WordPress, Liquid Web / Nexcess are o prezență. Vă recomandă să instalați anumite pluginuri atunci când începeți:

tablou de bord lichid web-wp2

Aceasta este o parte a tabloului de bord WordPress, care este doar pentru Nexcess. Alocarea de pluginuri la această secțiune va permite actualizarea automată a pluginurilor Nexcess, o porțiune cheie a experienței gestionate de WordPress.

Credeți-mă când spun că acestea sunt FAR din singurele exemple de ușurință în utilizare a companiei Liquid Web.

Îl veți vedea în tot restul acestei recenzii.

Dar, sper, acum, veți avea o imagine destul de clară despre cât de simplu este.

Este rapid și ușor să configurați un cont și să vă planificați, iar compania Liquid Web funcționează practic pentru dvs., astfel încât să puteți să lucrați direct pe site-ul dvs. în momentul în care ați configurat contul dvs..

În plus, Liquid Web vă parcurge prin mulți pași, iar interfața utilizator este atât de simplă (atât de plină de opțiuni simple de pornit / oprit sau da / nu), încât uneori se poate simți o limitare.

Am o singură plângere reală: dacă cineva este nou în găzduire sau este nou-găzduit mai avansat, poate fi complicat.

Sigur, Liquid Web explică lucrurile … dar acești explicatori ar putea avea sens doar dacă știți deja ce înseamnă unii termeni cheie.

În exemplul acelor instrumente de performanță, ce se întâmplă dacă nu știți ce înseamnă „micro-cache” sau „scalare automată”? Explicația oferită ajută doar atât.

De cele mai multe ori acord lichidului Web un permis aici:

Acest lucru se datorează faptului că găzduirea WordPress gestionată presupune să faciliteze viața persoanelor care au deja nevoi avansate.

Deci, din această perspectivă, Liquid Web este spectaculos prin ușurința de utilizare. Dacă sunteți un începător total, este mai dur, dar puteți să vă dați seama în continuare.

Cred că acesta este un element natural pentru toate caracteristicile pe care le oferă Liquid Web în aceste planuri:

Prețuri și caracteristici

Și, desigur, nu putem vorbi despre funcții fără preț. Așadar, să ne acoperim atât deodată!

Iată cele patru planuri disponibile pentru găzduirea WordPress gestionată:

prețuri web lichide1

Voi fi primul care a recunosc că planurile WordPress administrate de Liquid Web sunt pe partea de preț.

Găzduirea WordPress gestionată are o gamă, așa cum ați fi de așteptat, dar finalul inferior poate fi aproximativ același preț ca găzduirea comună comună: 3 – 4 USD pe lună sau chiar mai puțin.

Dar să începi la 29 de dolari pe lună nu este prea neobișnuit. Pentru a oferi o perspectivă, planurile Dreamhost variază între 16,95 USD și 71,95 USD pe lună, iar WP Engine variază între 29,17 USD și 241,67 USD pe lună..

Deci, în timp ce gama de prețuri a companiei Liquid Web este cu siguranță pe partea superioară, nu este nimic neobișnuit.

Ceea ce contează, în acest moment, sunt caracteristicile:

Primul nivel primește un site, 20 GB stocare SSD și 5 TB lățime de bandă.

5TB rămâne constant pe fiecare nivel, dacă nu ați observat.

“Dar de ce?” tu intrebi. „Nu ar trebui să devină mai mare?”

Ei bine … Liquid Web ar putea spune că cel mai înalt nivel are 7 sau 10 TB, de exemplu. Dar majoritatea oamenilor, chiar dacă folosesc 25 de site-uri, ar fi bine cu 5 TB de lățime de bandă.

Deci este o alocare mai onestă a resurselor.

Aceasta este, de asemenea, o veste excelentă pentru persoanele care gestionează doar un număr mic de site-uri (sau doar un site): înseamnă că sunt, practic, liberi să adopte atâta lățime de bandă pe care și-o doresc, fără să fie obligați să treacă la un nivel mai înalt.

Deci, din perspectiva cuiva care poate obține doar primul sau al doilea nivel, lățimea de bandă este destul de generoasă.

Ceea ce este important este că stocarea este SSD, care este mai sigură și mai performantă decât hard disk-urile vechi și că spațiul de stocare crește semnificativ de-a lungul planurilor.

Este cea mai generoasă cantitate de stocare SSD?

Nu.

Dar este suficient de bun pentru marea majoritate a utilizatorilor?

Pariați.

Apoi, există sincronizarea iThemes. Aceasta este o caracteristică destul de unică pentru Web Liquid.

iThemes este de fapt o companie pe care Liquid Web a achiziționat-o, iar iThemes Sync este aproape un manager WordPress.

Este o idee destul de simplă:

Utilizați un tablou de bord pentru a gestiona toate site-urile dvs. WordPress. Puteți face o mulțime de lucruri pe site-urile dvs., cum ar fi monitorizarea uptime-ului, gestionarea plugin-urilor și a temelor, crearea de copii de rezervă și multe altele – toate într-un singur loc!

Este disponibil numai pentru al doilea nivel înainte, dar are sens perfect:

Primul nivel permite oricum un singur site, așa că ar fi o pierdere să aveți iThemes Sync.

Ați văzut deja caracteristica de bază a WordPress și actualizarea automată a pluginului în ultima secțiune.

Dar există ceva destul de obișnuit despre modul în care Liquid Web gestionează actualizările pluginului:

Ei fac o copie a site-ului dvs. și testează actualizările pluginului în fiecare seară, automat. Deci, dacă ceva nu merge bine, site-ul dvs. nu va fi afectat și va fi mereu actualizat.

Pe această notă, puteți face copii de rezervă ale site-ului dvs. manual, dintr-un capriciu:

backup-uri web-caracteristici lichide

Dar asta nu înseamnă că TREBUIE să faci acest lucru manual în fiecare zi:

Liquid Web face backup automat site-ului dvs. în fiecare zi și îl păstrează aproape o lună. Și dacă doriți să restaurați site-ul dvs. la o versiune de rezervă specifică, puteți doar să solicitați asistență și o vor face pentru dvs..

O altă atracție plăcută către aceste planuri este că, deși gestionarea WordPress presupune să reducă volumul de muncă pe care îl aveți, veți avea și oportunități de a gestiona permisiunile de protocol de transfer de fișiere:

acces web-caracteristici lichide

Acest lucru nu este prea neobișnuit în produsele de găzduire, dar este bine că Liquid Web îl are.

Înseamnă că dacă ai un alt membru al echipei care lucrează cu tine, te poți asigura că pot sau nu pot accesa fișiere mai sigure.

Reglarea accesului la fișiere merge mână în mână cu posibilitatea de a reglementa permisiunile bazei de date:

lichid web-features-mysql-cenzurat

Accesul la baza de date nu este neobișnuit și, de fapt, multe planuri ieftine de găzduire partajată includ acest lucru.

Dar este plăcut să o ai în experiența gestionată, pentru că înseamnă că opțiunea există acolo dacă vrei să îți recuperezi frâiele.

Acum, să vorbim despre punerea în scenă și stencilele, deoarece acestea sunt o caracteristică majoră a acestor planuri.

Un site de punere în scenă este practic un site de testare: faceți un site de stadializare și apoi experimentați cu designul, caracteristicile site-ului etc..

Este destul de ușor de configurat:

lichid web-features-staging1

Site-ul principal, live nu va fi deloc afectat, astfel încât să puteți crea, fără teamă de consecință. Și site-ul de înscenare are practic toate calitățile site-ului tău live, astfel încât să obții întreaga experiență a testelor tale atunci când îl vezi.

În legătură cu mediile de punere în scenă sunt stencilele:

Dacă vă place designul unui site web pe care l-ați făcut și doriți să-l utilizați pentru un alt site, puteți crea un site de stencil:

lichid web-features-stencil2

Este o copie a oricărui site pe care îl doriți și poate fi utilizat ca șablon pentru celălalt site fără a face din nou toate lucrările de personalizare.

Acest lucru nu este util doar pentru a vă economisi timp, în general, este bine să vă economisiți timp pe termen scurt. Dacă vă dați seama că trebuie să obțineți site-ul Web B și să funcționeze mâine, de exemplu, puteți face asta cu ușurință.

Există, de asemenea, câteva instrumente rapide pentru îmbunătățirea performanței site-ului. V-am arătat acest lucru în secțiunea ușurință de utilizare, dar aruncați o a doua privire:

lichid-ușurință2

Scalarea în cloud vă asigură că site-ul dvs. are întotdeauna suficiente resurse pentru a găzdui traficul. Dar dacă vă îngrijorează că ar putea afecta negativ configurarea site-ului dvs., îl puteți dezactiva (majoritatea îl lasă, desigur).

Există, de asemenea, câteva opțiuni de gestionare a memoriei în cache, care vă asigură că site-ul dvs. furnizează rapid.

Acestea nu sunt cu adevărat instrumente cu care trebuie să faceți mare lucru – lăsându-le pornite este bine pentru majoritatea oamenilor. După cum vedeți, sunt super simple, așa că s-ar putea să vă enervați puțin:

„Nu există mai mult decât o setare„ on ”sau„ off ”?”

Aceasta este o nemulțumire valabilă, chiar și într-un produs de găzduire gestionat. Dar cel puțin aveți acești îmbunătățiri de performanță în primul rând.

Un ultim lucru care îmi place … administrarea permisiunilor echipei:

lichid web-features-team1

Da, este cam gol, pentru că acum sunt doar eu. Și da, o mulțime de gazde au setări pentru adăugarea și gestionarea conturilor echipei.

Îmi place doar configurarea acestui instrument de management al echipei, în special.

Bine, cred că am acoperit cea mai mare parte a funcțiilor până acum!

Deci, cât de bine se potrivesc funcțiile cu prețul?

Ei bine, așa cum am mai spus, prețurile sunt pe partea superioară, chiar și pentru găzduirea administrată.

Dar în contextul general al pieței WordPress gestionate, acestea nu sunt atât de mari.

Și după părerea mea, caracteristicile singure fac ca prețurile să fie destul de rezonabile.

Este adevărat că, într-o măsură, caracteristicile sunt limitate. NUMĂRUL de funcții este în regulă, dar nivelul de control pe care îl aveți asupra acestor caracteristici este mai mult o problemă.

Dar, la sfârșitul zilei, vă puteți gestiona bazele de date, mediile de organizare, stencilele, membrii echipei și multe altele. Deci, în general, aș spune că Liquid Web este destul de puternic în ceea ce privește funcțiile!

Consultați Planurile curente ale site-ului Web Liquid & Prețuri

Acum, la următorul lucru:

Relații Clienți

Ca și ușurința de utilizare, asistența pentru clienți este ceva ce mulți oameni se periează.

Și ca ușurința de utilizare, asistența pentru clienți este mult mai importantă în contextul unui plan de găzduire gestionat.

Deși doriți ca software-ul să fie suficient de ușor pentru a gestiona majoritatea elementelor de bază, trebuie să aveți, de asemenea, încredere în reprezentanți pentru a aborda rapid problemele și conținutul informațional disponibil.

Liquid Web face câteva promisiuni mari cu privire la asistența clienților:

suport web lichid2

Aceasta este o promisiune destul de mare de făcut.

Dar m-am gândit: „oh, înseamnă că voi primi un răspuns automat în 59 de secunde.” Ceea ce nu este atât de mare de o promisiune.

Ei bine, am testat chatul live pentru a afla.

Cu siguranță am primit un răspuns automat în câteva secunde … dar am primit și un răspuns REAL aproape imediat:

web-support-chat lichid1

lichid web-support-chat3

După cum vedeți, întregul proces nu a durat foarte mult. Și înainte de a râde, am avut un pic de defectare a creierului și am omis o informație evidentă pe site.

Însă îl puteți trata ca pe un test suplimentar unic al chatului live. Oricum îl încadrați, am primit răspunsuri foarte repede și am rezolvat problema în doar câteva minute.

Acum, singurul lucru care mă confundă cu privire la chat-ul live este faptul că este cam neobișnuit dacă folosești planurile WordPress gestionate.

Acest lucru se datorează faptului că accesați planurile WordPress pe site-ul Nexcess. Și Nexcess are butoane pentru a face un bilet de asistență pe tot site-ul:

bilet web-suport-bilet lichid

Deci este foarte ușor de accesat și la îndemână.

Dar butoanele chat-ului live nu sunt pe site-ul Nexcess, așa că trebuie să accesați site-ul Web Liquid Web pentru a accesa chat-ul live … chiar dacă orice altceva despre planul dvs. este pe Nexcess.

Oricare ar fi, problema minoră. La sfârșitul zilei, iată ce contează cel mai mult:

Reprezentanții sunt ușor de accesat, răspund și sunt de ajutor.

De fapt, reprezentanții sunt de obicei mai buni decât ceea ce ați primi la majoritatea celorlalte gazde. Liquid Web dedică mai multe resurse pentru asistența clienților, iar acest lucru a observat o mulțime de clienți.

Înseamnă, de asemenea, că puteți obține mai multe din repetări, de multe ori gratuit – gândiți-vă la backup-uri, despre care am menționat mai devreme.

Puteți contacta doar un reprezentant ori de câte ori doriți ca site-ul dvs. să fie restaurat la cum a fost în ziua X în ultima lună. Este destul de îngrijit și nu este singurul lucru pe care îl pot face.

Deci serviciul pentru clienți prin repetări, în ceea ce mă privește, este nemaipomenit.

Informațiile la fața locului sunt puțin diferite.

Informațiile la fața locului sunt în mare parte toate în baza de cunoștințe:

bază de cunoaștere web-lichidă

După cum puteți vedea, există câteva tipuri diferite de articole de asistență.

De fiecare dată când faceți clic pe una dintre categoriile principale, vi se va afișa un meniu din bara laterală a tuturor celorlalte tipuri de articole:

bază de cunoaștere web-lichidă2

Aceasta este, în general, o caracteristică excelentă pentru persoanele care navighează și nu am văzut prea multe pe alte baze de cunoștințe.

În ceea ce privește calitatea articolelor în sine, acestea sunt solide.

Dar dacă verificați bara laterală, este posibil să observați ceva:

Există doar 33 de articole în secțiunea WordPress gestionată.

Deși este adevărat că o mulțime de articole din alte secțiuni vă pot fi încă utile, aș dori să existe mai multe pentru WordPress gestionat.

Mai am o altă plângere:

Unele dintre articole sunt demodate.

La început, s-ar putea să nu pară o ofertă mare și nu este unic pentru Liquid Web. Dar ceea ce am observat este că multe articole sunt scrise înainte de septembrie 2019.

De ce contează asta?

Pentru că atunci a fost anunțată oficial Liquid Web achiziția de Nexcess. Și după cum ați văzut, produsul gestionat WordPress este gestionat în cea mai mare parte prin Nexcess.

Așadar, o mulțime de articole legate de găzduirea WordPress gestionată sunt depășite și contează mai mult decât ar face obiectele mai generalizate..

După ce ne-am uitat la ei, nu este prea rău. De obicei, încă sunt exacte, deși interfața s-a schimbat, instrumentele și opțiunile sunt în mare parte aceleași.

Oh, și în timp ce suntem pe tema Nexcess – Nexcess are propria sa bază de cunoștințe și pagini de întrebări frecvente. Și uneori poate fi chiar mai util decât site-urile Liquid Web.

Dar acest lucru poate deveni rapid confuz și chiar consumator de timp – de unde știți ce bază de cunoștințe are cel mai bun articol actualizat pentru dvs.?

Deci este frustrant. Baza de cunoștințe a site-ului Liquid Web este încă o resursă solidă, dar este îngenunchiată din cauza articolelor neactualizate, a unei mici selecții de articole doar pentru WordPress gestionate și există practic două centre de ajutor..

Spre creditul său, Liquid Web oferă câteva alte resurse de suport, în afară de reprezentanți și baza de cunoștințe.

Iată un exemplu:

Instrumente de suport web lichide1

Acestea sunt instrumente care vă permit să verificați rapid anumite elemente fundamentale ale site-ului.

Altul este Centrul de Resurse WooCommerce:

resursa lichida web-support-woocommerce

Este exact cum sună. Există tone de articole care acoperă o serie de subiecte.

Unele sunt rude de nișă și articole tehnice, cum ar fi articolul din mijlocul de mai sus. Există însă și o mulțime de articole

Deși este adevărat că nu toți clienții WordPress gestionați folosesc WooCommerce, puteți paria o mulțime, așa că este foarte util să aveți o mulțime de informații dedicate exclusiv WooCommerce.

În ceea ce mă privește, această resursă echilibrează unele dintre problemele de bază de cunoștințe menționate mai sus (deși nu în totalitate).

Când ați pus tot ce am vorbit împreună, acesta este rezultatul:

Suport destul de bun pentru clienți.

Aș spune că Liquid Web are un suport excelent pentru clienți pentru MOST-ul utilizatorilor săi. La fel se întâmplă ca unele defecte ale bazei de cunoștințe să o revină în mod special pentru utilizatorii WordPress gestionați.

Dar, în afară de asta, informațiile la fața locului sunt destul de bune, iar reprezentanții sunt minunați. Oricare ar fi defectele pe care le are, este cu siguranță un suport pentru clienți lider în industrie.

Dar … poate conduce industria și în ultimul nostru factor?

Securitate

Securitatea este întotdeauna importantă pentru găzduire și mai ales dacă faci un magazin online.

N-are rost să ne dallying dallying. Să trecem la ce anume merge Liquid Web pentru securitatea sa.

Iată un punct minunat în favoarea companiei Liquid Web:

securitate web lichidă1

Liquid Web rulează propriile sale centre de date. Nu este ca un conglomerat de găzduire mai mare, care aruncă serverele pentru o mulțime de companii diferite dintr-un singur centru.

Acest lucru este, în general, mai transparent și reduce numărul părților implicate … ceea ce înseamnă că reduce probabilitatea ca greșelile să se întâmple.

Dar acesta nu este singurul lucru bun despre serverele Web Liquid:

securitate web lichidă2

Fiecare centru de date are reglare industrială a temperaturii, securitate la fața locului și multă putere de rezervă.

Acestea sunt un standard de industrie pentru centrele de date, dar mă bucur că Liquid Web le are în continuare.

În plus, există 3 centre de date, două în Statele Unite și unul în Europa – deci este și o rezervă bună.

Un alt punct excelent în favoarea securității WordPress gestionate de Liquid Web este faptul că SSL vine automat.

S-ar putea să vă gândiți, „așteptați puțin – cele mai partajate planuri de găzduire la nivel de intrare vin cu SSL? Ce este atât de special despre Liquid Web? “

Diferența este că multe planuri partajate au SSL care expiră după un an și, chiar dacă nu, de multe ori certificatul SSL trebuie configurat cu site-ul dvs..

Aici, niciodată nu trebuie să vă faceți griji. Este o parte din ușurința de utilizare și o parte din funcții, dar este, de asemenea, un punct de securitate: te asigură că nu vei încurca câteva elemente de bază ale securității site-ului..

Iată un altul:

Liquid Web vă oferă un control suplimentar asupra securității, permițându-vă să gestionați token-urile API:

jeton lichid de securitate web

Token-urile API vă permit să vă asigurați configurarea integrării: crearea uneia vă permite să creați un identificator unic pentru o aplicație / integrare pe care doriți să o adăugați.

Nu trebuie să vă plictisiți, dar dacă sunteți în cauză, este o opțiune excelentă.

Și nu în ultimul rând, Liquid Web are mai multe certificări de securitate.

De asemenea, ar trebui să menționez că Liquid Web are pachete și instrumente de securitate suplimentare disponibile pentru achiziționare.

Dar acestea nu sunt caracteristicile de securitate implicite, așa că nu le pot valora prea mult aici. Sunt bine dacă le ai, desigur.

Împreună, nu mi se pare că Liquid Web are o siguranță nebună. Pare peste nivelul industriei, dar nu cu atât mai mult.

Adevărul sincer, probabil că este bine. Din câte știu, Liquid Web nu a avut niciodată un hack semnificativ (cel puțin până acum), ceea ce este o veste potențial bună.

Deci, se pare că securitatea este în general destul de solidă! Gata pentru a menține pozitivitatea?

Pro-uri

 • Performanta excelenta.
 • Ușoritate de utilizare excelentă din punct de vedere al simplității, al interfeței cu utilizatorul și al navigării (ceea ce ar trebui să fie cazul).
 • Un set bun de caracteristici, cu un echilibru bun de lucruri care fac viața mai ușoară pentru client și lucruri care permit clientului să devină mai avansat (dacă doresc).
 • Asistență destul de bună pentru clienți în general, în special reprezentanții.
 • Securitate bună, deși nimic excepțional.

Contra

Nimic nu este perfect. Iată câteva dintre defectele:

 • Deși sunt ușor de utilizat, cei care nu au experiență în găzduire pot avea un moment dificil în a afla ce fac diferitele caracteristici.
 • Pe partea cea mai scumpă.
 • Deși lista de caracteristici este bună, unele dintre ele pot fi limitate în mod practic.
 • Unele dintre articolele de ajutor pot fi depășite, mai ales că fuziunea mai recentă dintre Nexcess și Liquid Web modifică aspectul tabloului de bord pentru site-ul dvs..
 • De asemenea, există în principiu două baze de cunoștințe de consultat, ceea ce este mai mult o problemă decât un beneficiu.

Concluzie: Recomand Web Liquid?

Este timpul să închei asta, oameni buni. Întrebarea finală: recomand site-ul Web Liquid?

Raspunsul este…

DA.

Ca de obicei, trebuie să calific răspunsul:

Dacă doriți o soluție WordPress administrată, dar doriți să reduceți costurile, nu pot spune că recomand Web Liquid.

Dacă accesați un pachet WordPress gestionat mai ieftin, pe o altă platformă, este posibil să pierdeți o parte din calitate.

Dar atâta timp cât elementele de bază sunt realizate, administrarea de nivel superior nu va conta pentru mulți dintre voi. Deci, da, dacă te uiți cel mai mult la preț, nu pot spune că Web Liquid este cel mai bun pariu.

În plus, dacă sunteți un începător total la găzduire, Liquid Web este un sac mixt. Da, serviciul pentru clienți este foarte bun și da, interfața cu utilizatorul este simplă.

Dar o mulțime de funcții nu vor avea sens dacă ești începător.

Totuși nu este nimic ucigaș. Și dacă găsiți prețurile rezonabile ale companiei Liquid Web, atunci aș spune că este o recomandare destul de ușoară.

Nu-mi place tot ce este legat de Web Liquid, dar nu pot nega că oferă găzduire WordPress gestionată de nivel superior.

Dacă încă nu sunteți sigur unde stați, am o soluție ușoară pentru dvs.:

Plătește timp de o lună de găzduire WordPress administrată și, dacă nu îți place în câteva zile, te vor rambursa!

Găzduire fericită!

Consultați Planurile curente ale site-ului Web Liquid & Prețuri

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector