Snel.com VPS Hosting Review; După utilizarea lui (2020)

VPS Gazduire este acel punct dulce între găzduirea dedicată și găzduirea partajată. Obțineți puterea de găzduire dedicată la prețul găzduirii partajate. Snel este una dintre aceste companii de găzduire care oferă planuri accesibile cu funcții credibile.


Dar astăzi suntem aici pentru a vorbi despre VPS Hosting pentru pasionații care intenționează să intre în el, dar nu știu de unde să înceapă. Dacă sunteți într-adevăr interesat să consultați planurile VPS ale Snel.com, puteți face asta chiar aici.

Haideți să continuăm cu recenzia, atunci trebuie?

Prețuri & Caracteristici

Proprii dvs. VPS Cloud cu caracteristici cerești - Snel.com

Să începem cu cea mai mare, prețul. Deși nu toată lumea își bazează decizia de a cumpăra ceva în funcție de bugetul lor, este norma să ia în considerare atunci când investești în ceva.

Acum, Snel oferă prețuri accesibile doar cu stocare SSD, configurarea este ușoară & rapid, iar numărul uptime este stelar. Snel are 6 planuri VPS, fiecare având mai multe caracteristici decât ultimul.

VPS Jar oferă un singur nucleu, 1 GB RAM, 100 GB SSD, 1 instantaneu pentru copii de rezervă și 2TB lățime de bandă @ 9,90 € / lună. De asemenea, funcțiile pot fi modernizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. și veți fi taxat în consecință.

La fel, ai o evoluție de caracteristici & pret cu fiecare plan. VPS Bucket are 2 nuclee, 4 GB RAM, 200 GB SSD @ 19,90 € / lună. VPS Drum are 6 nuclee, 16 GB RAM, 600 GB stocare și o lățime de bandă de 20TB la 89,90 € / lună și așa mai departe.

Ultimul plan este VPS Tun vă oferă 10 nuclee care pot fi actualizate până la 16 nuclee, 64 GB RAM, spațiu de stocare de 1 TB, de asemenea, actualizabile cu 500 GB adițional, dar încă 1 instantaneu pentru backup și 30TB lățime de bandă. Toate costă 259,00 EUR / lună.

În concluzie, caracteristicile sunt cu siguranță valoare pentru preț. Majoritatea companiilor le place să apeleze la un număr nelimitat, dar adesea se dovedesc a fi limitate, dar Snel optează pentru altfel. Cu toate acestea, fiecare plan are doar 1 instantaneu disponibil ca implicit, deși poate fi actualizat.

Ușurință în utilizare

Cloud VPS

Când faceți prima dată clic pe „Configure VPS”, site-ul vă redirecționează către o pagină unde puteți seta cantitatea fiecărei caracteristici individual, cum ar fi numărul de nuclee, RAM, stocare, lățime de bandă și numărul de adrese IP..

Snel Cloud VPS

După aceea, trebuie să selectați sistemul de operare care va fi rulat pe sistem. După cum vedeți, selectați doar anumite distribuții linux sau interfețe CMS, cum ar fi Plesk și cPanel.

Snelcom Cloud VPS

În cele din urmă, după ce parcurgeți un scurt rezumat al tuturor celor selectate, accesați pagina de checkout pentru plata finală. Acum, să aruncăm o privire la ce obținem după ce ne-am înscris la serviciu.

cPanel-tablou de bord

Inițial, am ales cPanel ca mediu dedicat, așa că am intrat în tabloul de bord și dacă știți ceva despre cPanel, puteți gestiona cu ușurință site-ul dvs. fără probleme.

Puteți configura fișiere, spațiu pe disc, copii de rezervă, imagini, baze de date MySQL, e-mailuri, DNS etc. toate într-un singur loc. cPanel are și suport pentru aplicații terțe și suplimente pentru funcționalități suplimentare.

Astfel, aceasta încheie secțiunea Ușor de utilizat. Selectarea unui plan și setarea acestuia este destul de simplă, cu o mulțime de opțiuni pentru sistem de operare.

Relații Clienți

Adesea trecute cu vederea, asistența pentru clienți este o parte esențială a fiecărui serviciu, fie că este vorba despre servicii hoteliere sau web hosting. Fără o bază de cunoștințe adecvată, chiar și cei mai experimentați dintre utilizatori se pot pierde.

Portalul de asistență al Snel.com pentru gazduire dedicată și virtuală

Pentru început, Snel.com are o bază de cunoștințe adecvată, cu o varietate de secțiuni precum General, Networking, Biling, Email, Configurare inițială, Spațiu de lucru online, etc..

Cum să configurați releul SMTP cu Sendmail

Am dat clic pe primul subiect despre configurarea SMTP în categoria e-mail și cel puțin să spun, este foarte util. Articolul a avut pași detaliate cu codul care va fi utilizat în acest proces, care este excelent pentru persoanele care nu doresc să folosească codul.

Contactează-ne

În continuare, am încercat opțiunea Live Chat pentru a primi ajutor instant. Am postat o întrebare în clientul de chat și am primit răspuns într-un minut, solicitând lămuriri. Timpul de răspuns a fost într-adevăr impresionant.

Contactează-ne Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale

După cum vedeți, după clarificarea îndoielilor, reprezentantul chatului a răspuns cu un răspuns mult mai sănătos. În total, serviciul de chat este cu siguranță satisfăcător și s-ar dovedi util.

Un alt lucru bun de remarcat este faptul că clientul de chat nu este doar text, puteți, de asemenea, să atașați fișiere (de preferință imagini) precum capturi de ecran ale problemei dvs. pentru a vă ajuta.

Acum, există și asistență telefonică, precum și asistență prin e-mail pentru a fi explorate, dar pentru majoritatea oamenilor, asistența la chat este în principal acolo unde vin să caute răspunsuri.

Prin urmare, pentru a completa această secțiune, baza de cunoștințe este informativă și suportul pentru chat este satisfăcător atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor pentru a rezolva întrebările de bază..

Concluzie

Până la urmă, singura întrebare reală se rezumă la: Dacă mergi mai departe & cumpara serviciul?

Pentru a spune pur și simplu: Desigur.

Serviciul este cu siguranță recomandabil, având în vedere caracteristicile prețului, opțiunile care urmează să fie explorate, intuitivitatea pentru a vă ocoli și suportul mai mult decât capabil pentru clienți.

Da, prețul se poate simți puțin abrupt, dar nu totul trebuie să fie ieftin. În plus, nu există contracte aici, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit, puteți lăsa pur și simplu serviciul să expire.

Aceasta concluzionează revizuirea. Deci ce crezi? Ați găsit articolul informativ? Ați încercat găzduirea VPS a Snel? Cum a fost experiența ta? Vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-ne.

Încercați Snel VPS Hosting astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map