Softnet Gazduire Recenzie: Cum s-a desfășurat în testarea noastră? (2020)

Aici, la HostingPill, avem o infatuare ciudată cu găsirea de servicii de hosting necunoscute sau ascunse, care trec de obicei sub radarele oamenilor..


Lucrul despre găsirea acestor servicii rare de găzduire este să le cunoașteți în interior și apoi să vă oferi sugestii valoroase.

De exemplu, uită-te la serviciul pe care l-am găsit recent: Softnet Hosting. Este din Kenya, Africa și se adresează tuturor întreprinderilor mici și antreprenorilor din interior, precum și în afara granițelor sale.

Acum, s-ar putea să vă gândiți: „Acum de ce dracu aș cumpăra un server până la capăt în Africa !?” Ei bine, nu fii atât de rapid să judeci. În această recenzie am prezentat toate bunurile & aspect rău al Softnet, astfel încât să vă puteți gândi în acest sens.

Așa că, fără să mai facem altceva, să ne scufundăm în noi?

Prețuri & Caracteristici

Bine, deci, unul dintre avantajele utilizării unui serviciu de găzduire străin este că obțineți avantajul diferenței de monedă, ceea ce înseamnă că există șansa de a obține mai multe funcții cu un preț mai mic.

Proiectare web _ Înregistrare domenii în Kenya _ Softnet Solutions Ltd

Deoarece nu folosim șileni kenieni, USD va fi preferința noastră. Să începem cu planul „Standard”, care este în jur de 10 USD / an, care vă oferă 25 GB spațiu pe disc, dar nici o modalitate de a ști dacă acesta este HDD sau SSD. Și da, sunt 10 dolari anual, la fel și toate celelalte planuri.

Apoi, planul are lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail nelimitate, baze de date nelimitate, panou de control al contului (care este WHMCS) și asistență pentru clienți 24/7. Ciudat au menționat următoarele taxe de reînnoire, care sunt în jur de 14 dolari.

Trecând la planul profesional, aici nu există prea multe modificări ale funcțiilor decât spațiul pe disc pe care îl obțineți, care este de 35 GB, iar planul costă aproximativ 19 USD / an.

În mod similar, planul „Advanced” este de 28,23 USD / an, spațiul pe disc este mărit până la 45 GB spațiu pe disc și aceleași caracteristici ca înainte. Spațiul pe disc ar putea fi mai bun în acest moment, dar …

… cu siguranță ultimul plan. Planul „Nelimitat” are spațiu nelimitat pe disc și toate celelalte funcții nelimitate la aproximativ 94 USD / an, ceea ce nu este deloc exagerat pentru a fi sincer.

În total, planurile par a avea un preț ciudat, ceea ce este de așteptat, dar caracteristicile sunt decente și, prin urmare, chiar recomandabile.

Consultați prețurile complete de Softnet Hosting aici …

Relații Clienți

Obținerea ajutorului în timpul unui episod dificil poate fi esențială. Unii începători, în special, nu știu ce fac și provoacă un lanț de probleme care sfârșesc prin a prăbuși site-ul. Prin urmare, necesitatea unui sprijin bun pentru clienți este întotdeauna utilă indiferent dacă ești un începător sau un expert.

chat live

Suportul pentru chat în direct este considerat cel mai fiabil mod de a obține ajutor cât mai repede posibil. De asemenea, puteți atașa capturi de ecran ale problemei dvs. pentru a vă articula mai bine problema reprezentantului chatului și pentru a obține o rezoluție.

chat live

Am decis să testăm serviciul de chat al Softnet și am postat o întrebare. Este o întrebare despre integritatea serverelor lor.

chat live

Am primit un răspuns aproape imediat ce am pus o întrebare care este bună din partea lui Softent. Reactivitatea este bună. Răspunsul a fost pus la fel de bine.

Trimiteți biletul - Softnet Solutions Ltd

În continuare, există soluția evidentă a sistemului de ticketing, unde puteți pur și simplu să postați anumite detalii, să descrieți pe scurt întrebarea dvs. și să atașați toate imaginile necesare pentru a obține o asistență mai bună.

Acum, am încercat să căutăm și o bază de cunoștințe pe care să o găsim & citiți articole atunci când utilizatorii se simt pierduți cu informațiile date, dar nu a existat și acest lucru este un pic inconvenient. Totuși, asistența pentru clienți este destul de satisfăcătoare.

Ușurință în utilizare

Găzduire web_ Companie de găzduire la prețuri accesibile, ieftine și cele mai bune din Kenya- Softnet

În esență, WHMCS sprijină majoritatea Softnet. Este sigur să presupunem că procesul de cumpărare și facturare trece prin WHMCS și faceți clic pe „Comandați acum” la fel..

Coșul de cumpărături - Softnet Solutions Ltd

După cum puteți vedea aici, există 3 opțiuni pentru a alege pachete de servicii de a alege. Singurul care lipsește este cel cu 25 GB spațiu pe disc despre care am menționat anterior.

Coșul de cumpărături - Softnet Solutions Ltd

Selectarea unui plan vă solicită apoi la pagina următoare, unde puteți alege să înregistrați un nou domeniu pentru site-ul dvs. web, să transferați unul de la alt registrator sau să alegeți unul existent.

Cosul de cumparaturi - Softnet Solutions

Apoi este o ultimă privire asupra a tot ceea ce ai selectat Puteți selecta dacă ciclul de facturare trebuie să fie anual, bienal sau trienal.

Coș de cumpărături Softnet Solutions Ltd

În cele din urmă, există ultima pagină înainte de plată unde puteți revizui comanda. După finalizare, pur și simplu puteți începe să lucrați imediat pe site-ul dvs..

Prin urmare, Softnet se bazează pe WHMCS pentru procesul de facturare, deși este lung, dar necesar.

Concluzie

Așadar, vă recomandăm să investiți într-un serviciu de găzduire până în Africa?

Ei bine, din câte vedem, este recomandabil.

Singurele lucruri care se simțeau lipsite erau site-ul web lipsit de limită, nici o bază de cunoștințe și diferența de monedă poate deranja unii oameni.

Dar, în afară de asta, raportul preț / caracteristică este foarte bun. Suportul este satisfăcător. Cel mai mic plan este de aproximativ 9 dolari pe an, deci nici măcar nu este o întrebare.

Cu siguranță dați-i un șut.

Acesta este pentru această recenzie. Tu ce crezi? Softnet merită verificat? Ai încercat singur serviciul? Cum a fost experiența ta? Vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-ne.

Încercați Softnet Hosting astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map