SolaDrive Review: Merită SolaDrive costul?

Găzduirea serverului gestionat a fost întotdeauna un subiect de dezbatere în rândul experților. Unii spun că sunt doar o versiune înrădăcinată a unui server de găzduire dedicat.


Cu siguranță, diferența evidentă poate fi evidențiată, deoarece serverele gestionate pot avea mai multă prioritate atunci când vine vorba de serviciu activ decât oricare altă găzduire. Dar asta contează cu adevărat în gama largă de lucruri?

Ei bine, SolaDrive este una dintre astfel de companii care oferă Managing VPS Hosting la un preț rezonabil, fără a face compromisuri asupra funcțiilor. Nu am aflat despre asta până de curând, dar am dat o idee și am decis să ne expunem opiniile în această recenzie.

Așadar, SolaDrive vă va schimba părerea despre serverele gestionate o singură dată & pentru toți? Să aflăm…

Prețuri & Caracteristici

De ce să începeți cu stabilirea prețurilor? Ei bine, prețul este o parte esențială a unui serviciu. Chiar și cele mai mari companii & antreprenorii lucrează în condiții de buget și acel buget caută cea mai mare valoare sub cel mai mic preț.

Furnizorul de soluții de server gestionat de Enterprise

Acum, un lucru bun este că SolaDrive oferă planuri VPS administrate separate pentru Linux și Windows pentru a răspunde specificațiilor dvs. de sistem, împreună cu serverele dedicate și planurile de colocare.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

În primul rând, veți obține caracteristici de bază, cum ar fi VPS complet gestionat, virtualizare XEN, stocare SSD și alegere pentru locația serverului disponibil atât cu Linux, cât și pentru Windows VPS hosting.

VPS SSD Linux SSM gestionat

În ceea ce privește prețurile, Linux și Windows au ambele aceeași structură de costuri, ceea ce este într-adevăr bun, deoarece multe companii tind să încarce mai mult în cazul Windows, din cauza licențelor oficiale.

SolaDrive are un site cu aspect foarte bun, care se extinde și la prezentarea lor. În loc să folosești tabele obișnuite, obții o interfață de utilizator glisant care te face să simți că îți personalizezi serverul.

Deci, pentru 35 de dolari / lună, primiți un procesor dual-core, 2 GB RAM, 50 de stocare SSD, lățime de bandă 2TB și 1 site web. Acum nu sunt cele mai performante caracteristici pentru preț, dar sunt aceleași și pentru Windows, deci este un plus, dar totuși nu prea mare.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Trecerea la ceva mai bun este planul „XEN3” @ 75 USD / lună are un procesor cu 6 nuclee, 6 GB RAM, stocare de 150 GB, lățime de bandă de 6 TB și 2 site-uri web, așa că este bine. Pentru preț, puterea este cu siguranță acolo. Este sigur să spunem că va fi bine pentru un magazin electronic care va crește cu mai mult trafic.

Gestionare server dedicat Gazduire _ SolaDrive

Trecând la hosting dedicat, există 2 locații de server din care să alegeți cu 2 prețuri diferite. Locația din Los Angeles costă cu 10 dolari mai mult decât Buffalo, NY. Probabil explică costurile de întreținere.

Acum, pentru 85 USD / lună, primiți un procesor puternic, adică un i3-7300 cu viteza de ceas de 4,0 GHz, 16 GB RAM, alegeți între 500 GB SSD sau 2TB HDD și 10TB în valoare de lățime de bandă. Are 2 lucruri grozave: un procesor rapid & alegerea dintre SSD & HDD.

Puterea de procesare crește odată cu prețul, dar ultimul plan merită trecut. Pentru 475 USD / lună, primiți un Intel Gold 6230, 32 GB RAM și același spațiu de stocare & SSD ca mai sus.

Prin urmare, totul pare curat pe partea de preț. Prețurile sunt puțin abrupte, dar, de asemenea, aveți caracteristici rezonabile.

Ușurință în utilizare

Coșul de cumpărături - SolaDrive

Configurația obișnuită nu este atât de ușoară cum ne așteptam. Nu asta trebuie să răspundă tuturor. Oamenii care se ocupă de obicei de știința gazdelor tind să fie oameni experimentați.

Secțiunea „Configurați serverul” vă permite să configurați numele dvs. de gazdă, Parola rădăcină, Prefixul NS1, Prefixul NS2 care este scurt pentru NameServer pentru ambele servere. Deci, da, s-ar putea să sfârșești căutând termeni pe Google.

În Opțiunile configurabile, lucrurile sunt mult mai ușor de obținut. Aveți opțiunea de a selecta sistemul de operare, opțiunea de a selecta din 3 locații date, adăugați spațiu de stocare suplimentar, memorie RAM suplimentară, lățime de bandă suplimentară, IP-uri suplimentare și cPanel. Acum, deoarece aceste opțiuni permit modernizarea, costă mai mult.

Coșul de cumpărături - SolaDrive

Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga suplimente pentru funcții suplimentare, cum ar fi certificatul SSL, administrarea web Plesk, sistemul de operare CloudLinux, panoul web CentOS, etc. Desigur, toate acestea se adaugă la factura finală..

Ei bine, asta rezumă această secțiune. Configurația ar putea fi un pic tristă pentru începători, dar trebuie să aveți și multe personalizări.

Securitate

Securitatea este foarte esențială pentru întreaga experiență de găzduire web. Atacurile DDoS și tranzacțiile defecte au loc tot timpul. Deci, ce are SolaDrive împotriva unor astfel de amenințări?

De ce să ne alegem _ SolaDrive

Acum, deoarece acesta este un serviciu de găzduire gestionat, totul este gestionat complet de SolaDrive în timp ce ești plecat.

SolaDrive păstrează controale în timp real asupra activității site-ului dvs. și a oricăror amenințări iminente care se ascund pe site-ul dvs. și dacă aceste amenințări devin o problemă, un bilet cu asistență pentru clienți pentru rezolvare rapidă.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

După cum am spus mai sus, atacurile DDoS reprezintă o problemă serioasă în lumea gazdelor. Un hacker la subsol poate să deturneze și să eșueze serverele fără a lăsa urme.

Prin urmare, SolaDrive oferă în mod implicit protecție DDoS cu toate planurile VPS. Protecția DDoS vă filtrează traficul pentru orice activitate suspectă pentru ca site-ul dvs. să funcționeze fără probleme.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Evident, există și certificate SSL pentru fiecare pagină web. SSL suport pentru Secure Socket Layer, ceea ce înseamnă că fiecare interacțiune dintre site-ul dvs. și utilizator va fi complet securizată fără ca vreun terț hacker să aibă acces..

Dar există o singură captură. Certificatele SSL sunt disponibile numai cu gazduirea Linux VPS și nu cu varianta Windows. Deci, aceasta este o diferență demn de remarcat.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

În sfârșit, există copii de rezervă zilnice pentru a vă proteja datele în cazul nefericitului în cazul în care toate celelalte măsuri nu au reușit. Și, desigur, aveți nevoie de copii de rezervă ca cea mai bună practică împotriva tuturor amenințărilor.

Totul este pentru securitate. Serviciul gestionat al SolaDrive face monitorizare în timp real, vă protejează împotriva atacurilor DDoS, a certificatelor SSL cu Linux și a copiilor de rezervă zilnice.

Relații Clienți

Trimiteți biletul - SolaDrive

Acum, s-ar putea să vă gândiți, de ce nu săriți doar această secțiune în întregime. Este un post administrare VPS gestionat. Dar iată unde s-ar putea să te înșeli. VPS gestionat nu înseamnă găzduire fără probleme.

Problemele apar chiar și în cele mai bune servicii, iar utilizatorii sfârșesc în casă pe internet pentru ajutor. Fie că este vorba de o simplă interogare, fie că întregul dvs. server este deturnat, toată lumea are nevoie de asistență pentru clienți.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

SolaDrive are suport pentru chat live, așa că este excelent. Puteți face clic pe pictograma din dreapta jos pentru a deschide clientul de chat. Am decis să postăm o întrebare și să le testăm chat-ul live.

chat live

A durat ceva timp să ne conectăm cu chatul, dar până la urmă am reușit. Am postat o întrebare despre integritatea serverului lor, deoarece companiile au tendința de a delega unele servere către companii terțe.

Gestionat Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Și am primit un răspuns în mai puțin de un minut, dar timpul de conectare la chat a fost mult mai lung decât acel moment. Dar, indiferent, chatul live funcționează și vă poate servi la momentul potrivit.

Trimiteți biletul - SolaDrive

Există, de asemenea, un sistem evident de ticketing disponibil pentru asistență scurtă. Trebuie să introduceți informații precum numele, e-mailul, subiectul, departamentul care se potrivește reclamației, nivelul de prioritate și apoi un spațiu astfel încât să puteți insera coduri de eroare sau capturi de ecran.

Knowledgebase - SolaDrive

În sfârșit, tu baza de cunoștințe completată cu întrebări răspuns la care te poți referi, în loc să mergi pe Google. SolaDrive are o listă lungă de subiecte, de la Întrebări generale la Managementul domeniului.

Cum obțin o rambursare

Am decis să verificăm un răspuns presupus pentru a obține o rambursare în cadrul Întrebărilor generale. După cum puteți vedea, răspunsul este detaliat în pași simpli de urmat.

Prin urmare, asistența pentru clienți este satisfăcătoare. Chat-ul în direct nu este fulgerător, dar se termină, iar baza de cunoștințe oferă răspunsuri intuitive.

Concluzie

Deci, de departe, cele mai mari reclamații pot fi rezumate la: CPanel nu este gratuit cu serviciul & trebuie să fie cumpărate separat, iar varianta Windows VPS nu este livrată cu certificate SSL.

Dincolo de aceste aspecte, SolaDrive merită „Drive”?

Pe scurt: Da. Răspuns lung: Nu.

Da, dacă sunteți în găzduire gestionată. SolaDrive oferă una dintre cele mai bune funcții și servicii la preț, inclusiv atât variantele Windows cât și Linux.

Nu, dacă securitatea se simte îngrijorată sau inconvenientul de a plăti pentru cPanel separat vă deranjează (deși există alternative precum Panoul Web CentOS dacă alegeți CentOS).

Tu ce crezi? SolaDrive merită costul? Excluderea cPanel nu este nimic nou? Ați încercat serviciul? Cum a fost experiența ta? Vă rugăm să comentați mai jos & anunță-ne.

Încercați SolaDrive Hosting astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map