Top 8 alternative PingDom 2020 (numărul 1 este extraordinar)

În articolul meu anterior, v-am prezentat instrumentele pe care fiecare proprietar de site trebuie să le utilizeze.


În acest articol, voi vorbi despre alternativele Pingdom.

Sunt sigur că veți fi de acord cu mine atunci când spun:

Pingdom este un instrument excelent. Dar este scump și vine cu opțiuni limitate în ceea ce privește funcțiile și asistența pentru clienți.

Ei bine, se dovedește, există multe instrumente (numite alternative Pingdom) care sunt mai ieftine, au mai multe caracteristici decât Pingdom și sunt mai ușor de utilizat.

Și în postarea de astăzi, vă voi arăta unele dintre cele mai bune alternative Pingdom care sunt potrivite pentru nevoile dvs..

hostingpillTop 8 alternative PingDom 2020

 1. Mai bine Uptime
 2. Dotcom-Monitor
 3. ServiceUptime
 4. Uptime.com
 5. RapidSpike
 6. SiteUptime
 7. Tracker de gazdă
 8. Site 24 × 7

1. Optime mai bună

Pagina de pornire mai bună

Uptime mai bun este așa cum ați putea ghici după nume, monitorizează și îmbunătățește numerele de funcționare atunci când sunteți ocupat cu gestionarea altor aspecte ale site-ului dvs. O mai bună utilizare a timpului este foarte populară în rândul proprietarilor de magazine electronice care sunt altfel consumate cu gestionarea stocurilor.

Înscrierea este destul de simplă. Trebuie doar să introduceți e-mailul & telefonul și adresa URL a site-ului pe care doriți să le monitorizați. Asta e. Acum, de fiecare dată când există o actualizare pe site-ul dvs. sau dacă acesta se reduce, veți primi actualizarea de primă mână.

Dacă ceva nu merge bine la ceasul Better Uptime, veți primi capturi de ecran & jurnalele de erori cu termene detaliate pentru o depanare ușoară. Better Uptime acceptă, de asemenea, integrarea serviciilor externe precum Heroku, Slack, Zendesk, etc., împreună cu integrarea calendaristică pentru rotirile de serviciu.

Acum, pentru a vorbi despre prețuri, există o veste bună: un plan gratuit. Un plan gratuit cu caracteristici limitate, cum ar fi alertele prin e-mail gratuite, verificări de 3 minute și 5 apeluri telefonice. După aceea, există planul „Freelancer” cu apeluri telefonice nelimitate, verificări de 30 de secunde și un cont de un singur utilizator.

Trecând la planurile de nivel înalt, „Echipa” are 5 conturi de utilizator, programare la apel, asistență semi-pro și despre integrări nelimitate. Dacă acestea nu se potrivesc cu scara dvs., planul „Enterprise” este de 150 USD / lună & vine cu cel mai bun suport și opțiunea de a adăuga utilizatori suplimentari.

Ce îmi place despre o perioadă de timp mai bună:

 • Alerte de email nelimitate în toate planurile
 • Escaladare incident

Vizitați Optime mai bună

2. Dotcom-Monitor

Monitorizarea paginilor web
Dotcom-Monitor este o platformă de monitorizare bazată pe cloud care vă permite să controlați & urmăriți serviciile precum SOAP, GET, POST, TCP, ICMP & Certificate SSL pentru managementul uptime, monitorizarea performanței și funcționalitatea adăugată pentru agenții & întreprinderi.

Tabloul său de bord oferă un sistem uniform de raportare, puteți alerte detaliate atunci când este detectată o eroare, serviciu de raportare XML flexibil care alimentează API-urile în datele dvs. de monitorizare în timp real, integrare cu platforme populare și chiar monitorizează site-urile / aplicațiile din afara rețelei dvs..

Modelul de stabilire a prețurilor a fost menținut la fel de moderat. Planul de bază începe de la 1,99 USD / lună care oferă minimum 10 ținte. Fiecare plan include tablouri de bord publice nelimitate, integrare SSO, API de configurare, flux de date XML, suport 24/7, etc..

Nu numai că, dar Dotcom-Monitor a fost, de asemenea, creditat ca fiind prima companie care a introdus monitorizarea de un minut, monitorizarea IPv6 & alerte telefonice, monitorizare a tranzacțiilor de potrivire a imaginilor și înregistrator de scripturi de monitorizare a aplicațiilor WYSIWYG.

Ce îmi place la Dotcom-Monitor:

 • Nu există obligații / Nu este necesară o carte de credit de încercare gratuită de 30 de zile
 • Serviciu de raportare a datelor XML în direct

Accesați Dotcom-Monitor

3. ServiceUptime: (Favoritul meu)

Serviciu Uptime

ServiceUptime vă permite să monitorizați site-ul dvs. web din 10 locații diferite din întreaga lume. Au frecvențe de monitorizare personalizabile de la 1 minut la 60 de minute. Acesta oferă o serie de servicii de monitorizare diferite, cum ar fi HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, DNS, POP3 etc..

Ceea ce face ca ServiceUptime să fie un instrument excelent de monitorizare este faptul că de fiecare dată când serviciul dvs. este verificat dintr-o locație diferită și o alertă este generată doar atunci când mai multe locații detectează o defecțiune.

Dacă aveți nevoie pentru a declanșa scripturi pe site-ul dvs. web (cârlige web) pentru condiții speciale, cum ar fi timpul de oprire, atunci ServiceUptime este un instrument excelent. Toate planurile premium ale ServiceUptime acceptă utilizarea de Webhooks.

ServiceUptime are monitorizare gratuită și plătită din care puteți alege. Serviciul gratuit de monitorizare vă permite să monitorizați un serviciu la fiecare 30 sau 60 de minute; în timp ce serviciile plătite variază de la 10 monitoare la 110 monitoare în funcție de planul ales.

Ce îmi place despre ServiceUptime:

 • Opțiuni de frecvență flexibilă.
 • Posibilitatea de a alege orice port în conformitate cu planul gratuit

Vizitați Serviceuptime117 utilizatori au cumpărat acest lucru

4. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com nu doar monitorizează timpul de funcționare al serverului, dar oferă și rapoarte de performanță. Aceasta are o capacitate nelimitată de a monitoriza site-urile web și poate monitoriza HTTP, HTTPS, Ping, SSH, TCP, DNS, API, tranzacții, e-mailuri și multe altele.

Uptime.com face monitorizare continuă într-un interval de un minut din 30 de locații diferite. În cazul în care întâmpină vreun site web, atunci primiți alerte la cerere. Aceste alerte sunt trimise prin SMS, e-mail, notificare push, Twitter sau webhooks.

Aceasta are un proces gratuit de 21 de zile. Postează acest lucru, există mai multe planuri, cu cel mai de bază plan începând de la 15 USD / lună.

Toate planurile includ monitorizare SSL, asistență 24/7, monitorizare ping, scanare virus și malware, precum și monitorizare reală a utilizatorilor.

Uptime.com oferă date complete de raportare cu performanța serverului, timpul de răspuns și timpul de funcționare efectiv. Puteți verifica istoricul de funcționare a site-ului web și puteți obține rapoarte zilnice, săptămânale și lunare prin e-mail.

Cu fiecare plan, primiți și o pagină de stare publică care poate fi afișată intern sau pe un portal public. Planul de bază al Uptime.com prevede păstrarea de patru luni a datelor istorice. Uptime acceptă, de asemenea, integrări ale terților. Aceste servicii sunt combinate cu ghiduri bune de asistență tehnică din secțiunea de ajutor.

Ce îmi place la Uptime.com:

 • Alerte prin Twitter
 • Monitorizează DNS, serverul de Mails, serverul web și acceptă lista neagră IP și domenii

5. RapidSpike

rapidspikeRapidSpike este încă o soluție pentru a monitoriza timpul de funcționare al site-ului dvs. web. Aceasta vine cu un proces de 14 zile gratuit. Are un serviciu automat și continuu de monitorizare a funcționării.

Cu RapidSpike puteți adăuga noi site-uri sau servere instantaneu pentru monitorizare. Are 24 de notificări constante 24/7/365 și veți fi anunțați imediat în caz de întrerupere.

Există o serie de moduri, RapidSpike trimite o notificare. Poate trimite notificări prin e-mail, SMS, apel vocal, cârlige web, canale Slack, pushover, echipe Microsoft sau Office 365, PagerDuty, mesagerie de aplicații sau pagina de stare publică.

RapidSpike poate rula la un interval de 1 minut și dacă îl doriți la o durată mai lungă, atunci acest lucru este configurabil.

RapidSpike are o asistență rotundă la nivel mondial și asigură verificarea în mai multe locații înainte de a trimite orice notificare de oprire. Serviciile sunt combinate cu mai multe reguli de notificare. Acest lucru este util atunci când există mai multe părți interesate cu interese diferite.

Acest lucru este la fel de accesibil prin desktop, tabletă, mobil sau orice alt dispozitiv. Are o vedere consolidată disponibilă pe tabloul de bord care oferă valori de funcționare relevante.

RapidSpike are raportări detaliate, inclusiv urmărirea fiecărei pagini. În același timp, ar trimite o singură notificare în cazul în care există mai multe erori în pagină. Poate monitoriza ping, HTTP și TCP.

Ce îmi place la RapidSpike.com:

 • Un număr mare de canale de notificare
 • Acceptă monitorizarea API, scanarea vulnerabilităților de securitate și monitorizarea reală a utilizatorilor

6. SiteUptime:

SiteUptime

SiteUptime monitorizează site-ul dvs. web la fiecare două minute din 8 locații diferite distribuite pe 5 continente. Dispune de mai multe opțiuni de monitorizare, cum ar fi HTTP, HTTPS, DNS, ICMP, POP3, etc.

SiteUptime evită falsele pozitive confirmând alerta dintr-o altă locație geografică.

Dacă aveți în vedere să încercați un instrument gratuit de monitorizare a site-urilor web înainte de a trece la o opțiune plătită, SiteUptime este o alegere excelentă. Planul gratuit vă permite să configurați un monitor care verifică site-ul dvs. web la fiecare 30 de minute. De asemenea, include rapoarte de utilizare, alerte prin e-mail și un panou de control. Planurile avansate vă permit să configurați până la șase monitoare care verifică site-ul dvs. web la fiecare 2 minute.

Ce îmi place la SiteUptime:

 • Statistici de monitorizare prin XML / RSS

7. Tracker de gazdă:

host-tracker.com

Host Tracker nu se referă doar la monitorizarea conținutului și la verificarea timpului de răspuns. Acestea includ, de asemenea, monitorizarea bazelor de date.

Host Tracker monitorizează site-ul dvs. web din mai mult de 70 de locații din întreaga lume folosind mai multe protocoale precum HTTP, HTTPS, ICMP, FTP, SSH, RDP, etc..

Host Tracker are mai mult decât doar e-mail, SMS și apel telefonic pentru a vă avertiza. De asemenea, puteți alege să vă avertizați despre Hangouts și Skype.

Pe lângă monitorizarea web, Host Tracker vă permite, de asemenea, să monitorizați încărcarea pe CPU, HDD și RAM; și expirarea certificatului.

Rapoartele pot fi descărcate în diferite formate precum PDF, XML și CSV.

Puteți integra propria aplicație cu Host Tracker utilizând API-ul lor.

Statisticile Tracker-urilor gazdelor fac cu siguranță o opțiune de luat în considerare: 8 ani în aer, 40000+ clienți și 200000+ site-uri monitorizate.

Ce îmi place despre Host Tracker:

 • Opțiuni enorme de alertă, inclusiv prin Hangouts, Skype și Call Call
 • Este posibilă urmărirea domeniului / IP-ului listat în negru

8. Site 24 × 7

Site24x7

Site24x7 este o soluție all-in-one care vă permite să monitorizați nu doar site-ul dvs. web, ci și site-ul dvs. mobil, aplicațiile mobile și activele cloud care rulează pe Amazon EC2.

Un raport recent al Fortune precizează că traficul mobil este stabilit să crească cu o rată anuală compusă de 53% din 2015 până în 2020. Acest lucru consolidează importanța monitorizării site-urilor dvs. mobile și a aplicațiilor mobile.

Site24x7 monitorizează serviciile precum HTTP, HTTPS, ICMP, DNS, FTP etc. din peste 50 de locații din întreaga lume. De asemenea, dispune de monitorizare în timp real a utilizatorilor cu valori precum tipul browserului, locația și platforma.

Ce mai mult? Site24x7 include, de asemenea, monitorizarea performanței serverului și monitorizarea rețelei. Monitorizează servere precum Windows, Linux, Amazon EC2 și VMware ESX; și dispozitive de rețea, cum ar fi routere, comutatoare, firewall și imprimante.

Site24x7 ar trebui să fie alegerea dvs. dacă căutați mai mult decât doar o monitorizare a site-ului; cum ar fi monitorizarea aplicațiilor dvs. mobile, performanța aplicației, performanța serverului și performanța rețelei.

Ce îmi place despre Site24x7:

 • Poate monitoriza infrastructura Cloud, cum ar fi Amazon EC2
 • Monitorizarea aplicațiilor mobile & monitorizarea performanței aplicației pentru Java, .NET, AWS, Azure, iOS & Medii Android

rezumat

Mai bine
Uptime
dotcom
Monitor
Serviciu
Uptime
Uptime
Rapid
spic

HTTP
HTTPS
GET / POST
SĂPUN
TCP
ICMP
SSL
FTP
DNS
POP3
Ping
SSH
API-ul
Plan gratuit
Disponibil?
Nelimitat10 monitor20 monitor20 monitor50 monitor
Monitor
Frecvență
3 min1-5 minpână la 3 min1 min2 min
Alerte prinE-mail
mesaj
Apel
E-mail
mesaj
E-mail
mesaj
Apel
E-mail
mesaj
Apel
E-mail
mesaj
Apel
Vezi detalii Vezi detalii

Alternativele menționate aici vă oferă o serie de opțiuni diferite pentru monitorizarea site-urilor dvs. Web.

Opțiunile diferă nu numai din punct de vedere al costurilor, dar și din punct de vedere al serviciilor care pot fi monitorizate, numărul de locații, formatele și valorile de raportare și mecanismele de alertare.

Luați în considerare ServiceUptime în timp ce faceți alegerea dvs. pentru un instrument de monitorizare a site-ului web, deoarece are funcții excelente în comparație cu altele.

Vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-l pe care l-ați ales.

Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map