WebHostingPad Review (2020): Merită cumpărat?

WebHostingPad Review (2020): Merită cumpărat?

WebHostingPad Review (2020): Merită cumpărat?

Ce vă vine în minte atunci când cineva întreabă întâmplător, „Care este cel mai bun serviciu de găzduire acolo?” Fără îndoială, pot apărea anumite nume evidente precum Godaddy, GreenGeeks, BlueHost sau chiar Hostinger.
Procesul atunci când selectați o companie de găzduire web este destul de simplu. Vrei cel mai bun serviciu la cel mai mic preț, fără a compromite funcțiile. Acum, în lumea de astăzi nu este prea mult de întrebat, există o mulțime de companii care pot livra.
Cu toate acestea, companiile mari de nume stăpânesc majoritatea site-urilor de pe web, dar există câteva servicii mai puțin cunoscute, care trec adesea sub radar. Ca și cel despre care vom discuta astăzi:


WebHostingPad

Vă putem paria o mie de dolari pe care nu ați auzit niciodată despre un site cu un nume atât de rar. Prin urmare, am luat-o asupra noastră pentru a vă oferi o informație asupra serviciului înainte de a face clic pe a cumpăra pe Godaddy.

Caracteristici & Prețuri

-Gazduire web fiabilă și sigură _ WebHostingPad
Caracteristicile alcătuiesc un serviciu. În cazul lui WebHostingPad, funcțiile implicite sunt un domeniu gratuit, asistență 24/7 pentru clienți, construitori de siteluri / CMS, stocare SSD, e-mail profesional nelimitat și certificate SSL gratuite, în mod prestabilit, vin în mod implicit cu serviciul..

Găzduire web sigură și sigură _WebHostingPad
În afară de puținele caracteristici de bază de mai sus. Există mai multe lucruri de trecut, cum ar fi înregistrarea / transferul gratuit de domenii, backup-urile săptămânale automate, scanarea automată a programelor malware, filtrarea personalizată a spamului, integrările comerțului electronic și multe altele.
Acum, să aruncăm o privire asupra prețurilor de găzduire partajate …

Gazduire partajată _ WebHostingPad
La prima vedere, selecția planului nu pare prea diversă. S-a menținut foarte scurt & simplu. Planul „Putere” costă 1,99 USD / lună și vă oferă acces la toate caracteristicile obișnuite menționate mai sus, împreună cu stocare nelimitată / conturi de e-mail și WordPress & Susținere plictisitoare.
În continuare, „Power Plan Plus” este așa cum s-ar putea ghici că este o actualizare corectă a planului Power. Pentru 4,99 USD / lună, obțineți un procesor mult mai bun (ceea ce înseamnă performanțe deosebite), un serviciu de backup premium și cea mai recentă tehnologie server pentru care site-ul dvs. să funcționeze.

-Power Plan Mini _ WebHostingPad
În cele din urmă, există ciudatul „mini-plan de energie” care se află chiar în mijlocul puterii & planul Plus. Pentru 3 $ / lună, aveți un certificat SSL gratuit, WordPress, SSD de 10 GB, 2 domenii, lățime de bandă de 100 GB și 50 de baze de date, care sunt suficiente pentru un site web al întreprinderii mici și mijlocii.
În total, caracteristicile pentru preț sunt foarte convingătoare. Prețul este menținut cât mai puțin posibil și se pune accentul pe utilizatorii care pot configura rapid magazinul & alergare.

Securitate

WebHostingPad se consideră „Gazduire web sigură și sigură”. Deși nu există prea multe oferte în acest caz, o duzină de funcții nu vă va asigura site-ul în siguranță, dar câteva bune ar putea. Deci despre ce fel de securitate vorbim?

Găzduire web sigură și sigură WebHostingPad
Așa cum am menționat anterior, aveți certificatul SSL inclus în fiecare plan. Un SSL dacă nu știți, este un Secure Socket Layer care creează un strat de securitate între site și utilizator pentru a preveni orice fel de intervenție terță parte.

Găzduire web sigură și sigură _ WebHostingPad
Apoi, aveți scanarea automată a programelor malware pentru a căuta orice lucru care funcționează pe site-ul dvs. Întrucât planul Plus vă oferă acces la cea mai recentă tehnologie server, șansele de detectare a malware și carantină sunt mari.

Găzduire web sigură și sigură _ WebHostingPad
Credeți sau nu, atunci când totul altceva eșuează, backup-urile sunt cel mai bun tip de securitate pe care îl puteți obține o perioadă. Site-ul dvs. poate fi hacked, atacat și phishing, dar cunoștința că totul este sigur undeva pe un server extern este liniștea de care aveți nevoie.

Găzduire web sigură și sigură WebHostingPad
În sfârșit, există serviciul de securitate plătit WebHostingPad: SiteLock. SiteLock este un serviciu separat la care vă puteți abona pentru 24,95 USD / an. Acesta este orientat către persoane serioase cu privire la securitatea site-ului lor. Obțineți o mulțime de automatizări de la injecții SQL la scripturi de site.
Asta elimină securitatea. După cum vedeți, există multe funcții de securitate pentru a vă asigura securitatea site-ului. Nu este o grămadă întreagă, dar suficient pentru a vă păstra satisfacția.

Ușurință în utilizare

Găzduire web sigură și sigură _ WebHostingPad
Acum, pe site-ul lor, WebHostingPad revendică o garanție de uptime de 99,9%, ceea ce este frumos & toate, dar ce este de usabilitate? Doar să plătiți comisioanele și să fiți terminat cu acesta nu este cum funcționează cu găzduirea.

Coș de cumpărături WebHostingPad.com
Procesul de înregistrare / facturare este alimentat foarte mult de WHMCS, care este un serviciu popular de facturare. După selectarea unui plan, puteți înregistra, transfera sau selecta numele dvs. de domeniu existent. Pentru acest exemplu, vom folosi domeniul nostru existent hostingpill.

Coș de cumpărături WebHostingPad.com
După aceea, trebuie să alegeți un ciclu de facturare pe care să îl repetați în fiecare lună. După cum vedeți, există doar o opțiune lunară la care vă puteți abona și nici o opțiune pentru cicluri anuale, bienale sau trienale.

Coș de cumpărături WebHostingPad.com
În continuare, trebuie să introduceți detaliile dvs. generale, cum ar fi numele, adresa, e-mailul, orașul, dacă sunteți un client nou. Acest pas se simte ca o întindere, este total posibil să nu ceri aceste detalii și să fie făcut, dar pare o formalitate.

Coșul de cumpărături - WebHostingPad.com
În cele din urmă, ultimul pas este doar selectarea unei metode de plată și completarea detaliilor cardului pentru a începe serviciul. În plus, puteți folosi un cod promoțional pentru a obține un domeniu gratuit, care este bun dacă ați selectat să înregistrați un domeniu nou.

Relații Clienți

Imaginează-ți acest lucru: după 10 minute bune de umplere a tuturor detaliilor & configurarea domeniului dvs., site-ul dvs. este în sfârșit rulat, dar este, de asemenea, gol. Apoi continuați să instalați WordPress DAR nu știți de unde să vă instalați temele.
Si acum ce? Vei merge pe internet în căutarea de soluții? Desigur că nu. Acesta este motivul pentru care aveți propria bază de cunoștințe a site-ului pentru a rezolva aceste întrebări.

Knowledgebase - WebHostingPad
Baza de cunoștințe conține de obicei cele mai frecvente, precum și câteva răspunsuri tehnice pentru toate tipurile de întrebări. Cu o bază de date cu răspunsuri bine informată, utilizatorii nu trebuie să zgârie Google pentru orice problemă.

Bază de cunoștințe
Baza de cunoștințe a WebHostingPad arată foarte bine pentru a spune cel mai puțin. Există anumite categorii la care poate face parte interogarea dvs., apoi sunt întrebări în cadrul acestor subiecte. Am făcut clic pe subiectul „Domeniu” pentru a explora subarticulele sale.

Care este diferența dintre un subdomeniu și un domeniu addon_ - Knowledgebase
Am dat clic pe ultima întrebare despre diferența dintre subdomenii & domenii addon și răspunsul a fost foarte bine detaliat cu exemple adecvate. Interfața de utilizator face ca întregul articol să arate important.
Singurul dezavantaj al bazei de cunoștințe ar putea fi faptul că întreaga secțiune nu ar putea folosi un pic mai mult de lungime. Se simte puțin șuncă înmânată uneori. Totuși, s-ar putea să se topească.

Găzduire web sigură și sigură
Un alt aspect important al asistenței clienților este suportul live chat. Ar putea fi mai multe opțiuni de explorat, dar de cele mai multe ori, majoritatea oamenilor tind să se bazeze fie pe baza de cunoștințe, fie pe suportul chat-ului live.

WebHosting Web-Hosting fiabil și sigur de găzduire _ WebHostingPad
Am încercat să postăm o întrebare despre integritatea serverelor lor, indiferent dacă gestionează toate acestea de unul singur sau lasăm unele companii terțe să se ocupe. Și cineva s-a conectat foarte repede.

WebHosting Web-Hosting fiabil și sigur de găzduire _ WebHostingPad
Acum, răspunsul a durat cam câteva minute, dar am obținut suficient de curând răspunsul așteptat. Ei au centrele lor de date proprii situate în SUA, astfel încât, evident, nu există nicio șansă de a fi implicate companii terțe. Deci, răspunsul a fost rapid și nu automatizat.
Asta stabilește scorul pentru asistența clienților. Baza de cunoștințe este scurtă, dar funcțională, iar suportul pentru chat-ul live funcționează perfect.

Concluzie

În sfârșit suntem în sfârșit acum. Am vorbit despre aproape toate aspectele WebHostingPad. Caracteristicile, prețurile, securitatea, asistența pentru clienți, configurarea au fost foarte interesante de explorat, dar …
Merită să cumpărați WebHostingPad în loc de ceva ca Godaddy?
Spunem DA. Categoric mergi pentru asta.

WebHostingPad are funcții excelente la un cost redus, care, deși multe companii promit, doar câteva furnizează. O dată, încercați să faceți o fotografie la o companie mai puțin cunoscută, care vă poate oferi doar ceea ce aveți nevoie.
Aceasta concluzionează această revizuire. Am prezentat faptele, luați decizia. Care este opinia ta? Ați găsit articolul informativ? Ați încercat WebHostingPad? Cum a fost experiența ta? Vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-ne.

Încercați WebHostingPad astăzi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector