Wix vs Godaddy – Care este „de fapt” mai bun? (Revizuire 2020)

În ultimii ani, construirea site-urilor web a suferit modificări considerabile. Majoritatea constructorilor de site-uri web se concentrează în mod conștient pe furnizarea de servicii versatile și, în același timp, ușurează construirea de site-uri web creative.


Wix și GoDaddy, ambele sunt mărci care oferă producători de site-uri proprii. Ambele mărci cunoscute sunt la fel de răspândite pe piață.

Inutil de menționat, atât Wix cât și GoDaddy oferă câteva opțiuni versatile de construire a site-urilor web. Cu toate acestea, dacă se reduce la o singură opțiune, atunci care dintre acestea este mai bună?

Înainte de asta, un scurt despre Wix și GoDaddy.

Wix, popular pentru modelul său freemium a fost fondat în 2006 și are sediul în Tel Aviv, Israel.

GoDaddy a fost format pentru prima dată în 1997 și are sediul central în Scottsdale, Arizona, SUA. Ambele platforme oferă funcții de găzduire, precum și de construire de site-uri web.

Aici te-aș duce prin Wix și GoDaddy pentru a compara fiecare aspect din jurul său.

Mai întâi, permiteți-mi să încep acest lucru prin compararea celui mai important parametru care este timpul de funcționare.

Uptime

Înainte de a face o alegere prudentă între Wix și GoDaddy, ar trebui să știți cât de bine este timpul lor de funcționare.

Începând cu Wix, acesta nu afișează în mod direct o garanție de funcționare pe site-ul său oficial. Cu toate acestea, există o mențiune despre serverele lor și uptime în secțiunea de asistență.

servere wixFolosesc Wix de ceva timp și le-am înregistrat timpul de funcționare. Iată ce am găsit:

wix uptime

Timpul de utilizare pare să fie impresionant, dar și consecvent. Puteți vedea ultimul timp de funcționare al Wix aici.

Pentru a continua, permiteți-mi să ofer detalii despre GoDaddy.

GoDaddy, pe site-ul său oficial, oferă o garanție de uptime de 99,9%.

godaddy webhostingAm înregistrat valori uptime pentru GoDaddy și așa arată:

godaddy uptime

Timpul de utilizare este substanțial bun și consecvent. Puteți vedea cele mai recente uptime ale lui Godaddy aici.

Durata medie de utilizare pentru Wix este de 99,98%, în timp ce pentru GoDaddy aceasta este de 99,99%.

În mod clar, în ceea ce privește timpul de funcționare, GoDaddy are un preț mai bun în comparație cu Wix și oferă o garanție de funcționare.

Vorbind despre Uptime și răspuns, este un apel strâns între GoDaddy și Wix. Cu toate acestea, țineți-o în timp ce discut despre alți parametri de comparație.

Planuri și prețuri

În continuare, voi compara prețurile și planurile. Wix oferă un plan gratuit care conține anunțuri Wix. Puteți alege, de asemenea, unul dintre planurile lor premium.

plan wixAceasta conține, de asemenea, planuri de comerț electronic.

wix plan de afaceriUnul dintre avantajele Wix este că poți porni gratuit și să obții depozitare de 500 MB. Planurile premium încep de la 11 USD / lună și includ găzduire.

Planul gratuit Wix este cu siguranță un avantaj care vă oferă toate caracteristicile de bază.

Cu GoDaddy, puteți explora constructorul de site-uri web cu o probă gratuită de o lună. Planul începe de la 5,99 USD / lună.

planul godaddyPlanurile GoDaddy nu sunt foarte scumpe. Acest lucru include, de asemenea, găzduirea. Atât Wix cât și GoDaddy oferă un total de 3 planuri pentru constructorul de site-uri web.

Wix adaugă încă 3 planuri pentru crearea site-ului său de comerț electronic. Cu GoDaddy, puteți începe ieftin în comparație cu Wix. Cu toate acestea, GoDaddy restricționează anumite capacități de construire a site-urilor web.

Dacă observați, GoDaddy oferă doar un plan de comerț electronic. Într-un fel, îi lipsește flexibilitatea planurilor. Practic, are alegeri limitate pe planuri.

Wix este o alegere bună în cazul în care căutați dezvoltarea site-urilor la scară mică și aveți nevoie de un constructor gratuit de site-uri.

Caracteristică

Trecând mai departe, permiteți-mi să vorbesc mai multe despre funcțiile din Wix și GoDaddy. Wix are un pachet complet, care conține construirea de site-uri web, precum și găzduire.

Are un plan gratuit care acceptă dezvoltarea site-urilor de bază și conține anunțuri Wix.

caracteristici wixWix oferă o garanție de returnare de 14 zile pentru planurile sale premium. Toate planurile premium includ câteva caracteristici de bază, cum ar fi:

 • Gazduire gratuita
 • Suport Analytics și SEO
 • Suport premium
 • Favicon personalizat

caracteristici wixWix are un plan separat de comerț electronic care are o listă de caracteristici.

wix ecommerce planPlanurile de comerț electronic furnizează majoritatea capacităților relevante de comerț electronic. Este aproape ca și cum nu ai avea nevoie de suplimente.

Wix nu numai că oferă un editor ușor de utilizat, dar permite și codul Wix care poate fi personalizat complet.

Editorul Wix oferă crearea rapidă a site-ului web și oferă o serie de caracteristici legate de șabloane, SEO, optimizarea dispozitivelor, aplicații terțe și multe altele.

Cu Wix editor, Wix oferă, de asemenea, o inteligență de proiectare artificială, de asemenea, cunoscut ca Wix ADI. Wix ADI vine cu o mulțime de funcții utile care vă pot personaliza în mod inteligent dezvoltarea site-ului.

caracteristici wixWix permite codificarea în avans cu codul său Wix. Cu codul Wix, puteți personaliza aspectul site-ului și puteți crea design-uri intuitive ale site-urilor.

Codul Wix oferă unele capacități cu adevărat puternice și poate sprijini dezvoltarea avansată a site-ului. Flexibilitatea oferită de Wix poate face foarte ușoară multă dezvoltare complexă.

caracteristici wixÎn timp ce caracteristicile de mai sus sunt specifice editorului, Wix oferă și alte câteva funcții legate de analiză, găzduire prin email, gestionarea domeniului.

Wix are planuri separate de comerț electronic și aceasta vine cu o serie de caracteristici specifice dezvoltării comerțului electronic, precum crearea paginilor de produse, managerul magazinului, cupoane și multe altele.

În afară de funcțiile menționate mai sus, Wix oferă și câteva funcții suplimentare pentru a permite vânzarea de muzică. Editor de imagini, proiectare blog și peste 100 de șabloane.

În general, am considerat că Wix este potrivit pentru majoritatea creațiilor de site-uri. Fie că este simplu sau complex, Wix poate satisface ambele la fel de bine.

Deci, GoDaddy oferă și o listă de funcții exhaustivă similară?

GoDaddy este popular pentru constructorul de site-uri ușor de utilizat. Suportă șabloane responsive mobile și oferă o serie de alte funcții în diferitele sale planuri.

caracteristici de godaddyCreatorul de site-uri GoCentral al GoDaddy este un constructor simplu de utilizat special conceput pentru începători și persoane cu mai puține expertize în construirea site-urilor web.

Susține capacități de bază de proiectare și oferă funcții SEO.

caracteristici de godaddyȘabloanele pot fi alese în funcție de domeniu.

șabloane de godaddy

GoDaddy oferă capabilități de bază pentru construirea de site-uri web, pe de altă parte, Wix oferă funcții avansate de construire a site-urilor web.

GoDaddy este simplu de utilizat și de început, dar problema este atunci când un site web cere mai multă flexibilitate și funcții complexe. Este ceva care ar necesita suplimente cu GoDaddy.

GoDaddy poate fi un pic frustrant de utilizat pentru dezvoltarea site-urilor avansate, datorită capacităților sale restrictive de proiectare. Acestea fiind spuse, GoDaddy este prietenos pentru începători.

Ambele caracteristici au o listă de caracteristici bună, deși pentru construirea de site-uri web mai avansate, Wix are o șansă mai bună decât GoDaddy.

Ușor de utilizat

Următorul pe lista mea de verificat este ușurința de utilizare. Deși dispunem de funcțiile disponibile în Wix și GoDaddy, acestea sunt ușor de utilizat?

Permiteți-mi să vă ofer mai multe detalii despre Wix mai întâi. Panoul de bord Wix are un aspect simplu, cu opțiuni bine plasate.

wix table de bordDe aici puteți începe să editați site-ul dvs. web. Editarea site-ului Web oferă mai multe opțiuni în care puteți personaliza aspectul site-ului dvs. web.

Opțiunile furnizate în meniul de sus arată ca subliniat mai jos.

editor wix

Alte opțiuni includ email marketing, editare în fundal, adăugarea aplicațiilor pentru a numi câteva.

Aceasta are mai multe opțiuni pentru bara de instrumente. Puteți modifica alinierea folosind aceste opțiuni.

Wix oferă funcții avansate de dezvoltare a site-urilor web cu cod Wix care poate fi activat.

cod wixWix vă permite să adăugați imagine, video, galerie, divizor și cod HTML.

Editarea de bază Wix este simplă, cu excepția cazului în care doriți să explorați funcțiile lor de editare bazate pe coduri avansate.

În continuare, permiteți-mi să ofer mai multe detalii despre GoDaddy. Creatorul de site-uri GoDaddy are toate opțiunile de personalizare din extrema dreaptă.

tabloul de bord al lui godaddyDe aici puteți modifica teme, aspectul paginii, schema de culori și fonturi.

Puteți reordona paginile conform cerinței dvs. sau adăugați alte pagini.

GoDaddy oferă opțiuni pentru a gestiona SEO, marketingul social media și alte detalii.

Pentru dezvoltarea site-urilor de comerț electronic puteți vedea alte opțiuni pentru magazin.

opțiune magazin gdÎn mod similar, puteți obține opțiuni de marketing în avans.

opțiunea de marketing gdOdată ce designul magazinului este gata, puteți configura alte opțiuni relevante pentru magazinul online.

magazinul godaddyÎn general, GoDaddy pare extrem de simplu de utilizat. Acesta este un loc minunat pentru a începe cu cea mai mică complexitate.

Pe de altă parte, Wix oferă mai multe opțiuni care pot fi confuze, pentru a începe în cazul în care explorați doar constructor de site-uri.

Cu toate acestea, dacă aveți experiență anterioară în construirea de site-uri web, Wix ar părea ușor.

Între Wix și GoDaddy, în timp ce ambele arată simplu, trebuie să recunosc că GoDaddy este mai ușor de utilizat.

Relații Clienți

În continuare, voi vorbi despre asistența pentru clienți. Lasă-mă să încep asta cu Wix.

Wix oferă asistență separată pe tabloul de bord. Acesta conține ghiduri, precum și tutoriale video.

Centrul de ajutor conține secțiuni pe diverse teme.

wix centru de ajutorAceasta are o listă exhaustivă de conținut. Wix oferă, de asemenea, întrebări frecvente. Wix nu are o opțiune de chat.

Wix are un suport bun pentru clienți. În continuare, să verificăm GoDaddy.

GoDaddy poate fi accesat prin telefon, e-mail și chat. Oferă suport 24/7. Deși chat-ul nu este disponibil 24/7.

Secțiunea de ajutor oferă un tutorial vastă înțelept.

ajutorul lui godaddyGoDaddy oferă, de asemenea, întrebări frecvente.

godaddy faqWix sau GoDaddy sunt aproape la egalitate atunci când vine vorba de asistență pentru clienți. Ambele au un conținut de ajutor bine articulat pentru a oferi o experiență de client improvizată.

Cu ambele, veți primi tone de ajutor din partea asistenței clienților.

Teme și șabloane

Wix are predominant o colecție de șabloane. Acestea sunt mobile, dar și intuitive.

Există o secțiune de șabloane separate care prezintă șabloane înțelepte din categorii.

șablon wix

Puteți găsi șabloane pe mai multe domenii.

GoDaddy are, de asemenea, o vastă colecție de șabloane responsive mobile. Are peste 16000 de teme.

șablon gdCând vine vorba de șabloane, atât GoDaddy cât și Wix au o colecție versatilă, deși Wix oferă mai multe modele avansate de șabloane..

Ambele au modele care răspund dispozitivului și pot fi personalizate într-o mare măsură.

Flexibilitatea proiectării

Dacă doriți modele cu impact vizual, atunci, în cele mai multe cazuri, ar trebui să o personalizați la alegerea voastră.

Deci, cât de bună este personalizarea proiectării folosind Wix și GoDaddy?

Wix are un editor de site-uri care este simplu, dar oferă mai multe opțiuni. Acest lucru la început poate să nu pară foarte ușor pentru începători. Cu toate acestea, pentru cineva cu experiență în proiectarea site-ului web ar fi simplu.

Wix oferă ADI, care vă ajută să personalizați și să proiectați site-uri web rapid. Cu aceste caracteristici utile, Wix oferă, de asemenea, cod Wix pentru a satisface mai multe personalizări. Utilizând Wix, puteți efectua personalizare la nivel de cod.

design wixPe de altă parte, începătorii ar putea găsi GoDaddy simplu. Constructorul GoCentral oferă o abordare DIY.

Deși GoDaddy este simplu în comparație cu Wix, GoDaddy nu are personalizare la nivel de cod și flexibilitate în proiectare.

În ceea ce privește flexibilitatea designului, Wix câștigă cu siguranță peste GoDaddy. Folosind Wix puteți activa unele personalizări avansate.

Concluzie

Am oferit o comparație între puncte și puncte între Wix și GoDaddy. Deci, care dintre acestea este un constructor de site-uri mai bun?

Alegerea unuia dintre acestea pe celălalt poate să nu fie o alegere ușoară. Fiecare dintre acestea are propriile sale pozitive, care cu siguranță nu pot fi negate.

Cu GoDaddy, este simplu și ilustrativ. Puteți dezvolta un design bun al site-ului și vă oferă o personalizare de bază. GoDaddy vă permite să vă proiectați site-ul rapid.

Wix, pe de altă parte, necesită expertiză de bază și este un loc bun pentru a începe în cazul în care căutați dezvoltarea site-urilor la scară mică. Are un plan gratuit.

Cu Wix, puteți crea o personalizare mai bună și modele mai impactante.

Deci, care recomand mai multe?

Între cei doi aș merge mai departe cu Wix în comparație cu GoDaddy. Probabil dacă începeți să dezvoltați site-uri web, GoDaddy este o opțiune pe care puteți încerca.

Wix acceptă un design flexibil și personalizabil. Așadar, dacă este exact ceea ce căutați, atunci mergeți mai departe și explorați Wix.

Indiferent de opțiunea cu care mergeți, ambele opțiuni au multe de oferit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map