Wix vs Shopify: concluzia noastră prin testarea ambelor platforme (2020)

Construirea unui site web și construirea unui magazin online se suprapun remarcabil. Fiecare zonă tinde să aibă propriile sale nume software, dar există chiar și o suprapunere aici.


În această recenzie, voi analiza ceea ce cred că este unul dintre cele mai interesante cazuri de suprapunere și competiția care rezultă din ea. Într-un colț, avem cea mai populară platformă de comerț electronic în acest moment..

În ceea ce privește soluțiile extracomandate (adică soluții care vin cu tot ce ai nevoie), Shopify este cu ușurință regele.

Din 2006, Shopify a facilitat vânzări de peste 82 de miliarde de dolari și suportă în prezent peste 600.000 de magazine active. Destul spus.

În celălalt colț al ringului, avem ceea ce este probabil cel mai popular constructor de site-uri web: Wix. Wix a crescut din 2006 pentru a servi peste 110 milioane de utilizatori, cu o medie de 45.000 de înregistrări noi în fiecare zi.

O zonă în care Wix încearcă să devină puternic este comerțul electronic. La urma urmei, Wix s-a stabilit cu siguranță ca lider în construirea de site-uri ușoare – de ce să nu folosească atât popularitatea sa extraordinară, cât și instrumentele de construire a site-urilor pentru a face construirea de magazine la fel de accesibil?

Shopify este în mod clar o alegere puternică aici, dar partea comercială a Wix prezintă noi avantaje? Este poate mai accesibil sau chiar mai intuitiv? Toate aceste întrebări (și multe altele) le voi explora în această recenzie.

Am testat atât Shopify cât și Wix și, deși nu există un singur răspuns simplu … există unele răspunsuri. Deci, să mergem!

Cuprins

Salt pentru a vedea testul specific făcând clic pe următoarele link-uri

 1. Compararea prețurilor și caracteristicilor
 2. Ușurință în utilizare
 3. Relații Clienți
 4. Securitate și fiabilitate
 5. Concluzie: Ce recomand?

Compararea prețurilor și caracteristicilor

Wix
Shopify

PlanDe bazăShopify de bază
Preț / lună.$ De 20 / mo$ 29 / mo
Produse nelimitatedada
Certificat SSL gratuitdada
Taxe de tranzactie2,0%
Suport 24/7dada
Magazin onlinedada
Depozitare20 GB
Lățime de bandănelimitatnelimitat

Să aruncăm o privire asupra lucrurilor pe care cei mai mulți dintre voi vor dori (în mod justificabil) să le știe mai întâi: care sunt prețurile și ce obțineți pentru aceste prețuri?

Shopify are, în esență, trei niveluri, începând de la 29 USD cu Basic Shopify și sfârșind la 299 USD cu Advanced Shopify.

Shopify-stabilire a prețurilorPe lângă acestea, Shopify are alte două planuri: Shopify Plus este pentru soluții de calitate pentru întreprinderi și Shopify Lite (care nu este într-adevăr un constructor de magazine, ci un mini-magazin atașat Facebook). Mă voi concentra pe cele trei niveluri prezentate mai sus.

În ceea ce privește caracteristicile, obțineți toate elementele esențiale de la nivelul de intrare în sus. Inclus de la primul nivel încoace: un magazin (care înseamnă de asemenea un constructor de site-uri și un instrument de blog), plus produse nelimitate, coduri de reducere, certificat SSL inclus, reduceri la transportul Shopify, securitate la plată, etichete de transport și multe altele.

Toate sunt destul de standard / solide, dar ceva destul de grozav este că Shopify include recuperarea coșurilor abandonate pentru primul nivel. În esență, vă permite să contactați cu ușurință clienții dacă au părăsit magazinul cu ceva încă în coș.

Pe măsură ce mergeți la niveluri mai mari, obțineți mai multe conturi de personal, carduri cadou, rapoarte, prețuri cubice prin poștă prioritară USPS (care bazează prețurile în afara dimensiunilor exterioare ale pachetelor în loc de greutatea lor, putând economisi mulți bani) și taxe de tranzacție mai mici..

De asemenea, Wix are trei niveluri pentru producătorul său de afaceri și comerț electronic.

plan wixÎn acest sens, Wix este în mod clar mult mai ieftin, toate cele trei planuri fiind practic pe scara primului nivel de Shopify. Stai ce? Nu va fi Wix doar automat va fi câștigătorul aici?

Nu chiar. Să aruncăm o privire la ce are de oferit Wix. Rețineți că planurile de comerț electronic de la Wix se bazează în principal pe instrumentul său de construire a site-urilor web, astfel încât să obțineți un constructor de site incredibil de bine, plus capacitatea de magazin.

Utilizarea tuturor funcțiilor ar putea dura ceva, dar pentru a o spune pe scurt, contul Business Basic înainte ar trebui să vă ofere aproape orice aveți nevoie pentru a prelua controlul complet asupra magazinului dvs..

Wix vă începe cu 20 GB spațiu de stocare, care poate fi extins la 50 GB la al treilea nivel și lățime de bandă nelimitată. Aveți 5 ore video, ceea ce este probabil mai mult decât suficient, dar puteți elimina această limită prin actualizări.

În afară de faptul că primiți câteva aplicații gratuit, un domeniu gratuit timp de un an (dacă doriți; puteți, de asemenea, să vă conectați domeniul fără taxă suplimentară), Google Analytics, plus bonuri publicitare.

Compararea celor doi este un pic dificilă. Shopify are o parte superioară clară când vine vorba de nevoile serioase de comerț – doar pe baza avantajelor și reducerilor sale de transport, plus rapoartele sale avansate.

Pe de altă parte, Wix este 100% fără comision – ceea ce înseamnă că nu va lua bani din vânzări. Acest lucru este în contrast cu Shopify, care percepe un procent mic în plus din achizițiile pe care clienții le fac.

Shopify nu percepe nicio taxă pentru conectarea unui domeniu, dacă îl aveți pe unul de la un terț, dar îl percepe pentru înregistrarea unuia. Wix vă va percepe pentru un domeniu înregistrat după primul an, dar cel puțin primul an este gratuit. Acești factori formează un fel de bagaje Shopify – taxe suplimentare sau costuri ascunse care sunt nefericite.

În plus, utilizatorii care nu au nevoie de minuțiozitatea Shopify vor aprecia accesibilitatea Wix. De exemplu, planurile de comerț electronic au un instrument de recuperare a coșurilor abandonate și posibilitatea de a oferi cupoanelor clienților. Acesta din urmă poate fi instalat gratuit printr-o aplicație (deși calitatea este discutabilă), în timp ce va trebui să faceți upgrade la al doilea nivel al Shopify pentru a instala.

Wix oferă astfel o mulțime de instrumente esențiale ale magazinului, direct sau indirect, la un preț mult mai accesibil.

Designul este de asemenea extrem de important pentru magazinele online.

Ambele companii oferă o selecție de șabloane din care să alegeți și puteți modifica aproape orice în ele. Cu toate acestea, Wix este puțin mai bun atunci când vine vorba de personalizare, iar Wix are sute de teme mai multe decât Shopify.

Shopify-teme

Shopify are o selecție decentă de teme, dar uneori se pot simți repetitive.

teme wixDeși Wix are mai multe teme, există doar câteva tipuri de teme pentru fiecare categorie de magazin. Acest lucru poate fi util, dar poate fi și constrângător, pentru că ajungeți cu doar câteva opțiuni pe categorie de magazin.

Shopify este similar, dar temele se îmbină mai mult. Desigur, acest lucru pune și problema repetiției. Din fericire, puteți utiliza și alte șabloane pe Wix și puteți adăuga manual o funcție de magazin. Acest lucru implică un pic de lucru în plus pentru finalul tău, dar nimic prea semnificativ în schema de construire a site-ului ușor.

Dacă țineți cont de celelalte teme care nu sunt comerț electronic, ajungeți la sute de alegeri. Așadar, în timp ce temele Shopify nu sunt rele, aș spune că Wix câștigă printr-o lovitură lungă doar pentru alegerea pură.

În afară de teme, Wix și Shopify au magazine de aplicații în cazul în care funcțiile implicite nu sunt suficiente. Compararea costurilor devine dificilă aici, iar lucrurile depind cu adevărat de nevoile afacerii tale.

În timp ce unele aplicații sunt gratuite sau au prețuri mici pentru primul termen de utilizare (de obicei pe an), multe dintre cele dorite sunt plătite, iar unele pot fi destul de scumpe. Pentru companiile care își pot permite, aplicațiile pot perfecționa câteva defecte din magazinul dvs. sau pot adăuga un plus de confort clienților.

Cu toate acestea, multe întreprinderi se pot descurca foarte bine cu instrumentele din ambele platforme. Aș spune că pentru întreprinderile care nu le pasează cheltuielile suplimentare, magazinul de aplicații Shopify are o selecție mult mai bună și mai practică de aplicații.

magazin magazinPe de altă parte, Wix are o selecție mult mai bună de aplicații gratuite.

piața aplicațiilor wixSingura problemă cu aplicațiile gratuite ale Wix este că, deși există cu siguranță multe dintre ele, nu multe dintre ele sunt soluții de înaltă calitate. Magazinul de aplicații al Shopify este mai scump, dar mult mai practic, în timp ce magazinul Wix se poate confunda uneori cu gimmicky.

Un ultim articol pe care aș dori să-l menționez: Wix are ceva numit Wix Answers, care vă permite practic să creați sisteme de asistență pentru clienți incredibil de ușor. Puteți face lucruri similare prin intermediul magazinului de aplicații Shopify, dar faptul că Wix are un add-on software complet dotat este excelent.

În cele din urmă, Wix și Shopify sunt dificil de comparat deoarece păstrează diferențe semnificative. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că păstrează puncte forte diferite …

Cred că Wix este o opțiune mai bună pentru cei cu nevoi mai ușoare de comerț electronic. Shopify ar face în continuare o treabă excelentă, dar dacă ai nevoie doar să înființezi un magazin și să iei un volum relativ redus de comenzi, Wix este o opțiune excelentă.

Acest lucru se datorează, în parte, faptului că Shopify poate fi mai scump decât valoarea sa pentru întreprinderile mai mici, care au nevoie de soluții de comerț electronic, dar nu în mod extraordinar. Taxele suplimentare pe care Shopify le atașează cumpărăturilor, plus aplicațiile scumpe și costul înregistrării unui domeniu îl pot face puțin împovărat.

Wix este relativ rentabil în contrast cu utilizatorii mai mici. Este aproximativ la egalitate cu Shopify în ceea ce privește caracteristicile și, în unele moduri, permite utilizatorilor un control și mai mare asupra aspectelor din designul magazinului lor.

Un cont Wix ar putea oferi unele dintre funcțiile care sunt limitate la conturile Shopify cu niveluri mai mari, deși este posibil să fie nevoie să parcurgeți magazinul de aplicații și s-ar putea să nu fie la fel de bune. În plus, Wix are mai multe șabloane.

Pe de altă parte, Shopify este o opțiune mai bună pentru cei cu nevoi mai mari de comerț electronic și pentru cei care anticipează să facă o mulțime de transport (de exemplu, cei care nu vând doar produse digitale).

Shopify oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru magazinul tău, în plus este livrat cu o mulțime de avantaje din cutie, care vor face transportul mult mai posibil. De asemenea, este mai bine pentru scalare, ceea ce justifică salturile mari de prețuri între niveluri.

Pe scurt, lucrurile sunt destul de împărțite. Wix ar putea fi mai eficient din punct de vedere al costurilor pentru persoanele care au nevoie de comerț electronic mai simplu, în timp ce Shopify este aproape sigur mai potrivit pentru afacerile on-line. Desigur, există mai mulți factori care intră în joc …

Ușurință în utilizare

Cât de ușor este să folosiți Shopify sau Wix? Iată că cei doi concurenți sunt extrem de apropiați.

Rețineți că atât Shopify, cât și Wix s-au comercializat foarte mult ca fiind construitori de site-uri / magazine ușor de utilizat. Reducerea Shopify sau Wix doar la alocările de stocare sau avantajele de transport poate reduce foarte mult din ceea ce a dat acestor două atracții extraordinare.

Wix, desigur, este cunoscut mai ales pentru a fi constructor de site-uri web. Gestionarea magazinului este doar o altă parte a utilizării constructorului de site-uri, care este surprinzător de superb.

constructor de site-uri wixAdăugarea sau administrarea unui produs pe pagina magazinului dvs., de exemplu, este la fel de simplă ca să mergeți la o mică parte laterală care conține elemente / instrumente comune și să faceți clic pe instrumentul magazin.

wix table de bordDe asemenea, Wix simplifică administrarea diferitelor site-uri și cont. Serios, lucrurile nu au putut fi mai intuitive.

Shopify este diferit. Shopify este încă intuitiv și ușor de utilizat, dar este mai puțin față în față: interfața utilizatorului nu este la fel de strălucitoare sau animată (ceea ce este uneori de preferat). Este la fel de ușor de utilizat ca Wix.

O diferență importantă aici: instrumentele magazinului Shopify sunt cu un grad puțin mai mare, iar interfața sa de utilizator face o treabă mai bună de a le face ușoare fără a sacrifica practicitatea. Ușurința de utilizare a Wix se manifestă în cea mai mare parte în aspectele de construcție a site-ului și design.

Deși Wix are încă instrumente de gestionare a magazinelor ușor de utilizat (a se vedea mai sus), acestea sunt puțin mai puține în ceea ce privește detaliile. Shopify excelează prin faptul că anumite aspecte ale magazinului dvs. sunt ușor de editat, fără a vă abține capacitatea de a controla detaliile.

În afară de aceste puncte forte diferite de utilizare, Wix și Shopify oferă soluții rapide pentru anumite lucruri de bază. Shopify, de exemplu, are atât sfaturi (vezi secțiunea următoare pentru mai multe despre asta), cât și un software util pentru a facilita generarea anumitor elemente fundamentale de comerț electronic.

brandify build brandWix, la rândul său, oferă un generator de site-uri (precum și un producător de logo).

editor wix

Rețineți că acesta este diferit de modificarea unui șablon existent: dacă constructorul de site-uri ușor nu a fost suficient, puteți obține un singur generat automat.

Deși asta sună excelent, desigur, în practică, nu este o soluție atât de grozavă. Dacă conduceți o afacere online, probabil că nu veți conta pe site-urile generate automat de Wix.

Programul Shopify este puțin mai practic în această privință, dar cred că se aplică un principiu similar: în timp ce Shopify vă poate ajuta să vă creați un logo, este posibil să aveți deja unul. Din nou, este frumos să avem.

Pe scurt, atât Shopify, cât și Wix sunt de vârf în ceea ce privește ușurința în utilizare, dar prezintă aceste puncte forte în diferite domenii. Ușoritatea de utilizare a Wix este cea mai bună pentru experiența de construire a site-ului, deoarece vă oferă mult control asupra proiectării fără a face lucrurile neprietenoase.

Cu toate acestea, Wix sacrifică unele detalii privind funcțiile magazinului (cum ar fi produse sau comenzi) pe care Shopify nu le are. Shopify are o mare ușurință de utilizare pentru gestionarea funcțiilor magazinului fără a sacrifica detaliile, dar, de asemenea, nu vă permite să faceți la fel de mult cu designul ca Wix.

În cele din urmă, o voi numi egalitate: depinde doar de ceea ce prioritizați aici.

Relații Clienți

Atât Shopify, cât și Wix au o reputație stelară pentru ușurința lor în utilizare. În timp ce acest lucru tinde să însemne ușurința literală de a utiliza software-ul, ușurința în utilizare se suprapune foarte mult cu asistența pentru clienți.

Asistența clienților este esențială. Chiar dacă Shopify și Wix sunt platforme relativ ușor de utilizat, un utilizator experimentat sau experimentat poate fi totuși încetinit dacă nu este folosit pentru aceste platforme.

În plus, nu strică niciodată să știi cum poți profita la maxim de cont. Acesta fiind cazul, asistența clienților de calitate este esențială, chiar dacă un serviciu este ușor de utilizat. Voi vorbi despre două tipuri principale de asistență pentru clienți: reprezentanți disponibili pentru contact și informații la fața locului.

Wix suferă puțin când vine vorba de opțiunile de contactare a reprezentanților. Utilizarea unui plan de comerț electronic cu Wix vă va permite să contactați reprezentanții prin telefon sau prin sistemul de bilete – nu există o opțiune de chat în direct.

Chiar dacă plătiți pentru cel mai scump cont Wix pe care îl puteți și, prin urmare, beneficiați de asistență VIP, liniile de telefon nu sunt 24/7.

Cu toate acestea, nu este o problemă majoră. Totuși, așteptarea la un telefon poate fi o supărare, plus chat-ul live este o modalitate excelentă de a obține răspunsuri rapide în timp ce faceți multitasking pe un computer. Nimic imens, dar cu siguranță nefericit.

Shopify oferă toate cele trei metode de contactare a reprezentanților. În experiența mea, personalul de asistență pentru clienți al Shopify nu a fost nimic util, dacă nu este util.

Shopify-chat-Pentru a avea un chat live solid, precum și un suport bun pentru telefon și bilet, am oferit recuzite de la Shopify pentru a fi mai bune atunci când vine vorba de contactarea personalului. Wix nu este rău – asistența telefonică și asistența biletelor sunt de obicei decente, dar Shopify iese în evidență.

În afară de contactarea directă a asistenței pentru clienți, Wix și Shopify oferă resurse informaționale și educaționale la fața locului.

Dintre cei doi, Shopify face mult mai multe. Shopify are atât de multe resurse încât este dificil să le urmărești pe toate.

Principalele dintre resursele Shopify sunt Centrul de ajutor și forumul comunității. Centrul de ajutor este o bază de cunoștințe care este foarte cuprinzătoare, bine organizată și cu aspect curat. Este la fel de ușor să parcurgi centrul de ajutor, precum și să cauți articole specifice.

centru de ajutor pentru magazinPaginile forumului Shopify nu sunt la fel de utile ca Centrul de ajutor, dar sunt încă destul de utile, în special pentru probleme mai specifice. Un lucru bun despre dimensiunea Shopify este că puteți găsi o mulțime de forumuri și sfaturi despre Shopify chiar și în afara forumului site-ului său.

În afară de aceasta, celelalte resurse ale Shopify includ ghiduri și cursuri mai aprofundate pentru afaceri și comerț electronic. Mai exact, acestea includ: un blog, Academia Shopify, o serie de ebook-uri educative numite ghiduri și câteva podcast-uri.

În sfârșit, Shopify oferă o mulțime de instrumente: o enciclopedie de afaceri și Shopify Polaris (care are informații detaliate despre standardele de design ale Shopify) sunt cele mai notabile, dar există și o pagină completă a altor instrumente.

explorați instrumenteDeși nu pot spune că aceste instrumente sunt esențiale, lungimea până la care Shopify a trecut pentru a pune astfel de lucruri la dispoziția clienților (și a potențialilor clienți) este foarte impresionantă și face ca poziția de asistență a clientului Shopify să fie una dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată..

Resursele de asistență pentru clienți ale Wix, în afară de reprezentanți, sunt în general decente, dar nu se compară doar cu cele ale Shopify.

Wix are un blog propriu, care conține informații utile, dar rețineți că nu este la fel de centrat pe comerțul electronic, cum ar fi Shopify, deoarece Wix ajută și oamenii cu site-uri de procesare fără plată.

Centrul de ajutor al lui Wix este, de asemenea, foarte cuprinzător – poate nu la fel de bun ca și Shopify, dar cu siguranță o bază de cunoștințe bine dezvoltată.

wix centru de ajutorPentru a pune totul laolaltă, este greu de spus că Wix se compară într-adevăr cu Shopify la asistența clienților. Din nou, aș dori să reiterez că Wix are un suport bun: baza de cunoștințe este într-adevăr solidă, iar contactarea reprezentanților prin telefon sau bilet funcționează destul de bine..

Cu toate acestea, multitudinea de resurse, instrumente, bază de cunoștințe aprofundate și reprezentanți foarte ajutați de Shopify îi oferă câștigul în ceea ce privește asistența clienților..

Securitate și fiabilitate

Desigur, avem un ultim factor important de acoperit și este unul dintre cele mai importante. Mai ales dacă conduceți o afacere online sau anumite părți ale afacerii dvs. sunt online, o securitate bună și o performanță constantă bună este absolut esențială..

Adevărul este spus, Shopify și Wix nu spun o tonă despre securitatea lor. Ambele vor ieși din calea lor pentru a sublinia că sunt certificate în mod corespunzător pentru a gestiona informațiile de plată (ambele au cel mai înalt nivel de conformitate PCI).

Shopify, de fapt, are o pagină întreagă dedicată să arate conformitatea PCI.

magazin magazinConformitatea PCI este bună, dar este, de asemenea, o parte de bază a unui software securizat pentru coșul de cumpărături și nu spune multe.

Wix este și mai rău când vine vorba de descrierea propriei sale securități.

protecție împotriva virusului wixAcest articol al centrului de ajutor nu spune lângă nimic.

Pe de altă parte, Wix are un timp de funcționare destul de bun prin măsurătorile mele și timpul de răspuns foarte bun.

wix timp de funcționareDeci, deși este adevărat că ar trebui să știm cu adevărat mai multe despre securitatea lui Wix, cel puțin performanța este destul de bună.

Shopify este în esență același în acest domeniu: în timp ce niciuna dintre companii nu spune multe pe site-urile lor despre protocoalele de securitate, acestea îndeplinesc standardele de aur ale industriei pentru securitate și fac performanțe foarte bune.

Am descoperit că Shopify și Wix sunt servicii foarte fiabile, nu numai în timpul de funcționare și timp de răspuns, ci și în experiența software de zi cu zi. Nu am văzut niciun fel de sclipici sau cel puțin nimic de remarcat.

Și deși lipsa de dezvăluire este nefericită, aceasta nu înseamnă neapărat că Wix și Shopify au o securitate slabă: Shopify, cel puțin, a procesat zeci de miliarde în tranzacții fără prea multă bătaie de cap.

În ceea ce privește securitatea, aș spune că mă simt puțin mai confortabil cu Shopify din cauza înregistrărilor sale bine stabilite, dar este posibil ca ambele companii să fie bine. În ceea ce privește fiabilitatea, ambele companii sunt stelare.

Concluzie: Ce recomand?

Desigur, Wix și Shopify sunt foarte similare și totuși diferite în domenii cheie. Shopify este un nume extrem de bine stabilit în comerț electronic, iar Wix este un nume extrem de bine stabilit în construirea site-urilor web.

Wix este un pas important aici, încercând să construiască software-ul coșurilor de cumpărături pe software-ul său de construire de site-uri, un efort destul de natural – la urma urmei, clădirea de magazine și clădirea de site-uri se suprapun foarte mult.

Deci, care este mai bine? Ha, glumesc. Știm cu toții că nu este atât de simplu. Să parcurgem punctele cheie.

Amândoi, Shopify și Wix au o performanță foarte fiabilă, îndeplinesc criteriile industriei pentru încredere în comerțul electronic, dar nu dezvăluie suficient de multe despre practicile lor de securitate..

Suportul pentru clienți al Shopify este fenomenal, deși Wix este destul de bun, dar pare mai rău în comparație cu Shopify.

În ceea ce privește ușurința în utilizare, ambele companii au o reputație de a fi elegante și foarte ușor de utilizat. Aceste reputații se mențin, dar în moduri diferite.

Shopify face ca editarea anumitor aspecte ale magazinului dvs. să fie foarte ușoară, fără a juca mici detalii sau funcții suplimentare. Capabilitățile de design ale Shopify sunt, de asemenea, puternice și ușor de utilizat, dar nu permit controlul la fel de mult ca constructorul Wix.

Wix, pe de altă parte, permite un control extraordinar al utilizatorului asupra aspectului site-ului, fără a face lucrurile prea complicate. Problema este că, în timp ce puteți gestiona caracteristicile magazinului foarte ușor, pierdeți unele detalii și rigoare pe care le obțineți cu Shopify.

Acum, pentru a ține cont de prețuri și caracteristici principale: Shopify este în mod clar mult mai scump. Cele trei niveluri principale ale acestuia sunt cele mai mari niveluri ale Wix – Cele trei planuri de comerț electronic ale Wix sunt câteva câștiguri în limita primului nivel al magazinului Shopify..

Planurile Shopify pot face unele ridicări serioase – literalmente, sub formă de livrări. Unul dintre motivele pentru care Shopify este pentru întreprinderile mici este acela că poate reduce costurile de transport și economisi timp, prin etichete de transport, reduceri la transport și multe altele. Magazinul de aplicații Shopify este, de asemenea, mai grav (plus mai scump).

Pe de altă parte, Wix oferă cele mai multe caracteristici esențiale ale comerțului electronic pentru prețuri foarte accesibile. Puteți gestiona toate comenzile, produsele, reducerile și cupoanele de care aveți nevoie – toate pentru prețul aproximativ al planului de nivel de intrare al Shopify, chiar dacă trebuie să instalați câteva aplicații gratuite pentru a face acest lucru..

În plus, Wix nu acceptă comisioanele enervante sau comisioanele de tranzacție pe care le face Shopify, include un domeniu gratuit (de un an), are o mulțime de aplicații gratuite și are sute de teme din care să aleagă.

Problema principală este că pierdeți un pic de detaliu – nu vă faceți griji, nu este nimic grav, dar nu puteți păstra un CRM extrem de detaliat așa cum l-ați putut face pe Shopify – și nu puteți să vă extindeți afacerea aproape la fel de bine puteți cu Shopify.

Pe scurt, da, Shopify este mai scump, dar pentru întreprinderile care anticipează mult transportul și / sau care așteaptă nevoia de a se extinde, poate fi foarte rentabil.

Wix nu este însă inutil: este mai bine pentru întreprinderile care pot expedia pachete, dar nu în cantități mari sau pentru oricine vinde un produs online. Shopify poate fi bun și pentru astfel de oameni, dar dacă acești oameni nu au nevoi stricte de coșuri de cumpărături și au nevoie doar de software-ul de bază, Wix va oferi un mod mai accesibil de a finaliza munca..

Dacă tot sunteți confuz, nu vă faceți griji. Shopify are o probă gratuită de 14 zile, cu care puteți juca și Wix vă va permite să faceți un cont gratuit care să poată folosi constructorul de site-uri. Puteți chiar să configurați un magazin în totalitate gratuit, nu veți putea doar să publicați în propriul domeniu sau să procesați plăți până când nu vă actualizați contul.

Deci, ce aștepți, colegii mei antreprenori? E timpul să treci la afaceri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map