000WebHost Review: mijn voors en tegens met behulp van 000Webhost

000WebHost Review: mijn voors en tegens met behulp van 000Webhost

000WebHost Review: mijn voors en tegens met behulp van 000Webhost

Deze 000WebHost Review is herzien en bijgewerkt op 10 juni 2019.

Een gratis host krijgen is altijd een spannende deal, vooral als je weinig budget hebt. Als u op zoek bent naar gratis hosting, realiseert u zich dat de opties voor bekende en gratis hosting enigszins beperkt zijn.

Hier zou ik het hebben over zo’n bekende hostingoptie die in de volksmond bekend staat om zijn gratis hostingservices. Dit is niemand minder dan 000webhost.

000webhost is onderdeel van Hostinger. Met 000webhost kunt u gebruik maken van een levenslange gratis service, een reden om het unieker te maken.

Het serieuzere alternatief voor 000Webhost ›

Omdat het een volledig gratis hostingservice is, heeft 000webhost weinig beperkingen, maar het biedt een aantal voordelen die u waarschijnlijk nooit zou verwachten bij gratis hosting.

Dus, om tot de kern van de zaak te komen, 000webhost heeft weinig voor- en nadelen die ik in meer detail zal bespreken via mijn beoordeling.

Ga je gang en geniet van het lezen van meer over 000webhost!!

Voordelen van 000webhost:

000webhost biedt meerdere voordelen. U kunt eenvoudig een volledig functionele website maken. Voordat ik over iets anders spreek, wil ik eerst meer details geven over hun beschikbaarheid, wat een van de meest cruciale parameters is.

Uptime en prestaties:

Wat is er mooier dan een hostingplatform te kiezen dat in uw zak past en een redelijk goede uptime biedt?

Ja, je raadt het goed, 000webhost biedt goede uptime-statistieken. Het garandeert een uptime van 99%, die in verschillende gevallen een uptime van maar liefst 99,9% bereikt.

De uptime is misschien niet de beste in de branche, maar zeer weinig gratis hostingservices hebben een consistente uptime.

Hun uptime-garantie voegt geloofwaardigheid toe aan hun diensten en verzekert gebruikers die sceptisch zijn over het uitproberen van gratis hosting.

Ik gebruik al enige tijd 000webhost en heb hun uptime gecontroleerd. Hieronder staan ​​hun meest recente uptimes.

000webhost beoordeling

Tot nu toe was het goed, 000webhost biedt aantrekkelijke uptime- en prestatiestatistieken.

Beveiliging en betrouwbaarheid:

Laten we verder gaan en kijken hoe goed de beveiliging is met 000webhost. 000webhost heeft zijn aandeel in hacks en beveiligingsproblemen een paar jaar geleden gehad.

000webhost heeft deze problemen echter overwonnen en heeft mandaatbeveiligingsfuncties opgenomen, zelfs voor hun gratis hosting.

000webhost gebruikt een geavanceerde firewall en bevat DDoS-bescherming. Het biedt regelmatige updates en heeft continue monitoring.

Veiligheid

Het ondersteunt onmiddellijke back-up om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd een back-up hebben. Hoewel het niet te veel kant-en-klare beveiligingsfuncties heeft, biedt het nog steeds voldoende goede beveiligingsondersteuning.

Kenmerken:

Over het algemeen verwachten de meeste gebruikers niet dat een gratis hostingservice te veel functies heeft. In tegenstelling tot deze veronderstelling heeft 000webhost een goede lijst met functies.

Het ondersteunt PHP en MySQL met zijn cPanel. U krijgt een gratis websitebouwer. 000webhost ondersteunt Curl, Zend, XML, fopen (), PHP-sockets, GD2, Ioncube-lader, .htaccess en meerdere andere PHP-functies.

000webhost biedt de gebruiker een auto-installatieprogramma met één klik dat kan worden gebruikt om andere applicaties zoals WordPress, Drupal en ongeveer 50 andere scripts te installeren.

Met de gratis hosting krijg je 10 GB bandbreedte, 1 GB schijfruimte, gratis domeinnaamhosting, gratis cPanel, gratis website builder, 2 websites, automatisch installatieprogramma van WordPress en directe accountactivering zonder extra kosten.

000webhost gratis hosting

Het cPanel biedt meer dan 100 gratis sjablonen, ondersteuning voor meerdere talen, HotLink-bescherming, IP Deny Manager, met wachtwoord beveiligde mappen, om er maar een paar te noemen.

Gebruiksgemak:

Een gratis hostingservice zou zeker veel aandacht trekken. Dit gezegd hebbende, aangezien dit door meerdere gebruikers zou worden benaderd, is het belangrijk dat de hostingservice gemakkelijk te gebruiken is.

Nou, 000webhost maakt het allemaal echt heel eenvoudig.

De beschikbare opties zijn goed geïllustreerd en gescheiden, dus u zult geen tijd besteden aan het uitzoeken hoe de dingen werken.

gebruiksgemak van 000webhost

De bestandsbeheerder is eenvoudig en u kunt snel bestanden uploaden.

bestandsbeheerder 000webhost

Het beheren van uw database is eenvoudig en u kunt zeer snel een database toevoegen / verwijderen. De opties spreken voor zich en u heeft mogelijk geen deskundige hulp nodig om databases te beheren.

database beheren

Met 000webhost kunt u tot 5 e-mail doorstuurservers aanmaken. Nu is dit weer eenvoudig te gebruiken.

e-mails beheren

Het beheer van de volledige website kan gedaan worden met behulp van de beschikbare instellingsopties.

instellingen '

Dus over het algemeen is 000webhost uiterst eenvoudig te gebruiken en is het een goede deal voor beginnende gebruikers.

Klantenservice:

De eenvoudigste manier om 000webhost te bereiken voor hulp is via hun forum. Het heeft een kennisbank en ondersteunt veelgestelde vragen.

Op de website vind je meerdere andere tutorials op basis van verschillende onderwerpen. Het heeft ook een bloggedeelte.

000webhost is verbonden met een andere leerpartner BitDegree, wat nog een andere manier is om meer te leren over hosting.

000webhost ondersteunt geen live chat. Het premiumplan biedt echter premium klantenondersteuning.

Website bouwer:

Het goede nieuws hier is dat u met gratis hosting ook gebruik kunt maken van gratis website builder. Terwijl verschillende andere betaalde hostingplatforms gebruikers kosten in rekening brengen voor websitebouwers, houdt 000webhost dit gratis.

U kunt een geheel nieuwe website bouwen of een bestaande website uploaden. De website builder ondersteunt ook het bouwen van WordPress-websites.

U hebt geen codeerkennis nodig om hun websitebouwer te kunnen gebruiken. U krijgt toegang tot een reeks sjablonen op basis van verschillende domeinvereisten.

website bouwer

Het heeft een goede 198-sjabloonverzameling, wat een zeer goed aantal sjablonen is, vooral als u gratis hosting gebruikt.

Het bewerken van een sectie op de pagina en aanpassingen zijn eenvoudig. De beschikbare opties zijn luid en duidelijk.

sjabloon

Het is multidimensionaal responsief, ondersteunt meerdere kaarten, goede ondersteuning voor e-commerce en biedt ondersteuning voor meerdere talen. Dit alles wordt gecombineerd met goede ondersteuning voor sociale media, waaronder populaire sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook Twitter en vele andere.

Andere plannen:

000webhost heeft veel te bieden, iets dat maar heel weinig hostingplatforms bieden. Daarnaast is gratis hosting niet de enige beschikbare optie.

000webhost biedt meer met zijn premium Hostinger-abonnementen. 000webhost is onderdeel van Hostinger. De andere beschikbare plannen zijn Single en Premium.

Beide plannen bieden een proefperiode van 30 dagen zonder risico. Het Single-abonnement begint bij $ 0,80 / maand en wordt verlengd voor $ 7,99 / maand. Terwijl het Premium-abonnement begint bij $ 2,15 / maand en wordt verlengd voor $ 11,95 / maand.

000webhost-abonnement

De premium-abonnementen bieden 24/7/365 klantenondersteuning. U krijgt meer bandbreedte, ruimte, e-mailaccounts, database- en serverbronnen.

SSL-certificaat, dagelijkse back-ups en CloudFlare-bescherming kunnen tegen afzonderlijke prijzen worden gekocht.

Nadelen van 000webhost:

000webhost biedt een solide en veelbelovende hostingservice. Zoals elk ander platform heeft 000webhost echter weinig nadelen.
Dus, zijn deze serieuze blokkers?

Lees verder om te begrijpen wat een nadeel zou kunnen zijn bij het gebruik van 000webhost.

Simplistisch website bouwen: Dus, heb ik net gezegd dat 000webhost een zeer eenvoudig te gebruiken website builder heeft? Wel, dat klopt!!

Dit is een goede plek om een ​​eenvoudige website te maken. Maar wacht even, als je visueel aantrekkelijke en uiterst creatieve websites nodig hebt, dan kan dit een uitdaging zijn met 000webhost.

Niet dat 000webhost geen UI-rijke websites kan maken. Maar dit heeft zijn eigen beperkingen. Het heeft een zeer minimalistische grafisch rijke ondersteuning voor het maken van websites.

Beperkingen: het is gratis en ja, 000webhost heeft ook zijn eigen beperkingen en beperkingen. Dus eigenlijk, of het nu gaat om bandbreedte of klantenondersteuning of CPU-gebruik, u zou niet hetzelfde privilege kunnen genieten als een premium klant.

Nou, dit hoeft niet per se een nadeel te zijn voor 000webhost.

Als gebruiker moet u echter weten wat de beperkingen zijn terwijl u 000webhost gebruikt.

Beveiliging: dit verschijnt hier samen met de pro’s van 000webhost. Beveiliging is iets waar 000webhost wel voor zorgt.

Dit gezegd hebbende, is een ding om te benadrukken het feit dat 000webhost als een gratis hostingservice meer zou worden blootgesteld aan beveiligingsbedreigingen als gevolg van een groot aantal gebruikers dat het gebruikt.

Hoewel 000webhost essentiële essentiële beveiligingsfuncties biedt, vermeldt het dit ook op zijn website.

beveiligde 000webhost

Het betekent dus niet definitief dat u volledig beveiligd bent.

CONCLUSIE:

000webhost biedt de meeste essentiële services en biedt veel meer dan wat andere gratis hostingproviders kunnen bieden.

Het biedt aanzienlijke hostingservices en is gemakkelijk te gebruiken. Het is een ideale optie voor studenten en tech-enthousiastelingen die hostingplatforms proberen te verkennen.

Dit is levenslang gratis en heeft geen andere verborgen kosten, wat opnieuw een voordeel is.

Dus als u op zoek bent naar serieuze zaken met tonnen hoogwaardige functies, beveiliging en klantenondersteuning, dan is dit waarschijnlijk niet de juiste keuze.

Daarvoor moet je zeker naar Hostinger kijken.

En als u ooit besluit Hostinger te proberen, bekijk dan onze gids over 15% korting op hun hostingpakketten:

Ontvang 15% korting bij Hostinger

Als u echter een nieuwe website start en een laag budget heeft, is 000webhost een goede keuze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me