10 Beste “Website Builders” voor Mac (nr. 1 is geweldig)

MacOS is het op één na meest gebruikte besturingssysteem na Microsoft Windows. Dit werd voor het eerst gelanceerd in 2001 door Apple Inc. In de loop der jaren is MacOS verfijnd en zijn er verschillende updates gelanceerd.


MacOS-gebruikers zijn het er echter over eens dat het creëren van kant-en-klare gebruikersinterfaces een uitdagende taak zou zijn in MacOS. Dus als u volledig afhankelijk bent van MacOS om uw website te maken, moet u misschien opnieuw nadenken.

MacOS ondersteunt het bouwen van eenvoudige websites, maar als we het hebben over grootschalige websites op bedrijfsniveau, zou dit iets extra’s nodig hebben.

MacOS met al zijn gebruikersinterface, high-end ontwerp en beveiliging is verre van een volledig perfect platform om websites te bouwen.

Ja, ik heb het over websitebouwers. Website-bouwers helpen u naadloos visueel aantrekkelijke websites te maken met de minste inspanning.

Wist je echter dat er ook specifieke websitebouwers zijn voor MacOS?

Met dergelijke websitebouwers voor MacOS kunt u ontspannen en een geweldige website maken.

Met veel onderzoek gedaan naar websitebouwers voor MacOS, heb ik de top 10 websitebouwers voor MacOS gevonden. Hier zal ik elk van deze opties met details presenteren.

hostingpilTop 10 website-bouwers voor MacOS

 1. Webflow (mijn favoriet)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Fonkeling
 8. Pinegrow
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Webflow (Mijn favoriet)

Webflow-banner

Webflow is een krachtige websitebouwer. Als u een MacOS-gebruiker bent en op zoek bent naar het maken van een complexe website, dan geeft Webflow u een goede lijst met functies.

Webflow biedt ook een gratis abonnement. Het gratis abonnement biedt basisfuncties. Webflow biedt een staging-omgeving waar u eerst uw wijzigingen kunt controleren voordat u live gaat.

Kenmerken:

Webflow zit boordevol functies en is zeker geen eenvoudige website builder voor slepen en neerzetten. Via uw MacOS kunt u met Webflow-websitebouwer UI-rijke en visueel aantrekkelijke websites maken.

Hoewel Webflow een volledig responsief ontwerp heeft, biedt het ook flexibiliteit om code-bewerkingen toe te staan ​​of semantische code te schrijven.

Webflow biedt functies zoals scrolleffecten, animaties en een robuuste editor die elk onderdeel van de website kan aanpassen.

Webflow-functies

Als u overweegt een online winkel te bouwen, heeft Webflow de functies van de online winkel zeer goed geïntegreerd.

Plannen en prijzen:

Met Webflow kunt u gebruik maken van hun gratis abonnement voor het geval u op zoek bent naar basisfuncties voor website-ontwikkeling.

Het betaalde abonnement begint bij $ 16 / maand en biedt een scala aan functies.

Webflow-plannen

De betaalde abonnementen zijn perfect ontworpen voor e-commerce-ontwikkeling. Webflow ondersteunt meer dan 100 responsieve sjablonen en biedt Google-lettertypen, uw eigen aangepaste lettertypen, herbruikbare symbolen en tal van andere website-ontwerpfuncties.

Voordelen van Webflow:

 • Functierijke MacOS-website ontwerpen
 • Goede klantenondersteuning
 • Goede e-commerce-ondersteuning
 • Ondersteunt basisaanpassingen op codeniveau

Nadelen van Webflow:

 • Voor beginners heeft Webflow een steile leercurve

Probeer Webflow gratis

2. GoCentral

GoCentral Banner

GoCentral is een populaire website-bouwer van GoDaddy. Met een enorm klantenbestand zijn er geen twijfels over waarom dit is toegevoegd in deze lijst met websitebouwers voor MacOS.

GoCentral is compatibel met verschillende platforms en GoDaddy zou MacOS op geen enkele manier hebben gemist. De eenvoud van het bouwen van websites met GoCentral is een grote opluchting voor MacOS-gebruikers.

Kenmerken:

GoCentral biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u de functies voor MacOS kunt uitproberen. De sjablonen zijn volledig mobiel responsief en werken op verschillende resoluties van Apple-apparaten.

GoCentral is gemakkelijk te gebruiken en is zowel goed voor websites als voor online winkels.

GoCentral-functies

Het kiezen van een sjabloon, thema’s, het kleurenschema is allemaal een kwestie van slepen en neerzetten. U kunt uw website met een paar klikken aanpassen.

Op basis van uw plan kunt u ook gebruikmaken van andere GoCentral-voordelen, zoals SEO, integratie van sociale media en e-mailmarketing.

Als u op zoek bent naar functies voor online winkels, heeft GoCentral flexibele betalingen, eenvoudig websitebeheer, configureerbare verzending, kortingen, voorraadbeheer.

Over het algemeen biedt het alle basisfuncties die u snel kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw website als u MacOS gebruikt.

Plannen en prijzen:

Hoewel GoCentral er aantrekkelijk uitziet, hoe goed is de prijs van de website builder? Om te beginnen heeft GoCentral 4 plannen.

GoCentral-plannen

De meest elementaire abonnementen beginnen bij $ 5,99 / maand en omvatten website-hosting en SSL. Je hebt duurdere plannen met geavanceerde functies.

Als u specifiek op zoek bent naar een online winkel, kunt u het online winkelplan kiezen dat begint bij $ 29,99 / maand.

Voordelen van GoCentral:

 • Ondersteunt ongeveer 300 thema’s en sjablonen
 • Biedt een gratis proefperiode
 • Goede klantenondersteuning met de ingebouwde kennisbank
 • Makkelijk te gebruiken voor ontwerpen en website bouwen

Nadelen van GoCentral:

 • Te basisfuncties in de websitebouwer
 • Het bouwen van een online winkel is duur

Probeer GoCentral gratis

3. Mobiriseren

Mobirise Banner

Mobirise website builder is een freeware-oplossing ontwikkeld door Mobirise. Dit is een eenvoudig te gebruiken bouwer voor slepen en neerzetten.

Mobirise ondersteunt Windows, Android en ook MacOS. Zonder coderingsinspanningen is Mobirise uiterst eenvoudig. Voor extra functies kunt u extensies aanschaffen.

Kenmerken:

Dit is een offline tool om een ​​website te bouwen en is een perfecte tool voor gebruikers zonder technische expertise. Mobirise is volledig gratis voor commercieel gebruik.

Mobirise biedt een combinatie van meer dan 1800 sjablonen en websiteblokken. Dit heeft een eenvoudig te gebruiken interface en bevat de nieuwste technieken om websites te bouwen.

Elk blok kan worden aangepast en vereist geen coderingsinspanningen. Het toevoegen van afbeeldingsschuifregelaars, google maps, video-achtergrond, contactformulieren, het wijzigen van kleurthema’s is even eenvoudig.

Mobirise-functies

Mobirise biedt mobiele menu’s, meer dan 800 Google-lettertypen, pictogrammen die klaar zijn voor het netvlies, deelknoppen, uitgebreide fotogalerij. Mobirise reageert volledig en kan u helpen uw ranking te verbeteren.

Plannen en prijzen:

Het is verbazingwekkend om te weten dat Mobirise zoveel intuïtieve functies biedt zonder coderingsinspanningen. Dus is Mobirise duur geprijsd om zoveel functies te bieden?

Het goede nieuws is dat je het meeste gratis kunt gebruiken. Als je betere thema’s nodig hebt, kun je premium gaan en de website builder kit kiezen voor $ 149.

Mobirise-plannen

Als u echter denkt dat u niet al deze sjablonen nodig heeft, maar op zoek bent naar een specifieke niche, dan kunt u ook een van hun aangepaste plannen kiezen.

U kunt een van hun AMP (Accelerated Mobile Pages) kiezen voor een prijs van $ 39. Met zijn betaalbare prijzen is dit een goede keuze voor MacOS.

Voordelen van Mobirise:

 • Dit is een offline tool en is gratis
 • Gemakkelijk te gebruiken zonder coderingsvereisten
 • Uitgebreide keuze voor sjablonen en blokken
 • Goede ondersteuning voor extensies en maatwerk

Nadelen van Mobirise:

 • Het hosten van uw website en de domeinnaam wordt niet verzorgd door Mobirise
 • Weinig klantenondersteuning
 • Niet geschikt voor e-commerce websites

4. uCraft

uCraft Banner

uCraft is nog een andere gratis website-builder die beschikbaar is voor MacOS. Het biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen voor andere premium-abonnementen.

uCraft is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer en biedt verschillende intuïtieve functies. Dit is een van de belangrijkste

redenen waarom het een geschikte websitebouwer is voor MacOS.

Kenmerken:

Met uCraft kunt u gratis verbinding maken met uw bestaande domein. Met het gratis abonnement kunt u gebruikmaken van de basisfuncties van de websitebouwer.

Hier kunt u basiselementen aanpassen, kleurenschema’s wijzigen, SEO-ondersteuning en Google Analytics-ondersteuning.

uCraft heeft een goede verzameling sjablonen die in MacOS kunnen worden geïntegreerd en vereist geen coderingsinspanningen. Dit is even goed voor het bouwen van e-commerce.

uCraft-functies

uCraft biedt mobiele responsieve sjablonen en helpt u beter te scoren boven Zoeken. Bovendien heeft uCraft krachtige integratieondersteuning voor ontwerp, analyse, marketing en vergelijkbare functies.

Plannen en prijzen:

uCraft is een van de betaalbare website-bouwers voor MacOS vanwege het gratis abonnement. Het gratis plan is geschikt voor basisfuncties voor het maken van websites.

Als u betaalde plannen kiest, begint het plan bij $ 10 / maand. De plannen zijn apart verkrijgbaar voor het bouwen van een online winkel.

uCraft-plannen

Bij de betaalde abonnementen is een gratis aangepast domein inbegrepen.

Voordelen van uCraft:

 • Biedt een eenvoudig gratis abonnement
 • Ingebouwde beveiligingsfuncties beschikbaar
 • Gemakkelijk te gebruiken en aan de slag te gaan
 • Biedt add-on tools voor SEO, marketing

Nadelen van uCraft:

 • Kleinere sjablonen, maar neemt geleidelijk toe
 • Niet geschikt voor zeer complexe website-ontwerpen

Probeer Ucraft gratis

5. Realmac

Realmac Banner

Realmac Rapid Weaver 8 is een speciale websitebouwer voor MacOS. Het is een krachtig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel voor het maken van websites.

Met zijn perfecte mix van functies is Realmac een goede website builder voor MacOS met een goede mix van UI-ontwerpen.

Kenmerken:

Realmac biedt perfect mobiele responsieve websiteontwerpen. Je kunt bijna alles over MacOS bouwen met dit zonder codering.

Realmac biedt een goede verzameling thema’s samen met thema’s van derden die ook beschikbaar zijn. Realmac bevat functies zoals browsercompatibiliteit, SEO, code-injectie, automatische navigatie en tal van andere handige functies.

Realmac-functies

Een van de voordelen van Realmac is dat je offline kunt werken. Realmac is een perfecte oplossing om een ​​statische website en op PHP gebaseerde websites te bouwen.

Realmac-interface

Dit is volledig compatibel met Mojave, de nieuwste Apple-release. Rapid weaver biedt meer dan 1500 add-ons.

Plannen en prijzen:

Realmac biedt verschillende intuïtieve functies en is puur bedoeld voor MacOS-apparaten. Betekent dit dat Realmac duur is?

Nou, het is een beetje prijzig als je maar één apparaat gebruikt.

Je kunt hun gratis proefversie downloaden. Er zijn afzonderlijke plannen die hier beschikbaar zijn. U moet echter wel betalen voor de licentie die beschikbaar is voor Rapid weaver.

De licentie kan worden gebruikt op maximaal 5 Mac-apparaten. Dit kost ongeveer $ 99.

Voordelen van Realmac:

 • Een goede tool voor het bouwen van websites in MacOS
 • Een goede verzameling thema’s en sjablonen
 • Ondersteunt meerdere add-ons
 • Kan offline werken

Nadelen van Realmac:

 • De licentie is duur

Download Realmac gratis

6. Jimdo

Jimdo homepage

Jimdo is een websitebouwer die even goed werkt op macOS. De krachtige aanpassingen en flexibiliteit zijn de juiste keuze.

Jimdo’s subtiele functies met niets te ingewikkelds waardoor het perfect is om Website Builder voor MacOS te proberen.

Jimdo’s websitebouwer is een van de beste in het assortiment en overweldigt de gebruiker niet met te veel complexiteit.

Kenmerken:

Jimdo is populairder vanwege de goed gescheiden thema’s en sjabloonopties. Het heeft een basisplan dat gratis komt.

Hiermee kunt u snel websites maken en is uiterst eenvoudig te gebruiken. De editor is gestroomlijnd en gestructureerd, zodat u betere websites kunt ontwerpen.

SEO, integratie van sociale media, ondersteuning voor e-commerce, op mobiel reagerende ontwerpen, HTTPS-beveiliging zijn enkele van de functies die direct beschikbaar zijn.

Plannen en prijzen:

Met Jimdo kun je gratis een eenvoudige website bouwen. Voor geavanceerdere functies en ontwikkeling van e-commerce moet u echter een van de betaalde abonnementen gebruiken.jimdo plan

Bij elk betaald abonnement krijg je het eerste jaar een gratis domein. Hosting is inbegrepen in het plan, wat een extra voordeel is.

Voordelen van Jimdo:

 • Gemakkelijk te gebruiken en aan de slag te gaan
 • Ondersteunt een eenvoudige editor met slepen en neerzetten en een editor voor codering
 • Ingebouwde LogoMaker voor het ontwerpen van merklogo’s
 • Bedrijfsvermelding & Legal Text Generator voor betere indexering & AVG-naleving
 • Goede kennisbank / FAQ-sectie

Nadelen van Jimdo:

 • Beperkte e-commercefuncties
 • De flexibiliteit van sjablonen is beperkt bij het gebruik van de editor voor slepen en neerzetten.
 • Geen Live Chat-ondersteuning

Ga aan de slag met Jimdo

7. Schitter

Sparkle bannerMet Sparkle kunt u intuïtief visueel aantrekkelijke websites ontwerpen en het is een goede keuze voor MacOS. Sparkle richt zich op het leveren van hoogwaardige websitebouw.

Hoewel Sparkle goed is voor het ontwerpen, is het ook gemakkelijk om aan de slag te gaan met Sparkle. Dit kan worden gedownload en gebruikt. Nogmaals, een offline tool.

Kenmerken:

Sparkle maakt het bouwen van websites gemakkelijk voor zelfs starters. Het werkt goed met de Mac-app en biedt ingebouwde SEO-functies.

De website die is ontwikkeld met Sparkle is snel te laden en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het heeft functies om sociaal delen mogelijk te maken en integraties van derden voor de ontwikkeling van e-commerce websites.

Sparkle-functies

Sparkle richt zich meer op Mac-apparaten en werkt perfect samen met de nieuwste MacOS-versie. Het ondersteunt de nieuwste software- en hardwarefuncties zoals Dark Mode, Touch Bar.

Plannen en prijzen:

Je kunt Sparkle gratis downloaden en de basisfuncties gaan gebruiken. Voor meer geavanceerde functies kunt u een van de abonnementen kiezen.

De gratis Sparkle-versie ondersteunt 3 pagina’s en biedt Sparkle-branding.

Sparkle-plannen

Als u meer licenties nodig heeft, kunt u deze verkrijgen door contact op te nemen met hun ondersteuning.

Voordelen van Sparkle:

 • Speciaal ontworpen voor MacOS
 • Intuïtieve sjablonen
 • Biedt basismogelijkheden voor het bouwen van websites

Nadelen van Sparkle:

 • Weinig klantenondersteuning
 • Ondersteunt het maken van eenvoudige websites

8. Pinegrow

Pinegrow Banner

Pinegrow is een desktop website builder die uitgebreide codebewerkingen mogelijk maakt. Hoewel dit Windows en Linux ondersteunt, ondersteunt Pinegrow ook MacOS.

Pinegrow is een tool waarmee u geoptimaliseerde websites kunt maken en verschillende slimme componenten kunt gebruiken bij het ontwerpen en maken van websites.

Kenmerken:

Pinegrow is een slimme websitebouwer die het maken van websites met slepen en neerzetten ondersteunt. Je kunt individuele elementen bewerken.

Met Pinegrow kun je ook de code bewerken. Pinegrow kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere tools voor websiteontwikkeling.

Pinegrow-functies

De gratis proefversie biedt alle functionaliteiten. U kunt eenvoudig CSS-, SASS- en MINDER-componenten bewerken met Pinegrow.

Plannen en prijzen:

Pinegrow biedt een gratis proefperiode waarin u de meeste functies kunt testen. Bovendien heeft het ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Pinegrow heeft 3 plannen met het basisplan vanaf $ 49 per licentie.

Pinegrow-plannen

Gedurende 1 jaar zou je gratis updates ontvangen. Na het eerste jaar kunt u de huidige versie blijven gebruiken of verlengen om updates te ontvangen.

Voordelen van Pinegrow:

 • Ondersteunt meerdere front-end frameworks zoals Bootstrap, Foundation en WordPress
 • Goede bewerkings- en technische functies
 • Aanzienlijke bewerkingsfuncties om een ​​visueel indrukwekkende website te creëren
 • Real-time preview wordt ondersteund

Nadelen van Pinegrow:

 • Complex voor beginners
 • Niet geschikt voor het bouwen van e-commerce

9. Blocsapp

Blokken Banner

Blocs is een volledig exclusieve websitebouwer voor MacOS. Hiermee kunt u visueel aantrekkelijke en responsieve websites maken voor uw Mac-apparaat.

Je kunt het gratis proberen. Blocs vereist geen codering. Het geeft u vooraf gedefinieerde secties, waardoor het gemakkelijker wordt om websites te bouwen.

Kenmerken:

Met Blocs kunt u eenvoudig websites maken die er aantrekkelijk uitzien en aanvoelen. Dit heeft ingebouwde ondersteuning voor scrolls, animaties en visuele functies.

Blocs-functies

De vooraf gemaakte lay-out maakt Blocs gemakkelijk om verschillende secties te beheren. Dit wordt mogelijk gemaakt door Bootstrap 4 webdesign-framework.

Blocs belangrijkste kenmerken

Blocs kunnen naadloos worden geïntegreerd met CMS. Dit werkt offline en gebruikt Sitemap om SEO te verbeteren. Met Blocs kunt u een onbeperkt aantal websites bouwen zonder beperkingen.

Plannen en prijzen:

Je kunt Blocs gratis proberen. Een enkele Blocs-licentie kan op meer dan 2 apparaten worden gebruikt. Blocs 2 kan worden gekocht voor $ 99,99.

Blocs-plannen

Blocs 3 maakt gebruik van Bootstrap 4-framework. Als je een geldige Blocs 2-licentie hebt, kun je deze op elk moment upgraden naar Blocs 3.

Blocs 3 kan ook worden gekocht voor $ 117,99.

Voordelen van Blocs:

 • Flexibel en gebruiksvriendelijk
 • Compatibel met CMS-platforms
 • Goede klantenondersteuning
 • Responsief ontwerpen

Nadelen van Blocs:

 • Dure prijzen
 • Beperkende bewerkingsfuncties

10. EverWeb

EverWeb-banner

EverWeb is wederom een ​​websitebouwer die geschikt is voor MacOS-gebruikers. EverWeb heeft verschillende intuïtieve functies die specifiek zijn afgestemd op MacOS.

Met veel handige functies voor het bouwen van websites is dit een van de populaire website-bouwers voor MacOS.

Kenmerken:

Als we het hebben over functies, biedt EverWeb verschillende intuïtieve functies die speciaal zijn ontworpen voor MacOS-webontwerpers.

EverWeb-functies

U kunt eenvoudig een volledig responsieve website maken. EverWeb biedt ingebouwde blogmogelijkheden.

Met EverWeb-website builder kunt u onbeperkt websites maken zonder beperkingen. Dit wordt gecombineerd met een goede verzameling thema’s, stockfoto’s, animatie-effecten, integratie van sociale media, ingebouwde SEO.

EverWeb-interface

EverWeb heeft een even goede klantenondersteuning.

Plannen en prijzen:

EverWeb kan offline worden gebruikt. Het is gratis te downloaden. U kunt ook de licentie kopen om de volledige functionaliteit van EverWeb te verkennen.

De plannen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 60 dagen. In totaal zijn er 3 plannen.

EverWeb-plannen

De plannen ondersteunen ook hosting.

Voordelen van EverWeb:

 • Goede verzameling thema’s en foto’s
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Hoge beveiligingsfuncties
 • Verschillende intuïtieve functies ontworpen voor MacOS

Nadelen van EverWeb:

 • EverWeb biedt verschillende functies, maar is duur

Wat is de beste Mac Website Builder ?:

Naam
Klantenservice
Makkelijk te gebruiken
Kosten (maandelijks)
Webflow★★★★★★★★$ 12 – $ 36 Bezoek Plan
GoCentral★★★★★★★★★★$ 5,99 – $ 29,99 Bezoek Plan
Mobirise★★★★★★$ 99 Bezoek Plan
uCraft★★★★★★★★$ 10 tot $ 39 Bezoek Plan
Realmac★★★★★★★★$ 99 Bezoek Plan
Jimdo★★★★★★★$ 4 tot $ 39 Bezoek Plan
Fonkeling★★★★★★★$ 29 – $ 199
Pinegrow★★★★★★★$ 49 – $ 149
Blocsapp★★★★★★★★$ 99,99
EverWeb★★★★★★★★$ 79,95 – $ 199,75

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je visueel aantrekkelijke websites op MacOS kunt bouwen, dan is dat een mythe.

De bovengenoemde websitebouwers voor MacOS bewijzen zeker dat het het minst uitdagend is om websites voor MacOS te ontwerpen.

Hier heb ik details gegeven over website-bouwers die specifiek zijn afgestemd op MacOS en sommige die samen met MacOS op andere platforms werken.

Over het algemeen, als ik er een moest kiezen, zou ik zonder enige twijfel voor Webflow kiezen.

Webflow heeft een reeks functies en is een van de belangrijkste redenen waarom dit een goede keuze is om websites op MacOS te bouwen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map