14 Beste websites voor makelaars voor inspiratie (zorgvuldig uitgekozen collectie)

Denkt u erover om uw carrière als makelaar te beginnen? Dat is geweldig. Maar daarvoor moet je heel hard werken en helemaal opnieuw een identiteit opbouwen?


We hebben eigenlijk geen idee of we zouden overleven in deze race van agentschappen of niet. Maar als je een beslissing hebt genomen, ga je gang.

Maar,

u moet weten waarom u als makelaar een website nodig heeft.

En u moet ook enkele tips voor marketing in gedachten houden die u als makelaar kunnen helpen.

Ons team heeft een aantal van de beste websites van makelaars in dienst genomen die u kunnen inspireren.

Even kijken:

1. Joyce Rey

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Joyce Rey houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met onroerend goed. Ze is gespecialiseerd in het comfort en luxe onroerend goed dat haar website vertoont in de vorm van een diavoorstelling.

Dit betekent dat uw website uw werk gemakkelijk moet weergeven. Hiermee glijdt u soepel door de website. Plus wanneer u op de volgende pagina klikt, blijft het logo dat haar naam aangeeft dat de pagina wordt geladen en dimt wanneer de pagina wordt weergegeven.

2. Avantgarde-eigenschappen

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Dit vastgoedbedrijf is in 2013 opgericht door Ernst en Sophie Karoly, dat kwalitatief residentieel onroerend goed en luxe onroerend goed op de markt brengt. Ze werken samen met Christie’s International Real Estate en presenteren panden in Wenen en de omliggende gebieden.

De foto’s en video’s van hun werk gericht op luxe worden weergegeven op hun website en ook dit komt met een diavoorstelling die zowel hun interieur- als exterieurontwerpen laat zien.

3. Humbert & Poyet

Makelaar

Begonnen in 2007, Humbert & Poyet zijn partners in dit bedrijf en hun projecten richten zich op comfort en visuals. Ze hebben te maken gehad met hotels, restaurants, winkels en residentiële appartementen.

Op hun website staat de naam van hun project en een foto erachter. Als je het omhoog of omlaag scrolt, beweegt de afbeelding omhoog en wordt vervangen door de andere projectafbeelding en schuift de projectnaam naar rechts en wordt vervangen door de andere.

Terwijl u uw muisaanwijzer verplaatst naar het project dat momenteel wordt weergegeven, zal de afbeelding inzoomen en de afstand tussen de letters van de projectnaam.

4. Berdan onroerend goed

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Kwam in de onroerendgoedsector in 2013, het team van Berdan Real Estate heeft meer dan $ 100 miljoen aan onroerend goed verkocht. Ze richten zich op goede begeleiding en laten hun klanten de reële waarde van de eigendommen begrijpen.

Terwijl u naar beneden scrolt, vindt u een lijst met hun weergegeven eigenschappen. Het maakt niet uit waar u zich op de pagina bevindt zodra u de cursor naar het bovenste tabblad beweegt, het toont de secties die verborgen blijven in de balk.

5. Jemimah Barnett

Makelaar

Het is behoorlijk indrukwekkend als je gewoon op de pagina terechtkomt en alles op de juiste plaats schuift. Wanneer u deze website bezoekt, ziet u de achtergrond en inhoud samenkomen.

Jemimah Barnett als vastgoedadviseur begeleidt haar klanten bij het kopen en investeren in onroerend goed.

6. LOFTEC

Makelaar

Deze website heeft de letters LOFTEC die uit de homepage tevoorschijn komen. Het leidt u naar de letter die u selecteert of u kunt gewoon naar beneden scrollen en zien. Deze zes letters zijn een afkorting van – Lifestyle, Opportunities, Fusion, Technologies, Expanse en Coldy.

De website heeft slechts twee lettertypekleuren voor de inhoud en toch ziet het ontwerp er fantastisch uit. De navigatie is soepel en het contactpictogram blijft onderaan gloeien.

7. Caever

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Het belangrijkste doel van deze makelaar is om service te bieden op het gebied van verkoopagentschap voor residentiële projectontwikkeling. De startpagina geeft weer wat ze doen, samen met een achtergrondvideo die ook afzonderlijk mag worden afgespeeld.

Terwijl u naar beneden scrolt, wordt er een brief weergegeven over alle secties die ze op hun website behandelen, inclusief – projecten, over hen, blogs en contactgegevens.

8. Landgoed Villagio

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Villagio

De startpagina van deze vastgoedwebsite toont 4 afbeeldingen van de vastgoedlay-out die elke 5 seconden wordt geschud. Terwijl u naar beneden scrolt, wordt in elk van de secties een set afbeeldingen of een video weergegeven in overeenstemming met de context.

9. De gebroeders Altman

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

De Altman Brothers

Dit makelaarsduo is te zien geweest in MAXIM, FOX, TMZ, Billboards, NBC, Forbes, etc. voor hun werk in de onroerendgoedsector.

Wanneer je hun website bezoekt, speelt er een video achter een portret van de Altman Brothers, waardoor je meer naar beneden wilt scrollen. Als u naar beneden gaat, begint de diavoorstelling van de eigenschappen die horizontaal kan worden gescrold. Dit duo heeft een opmerkelijke stap gezet in de notering van miljoenen dollars.

10. De Habibi-groep

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Roh Habibi is de oprichter van deze makelaar genaamd “The Habibi Group”. Ze zijn gespecialiseerd in de wederverkoop van rijke eigendommen in de San Francisco Bay Area, Wine Country, Lake Tahoe, Orange County, Manhattan en Hawaii.

Roh Habibi biedt zijn klanten begeleiding bij het investeren in onroerend goed, aangezien hij een achtergrond heeft in financieel management. De startpagina heeft een korte video die op de achtergrond wordt afgespeeld met de eigenschappen en Roh Habibi.

En als je naar beneden glijdt, zal er een lijst zijn met gebieden waar deze groep dient, evenals de lijst met shows en tijdschriften waar ze te zien zijn geweest.

11. Jonathan Radford

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Jonathan Radford is een vastgoedprofessional met meer dan 28 jaar ervaring in de verkoop en aankoop van de eigendommen. Met internationale klanten staat hij op de eerste plaats bij de verkoopprofessional van Coldwell Banker in Engeland.

Net als de meeste andere websites van makelaars, heeft deze website ook een video op de achtergrond. Deze website bevat foto’s van de hier vermelde sites en wordt ondersteund door korte video’s van deze sites.

12. Carman vriend

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Deze onafhankelijke vastgoedgroep houdt zich bezig met de aan- en verkoop van woningen in Chester, Verenigd Koninkrijk. De startpagina heeft zoekcriteria voor adressen en een geavanceerde zoekoptie die prijscriteria toont voor meer specificaties. Op hun website wordt de lijst met eigenschappen weergegeven terwijl u naar beneden scrolt met een “Klik om te verkennen” -animatie.

13. Josh Flagg

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Josh Flagg

Josh Flagg is een Amerikaanse luxe-makelaar die ook met beroemdheden heeft gewerkt en hen heeft geholpen bij het vinden van luxe residentieel vastgoed. Met meer dan $ 2 miljard aan verkopen van onroerend goed in het afgelopen decennium, is Josh Flagg een ster van “Million Dollar Listing – LA” op Bravo TV.

14. Het Serhant-team

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Makelaar

Dit makelaarsteam is opgericht door Ryan Serhant met 60+ makelaars in vier steden in de Verenigde Staten. Ze zijn te zien geweest in de media zoals Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal, etc. en ook opgenomen in de Million Dollar Club van Bravo TV.

De afbeeldingen van hun agenten schuiven over de startpagina en terwijl u naar beneden scrolt, worden verschillende secties weergegeven over Ryan Serhant, de onlangs uitverkochte panden en hun sociale vermeldingen.

Conclusie

Dus hier komen we aan het einde van de lijst met de meest populaire vastgoedwebsites via internet, die u zullen helpen een idee te geven over hoe uw website eruit zou moeten zien. Maar vergeet niet dat u misschien het beste ontwerp van een onroerendgoedwebsite heeft, maar hoe u uw website-inhoud maakt, bepaalt ook het verkeer op uw pagina.

Waar wacht je op?

Geef het een kans!

Start uw onroerendgoedbedrijf door een creatieve website te maken en wie weet staat u op een dag in de lijst met Best Realtor-websites.

Laat ons weten welke website-ontwerpen u het meest hebben geïnspireerd, ongeacht de lijst die we hebben vermeld. Laat hieronder een reactie achter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map