2020’s beste webhosting voor kleine bedrijven

2020’s beste webhosting voor kleine bedrijven

2020’s beste webhosting voor kleine bedrijven

Een klein bedrijf heeft verschillende soorten uitdagingen in vergelijking met vrij grote e-commercebedrijven.


De markt is gevuld met webhostingplatforms, de meeste ondersteunen e-commercebedrijven.

Maar ze zijn allemaal geschikt voor uw kleine bedrijf?

Kleine bedrijven hebben hun eigen beperkingen en het vereist natuurlijk een plan dat betaalbaar is en tegelijkertijd een redelijk goede hostingservice biedt.

Niemand vertelt je echt welk hostingplatform geschikt is voor een klein bedrijf. Als gevolg hiervan betaalt u uiteindelijk voor functies die u waarschijnlijk nooit nodig zult hebben.

Niemand wil in zo’n situatie zitten. Het is dus het beste om tot de kern te komen van wat het beste webhostingplatform is dat geschikt is voor kleine bedrijven.

Dit is precies wat ik hier zal bespreken, maar laat me je daarvoor details geven waar je op moet letten bij het kiezen van een hostingplatform.

Waar moet ik op letten voordat ik hosting kies voor mijn kleine bedrijf?

Vaak lijken de parameters waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een hostingplatform een ​​black box.

Vaak kiezen zowel beginners als ervaren gebruikers uiteindelijk voor een hostingplatform dat mogelijk niet aan de verwachtingen voldoet.

In dergelijke gevallen hebben gebruikers geen andere keuze dan de hostingservices te dragen.

Dus hier zijn de dingen waar u op moet letten voordat u een hostingplatform kiest.

Uptime

Uptime bepaalt hoe lang uw hostingplatform actief blijft. Dit is absoluut een belangrijke parameter om naar te zoeken bij het kiezen van een hostingplatform.

U wilt absoluut niet dat uw bedrijf een klap krijgt vanwege de downtime van uw hostingprovider. Dus als de uptime niet consistent is of als u ziet dat deze onder de 99,9% daalt, moet u uw keuze heroverwegen.

Betrouwbaarheid en beveiliging

Een hostingprovider wordt betrouwbaar genoemd als deze een betrouwbare beschikbaarheid, beveiliging en responstijd biedt. Om betrouwbaar te zijn, moet de hostingprovider over een substantiële infrastructuur beschikken om deze functies te kunnen bieden.

Dit omvat functies zoals SSD, back-up en herstel, 24/7 monitoring, CloudFlare CDN, gedistribueerde architectuur en vergelijkbare technologieën. Dergelijke embedded features maken een hostingplatform betrouwbaar.

Betrouwbaarheid hangt nauw samen met beveiliging. Onnodig te vermelden dat een kleine beveiligingsfout in uw hostingplatform u een hoge prijs kan kosten.

De beveiligingsfuncties kunnen variëren van beveiligingsfuncties op basisniveau zoals SSL tot andere, meer geavanceerde beveiligingsfuncties.

Back-upservice

Zodra u uw website heeft gemaakt, wilt u absoluut geen risico nemen. Het eerste dat u nodig heeft, is een back-up van uw website en database.

Dus als uw hostingplatform u geen back-upservice geeft, kunt u net zo goed nadenken over uw keuze.

Evenzo staan ​​maar weinig hostingplatforms back-ups toe tegen een afzonderlijke prijs. Controleer of dit betaalbaar is. Back-up- en herstelservices spelen een sleutelrol bij het kiezen van een hostingplatform.

Verlengingsplan

De verlengingsprijs is degene die u op langere termijn moet betalen. Dus hoewel de prijsstelling in de meeste gevallen aantrekkelijk en betaalbaar lijkt, kunt u het beste ook de verlengingspercentages controleren.

U moet dit controleren voor het plan dat u kiest, evenals voor het domein. Verschillende hostingplatforms hebben hogere verlengingsprijzen in vergelijking met hun eerste prijs.

Hoewel dit eerlijk klinkt, wil je absoluut niet voor verrassingen op het laatste moment komen te staan. Als de verlengingsprijzen exorbitant zijn, heeft u geen andere keuze dan de hoge verlengingspercentages te dragen zodra u zich heeft verbonden aan een bepaald hostingplatform.

Klantenservice

Klantenondersteuning omvat alles wat een hostingplatform biedt om uw webhostingreis eenvoudiger en naadloos te maken.

Dit omvat de bereikbaarheid van de klantenondersteuning, zoals een 24/7 beschikbaarheid van klantenondersteuning. Andere essentiële functies zijn onder meer: ​​livechat, bereikbaarheid van e-mail, telefoondiensten, tickets.

Afgezien hiervan moet men ook andere functies overwegen, zoals video-tutorials, FAQ, blogs, community-ondersteuning, forum, speciale bronnen en dergelijke vergelijkbare functies die het gebruik van een hostingplatform eenvoudiger kunnen maken.

Het idee is om zowel ervaren als beginnende gebruikers te helpen bij het ontwikkelen van een website, het ophalen van meer informatie en het oplossen van problemen in de kortst mogelijke tijd. En dit kan alleen worden gedaan als het hostingplatform een ​​sterke klantenondersteuning heeft.

Nu ik details heb gegeven over waar u precies op moet letten bij het kiezen van een hostingplatform, wil ik verder gaan en een overzicht geven van de beste hostingplatforms voor kleine bedrijven.

Hier volgt een korte blik op de beste webhosting voor kleine bedrijven 2020:

RangHostingbedrijfUptimeKenmerkenPrijs
1BlueHost100%5/5$ 2,95 / maand.
2FastComet99,97%5/5$ 2,95 / maand.
3SiteGround99,99%5/5$ 3,95 / maand.
4iPage99,99%4.5 / 5$ 1,99 / maand.
3GreenGeeks100%4/5$ 3,95 / maand.

Beste webhostingbedrijven

1. BlueHost

bluehost bannerBlueHost is een van de beste opties die beschikbaar zijn voor uw kleine bedrijf. Het is een van de populaire hostingplatforms en maakt deel uit van de Endurance International-groep.

Dit is een van de 20 grootste webhostingplatforms.

BlueHost werd voor het eerst gelanceerd in 2003 en heeft zijn hoofdkantoor in Provo, Utah, VS. Het ondersteunt meer dan 2 miljoen websites wereldwijd.

Laat me nu meer details geven over hoe BlueHost presteert voor uw kleine bedrijf.

Uptime:

Ik begon de uptime-statistieken van Bluehost te controleren door zelf voor hun hostingplan te betalen. Hieronder is een momentopname van wat ik heb opgenomen.BlueHost Uptime september 2018

U kunt hier volledige gedetailleerde gegevens bekijken.

In de meeste gevallen heeft BlueHost een consistente uptime van ongeveer 100% geleverd. Dit verzekert dat uw bedrijf de minste impact heeft vanwege stilstand.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

BlueHost ondersteunt SSD-opslag voor elk plan. Het zorgt voor een goede snelheid, zelfs met het basisplan.

BlueHost heeft technologie die websites identificeert die buitensporige bronnen gebruiken en deze opnieuw toewijst aan een geïsoleerd systeem. Op deze manier kunnen alle websites een consistente prestatie en reactietijd behouden.

Dankzij de aangepaste technologie kunt u upgraden terwijl u opschaalt.

Met een geavanceerder plan krijgt u de ondersteuning van CloudFlare CDN om de prestaties van uw website te verbeteren.

Met al zijn abonnementen krijg je een gratis SSL.

bluehost gratis ssl

Met meer geavanceerde plannen krijg je Spam Experts, Domain privacy, Site Backup.

Andere optionele beveiligingsfuncties zijn: – SiteLock, CodeGuard, Spambeveiliging, accountisolatie.

Back-upservice:

Ja, BlueHost biedt wel back-upservices. Bij de lagere abonnementen is back-up optioneel en wordt er een afzonderlijke prijs gehanteerd.

Je krijgt CodeGuard voor $ 2,99 / maand. Met de back-upservices biedt BlueHost dagelijkse back-up, monitoring en herstel met één klik.

Het meer geavanceerde plan omvat CodeGuard.

Verlengingsplan:

Met BlueHost verlengt u niet voor dezelfde prijs. Elk abonnement heeft een andere start- en verlengingsprijs.

Het basisplan begint bij $ 2,95 / maand en de verlenging is $ 7,99 / maand. Evenzo hebben het Plus- en Choice Plus-abonnement een startprijs van $ 5,95 / maand en de verlenging is respectievelijk $ 10,99 / maand en 14,99 / maand. Het pro-abonnement begint bij $ 13,95 / maand en de verlenging is $ 23,99 / maand.

Klantenservice:

U kunt BlueHost-ondersteuning op verschillende manieren bereiken. Dit omvat e-mail, livechat, tickets of telefoon.

BlueHost-klantenondersteuning

Afgezien hiervan heeft BlueHost een aparte Knowledgebase-sectie die is gericht op vragen over verschillende onderwerpen.

De ondersteuning is 24/7 beschikbaar. Ook inbegrepen is een speciaal bloggedeelte en een FAQ die even nuttig is.

BlueHost biedt diverse opties voor klantenondersteuning, die zowel geschikt zijn voor gevorderde als beginnende gebruikers.

Ga aan de slag met BlueHost

2. FastComet

fastcomet banner
De volgende op mijn lijst is FastComet. FastComet is de afgelopen 9 jaar op de markt. In 2013 lanceerde FastComet zijn openbare cloudhostingservice.

Het heeft meer dan 45.000 klanten verspreid over 83 landen. Hun diensten met toegevoegde waarde en prestaties zijn een van de belangrijkste indicatoren.

FastComet biedt een reeks hostingopties, waaronder ook Joomla, OpenCart, WordPress om er maar een paar te noemen.

Laat me meer in detail treden over hoe FastComet presteert.

Uptime:

Laat me om te beginnen meer vertellen over hun uptime-statistieken. Dit is wat ik heb opgenomen:Fastcomet-uptime september 2018

Uptime-geschiedenis van FastComet kunt u hier bekijken.

Echt waar, hun uptime-statistieken zijn behoorlijk indrukwekkend.

Vermeldenswaard is hun consistentie bij het handhaven van de uptime, die in de meeste gevallen 100% is.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Over betrouwbaarheid en beveiliging gesproken, FastComet neemt alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze zowel betrouwbaar als veilig zijn.

Dus wat krijg je precies voor een klein bedrijf?

FastComet biedt cloudgebaseerde SSD in een RAID 10-configuratie. Dit zorgt ervoor dat u de juiste prestaties voor uw website krijgt zonder gegevensverlies.fastcomet ssd

Het basisplan omvat dagelijkse back-ups, CloudFlare CDN, SSL, BitNinja Server Security, webapplicatie-firewall.

Daarnaast bevat het plan ook Spam Expert, verwijdering van malware en een raketbooster die 3 keer meer middelen per account biedt.

Back-upservice:

FastComet biedt back-upservices bij elk plan. Het biedt een dagelijkse back-up.fastcomet-back-up

Het biedt back-up van de afgelopen 7 tot 30 dagen.

Er zijn geen beperkingen of afzonderlijke prijzen om toegang te krijgen tot deze back-ups. U kunt de herstelmanager van FastComet gebruiken om met één klik te herstellen.

Daarnaast krijg je 24/7 ondersteuning voor elke vorm van restauratie zonder extra kosten.

Klantenservice:

FastComet heeft meerdere manieren waarop u contact met hen kunt opnemen. Het heeft live chat-, telefoon- en e-mailopties. De livechat verschijnt onmiddellijk op het moment dat u op hun website surft.fastcomet-chat

Afgezien hiervan zou je ook een aparte speciale tutorial-sectie op hun website krijgen. De tutorial bestaat uit voldoende veelzijdige onderwerpen die aan bod komen.

Het e-commerce gedeelte is apart. Alle tutorials hebben een optie om als tekst of als video te bekijken. Daarnaast zijn er speciale blogs over verschillende onderwerpen.

FastComet-ondersteuning is 24/7/365 beschikbaar. Over het algemeen beschikt FastComet over voldoende grote voorzieningen om haar klanten te ondersteunen.

Ga aan de slag met FastComet

3. SiteGround

Siteground Banner

Mijn volgende optie voor hosting voor kleine bedrijven is SiteGround. Begonnen in 2004, het hoofdkantoor is gevestigd in Sofia, Bulgarije, en heeft meer dan 2.000.000 domeinen.

SiteGround biedt veelzijdige hostingopties en dit maakt het een goede keuze voor het hosten van kleine bedrijven.

De plannen hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen en er zijn verschillende intuïtieve functies toegevoegd aan elk plan.

Uptime:

SiteGround zorgt voor een uptime van bijna 99,99%, terwijl hiervoor geen specifieke SLA bestaat. SiteGround combineert de juiste technologie voor een consistente uptime.

De infrastructuur is gebouwd met proactieve serverbewaking. SiteGround gebruikt Linux Container die zorgt voor hoge prestaties, efficiëntie en een goede doorvoer.

De meer geavanceerde plannen hebben SuperCacher, terwijl het basisplan CloudFlare CDN bevat om een ​​geoptimaliseerde snelheid te bieden.

Ik gebruik SiteGround en heb ook de uptime gecontroleerd. Dit zorgt zeker voor een constant goede uptime, zelfs voor shared hosting.

siteground uptime

Over het algemeen vallen de uptime-statistieken redelijk binnen de verwachte hostingnormen.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Op basisniveau biedt SiteGround SSL die is opgenomen in het plan. De proactieve serverbewaking helpt ervoor te zorgen dat websites hackbestendig zijn.

De infrastructuur voor SiteGround is gebouwd met WAF, proactieve updates, patches, accountisolatie, SPAM-expert. SiteGround heeft een unieke anti-bot AI die BruteForce-aanvallen kan detecteren en voorkomen.

Siteground-beveiliging

De servers zijn volledig PCI-compatibel. SiteGround biedt betrouwbare services en zorgt voor hardware-redundantie.

Back-upservices:

SiteGround heeft substantiële back-upservices. De plannen bevatten een dagelijkse back-up. Geavanceerdere plannen omvatten back-up op aanvraag.

U kunt zowel een back-up van uw website als van de database maken. Tegelijkertijd ondersteunt SiteGround ook herstel. U krijgt ook voldoende technische hulp van de klantenondersteuning.

Verlengingsplan:

SiteGround biedt voor zijn shared hosting 3 verschillende plannen. De plannen beginnen bij $ 3,95 / maand. Je kunt dit voor maximaal 36 maanden kopen.

Echter, post dit de verlenging gebeurt tegen hogere prijzen. Voor het basisplan vindt de verlenging plaats op $ 11,95 / maand.

Siteground-plannen

Klantenservice:

SiteGround heeft een 24/7 klantenondersteuning en is bereikbaar via live chat, tickets of telefoon.

Siteground-klantenondersteuning

De meer geavanceerde plannen hebben ook prioriteitsondersteuning. De klantenondersteuning van SiteGround biedt hulp bij het overbrengen van websites.

SiteGround heeft een goede verzameling van de kennisbank, blogs en veelgestelde vragen. Het behandelt verschillende basis- en geavanceerde onderwerpen en bevat verschillende tutorials.

Ga aan de slag met SiteGround

4. iPage

iPage banner
iPage is een andere optie die beschikbaar is voor het hosten van kleine bedrijven. iPage is een webhostingplatform en maakt deel uit van de Endurance International Group.

iPage werd voor het eerst gelanceerd in 1998 en is een van de oudste webhostingplatforms die op de markt verkrijgbaar zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Burlington, MA, VS..

Het is een platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke functies voor slepen en neerzetten en beginners helpt bij het maken van een website zonder codering.

Laat me nu elk van deze parameters voor iPage controleren.

Uptime:

iPage heeft een prestatiegebaseerde load balancer die ervoor zorgt dat je kunt blijven, zelfs als een van de servers uitvalt.

Het heeft ook een UPS-stroomback-up en generatoren, om de minste impact op uw website te garanderen.

Hieronder staan ​​de uptime-statistieken die ik heb vastgelegd voor iPage:
iPage Uptime september 2018

Bekijk hier de volledige uptime van iPage-hosting.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

iPage biedt 24/7 bewaking. U kunt hun verbeterde beveiligingssuite kiezen voor een prijs van $ 100.

Het biedt een prestatiegebaseerde load-balanced server, die ervoor zorgt dat de prestaties van uw website consistent blijven, ongeacht het verkeer.

iPage gebruikt Cisco-routers die zijn ingeschakeld met het BGP4-protocol voor een betere beveiliging. Ook inbegrepen is een gratis SSL-certificaat.iPage-functies voor beveiliging

U kunt ook tegen afzonderlijke prijzen kiezen voor websitebeveiliging en domeinprivacy. De e-mailhosting biedt een spamfilter dat aanpasbaar is en ook virusscanning heeft.

Back-upservice:

iPage heeft back-up- en herstelservices, hoewel dit niet is opgenomen als onderdeel van het plan. Dit moet apart worden gekozen.

Het biedt een dagelijkse automatische back-up. Gemiddeld kost dit $ 1 / maand of $ 35,98 voor 36 maanden.

Verlengingsplan: iPage biedt niet meerdere abonnementen, maar het heeft een andere prijs op basis van de duur van het abonnement dat u kiest.

Dus als u een abonnement voor 1 jaar kiest, wat het minste is dat u moet kiezen, is de startprijs $ 2,99 / maand. Post dit hetzelfde abonnement wordt verlengd voor $ 9,99 / maand.

Als u voor een abonnement van 2 jaar kiest, is de startprijs $ 2,49 / maand en de daaropvolgende verlenging voor dit plan $ 8,99 / maand.

De volgende is een driejarenplan dat begint bij $ 1,99 / maand. Dit is het goedkoopste abonnement. De verlenging voor het plan gebeurt op $ 7,99 / maand.

Klantenservice:

iPage is bereikbaar via telefoon, e-mail of livechat. Het heeft 24/7 klantenondersteuning.iPage-chat

Daarnaast heb je een helpkennisbank beschikbaar via hun website. Hier kunt u zoeken op verschillende onderwerpen.

Enkele van de onderwerpen die hier worden behandeld, zijn: geavanceerde hosting, e-mailhosting, website builder, domeinen, CGI-scripting, database, beveiliging, om er maar een paar te noemen..

Ga aan de slag met iPage

5. GreenGeeks

greengeeks banner
De volgende op mijn lijst is GreenGeeks, dat bekend staat als een milieuvriendelijk webhostingplatform.

GreenGeeks bestaat al meer dan 10 jaar en richt zich op meer dan 35.000 klanten en heeft meer dan 3000000 websites gehost.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Californië, VS. GreenGeeks biedt een scala aan hostingopties en is populair vanwege zijn technologie en milieuvriendelijke hosting.

Laat me hierna meer details geven over GreenGeeks.

Uptime:

GreenGeeks garandeert een uptime van 99,99%. Het biedt eenvoudig schaalbare hostingopties met proactieve serverbewaking.

Ik heb de uptime voor GreenGeeks vastgelegd via Uptime Robot:
uptime greengeeks augustus 2018

In de meeste gevallen biedt GreenGeeks maar liefst 100% uptime, veel beter dan wat ze garanderen.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Elk van de plannen maakt gebruik van SSD en biedt onbeperkte opslag. Laten we Wildcard SSL coderen maakt deel uit van alle plannen.

greengeeks startersplan

Het heeft nachtelijke back-ups, CloudFlare CDN die verbeterde prestaties biedt. Naarmate u naar een hogere prijs gaat, verdubbelt het computergebruik met elk plan.

Het maakt gebruik van op containers gebaseerde technologie, die maximale veiligheid biedt en gemakkelijk schaalbaar is. Ook inbegrepen zijn accountisolatie, proactieve serverbewaking, realtime beveiligingsscan, automatische app-updates en verbeterde SPAM-bescherming.

Daarnaast zorgt GreenGeeks voor hardware- en stroomredundantie. Het ondersteunt HTTP / 2-protocol.

Back-upservice:

Over back-upservices gesproken, GreenGeeks doet er alles aan om ervoor te zorgen dat er veilig een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Er is dagelijkse back-up van uw website nodig. Dit wordt door GreenGeeks 24 uur bewaard voor noodherstel.

Afgezien hiervan kunt u op elk moment een back-up maken van uw websitebestanden, database en e-mails. Dit vereist geen add-on services of een afzonderlijke prijsstelling.

Verlengingsplan:

GreenGeeks biedt 3 verschillende plannen: Lite, Pro, Premium. De abonnementen met een langere looptijd zijn goedkoper.

Het Lite-abonnement begint bij $ 2,95 / maand. Dit is voor een periode van 36 maanden wat het voordeligst is. Hetzelfde abonnement wordt verlengd voor $ 9,95 / maand.

Het Pro-abonnement begint bij $ 5,95 / maand en wordt verlengd voor $ 14,95 / maand. Terwijl het Premium-abonnement begint bij $ 11,95 / maand en wordt verlengd voor $ 24,95 / maand.

Klantenservice:

U kunt de klantenondersteuning van GreenGeek bereiken via e-mail, telefoon en livechat.

greengeeks-klantenondersteuning 1greengeeks-customer-support2

Het heeft 24/7 klantenondersteuning.

Afgezien hiervan heeft de website een speciale ondersteuningssectie met een uitgebreide kennisbasis. De kennisbank behandelt verschillende onderwerpen en veelgestelde vragen.

Daarnaast zijn er verschillende website-tutorials en een blog over onderwerpen die van belang zijn voor hosting.

Exclusief voor HostingPill-lezers

GreenGeeks biedt nu GRATIS sitemigratie voor alle overstap naar Greengeeks van elk hostingbedrijf.

Klik hier voor meer informatie

Ga aan de slag met GreenGeeks

CONCLUSIE:

Via dit bericht heb ik u de best beschikbare opties gegeven om een ​​kleine bedrijfswebsite te hosten. Ik heb details verstrekt voor 5 hostingproviders: BlueHost, FastComet, SiteGround, iPage en GreenGeeks.

Voor elk hiervan zou u merken dat de uptime consistent is of liever vergelijkbaar is met de verwachte industrienorm.

Als we het hebben over BlueHost, iPage of SiteGround, zijn dit goede opties om te verkennen.

Dit gezegd hebbende, zou ik willen benadrukken dat voor elk van deze de verlengingen hoger zijn dan de eerste prijs. Dit zijn populaire hostingplatforms.

Bij iPage en BlueHost is back-up niet inbegrepen als onderdeel van het plan. Dus het kiezen van deze platforms hangt af van wat je precies zoekt.

Andere overgebleven opties zijn GreenGeeks en FastComet. Beide zijn even goede opties en bieden een reeks beveiligingsfuncties. Nogmaals om te benadrukken, met GreenGeeks verlengt u tegen een hogere prijs.

Met FastComet krijg je een reeks beveiligingsfuncties. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat zijn diensten betrouwbaar zijn. Niet alleen dit is in de meeste gevallen 100% uptime. Het heeft een goede klantenondersteuning.

FastComet omvat back-upservices als onderdeel van het basisplan.

FastComet biedt Joomla-hosting, WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, OpenCart-hosting, Dolphin-hosting, ZenCart-hosting.

Ten slotte zou ik FastComet om voor de hand liggende redenen overnemen. Hoewel alle platforms goed zijn, is FastComet rijk aan functies en zeker een betaalbare optie.

webhosting voor kleine bedrijven infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector