25 beste websiteontwerpen voor uw inspiratie in 2020

25 beste websiteontwerpen voor uw inspiratie in 2020

25 beste websiteontwerpen voor uw inspiratie in 2020

Het bouwen van een website voor wat dan ook is tegenwoordig een trend geworden. Je hebt websites voor gamen, winkelen, sociale media, videostreaming, audioboeken, nieuws en nog veel meer.


Wilt u uw eigen website starten, ga door. Maar hoe succesvol denkt u dat uw website zou kunnen worden na de lancering? Ik kan toch niets zeggen? Het kiezen van een innovatief ontwerpsjabloon voor uw website kan u een voordeel opleveren ten opzichte van uw concurrenten.

We hebben een aantal van de beste websiteontwerpen opgeschreven om u te inspireren om zelf een uniek websiteontwerp te maken.

Kijk eens…

1. Hallo vlieg

Inspirerende websiteontwerpen

Hi Fly is een website voor vliegtuigleasespecialisten die charter- en leasediensten aanbiedt aan andere luchtvaartmaatschappijen. Wanneer u deze website opent, zal er een reeks bewegende wolken zichtbaar zijn en langzaam komt er een vliegtuig tevoorschijn.

Dit kan u een idee geven van hoe u kunt werken met het startpagina-ontwerp van uw website als u iets wilt dat opvalt om uw bezoekers te verrassen.

2. Onze werken

Inspirerende websiteontwerpen

Deze website heeft verbazingwekkende effecten: de muisaanwijzer is een stip die wordt bedekt door een kleine ring die breder wordt naarmate we de aanwijzer naar elk woord verplaatsen dat moet worden aangeklikt. De startpagina vraagt ​​je om te scrollen en terwijl je dit doet, zoomt de achtergrond in en escaleert deze naar een andere pagina.

De pagina’s hebben een effect van watergolven en de diavoorstelling van de afbeeldingen is erg soepel terwijl je vooruit scrolt.

3. Jomor Design

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Jomor Design

Jomor Design helpt u bij het maken van merkwebsites voor uw bedrijf. Je kunt een aantal coole website-ontwerpen van deze artiest bekijken op de startpagina en het werksegment. De effecten zijn mooi, wanneer je de muisaanwijzer naar de links op de homepage brengt, verschijnen de links in het beeldformaat van de website of werk.

Terwijl u naar beneden scrolt, stijgen de titels en afbeeldingen en blijft de knop “project bekijken” vrij ronddraaien en bewegen in de buurt van het beeld van dat project.

4. ROKY

Inspirerende websiteontwerpen

Een unieke website van een digitale productiestudio die je helpt bij het ontwerpen en coderen van allerlei webgebaseerde projecten. Op de website kunnen we zowel naar boven als naar beneden scrollen, allemaal met verschillende informatie over hun werk.

Er is een bol in het midden van het scherm die uitzet op het scherm die een 360 ° -weergave geeft van de secties van de website, waardoor het creatief en anders is.

5. Autonomie

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Autonomie

Autonomy heeft een zeer creatief website-ontwerp met een uniek startscherm. De startpagina is uitgerust met een poll om te schuiven en naar een andere pagina te gaan. De andere pagina heeft ook een poll die verschuift naarmate u het bedrag van de lening verhoogt en de duur hieronder selecteert.

Het ontwerp is aantrekkelijk waardoor de bezoekers langer betrokken blijven op de website.

6. VS + CO

Inspirerende websiteontwerpen

Deze website biedt een beheerplatform voor kunstenaars en fotografen. De website ziet er eenvoudig uit wanneer u voor het eerst bezoekt, maar als u de muis naar het logo beweegt, blijft de achtergrondkleur veranderen (één kleur tegelijk).

Dit ontwerp kan u helpen als u een eenvoudige en creatieve lay-out voor uw website wilt kiezen.

7. DeepCube

Inspirerende websiteontwerpen

Als je naar beneden scrolt, stijgt de achtergrond en verandert van kleur en vorm. Ook aan de rechterkant van het scherm worden de atomen met lijnen in een specifieke vorm met elkaar verbonden weergegeven. Deze lijnen verdwijnen op de achtergrond en laten de atomen achter in de vorm van zwarte stippen.

8. Toekomst van duurzaamheid

Inspirerende websiteontwerpen

Dit is een artikel dat is gemaakt in de vorm van een website. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp en de diavoorstelling van de hoofdstukken escaleert vooruit terwijl je door de pagina scrolt. Er spelen GIF’s op de achtergrond van het onderwerp.

9. Homecult

Inspirerende websiteontwerpen

De homepage van deze website heeft een layout met pen-markeringen op het scherm. De diavoorstelling verandert met een golvend effect en door op de projecten te klikken, wordt u naar een nieuwe pagina geleid waar het ontwerp opkomt.

Het is eigenlijk een website van de interieurontwerpers die innovatie willen brengen in de ontwerpen van uw huis.

10. Kameleon Media

Inspirerende websiteontwerpen

Het ontwerp van uw website moet zodanig zijn dat het de kwaliteit van uw werk met het ontwerp zelf weergeeft. Chameleon Media is een reclamebureau en filmmaker die je kunt zien aan hun homepage-ontwerp.

Er is een effect van golven op de achtergrond wanneer u de muisaanwijzer ergens op het scherm beweegt.

11. Zeeman

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Zeeman

Zeeman heeft twee sneakers ontworpen, een hybride in beperkte oplage en een andere met een eenvoudig ontwerp. Beide worden weergegeven op de website en er is een speelwiel op de startpagina dat draait als je de cursor daarnaartoe neemt.

12. Akufen

Inspirerende websiteontwerpen

De startpagina van deze website heeft 3D-blokken die bewegen terwijl u de aanwijzers erover beweegt. Wanneer u op de gegeven secties klikt, begint de diavoorstelling van hun ontwerpen met de blokken die op de doorschijnende achtergrond verschijnen.

13. Mercury Academy

Inspirerende websiteontwerpen

Het ontwerp van de website is gewoon geweldig. Als je een liefhebber bent van ruimtespellen, zullen de beelden zeker interessant zijn. Ze leren je in feite hoe je software moet bouwen.

Asteroïden en satellieten blijven op de pagina bewegen en wanneer u naar beneden scrolt, reist het ruimtevaartuig samen met de aanwijzer naar het volgende gedeelte.

14. 36 dagen type

Inspirerende websiteontwerpen

Als u besluit een interactief websiteontwerp te bouwen, kan de lay-out van 36 Days of Type u misschien helpen. Bij elke letter waarnaar u de aanwijzer verplaatst, kunt u de beweging van die letter bepalen. Wanneer u op ENTER klikt, ziet u de alfabetten en cijfers die door verschillende artiesten zijn ontworpen.

15. Een blauwe slip

Inspirerende websiteontwerpen

Het ontwerp van één blauwe slip is gebaseerd op het zeilschip in zee. In het midden van het scherm bevindt zich het wiel of het roer met verschillende secties die eruitzien alsof het de handgrepen zijn. Op de achtergrond blijft een continue video van de zeewatergolven spelen.

16. Dit is voorbij

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Dit is voorbij

Een website van een eventmanagementbedrijf dat de juiste mensenmassa opbouwt om hen te helpen bij zakelijke en persoonlijke groei. Op de startpagina staat links een logo waarachter een video staat van de evenementen die ze tot nu toe hebben gedaan.

Eenvoudig in ontwerp, maar toch met effectieve inhoud, kan dit websiteontwerp u helpen als u een bedrijf bent dat evenementen organiseert.

17. ADN

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

ADN

ADN is een bedrijf voor digitale marketing en websiteontwerp. De muisaanwijzer op deze website is een punt gevolgd door een beweegbare driehoek die meebeweegt met de aanwijzer erachter. Schuif naar beneden en bekijk hun werk.

Het ontwerp van de website heeft slechts 2 kleuren in lettertype en achtergrond, lekker makkelijk. Er verschijnt niet veel en een eenvoudige lay-out.

18. Comptoir Libanais

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Libanees

Een restaurantwebsite met een kleurrijke achtergrond en oude afbeeldingen. Als je naar beneden scrolt, worden de items afgespeeld in de vorm van GIF’s.

19. Kazuki

Inspirerende websiteontwerpen

Dit is de portfoliowebsite van een kunstenaar. Als je naar beneden gaat, begint de diavoorstelling van haar kunstwerk met een variabele achtergrond.

20. ARVR Magic

Inspirerende websiteontwerpen

Dit is een website van de maker van Augmented Reality en Virtual Reality. De startpagina heeft een 3D-afbeelding die aan de andere kant van de beweging van de cursor beweegt.

21. Spiegelbal

Inspirerende websiteontwerpen

Een ander concept voor een website van reclamebureaus of ontwerpers is het Mirrorball. Alle links naar andere pagina’s en werk zijn geïntegreerd in de bolbal die zichtbaar is op de website. Met de onderstaande schuifregelaar kunnen we de maat van de bal wijzigen.

Gebruik de controle om in te zoomen en klik op + verplaatsen om de bal te draaien. Zodra u op een van de schermen op de bal klikt, zoomt de pagina met de informatie van dat specifieke werk uit.

22. Schreeuw

Inspirerende websiteontwerpen

Een interactieve audiovisuele website die is ontworpen om geld in te zamelen voor empowerment van vrouwen en om huiselijk geweld tegen hen te stoppen. Hier verlopen de webpagina’s net als een verhaal en er is een 3D vrouwelijk personage dat reageert wanneer de muisaanwijzer beweegt.

23. H-thermo

Inspirerende websiteontwerpen

H-thermo is een website van de installateurs van koelsystemen en airconditioningsystemen in transportvoertuigen. Wanneer u naar beneden scrolt, ontkoppelt de machine (d.w.z. de H-thermobox) zichzelf en toont de onderdelen erin met een korte beschrijving van elk onderdeel. Dit helpt een bezoeker of een klant om te begrijpen hoe het product werkt.

24. Corphes

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Corphes

Dit is een website voor biologische en kruidenproducten. Het vertelt je om omhoog te scrollen en wanneer je dat doet, toont de linkerkant van je scherm de schuifregelaar met de hoogte die verandert terwijl je scrolt.

25. Panda Monk

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Panda Monk

Panda Monk is een website van digitale productie- en marketingstudio. Als je omhoog scrolt, stijgen de secties ook naar boven en vormen ze een strook. Ook heeft een geanimeerde panda een balk met “Recente gevallen” van hun werk die er geweldig uitziet.

Conclusie

Dit waren dus enkele geweldige ideeën voor het ontwerpen van websites om inspiratie op te doen. Ga je gang en maak een esthetische website met de beste lay-out ervoor.

Hoe heb je deze websites gevonden? Hoe hebben ze je geïnspireerd? Welk effect vond je het leukst en je zou het gebruiken in je website-ontwerp?

Laat ons alles weten in de comments hieronder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector