4 Beste alternatieven voor sitegronds (nummer 1 is gewoon geweldig)

Ik weet zeker dat SiteGround niet iets nieuws voor je oren is, je zou er zeker veel van hebben gehoord. Maar weet u, de laatste tijd zoeken veel gebruikers SiteGround-alternatieven.


Ik heb SiteGround gebruikt om verschillende websites te hosten, en ja, het is soms frustrerend als je niet het verwachte resultaat krijgt.

Als SiteGround wordt overspoeld met zoveel website-hosting, waarom zoeken gebruikers dan precies naar SiteGround-alternatieven??

Met SiteGround begint u voor een lage prijs en betaalt u geleidelijk meer dan driemaal de initiële prijs voor latere verlenging. Is dat niet een beetje oneerlijk?

Dat is niet alles. SiteGround beweert onbeperkt verkeer te bieden, maar elk plan heeft een beperkt maandelijks bezoek. Is deze beperking niet? Dit is zeker vreselijk als u plannen heeft om uw verkeer op te schalen.

SiteGround heeft niet veel beveiligingsfuncties in het plan en u zou een abonnement van minimaal 12 maanden moeten kiezen. Gewoon een lage flexibiliteit.

Dus daar gaat het, de klacht van SiteGround-gebruikers. Als u zo’n gebruiker bent en verwoed zoekt naar SiteGround-alternatieven, blijf dan aan.

Dit is precies wat ik hier zal behandelen en u een goede 4 alternatieven voor SiteGround zal geven.

hostingpil4 Beste alternatieven voor sitegronds

 1. GreenGeeks (mijn favoriet)
 2. Bluehost
 3. FastComet
 4. A2-hosting

Alternatief nr. 1: GreenGeeks

GreenGeeks-bannerIk zou dit beginnen met GreenGeeks. Een goed milieuvriendelijk hostingplatform, GreenGeeks kan een geschikt alternatief zijn voor SiteGround.

GreenGeeks bestaat al bijna 10 jaar. Hoewel het niet de meest bekende hostingplatforms zijn, lijkt GreenGeeks op verschillende manieren zeker veelbelovend.

Reden 1 – Uptime-garantie:

uptime van greengeeksGreenGeeks zorgt voor een goede en consistente uptime. In de meeste gevallen behoudt het een constante uptime van 100%.

GreenGeeks geeft een uptime-garantie van 99,9% voor haar shared hosting. Dit stelt de uptime op een bepaalde manier gerust. Helaas biedt SiteGround geen dergelijke garantie voor shared hosting.

Reden 2 – Prijzen:

GreenGeeks geeft je 3 plannen voor shared hosting. Het meest elementaire plan bevat een groot aantal handige functies en kost nog steeds slechts $ 2,95 / maand als u kiest voor een abonnement van drie jaar.

Met name biedt GreenGeeks flexibiliteit als het gaat om plannen en prijzen. U kunt kiezen voor een kaal plan van minimaal 1 maand of maximaal 3 jaar.

GreenGeeks-plannenGreenGeeks omvat opstartkosten en domeinregistratiekosten in het plan. In werkelijkheid hoeft u voor de meeste services niet extra te betalen.

In tegenstelling tot deze SiteGround, zoals u weet, heeft deze prijsflexibiliteit niet en is deze duurder.

Reden 3 – Beveiligingsfuncties:

Beveiliging is vooral belangrijk als het gaat om het hosten van websites.

GreenGeeks begrijpt uw ​​beveiligingsproblemen het beste. Alle abonnementen hebben betrekking op een absoluut minimum. Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Daarnaast kun je kiezen voor een Premium SSL. De infrastructuur van GreenGeeks maakt gebruik van op containers gebaseerde technologie die maximale veiligheid en schaalbaarheid biedt.

Het biedt hostingaccountisolatie, proactieve 24-uurs serverbewaking, realtime beveiligingsscan voor virussen en malware, automatische updates voor beveiligingspatches, verbeterde SPAM-bescherming met geplande nachtelijke back-ups.

GreenGeeks biedt een aantal geavanceerde beveiligingsfuncties die volledig ontbreken in SiteGround.

Reden 4 – Add-ons:

GreenGeeks omvat back-ups en herstel als onderdeel van elk plan. U krijgt een gratis domeinnaam samen met gratis websitemigratie.

Alle plannen bevatten 24/7 technische ondersteuning. GreenGeeks is ontwikkelaarsvriendelijk en ondersteunt een breed scala aan technologieën. Kiest u voor e-commerce hosting, dan krijgt u een gratis winkelwagen-installatie.

De plannen omvatten gratis drag and drop builder, gratis e-mailaccounts, onbeperkte database, cPanel en softaculous.

Reden 5 – Geen beperking:

GreenGeeks biedt schaalbare computerbronnen. Het heeft meerdere datacenters en bevat SSD-RAID 10-opslag.

De databases en servers zijn geoptimaliseerd en bevatten een gratis CDN-integratie die een goede snelheid biedt via caching.

GreenGeeks-prestatiesJe kunt ook hun power cacher kiezen. De redundante infrastructuur biedt u onbeperkte bandbreedte met de minste beperking.

Ja, ik wil GreenGeeks

Alternatief 2: Bluehost:

BlueHost-bannerVervolgens zou ik Bluehost willen voorstellen als een goed SiteGround-alternatief. Dit is weer een populair hostingplatform en wordt officieel aanbevolen voor WordPress.

Bluehost beheert meer dan 2 miljoen websites wereldwijd. Het wordt geleverd met veelzijdige services en verschillende functies die het gemakkelijker maken om websites te hosten.

Reden 1 – Geen beperking:

Dit is mijn eerste reden, Bluehost is een goed alternatief voor SiteGround. Alle plannen hebben standaardprestaties. Het basisplan biedt een SSD-opslag van 50 GB.

Alle plannen ondersteunen onbeperkte bandbreedte. Hoewel de plannen mogelijk beperkte middelen hebben die op elk moment kunnen worden geschaald, beperkt dit echter op geen enkele manier uw groei.

Het wordt ondersteund met SSD-opslag samen met CloudFlare CDN om aanzienlijke prestaties te leveren.

Reden 2 – Prijzen:

Bluehost biedt 4 plannen met de basisplannen vanaf $ 2,95 / maand. Dit is voldoende voor één website. Het plan wordt verlengd voor $ 7,99 / maand, wat nog steeds budgetvriendelijk is in vergelijking met SiteGround.

BlueHost-plannenAlle abonnementen bevatten domeinen, back-ups, basisbeveiligingsfuncties, klantenondersteuning, SSL-certificaten en maken het mogelijk om hulpbronnen snel op te schalen.

Reden 3 – Kenmerken:

Bluehost ondersteunt gedeelde, speciale VPS-, WordPress-hosting. Domeinregistratie is inbegrepen voor 1 jaar wanneer u zich aanmeldt voor Bluehost.

Bluehost biedt mogelijkheden voor het bouwen van websites met ingebouwde website builder met behulp van Weebly. Als alternatief kunt u WordPress of andere beschikbare opties van derden gebruiken.

Als add-on kunt u extra functies krijgen zoals SiteLock, Unique IP, CodeGuard, Domain Privacy, Spam-bescherming, toegangscontrole, Spam Expert.

Reden 4 – Klantenservice:

U kunt de klantenondersteuning van Bluehost bereiken via tickets, chats, e-mails, telefoon. Als u chat en telefoon gebruikt, krijgt u direct een reactie.

Het heeft WordPress-expertise en biedt 24/7 klantenondersteuning voor zowel technische als verkoopvragen. Bluehost biedt gratis overleg met webexperts.

De webexperts helpen gebruikers met blogs, websites, trafficgeneratie, SEO, webbeveiliging, snelheid, ontwerpen. Ook inbegrepen is hun marketingdienst die werkt over webdesign, SEO en contentcreatie.

Reden 5 – WordPress-hosting:

Bluehost is de aanbevolen hostingpartner voor WordPress-websites. Deze host meer dan 8.50.000 WordPress-websites.

Hiermee ondersteunt Bluehost WordPress-hosting met plannen vanaf $ 2,95 / maand. Dit omvat WordPress-installatie, updates en biedt een staging-omgeving.

Het is gebouwd met meerdere thema’s en als u meer geavanceerde functies wilt, kunt u het WP Pro-abonnement kiezen. Bluehost ondersteunt ook e-commerce met zijn WooCommerce-abonnementen die beginnen bij $ 6,95 / maand.

Ja, ik wil Bluehost

Alternatief 3: FastComet:

fastcomet bannerFastComet is nog een ander goed alternatief voor SiteGround. Het geeft zoveel als SiteGround en nog veel meer. Een niet te missen hostingplatform, FastComet is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid.

Het heeft een onverslaanbare lijst met functies met concurrerende prijzen en je ontvangt heel veel goodies als onderdeel van het plan. FastComet verslaat alle maatstaven als het gaat om hosting en website bouwen.

Reden 1 – Prijzen:

FastComet heeft 3 verschillende abonnementen als het gaat om shared hosting. Hier is iets ongelooflijks. FastComet heeft de laagste abonnementsprijzen op $ 2,95 / maand.

Met het hoogste plan zou u slechts $ 5,95 / maand uitgeven. Dit is na verlenging veel lager dan het basisplan van SiteGround.

fastcomet reguliere en verkoopprijs

Dit is duidelijk een budgetvriendelijke hostingoptie. De meeste functies zijn opgenomen in het plan.

Reden 2 – Voordelen en freebies:

Zoals eerder vermeld, zijn er veel functies opgenomen in het plan. Om te beginnen krijg je gratis domeinoverdracht, gratis websiteoverdracht.

FastComet-functie

Ook inbegrepen bij het plan is gratis DNS-beheer, een privé-DNS, cPanel, meer dan 300 gratis applicaties, softaculous, FTP en e-mailhosting.

Wanneer u voor een FastComet-abonnement kiest, ontvangt u ook een paar extraatjes. U krijgt gratis Zopim LiveChat, Attracta SEO. Bovendien krijg je 20% korting op WP Rocket en SiteCake die kan worden gebruikt voor het maken van websites.

Reden 3 – Snelheidsoptimalisatie en prestaties:

FastComet heeft een goede basis als het gaat om snelheidsoptimalisatie en prestaties. Op basisniveau bestaat FastComet uit op maat gemaakte geoptimaliseerde servers.

FastComet heeft meerdere caching en optimalisatie. Sommige hiervan zijn Varnish, Memcached, APC voor PHP-caching, OPCache voor PHP-modules, CloudFlare CDN Caching, verliesloze datacompressie.

fastcomet caching en snelheidsoptimalisatiefuncties

Functies zoals asynchroon laden van bronnen, automatisch verkleinen voor js / CSS / HTML-bestanden, agressieve gzip, JavaScript-bundeling, browseroptimalisatie zorgen ervoor dat de pagina sneller wordt geladen.

Reden 4 – Beveiliging:

FastComet bevat goede beveiligingsfuncties en dit is allemaal inbegrepen in elk plan, wat een extra voordeel is. Afgezien van SSL heeft het nog verschillende andere functies.

FastComet biedt beveiliging door een netwerkfirewall, webapplicatiefirewall, malwarebescherming, brute-force-bescherming, malwaredetectie met verwijdering, hotlink- en wachtwoordbeveiliging te gebruiken.

Elk plan bevat ook enkele geavanceerde beveiligingsfuncties. Dit omvat BitNinja-serverbeveiliging, accountisolatie, tweefactorauthenticatie, CageFS-beveiliging.

Als basiscontrole biedt FastComet 24/7 serverbewaking samen met dagelijkse back-ups.

Reden 5 – Functies voor ontwikkelaars:

Hoewel FastComet goed is als het gaat om prestaties, stabiliteit, laadtijden, beveiliging, zit het ook boordevol functies exclusief voor ontwikkelaars.

Hun ondersteuning komt zonder beperkingen voor meerdere technologieën. Om er een paar te noemen, FastComet-ontwikkelaarsfuncties omvatten Bash-ondersteuning, Python-ondersteuning, Perl-ondersteuning, PHP-ondersteuning, MySQL, SSH.

Dit zijn de basisfuncties die u op de meeste platforms zou krijgen.

Maar wacht. Er zijn hier nog enkele extra functies.

FastComet ondersteunt ook Node.js, GIT, WP-CLI voor WordPress, Drush voor Drupal, Ray Media Server (RMS), Laravel, Genesis, Phalcon, Symfony en niet te missen Google Apps-integratie.

Ja, ik wil dat FastComet68-gebruikers dit hebben gekocht

Alternatief nr. 4: A2-hosting

A2-hostingbanner
Mijn vierde alternatief voor SiteGround is A2 Hosting. A2 hosting heeft een scala aan hostingopties en ondersteunt zowel Windows als Linux hosting.

Met een goede inzetbaarheid en tal van functies heeft A2-hosting veel te bieden. A2 Hosting is een budgetvriendelijke optie en werkt als een goed alternatief voor SiteGround.

Reden 1 – Uptime en prestaties:

Als het om shared hosting gaat, bieden de meeste hostingplatforms geen uptime-garantie. In tegenstelling hiermee biedt A2-hosting een uptime-garantie van 99,9%.

A2-hosting maakt gebruik van SSD-opslag en biedt onbeperkte ruimte en onbeperkte bandbreedte. De duurdere plannen bieden Turbo-servers die 20 keer de snelheid bieden.

A2 Hosting-uptime

Na A2-hostingsnelheid en uptime te hebben gecontroleerd, kan ik duidelijk stellen dat A2-hosting een gemiddelde uptime van 99,98% biedt. Voor shared hosting is dit een aanzienlijke uptime.

a2 hosting-uptime

Dus hier is het verschil, SiteGround upright biedt geen uptime-garantie met zijn shared hosting.

Reden 2 – Plannen en prijzen:

A2-hosting op een hoger niveau ondersteunt meerdere soorten hosting. Dit omvat Shared hosting, WordPress hosting, VPS hosting en Dedicated hosting.

A2 Hostingplannen

Over hun populairste Shared hostingplannen gesproken, dit begint bij $ 3,92 / maand. Dit levert 3 verschillende plannen op.

A2 Hosting Gedeelde abonnementen

Met veel veelzijdige abonnementen biedt A2-hosting een betere keuze aan abonnementen en is het even betaalbaar. De plannen hebben altijd geld-terug-garantie.

De plannen zijn dus bijna even duur als SiteGround. Als u het echter van dichterbij bekijkt, realiseert u zich dat verlengingen goedkoper zijn bij A2-hosting in vergelijking met SiteGround.

Reden 3 – Beveiliging en betrouwbaarheid:

A2-hosting biedt goede ingebouwde beveiligingsfuncties. Om te beginnen met A2-hosting biedt Let’s Encrypt SSL-certificaten.

Mocht u een bepaalde SSL-vereiste hebben, dan vindt u zeker een goede keuze tijdens het gebruik van A2-hosting. U kunt SSL hebben voor een enkele site of een wildcard SSL hebben voor meerdere sites. Ook ondersteund is premium en geavanceerde SSL.

Om uw website te beschermen, biedt A2-hosting HackScan-bescherming die in het plan is inbegrepen.

A2 hosting Hack-scan

Toegevoegd aan de beveiliging zijn hun dubbele firewall, Brute Force-verdediging, KernelCare-kernelupdates en andere intuïtieve beveiligingsfuncties.

A2-hosting biedt ook DDoS-bescherming. Hoewel dit tonnen beveiligingsfuncties heeft, is het ook betrouwbaar. Constante back-up en infrastructuur zorgen voor een consistente uptime.

Reden 4 – Extra functies:

Ik heb gesproken over A2-hostingplannen, uptime, prestaties, snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid. A2-hosting is echter niet beperkt tot alleen deze parameters.

A2 hosting biedt altijd geldgarantie. De plannen omvatten gratis websiteoverdracht en worden ondersteund door A2 Hosting-klantenondersteuning.
cPanel is opgenomen in het plan. A2 Hosting is een platform dat puur ontwikkelaarvriendelijk is. Het biedt verschillende specifieke functies voor ontwikkelaars.

Enkele van deze inbegrepen zijn PHP-ondersteuning voor alle versies, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Dit werkt perfect voor Java, PHP, Asp.net, Node.js-hosting.

Reden 5 – Klantenservice:

Het is gemakkelijk om informatie te vinden terwijl u A2-hosting gebruikt. Je hebt een speciale 24-uurs ondersteuning beschikbaar.

U kunt klantenondersteuning bereiken via tickets of livechat. Als u op zoek bent naar technische hulp bij het instellen van SSL of het overzetten van websites, dan krijgt u hier voldoende hulp.

Er is een lucide kennisbank beschikbaar met veelgestelde vragen, blogs en soortgelijke zelfstudies. Zowel beginners als gevorderde gebruikers zouden voldoende hulp vinden bij het gebruik van A2-hosting.

Aan de slag met A2 Hosting24 gebruikers kochten dit

Laatste gedachten:

Web hosting
Opslag
Makkelijk te gebruiken
Uptime
Kosten (maandelijks)
Onze beoordeling
GreenGeeksOnbeperkt★★★★★★★★★★$ 2,95 / maand.★★★★★
BluehostSSD van 50 GB★★★★★★★★★★$ 2,95 / maand.★★★★★
FastCometSSD van 15 GB★★★★★★★★$ 2,95 / maand.★★★★
A2-hostingOnbeperkt★★★★★★★$ 3,92 / maand.★★★★

Hiermee heb ik je een goede set SiteGround-alternatieven gegeven. Hoewel deze allemaal goed zijn, valt een van deze op.

Als ik voor één alternatief zou kiezen, zou ik doorgaan met GreenGeeks. Dit is een platform dat u waar voor uw geld biedt met een reeks inclusieve functies.

De goed gemengde, nieuwste technologie-gedreven architectuur geeft u een goede snelheid en prestatie samen met gegarandeerde uptime.

Hoewel je een van deze kunt proberen, is GreenGeeks zo’n optie die kan worden verkend.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map