5 Beste HideMyAss-alternatieven 2020 (nummer # 3 is gewoon geweldig)

Als je geïnteresseerd bent in het vooruitzicht van VPN-technologie, of als je zelf VPN’s hebt gebruikt, ben je misschien HideMyAss tegengekomen!


HideMyAss! is een enorm populaire VPN die in 2005 werd opgericht door een 16-jarige die probeerde de internetbeperkingen van zijn school te omzeilen, en is al een paar jaar eigendom van Avast (Avast is een van ‘s werelds grootste cybersecurity-conglomeraten).

Als je HideMyAss! je hebt het waarschijnlijk leuk gevonden. Het is populair omdat het tenslotte goed werkt, maar niets is perfect. En hey, het is ook mogelijk HMA! presteerde niet naar uw verwachtingen.

De VPN-markt bloeit en er zijn een heleboel opties, dus u hoeft zich niet te beperken tot HideMyAss! Hier zal ik enkele geweldige alternatieven voor HMA bekijken!

Om deze alternatieven in de juiste context te plaatsen, zal ik kort ingaan op wat je misschien leuk vindt aan HideMyAss! en wat je misschien niet leuk vindt.

Waarschijnlijk het grootste punt HMA! gaat ervoor is de naam kracht. HMA! bestaat al heel lang en is een van de meest populaire VPN’s die er zijn. HideMyAss! betekent gebruik maken van een dienst die talloze anderen hebben gebruikt, wat een grote mate van betrouwbaarheid is.

Natuurlijk is populariteit niet alles. HideMyAss! heeft ook veel voordelen: een enkel account kan op maximaal 5 apparaten werken, je krijgt toegang tot 900 servers in meer dan 190 landen (dus bijna elk land), de klantenondersteuning is solide en presteert over het algemeen goed.

Wauw, dat klinkt perfect – waarom zijn we weer geïnteresseerd in alternatieven? O ja…

Sommige van de minpunten komen vrij dicht bij het hart van VPN-technologie. Afhankelijk van uw VPN-behoeften en -weergaven, HideMyAss! kan een beetje een teleurstelling zijn om de Britse regering informatie te geven over een gebruiker die betrokken was bij de Sony-hack van 2012, die HMA had gebruikt!

Dit roept de vraag op of HMA! kan echt worden vertrouwd met het beleid zonder logboeken. Natuurlijk zijn de meesten van jullie die dit lezen niet van plan om een ​​grote onderneming of overheid te hacken, maar de implicaties van een VPN met informatie over de activiteiten van gebruikers om over te dragen – nou, dat is zeker genoeg om het punt van een VPN voor veel mensen.

Een ander, minder belangrijk punt is dat HideMyAss! kost minimaal $ 4,99 per maand, en dat is als je je vastlegt voor 2 jaar. Deze prijzen zijn niet per se hoog – ze zijn redelijk normaal, gezien alles – maar je kunt nog steeds goedkopere opties vinden die goed presteren.

Een korte opmerking: ik zal geen basisfuncties markeren. Onbeperkte bandbreedte is bijvoorbeeld standaard voor betaalde VPN’s – die met bandbreedte-limieten die niet gratis zijn, zouden de uitzondering zijn.

hostingpil5 beste HideMyAss-alternatieven

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Kijk nu eens goed naar de Top 5 HideMyAss-alternatieven:

Alternatief # 5: IPVanish

ip-verdwijn banner

Deze lijst is een strijd tussen de titanen. Alle namen hier zijn populaire VPN-oplossingen en IPVanish is daar zeker een van. IPVanish is een geweldige oplossing voor het oppakken en gebruiken.

Als je nu een echt betrouwbare VPN-service nodig hebt, is IPVanish een geweldige optie. De prijs is goed en het presteert erg goed (misschien omdat het de overgrote meerderheid van zijn servers bezit en rechtstreeks beheert, in plaats van het aan derden over te laten).

Hoewel IPVanish over het algemeen een solide optie is, heeft het nogal wat nadelen die de rang in mijn boek verlagen.

Voordelen

 • Tal van server- en IP-opties: meer dan 1100 servers en meer dan 40.000 IP’s. Ongeveer 90% van de datacenters en servers zijn rechtstreeks eigendom van IPVanish in plaats van van derden, wat een grote belofte van betrouwbaarheid is.
 • IPVanish is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en op meerdere apparaten. Ja, alle VPN’s op deze lijst zijn gemakkelijk te gebruiken en te installeren, maar IPVanish is inderdaad bijzonder eenvoudig. Zie het doel van IPVanish als een supereenvoudig proces: u installeert en gebruikt het meteen. Het is goed voor onmiddellijke oplossingen voor privacybehoeften.

 • meer dan de gebruikelijke 5 of 7.

Nadelen

 • In 2016 heeft IPVanish gebruikersgegevens overgedragen aan het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Nu, door alle accounts, was de gebruiker in kwestie absoluut uitschot. Dit is echter niet ter zake; IPVanish had op dat moment een no logs-beleid, maar het overhandigen van gebruikerslogs lijkt een duidelijke indicatie te zijn dat IPVanish’s staatsbeleid niet zonder meer kan worden opgevat. Aan de andere kant heeft IPVanish haar activiteiten in Rusland stopgezet vanwege conflicten met de lokale wetgeving en het zero-log-beleid – dus wie weet? Ik denk nog steeds dat het beter is om veilig te zijn en persoonlijk sceptisch te zijn over het logbeleid van IPVanish.
 • De servers van IPVanish strekken zich uit tot slechts 60 landen. Dit is voor de meeste mensen meer dan genoeg, maar ligt ver achter HideMyAss! Zoals ik al zei, IPVanish beheert de overgrote meerderheid van zijn servers rechtstreeks, wat een reden is waarom mensen het zo leuk vinden. Misschien kan ik IPVanish wat slapper maken.
 • Beperkt aantal betalingsmogelijkheden, voornamelijk kaarten.
 • IPVanish is niet zo vol met functies als sommige van de andere opties in deze lijst.
 • IPVanish heeft vrij standaard prijzen, maar het is niet de goedkoopste. Er zijn zeker meer betaalbare opties met even goede of betere service en functies (blijf lezen!)

ipvanish-vpn-prijzen

Bezoek IPVanish1 gebruikers kochten dit

Alternatief # 4: CyberGhost VPN

cyberghost-banner

CyberGhost VPN is, zoals velen op deze lijst, een van de meest populaire en goed ontvangen VPN-services die er zijn. Sinds de oprichting in 2011 heeft CyberGhost een reputatie opgebouwd: het was de eerste VPN die een transparantierapport publiceerde en het bedient meer dan 20 miljoen gebruikers.

De essentie van CyberGhost: het is geweldig voor streaming en presteert erg goed, en heeft een redelijke prijs. Het gaat niet veel slecht, maar omdat de andere VPN’s op deze lijst een heleboel geweldige dingen hebben, komt CyberGhost op # 4. Dat gezegd hebbende, het is een fantastische VPN en ik moedig iedereen die geïnteresseerd is ten zeerste aan om het gratis te proberen.

Voordelen

 • CyberGhost heeft zijn hoofdkantoor in Roemenië, dat geen wetten voor het bewaren van gegevens heeft.
 • De prijzen van CyberGhost zijn aan de onderkant (voor langere verplichtingen, zoals altijd) en in verhouding tot de kwaliteit van CyberGhost, dit maakt het een VPN met een fantastische waarde. Bovendien heeft CyberGhost een geld-terug-garantie van 45 dagen in plaats van een weeklange of 30 dagen garantie.

cyberghost-plan

 • CyberGhost is echt geweldig om te streamen. Ja, alle top-VPN’s zijn goed voor het ontgrendelen van inhoud, maar CyberGhost doet er alles aan om de beste servers voor streaming of torrenting te identificeren.

cyberghost-streaming

 • Op het gebied van servers geeft CyberGhost u toegang tot meer dan 3.000. Het zijn maar 60 landen, maar goed, aan opties heb je nog steeds geen gebrek.
 • Wat andere functies betreft, wordt CyberGhost geleverd met meerdere VPN-protocollen, een adblocker, een malwareblokker, DNS / IP-lekpreventie en een automatische kill-schakelaar.
 • Ten slotte heeft CyberGhost een uniek bruikbare gebruikersinterface. De CyberGhost-desktopsoftware kan heel klein worden gemaakt met alleen de “aan” -knop of kan worden uitgebreid naar een volledig schermmenu met veel meer tools en opties.

cyberghost-menu

Nadelen

 • De klantenondersteuning van CyberGhost kan een beetje flauw zijn: er is geen telefonische ondersteuning en de kennisbank is niet alles. De meeste VPN’s hebben geen fantastische kennisbanken, maar wat kan ik zeggen? Er is niet veel anders mis met CyberGhost, tenzij u de voorkeur geeft aan echt eenvoudige VPN’s die alleen een “aan” -schakelaar hebben.
 • Als we het vergelijken met HMA!, Zouden meer landen beter zijn.

Bezoek CyberGhost

Alternatief # 3: PureVPN

purevpn-banner

PureVPN is een van de beste opties die er zijn. Het heeft geweldige functies, waaronder toegang tot een groot aantal servers, een internet-kill-schakelaar en de mogelijkheid om je VPN-gebruik te verbergen. Het nadeel? Het kan een beetje duur zijn als VPN’s gaan.

Voordelen

 • Een van de meest geprezen VPN’s. PureVPN is onderschreven door de New York Times, Cnet, Mashable en goed ontvangen door de Huffington Post en Wired, plus talloze anderen.
 • Enorm assortiment aan betalingsmogelijkheden.

purevpn-betaling

 • Zeer betaalbaar als u korting heeft.
 • Een verscheidenheid aan functies / tools: meerdere beveiligingsprotocollen, bescherming tegen IP- en DNS-lekken, een internet-kill-schakelaar en vooral …

purevpn-internet-kill

 • Een tool om uw VPN-gebruik onzichtbaar te maken voor uw ISP! Dit is niet ongehoord, maar verre van gebruikelijk, zelfs niet onder betaalde VPN’s. Sommige internetproviders kunnen de internetsnelheden vertragen als ze zien dat uw internetverbinding wordt versleuteld via een VPN – PureVPN kan u helpen het risico van beperking te voorkomen en het feit dat u in de eerste plaats een VPN gebruikt te verbergen.

Nadelen

 • Duur zonder korting, zelfs als u een langere periode vastlegt.

purevpn-plan

Bezoek PureVPN

Alternatief # 2: NordVPN

nordvpn-banner

Hoewel alle VPN’s om privacy geven, kun je een idee krijgen van de verschillende aspecten van de waarde van privacy VPN’s. Alle VPN’s doen hun best om entertainment te ontgrendelen, maar sommige lijken veel meer gericht op streaming dan andere.

NordVPN is opgericht en reageert in grote mate op inbreuken van de overheid op internetprivacy. NordVPN heeft zijn eigen manifest (zij het een korte) en besteedt energie om zijn imago te versterken als een pro-privacy-tool (waarmee je ook kunt streamen als je dat wilt).

De essentie van NordVPN? Het is een geweldige VPN, maar veel goedkoper.

Voordelen

 • NordVPN is een van de meer betaalbare VPN-opties, op voorwaarde dat je bereid bent je voor twee jaar of meer te committeren.

nordvpn-plan

 • NordVPN heeft tools die goed zijn voor extra privacylagen. Met de dubbele VPN-tool kun je bijvoorbeeld je verbinding twee keer versleutelen, met CyberSec kun je advertenties blokkeren en met Onion-over-VPN kun je verbinding maken met het Onion Network binnen de NordVPN-app. Dit is erg handig en biedt de voordelen van zowel VPN’s als Tor voor een echt privéverbinding.
 • NordVPN heeft een enorm aantal servers om uit te kiezen. Naast meer dan 5.000 servers in 62 landen, laat NordVPN je een speciale server kopen als je geïnteresseerd bent en heeft het verschillende servers die zijn geoptimaliseerd voor verschillende niveaus van privacy. U kunt bijvoorbeeld een standaard VPN-server of de Onion over VPN-servers gebruiken (eerder genoemd).

nordvpn-servers

 • NordVPN heeft een geweldig privacybeleid, beveiligingsinfrastructuur en transparantie. Bekijk deze verklaring en vergelijk deze met de bovengenoemde problemen van HMA met gebruikersgegevens.

nordvpn-warrant-canary

Nadelen

 • Hoewel NordVPN absoluut een van de beste VPN’s is die er zijn, in vergelijking met HideMyAss! het heeft geen servers die ook geografisch verspreid zijn. Hoewel NordVPN veel meer servers heeft, zijn ze geconcentreerd in 62 landen. Dit is goed genoeg voor de meeste gebruikers, maar is niets vergeleken met de 190 landen HMA! opereert in.

Bezoek NordVPN 1 gebruikers kochten dit

Alternatief # 1: ExpressVPN

express-vpn-banner

Dit is het probleem met de beste VPN’s: ze zeggen allemaal dat ze de beste zijn. Ze zeggen altijd ‘SNELSTE VPN IN DE WERELD’, ‘MEEST VEILIGE VPN TER WERELD’ of ‘DE MEEST POPULAIRE VPN TER WERELD’.

Dergelijke dingen zijn natuurlijk subjectief en er is geen duidelijke winnaar. Maar ALS er een is, is ExpressVPN misschien precies dat.

express-vpn-provider

… Je zou kunnen zeggen dat ExpressVPN goed is ontvangen.

Voordelen

 • ExpressVPN heeft 148 serverlocaties in 94 landen, met in totaal 2.000 serververbindingen beschikbaar. Er zijn maar weinig VPN’s behalve HideMyAss! bieden toegang tot meer dan honderd landen.
 • ExpressVPN heeft een aantal solide tools die bij het pakket zijn inbegrepen, waaronder meerdere protocollen, zero-knowledge DNS (een extra beschermingslaag voor het geval u een VPN niet vertrouwt om een ​​no-logs-beleid te handhaven) en VPN split tunneling, waarmee u zet slechts een deel van uw internetverkeer via de VPN (indien nodig).

express-vpn-functies

 • Het meest unieke aan ExpressVPN is de locatie: de Britse Maagdeneilanden. Ja, een offshore belastingparadijs waar miljardairs hun geld verbergen – nou, het is ook een plek waar ExpressVPN uw informatie verbergt. Of beter nog, waar Express nauwelijks iets vastlegt: dit komt omdat er geen wetten zijn voor het bewaren van gegevens op de Britse Maagdeneilanden. Voor de meeste VPN’s moet je erop vertrouwen dat ze geen logboeken bijhouden – met ExpressVPN is het veel waarschijnlijker dat ze hun woord houden.
 • Stel dat u niet zeker bent van de locatie van de VPN. Eind 2017 konden Turkse onderzoekers die informatie probeerden te vinden over een politieke moord geen logboeken vinden die hun onderzoek ondersteunden. Dit klinkt als een vreemd iets om goed nieuws te noemen – het is inderdaad niet voor de familie van het slachtoffer – maar voor ExpressVPN-klanten is dit een geweldig teken dat ExpressVPN zijn beleid zonder logboeken naleeft.

Nadelen

 • Helaas staat ExpressVPN slechts maximaal 3 gelijktijdige verbindingen toe. Dit is geen groot probleem, maar het is vooral jammer omdat ExpressVPN een bekende top-VPN is, en de standaard is 5.

 • Qua prijzen is ExpressVPN niet de goedkoopste, zelfs als u voor een langere periode koopt. Ik zou het niet duur noemen en ik zou zeker beweren dat de prijzen van ExpressVPN het zeker waard zijn. Maar voor iemand die wil besparen, is ExpressVPN misschien niet de beste optie.

express-vpn-plan

Bezoek ExpressVPN

Conclusie: welk alternatief voor HideMyAss! raad ik aan?

Hoe kan iemand met al deze opties een alternatief kiezen? Afgezien van IPVanish, hebben de hier vermelde namen heel weinig slecht. Zelfs IPVanish is prima voor de snelle meerderheid van gebruikers die gewoon een snelle en gemakkelijke VPN-oplossing willen!

Je hebt misschien ook gemerkt dat ik niet veel praatte over snelheden of prestaties. Hoe raar, toch? Hier is het ding: alle items op deze lijst zijn hier omdat hoge prestaties een gegeven zijn. Natuurlijk, sommige zijn misschien sneller dan andere, maar het testen van internetsnelheid is geen harde wetenschap en hoewel ik kan zeggen dat prestaties ongeveer overeenkomen met de plaatsing van een VPN op deze lijst, moet je dat met een korreltje zout nemen.

Dus hoewel ik voor geen van jullie specifieke resultaten kan garanderen, is het zeer waarschijnlijk dat een van deze tot de snelste VPN’s behoort die je probeert.

Hoe dan ook, hoewel al deze opties goede alternatieven zijn voor HideMyAss!, Zijn sommigen van hen beter in verschillende dingen. Ik vind IPVanish en CyberGhost beter voor snelle en gemakkelijke oplossingen voor VPN-behoeften die minder ernstig zijn, namelijk streamen en torrenting.

Natuurlijk werken PureVPN, NordVPN en ExpressVPN allemaal geweldig voor streaming. Maar ze hebben een heleboel functies en zijn geweldig voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het beschermen van hun privacy.

Van deze drie is NordVPN altijd de beste optie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geld besparen, en ExpressVPN is het meest verzekerd in termen van uw privacy.

Als je echt wilt besparen, kun je gratis VPN-opties bekijken (al is het maar tijdelijk). Natuurlijk kunt u al deze opties gratis uitproberen, dus zoek uit welke voor u werkt, want betalen voor een VPN is vaak de moeite waard.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map