7 Beste BlueHost-alternatieven 2020 [Nummer # 2 is ongelooflijk]

Weinig van de zorgen tijdens het gebruik van Bluehost-services zijn met betrekking tot snelheid, prestaties, prijsstructuur, hoge vernieuwingen, beperkte add-ons opgenomen in het basishostingplan, slechte klantenondersteuning om er maar een paar te noemen.


Vanwege deze beperkingen zijn veel Bluehost-gebruikers op zoek naar andere alternatieven. De vernederende services van Bluehost zorgen ervoor dat gebruikers kiezen voor andere hostingplatforms.

Via dit bericht zal ik u de top 5-alternatieven voor Bluehost geven, die u zouden helpen bij het kiezen van uw perfecte hostingplatform.

hostingpil7 beste BlueHost-alternatieven

 1. SiteGround
 2. FastComet
 3. GreenGeeks
 4. Kinsta
 5. Namehero
 6. ICDSoft
 7. Hostinger

Contents

Kijk nu eens goed naar de Top 5 BlueHost-alternatieven:

Alternatief nr. 1: SiteGround

siteground-banner

SiteGround is een van de snelstgroeiende hostingplatforms. Net als Bluehost is SiteGround ook een van de aanbevolen hostingplatforms door WordPress.

Dit is voor het eerst gestart in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije. SiteGround heeft wereldwijd meer dan 1.000.000 domeinen.

SiteGround heeft veel goede functies en een volledig ondersteunde klantenondersteuning. Hoewel klantenondersteuning niet het enige criterium is, waarom mensen voor SiteGround zouden kiezen, ben ik blij om te bevestigen dat u veel meer ontvangt.

SiteGround staat bovenaan verschillende hostingplatforms als het gaat om snelheid en prestaties. Het is gebouwd om te werken op CentOS, Apache, MySQL, PHP en heeft cPanel-ondersteuning. Bovendien ondersteunt het Joomla, WordPress, Magento en anderen.

Dit is waarom SiteGround een goed Bluehost-alternatief is:

Reden 1 – Snelheid en prestaties:

Met SiteGround hoeft u zich geen zorgen te maken over snelheid of de prestaties ervan.

Een feit is dat als u door de SiteGround-website bladert, u veel toewijding aan hoge snelheid en prestaties zult zien. En ze komen graag hun engagement na.

Om dit beter te illustreren, heb ik de tijd tot de eerste byte genoteerd, een parameter die bepaalt hoe snel een server de eerste byte van het eerste bestand verzendt in antwoord op een specifiek verzoek.

Hieronder staat de prestatiemaatstaf en dit is behoorlijk indrukwekkend.

siteground eerste byte

Ze gebruiken SSD-schijven voor alle plannen. Niet alleen dit, ze gebruiken de nieuwste snelheidstechnologie die verbeterde prestaties kan leveren. Weinigen hiervan zijn NGINX, CDN.

Bluehost heeft een behoorlijk goede snelheid, maar de laatste tijd zijn er klachten over de consistentie van de prestaties van Bluehost.

Reden 2 – Keuze van hosting en services:

Als u op zoek bent naar een ruime keuze aan hosting, dan is hier een plek waar u deze zou kunnen krijgen. SiteGround heeft de meeste hostingopties die andere hostingproviders ondersteunen.

Daarnaast zou je echter ook een paar extra hostingopties vinden die je misschien niet ergens anders krijgt.

Naast shared hosting, de meest voorkomende, heeft SiteGround Cloud hosting, Dedicated hosting, Enterprise hosting.

Ze bieden een scala aan app-hosting, waaronder WordPress-hosting, Joomla-hosting, Drupal-hosting, Magento-hosting, PrestaShop-hosting en WooCommerce-hosting.

SiteGround heeft een lijst met services die FTP-hosting, PHP-hosting, MySql-hosting, e-mailhosting en cPanel omvatten. De services en apps worden automatisch bijgewerkt door SiteGround.

Op de achtergrond hebben deze servers betrouwbare Linux Containers (LXC), constante serverbewaking, automatische back-ups en onmiddellijke back-ups op aanvraag, anti-bot AI om brute force-aanvallen door botnets te voorkomen.

SiteGround_claims_for_security

Hoewel er in SiteGround zoveel zijn om uit te kiezen, heeft Bluehost daarentegen de traditionele hostingoplossingen en beperkt het zich tot de meest populaire vormen van hosting zoals Shared, VPS, Dedicated, Cloud.

Zelfs, ik had een poll gehouden op Facebook waar SiteGround 76 stemmen kreeg, terwijl BlueHost 23 stemmen kreeg.

siteground_vs_bluehost_poll

Bekijk hier de hostingplannen van SiteGround …

Reden 3 – Klantenservice:

U kunt 24/7 de klantenondersteuning van SiteGround bereiken via telefoon, livechat, e-mail en tickets. Afgezien hiervan hebben ze een goede verzameling van de kennisbasis die goed is gescheiden op basis van de inhoud.

SiteGround Knowledge base

Naast de kennisbank heeft SiteGround ook tutorials over andere onderwerpen zoals WordPress, Joomla, Magento, Drupal. Daarnaast is er een FAQ-sectie.

De tutorials zijn eenvoudig en bedoeld voor beginners. SiteGround biedt ook een paar e-books.

Een bekend feit is dat Bluehost een enorm klantenbestand heeft en veel mensen het moeilijk vinden om snel hun klantenondersteuning te bereiken. Dit is een extra voordeel als u SiteGround gebruikt.

Reden 4 – Veiligheid en betrouwbaarheid:

SiteGround loopt voorop als het gaat om beveiliging. Het volgt veilige accountisolatie op gedeelde servers en heeft automatische back-ups.

Het is een van de eerste hostingplatforms die AI-gestuurde anti-bot bevat om te voorkomen dat botnets een brute force-aanval uitvoeren.

Het ondersteunt HTTP2 en biedt gratis SSL-certificaten. SiteGround biedt regelmatige en automatische software-updates. Bovendien heeft SiteGround meer dan 800 WAF-regels gedefinieerd om robuuste firewallbeveiligingsregels te creëren en voldoet het aan de AVG.

SiteGround biedt betrouwbare services en heeft een uptime van 99,99%.

Om de serverprestaties te controleren, heb ik de shared hosting van SiteGround gekocht.

siteground uptime

Hieronder staan ​​de glimpstatistieken over de uptime-statistieken van de afgelopen maanden-

 • Mrt 2020: 99,92%
 • Februari 2020: 99,99%
 • Jan 2020: 99,73%
 • Dec 2019: 99,72%
 • Nov 2019: 99,99%
 • Okt 2019: 99,97%
 • Sep 2019: 100,00%
 • Aug 2019: 99.93%
 • Jul 2019: 99,98%
 • Jun 2019: 100%
 • Mei 2019: 99,99%
 • Apr 2019: 99,99%
 • Mrt 2019: 99,99%
 • Feb 2019: 100%
 • Jan 2019: 99,96%
 • Dec 2018: 99,99%
 • Nov 2018: 100%
 • Okt 2018: 100%
 • Sep 2018: 99,99%
 • Aug 2018: 100%
 • Jul 2018: 100%
 • Jun 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • Apr 2018: 100%
 • Mrt 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Jan 2018: 99,99%
 • Dec 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%

Gedetailleerde gegevens kunt u hier zien.

Nogmaals op het gebied van beveiliging biedt Bluehost gratis SSL, maar u krijgt niets anders als onderdeel van uw plan. Het gebruik van SiteGround geeft u een betere toegankelijkheid van beveiligingsfuncties.

Reden 5 – Gebruiksgemak:

SiteGround heeft een intuïtief dashboard dat eenvoudig te gebruiken is. Het is gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken voor zelfs beginnende gebruikers.

siteground_cPanel

Het cPanel is goed gescheiden en is gemakkelijk te doorbladeren door het een naadloze gebruikerservaring te maken.

Onnodig te zeggen dat niet alleen de navigatie eenvoudig is, maar men kan ook zoeken naar verschillende opties die beschikbaar zijn op hun cPanel.

Zowel SiteGround als Bluehost zijn allebei gemakkelijk te gebruiken, dus als je migreert naar SiteGround verandert er praktisch niets.

Reden 6 – Kenmerken:

SiteGround heeft een basis gedeeld hostingplan dat een reeks handige functies biedt. Het plan bevat een gratis website builder en een cPanel. Elk plan heeft 24/7 ondersteuning.

Andere essentiële functies zijn SSD-opslag, gratis Cloudflare CDN, SSH en automatische back-ups.

Zelfs voor het basisplan heb je auto-installatieprogramma’s, gratis e-mailaccounts, SSL, HTTP2-ondersteuning en onbeperkt verkeer.

Kenmerken
Opstartplan opnemen
Gratis Website Builder
Gratis Cloudflare CDN
cPanel & SSH-toegang
Gratis installatie & Overdracht
24/7 technische ondersteuning
SSD-opslag
Gratis dagelijkse back-up
Onbeperkte e-mailaccounts & DB’s
Prijsnormaal $ 11,95
$ 3,95 / maand.

SiteGround biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Voor andere abonnementen krijgt u gratis siteverplaatsing. Dit ondersteunt ook SuperCacher om hoge snelheden te bieden en heeft gratis back-upherstel in geval van problemen.

SiteGround biedt de meeste essentiële functies als onderdeel van het plan. Dit is een extra voordeel omdat u voor deze functies geen extra uitgaven hoeft te doen.

Hoewel SiteGround veel functies biedt als onderdeel van het plan, is hetzelfde niet het geval met Bluehost. Bluehost-planverlenging is duur en bovendien zou u extra geld moeten uitgeven voor add-on-functies.

OK, schakel me over naar SiteGround1 gebruikers kochten dit

Als u uw website wilt omzetten van BlueHost naar SiteGround, kunt u onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Alternatief nr. 2: FastComet

fastcomet banner

Nog een ander Bluehost-alternatief is FastComet, dat ook budgetvriendelijk is. Dit omvat verschillende afhaalrestaurants met veel functies.

FastComet bestaat al 9 jaar, maar houdt zich sinds 2013 bezig met hostingdiensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco, Californië, VS..

Relatief een nieuwer hostingplatform en had het voordeel om te leren en te evolueren van de tekortkomingen van andere hostingplatforms.

Dit is een van de belangrijkste redenen, FastComet evolueert keihard en verspreidt zich over de markt.

Momenteel bedient het meer dan 45.000 klanten verspreid over 83 landen.

Afgezien van de prijzen en functies, zijn er meer voordelen aan het gebruik van FastComet.

Reden 1 – Prijzen:

Zoals ik al zei, is prijsstelling een van de positieve aspecten die FastComet biedt. Ze hebben drie plannen in de gedeelde hosting-

 • FastCloud
 • FastCloud Plus
 • FastCloud Extra

Het meest eenvoudige abonnement FastCloud biedt alle essentiële functies en kost $ 2,95 per maand. Ik zal verder in mijn recensie over de functies spreken die meer in detail zijn opgenomen.

De andere abonnementen kosten $ 4,45 per maand voor FastCloud Plus en $ 5,95 per maand voor FastCloud Extra.

Het is niet alleen de gedeelde hosting die laag geprijsd is, maar zelfs hun cloudhosting en dedicated hosting zijn tegelijkertijd flexibel en betaalbaar.

Gedeelde hosting
Cloud Hosting
Toegewijd

Prijs$ 2,95 / maand$ 59,95 / maand$ 139 / maand

Onnodig te zeggen dat Bluehost-gebruikers zouden beseffen hoeveel ze konden besparen door naar FastComet te migreren.

Bekijk hier de volledige plannen van FastComet …

Reden 2 – Kenmerken:

FastComet is definitief rijk aan functies. Dit geldt niet alleen voor dure abonnementen, maar ook het basisplan wordt geleverd met een lijst met functies.

Ongeacht het plan dat u kiest, u krijgt SSD-ondersteuning. Het basisplan ondersteunt 15 GB SSD met onbeperkt verkeer.

Andere inbegrepen functies zijn: onbeperkte e-mailaccounts, app-installatieprogramma met één klik, gratis app-installatie en upgrades. Ook inbegrepen is een gratis slepen en neerzetten SiteBuilder.

FastComet biedt een aantal essentiële services als onderdeel van elk plan. Dit bevat:

Kenmerken
In elk plan
cPanel en Softaculous
Gratis website-transfers
Onbeperkte FTP-accounts
Onbeperkte database
Onbeperkte subdomeinen
CloudFlare CDNStorage
Dagelijkse back-up
Prijs$ 2,95 / maand.

Het heeft ook een geld-terug-garantie van 45 dagen. Naarmate u van een basisplan overstapt, krijgt u geavanceerdere functies.

Dit omvat meer RAM-capaciteit, onbeperkte add-on-domeinen, herstelbeheer met één klik, Google PageSpeed, gratis privé-DNS, gratis dynamische SSL-zegel, 3 gratis website-overdrachten en nog veel meer.

De ingebouwde lijst met functies van FastComet is uitputtend en iets dat Bluehost ver vooruit is.

Reden 3 – Beveiliging:

FastComet heeft een goede ondersteuning op het gebied van beveiliging. Het biedt SSD samen met CloudFlare CDN, dat een hogere snelheid en verbeterde beveiliging biedt.

Het heeft een geoptimaliseerde firewall die alle apps beschermt en ook accountisolatie heeft. Elk account heeft gratis bescherming tegen malware en virusscans. Daarnaast heeft het gratis software- en app-upgrade.

Afgezien hiervan heeft het een gratis SSL als onderdeel van elk plan. Met netwerk- en webapplicatie-firewall heeft het ook Brute-force-bescherming.

Er zit meer achter hun beveiligingspakket. Ze hebben ondersteuning voor exploitbeveiliging en malwarebescherming, malwareverwijdering, tweefactorauthenticatie, hotlink- en wachtwoordbeveiliging, CageFS-beveiliging, CloudLinux-servers, BitNinja-serverbeveiliging, 24/7 serverbewaking en ModSecurity Manager.

fastcomet-beveiligingsplan

In vergelijking met wat FastComet kan bieden, is Bluehost bijna slechts gemiddeld wat betreft beveiligingsfuncties.

Reden 4 – Uptime en betrouwbaarheid:

In termen van uptime is FastComet consistent. Het zorgt niet alleen voor een constante uptime, maar de reactietijden zijn ook goed.

Om hun uptime-statistieken te meten, heb ik hosting van FastComet gekocht.
uptime van fastcomet
Hier zijn een glimp van de uptime-geschiedenis. Gedetailleerde gegevens kunt u hier zien.

 • Mrt 2020: 99,93%
 • Februari 2020: 99,71%
 • Jan 2020: 99,93%
 • Dec 2019: 99,97%
 • Nov 2019: 99,93%
 • Okt 2019: 99,83%
 • Sep 2019: 99,87%
 • Aug 2019: 99,90%
 • Jul 2019: 100%
 • Jun 2019: 99,44%
 • Mei 2019: 99,98%
 • Apr 2019: 99,86%
 • Mrt 2019: 99,90%
 • Februari 2019: 99,99%
 • Jan 2019: 100%
 • Dec 2018: 99,90%
 • Nov 2018: 100%
 • Okt 2018: 100%
 • Sep 2018: 99,97%
 • Aug 2018: 100%
 • Jul 2018: 100%
 • Jun 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • Apr 2018: 99,99%
 • Mrt 2018: 100%
 • Feb 2018: 100%
 • Jan 2018: 100%
 • Dec 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%
 • Okt 2017: 100%

Ja, en ze bieden ook betrouwbare diensten. FastComet biedt regelmatige back-ups. Het heeft een caching van vijf lagen en maakt gebruik van verschillende technieken voor snelheidsoptimalisatie.

De uptime van Bluehost is de afgelopen maanden gedaald tot 99,78%. Met FastComet kunt u zien hoe er een consistente bijna 100% uptime is.

Het maakt gebruik van verschillende caching- en snelheidsoptimalisatietechnieken om uw website hoge snelheid en prestaties te bieden.

Sommige hiervan zijn: CloudFlare CDN-caching, JavaScript-bundeling, browseroptimalisatie, cache-headeroptimalisatie, verliesloze datacompressie en nog veel meer.

Snelheid is iets dat FastComet even bekwaam is met Bluehost.

Reden 5 – Klantenservice:

Nogmaals, klantenondersteuning is een punt waar FastComet uitblinkt. Je kunt ze bereiken via live chat, e-mail, telefoon. Ze bieden 24/7 ondersteuning.

Dit omvat gratis installatie van sjablonen, installatie van applicaties, installatie van extra modules, upgrades en gratis verwijdering van virussen / malware.

Hun website bevat tutorials over verschillende hostingdomeinen. Dit bevat ook een apart gedeelte met veelgestelde vragen.

FastComet heeft ook een ticketsysteem om problemen op te lossen. Daarnaast helpt de ondersteuning ook bij het instellen van websites, SSL-installatie, herstel van gehackte websites, plug-in-upgrades.

Aangezien FastComet een groeiend klantenbestand heeft, biedt het ondersteuning met een goede prioriteit. En ja, dit is iets waar u misschien niet van kunt genieten met Bluehost.

En hier is hoe ze functies vergelijken:

FastComet
BlueHost

Alleen SSD-servers
RocketBooster
Laten we versleutelen
Dagelijkse back-ups
Malware verwijderen
Restitutieperiode45 dagen30 dagen
Prijs / maand.$ 2,95$ 7,99

OK, schakel me over naar FastComet3-gebruikers die dit hebben gekocht

Als u uw website wilt omzetten van BlueHost naar FastComet, kunt u onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Alternatief nr. 3: GreenGeeks

GreenGeeks_Banner

Verderop, mijn derde alternatief voor Bluehost is GreenGeeks.

GreenGeeks is een van de weinige groene hosting op de markt. Ja, ze willen energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

GreenGeeks is voor het eerst gestart in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Californië, VS. Het heeft meer dan 35.000 klanten en heeft meer dan 300.000 websites gehost.

GreenGeeks scoort hoog qua prestaties en snelheid. Niet alleen dit, het heeft een bescheiden prijs en zit boordevol verschillende essentiële functies.

Dit alles wordt gecombineerd met een snelle klantenondersteuning, waardoor het een van de beste hostingkeuzes is.

Hieronder staan ​​de paar redenen waarom GreenGeeks een goed alternatief is voor Bluehost.

Reden 1 – Snelheid en prestaties:

GreenGeeks scoort redelijk goed als het gaat om snelheid. Ook zijn de prestaties consistent met een goede reactietijd.

Dit laat zien hoe snel GreenGeeks is. En ja, het is behoorlijk snel. Laat me u vervolgens details geven over de tijd tot de eerste byte.

greengeeks eerste byte

Dit is ook snel genoeg om op gelijke voet te staan ​​met Bluehost. Om hoge en effectieve prestaties te leveren, integreert GreenGeeks verschillende technologieën samen.

Dit omvat schaalbare computerbronnen, SSD, Optimized LiteSpeed ​​en MariaDB, PowerCacher, CDN.

Als je het GreenGeeks-ecosysteem vergelijkt met Bluehost, zou je beseffen hoe goed GreenGeeks heeft opgezet en een architectuur heeft die schaalbaar is en een consistente snelheid kan bieden.

Reden 2 – Klantenservice:

Klantenservice is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van een hostingplatform. GreenGeeks heeft diverse klantenondersteuning. U krijgt 24/7 technische ondersteuning. Klantenservice is bereikbaar via live chat, e-mail en telefoon.

Daarnaast heeft GreenGeeks een speciale kennisbank over verschillende onderwerpen. Dit heeft website-tutorials die een simplistische kijk hebben op het gebruik van GreenGeeks.

Dit is een win-win situatie voor GreenGeeks in vergelijking met Bluehost.

Reden 3 – Uptime en betrouwbaarheid:

Nog een andere parameter die ik zou overwegen, is de uptime en betrouwbaarheid. GreenGeeks garanderen een uptime van 99,99%.
uptime van greengeeks
Hieronder staan ​​de statistieken over hun uptime van de afgelopen maanden.

 • Mrt 2020: 98,97%
 • Februari 2020: 99,87%
 • Jan 2020: 100%
 • Dec 2019: 99,96%
 • Nov 2019: 100%
 • Okt 2019: 100,00%
 • Sep 2019: 100,00%
 • Aug 2019: 99,97%
 • Jul 2019: 100%
 • Jun 2019: 99,98%
 • Mei 2019: 100%
 • April 2019: 99,96%
 • Maart 2019: 100%
 • Februari 2019: 100%
 • Januari 2019: 100%
 • December 2018: 100%
 • November 2018: 100%
 • Oktober 2018: 99,96%
 • September 2018: 99,99%
 • Augustus 2018: 100%
 • Juli 2018: 99,96%
 • Juni 2018: 100%
 • Mei 2018: 100%
 • April 2018: 100%
 • Maart 2018: 99,89%
 • Februari 2018: 100%
 • Januari 2018: 100%
 • December 2017: 100%
 • November 2017: 100%

U kunt een gedetailleerde recensie van GreenGeeks lezen om er meer over te weten.

De uptime is bijna consistent. Het onderhoudt meerdere hardware- en stroomredundantie samen met nachtelijke back-ups.

Nou, dit is opnieuw voor GreenGeeks veel beter dan Bluehost, die daalt tot 99,78%.

Reden 4 – Kenmerken:

GreenGeeks biedt, in tegenstelling tot een ander hostingplatform, niet te veel plannen voor shared hosting. Ze hebben één plan dat volstaat voor alle functies.

Het plan begint bij $ 2,95 per maand als het voor een periode van 3 jaar wordt gekozen. Bovendien wordt dit geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Dit omvat onbeperkte SSD-webruimte, onbeperkte gegevensoverdracht, onbeperkte domeinen op 1 account, gratis domeinnaamregistratie bij overdracht met gratis overdrachtsservices, gratis website builder, gratis sjablonen.

Het plan heeft ondersteuning voor cPanel, softaculous, onbeperkt subdomein en een geparkeerd domein, onbeperkte MySQL-database.

Kenmerken
Plan opnemen
DomeinenOnbeperkt
SSD-ruimteOnbeperkt
Domeininstellingen & OverdrachtVrij
24/7 technische ondersteuningJa
website bouwerVrij
Marketing- en SEO-toolsVrij
EmailaccountsBeveilig IMAP / POP3
Prijs$ 2,95 / maand.

GreenGeeks is ontwikkelaarvriendelijk en biedt tal van opties. Enkele hiervan zijn meerdere PHP-versies, gratis SSH, beveiligde FTP-toegang, Perl en Python-ondersteuning, MySQL-database, FTP-accounts, Git en nog veel meer.

Dit is ook gebouwd met immense ondersteuning voor e-commerce. Inbegrepen functies zijn gratis om Wildcard SSL te versleutelen, gratis winkelwagen-installatie, SSL-certificaat en ondersteuning voor WordPress, Drupal, Joomla hosting.

Bovendien biedt GreenGeeks 99,99% uptime samen met 300% gecompenseerde hernieuwbare energie.

GreenGeeks biedt een reeks functies die in het plan zijn opgenomen, iets waar Bluehost-gebruikers extra voor zouden moeten betalen.

Reden 5 – Gebruiksgemak:

Het gebruik van GreenGeeks website builder en cPanel is vrij eenvoudig. De drag-and-drop-builder is gemakkelijk te gebruiken. Dit is ontworpen voor zowel technisch ingestelde gebruikers als beginnende gebruikers.

cpanel-greengeeks

Alle functies zijn goed gescheiden over het cPanel. Welnu, dit is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ze zorgen ook voor een gemakkelijke migratie. U kunt dus heel eenvoudig uw Bluehost-website migreren naar GreenGeeks.

Dus zelfs als u migreert, is GreenGeeks net zo eenvoudig te gebruiken als Bluehost. Niets aan de hand dus.

Reden 6 – Beveiliging:

GreenGeeks heeft goede beveiligingsfuncties. Op basisniveau biedt het accountisolatie. Dit wordt gecombineerd met 24/7 proactieve security monitoring.

Het plan bevat gratis SSL samen met HTTP2. GreenGeeks voert een realtime beveiligingsscan uit met dagelijkse back-ups.

Automatische updates en beveiligingspatches worden automatisch op elk account toegepast. Elk account heeft verbeterde spambescherming.

Bovendien inbegrepen is SSH-toegang, IP-blocker, Hotlink-bescherming, Leech Protection die toegankelijk is via het cPanel.

Hoewel GreenGeeks geen overdreven geslagen beveiligingsstukken heeft, hebben ze toch alle essentiële zaken om ervoor te zorgen dat uw website veilig en goed beschermd is.

GreenGeeks heeft een goede beveiliging geïntegreerde functies, iets dat Bluehost achterblijft.

Alternatief 4: Kinsta (voor beheerde WordPress-hosting)

Kinsta

Kinsta is misschien niet een te populair hostingplatform, maar blijkbaar is dit mijn vierde alternatief. Om eerlijk te zijn, er zijn redenen waarom Kinsta op deze lijst staat.

Het kan niet beter zijn dan een alternatief te zijn voor Bluehost, een van de toonaangevende merken.

Kinsta is populairder vanwege de beheerde WordPress-hostingservices en ze vermelden dit duidelijk in hun plannen. Gestart in 2013, is Kinsta uitgegroeid tot een van de bekende beheerde WordPress-hostingplatforms.

Hoewel je Bluehost constant zou hebben gehoord als de aanbevolen partner voor WordPress-hosting, is Kinsta toch een even aantrekkelijk alternatief.

Dus hier zijn mijn redenen waarom ik Kinsta beschouw als een even goed Bluehost-alternatief.

Reden 1 – WordPress-hosting:

Kinsta legt simpelweg alleen de nadruk op WordPress-hosting. Hoewel je misschien denkt dat dit niet veelzijdig is, zou ik zeggen dat ze het het beste doen door zich alleen op WordPress te concentreren.

Het is een one-stop-oplossing voor elke WordPress-hostingvereiste. Omdat het managed hosting is, hoeft u zich geen zorgen te maken over hosting.

Wix WordPress hosting

De hosting wordt ondersteund door WordPress-experts uit de branche die u constant begeleiden door uw website-hosting. Een perfecte plek voor het geval u WordPress hosting begint te proberen.

Als dat niet voldoende is, kunt u uw WordPress-hosting snel opschalen van één website naar bedrijfsniveau. Je krijgt de beste snelheden met hun hostingplannen en bovendien wordt dit ondersteund door een gratis WordPress-installatie.

Reden 2 – Plannen:

De plannen hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, vergelijkbaar met Bluehost. Kiest u echter voor een jaarmodel dan krijgt u 2 maanden gratis.

Dus hier is het verschil. Kinsta biedt managed hosting en een groot aantal services met een veel betere lijst met functies. Dus het vergelijken van hun prijzen zal een vergelijking van appel tot sinaasappel zijn.

Wat ik aantrekkelijk vond aan Kinsta, zijn hun veelzijdige plannen die bij elk type website passen.

kinsta plan

Geloof het of niet, je hoeft niets extra’s te betalen als je voor Kinsta kiest. De plannen bieden op elk moment een gemakkelijke schaalbaarheid.

Reden 3 – Uptime en reactie:

Zodra je Kinsta gebruikt, ben je het ermee eens dat het in de meeste gevallen een uptime van bijna 100% biedt. Hoewel het een consistente uptime heeft, heeft Kinsta ook een goede reactietijd.

Kinsta geeft een gemiddelde van ongeveer 300-400 ms laadtijden, wat even aantrekkelijk is. Laat me je meer details geven over wat er anders is in Kinsta-architectuur en hoe het zo’n goede uptime en respons geeft.

Alle Kinsta-servers worden over Google Cloud geplaatst die gebruik maakt van SSD. Dit heeft ingebouwde redundantie en handhaaft de gegevensintegriteit.

kinsta uptime

Kinsta heeft gratis CDN, mogelijk gemaakt door KeyCDN, een real-time IPv6 en HTTP / 2 ondersteunde CDN die de levering van afbeeldingen, JS en CSS samen met andere statische inhoud kan versnellen. Kinsta biedt diensten aan op 19 locaties en biedt een betere toegankelijkheid op basis van de nabijheid van de locatie.

Kinsta heeft iets dat een White-label cache-plug-in wordt genoemd. Dit is een interne cacheplug-in die caching op serverniveau afhandelt. Dit geeft een betere zichtbaarheid en een gedetailleerde aanpak waarbij u de cache automatisch kunt legen wanneer er updates op uw website worden aangebracht.

Het heeft continue uptime-monitoring. Kinsta heeft een regelmatige uptime-controle waarbij het elke 2 minuten controleert op de uptime van de website. Het niveau van monitoring is ook een van de belangrijkste redenen, Kinsta kan een consistente uptime bieden.

Reden 4 – Kenmerken:

Met Kinsta blijft de basisinfrastructuur hetzelfde, alleen variëren de configuraties. Dit is een van de redenen, u kunt elk plan kiezen en toch genieten van een goede uptime en reactietijd.

De infrastructuur zoals ik eerder noemde, is gebouwd via het Google-cloudplatform. Dankzij het basisplatform biedt Kinsta zijn gebruikers automatische schaalbaarheid, betrouwbaarheid en goede prestaties.

kinsta-functies

Kinsta biedt 24/7 klantenondersteuning en heeft WordPress-experts voor het oplossen van problemen. Het heeft een oplossingspercentage van 100%. In tegenstelling tot het traditionele cPanel, biedt Kinsta zijn ingebouwde MyKinsta-beheerder, wat opnieuw een eenvoudig te gebruiken interface is.

U heeft de flexibiliteit om uw datacenter te kiezen uit de 19 locaties. De hostingservices hebben een staging-omgeving en zijn gebonden aan verschillende ontwikkelaarsvriendelijke functies.

Optioneel aan elk plan dat u kunt toevoegen, Nginx reverse proxy, Redis, Cloudflare Railgun, Elastic Search. U kunt ook hun hulp krijgen om uw website te optimaliseren.

Reden 5 – Beveiliging:

Kinsta gebruikt Google Cloud, dat op een bepaalde manier datatransport beveiligt. Afgezien van dit, biedt het gratis SSL-certificaat vergezeld van 24-uurs serverbewaking.

U kunt ook uw eigen SSL-certificaten importeren. De infrastructuur wordt aangedreven door geschikte protocollen, firewall, uptime-controles en regelmatige back-ups.

kinsta beveiliging

Kinsta garandeert dat zijn middelen volledig hackproof zijn. De software-updates en patches worden regelmatig toegepast.

Reden 6 – Back-up en herstel:

Met Kinsta wordt altijd een back-up van uw gegevens gemaakt. Een ding dat ik wil benadrukken is dat back-up en restauraties door Kinsta worden gedaan zonder extra kosten.

Er wordt minstens één keer per dag een back-up van de site gemaakt. Kinsta biedt afzonderlijke back-up voor staging- en productieomgeving. Dit is ongelooflijk omdat in de meeste gevallen nooit een back-up wordt gemaakt van staging-omgevingen.

Optioneel kunt u ook uw back-upfrequentie verhogen. U kunt ook elk uur een back-up maken voor het geval u daar een zakelijke behoefte aan heeft.

kinsta back-up

Als u een nieuw thema installeert of een plug-in bijwerkt, kunt u een handmatig back-uppunt instellen. Hiermee kunt u uw wijzigingen eenvoudig ongedaan maken.

In de meeste gevallen is de bewaartermijn voor back-ups 14 dagen. Maar naarmate de plannen opschalen, groeit ook de bewaartermijn. Op elk moment van de beheerder kunt u de back-up eenvoudig herstellen.

Ik hou van de manier waarop Kinsta zijn back-up- en herstelservices heeft opgebouwd. Dit omvat bijna elk vitaal aspect van het ontwerpen van websites.

Kinsta ondersteunt ook het klonen van sites, wat een snelle replicatie van een bestaande sjabloon mogelijk maakt. Ook ondersteund is gratis migratie die optioneel wordt ondersteund door hun WordPress-experts.

Ga aan de slag met Kinsta

Als je je website wilt omzetten van BlueHost naar Kinsta, kun je onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Alternatief nr. 5: Namehero

Namehero Banner

Namehero is een goed alternatief voor BlueHost. Dit is relatief nieuw en werd in 2015 gestart met de belangrijkste activiteiten in de Verenigde Staten.

Namehero is een cloudgebaseerde hostingservice en heeft aanzienlijke datacenters om betrouwbare services te bieden.

De betaalbare prijzen met continue klantenondersteuning zijn buitengewoon aantrekkelijk en een goede reden om een ​​alternatief te zijn voor Bluehost.

Hoewel dit een korte beschrijving is van de functies van Namehero, is er meer aan de hand.

Reden 1 – Prijzen:

Namehero heeft plannen die beginnen bij $ 3,59 / maand, wat bijna lijkt op Bluehost. Bij Namehero biedt het basisplan echter onbeperkte SSD-opslag, wat niet het geval is bij Bluehost.

Namehero heeft in totaal 4 plannen.

Namehero Plan

Als u een high-end plan kiest, merkt u dat Namehero goedkoper is in vergelijking met Bluehost.

Zowel Bluehost als Namehero hebben een hogere verlenging in vergelijking met de eerste prijs.

Hoewel dit waar is, is er een klein verschil tussen de twee vernieuwingen. Met Namehero zijn de verlengingen goedkoper in vergelijking met Bluehost.

Namehero heeft de meeste functies als onderdeel van het plan en daarom hoeft u geen extra uitgaven te doen voor add-ons.

Reden 2 – Kenmerken:

Als u zich zorgen maakt over welke functies Namehero biedt, laat me u dan verzekeren dat Namehero een rijke lijst met functies heeft.

Om te beginnen geeft het u onbeperkte bandbreedte samen met onbeperkte opslagbeperking tot Inode-limiet. Namehero-plannen worden ondersteund door robuuste, industriestandaard technologieën.

Namehero-prijzen

Enkele van de opgenomen functies zijn LiteSpeed-servers, constante klantenondersteuning, goede uptime, SSD Raid 10-opslag, regelmatige back-ups, e-mailhosting. De plannen bevatten een gratis domein voor het eerste jaar.

Namehero biedt installatie met één klik voor verschillende toepassingen. Het toevoegen van Namehero is een van de populaire keuzes voor WordPress-hosting.

Reden 3 – Beveiliging:

Namehero heeft in al haar plannen voldoende beveiligingsfuncties opgenomen. Iets dat het vermelden waard is, is dat de meeste van deze functies in het plan zijn inbegrepen en geen afzonderlijke prijzen hebben.

Op basisniveau krijgt u bij elk abonnement gratis SSL. Ze hebben de datacenters en infrastructuur beveiligd en hebben een volledig transparante service.

Enkele van de ingebouwde beveiligingsfuncties zijn onder meer DDoS-bescherming, verkeerscontrole met monitoring,
website optimalisatie, firewall voor webapplicaties.

Alle plannen van Namehero bevatten een dagelijkse malwarescan en bescherming. De bronnen worden automatisch bijgewerkt en regelmatig gepatcht.

Reden 4 – Uptime en betrouwbaarheid:

Namehero met zijn cloudinfrastructuur zorgt voor een goede uptime. Namehero staat bekend om transparante diensten en in lijn hiermee publiceert het zijn uptime-rapport.

Het heeft een uptime van bijna 99,99% en een uptime van 99,9%. In het afgelopen jaar hebben ze op alle servers minder dan 2 uur downtime ervaren.

Namehero Uptime

De SSD-opslag voor alle abonnementen zorgt ervoor dat uw website beter presteert. Namehero omvat de LiteSpeed-webserver, CloudFlare CDN, die zorgt voor hoge prestaties.

Reden 5 – Klantenservice:

Namehero heeft uitgebreide ondersteuning. Dit is 24/7 beschikbaar en is bereikbaar via de telefoon, live chat, e-mails, tickets.

Namehero Klantenservice

Namehero biedt ook ondersteuning voor hosting en migratie. Als u hun ondersteuningsgedeelte controleert, vindt u een lange lijst van de kennisbank.

Namehero bevat ook video-tutorials en trainingsmateriaal. Hier vindt u verschillende handleidingen om problemen op te lossen, volledige installatiehandleidingen en enkele geavanceerde onderwerpen komen ook aan bod.

Over het algemeen heeft Namehero een end-to-end ondersteuningsmechanisme.

Reden 6 – Back-ups en migratie:

Namehero biedt nachtelijke back-ups zonder extra kosten. Van elk cPanel-account wordt een back-up gemaakt.

De back-ups zijn toegankelijk en zijn beschikbaar via Cpremote. Met de minste ondersteuning kunnen klanten alles herstellen wat ze nodig hebben, inclusief een enkel bestand, directory of e-mail.

Namehero biedt een testomgeving waar u uw functies kunt testen voordat u live gaat.

Evenzo kan websitemigratie eenvoudig worden gedaan. De migratie is de eerste 30 dagen gratis. Dit omvat migratie met zowel cPanel als zonder cPanel.

OK, schakel me over naar NameHero2-gebruikers die dit hebben gekocht

Als u uw website wilt omzetten van BlueHost naar NameHero, kunt u onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Alternatief 6: ICDSoft

icdsoft

ICDSoft is al lang overwegend op de markt en startte in 1999 een webhosting. Dit is weer een niet te missen alternatief voor Bluehost.

Dit is verspreid over meerdere landen en host meer dan 58K-websites. Behalve shared hosting heeft ICDSoft een breed scala aan diensten.

Met een groot aantal functies staat ICDSoft er ook om bekend betrouwbare services en een uitstekende uptime te bieden. De meeste functies zijn opgenomen in het plan, waardoor het kostenbesparend is.

Hoewel dit een korte beschrijving is van ICDSoft, zijn er nog meer functies die het een perfect alternatief maken voor Bluehost.

Reden 1 – Plannen en prijzen:

ICDSoft biedt 3 verschillende plannen voor gedeelde hosting. Deze plannen zijn gebaseerd op verschillende regio’s.

De prijzen lijken op het eerste gezicht misschien niet erg laag. Het is echter vermeldenswaard dat ICDSoft de prijs voor verlenging lager heeft dan de eerste prijs.

Hun strategie rond prijsstelling lijkt anders te zijn in vergelijking met andere hostingoplossingen.

icdsoft plan

Het basisplan begint bij $ 6 / maand en wordt verlengd voor $ 4,80 / maand. Evenzo worden alle andere abonnementen verlengd tegen lagere prijzen.

Dus uiteindelijk, in vergelijking met Bluehost, bespaar je meer wanneer je voor ICDSoft kiest.

Reden 2 – Veelzijdige hostingondersteuning:

Gedeelde hosting is het meest populair en wordt vaak besproken. Toch zijn er veel bedrijven die kiezen voor alternatieve hostingopties.

Het shared hostingplan heeft een geld-terug-garantie van 100 dagen.

ICDSoft heeft niet alleen gedeelde hosting, maar ondersteunt ook gedeelde hosting met meerdere abonnementen en verschillende regio’s hebben een iets andere prijs. U kunt dus ook de regio kiezen.

icdsoft gedeelde webhosting

ICDSoft ondersteunt ook WordPress hosting, Managed VPS, Node.js hosting, osCommerce hosting en Drupal hosting.

Elk van deze hostingopties is gevuld met functies en biedt veelzijdige plannen, wat een extra voordeel is.

Reden 3 – Kenmerken:

ICDSoft bevat de meeste functies als onderdeel van het plan. Met gedeelde hosting ondersteunt het basisplan 1 GB schijfopslag en maakt gegevensoverdracht tot 20 GB / maand mogelijk.

Back-ups, migratie en SSL zijn inbegrepen in alle abonnementen. Ondersteunt e-mailhosting met onbeperkte e-mailaccounts.

ICDSoft biedt ondersteuning voor Python, PHP, Perl Ruby en TCL. Het geeft ook een gratis sitebouwer samen met veel ingebouwde beveiligingsfuncties en continue bewaking.

icdsoft-functies

ICDSoft ondersteunt een aantal externe installatieprogramma’s en biedt ook websitestatistieken.

Reden 4 – Klantenservice:

ICDSoft biedt via haar website een apart ondersteuningsgedeelte. Hier kunt u een ticket indienen met een reactietijd van 15 minuten.

U kunt ook gebruikmaken van hun livechatfunctie die 24/7 beschikbaar is of u kunt hun ondersteuning e-mailen.

icdsoft-functie

Ik probeerde hun livechat en het was een supersnelle reactie zonder wachttijd.

icdsoft live chat

Je kunt ook veel bronnen vinden in de helpdesk die verschillende online tutorials bevat. Hier biedt Icdsoft ook voldoende transparantie door hun gedetailleerde uptime weer te geven.

icdsoft uptime

Reden 5 – Beveiliging:

Beveiliging is één ding dat zeer kritisch wordt behandeld als we het hebben over ICDSoft. Ze nemen ze allemaal op in het plan.

Op basisniveau bevat het gratis Let’s Encrypt SSL voor elk plan. E-mailhosting wordt ondersteund met geavanceerde antispambeveiliging.

U kunt desgewenst ook een commercieel certificaat kopen.

Alle servers worden realtime bewaakt door geautomatiseerde systemen. ICDSoft biedt spambescherming op meerdere niveaus. Het bevat SpamAssassin voor e-mails.

Extra beveiligingstools zoals door de gebruiker geselecteerde grijze lijst, virusfiltering, DKIM (DomainKeys Identified Mail) en SPF zijn ook beschikbaar.

ICDSoft ondersteunt ook met wachtwoord beveiligde mappen, hotlinking-beveiliging, 2FA voor een configuratiescherm en HTTP / 2.

Reden 6 – Back-up en migratie:

Back-upondersteuning door ICDSoft is opnieuw een belangrijke reden om als alternatief voor Bluehost te staan.

Zowel back-ups als migraties zijn opgenomen in het plan. De back-ups worden dagelijks gemaakt en worden 7 dagen bewaard. De back-up bevat databases, bestanden en mailbox.

icdsoft back-up

ICDSoft biedt ook on-demand back-up die 3 dagen wordt bewaard voordat deze automatisch wordt verwijderd.

Met de herstelmanager kunt u zowel persoonlijke als systeemback-ups herstellen. Dit wordt met meer flexibiliteit ondersteund door 3 verschillende herstelmodi te bieden.

icdsoft restauratie

Aan de slag met ICDSoft2-gebruikers kochten dit

Als u uw website wilt omzetten van BlueHost naar ICDSoft, kunt u onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Alternatief 7: Hostinger

Hostinger-Banner

Mijn laatste alternatief voor Bluehost is Hostinger.

Hostinger is nog een andere populaire hostingprovider die op de markt verkrijgbaar is. Deze werd voor het eerst gelanceerd in 2004.

Sinds de komst heeft Hostinger verschillende merktransformaties ondergaan. In 2004 werd een persoonlijk bedrijf met de naam Hosting media opgericht.

Het begon met gratis hosting onder de vlag van 000webhost.com. In 2008 werd een nieuw merk Hosting24.com gelanceerd. In 2011 werd Hosting media omgedoopt tot Hostinger. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Kaunas, Litouwen.

Momenteel bedient Hostinger meer dan 29 miljoen klanten in 178 landen. Het biedt een scala aan services en biedt betaalbare hostingopties.

Hostinger is zeker een van die kanshebbers die een alternatief zou kunnen zijn voor Bluehost. Ik zal je door mijn redenen leiden om Hostinger te kiezen als alternatief voor Bluehost.

Reden 1 – Klantenservice:

Een ander geweldig aspect van het gebruik van Hostinger is de klantenondersteuning. Het heeft informatie-rijke inhoud. De site biedt een enorme kennisbank, tutorials en blogs.

De bronnen zijn vooral handig als u hun diensten voor het eerst gebruikt. U kunt contact opnemen met hun klantenondersteuning via livechat of e-mail. Hostinger biedt onmiddellijke 24/7 ondersteuning.

Om hun klantenondersteuning te testen, controleerde ik live chat. De live chat werd in bijna 30 seconden gestart.

hostinger-livechat

hostinger-livechat2

De website biedt ook een reeks veelgestelde vragen die de meest gestelde vragen beantwoordt.

Hostinger overtreft de lijst met kennisbanken in vergelijking met Bluehost. Bovendien kunt u met Hostinger gemakkelijk contact opnemen met hun klantenondersteuning.

Reden 2 – Kenmerken:

Hostinger heeft een uitgebreide lijst met functies die geschikt is voor de meeste essentiële functies. Voor het basisplan krijg je 1 website, 10 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte, 1 e-mailaccount, 1 FTP-account en 1 MySQL-database.

Kenmerken
Details
Schijfopslag10 GB
Bandbreedte100 GB
FTP-gebruiker1
Email account1
Back-upsWekelijks
Subdomeinen2
MySQL-databases1
Prijs$ 0,80 / maand.

Het plan omvat ook cPanel en website builder. Terwijl u uw plan upgradet, kunt u genieten van SSD-opslag samen met WordPress-optimalisatie.

De technische specificaties voor een basisplan omvatten 50 auto-installatiescripts voor software, meerdere PHP-versies, MariaDB, InnoDB, PHPMyAdmin-tool, FTP, Cron-taken, SSL en wekelijkse back-ups.

Elk plan wordt ondersteund met een garantie van 30 dagen die vergelijkbaar is met Bluehost. Terwijl u het plan upgradet, krijgt u toegang tot meer dan 90 software-auto-installer-scripts.

Hostinger heeft een goede lijst met functies en neemt deze op als onderdeel van het plan. Iets waar u geen toegang toe zou hebben met Bluehost.

Reden 3 – Gebruiksgemak:

Hostinger is gemakkelijk te gebruiken, geen twijfel mogelijk. De stapsgewijze handleidingen op hun website maken het echter gemakkelijker.

Het heeft een goed gescheiden en eenvoudig te gebruiken cPanel.

Hostinger-cpanel

U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u van plan bent te migreren van Bluehost naar Hostinger, aangezien beide gebruiksvriendelijk zijn.

Reden 4 – Prijzen:

Prijzen voor Hostinger zijn absoluut budgetvriendelijker in vergelijking met Bluehost. Hostinger heeft 3 plannen-

 • Single Shared hosting
 • Premium gedeelde hosting
 • Zakelijk gedeelde hosting

Het basisplan begint bij $ 2,15 / maand indien gekozen voor een periode van 48 maanden. Hostinger heeft een loyaal klantengarantieprogramma dat ervoor zorgt dat u geen buitensporig hoge verlengingsprijzen hoeft te betalen.

Welnu, dit is een punt waar Hostinger uitblinkt in vergelijking met de dure prijzen en verlengingen van Bluehost.

Aan de slag met Hostinger1-gebruikers kochten dit

Als u uw website wilt omzetten van BlueHost naar Hostinger, kunt u onze Site Migration Expert inhuren door hier te klikken.

Conclusie:

Ik heb u een gedetailleerd overzicht gegeven van de verschillende redenen waarom u de bovengenoemde hostingplatforms als alternatief voor Bluehost zou kunnen kiezen.

Ik heb SiteGround, FastComet, GreenGeeks en Hostinger gecontroleerd.

Van de vier is SiteGround een betaalbare hosting die wordt geleverd met geweldige functies en beveiliging.

Hostinger heeft add-ons die afzonderlijk in rekening worden gebracht en hebben weinig beveiligingsfuncties.

Tussen GreenGeeks en FastComet zou mijn keuze FastComet zijn. FastComet biedt hoge snelheid, prestaties en uptime. Bovendien is het kostenbesparend en biedt het een hele reeks functies die zijn opgenomen als onderdeel van het plan.

Bovendien is het transparant en verleng je voor dezelfde prijs.

FastComet is een veilige gok en is een klassiek alternatief voor Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map