7 beste Shopify-thema’s van 2020 (zorgvuldig geselecteerde collectie)

7 beste Shopify-thema’s van 2020 (zorgvuldig geselecteerde collectie)

7 beste Shopify-thema’s van 2020 (zorgvuldig geselecteerde collectie)

Het overnemen van een online bedrijf begint altijd met veel chaos. En als het een e-commerce website is, speelt het ontwerp ervan een cruciale rol bij de verkoop die naar de top van de berg stijgt of als een sprong op de grond valt.


Omdat je net een nieuw idee hebt bedacht en allemaal enthousiast bent om mee te gaan met de stroom en het op te pakken, is het eerst noodzakelijk om nauwkeurig genoeg te zijn bij het kiezen van je e-commerceplatform en het juiste thema om ermee te werken.

Het idee van wat u beslist, is wat u aan de wereld moet uitbeelden, en hiermee wordt het essentieel om het juiste thema te kiezen in de juiste richting van waar uw website over gaat.

Als je frisser bent, moet je ook je winkel beheren, onderhouden en ervoor zorgen dat je een functionele status hebt. Dit alles wordt afschuwelijk als je als individu werkt.

Zo wordt Shopify een platform dat u een grote verscheidenheid aan thema’s biedt die ook specifiek zijn.

Hoewel Shopify niet komt met bepaalde dingen die u zelf moet doen, zoals het maken van uw beschrijvingen voor de producten, het beheren en werken met het uiterlijk van de pagina’s, enz. het is nog steeds een geweldig platform om mee te werken.

Hoewel er bij Shopify zeer minimale thema’s gratis beschikbaar zijn in vergelijking met WordPress of ghost, zijn hier enkele van dergelijke aftellingen voor gratis online thema’s bij Shopify.

1. Gecko

gekko

Dit is een prominent Shopify-thema dat geweldig is voor het online verzenden van al uw producten. Als u meteen aan de slag wilt, is dit de beste tool waarvoor u zou moeten kiezen. Hierin vindt u een heleboel verschillende opties die bijna alle soorten industrieën dekken.

Hoewel er al een twintigtal thema’s beschikbaar zijn, kun je ook nog veel meer wachten op de gekko. Het biedt u veel functies zoals de optie slepen en neerzetten, het megamenu, hoogwaardige zoekopdrachten voor producten die erg snel zijn en laden.

Bekijk demo

2. Wokiee

Wokiee

Als u op zoek bent naar een allrounder-thema, moet u hiervoor kiezen. Het bestaat uit 16 skin en is een nieuw bijgewerkt thema.

Het beste van dit thema zijn de verschillende soorten oppervlakken die geschikt zijn voor verschillende onderwerpen voor de website van iemand. Je kunt hier voor kiezen als je een veelzijdig en een thema wilt om mee te spelen.

Bekijk demo

3. Lezada

Lezada

Lezada is een multifunctioneel thema dat zeer gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk is. Dit thema wordt geleverd met een enorme optie voor 210+ demo’s voor je startpagina, wat een geweldige deal is om mee te werken.

Of je nu op zoek bent naar alternatieven zoals mode, koffie, horloges, kleding, kinderen, planten, etc. Lezada heeft het allemaal voor je. Je moet selectief genoeg zijn voor de homepage van je product.

Er zijn veel functies zoals de schuifbalk, meldingsbalk, Instagram-optie of een snelle weergave. Waar u ook naar op zoek bent, Lezada maakt het in een mum van tijd beschikbaar voor uw voet en volgt alle mogelijke manieren om uw product te laten schitteren.

Bekijk demo

4. Grenzeloos

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Grenzeloos

Als je je richt op een modeproduct, dan is dit waar je voor moet gaan. Boundless richt zich op items met betrekking tot mode waarbij de nadruk wordt gelegd op elk detail van het product.

Hoewel de functies minimaal zijn, biedt dit thema een gebalanceerde weergave op de mobiele telefoon en desktop. Het mooiste van deze website is de diavoorstelling op de g = startpagina die de gebruikers helpt zich aangetrokken te voelen om meer naar het product te zoeken.

Ook de collectie voor foto’s is iets om naar te zoeken. Om er hetzelfde uit te zien als die van de demo, is het vereist dat u een forfaitaire hoeveelheid inhoud heeft of dat uw producten in een grote hoeveelheid moeten zijn.

Bekijk demo

5 sterren

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Sterren thema

Als je op zoek bent naar een thema dat gratis is en beschikbaar is op Shopify, dan is dit wat je hebt. Hoewel het gratis mogelijk is, heeft het nog steeds een aantal geweldige functies zoals die van sommige premium-thema’s.

Als je houdt van een chique en unieke look en out of the box, geeft dit thema je de exacte look. De kenmerken van dit thema zijn onder meer google maps, mobiele weergave, stalen, productrecensies, enz.

Star komt ook met het aanbieden van alle links naar sociale media en veel zoekopdrachten als je een veelzijdig thema wilt dat gratis is, dit is het beste om voor te gaan.

6. Schoonheid

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

simpletheme

Een ander gratis thema in de rij is schoonheid. Een heel eenvoudig maar effectief thema, schoonheid komt met een thema om producten te verkopen die gerelateerd zijn aan schoonheid. Dus als je zin hebt in een make-up- of schoonheidsgerelateerd product, heeft dit thema het allemaal te overwinnen.

Een mobielvriendelijke look geeft de juiste manier om uw product te promoten. Omdat dit een aantrekkelijk kenmerk van het thema is, omdat het je een enorme hoeveelheid gedetailleerde weergave geeft.

Er zijn veel widgets zoals de luxe doos die kunnen worden gebruikt als je bereid bent om meer mooie dingen te hebben. De downloadoptie voor sociale media is een duidelijke functie voor het thema.

7. Shella

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

shella-demo

Als je van plan bent om aan een prestatiegericht thema te werken, dan is Shella speciaal voor jou gemaakt. Het telt zijn naam als een van de beste Shopify-thema’s met verschillende opvallende kenmerken zoals een bannerbouwer, geavanceerde filters en een MegaMenu-bouwer.

Shella is een thema waar gebruikers de online winkel kunnen aanpassen aan hun behoeften en ongetwijfeld een uitstekend thema om het online e-commerceplatform een ​​kickstart te geven.

Bekijk demo

Conclusie

Omdat het al duidelijk is dat deze verbluffende thema’s uw winkel zullen omarmen en u zullen helpen uw productkwaliteit via uw website naar voren te laten komen.

Er zijn veel van dergelijke thema’s die u vanuit Shopify kunt bekijken en een reeks opties kunt krijgen die de weergave van uw product kunnen verrijken.

Ook kijkend naar nog meer nieuwe thema’s die Shopify in de nabije toekomst zou bedenken, is dit ongetwijfeld een geweldig e-commerceplatform en een suggestie om te kiezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector