7 Domeinnaamtips voor uw website

7 Domeinnaamtips voor uw website

7 Domeinnaamtips voor uw website

Hier zijn mijn 7 tips voor domeinnamen wanneer u vastzit bij het bepalen van de domeinnaam voor uw website.


Het selecteren van een domeinnaam is niet minder ingewikkeld dan het kiezen van een naam voor uw bedrijf of kind; je moet relevant, attent en attent zijn.

Uw domeinnaam is uw identiteit op internet, die net zo uitgestrekt en eindeloos is als de ruimte. Het zijn uw domeinnamen die mensen helpen u en uw bedrijf te identificeren. Niets is belangrijker dan een domeinnaam bij het starten van een online bedrijf.

Je moet het goed doen, anders gaat het veel schade aanrichten.

Ik ga je helpen de perfecte domeinnaam voor je bedrijf te vinden.

Deze 7 tips voor domeinnamen helpen u het paradigma te begrijpen dat mensen volgen; neem een ​​kijkje en begin dan met het zoeken naar het perfecte domein:

Domeinnaam tips

Tip 1. Een unieke en eenvoudig te typen domeinnaam:
U moet de domeinnaam net zo uniek houden als uw organisatie, anders verliest deze zijn geloofwaardigheid. Terwijl u op zoek bent naar een unieke domeinnaam, is het uiterst belangrijk dat u deze eenvoudig houdt.

Www.example.com is bijvoorbeeld een interessante domeinnaam, maar www.xample.com is uniek. Dit is het dilemma, je zult hier weinig innovatie moeten gebruiken en het www.examplestore.com moeten maken omdat mensen over het algemeen een voorbeeld spellen als ‘voorbeeld’ en niet als ‘voorbeeld’.

Door een ander woord aan uw domein toe te voegen, kunt u het relevanter en unieker maken.

Tip 2. Gebruik een Domain Tool:
Een blok van een schrijver ervaren? Geen zorgen, er zijn tools op internet die u de beste suggesties kunnen geven. U kunt relevante suggesties invoeren en een prachtige domeinnaam wegnemen. De meeste van deze domeintools zijn gratis beschikbaar.

Ik heb verschillende tools bekeken om ideeën voor domeinnamen te genereren die u zullen helpen de juiste te kiezen.

domeinpil
Tip 3. Noem het trefwoord in uw domein:
winkeldomein

Een nichewinkel bouwen? Het is een goed idee om een ​​trefwoord aan de domeinnaam toe te voegen. Een trefwoord in het domein heeft meer geloofwaardigheid in de ogen van zoekmachines en het is gemakkelijker om ze te promoten. Mensen kunnen deze namen gemakkelijk onthouden.

Bijvoorbeeld hostingsecrets.com, deze domeinnaam vertelt de bezoeker veel over de site. Het opnemen van een trefwoord in de domeinnaam zal altijd een van de beste SEO-praktijken zijn en zal u veel helpen om op alle zoekmachines gerangschikt te worden.

Tip 4. Vermijd inbreuk op het auteursrecht en het gebruik van cijfers of koppeltekens
Ga niet in op copyrightproblemen door merk- of andere bedrijfsnamen in uw domein te gebruiken, omdat dit uw bedrijf enorm zal schaden. Gebruik nooit domeinen met copyright, doe het gewoon niet. U kunt een controle uitvoeren voordat u genoegen neemt met de gewenste domeinnaam. Controleer hier http://www.copyright.gov/records/ en wees aan de veilige kant.

Het gebruik van cijfers en koppeltekens in de domeinnaam is nog een andere zwarte lijst. Wanneer u cijfers en koppeltekens in de domeinnaam gebruikt, bemoeilijkt u dit voor de bezoekers. De kans is groot dat ze ‘6’ verwarren met ‘zes’ en dat u al uw verkeer verliest.

Het gebruik van koppeltekens in de domeinnaam is een van de ergste dingen die u met uw bedrijf kunt doen. Veel mensen verwarren Hyphens (-) met Underscore (_). Dat moet met alle middelen worden vermeden.

Tip 5. Begrijp het belang van domeinextensies
belang van domeinextensie

Enkele van de meest populaire domeinextensies zijn .com, .org, .net en .biz; terwijl het kopen van een .net-extensie u zal helpen wat geld te besparen, maar die besparing zal op de lange termijn geen zin hebben. Het kopen van een .biz brengt veel voordelen en verdiensten voor uw bedrijf.

Elke domeinextensie heeft zijn bijzondere waarde en voordelen. Ontwikkel een begrip hiervan en selecteer er een die het beste bij u en uw bedrijf past.

Extra tip: wanneer u www.xyz.net als de standaard-URL voor uw website gebruikt, is het voordelig als u vergelijkbare domeinen zoals www.xyz.com en www.xyz.biz koopt en ze omleidt naar www.xyz. net, op deze manier kunt u het verkeerd gerichte of het verwarde verkeer vasthouden.

Betekenissen van verschillende domeinextensies:

.co: Staat voor bedrijf, gemeenschap, handel

.info: informatieve site

.net: technische sites

.org: non-profit organisaties

.biz: zakelijke sites, meestal e-commercesites

.ik: persoonlijke websites

Tip 6. Direct zijn:
Een misleidende domeinnaam zal u regelmatig veel verkeer opleveren, maar dan zal het bouncepercentage van uw site toenemen, wat op de lange termijn niet zal helpen. Afgezien van dat hoge bouncepercentage is dit niet goed voor de SEO van uw site.

Selecteer een domeinnaam die de bezoeker direct over uw bedrijf informeert en relevant is voor uw bedrijf.

Tip 7. Richt uw gebied:
richt u op uw klanten

Het bouwen van een nichewinkel of een gebiedsspecifieke winkel vereist een andere benadering van de selectie van domeinnamen. U moet rekening houden met de doelgebieden bij het selecteren van een domeinnaam. Probeer de stad of de plaatsnaam op te nemen als uw bedrijf lokale klanten gaat bedienen.

Nu u weet met welke factoren u rekening moet houden bij het kiezen van een domeinnaam voor uw bedrijf, is het belangrijk dat u SNEL HANDELT. Het is belangrijk om snel te handelen omdat domeinnamen niet duur zijn en snel verkopen.

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het selecteren van een domeinnaam, bezoek dan HostGator of BlueHost, vul het relevante trefwoord in en u zult heel veel suggesties hebben om uit te kiezen.

Ik hoop dat je deze Domain Name Tips nuttig vond in je zoektocht naar de perfecte domeinnaam.

Als je suggesties of betere tips hebt, deel deze dan door hieronder te reageren.

Veel succes met je online onderneming!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector