8-staps checklist om laadtijden onder 1 seconde te bereiken

In dit artikel ga ik je vertellen hoe je de snelheid van je website kunt verbeteren met 8 praktische tips voor betere websiteprestaties. Hier gaan we:


Heeft u zich afgevraagd wat een trage paginasnelheid (ook bekend als Website Performance) voor uw website en uw bedrijf kan betekenen? Paginasnelheid heeft invloed op de twee belangrijkste dingen van uw website:

1. Zoekmachine Rankings

Sinds Google in 2010 aankondigde dat paginasnelheid zal worden beschouwd als een factor voor het rangschikken van pagina’s, zoeken website-eigenaren naar manieren om hun paginasnelheid te verbeteren.

Lezen: sitesnelheid gebruiken in webzoekrangschikking

Bekijk dit trendrapport dat duidelijk een aanzienlijke toename van de interesse voor paginasnelheid laat zien:
verkeer

Bekijk ook de video van Brain Dean over de invloed van websitesnelheid op de ranking.

Het uitvoeren van een gratis SEO-audit op uw website is belangrijk, omdat dit waardevol inzicht geeft in of uw website de praktische tips van Google voor organische ranking volgt.

Als u uw site niet kunt optimaliseren voor ranking in Google, moet u SEO-expert inhuren of online training volgen.

2. Bezoekers

Niemand wacht graag op een pagina die te lang duurt om te laden. Dit geldt zelfs voor uw bezoekers. Als het te lang duurt voordat uw pagina is geladen, verlaten ze uw website met als gevolg verlies van zaken.

Wat betekent het om goede websiteprestaties te hebben?

Websiteprestaties samen met paginasnelheid zijn cruciale factoren als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. De meest voor de hand liggende reden om een ​​goede paginasnelheid te hebben, is een betere positie in de zoekmachine. Dat is tenslotte waar alle website-eigenaren naar streven.

Met een goede zoekmachine ranking krijg je meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer kansen om ze om te zetten in klanten en uw bedrijf te laten groeien.

website snelheid prestaties

Dus, om het aantal bezoekers en de zoekmachine ranking van uw pagina te verhogen, is het noodzakelijk dat u de laadtijd optimaliseert. Daarvoor kunt u ook snelheidsoptimalisatieservices van WP Buffs proberen.

Wilt u dit op uw site delen? Kopieer gewoon de onderstaande code!

Hoe u de prestaties van uw website (Infographic) door het team op Hostingpill.com kunt versnellen

’How

Bron: hoe u de prestaties van uw website kunt versnellen (Infographic)

Tips voor websiteprestaties

1. Koop een goede hosting-server

Koop een goede hostingserver

Onnodig te zeggen dat als u geen goede hostserver heeft, geen van de onderstaande stappen iets oplevert. Dus het eerste dat u doet, is – EEN SNELLE SERVER KRIJGEN!

En met een snelle server bedoel ik, degene die SSD-schijven gebruikt – omdat ze geen bewegende delen hebben, kunnen ze veel sneller reageren op een paginabezoek dan traditionele schijfstations.

Enkele van de hostingbedrijven die SSD-schijven gebruiken, zijn: InMotionHosting, BlueHost & DreamHost.

2. Analyseer uw website

Analyseer uw website

Dit geeft je een startpunt om je paginasnelheid te verbeteren. Dit zal u ook helpen bij het identificeren van de probleemgebieden waarop u zich eerst moet concentreren.

Er zijn een aantal gratis tools beschikbaar om uw website te analyseren, hieronder staan ​​de meest populaire:

PageSpeed ​​Insights: sluit gewoon uw website-URL in en laat Google uw website scannen en suggesties doen voor verbetering. Bezoek PageSpeed ​​Insights om te beginnen met het scannen van uw website.

WebPageTest: een tool die u uitgebreide informatie over uw website geeft, zoals de tijd die nodig is voor het starten van het verzoek, DNS-lookup, first-byte enz. Het bevat ook een watervalgrafiek die de verschillende stadia van een HTTP-verzoek aan uw website aangeeft. Ga naar www.webpagetest.org/ om uw website te scannen met WebPageTest..

Pingdom Website Speed ​​Test: Pingdom scant uw website vanaf meerdere testlocaties. Het geeft u gedetailleerde informatie zoals laadtijd, prestatie-inzichten en suggesties om uw paginasnelheid te verbeteren. Ga naar https://tools.pingdom.com/, sluit uw URL in en test de locatie om uw website te scannen.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Laag

3. Schakel GZIP-compressie in

Met GZIP-compressie kunt u pagina’s comprimeren voordat u ze aan uw bezoekers weergeeft. De gecomprimeerde pagina is kleiner en wordt sneller bezorgd. Als u niet zeker weet of GZIP-compressie op uw website is ingeschakeld, controleer dit dan met een eenvoudige tool zoals https://varvy.com/tools/gzip/

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Hoog

4. Beeldoptimalisatie

Beeldoptimalisatie

Afbeeldingen zijn geweldig voor uw website – het helpt de bezoeker om uw inhoud te visualiseren. Als u echter afbeeldingen heeft die niet zijn geoptimaliseerd, kan dit een negatieve invloed hebben op de paginasnelheid van uw website.

Zorg ervoor dat u alleen het vereiste aantal afbeeldingen en de juiste afbeeldingsindeling gebruikt om uw paginasnelheid te verbeteren. Gebruik indien mogelijk JPEG, gebruik anders PNG.

Verlaag ook uw afbeeldingsgrootte met behulp van tools zoals Photoshop zonder de kwaliteit te veel te verminderen. Kleinere afbeeldingsgrootte betekent snellere download, wat resulteert in een betere paginasnelheid.

Bezoek Beeldoptimalisatie om een ​​complete checklist voor beeldoptimalisatie te zien.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Hoog

5. Minimaliseren en verkleinen

Delen van uw website, zoals afbeeldingen, scripts en CSS, verhogen het aantal HTTP-verzoeken dat nodig is om ze te downloaden. Meer HTTP-verzoeken betekent meer laadtijd van de pagina.

Minimaliseer het aantal HTTP-verzoeken door het aantal scripts en CSS-elementen op uw pagina te verminderen.

Gebruik een tool zoals YUI Compressor (http://yui.github.io/yuicompressor/) om je CSS- en Javascript-code te verkleinen. Gebruik PageSpeed ​​Insights om uw HTML-code te verkleinen.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Gemiddeld

6. Gebruik CDN

Gebruik CDN

Content Delivery Network is een gemakkelijke manier om uw webinhoud te leveren. Het gebruik van een CDN betekent dat uw inhoud wordt verspreid naar meerdere servers over de hele wereld.

Wanneer een HTTP-verzoek voor uw website binnenkomt, wordt de inhoud geleverd vanaf een server die zich het dichtst bij de gebruiker bevindt, wat resulteert in een hogere paginasnelheid.

Het beste CDN-netwerk dat ik gebruik is KeyCDN.

U zult zeker verbetering in sitesnelheid zien zodra u de site heeft geconfigureerd met een CDN.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Hoog

7. Elimineer omleidingen

Elke keer dat uw pagina omleidt, moet uw browser naar een nieuwe plaats springen op zoek naar de bron. Dit betekent dat elke omleiding wachttijd toevoegt voor het verzoek en het antwoord. Dit kan de laadtijd van uw pagina aanzienlijk verlengen.

Elimineer zoveel mogelijk omleidingen. Gebruik een tool zoals https://varvy.com/tools/redirects/ om te controleren of uw website omleidingen heeft.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Gemiddeld

8. Plaats JavaScript onderaan

JavaScripts kunnen ervoor zorgen dat de weergave van uw pagina wordt uitgesteld. Als u JavaScript bovenaan plaatst, worden deze scripts eerst geladen en vervolgens wordt uw pagina-inhoud bezorgd. Dit kan de laadtijd van uw pagina aanzienlijk verlengen.

Om dit te voorkomen, moet u uw JavaScript onderaan de pagina-inhoud plaatsen. Hierdoor kan de pagina eerst zichtbaar worden gemaakt voor de bezoeker voordat uw JavaScript wordt geparseerd.

Gebruik een tool als Gtmetrix om te controleren of je JavaScript hebt dat de weergave van je pagina blokkeert.

Vereiste inspanning: | Algemene impact – Gemiddeld

Conclusie

Goede inhoud met betere websiteprestaties is wat u nodig heeft voor uw positie in de zoekmachine, uw bezoekers en uw bedrijf. Het verbeteren van uw paginasnelheid en de prestaties van uw website is geen eenmalige activiteit.

U moet doorgaan met uw optimalisatie-inspanningen wanneer en wanneer u nieuwere pagina’s aan uw site toevoegt.

De zeven hierboven genoemde tips zijn niet de enige, maar dit is een goed startpunt om de prestaties van uw website te verbeteren.

Gerelateerde bronnen:

Versnel uw WordPress-website met deze 6 tips

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map