9 domme vragen over webhosting die u altijd al had durven stellen

9 domme vragen over webhosting die u altijd al had durven stellen

9 domme vragen over webhosting die u altijd al had durven stellen

Besluitvorming is de meest vervelende taak ter wereld; mensen nemen over het algemeen beslissingen op basis van emotionele en persoonlijke instincten, maar beslissingen moeten altijd gebaseerd zijn op feiten en gegevens. Het selecteren van webhosting is een van die beslissingen die altijd moeten worden genomen door feiten aan het licht te houden. Elke beslissing die wordt genomen op basis van een verwijzingsprogramma of zware kortingen, kan in de komende toekomst problemen en fouten veroorzaken.


Veel mensen vinden Web Hosting een verwarrende verzameling jargons; ze zijn zich er niet van bewust dat het een uitstekende rol te spelen heeft in hun online bedrijfsontwikkeling. Hier gaan we 9 domme vragen over webhosting beantwoorden die je altijd al had durven stellen:

1. Kan de sitesnelheid worden verhoogd als ik mijn site op Dedicated hosting versus Shared hosting plaats?

website snelheid

Antwoord: Direct naar het antwoord gaan, ja! De laadsnelheid van uw site zal toenemen als u uw site op Dedicated hosting plaatst in plaats van Shared hosting.

Dit is waarom: een bedrijf dat shared hosting verkoopt (zoals de naam al doet vermoeden, wordt alles op shared hosting gedeeld, inclusief schijfruimte, bandbreedte, enz.), Heeft honderden of misschien wel duizenden klanten. Ze moeten elk van hen een goede klantervaring bieden, daarom zullen ze de serverbronnen die ze hebben gelijkelijk verdelen over elke klant. DAT zorgt ervoor dat uw website langzamer laadt.

Terwijl, wanneer uw site op een dedicated hosting draait, de serverbronnen niet worden gedeeld, zijn ze uitsluitend “toegewijd” aan u. Daarom zal de snelheid van uw website zeker toenemen als u kiest voor dedicated hosting. Lees hier meer over dedicated hosting.

2. Zal de snelheid van mijn site afnemen als ik meerdere websites host op mijn hostingaccount?

Antwoord: Er zijn twee verschillende scenario’s, laten we beide scenario’s één voor één bespreken:

Als je een dedicated hosting hebt en dan host je meerdere sites: Als je een dedicated hosting hebt en dan host je tot 10 sites dan zal de snelheid van je site niet veel afnemen omdat dedicated hosting servers met veel van middelen.

Als u een gedeeld hostingaccount heeft en vervolgens meerdere sites host: Als u een gedeeld hostingaccount heeft en u host meer dan 2 sites, zal de snelheid van uw site afnemen omdat uw serverbronnen al worden beperkt door de webhosting bedrijf en u beperkt het verder door meer dan één site te hosten.

3. Moet de webhostingserver zich in de buurt van mijn locatie of de locatie van mijn gebruiker bevinden?

webhostingserver

Antwoord: Als uw online winkel een specifiek gebied of land target, is het belangrijk dat de server zich dicht bij de gebruiker / bezoeker bevindt. Bijvoorbeeld: als u een online winkel heeft die Vape-vloeistof in Australië verkoopt, is het belangrijk dat de site op een server wordt gehost in Australië, dit heeft invloed op SEO, Ranking en de laadsnelheid van uw site.

Aan de andere kant, als je doelgroep zo groot is als die van Amazon, wat de hele wereld is, dan is het niet belangrijk dat je je site op servers over de hele wereld laat hosten. In dergelijke gevallen zullen CDN’s (Content Delivery Networks) in het spel komen en ze zullen veel gebruikte gegevens opslaan op servers die zich het dichtst bij de klant bevinden. CDN’s doen dat automatisch; u hoeft zich er geen zorgen over te maken. Hier vindt u meer informatie over andere belangrijke factoren met betrekking tot servers.

4. Als ik mijn domein registreer bij één hostingprovider en de site host bij een ander webhostingbedrijf, heeft dit invloed op de snelheid van de website?

Antwoord: Er is geen invloed op de laadsnelheid van de site als de DNS en het web op verschillende servers worden gehost.

5. Windows Server vs. Linux Server – Welke moet ik kiezen en waarom?

Windows versus Linux

Antwoord: Bedrijven en webmasters moeten altijd Linux Server kiezen voor Windows Server voor het hosten van hun sites omdat Linux betere beveiliging, hoge stabiliteit en meer TCO (Total Cost of Ownership) biedt, aangezien Linux-softwarepakketten altijd gratis beschikbaar zijn. U kunt hier meer redenen vinden om voor Linux-server naar Windows-server te kiezen.

6. Moet ik me zorgen maken over het maken van siteback-ups, zelfs wanneer het webhostingbedrijf een automatische back-upvoorziening biedt?

Antwoord: Het maakt niet uit of uw site wordt gehost op een speciale hosting of op een gedeelde hosting, u moet altijd een back-up van uw site maken, zelfs wanneer het webhostingbedrijf een automatische back-upvoorziening biedt.

Elke nieuwe automatische back-up overschrijft de vorige automatische back-up, daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om persoonlijke back-ups te maken. Externe / persoonlijke back-ups zijn handig voor noodherstel.

7. Als ik van webhostingbedrijf verander, heeft dit invloed op mijn Google-ranking?

Antwoord: Overschakelen van het ene hostingbedrijf naar het andere heeft geen invloed op SEO of uw Google Ranking zolang de DNS-hosting en webhosting in hetzelfde land blijven. 1% van uw Google Ranking kan worden beïnvloed als u overstapt naar een slechte webhosting. Houd de Downtime laag en de kwaliteit van de inhoud op uw site hoog en uw Google Ranking zal nooit zinken.

8. Ik heb een website gevonden die GRATIS webhosting aanbiedt. Moet ik ervoor gaan?

Gratis webhosting

Antwoord: Websites die gratis webhosting aanbieden, bieden over het algemeen een erg lage laadsnelheid en een zeer hoge uitvaltijd. Deze factoren gaan uw Google Ranking doden. U kunt geen volwaardige professioneel ontworpen sites hosten op een dergelijke gratis hosting. En aangezien de kosten van hosting in de loop van de jaren zo sterk zijn gedaald, is het nog steeds behoorlijk zuinig om het op een Shared Hosting-server te hosten.

9. Ik sta op het punt mijn nieuwe website te lanceren. Moet ik gaan voor shared hosting of dedicated hosting?

Antwoord: Bij het lanceren van een nieuwe website moet men altijd zijn budget, toekomstige behoeften en klantenbestand berekenen voordat hij dedicated of shared hosting services selecteert. Als u ernaar uitkijkt om de komende tijd groot te worden en ook van plan bent om meer dan één site te hosten, selecteert u Dedicated Hosting, maar als u een individu bent en uw behoeften beperkt zijn, ga dan door met Shared Hosting en geniet van uw online aanwezigheid.

Nu we al deze vragen hebben beantwoord, is het tijd voor u om aan de slag te gaan met uw volgende online onderneming.

Heb een gelukkige hosting!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector