9 geweldige gratis bedrijfsnaamgeneratoren (nr. 2 is mijn favoriet)

“Wat is in een naam?” – Laten we Juliet vertellen dat namen en titels erg belangrijk zijn. Je hebt misschien goede inhoud of de beste ideeën om te delen, maar zonder een effectieve titel zouden mensen er misschien niet aan denken ernaar te kijken.


Heeft u een bedrijf of bent u een startup maar worstelt u nog steeds met het binnenhalen van klanten naar uw website? Wil je een merk creëren??

Om u te helpen bij dit probleem, hebben we een aantal geweldige GRATIS generators voor bedrijfsnamen opgeschreven. Ja, u hoeft ze niet te betalen om u te helpen.

Laten we ze allemaal bekijken en nagaan hoe nuttig ze zijn voor uw bedrijf …

hostingpil9 geweldige gratis bedrijfsnaamgeneratoren

 1. Crowdspring
 2. Namelix
 3. Brandlance
 4. BNG
 5. NameBounce
 6. Bedrijfsnaam generator
 7. Namesmith
 8. Naminum

1. Crowdspring

crowdspring

Crowdspring is niet alleen een antwoord op de naamgevingsbehoeften van uw bedrijf / product, maar het is een complete merkoplossing. Na het selecteren van ‘Bedrijfs- / productnaam’ in de vervolgkeuzelijst en klik op ‘Een naamgevingsproject starten’ om de interactieve Q te starten&Een proces.

Crowdspring is GEEN naamgenerator. Het is een team van experts en ontwerpers die hun vaardigheden en gegevens uit de Q gebruiken&A om gepersonaliseerde bedrijfsnamen te bedenken die worden geleverd met een 100% restitutiegarantie en juridische contracten om uw unieke naam te beschermen.

Genereer bedrijfsnaam met Crowdspring

2. Namelix

Namelix

Namelix is ​​een bedrijfsnaamgenerator die bedrijfsnamen voor u suggereert. Het vraagt ​​u om de zoekwoorden in te voeren die betrekking hebben op uw bedrijf of kan uw bedrijf beschrijven. Vervolgens verwerkt het de woorden die u hebt ingevoerd en genereert het een uniek woord met beperkte letters.

Het suggereert alle mogelijke merkwoorden die kunnen worden gemaakt door de zoekwoorden die u hebt ingevoerd te combineren. Er zijn nog twee andere criteria die deze website ons vraagt ​​in te voeren: woordlengte en stijl van het woord.

We hebben bijvoorbeeld de naam “hostingpill” ingevoerd om suggesties te genereren:

Namelix

Hieronder staan ​​de resultaten die we van Namelix hebben gekregen: (en nog veel meer)

Namelix

Hiermee kunt u de namen die u leuk vindt opslaan en kunt u het domein rechtstreeks van deze website kopen.

3. Brandlance

brandlance homepage
Brandlance kan beschikbare bedrijfsnamen, pakkende bedrijfsnamen, ideeën voor uw bedrijf en zelfs een gedetailleerde gids voorstellen over hoe u uw unieke namen kunt maken met onbeperkte herzieningen.

brandlance functies

Brandlance biedt 2 diensten aan: Logo Designer en Business Name Generator. De Logo Designer heeft een groot aantal vooraf gemaakte logo-ontwerpen om uit te kiezen en aan te passen.

Met de bedrijfsnaamgenerator kunnen gebruikers hun bedrijf beschrijven en vervolgens namen voorstellen op basis van die beschrijving. U kunt ook controleren op een bestaande naam om de beschikbaarheid te verifiëren.

brandlance

4. BNG

BNG

Hier moet u de woorden invoeren die betrekking hebben op uw bedrijf en BNG zal suggesties genereren waaruit u de naam kunt kiezen en de beschikbaarheid van dat domein kunt controleren met GoDaddy.

BNG

We gebruikten het woord “Hosting Pill” en klikten op de zoekopdracht om de resultaten te zien. De bovenstaande afbeelding bevat een lijst met voorgestelde woorden. Ze hebben ook een branchefilteroptie waar u de categorieën kunt selecteren.

U kunt bijvoorbeeld categorieën selecteren zoals “Technologie”, “Sport”, “Gezondheid”, enz. En deze generator zal de bedrijfsnaamideeën dienovereenkomstig voorstellen.

5. NameBounce

NameBounce

NameBounce is een bedrijfsnaamgenerator waar u de zoekwoorden kunt typen en de extensie kunt selecteren die u voor uw domein wilt. Zodra u de zoekwoorden typt, genereert het een paar ideeën met behulp van de synoniemen van de geschreven woorden en deze te combineren.

NameBounce

We hebben enkele suggesties gegenereerd met de woorden “hosting” en “pil”. Hiermee kunt u de woorden filteren op lengte en plaatsing van het woord. U kunt de gewenste woorden toevoegen aan de favoriete balk en de bedrijfsnaam later afronden.

6. Bedrijfsnaamgenerator

BusinessNameGenerator

Deze naamgenerator helpt u bij het genereren van suggesties voor het woord dat u hebt ingevoerd. Het genereert namen door een paar letters toe te voegen voor en na het woord dat je hebt ingevoerd.

BusinessNameGenerator

We gebruikten het woord “hostingpill” en dit waren de suggesties die we kregen. Het genereert willekeurige bedrijfsnamen waaruit u een naam kunt kiezen voor uw bedrijfswebsite.

7. Naamsmid

Namesmith

Namesmith gebruikt de trefwoorden die je hebt ingevoerd om creatieve woorden te genereren. Uw ingevoerde gegevens, d.w.z. zoekwoorden worden met niemand gedeeld en ze zullen de door u gegenereerde domeinnamen niet registreren.

Namesmith

Bovenstaande suggesties kregen we van de woorden “hosting” en “pil”. Ze controleren de beschikbare domeinnamen en suggereren de woorden dienovereenkomstig. U kunt de namen selecteren die u leuk vindt en ze aan favorieten toevoegen.

8. Naminum

Naminum

Naminum vraagt ​​u om een ​​basiswoord of een trefwoord in te voeren dat u in uw bedrijfsnamen wilt opnemen.

Naminum

We hebben een paar suggesties voor het woord “hostingpill” gegenereerd. Met deze tool kunt u de suggesties instellen op basis van de locatie van de doelgroep. U krijgt de voorgestelde namen met de letters voor en na het zoekwoord.

Zodra je de naam hebt geselecteerd die je leuk vindt, kun je kopen en afrekenen met die domeinnaam van GoDaddy.

9. Novanym

Novanym

Novanym is een tool die niet het exacte zoekwoord gebruikt dat u heeft ingevoerd. In plaats daarvan zal het vergelijkbare woorden vinden en gebruiken.

Novanym

Hier kunt u het bedrijfstype en de naamstijl instellen, zodat de tool de namen dienovereenkomstig kan genereren. De bedrijfsnamen die door deze tool worden gegenereerd, kunnen hier zelf worden gekocht en zijn beschikbaar met de extensie ‘.com’.

Het ontwerp van het logo is ook beschikbaar met de domeinnaam die u selecteert en koopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het ontwerp van het logo.

Tips voor het selecteren van een naam voor uw bedrijf

De bovenstaande lijst was een set tools waarmee u ideeën voor uw bedrijfsnamen kunt genereren. Mogelijk vindt u veel tools waarmee u een domeinnaam kunt kiezen, maar die u niet helpen beslissen welke de beste is of welke meer klanten op uw site zou opleveren.

Je weet nooit of de naam die je hebt gekozen, de bezoekers zal opleveren of de conversieratio zal verhogen. Maar u kunt zeker enkele tips volgen die u op zijn minst zouden beletten verkeerde namen te kiezen.

Klaar? Laten we alle tips een voor een bekijken –

1. Krijg feedback van mensen

Feedback

Wanneer u een paar namen op de shortlist hebt gezet van de Business Name generator-sites, toon ze dan aan uw naasten, d.w.z. vrienden, familieleden, uw collega’s, enz. En vraag hun mening.

Kijk hoe ze het vinden, neem hun feedback op de namen en beslis vervolgens welke naam moet worden afgerond. U kunt ook feedback krijgen van het publiek dat u gaat targeten.

2. Vermijd een naam die lijkt op die van concurrenten

SameBrandNames

Controleer wat de namen zijn van het bedrijf van uw concurrenten en kies GEEN naam die lijkt op die van hen. Vaak verwarren mensen uw bedrijf met dat van hen en verliest u mogelijk klanten.

U mag geen vergelijkbare logo’s, vergelijkbare namen en vergelijkbare lettertypen gebruiken zoals die van uw concurrenten. U wilt dat uw bedrijfsnaam een ​​merk is. Daarvoor moet het uniek zijn.

3. Gebruik een extensie “.com”

Puntcom

Een “.com” is een domein op het hoogste niveau dat veel wordt gebruikt en SEO-voordelen biedt. Het gebruik van deze TLD biedt voordelen ten opzichte van andere domeinextensies. Ongeveer 52% van de websites heeft “.com” als extensie.

4. Eenvoudig en gemakkelijk uit te spreken / onthouden

Merknamen

Zie dit – Een grafisch ontwerper heeft twee creatieve namen in suggestie: “Hyphenostalgic Graphonical” of “HyGraph” – welke zou je kiezen?

Een meerderheid van de mensen zou “HyGraph” zeggen en dit is omdat het kort, simpel en gemakkelijk te onthouden is. Bovendien geeft het de betekenis weer van het werk dat de ontwerper uitvoert.

Houd de namen dus kort, eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen voor iedereen. Het moet ook effectief en creatief zijn om een ​​merk te worden.

5. Gebruik geen koppeltekens of speciale tekens

Geen speciale tekens

Is het je opgevallen dat topmerknamen zoals Google, Facebook, Pinterest, Cocacola, etc. iets gemeen hebben. Ze zijn natuurlijk eenvoudig te spellen en te lezen, maar ze hebben iets anders dat ze niet gebruiken.

Dat klopt – speciale karakters. Vermijd dus het gebruik van speciale tekens in uw merknaam en in de domeinnaam.

6. Wees creatief maar niet extra creatief

GoldenGaytime

LOL! Dat is waar. Wees creatief in het kiezen van je naam, maar niet extra creatief. Zoals dit ijsmerk van Kwality Swirls “Golden Gaytime” heette, en een tandpastamerk genaamd “Oral-me” (letterlijk denken je hersenen vanuit een ander perspectief).

Deze namen kunnen echt het ergst zijn en u kunt uiteindelijk klanten verliezen of een mememateriaal worden. Dus, vermijd extra creatief te zijn of soms zou het uw merk een RAMP maken.

Conclusie

Het kiezen van een naam is moeilijk omdat u er nooit zeker van kunt zijn of het u zou helpen succes te behalen in het bedrijfsleven of niet. Een korte en eenvoudige merknaam krijgt meer grip. Maar creatief zijn (niet extra creatief) is ook nodig.

De hierboven genoemde tools zijn dus enkele van de beste naamgeneratoren op de markt die u kunt gebruiken voor suggesties. Vergeet ook niet de tips in acht te nemen die hier zijn genoemd.

Vertel ons welke tool u zou kiezen voor de merknaam voor uw bedrijf. Als je een andere naamgenerator of tips hebt die we niet hebben behandeld, schrijf ze dan in het commentaargedeelte en we nemen het graag op in deze lijst.

Ga nu, maak een merk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map