9 prachtige Wix-websitevoorbeelden voor uw inspiratie (2020)

9 prachtige Wix-websitevoorbeelden voor uw inspiratie (2020)

9 prachtige Wix-websitevoorbeelden voor uw inspiratie (2020)

Wanneer u de wereld van het bouwen van uw winkel of het opzetten van uw eigen bedrijf betreedt, wordt het gemakkelijker om met het eerste idee te komen en uw spullen te starten. Maar daarmee is er veel meer nodig om dat idee te laten groeien met een aantal nieuwe experimenten en om beter te zijn dan je concurrentie.


Hoewel deze dingen een cruciale rol moeten spelen, is de meest elementaire regel het genereren van een geweldig idee. En om het uit te breiden, heb je een goed platform nodig; wat is er mooier dan online beginnen?

Dus om in deze technische wereld te komen, is de opstap naar de bergen het krijgen van uw website. Mensen zijn tegenwoordig van plan om hun website voor vele doeleinden te maken, zoals voedsel, bloemenwinkel, dierenverzorgingsdiensten, boodschappen en wat niet!

Om een ​​website te maken, is het allerbelangrijkst om daarvoor het beste platform te vinden. Maak je geen zorgen, hier zijn enkele geweldige Wix-sjablonen die je kunnen helpen bij het opzetten van je website.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Als je interesse toont in de mix van zowel kunst als design, dan is Sonja van Duelman het beste voorbeeld.

Deze Wix-website is zelf een perfecte belichaming van het combineren van kunst met het website-ontwerp, omdat de unieke smaak zelf zichtbaar is wanneer u door hun websitepagina bladert. Met een aantal spannende sjablonen is deze website perfect om uw onderneming een kickstart te geven.

2. De gegrilde kaasfabriek

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

de gegrilde kaasfabriek

De naam zelf is zo goedkoop. Je mond wordt gevuld met water en wat is er mooier dan een website die je de beste gegrilde kaas biedt. Zijn website biedt u vers brood, verse ingrediënten, enz. En wat is er overweldigender voor uw maag dan kaas.

De site biedt functies zoals het menu, video’s met betrekking tot de plaats, Instagram-links, boekingsopdrachten, enz.

3. Hallo buurman

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Hallo buurman

Geweldige website gemaakt door het Wix-thema. Als je geïnteresseerd bent in het spelen van games en je hebt veel interesse in horror., Deze website geeft je de beste ervaring om de smaak van beide samen te proeven. Hello Neighbor is een spel dat is gebaseerd op het thema horror.

Deze game is in eerste instantie gestart op youtube en is nu ook beschikbaar op verschillende spelplekken.

4. Eet Live Sleep

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Eet Live Sleep

Een website waarvan de naam zelfs klinkt als een levensmantra. Omdat eten het meest essentiële onderdeel van het leven is dat je op de been houdt, behalve ademen, vertelt deze website alles over klassieke Franse landrecepten.

De website is een geweldige site met een beheerde homepage vol met veel mooie, opvallende foto’s. Er is ook een galerij met afbeeldingen van verschillende recepten en volledige informatieve inhoud erover.

5. Bezuinigingen en kneuzingen

Cuts & Bruises Barbershop

Bezuinigingen en blauwe plekken zijn een kapperszaak die Wix heeft gebruikt om hun website te maken met het thema dat bij hun winkel past.

Het beste van de site is dat deze alle informatie op één enkele pagina bevat die de gebruikers zouden willen weten. De site biedt ook functies zoals live chats en een winkelwagentje.

6. Zeven gram Caffe

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

Zeven gram Caffe

Deze website is zeker een bezienswaardigheid, omdat de kijkers zelf door de eerste weergave begrijpen waar de hele site over gaat. Het geeft u op een gebruiksvriendelijke manier de exacte informatie aan de hand van de afbeeldingen en helpt zo de gebruikers hun producten snel te kopen.

Ze kunnen ook reserveren voor catering en kunnen zelfs terecht voor alle websitelinks.

7. Goed voelende goederen

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

goed gevoel

Met enkele verbluffende effecten en secties is dit Wix-websitevoorbeeld perfect voor een plan voor uw website. Deze website behandelt een specifiek product voor jongens, namelijk antiallergische lippenbalsem.

U zult verschillende lay-outpatronen tegenkomen terwijl u via de navbar-sectie overschakelt naar de andere pagina’s met enkele opvallende banners en secties.

8. French Knot Studios

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

frenchknotstudios

Een prachtige manier om Wix te gebruiken, deze website heeft alles over afbeeldingen. De site houdt het zeer elegant en toch stijlvol en bevat een hele reeks kleuren en elegantie vermengd met herinneringen. De site bevat foto’s met korte slogans die ze weerspiegelen en een diavoorstelling voor iedereen.

Er staan ​​links naar sociale media en de informatie is zo ontworpen dat de beschrijving van de foto zich direct onder de miniatuur bevindt.

9. Dierlijke muziek

Plaats de muisaanwijzer om een ​​voorbeeld te bekijken

diermuziek

Een van de meest gewaardeerde en indrukwekkende manieren om zichzelf te vertegenwoordigen, deze website heeft alles wat op de homepage over zichzelf wordt uitgelegd. Er zijn miniaturen op de startpagina om voor de andere opties te gaan dan het portfolio van het bedrijf zoals foto’s, video’s, muziek, enz.

Het beste deel is dat, aangezien de opties voor sociale media zich in de linkerhoek bevinden, gebruikers hier altijd gemakkelijk naar kunnen overschakelen.

Een geweldige manier om uw bedrijf te verbeteren en de producten aan de klanten te verkopen, online websites zijn een geweldig platform omdat ze dergelijke activiteiten bieden, niet alleen een platform om te vertegenwoordigen, maar ook om zichzelf te overtreffen en meer te verdienen.

Conclusie

Wix heeft zeker een geweldig platform gepresenteerd om zijn functies te gebruiken en deze te implementeren om een ​​aantal kleurrijke, aantrekkelijke en adembenemende websites te maken. Er zijn veel voorbeelden, waarvan sommige hierboven zijn weergegeven. Ik hoop dat er in de toekomst meer geweldige creaties zoals deze zullen zijn via Wix.

Hoewel het maken van websites een gemakkelijke klus lijkt, is het dat niet. Website gaat niet alleen over de presentaties; het gaat ook om de inhoud en hoe goed je het voor elkaar hebt gekregen om alles op zijn plaats te krijgen. De pictogrammen, de schuifregelaars, de plaatsing, het uiterlijk, elk bit telt op een website. U kunt een unieke functie niet missen, omdat deze er dan onvolledig uitziet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector