Amezmo Review (2020): is het een veilige en betrouwbare PHP-host?

PHP-hosting wordt vaak als zeer onderschat beschouwd vanwege een verkeerde opvatting dat PHP te ingewikkeld is om mee om te gaan of een steile leercurve, maar die zijn allemaal ontkracht vanwege de enorme ontwikkeling en vooruitgang die in de loop van de jaren is geboekt.


Amezmo is zo’n hosting service die php hosting super toegankelijk en betaalbaar maakt voor iedereen. Het ondersteunt alle gangbare technologieën en platforms, zodat u volledig gebruik kunt maken van het plan & Kenmerken.

Laten we Amezmo eens goed bekijken om erachter te komen wat het precies te bieden heeft en of u zelf in dienst wilt treden. Beginnend met…

Makkelijk te gebruiken

Amezmo Start gratis proefperiode

Welke betere manier om het gebruiksgemak te testen dan de service zelf te testen? Daarom hebben we besloten om ons aan te melden voor de gratis proefperiode om een ​​kijkje te nemen. Hierboven ziet u het formulier om een ​​gratis proefperiode te starten na het aanmaken van een account.

U kunt ook alle functies van een gratis account zien, zoals managed PHP-cloudhosting, GitHub / GitLab-ondersteuning, beheerde databases en geld-terug-garantie.

Instanties

Na het invoeren van alle details waren we bijna onmiddellijk in dienst, wat snel was. Vanaf hier kunt u gewoon op ‘Eerste instantie starten’ klikken en meteen aan de slag. Dus dat is wat we hebben gedaan.

Start instantie

Zoals u misschien ziet, kunt u een naam kiezen om op uw privé-netwerk op te slaan, een speciale domeinnaam en de mogelijkheid om de instantie veilig te delen. We hebben de juiste gegevens ingevoerd en op ‘Volgende’ geklikt.

amezmo Launch-exemplaar

Bovenaan de volgende pagina staat dat ons exemplaar toegang heeft tot alle PHP-versies en tot Node.js is geïnstalleerd. Vervolgens kunt u uw eigen PHP-versie, standaarddatabase, gebruikersnaam / wachtwoord en redis-pakketbeheerder voor gegevensoptimalisatie kiezen.

Start instantie amezmo

Als u op volgende klikt, krijgt u de optie om een ​​plan te kiezen. Er is ‘Amezmo 256’ een gratis plan dat u meteen kunt starten of een gratis proefperiode van zeven dagen kunt krijgen met ‘Amezmo 512’, wat een betaald plan is.

Daarom is dat allemaal voor gebruiksgemak. Een account aanmaken en servervoorkeuren configureren is eenvoudig en duurt minder dan een paar minuten. U kunt ook op elke pagina op ‘Meer informatie’ klikken als u problemen ondervindt bij het navigeren.

Prijzen & Kenmerken

Naar onze mening is de prijsstelling net zo belangrijk als de prestatie. De functies zijn vaker wel dan niet relatief aan de prijs. Hoe meer u betaalt, hoe meer functies u krijgt.

Maar de prijzen zijn van belang wanneer u beperkt kunt zijn over uw middelen of gewoon het absolute minimum wilt hebben om uw online winkel te runnen. Het beste is dat Amezmo een gratis abonnement heeft.

Prijsstelling voor PHP App Hosting Amezmo

Maar het gratis abonnement vereist uw creditcardgegevens, wat niet zo’n groot probleem is, aangezien dit bij de meeste bedrijven de norm is. Amezmo biedt echter een lange lijst met functies zoals u kunt zien.

De belangrijkste kenmerken die bij het gratis abonnement moeten worden opgemerkt, zijn Unlimited Zero-downtime-implementaties met Git, Smart Package Manager ™ voor Composer en Node, 1-daagse metrische retentie, geavanceerde serverstatistieken en automatische beveiligingsupdates en beveiliging.

Als er iets belangrijks is waardoor Amezmo zich onderscheidt van de concurrentie, dan is het wel de integratie voor GitHub / BitBucket / GitLab. Dus als je een zware programmeur bent, kun je met veel eenvoud wegkomen.

Een ander groot voordeel is dat het opeenvolgende plan alle huidige kenmerken van het voorgaande plan bevat, wat betekent dat het ‘standaard’ plan @ $ 8 / maand alle functies van het gratis plan en meer omvat.

Het standaardplan omvat premiumfuncties zoals meer RAM, onbeperkte SSD, implementatiehaken, 7-daagse metrische retentie, MySQL op afstand via SSH-tunnel, onbeperkte netwerkoverdracht, maximaal 4 bewaarde releases, enz.

Naast het feit dat alle functies van het standaardplan zijn inbegrepen, kost het geavanceerde plan $ 30 / maand en heeft het het hoogste niveau van functies, zoals een dual-core CPU, 6 aangepaste domeinen, SSH-toegang, delen van instanties, enz..

Daarom ziet alles er duidelijk uit aan de zijkant van functies. Naast een gratis abonnement, voelt de prijs van de premium-plannen de kosten waard vanwege de lijst met functies en in vergelijking met AWS en Heroku voelt de prijs ook voorspelbaar aan.

Veiligheid & Klantenservice

Beveiliging is ongetwijfeld een groot probleem bij alle soorten hostingservices. En toch wordt het ook vaak over het hoofd gezien, daarom zijn er meerdere gevallen waarin websites worden gehackt en hun gegevens lekken.

PHP-servers voor moderne toepassingen

Amezmo heeft meerdere functies om zo’n evenement te bestrijden. Allereerst is Amezmo GEEN shared hosting. Daarom krijgt u speciale bronnen met een afzonderlijke CPU, RAM en opslag die dankzij een geïsoleerde omgeving veel efficiënter is.

Amezmo houdt zichzelf graag op de voorgrond bij alle PHP-implementaties, daarom krijg je de nieuwste updates en extensies gebundeld in het pakket. Amezmo bewaakt de updatecyclus van PHP-releases, zodat u ze automatisch of handmatig kunt toepassen.

Een ander ding om op te merken is dat waar bedrijven zoals Digital Ocean en AWS extra firewallconfiguratie nodig hebben bij elke gedeelde instantie, Amezmo de firewall standaard automatisch configureert.

Dat is het voor de veiligheid van Amezmo. De enige belangrijkste beveiliging die u krijgt, is gebundeld in PHP-releases, wat goed is, maar niets om enthousiast over te worden. Er zijn extra dingen zoals Automatische firewall en automatische ssl, maar dat is het dan ook.

Laten we het nu hebben over klantenondersteuning:

Amezmo biedt hoge prioriteit en 15 minuten antwoord per e-mail / chat-ondersteuning in zijn high-tier-plannen. Maar aangezien een meerderheid van de mensen het gratis plan graag doorneemt, zullen we dat ook bespreken.

amezmo-instanties

Het gratis abonnement biedt alleen e-mailondersteuning, wat prima is als het doet wat we nodig hebben. Vaker wel dan niet blijkt e-mail een effectieve oplossing te zijn wanneer u met veel informatie te maken heeft.

amezmo-instanties

Door op de e-mailoptie te klikken, gooide dit formulier onze weg die verplicht is om onze vraag opgelost te krijgen. Dat is dus wat we hebben gedaan. We vulden een vraag in en stuurden de e-mail en wachtten op antwoord.

We wachtten & wachtte maar er was geen antwoord in zicht wat een minpunt was. We denken dat het veilig is om te raden dat de premiumplannen u meer prioriteit bieden. Laten we verder gaan.

Aan de slag met Amezmo _ Amezmo

Afgezien van de e-mailondersteuning, heeft Amezmo ook een aantal geweldige documentatie op zijn website, zodat u pijnloos kunt leren omzeilen. Het is gemakkelijk te lezen en bevat externe links naar onderwerpen om verder te lezen.

Databases _ Amezmo

We wilden wat meer rondkijken, dus klikten we op Databases. De informatie leek erg beknopt en gemakkelijk te begrijpen. Er waren ook subonderwerpen onder databases die werden uitgebreid op de service van Amezmo.

Dat sluit de beveiliging af & Klantenservice. De beveiliging is op zijn zachtst gezegd aangenaam en de e-mailondersteuning & documentatie voelde bevredigend aan.

Conclusie

Dus verreweg de grootste klacht over de service kan worden opgeschreven tegen de ondermaatse beveiliging en slechte live ondersteuning. Dat zijn tegenwoordig behoorlijk grote zorgen. Je kunt wegkomen met slechte chatondersteuning, maar de beveiliging is nog steeds essentieel.

Omdat PHP open source is, kunnen hackers of phishers het gemakkelijk in handen krijgen en uw app / site binnendringen. Dus moet u ervoor zorgen dat het beveiligingsaspect u ervan weerhoudt om in dienst te komen?

Welnee. Niet echt.

Hoewel een slechte beveiliging een risico is. U kunt veel handmatige voorzorgsmaatregelen en maatregelen nemen om uw site veilig te maken. Bovendien geeft PHP je op dat vlak veel flexibiliteit. Als u enige ervaring met internet heeft, mag dit niet te moeilijk zijn.

Maar hoe zit het met de ondersteuning via e-mail / chat?

Als we geen antwoord hebben ontvangen, betekent dat niet dat u dat ook niet zult doen. We waren tenslotte op het gratis plan.

Dus is Amezmo de prijs waard? Zeker. Er is sowieso een gratis abonnement, dus bekijk zeker de service.

Hiermee is de beoordeling afgerond. Wat denk je van Amezmo? Heb je het geprobeerd? hoe denk jij erover? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map