Atlantic.net Review (2020): is het de beste keuze? Laten wij het uitzoeken…

Met zoveel hostingplatforms op de markt, lijkt het soms verwarrend om vast te stellen welke het beste werken voor uw behoefte.


Atlantic.net is zo’n hostingplatform dat een gemengde populariteit heeft. Gestart in 1994, deze is al enige tijd op de markt.

Als je Atlantic als een uitgestrekte oceaan beschouwt, dan is Alantic.net een oceaan van hostingoplossingen.

Ze bieden goed uitgewerkte functies en zijn ontworpen om HIPAA-compatibele hostingoplossingen te bieden die medische informatie veilig kunnen opslaan.

Atlantic.net is populair vanwege zijn cloudgebaseerde oplossingen en virtual private server (VPS) -hosting. Met veel bestaande functies is dit een recensie waar ik op heb gewacht om te delen.

Dit heeft meer dan 15.000 klanten en heeft verschillende populaire merken zoals Kia, Puma, Samsung die hun diensten gebruiken.

Atlantic.net is een beetje anders dan de meeste conventionele hostingplatforms.

Waarom is dit anders?

Wacht even terwijl ik de bonen morst over hun diensten en nog veel meer.

Door middel van deze recensie zal ik meer vertellen over wat ik heb onderzocht in Atlantic.net.

Uptime

Atlantic.net is een volledig cloudgebaseerd hostingplatform. Het heeft meerdere datacenters op verschillende locaties. Dit zorgt voor stabiele en consistente services met de minste downtime.

Atlantic.net is een van de weinige hostingplatforms die een uptime van bijna 100% bieden. Het biedt een 100% uptime-SLA.

Dus hier is wat hun SLA definieert. Atlantic.net geeft een 100% SLA voor alle kritieke componenten, afgezien van gepland onderhoud.

Met de cloudservers kan Atlantic.net consistente prestaties bieden. De managed en dedicated hosting bieden een 100% uptime SLA.

SLA

Over het algemeen biedt Atlantic.net betrouwbare services met goede prestaties en een stabiele uptime. Tot dusver heeft Atlantic.net aan de verwachting voldaan.

Laat me verder gaan en andere parameters voor Atlantic.net laten zien.

Plannen

Atlantic.net biedt HIPAA-specifieke cloudgebaseerde hostingservices. Ze behouden transparantie in hun prijzen.

Atlantic.net heeft meerdere cloudgebaseerde plannen, dat zijn bijna 20 soorten cloudgebaseerde hostingoplossingen. Verschillende plannen voldoen aan verschillende vereisten.

Atlantic.net ondersteunt WordPress hosting, managed hosting, unmanaged hosting, dedicated hosting, Linux en Windows gebaseerde hosting. De goede mix van hostingplannen biedt een scala aan opties.

Elk plan is geoptimaliseerd voor een specifieke vereiste zoals opslag, computergebruik, geheugen, enz. Ik denk dat Atlantic.net een ruime keuze heeft als het gaat om plannen. Niet veel hostingproviders hebben zo’n goede mix van abonnementen.

Hosting opties

U betaalt alleen voor de middelen die u gebruikt. Niet alleen dit, maar u kunt ook bronnen toevoegen wanneer dat nodig is.

Kenmerken

Zoals ik eerder al zei, is elk plan in Atlantic.net anders en komt het tegemoet aan een specifieke vereiste. Het heeft een reeks flexibele functies. Services voor back-up brengen extra kosten met zich mee.

De plannen hebben geen specifieke geld-terug-garantie, maar bieden wel een SLA-garantie voor service.

Hipaa-functies

U kunt uw servers op elk moment opschalen. Dagelijkse back-up is beschikbaar voor back-ups van minimaal $ 1. De plannen voorzien in een IPv4-adres. Bovendien zijn IP’s beschikbaar tegen afzonderlijke prijzen van $ 2,19 / maand.

cPanel en WHM zijn beschikbaar tegen afzonderlijke prijzen. De architectuur is gebouwd om hoge prestaties te leveren. De Raid-10-opslag zorgt ervoor dat uw website altijd actief is.

Als dit niet via cPanel is, kunt u ook gebruikmaken van hun ingebouwde Restful API’s om servers te beheren.

API's

De SSD-opslag op elke server garandeert een goede snelheid. Met beheerde servers kunt u uw eigen gelicentieerde software installeren, waardoor extra prijzen worden verlaagd.

Atlantic.net ondersteunt de installatie met één klik van verschillende software, waaronder WordPress.

Cloud-functie

Atlantic.net is een van de weinige hostingplatforms die FreeBSD ondersteunen.

Verwacht tijdens het gebruik van Atlantic.net niet dat u te veel freebies krijgt met zijn plannen. De meeste functies zoals cPanel, back-ups hebben afzonderlijke prijzen.

Aangezien u echter alleen betaalt voor wat u gebruikt, lijkt Atlantic.net nog steeds niet overdreven duur. Een geweldige plek om te beginnen als u op zoek bent naar een goede mix van hostingoplossingen.

Toch moet u misschien een plan kiezen dat het beste bij uw behoefte past. Het kiezen van een geschikt plan lijkt misschien niet eenvoudig, maar hun klantenondersteuning biedt hier richtlijnen voor.

Dit is precies wat mijn volgende punt zou zijn. Laat me meer vertellen over hun klantenondersteuning.

Klantenservice

Nogmaals, hier is Atlantic.net anders in vergelijking met de meeste conventionele hostingplatforms. Elk van de hostingoplossingen heeft verschillende ondersteuning.

Klantenservice

Atlantic.net biedt, in tegenstelling tot de meeste platforms, geen optie voor livechat voor niet-gebruikers. U kunt ze echter tijdens een bepaald tijdstip tijdens een gesprek bereiken. Afgezien hiervan heeft het live technische chatondersteuning voor gebruikers.

Ondersteuning via e-mail is 24/7/365 beschikbaar. Het heeft verschillende FAQ-secties over verschillende services.

E-mail

Mocht u geen geschikt plan vinden, dan kunt u zelfs hun ondersteuningsformulier invullen. Een medewerker van de klantenondersteuning helpt u bij het op maat maken van de meest geschikte plannen op basis van uw behoefte.

Ondersteuningsformulier

Wat ik leuk vind aan hun ondersteuning, is dat ze de klantvereisten begrijpen en oplossingen bieden voor uw vragen.

De oproepen, evenals e-mails, worden altijd doorgestuurd naar specifieke ondersteuningskanalen. Zo is er aparte ondersteuning voor dedicated hosting en colocatie.

Een dergelijke scheiding van services zorgt ervoor dat u snel hulp krijgt en dat de oplossingen relevant zijn voor uw hostingbehoefte.

Veiligheid

Ik heb dit eerder genoemd; ik zal mezelf echter herhalen. Altantic.net biedt op maat gemaakte hostingplannen die vooral HIPAA-compatibel zijn.

Atlantic.net neemt beveiliging en betrouwbaarheid uiterst serieus. Dit blijkt uit het scala aan compliance

zijn datacenters hebben.

Het is verbazingwekkend om te weten hoeveel beveiliging Atlantic.net onderhoudt.

Nakoming

Hoewel Atlantic.net voornamelijk bekend staat om zijn HIPAA-naleving, zijn er verschillende andere die zijn opgenomen.Functies die voldoen aan Hipaa

De infrastructuur is zeer veilig en omvat DDoS-beveiliging, inbraakdetectie, beheerde firewalls en tweefactorauthenticaties.

PCI

Verschillende aspecten van beveiliging worden volledig behandeld in alle plannen die door Atlantic.net worden verstrekt.

Andere beveiligingsfuncties

Atlantic.net bevat zowel basisfuncties als verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. De goede nalevingslijst laat zeker het beveiligingsniveau zien dat ze handhaven voor hun cloudservices.

Voordelen

Atlantic.net heeft veel goede functies die u mogelijk niet krijgt op andere hostingplatforms.

Hoewel ik veel heb gesproken over verschillende aspecten van Atlantic.net, wil ik even samenvatten en naar voren brengen wat ik hier echt aantrekkelijk vond.

 • Uptime is zeker een niet te missen punt als we het hebben over Atlatnic.net. De 100% uptime-SLA is een speciale vermelding waard. Als eigenaar van een website hoeft u zich geen zorgen te maken over ongekende uitvaltijden of storingen: de krachtige servers zorgen voor een naadloze en robuuste ervaring. Hier kunt u een perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid vinden.
 • Klantondersteuning is nog een ander aspect dat goed is ingebouwd in Atlantic.net. Het heeft een goede technische ondersteuning. De ondersteuning die goed gescheiden is, is hier een van de belangrijkste hoogtepunten. Nou, niet alleen dit, maar ook hun ondersteuning via e-mail, livechat en telefoon zijn het vermelden waard.
 • Plan veelzijdigheid is goed ingebouwd binnen Atlantic.net. U kunt meerdere plannen vinden om aan verschillende vereisten te voldoen. Met een complete cloudgebaseerde oplossing heeft Atlantic.net veel te bieden. Planflexibiliteit is een van de belangrijkste voordelen die ik hier heb gevonden. Niet veel platforms zijn gebouwd om een ​​dergelijk niveau van flexibiliteit te bieden. Bovendien kun je hier kiezen voor zowel Windows als Linux gebaseerde hosting.
 • Een andere niet te missen pro’s is hun veiligheid. Ik heb al gewezen op het niveau van naleving dat Atlantic.net hanteert voor zijn datacenters en infrastructuur. Ze zijn niet alleen compatibel, maar bieden ook extra beveiligingsfuncties.

In tegenstelling tot bepaalde hostingplatforms zijn deze volledig inbegrepen in het plan. Beveiliging is iets dat Atlantic.net waarschijnlijk de beste is van de meeste hostingplatforms. Hun goede combinatie van beveiligingsfuncties is het vermelden waard.

Nadelen

Er is veel dat Atlantic.net te bieden heeft en het lijkt een allesomvattende oplossing als het gaat om veelzijdigheid.

Toch is dit geen perfecte ideale oplossing. Atlantic.net heeft enkele tekortkomingen die niet kunnen worden vermeden.

Terwijl ik over hun voordelen sprak, wil ik ook enkele van de nadelen benadrukken die ze hebben.

 • Atlantic.net brengt u alleen in rekening voor de services die u gebruikt, wat goed is. CPanel of zelfs back-up wordt echter apart in rekening gebracht. Hoewel er meerdere hostingplatforms zijn die deze als freebies aanbieden, krijg je het hier zeker niet gratis.
 • Atlantic.net is divers als het gaat om plannen. Als u geen cPanel heeft, kunt u nog steeds hun ingebouwde API’s gebruiken. Dit is gemakkelijk voor gebruikers met technische ondersteuning. Dit is echter even complex voor gebruikers die technisch niet geneigd zijn of net beginnen met het verkennen van hostingplatforms.

Conclusie: raad ik Atlantic.net aan?

Eindelijk tijd voor het vonnis, dus zal ik Atlantic.net echt aanbevelen? Zoals ik al verschillende keren heb genoemd, biedt Atlantic.net een enorm scala aan services.

Atlantic.net is een perfecte oplossing voor hostingbehoeften van enterprise-klasse, medische centra en soortgelijke organisaties.

Hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken over uptime, prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging. Dit zijn de belangrijkste functies voor elk hostingplatform en Atalntic.net zorgt ervoor dat het de beste standaardoplossingen biedt.

Wat echter een uitdaging kan zijn, is het feit dat nieuwe gebruikers dit misschien te ingewikkeld vinden. Hoewel u technische hulp krijgt van de klantenondersteuning, kunt u dit complex nog steeds vinden als u niet veel technische expertise heeft.

Dit gezegd hebbende, zou ik ook willen benadrukken dat Atlantic.net een goede optie is als u over de vereiste technische expertise beschikt. Ik zou Atlantic.net zeker aanbevelen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map