Beste reseller-hostingproviders van 2020 (nr. 2 is mijn favoriet)

Reseller-hosting is iets dat sommige hostingplatforms aanbieden. Niet alle hostingplatforms bieden echter een reseller-hostingoptie.


Dus, heb je besloten om je eigen webhosting-oplossing te starten? Welnu, hier is een optie waarmee je dat kunt doen.

Ja, ik heb het over Reseller-hosting.

Reseller hosting is conceptueel heel anders dan reguliere webhosting. Hierdoor kunt u een webhost zijn tegen een effectief lage onderhoudskost en kunt u genieten van de winst die u behaalt.

Dus, in feite met behulp van reseller-hosting, kunt u zich voordoen als een webhostingprovider. Hoewel dit een zeer korte definitie is van reseller-hosting, wil ik meer details geven over wat reseller-hosting is en wie hiervan profiteert.

Wat is Reseller Hosting en voor wie is het bedoeld??

Zoals ik hierboven al zei, kunt u met resellerhosting optreden als webhost. Zo treedt u als reseller-koper op als bemiddelaar tussen de reseller-aanbieder en de eindklant.

Hier kunt u de vereiste bandbreedte, ruimte en cPanel aan de eindklant verstrekken. Bij bepaalde resellers kunt u ook uw branding toevoegen. Dit is een gemakkelijkere manier om webhostingservices aan te bieden als u niet over de vereiste infrastructuur beschikt.

U kunt controleren op reseller-hostingopties als u hostingservices wilt aanbieden, maar niet over het volgende beschikt

 • Genoeg budget om de volledige infrastructuur op te zetten
 • Voldoende technische expertise om hardware / software-updates of technische problemen aan te pakken
 • Voldoende geografische spreiding van locaties of datacenters
 • Kan geen 24/7 ondersteuning bieden voor webhosting

Als u een van de bovenstaande problemen heeft, is resellerhosting een veilige gok. Reseller hosting biedt u een alles-in-één pakketoplossing voor het geval u uw eigen webhostingbedrijf wilt starten.

Veel hostingplatforms voor wederverkopers bieden aanvullende diensten zoals:

 • Ondersteuning voor eindgebruikers
 • cPanel
 • SSL
 • Portaal om alle accounts te beheren – WHMCS-facturatiesoftware, Helpdesk-software
 • Aanpassingen

De reseller-hostingfuncties verschillen tussen de verschillende beschikbare opties op de markt.

Hoe word ik een Hosting Reseller??

Een hostingreseller fungeert als een partner voor de daadwerkelijke webhostprovider en kan de hostingreseller wat extra geld laten verdienen.

Om reseller van hosting te worden, moet u het volgende doen:

 • Doe eerst voldoende marktonderzoek om een ​​ervaren en betrouwbare hostingservice te kiezen
 • Kies voor deze resellerprovider het best passende pakket op basis van uw behoefte en budget
 • Kies de vereiste betalingsgateway-opties waarmee u betalingen van klanten kunt accepteren.
 • Vul de vereiste gegevens in en betaal volgens het plan
 • Start uw website om de verkoop van hostingdiensten te vergemakkelijken
 • Breng uw website op de markt om de verkoop te verbeteren

Hosting reseller worden is eenvoudig en vereist niet al te veel expertise.

Dit lijkt opwindend, nietwaar? Het is een droom die uitkomt voor mensen die ernaar uitkijken hun eigen webhostingbedrijf te starten, maar niet weten waar ze moeten beginnen of andere beperkingen hebben.

Laat me hiermee meer vertellen over de beste reseller-hosting die op de markt verkrijgbaar is.

hostingpilBeste reseller-hostingproviders

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (mijn favoriet)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. InMotion Hosting
 6. GoDaddy

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub biedt een betere keuze van het product omdat het platform meerdere hosting ondersteunt, waaronder – shared hosting, dedicated hosting, VPS, Cloud-based hosting. ResellerClub biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

ResellerClub die volledig is toegewijd aan resellerhosting, wordt geleverd met communityondersteuning. Ook ondersteund is de optie voor domeinreseller. Het zijn veelzijdige hostingopties voor resellers, het lijkt een van de sterkste punten.

Hier krijgt u een gratis reseller-account, gratis cPanel, gratis WHM, Softaculous-installatieprogramma, gratis hostmigratie, prestatie-optimalisatie, upgrades, on-call support. Dus terwijl u de webhost bent, kunt u gebruikmaken van deze functies die worden aangeboden door ResellerClub.

Het netwerk wordt aangedreven door CloudFlare CDN om hoge prestaties en snelheid te bieden. Dit ondersteunt zowel Windows als Linux reseller hosting. De hostingplannen voor Linux-resellers zijn zoals hieronder weergegeven.

Bluehost-plan Linux

Alle pakketten ondersteunen onbeperkt cPanel, maar hebben beperkingen voor schijfruimte. Evenzo hebt u ook Windows-resellerhosting met hostplannen zoals hieronder weergegeven:

Bluehost Windows

Over het algemeen zijn de plannen betaalbaar voor zowel Windows als Linux.

Voordelen

 • Veelzijdige abonnementen met ondersteuning voor reseller van Windows en Linux
 • Bevat basisbeveiligingsfuncties
 • Inclusief onbeperkte cPanel- en Plesk-accounts

Nadelen

 • Gemiddelde ondersteuning
 • Verlengingen zijn duur

Bezoek ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks banner

GreenGeeks, een populair hostingplatform voor zijn groene hosting, heeft ook een reseller-hostingoptie. Dit omvat geen specifieke schijfruimte of bandbreedtebeperking, in tegenstelling tot ResellerClub.

GreenGeeks heeft echter een beperking op het aantal cPanel voor elk plan. Bovendien bevat het plan ook WHMCS. Hieronder staan ​​alle hostingplannen voor resellers van GreenGeeks vermeld.

GreenGeeks-plan

In zekere zin wordt GreenGeeks betaalbaar terwijl u uw services schaalt. U kunt gebruik maken van hun wholesaleaccount dat begint vanaf $ 2 / maand.

GreenGeeks ondersteunt domeinregistratie, domeinmigratie, onmiddellijke schaalbaarheid van bronnen, gratis accountmigratie. GreenGeeks biedt snelle prestaties met RAID-10, SSD, Caching, CDN en optimalisatie.

Private white label maatwerk om het logo van uw merk en de domeinnaam te tonen is mogelijk met GreenGeeks. De services omvatten geavanceerde beveiligingsfuncties samen met 24/7 monitoring en volledige klantenondersteuning.

Dit alles hangt samen met e-commerce-ondersteuning en andere ontwikkelaarsvriendelijke functies. Als webhostplatform kunt u uw klanten de onderstaande functies bieden.

GreenGeeks-functies

Over het algemeen biedt GreenGeeks betaalbare en meerdere functies in haar Reseller-hosting.

Voordelen

 • Ondersteunt white label
 • Goede prestaties, betrouwbare service met geavanceerde beveiligingsfuncties.
 • Onbeperkte schijfruimte en bandbreedte
 • Betaalbaar en eenvoudig op te schalen
 • Goede ondersteuning

Nadelen

 • Beperkt het aantal cPanel

Bezoek GreenGeeks

3. MilesWeb:

Milesweb reseller hosting
MilesWeb biedt Reseller Hosting aan beginnende freelancers die meerdere websites of projecten tegelijk willen beheren zonder het gedoe van het apart moeten opzetten van elke hosting.

En net als alle andere abonnementen zijn de prijzen van Reseller Hosting ook laag gehouden & betaalbaar maar zonder functies.

MilesWeb heeft echter een beperking op het aantal cPanel-accounts en opslagruimte dat beschikbaar is in elk plan. Maar alle plannen zijn vooraf geïnstalleerd met WHMCS, wat een geweldige toevoeging is. Onderstaande plannen zijn wat MilesWeb biedt onder Reseller Hosting.

milesweb reseller hosting prijzen

Zoals u kunt zien, wordt MilesWeb meer & goedkoper als uw onderneming kan uitbreiden. U kunt beginnen met 10 cPanel-accounts & 20 GB opslagruimte voor ₹ 290 / maand meteen als het meest betaalbare abonnement.

Onbeperkte domeinen, bandbreedte, MySQL-databases & e-mailaccounts zijn beschikbaar in alle resellerplannen. Ook inbegrepen is een gratis SSL-certificaat, domeinreseller a / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb ondersteunt domeinregistratie, migratie en schaalbaarheid van bronnen & gratis accountmigratie. Het biedt snelle prestaties met RAID-10, SSD, Website Builder, WHM, Malware & Scan bescherming.

milesweb reseller hosting-functies

Alle bovengenoemde functies worden geleverd met MilesWeb’s 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 24/7 klantenondersteuning & Uptime van 99,95%.

Voordelen

 • Inclusief WHMCS
 • Goede prestaties met solide beveiliging
 • Betaalbaar & gemakkelijk schaalbaar
 • Ruime klantenondersteuning

Nadelen

 • Beperkte opslag & cPanel

Bezoek MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround Banner

SiteGround ondersteunt resellerhosting op basis van door u gekozen credits. Een tegoed voor wederverkopers komt overeen met een 1-jarige hostingservice. Per activering verdien je 1 credit. Bare minimum U heeft 5 credits nodig om deel te nemen aan het resellerprogramma.

Hier is een prijsgrafiek op basis van de kredietafbakening.

SiteGround-tegoeden

SiteGround biedt slechts één plan dat ongeveer 10.000 maandelijkse bezoeken aankan. Wanneer u SiteGround reseller-hosting gebruikt, krijgt u de onderliggende SiteGround-hostingopties die aanzienlijke snelheid, beveiliging en betrouwbare services bieden.

SiteGround leverde betrouwbare services en biedt een uptime van 99,99%. Ook ondersteund is de white label-optie. U krijgt onbeperkte gegevensoverdracht met 10 GB webruimte. Inclusief cPanel en zachte installatie.

SiteGround-functies

Op basisniveau heeft SiteGround meerdere datacenters, SSD-opslag, gratis CDN, SuperCacher, HTTP / 2-ondersteuning. Dit alles komt automatisch beschikbaar wanneer u kiest voor SiteGround reseller hosting.

SiteGround heeft ingebouwde e-commerce-ondersteuning samen met geavanceerde beveiligingsfuncties en back-upservices.

SiteGround-beveiligingsfuncties

Hierin zijn ook verschillende ontwikkelaarsspecifieke functies ingebed die ook beschikbaar zijn wanneer u kiest voor resellerhosting.

Voordelen

 • Ondersteunt geavanceerde beveiligingsfuncties
 • White label ondersteuning
 • Betrouwbare service met goede uptime (link plaatsen)

Nadelen

 • Plan is moeilijk te begrijpen voor beginners
 • Gebrek aan ondersteuning

Bezoek SiteGround

5. InMotion-hosting:

INmotion banner

Inmotion Hosting staat bekend om zijn veelzijdige hostingopties. Dit blijft ook niet achter als het gaat om reseller hosting optie.

Ik zou willen vermelden dat Inmotion Hosting een veelzijdige reseller-hostingoptie heeft, hoewel puur beperkt tot Linux.

Het plan bevat gratis cPanel, WHMCS, SSL, dedicated IP, eNom en tal van ingebouwde beveiligingsfuncties. Inmotion Hosting biedt gratis cPanel-transfers. eNom, dat gratis domeinreseller is, wordt ook aangeboden in het Inmotion Hosting-abonnement.

Inmotion Hosting geeft een geld-terug-garantie van 90 dagen, een zacht installatieprogramma, een white label-oplossing, SSD-gebaseerde opslag en gratis back-ups. De plannen omvatten e-mailhosting samen met DDoS-bescherming en verwijdering van malware.

De plannen zijn even betaalbaar. Hoewel dit de bandbreedte en schijfruimte beperkt, is het cPanel onbeperkt.

Er zijn 6 plannen zoals hieronder gemarkeerd:

Inmotion plan

Inmotion plan

Inmotion Hosting maakt volledige serverback-ups mogelijk en biedt aanzienlijke ondersteuning voor e-commerce. Alle plannen bevatten een paar basis maar essentiële functies.

Inmotion-functies

Over het algemeen hebben alle plannen ondersteuning voor tal van functies. Hieronder staan ​​de gedetailleerde functies die beschikbaar zijn in elk plan.

INmotion plannen

Met dit alles kunt u gebruikmaken van de ondersteuning van een reseller hosting-expert. Nogmaals, ik hoef dit niet te vermelden, maar het is opgenomen in het plan.

Voordelen

 • Veelzijdige plannen met meerdere ingebouwde functies
 • Ondersteunt white label
 • Betaalbare prijzen
 • Goede beveiligingsfuncties met betrouwbare services
 • Ondersteunt onbeperkt cPanel

Nadelen

 • Beperkt bandbreedte en schijfruimte
 • Verlengingen zijn duur in vergelijking met de eerste prijs

Bezoek InMotion Hosting

6. GoDaddy:

GoDaddy-banner

Weer een ander gigantisch hostingplatform, blijft niet achter in de race als het gaat om reseller hosting.

GoDaddy reseller hosting biedt WHMCS-licentie, cPanel, white label-oplossingen. Dit kan tot 250 accounts ondersteunen. Alle abonnementen bevatten onbeperkte bandbreedte, database en websites.

Dit omvat ook de reselleroptie voor GoDaddy-domeinen. Het eerste jaar krijg je gratis SSL. U kunt op elk moment schalen en tot 32 GB RAM gebruiken. Het voordeel van GoDaddy is dat het zowel hosting als domeinverkopen mogelijk maakt.

GoDaddy biedt de klok rond ondersteuning voor resellerhosting. Door dit plan te gebruiken, kunt u uw klanten ondersteunen.

GoDaddy biedt ook een Basic / Pro Reseller-programma dat verschilt van Reseller-hosting. Vaak verwarren gebruikers dit met een reseller-hosting.

Met het Basic / Pro reseller-programma wordt de betaling afgehandeld door GoDaddy, terwijl u een aangepaste winkel kunt hebben. In tegenstelling hiermee biedt de reseller-hosting meer controle aan gebruikers waar u verantwoordelijk bent voor de betalingen.

Reseller-hosting biedt 4 verschillende abonnementen.

GoDaddy-plan

Voordelen

 • Ondersteunt White label
 • Biedt onbeperkte bandbreedte
 • Goede klantenondersteuning om reseller-hosting mogelijk te maken
 • Biedt optie voor domeinreseller

Nadelen

 • Beperkte webruimte voor elk abonnement
 • Biedt alleen basisbeveiligingsfuncties zonder back-upoplossing
 • U moet de klantenondersteuning voor uw klanten volledig afhandelen

Bezoek GoDaddy

Conclusie:

Resellerhosting is een goede keuze voor ondernemers of webdesignbureaus die ernaar uitkijken webhostingoplossingen te bieden, maar niet het budget of de infrastructuur hebben om hetzelfde te doen.

Alle bovengenoemde reseller-hostingopties verschillen in veel aspecten. Hier zou ik echter een dergelijke optie willen benadrukken die opvalt.

GreenGeeks biedt meerdere functies en is een goede optie voor resellerhosting. Hoewel ze allemaal goed zijn, onderscheidt GreenGeeks zich onder andere de beste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map