Beste webhostingbedrijven voor 2020 (nr. 1 is mijn favoriet)

Direct het antwoord weten? Op basis van onze ervaring en de voorkeur van mensen is de beste webhosting absoluut GreenGeeks.


Dus we zijn er: de grote, webhosting, is nabij. Webhosting is het meest populaire type hosting voor klanten die geen grote bedrijven of grote bedrijven zijn.

Webhosting biedt over het algemeen een combinatie van betaalbaarheid en prestaties, waardoor het enorm aantrekkelijk is voor alle soorten.

Van individuen die een kleine blog willen voor hun hobby, tot kleine bedrijven met e-commercebehoeften, webhosting is flexibel genoeg om tonnen oplossingen te bieden.

We hebben veruit meer dan 50+ webhosting getest.

Op basis van onze ervaring hebben we de 5 beste webhostingbedrijven opgesplitst.

De beste webhosting van 2020:

Prijs
Reactietijd
Uptime
Bruikbaarheid
Klantenservice

GreenGeeks$ 2,95 / maandHet besteGoed
Bluehost$ 2,95 / maandGoedGoed
FastComet$ 2,95 / maandGoedSuper goed
SiteGround$ 3,95 / maandGoedGoed
A2-hosting$ 3,92 / maandGoedOK

Laten we zonder verder oponthoud een gedetailleerde beoordeling van elke webhosting bekijken.

1. GreenGeeks (Mijn favoriet)

greengeeksIn de eerste plaats hebben we een van de meest unieke hosts die er zijn. Zoals de naam al aangeeft, is GreenGeeks een gastheer met een unieke focus op milieuvriendelijkheid. Datacenters kunnen enorm verspillend zijn, iets wat maar weinigen van ons beschouwen in het licht van al het andere dat onvriendelijk is voor het milieu.

De servers van GreenGeeks zijn ontworpen om zeer energiezuinig te zijn. Daarnaast investeren ze voor elke stroomeenheid die ze gebruiken het drievoudige in de vorm van hernieuwbare energie via een milieustichting. Dit betekent dat het gebruik van GreenGeeks niet alleen niet schadelijk is voor het milieu, maar ook helpt!

GreekGeeks doet meer dan uw geweten geruststellen. De prijzen van GreenGeeks liggen ruim binnen het branchegemiddelde en kunnen soms aan de lagere kant zijn, dus u gaat niet extra betalen voor de meer ethische keuze. Bovendien zitten de gedeelde plannen van GreenGeeks boordevol functies.

Greengeeks-planEen instapaccount begint je met onbeperkte schijfruimte – geweldig, maar extra indrukwekkend omdat het onbeperkte SSD-schijfruimte is. Dit is van hogere kwaliteit dan de ruimte op traditionele harde schijven en komt meestal in beperktere hoeveelheden op andere hosts.

Daarnaast krijg je onbeperkte e-mailaccounts, bandbreedte en domeinen. Dit laatste punt is uniek: de meeste instapplannen bieden u één gratis domein, maar zullen ook slechts één domein hosten. GreenGeeks geeft je een gratis domein, maar laat je er zoveel mogelijk hosten, wat uitstekend is.

Daarnaast krijg je onbeperkte MySQL-databases (wat geweldig is), standaard SSL (die je kunt upgraden), nachtelijke back-ups en Cloudflare CDN gratis. Dat dit is waar u mee begint, is zeer indrukwekkend, ook al is de vernieuwingsprijs een beetje hoog.

Dit betekent dat hun instapplan goed genoeg kan zijn voor het MKB, niet alleen voor individuen – om maar te zwijgen van hun hogere niveaus, die natuurlijk nog beter zijn.

Als dat nog niet genoeg was, heeft GreenGeeks geweldige klantenondersteuning en gebruiksgemak. Het is niet uitzonderlijk op deze gebieden, maar dat maakt niet zoveel uit: het doet het goed genoeg dat je niet echt kunt klagen.

Het beste van alles is echter hun geweldige uptime en reactietijd.

uptime van greengeeksJa. Vier maanden op rij hadden onze GreenGeeks een perfecte uptime. Om een ​​kers op de taart te zetten, is de reactietijd constant laag, waardoor het niet alleen een van de beste hosts is die we hebben gebruikt in termen van uptime, maar ook een van de meest responsieve.

Samenvattend: GreenGeeks heeft het allemaal. De prijsplannen zijn bij verlenging iets hoger dan normaal, maar in totaal liggen de prijzen nog steeds binnen een redelijk normaal bereik voor shared hosting. In ruil daarvoor krijg je een hoop functies en ongelooflijke prestaties. En het is vrij milieuvriendelijk – een makkelijke eerste plaats. Je kunt een meer diepgaande recensie van GreenGeeks hier lezen.

Voordelen

 • Uitstekende prestaties: perfecte uptime en zeer lage reactietijden.
 • Veel functies en een genereuze toewijzing van middelen, vanaf het eerste niveau.
 • Uniek milieuvriendelijk!

Nadelen

 • Voor sommige van de betere functies zijn betaalde add-ons vereist. Dit is geen grote fout en de plannen van GreenGeeks zijn sowieso beter uitgerust dan de plannen van de meeste andere hosts, maar het kan vervelend zijn.
 • Vernieuwingsprijzen zijn hoger dan normaal, zelfs als de initiële prijzen lager of standaard zijn.

Bezoek GreenGeeks

2. Bluehost

bluehost bannerVan alle namen op deze lijst is Bluehost waarschijnlijk het populairst. Het is een van de meest populaire hosts in de grote competities van hosting: sinds 2003 beheert Bluehost meer dan 2 miljoen websites en heeft honderden ondersteunend personeel klaar voor gebruik.

Ik zie de grote aantrekkingskracht van Bluehost als een over het algemeen geweldige webhost die gebruiksvriendelijk is. Het presteert goed, de prijs is over het algemeen standaard en het heeft een groot gebruiksgemak en klantenondersteuning.

bluehost gedeelde webhostingHoewel de opslagruimte niet onbeperkt is, zoals bij GreenGeeks, wil ik u herinneren aan de eerder genoemde analogie van het appartement: als iedereen met een gedeeld hostingaccount besloot zoveel mogelijk opslagruimte te gebruiken omdat het “onbeperkt” is , ‘Zou het hele gedeelde hostingplatform niet werken.

Dus ja, Bluehost beperkt je technisch gezien, maar praktisch gezien zijn de opslagtoeslagen vrij genereus, vooral voor een instapaccount. Bovendien is het SSD-opslag, geen HD-opslag.

Daarnaast krijg je onbeperkte bandbreedte, standaard SSL, een inbegrepen domein, enkele geparkeerde domeinen en één website. Hogere niveaus krijgen meer van alles, plus marketingaanbiedingen en wat back-up van de site.

Deze functies zijn eerlijk gezegd genereus genoeg voor de meeste gebruikers, ook al ziet het er op papier niet zo indrukwekkend uit. Dat gezegd hebbende, denk ik dat Bluehost een beetje genereuzer zou kunnen zijn om enkele van zijn kleinere concurrenten bij te houden, zoals GreenGeeks of FastComet (dat komt eraan!). Het zou leuk zijn om bijvoorbeeld back-ups of meer websites voor accounts op instapniveau op te nemen.

Iets wat Bluehost bijzonder goed doet, is gebruiksvriendelijkheid. Hoewel alle hosts op deze lijst fundamenteel eenvoudig te gebruiken zijn, is Bluehost hier bijzonder sterk. De websitebouwer is intuïtief en Bluehost heeft er genoeg vertrouwen in dat u het gratis op hun website kunt proberen.

De algehele lay-out en accountbeheer is zeer gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk. Bovendien is de klantenondersteuning uitstekend: vertegenwoordigers zijn erg behulpzaam en de kennisbasis is uitgebreid.

Bluehost-ondersteuningsbronnenWat de uptime betreft, staat Bluehost niet op nummer één. Bluehost is er echter altijd in geslaagd om zelfs in het slechtste geval boven de 99,9% uptime te blijven en is meestal beter dan dat.

uptime van bluehostHoewel de uptime niet altijd perfect is, zijn de reactietijden altijd geweldig. Zelfs de hogere cijfers staan ​​nog steeds aan de betere kant van het sectorgemiddelde.

Omdat Bluehost een geweldige host is met een redelijke prijs, goede prestaties, solide functies en veel gebruiksgemak en ondersteuning, heeft het onze tweede plaats verdiend. Nog steeds benieuwd naar Bluehost? We hebben je gedekt.

Voordelen

 • Hoewel de eerste laag voor de eerste termijn duurder is dan normaal, zijn de tweede en derde laag betaalbaar voor de eerste termijn en hebben ze standaardprijzen voor volgende termijnen.
 • De uptime is over het algemeen redelijk goed en de reactietijden zijn uitstekend.
 • Over het algemeen goede toewijzing van middelen.
 • Bluehost is heel gemakkelijk te gebruiken en is geweldig voor beginners. Zelfs voor middelgrote of goed geïnformeerde klanten stroomlijnt Bluehost de zaken.
 • Uniek goede klantenondersteuning.

Nadelen

 • De prijzen zijn over het algemeen goed, maar het eerste niveau is voor de eerste termijn aan de duurdere kant. De verlengingsprijs is echter vrij standaard.
 • Uptime is meestal goed, maar af en toe kan het een beetje onder de maat zijn.
 • Ja, functies en bronnen zijn over het algemeen goed, maar sommige dingen kunnen naar mijn mening aan het tweede of derde niveau worden toegevoegd om concurrenten met veel functies bij te houden.

Bezoek Bluehost

3. FastComet

fastcomet bannerFastComet is een van mijn favoriete opties voor webhosting. Waarom? Omdat FastComet het enige grote hostingbedrijf is dat geen aanzienlijk hogere verlengingsprijzen heeft. Gewoonlijk met webhosting, zal uw eerste dienstjaar een paar dollar per maand zijn, maar het tweede jaar daarna zal de maandelijkse prijs enorm stijgen, soms zelfs verdubbelen.

Dit is jammer, maar zo universeel dat u er weinig aan kunt doen … tenzij u FastComet gebruikt, waardoor uw verlengingsprijs gewoon hetzelfde blijft als uw oorspronkelijke aankoopprijs! Ja, zelfs als ze later de standaardprijzen wijzigen.

Dit betekent vermoedelijk dat hun initiële maandelijkse prijs hoger is dan gemiddeld, toch? Nee, niet echt. FastComet begint bij $ 2,95, wat aan de onderkant van het gemiddelde ligt, en strekt zich uit over drie niveaus tot $ 5,95.

fastcomet planU krijgt vrijwel elke functie die gebruikelijk is bij andere hosts, evenals sommige op instapniveau die doorgaans zijn gereserveerd voor duurdere accounts bij andere bedrijven. Bijvoorbeeld FastCloud
heeft onbeperkte e-mailaccounts, onbeperkte databases, onbeperkte FTP-accounts, BitNinja Server Security, gratis CloudFlare CDN, SSL en dagelijkse back-ups.

Hogere niveaus hebben privé DNS-opties, een herstelbeheerder met 1 klik, verdubbelen of verdrievoudigen de CPU en RAM, betere SSL en nog veel meer. De hogere niveaus hebben alles wat je nodig hebt, maar het feit dat de initiële prijs de vernieuwingsprijs is, maakt alles zoveel beter.

Bovendien, naar mijn ervaring, is FastComet gemakkelijk te gebruiken, heeft het geweldige klantenondersteuning en goede beveiliging. Wat is het probleem? Voor mensen die gedeelde hostingopties willen, is FastComet niet het toppunt? Het is tenslotte gemakkelijk het beste koopje qua functies en prijs.

Hoewel FastComet een geweldige deal is, schiet het tekort op het belangrijkste item in hosting: de daadwerkelijke hosting! FastComet is over het algemeen prima, maar in mijn ervaring was de uptime een beetje slechter dan sommige van de andere hier, en de reactietijd was aanzienlijk en consistent langzamer dan andere topopties.

uptime van fastcometHet goede ding is dat FastComet de zaken op 99,9% hield, maar nogmaals, deze scores zijn niet zo uitstekend als sommige van de andere hier. Hoewel de responstijd en uptime niet het einde van de wereld zijn, doet het me denken dat FastComet niet de beste is voor diegenen die sterk prioriteit geven aan prestaties.

Maar voor iedereen die deze cijfers wil riskeren en op zoek is naar een zeer kosteneffectieve oplossing, zal FastComet waarschijnlijk uw nummer één keuze zijn. Als u eerst meer wilt weten, bevat onze FastComet-beoordeling meer informatie, plus een nog langere uptime-record om uit te checken.

Voordelen

 • Uitstekende budgetoptie voor diegenen die consistent een laag bedrag willen uitgeven zonder functies op te offeren.
 • Zeer stabiele prijsstelling en productverpakking.
 • Sterke set features, zeker voor de prijs. Met name de instapoptie is een van de best uitgeruste first-tier webhostingpakketten die ik heb gezien.

Nadelen

 • Uptime en reactietijden zijn niet zo goed als sommige van de andere opties hier.
 • Sommige opslaglimieten zelfs op hogere niveaus.

Bezoek FastComet

4. SiteGround


Van alle opties hier, denk ik dat SiteGround een van de meest gewaardeerde is. Het heeft een echt solide reputatie en alle soorten website-eigenaren lijken het leuk te vinden.

Een deel van de reden waarom het wordt gerespecteerd, is het feit dat het, hoewel het enorm is, onafhankelijk eigendom is van:siteground over het bedrijf

Dit betekent dat er, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bluehost, geen conglomeraat bovenaan staat.

En zoals je kunt zien, is het afhandelen van meer dan 2 miljoen domeinen een behoorlijk groot aantal. Zeker, SiteGround moet iets goed doen, goed?
Nou, ik zou het zeggen.

Maar ik weet wat u denkt: is SiteGround duur of te duur? Laten we eerst eens kijken:siteground plan

Ik heb veel goede dingen te zeggen over SiteGround, maar ik moet eerst eerlijk zijn: de prijsstelling is niet bepaald ‘goedkoop’.

Voordat ik er op inga, wil ik even verduidelijken: je krijgt veel dingen met SiteGround, en dat maakt de prijs niet al te slecht. In het algemeen zullen bedrijven niet een paar dollar per maand inhouden als de pro’s het waard zijn.

Maar voor mensen die de goedkoopste beschikbare host nodig hebben – wat meestal individuen en hobbyisten betekent – is SiteGround dat waarschijnlijk niet. De vanafprijzen voor de plannen zijn iets hoger dan gemiddeld.

Maar de verlengingsprijzen zijn ook aan de hogere kant van het gemiddelde – zelfs het goedkoopste SiteGround-abonnement kan een beetje prijzig zijn in vergelijking met sommige van de andere budgethosts.

Maar prijs is eigenlijk maar een deel van het plaatje. Een van de geweldige voordelen van SiteGround is de functieset die daarbij hoort:
siteground essentiële functie
Zoals u kunt zien, zijn de ‘essentiële functies’ – die elk plan krijgt – redelijk goed. Het verkeer is onbeperkt, er zijn onbeperkte MySQL-databases, gratis SSL, gratis e-mailaccounts en een gratis sitebouwer.

Zelfs als je denkt dat dat een beetje basic is, is gratis CloudFlare CDN indrukwekkend. CloudFlare CDN kan de prestaties en laadtijden voor bezoekers over de hele wereld echt verbeteren.

En dagelijkse back-ups zijn geweldig, vooral als je bedenkt dat zoveel hosts alleen wekelijkse of maandelijkse back-ups hebben voor instapplannen.

Dat zijn nog maar de essentiële zaken. De volgende twee niveaus krijgen premiumfuncties:
siteground-functie
Die het vooral gemakkelijker maken om uw site in te stellen en de prestaties te verbeteren. De geeky-functies zijn vergelijkbaar, omdat ze de prestaties verbeteren en ook PCI-compliance bieden (waarmee u online transacties veilig kunt verwerken).

De keerzijde van dit alles zijn natuurlijk de opslaglimieten. Realistisch gezien heeft gedeelde webhosting WEL beperkte opslag, zelfs als uw hostingplan zegt dat u onbeperkte opslag hebt.

Dus voor SiteGround is een limiet van 10 GB niet zo erg als het in eerste instantie lijkt. Het is eigenlijk best realistisch: de meeste mensen met een instapmodel gebruiken niet meer dan 10 GB. Maar ik vind het nog steeds jammer dat ze daar de limiet hebben. Aan de positieve kant is het SSD-opslag (die beter presteert)!

Een belangrijke opmerking over SiteGround: het is echt geweldig voor WordPress. WordPress.org beveelt SiteGround zelfs samen met twee andere hosts aan als het beste voor WordPress-hosting.

Dit komt omdat SiteGround, behalve dat het betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, veel functies heeft die het opzetten of overdragen van WordPress-sites veel gemakkelijker maken. Dat is dus een bijzondere kracht van SiteGround.

Afgezien daarvan is SiteGround vrij eenvoudig te gebruiken (zelfs als u WordPress niet gebruikt) en heeft het geweldige klantenondersteuning. Dus SiteGround doet het over het algemeen goed op de meeste gebieden, inclusief functies – de enige problemen tot nu toe zijn de prijs en opslaglimieten.

Er is nog iets waar we naar moeten kijken: uptime natuurlijk. Omdat SiteGround misschien goed wordt ontvangen, is gedeelde hosting overal vatbaar voor uitval en slechte prestaties. Dus hier is hoe SiteGround voor mij heeft gedaan:
siteground test site
In mijn metingen heeft SiteGround UITSTEKEND gepresteerd. Niet perfect, maar het komt aardig in de buurt. En niet alleen is de uptime over het algemeen super hoog, de reactietijden zijn behoorlijk.
Natuurlijk niet zo laag als ik zou willen, maar niet aan de hogere kant die ik bij andere hosts heb gezien. Ik neem wat ik kan krijgen.

Dus over het algemeen is SiteGround een echt solide webhost en gemakkelijk een van de beste in de branche. De functies zijn redelijk goed, het is geweldig voor WordPress en de prestaties zijn solide.

Het enige echte nadeel is dat SiteGround misschien overdreven is en een beetje te duur voor mensen die goedkope hosts en minder veeleisende websites nodig hebben.

Als je meer wilt weten over SiteGround – je raadt het al! Bekijk onze volledige SiteGround-recensie.

Voordelen

 • Vrij goede functies, over het algemeen. Dagelijkse back-ups en CloudFlare CDN zijn inbegrepen voor ALLE lagen, en de tweede en derde laag hebben nog geavanceerdere functies.
 • SiteGround is bijzonder geschikt voor WordPress-sites.
 • SiteGround is altijd een van de best presterende hosts geweest die ik heb getest, in termen van uptime.

Nadelen

 • Hoger dan gemiddelde startprijzen en hoger dan gemiddelde vernieuwingsprijzen.
 • Upgraden naar een hoger niveau is qua prijs niet onbelangrijk.
 • Opslaglimieten lijken een beetje gierig.

Bezoek SiteGround

5. A2-hosting

Tot dusver was deze lijst een mix van underdogs en enorme namen. A2 Hosting is een andere underdog: we weten de grootte niet precies, maar het is vrij duidelijk dat het niet op één lijn ligt (qua grootte) met Bluehost of SiteGround.

Dus wat brengt A2 Hosting op tafel? Ondanks dat het een relatief kleine naam is, heeft A2 Hosting een vuistslag als het gaat om functies, en hun prijzen zijn redelijk – en ze bieden meer opties dan de meeste bedrijven.

a2 hostingpakketA2 Hosting biedt zowel Linux-abonnementen als Windows-abonnementen.

a2 hosting Windows-abonnementDe prijsverschillen zijn niet al te groot en het is leuk om te zien dat deze opties beschikbaar zijn voor geïnteresseerden. Het verschil tussen Linux- en Windows-servers is een onderwerp voor een andere dag, maar kort: voor de meeste gebruikers die geïnteresseerd zijn in shared hosting, zijn Windows-servers misschien beter voor .net-sites / apps. Meer gevorderde gebruikers met zwaardere behoeften geven misschien om meer geavanceerde redenen de voorkeur aan Windows, maar ik zou Linux voor de meesten van jullie aanraden.

Hoe dan ook, de toewijzing van functies is niet slecht. U begint met één site, onbeperkte opslag en overdracht, plus gratis SSL, maar helaas slechts vijf databases. Het tweede niveau is redelijk betaalbaar, zelfs inclusief de verlengingsprijs, en beperkt geen middelen.

Op papier klinkt het niet al te indrukwekkend, maar A2 Hosting heeft veel extra protocollen en beveiligingsfuncties voor webhosting die standaard zijn inbegrepen. Bovendien heeft A2 Hosting veel beschikbare add-ons en upgrades.

De grootste hiervan is de “Turbo” -upgrade (zie de lijst met functies hierboven), die de prestaties enorm verbetert. Afgezien daarvan zijn er diverse en kleinere upgrade-opties beschikbaar.

a2 hostingfunctiesWat gebruiksgemak of klantenondersteuning betreft, zou je kunnen denken dat A2 Hosting lijdt vanwege het kleine formaat. Gelukkig is dit niet het geval. Hoewel ik A2 Hosting niet super gebruiksvriendelijk vind, is het ook niet moeilijk te gebruiken of te leren.

De vertegenwoordigers zijn over het algemeen goed en reageren tijdig, maar het is niets dat ik als uitstekend zou beschouwen. De kennisbank is vrij onopvallend, maar nog steeds nuttig. Dat is oké, de ondersteuning van A2 is nog steeds goed genoeg om de klus te klaren.

De keerzijde hiervan is dat A2 Hosting iets beter is voor meer gevorderde gebruikers. Het is ontwikkelaarsvriendelijk en is goed voor mensen met zeer specifieke ideeën over hun hostingbehoeften. Het is in één woord meegaand en zeer aanpasbaar.

A2 Hosting heeft veel opties om de prestaties te verbeteren. Deze zijn redelijk betaalbaar als je geïnteresseerd bent en kunnen je site een boost geven. Ik was echter meer geïnteresseerd in de prestaties op basisniveau, zonder de upgrades.

a2 hosting-uptimeAh … ja, een beetje ongelukkig hier. De zonnige kant? A2 Hosting is er grotendeels in geslaagd boven de uptime van 99,9% te blijven. Het nadeel? Het is zeer inconsistent om boven de 99,95% -grens te blijven en een maand zelfs gedaald tot het laagste punt van 99,8%.

Bovendien zijn de reactietijden consistent behoorlijk hoog. Dit betekent dat A2 Hosting een beetje een risico vormt voor diegenen die echt rekenen op kwaliteit uptime en responstijd. Als deze dingen minder prioriteit voor u hebben, dan kan A2 Hosting een geweldige optie zijn, maar het is misschien geen goed idee als u op zoek bent naar e-commerce oplossingen, tenzij u geïnteresseerd bent in het toevoegen van upgrades.

Maar upgrades mogen geen verplicht onderdeel zijn om uw servicefunctie te laten functioneren, daarom is A2, ondanks dat het over het algemeen solide en goed is als u alles gebruikt wat ze bieden, op de laatste plaats. Laat u echter niet misleiden, het is nog steeds goed voor webhosting (en andere soorten hosting, als u nieuwsgierig bent).

Bovendien heeft het altijd geld-terug-garantie als je je service niet leuk vindt!

Voordelen

 • Geweldig voor gebruikers die opties willen: er is de keuze tussen Linux- en Windows-abonnementen en de vele beschikbare upgrades.
 • A2 Hosting kan goed presteren als u de infrastructuur en upgrades volledig gebruikt. Bovendien zijn de upgrades vaak betaalbaar.
 • Met het oog op die laatste twee punten is A2 Hosting bijzonder goed voor diegenen die anticiperen op de noodzaak van schaalvergroting, maar toch binnen een betaalbare webhostingstructuur willen blijven.
 • A2 Hosting is ontwikkelaarsvriendelijk: het ondersteunt veel scripts en maakt het zelfs gemakkelijk voor ontwikkelaars om direct aan de slag te gaan.

Nadelen

 • Derde tier-prijzen zijn een beetje duur bij verlenging, hoewel het niets gek is.
 • Gemiddelde klantenondersteuning en gebruiksgemak. Goed genoeg, maar niets uitzonderlijks.
 • Prestaties zijn niet geweldig op basisniveau (zonder upgrades, met standaardfuncties).

Bezoek A2 Hosting

Conclusie

Wauw! Hoewel het vinden van de beste webhosting in het begin misschien ontmoedigend was, heeft deze lijst hopelijk geholpen om de zaken te vereenvoudigen. Om er zeker van te zijn dat we op hetzelfde spoor zitten, en om er zeker van te zijn dat u de beste hosting-fit kunt vinden, herhaal ik een paar dingen.

Bekijk eerst alle dingen waar we naar keken. Als het gaat om prijs en functies, vergeet dan niet om op de vernieuwingsprijzen te letten; welke functies zijn voor altijd gratis inbegrepen, en wat kosten na het eerste jaar; plus welke functies realistisch noodzakelijk zijn. Hoeveel opslagruimte heb je echt nodig?

Afgezien van het prioriteren van deze aspecten van prijzen en functies, is het erg belangrijk om aandacht te besteden aan prestaties. Zelfs als u geen bedrijf bent of niet hoopt geld te verdienen met uw site, heeft u waarschijnlijk interesse in een site die actief is, toch?

Hier bij Hosting Pill bieden we een aantal gratis tools aan die u mogelijk handig vindt voor dit gebied. In plaats van te betalen voor een uptime-calculator, bekijk de onze terwijl u verschillende webhosts uitprobeert.

U kunt ook onze website-downcheck gebruiken. Het is zo simpel als de naam klinkt: voer gewoon de URL van uw site in en controleer of de site offline is, alleen voor u of voor iedereen!

Het testen van de hosts waarin u geïnteresseerd bent, is misschien een beetje te veel werk, dus u kunt hier ook onze uptime-metingen bekijken. Alle hosts die we meten, zijn hier, niet alleen de hosts op deze lijst!

Zoals deze lijst er nu uitziet, denk ik dat het een redelijk goed begin is. Al deze hosts zijn geweldige opties voor webhosting, maar elk heeft zijn eigen sterke punten.

GreenGeeks is het eerste jaar betaalbaar en daarna een beetje duurder, maar biedt een heleboel functies, heeft geweldige prestaties en is milieuvriendelijk.

Bluehost is waarschijnlijk de beste allrounder: prijzen en functies zijn goed, de prestaties zijn erg goed en blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en klantenondersteuning.

FastComet heeft ook een goede klantenondersteuning, maar de grootste kracht is het fenomenale koopje dat het biedt: tonnen functies voor lage prijzen die bij verlenging niet hoger worden. Het enige probleem? De prestaties zijn niet zo goed als Bluehost en GreenGeeks.

SiteGround biedt voordelige hosting voor de eerste termijn en heeft daarna een standaard prijsstelling. Het is niet uitstekend qua functies, maar heeft echt goede prestaties voor zijn prijs en eenvoud, plus een persoonlijke assistent-functie die een leuke touch is.

A2 Hosting, op de vijfde plaats, is geweldig voor bedrijven die upgrades willen doen voor geweldige prestaties en voor diegenen die technischer denken over hun webhostingbehoeften, maar het is niet zo geweldig voor mensen die alleen op zoek zijn naar budgetopties (zoals individuen en hobbyisten) ).

Je kunt deze allemaal minimaal dertig dagen proberen, en in sommige gevallen langer, dus wacht niet. Goede hosting!

beste webhosting infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map