CloudWays Review (2020): alles wat u moet weten voordat u het koopt

Overzicht van CloudWays

Als je managed cloud hosting wilt verkennen, dan is CloudWays een optie die je gewoon niet kunt negeren.


Zoals de naam al doet vermoeden, ondersteunt CloudWays een reeks cloudgebaseerde hosting. Het is gevestigd in Malta en werd voor het eerst gestart in 2011.

Van daaruit heeft CloudWays veel van zijn diensten vernieuwd en aanzienlijke vooruitgang geboekt om het stokje van cloudgebaseerde hostingproviders te leiden.

Ik ontdekte dat CloudWays een lijst met veelzijdige services biedt.

Om er maar een paar te noemen, CloudWays ondersteunt WordPress-hosting, Magento-hosting, PHP-hosting, Laravel-hosting, Drupal-hosting, Joomla-hosting, WooCommerce-hosting en PrestaShop-hosting.

De volledig beheerde hosting zorgt voor hoge snelheid, hoge prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging en infrastructuurgestuurde services. Hier zijn meerdere cloudinfrastructuurproviders beschikbaar.

Dit lijkt interessant, nietwaar? Wacht, er is meer aan de hand.

Wacht, er is meer aan de hand.

Uptime en betrouwbaarheid

CloudWays wordt volledig aangedreven door een cloudgebaseerde infrastructuur. Tot mijn ongeloof zorgt CloudWays voor een bijna 100% uptime.

Uit wat verder onderzoek naar hun infrastructuur bleek dat CloudWays speciale resources biedt die de prestaties kunnen maximaliseren.

cloudways-functiesHet heeft de klok rond monitoring die ervoor zorgt dat de servers constant worden bewaakt. CloudWays heeft automatisch herstellende beheerde servers. Wanneer er problemen zijn, worden de servers automatisch opnieuw opgestart.

cloudways pro's

Ik vond dit vooral geruststellend omdat ik me niet steeds hoef af te vragen of mijn site plotseling zou uitvallen.

De redundante en zelfherstellende infrastructuur maakt de services betrouwbaarder. Er worden continu en automatisch back-ups gemaakt. Dit is ook mogelijk met back-ups op aanvraag.

Over het algemeen zou ik zeggen dat als het gaat om uptime en betrouwbaarheid CloudWays de meeste belangrijke aspecten behandelt die maar heel weinig hostingdiensten doen.

Prestatie

Cloudgebaseerde services leveren betere prestaties, wat een bekend feit is. CloudWays geeft echter zowel goede prestaties als snelheid.

Hoewel ik al heb gesproken over hun uptime, wil ik wat licht werpen op de prestaties van CloudWays.

De toegewijde middelen samen met een goed gebouwd caching-mechanisme zorgen voor stabiele prestaties. CloudWays gebruikt Redis, wat de prestaties van de database verbetert.
cloudways-functies

De andere componenten zoals Apache, Nginx, Varnish zorgen voor betere prestaties. Voor WordPress-hosting gebruikt het Breeze, een plug-in die betere prestaties kan leveren met efficiënte caching.

Dit is wat ik noem een ​​goede mix van technologiegedreven componenten die zijn toegevoegd om de juiste prestaties te leveren.

Ingebouwde CloudWays CDN wordt gebruikt met SSD-schijven om de prestaties te verbeteren. Voor PHP-omgevingen maakt het PHP-FPM mogelijk, wat de laadtijden in een op PHP gebaseerde omgeving verbetert.

De servers binnen de CloudWays-infrastructuur worden continu geoptimaliseerd om een ​​hogere snelheid en betere prestaties te bieden.

Ten slotte wil ik benadrukken dat CloudWays zeer intelligent verschillende technologieën gebruikt om een ​​hogere snelheid en betere prestaties te bieden.

Veiligheid

Als we het hebben over cloudgebaseerde systemen, kunnen we de beveiliging gewoon niet negeren. Dus hoe goed is CloudWays qua beveiliging?

Om te beginnen biedt CloudWays speciale firewalls op OS-niveau. Het maakt 1-klik Let’s Encrypt SSL-installatie mogelijk.

gewijd os

Ik ben het ermee eens dat dit basisbeveiligingsfuncties zijn. CloudWays biedt echter wat meer beveiligingsfuncties.

Enkele andere beveiligingsfuncties zijn IP-whitelisting om toegang tot SSH en SFTP mogelijk te maken. Het besturingssysteem en de firmware worden voortdurend geüpgraded met beveiligingspatches.

U kunt een extra beveiligingslaag toevoegen door hun tweefactorauthenticatie te gebruiken.

Ik geef toe dat een goede set beveiligingsfuncties CloudWays via cloudinfrastructuur beveiligt.

Hoe gemakkelijk is CloudWays te gebruiken?

Laat me vervolgens uw meer details geven over het CloudWays-dashboard.

Met CloudWays kunt u gebruik maken van de gratis proefperiode van 3 dagen die na verificatie wordt geactiveerd. Aan de slag gaan met hun dashboard is eenvoudig.

Op een hoger niveau vond ik dit eenvoudig.

Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende cloud providers te kiezen. Daarnaast kunt u het aanpassen op basis van uw behoefte.

Cloudways-dashboard

U kunt kiezen uit verschillende serverlocaties. Vanaf hier kunt u add-ons in- of uitschakelen.

Dashboard-add-ons

Met het dashboard kunt u applicaties, servers beheren en teams en projecten maken voor een betere samenwerking.

cloudways dashboardNiet veel hostingproviders beschouwen teamsamenwerking en als deze functie in het dashboard is ingebed, is CloudWays een goede optie.

Met de CloudWays WordPress Migrator kunt u snel meerdere WordPress-websites migreren. CloudWays biedt u een aparte staging-omgeving die kan worden gekloond.

Over het algemeen is mijn ervaring met CloudWays dat het eenvoudige, innovatieve en kant-en-klare functies heeft die zijn ingeschakeld in het dashboard en dat dit allemaal gemakkelijk te gebruiken is.

Klantenservice

CloudWays heeft een 24/7 live chat. Ik heb hun live chat-optie geprobeerd. Dit is inderdaad de klok rond en de klantenservicemedewerker geeft snel antwoord op alle vragen.

Om verder te verkennen, heb ik hun livechatoptie geprobeerd en dit is even aantrekkelijk.

cloudways Live Chat

Het heeft ook een 24/7 ticketsysteem waarmee u tickets voor uw vragen kunt toevoegen. CloudWays wordt ondersteund met een uitgebreide kennisbank die een breed scala aan onderwerpen omvat.

CloudWays wordt ondersteund met goede community-ondersteuning. Als u nog steeds meer ondersteuning wilt vinden, heeft CloudWays zijn eigen veldexperts die gebruikers helpen met migratie, installatie, probleemoplossing en upgrades.

Na CloudWays te hebben gebruikt, merkte ik nooit dat ik verwoed op zoek was naar tutorials of handleidingen. Het is allemaal direct beschikbaar.

CloudWays biedt CloudwaysBot-kanalen die meerdere meldingen kunnen bieden

CloudWays Bot

Plannen en prijzen

De meeste gebruikers vinden dat dedicated managed cloud-based hosting altijd duur zal zijn of liever niet erg budgetvriendelijk. In tegenstelling tot wat wordt aangenomen, is CloudWays in veel opzichten zeker budgetvriendelijk.

Laat me dit beter uitleggen door hun prijsmodel te illustreren.

CloudWays houdt een strategie Pay as you Go, wat betekent dat u alleen betaalt voor de middelen die u verbruikt. De add-ons, migratie, ondersteuning is inbegrepen in de service.

Het heeft geen vergrendelingsperiode en u kunt uw toepassingen onbeperkt schalen. Met de plannen kunt u kiezen tussen de verschillende cloudproviders.

Deze configuraties zijn volledig aanpasbaar, waardoor ze effectief geprijsd blijven.

Cloudways-plannen

Kenmerken

CloudWays biedt u de meeste basis- en veel andere functies. Het heeft een gratis proefversie, gratis migratie, 24/7 ondersteuning en ondersteuning met CloudwaysBot-kanalen.

Het bevat meerdere add-ons, zoals Rackspace-e-mail, SMTP, DNS, applicatie-upgrade, Cloudways API, om er maar een paar te noemen.

De ondersteuning voor meerdere hosting is een punt dat ik al heb benadrukt.

CloudWays heeft back-up en herstel met één klik, cron job manager, WP-CLI vooraf geïnstalleerd en goede ondersteuning voor samenwerking bij het maken van workflows.

cloudways-functies

Over het algemeen zou ik willen benadrukken dat CloudWays niet overdreven veel functies bevat, maar tegelijkertijd nuttige basis- en geavanceerde functies biedt.

Overzicht

CloudWays biedt een aantal onverslaanbare functies. De budgetvriendelijke aanpak waarbij u moet betalen voor wat u gebruikt, is zeker een functie die u niet mag missen.

Met zijn managed cloud hosting kunt u niet alleen gebruik maken van de hosting, maar ook van verschillende add-ons die zonder extra kosten komen.

Voordelen

 • Configureerbare servers
 • Goede beveiligingsfuncties
 • Klantenservice 24 uur per dag
 • Betaalbare plannen
 • Ondersteunt meerdere hosting

Nadelen

 • Het aanmelden en verifiëren is tijdrovend
 • Heeft geen traditioneel cPanel, in tegenstelling tot de meeste hostingplatforms
 • Vereist enige technische basiskennis om hun cloudhosting te kunnen gebruiken

Ons oordeel

CloudWays biedt 24/7 ondersteuning, gratis proefversie, gratis migratie en tal van andere functies. De servers kunnen naar wens worden geconfigureerd.

Schalen van bestaande infrastructuur is eenvoudig met CloudWays. De nieuwste infrastructuurtechnologieën bieden een goede combinatie van snelheid en beveiliging.

Als het gaat om uptime, prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging, is CloudWays een goede optie en het proberen waard. Zonder enige twijfel is CloudWays een keuze die u niet mag missen.

Probeer CloudWays

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map