De beste Joomla-hostingproviders van 2020

Wanneer je zoekt naar Content Management Systeem, kom je vaak WordPress of Joomla tegen.


Joomla is nog een andere keuze van een open source content management systeem om webcontent te publiceren. Het wordt beschouwd als het op één na meest gebruikte CMS na WordPress.

Joomla werd voor het eerst gelanceerd op 17 augustus 2005 en is geschreven in PHP.

Aan de achterkant gebruikt Joomla objectgeoriënteerde programmering en bevat functies zoals RSS-feed, caching, internationalisering om er maar een paar te noemen.

Het pleit ervoor dat Joomla meer dan 8000 gratis en commerciële extensies ondersteunt.

Voordat ik op de details van de beste Joomla-hosting inga, wil ik een kort overzicht geven van wat er anders is tussen Joomla en WordPress.

Joomla v / s WordPress:

Zowel WordPress als Joomla zijn open source CMS-platforms en kunnen niet onafhankelijk werken.

Beide vereisen een webserver of meer specifiek moet u een hostingplatform kiezen.

Gebruiksgemak: beide platforms zijn gemakkelijk te gebruiken. Het cPanel van WordPress heeft eenvoudige navigatie en alle apps ondersteunen installatie met één klik. Met Joomla is het cPanel echter eenvoudig als u eerdere ervaring met webontwikkeling heeft.

Thema’s en plug-ins: WordPress biedt een goede verzameling thema’s en verschillende plug-ins met handige functies.

Joomla loopt niet ver achter op WordPress. Joomla heeft minder sjablonen en extensies, maar is even goed voor een e-commerce website, CMS als voor blogs.

joomla vs wordpress

CMS: Bloggen is iets waar WordPress bekend om staat. WordPress heeft een eenvoudig te gebruiken visuele editor die kan worden gebruikt door blogger, marketingexpert om de inhoud te beheren.

Joomla is ontworpen voor complexe webontwikkeling. Hoewel Joomla blogmogelijkheden heeft, lijkt Joomla op de lange termijn een complexere keuze voor bloggen.

Ondersteuning: WordPress is het meest populaire CMS en dit is een van de redenen voor de enorme bronnen die beschikbaar zijn voor WordPress. Dit varieert van video’s, tutorials en community-hulp.

Hoewel Joomla minder populair is in vergelijking met WordPress, heeft Joomla nog steeds een actieve community-ondersteuning. Daarnaast biedt Joomla ook verschillende video’s en tutorials over verschillende onderwerpen.

Zowel Joomla als WordPress nemen beveiliging als topprioriteit en bieden regelmatige updates samen met beveiligingsplug-ins. Evenzo bieden beide ingebouwde meertalige ondersteuning.

Laat me vervolgens de beste Joomla-hostingopties voor uw website bieden.

hostingpilBeste Joomla-hostingproviders

 1. Rochen
 2. Bluehost
 3. Hostinger
 4. SiteGround
 5. HostGator

1. Rochen

rochen jhoomla hosting

Rochen ondersteunt meer dan 150 applicaties waaronder WordPress, Joomla, Drupal en Magento.

Rochen heeft een Green Mountain Energy-certificaat voor zijn milieuvriendelijke technologiepraktijk.

De webhost werd voor het eerst gelanceerd in 2000 en heeft zijn hoofdkantoor in Dundee, Schotland, VK. Het is Rochen de officiële webhostingpartner van Joomla.

Uptime:

Rochen werkt vanuit meerdere datacenters in de VS en het VK. Het biedt een redundante server om ervoor te zorgen dat het maximale uptime behoudt.

Over hun diensten biedt Rochen geen specifieke uptime-garantie. Hun premium webhosting garandeert echter een uptime van 99,9%.

In het geval dat de uptime lager is dan 99,9%, biedt Rochen kredieten aan haar klant op basis van de servicevoorwaarden.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Rochen biedt verschillende redundante servers die worden gebruikt in het geval van storingen. Het ondersteunt automatische serverfailover. CloudLinux OS wordt in elke server gebruikt om een ​​hoge mate van betrouwbaarheid te bieden.

De services bieden een WAF (Web Application Firewall) die bescherming biedt tegen SQL-injectie, CSS-aanvallen en andere veelvoorkomende kwetsbaarheden.

Rochen joomla hosting functies

Rochen biedt automatische back-up met zijn plan.

Rochen biedt sitesegregatie samen met SSL- en malwarebescherming.

Back-upservice:

Rochen ondersteunt kluisback-up. Bestanden en database kunnen op elk moment gemakkelijk worden hersteld.

Rochen Vault Backups joomla hosting

Uw Joomla-website kan gemakkelijk worden teruggedraaid naar een eerdere datum.

Rochen heeft automatische dagelijkse back-ups en kan de afgelopen 30 dagen worden hersteld. Gebruikers kunnen deze back-ups op elk moment downloaden van het cPanel.

Plannen:

Rochen biedt 4 verschillende betalingsplannen: maandelijks, 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar. Het goedkoopste driejarenplan begint bij $ 4,95 / maand. Dit ondersteunt één site.

Rochen Joomla hostingplannen

Voor meerdere websites is de laagste prijs $ 7,95 / maand voor een periode van 3 jaar. In beide gevallen is de verlenging iets hoger dan de vanafprijs.

Als je begint, krijg je korting, waardoor de eerste prijs lager is dan de verlengingen. Dus als u een jaarabonnement kiest, betaalt u in eerste instantie $ 76,77 en de verlenging is $ 83,40.

Klantenservice:

Rochen biedt een aparte ondersteuning voor verkoop en andere vragen. Verkoopondersteuning is niet 24/7 beschikbaar, maar de andere ondersteuning is 24/7 beschikbaar.

Over de website zou je geen aparte speciale helpsectie of tutorials vinden. Dit is iets dat hier ontbreekt. U kunt hun klantenondersteuning ook bereiken via e-mail of ze kunnen u bellen.

rochen chat joomla hosting

Hoewel ze beweren 24/7 ondersteuning te hebben, is deze alleen toegankelijk als u zich bij Rochel hebt geregistreerd.

De algemene klantenondersteuning is niet altijd snel toegankelijk en is beperkt tot alleen geregistreerde gebruikers.

Bezoek Rochen

2. Bluehost

bluehost Banner

Bluehost is een naam die je niet mag missen in deze lijst. Bluehost is populair en wordt veel gebruikt en gaat verder dan WordPress en biedt ook Joomla-hostingservices.

Bluehost is geschikt voor meer dan 2 miljoen domeinen en behoort tot de top 20 hostingplatforms. Dit biedt zeker ook opwindende functies voor Joomla-hosting.

Uptime:

Als een van de meest gebruikte hostingplatforms, zorgt Bluehost ervoor dat het een goede uptime behoudt. Dit blijkt uit de infrastructuur die het heeft aangelegd.

Bluehost biedt voldoende hardware-back-up om een ​​naadloze, ononderbroken hostingervaring te garanderen. Ik gebruik Bluehost en heb hun uptime gecontroleerd.

uptime van bluehost

De opgenomen uptime-statistieken voor BlueHost kunt u hier bekijken.

Over het algemeen zult u merken dat Bluehost een consistente uptime biedt en een goede reactietijd behoudt.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Bluehost levert diensten die zorgen voor voldoende infrastructuurredundantie. Dit zorgt voor het behoud van betrouwbare services en een goede uptime.

bluehost Betrouwbaarheid en beveiliging

Bluehost neemt SSL op in elk plan. Geavanceerdere plannen omvatten Spam Experts, CodeGuard Basic, SiteLock-beveiliging en domeinprivacy. Hoewel dit niet is opgenomen in het basisplan, kan het tegen afzonderlijke prijzen worden gebruikt.

Over het algemeen biedt Bluehost een goede mix van betrouwbare services samen met basisbeveiliging.

Back-upservice:

Bluehost biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Naast betrouwbare services biedt Bluehost ook back-upservices.

De basisplannen bevatten CodeGuard Basic niet, maar kunnen afzonderlijk worden gekocht. Geavanceerdere plannen bevatten echter CodeGuard Basic, dat helpt bij back-up- en herstelservices.

Plannen:

Bluehost ondersteunt gedeelde Joomla-hosting. Hier zijn 3 plannen beschikbaar. Het meest eenvoudige abonnement begint bij $ 2,95 / maand. Het plusplan begint bij $ 5,45 / maand en het keuze plusplan begint bij $ 5,45 / maand.

bluehost-plannen

Alle 3 plannen hebben een iets hogere prijs voor verlenging. Afgezien hiervan kunnen extra beveiligingsservices of back-upservices worden gebruikt tegen afzonderlijke prijzen.

Klantenservice:

Bluehost loopt niet achter op het gebied van klantenondersteuning. Met een enorm klantenbestand heeft het zeker een goede klantenondersteuning.

De klantenondersteuning is bereikbaar via e-mail, telefoon, tickets of livechat. De live chat is apart voor nieuwe en bestaande klanten.

Evenzo kunt u de chat over verschillende onderwerpen scheiden.

bluehost Ondersteuning

U kunt ook de kennisbank raadplegen voor meer informatie. De kennisbank bevat een breed scala aan onderwerpen, veelgestelde vragen en blogs.

Veelgestelde vragen over bluehost

De klantenondersteuning van Bluehost helpt u bij het vinden van de juiste informatie en is gemakkelijk te gebruiken.

Bezoek BlueHost

3. Hostinger

hostinger joomla hosting

Hostinger ondersteunt Joomla-hosting samen met andere hostings. Het werd gelanceerd in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Kaunas, Litouwen.

Het bedrijf maakt gebruik van cloudgebaseerde hosting en garandeert een uptime van 99,9%. Biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Uptime:

Hostinger garandeert een uptime van 99,9%. De servers zijn geoptimaliseerd om aanzienlijke prestaties te leveren.

Ik volg ook de prestaties van de Hostinger-server via mijn testwebsite op Hostinger.

Uptime van hostinger

Dit is vergelijkbaar met wat ze garanderen. Volledige gegevens voor Uptime vindt u hier.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Met Hostinger worden de configuraties verdubbeld naarmate het plan hoger wordt. Het biedt SSD bij elk plan.

SSL is opgenomen als onderdeel van het duurdere plan. Evenzo is gegevensback-up alleen beschikbaar voor het hogere plan.

Voor de basisplannen kunt u levenslang SSL toevoegen voor $ 11,99. U kunt dagelijkse back-up toevoegen voor $ 2,09 / maand en CloudFlare-bescherming voor $ 7,50 voor het leven.

Back-upservice:

Hostinger ondersteunt back-upservices die optioneel zijn als onderdeel van de basisplannen. Het businessplan omvat dagelijkse back-upservices.

Dagelijkse backup hostinger joomla hosting

De dagelijkse back-up omvat bestanden, gegevens, database en e-mails. Restauratie kan worden uitgevoerd via het bedieningspaneel.

Plannen:

Hostinger heeft 3 verschillende plannen: Starter, Premium, Business. De eerste prijs voor elk hiervan is respectievelijk $ 0,80 / maand, $ 2,15 / maand en $ 3,45 / maand.

Hostinger Joomla Hosting Plannen

De eerste prijs is inclusief minimaal 50% korting voor alle plannen. De verlengingen voor alle plannen zijn hoger.

Elk van deze abonnementen wordt verlengd tegen een prijs van respectievelijk $ 7,99 / maand, $ 11,95 / maand en $ 15,95 / maand.

Klantenservice:

Hostinger heeft een speciale zelfstudiegedeelte over meerdere onderwerpen met betrekking tot hosting. Je kunt ook hun livechat gebruiken of een ticket verhogen.

De ondersteuning bestaat echter alleen voor betaalde klanten. Dus als u geen Hostinger-klant bent, kunt u geen contact met hen opnemen via live chat.

hostinger live chat joomla hosting

Tegen een afzonderlijke prijsstelling heeft het ook een prioriteitsondersteuning.

Bezoek Hostinger

4. SiteGround

siteground joomla hosting

SiteGround heeft een scala aan ondersteuning voor hostingservices en omvat op Joomla gebaseerde hosting. Het is gestart in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije.

Het is geschikt voor meer dan 1.000.000 domeinen wereldwijd en heeft datacenters verspreid over Singapore, Nederland, de VS en het VK.

Uptime:

SiteGround gebruikt de nieuwste snelheidstechnologieën met SSD om aanzienlijke prestaties en uptime te garanderen. Het biedt een uptime-garantie van 99,9%.

Om uptime te meten & snelheid van de hostingservers van SiteGround, ik heb een domein gekocht van SiteGround.

Het zorgt voor een goede uptime.

siteground uptime

De opgenomen uptime-statistieken voor SiteGround kunt u hier bekijken.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

SiteGround heeft 4 datacenters waaruit u kunt kiezen. SSL en HTTPs worden ondersteund in elk plan.

Het basisplan ondersteunt gratis CloudFlare CDN en gratis dagelijkse back-up. Ook ondersteund is een jHackGuard-plug-in.

siteground beveiliging joomla hosting

Joomla SuperCacher is inbegrepen als onderdeel van het meer geavanceerde plan.

Back-upservice:

SiteGround biedt back-upservices met al zijn plannen. Al zijn plannen bevatten gratis back-up. Restauratieservice is echter niet inbegrepen in het basisplan.

backup door siteground joomla hosting

De andere plannen ondersteunen gratis back-upherstel. Het meest geavanceerde plan omvat OnDemand-back-upherstel.

Plannen:

SiteGround heeft 3 Joomla-hostingplannen – StartUp, GrowBig en GoGeek. De prijzen voor elk van deze abonnementen zijn respectievelijk $ 3,95 / maand, $ 5,95 / maand en $ 11,95 / maand.

SiteGround Joomla Hosting Plannen

De plannen beginnen aanvankelijk tegen een betaalbare prijs. De verlengingen zijn echter duurder. Het StartUp-abonnement wordt verlengd voor $ 11,95 / maand. Het GrowBig-abonnement wordt verlengd met $ 19,95 / maand en het GoGeek-abonnement wordt verlengd met $ 34,95 / maand.

Over een langere periode lijken de plannen duurder.

Klantenservice:

SiteGround ondersteunt verkoopchat en is ook telefonisch bereikbaar. Het zet zich in voor een 24/7 ondersteuning zonder wachttijd. Tickets kunnen in minder dan 10 minuten worden opgelost, dat is iets wat ze vastleggen.

siteground chat voor joomla hosting

Dus ik heb hun live chat-optie verkend. De wachttijd was minder dan 60 seconden. De klantenservicemedewerker gaf snel informatie.

Bezoek SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla hosting

HostGator is een ander populair hostingplatform en maakt toevallig deel uit van Endurance International Group. Het herbergt meer dan 9 miljoen domeinen en ondersteunt meer dan 400.000 klanten.

HostGator is voor het eerst gestart in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Houston, Texas, VS. HostGator is een van de weinige Green Hosting-oplossingen op de markt.

Uptime:

HostGator garandeert een uptime van 99,9%. Het biedt onbeperkte schijfruimte met onbeperkte bandbreedte.

Hoewel dit iets is waar ze zich voor inzetten, heb ik de uptime vastgelegd via mijn testwebsite op HostGator.

hostgator-uptime

U kunt hier de laatste uptime bekijken.

Over het algemeen heeft het een goede uptime behalve in augustus, waar het een lichte dip heeft genomen.

Betrouwbaarheid en beveiliging:

Gratis SSL is inbegrepen bij elk abonnement. Hieraan toevoegen omvat ook een gratis SSL-upgrade.

Met HostGator kunt u direct back-ups maken. Bovendien kunt u kiezen voor SiteLock-bewaking tegen een afzonderlijke prijs.

De plannen omvatten ook Spam Assassin- en Hotlink-bescherming.

hostgator joomla hostingbeveiliging

HostGator biedt met wachtwoord beveiligde mappen.

Back-upservice:

HostGator biedt back-upservices. U kunt op elk moment een back-up maken met het cPanel. Na voltooiing van de back-up zou u een downloadbare link ontvangen.

Evenzo kan restauratie ook op elk moment worden uitgevoerd. Site Backup kan worden geselecteerd tegen een prijs van $ 2 / maand en moet elk jaar worden vernieuwd.

hostgator joomla hosting back-up

Dit zorgt voor een dagelijkse geautomatiseerde back-up van bestanden en database. Dit wordt mogelijk gemaakt door CodeGuard.

Plannen:

HostGator ondersteunt 3 verschillende plannen: Hatchling, Baby en Business. De initiële prijzen voor deze plannen zijn – respectievelijk $ 3,95 / maand, $ 5,95 / maand en $ 5,95 / maand.

HostGator Joomla Hosting Plannen

Deze prijzen zijn voor de langetermijnplannen van 36 maanden. De vernieuwingen zijn hoger geprijsd in vergelijking met de initiële prijsstelling.

De verlenging voor het Hatchling-abonnement is $ 6,95 / maand. Evenzo wordt het Baby-abonnement verlengd voor $ 9,95 / maand en het Business-abonnement voor $ 14,95 / maand.

Klantenservice:

HostGator heeft veel ondersteunende tutorials, waaronder video-tutorials. U kunt hun klantenondersteuning bereiken via live chat of e-mail.

Het biedt 24/7/365 ondersteuning. De website bevat ook een speciaal HostGator-forum.

Ik heb hun live chat-optie geprobeerd.

hostgator joomla hosting-chat 1

De chat begon vrijwel onmiddellijk en de medewerker van de klantenservice gaf wat snelle informatie.

Bezoek HostGator

CONCLUSIE:

Alle bovengenoemde opties voor Joomla-hosting zijn op een bepaalde manier verschillend. Dus op een bepaalde manier heeft elk hostingplatform zijn eigen positieve aspecten, samen met tekortkomingen.

Wat gemeenschappelijk is, is een goede uptime, back-upservices en hogere verlengingspercentages in vergelijking met de eerste prijs.

In bepaalde gevallen, zoals HostGator, worden Hostinger-back-upservices afzonderlijk in rekening gebracht op basis van het plan dat u kiest.

SiteGround en HostGator bieden de klok rond klantenondersteuning voor iedereen, die ontbreekt in het andere hostingplatform.

Op het gebied van beveiliging bieden alle hostingplatforms goede ondersteuning.

Hoewel Hostinger en HostGator niet alle beveiligingsfuncties bieden als onderdeel van het plan, kan hier nog voor worden gekozen.

Als het gaat om functies, terwijl deze allemaal rijk zijn aan functies, bieden Rochen en BlueHost een reeks door ontwikkelaars ondersteunde functies.

Eindelijk doorgaan naar het budgetvriendelijke aspect. Elk van deze heeft een betaalbare initiële prijs.

Als het echter gaat om het verschil tussen de initiële prijs en de prijs voor verlenging, is Rochen op de lange termijn een betaalbare optie.

Bovendien is Rochen de officiële partner voor Joomla, wat het een gunstige optie maakt voor Joomla-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map