De beste Node.js-hostingproviders van 2020

Node.js is een relatief nieuwere technologie en is overal populair, vooral in webontwikkeling. Het heeft verschillende voordelen en waarschijnlijk is dat ook een van de redenen waarom de populariteit toeneemt.


Node.js werd voor het eerst gelanceerd in 2009 en heeft zijn stabiele nieuwste versie uitgebracht in 2018.

Met Node.js kan een enkel verenigd platform worden gebruikt voor zowel de client als server-side scripting. Enkele van de topmerken zijn – GoDaddy, Groupon, LinkedIn, Netflix, Microsoft, PayPal, Yahoo, Walmart om er maar een paar te noemen.

Waarom zou je gebruiken?

Nou, als je nog steeds denkt of Node.js nuttig is; laat me je dan een paar voordelen geven van het gebruik van Node.js.

Zeker, Node.js is een trending-technologie en biedt een nieuw perspectief voor webontwikkeling.

 • Node.js is lichtgewicht, krachtig, efficiënt en snel
 • Gebruikers kunnen één uniforme taal hebben voor volledige webontwikkeling, in tegenstelling tot de traditionele benadering waarbij één taal wordt gebruikt voor ontwikkeling aan clientzijde en een andere voor ontwikkeling aan serverzijde.
 • Node.js heeft geen steile leercurve. Als het eenmaal is geleerd, kan dit gemakkelijk worden gebruikt voor een volledige website-ontwikkeling.
 • De ontwikkeling met Node.js is eenvoudig en wordt dankzij de lichtheid van de technologie ook enorm versneld. Er zijn verschillende open source JS-tools beschikbaar
 • Node.js heeft een enorme community-ondersteuning die op regelmatige tijdstippen een groot aantal open source JS-tools biedt.
 • De technologie is gebouwd voor schaalbare omgevingen. Het is de meest geschikte technologiekeuze voor microservice-architectuur. Het is gemakkelijk om nieuwe modules toe te voegen aan de app-logica.
 • Node.js heeft een snellere reactietijd. Het creëert een beperkt aantal threads terwijl een groot aantal gelijktijdige verzoeken wordt afgehandeld. Hierdoor worden er minder middelen ingezet en zijn de responstijden sneller.
 • Node.js kan op bijna alle platforms werken, zoals Windows, Unix, MacOS, FreeBSD en nog veel meer.

Terwijl u van plan bent om u aan te passen aan Node.js, moet u ook de beste Node.js-provider op de markt kennen.

Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan en deze lijst met gratis en betaalde Node.js-hostingproviders samengesteld.

Hier hebben we rang gegeven op basis van onze ervaring.

De beste Node.js-hosting van 2020

Node.js-hosting
Opslag
Bandbreedte
Prijs / maand.
Mijn score
SmarteraspOnbeperktOnbeperkt$ 2,95★★★★★
A2-hostingOnbeperktOnbeperkt$ 3,92★★★★
Bisend10 GB SSD50 GB$ 2,95★★★★
FastcometSSD van 15 GBOnbepaald$ 2,95★★★★
SiteGround480 GB SSD10TB$ 269,00★★★★

Laten we zonder verder oponthoud een gedetailleerde beoordeling van elke Node.js-hosting bekijken.

Via dit bericht zal ik je door de verschillende best passende Node.js-providers leiden.

Beste waarde Node.js-hosts Algemeen (5) | Gratis Node.js Host (3)

Laat me dit beginnen door de 5 beste Node.js-hosting te bieden.

1. Smarterasp.net

smarterasp-logo Smarterasp.net, beter bekend als ASP.net-hosting, biedt ook Node.js-hostingservices.

Dit werd voor het eerst gelanceerd in 1999 en heeft een klantenbestand van meer dan 343, 196. Op elk moment kunt u vanuit het cPanel Node.js-hosting inschakelen.

Hier is het Smarterasp.net Node.js Plan inclusief:
Smarterasp.net nodjs plan

Het basisabonnement en de meest geavanceerde abonnementen bevatten de meeste functies. Ze verschillen alleen in configuratie.

Met het basisplan ontvangt u algemene hostingfuncties, Windows-specifieke hostingfuncties, MySQL en scripting om er maar een paar te noemen.

Hun technische configuratie omvat-

 • Windows 2016/2012-functies zoals IIS 10.X, IIS 8.X-toegang
 • Ondersteuning voor MySQL en MSSQL. MSSQL 2016, 2014, 2012, 2008 ondersteund
 • E-mailhostingfuncties zoals webmail, SMTP, POP3, IMAP en andere essentiële functies
 • Ondersteuning voor scripts die verschillende functies bevat, samen met node.js
 • Diverse voorgeïnstalleerde componenten zoals PHPMailer, CDO, JMail en andere

Smarterasp.net-functies:

Snelheid en betrouwbaarheid – Smarterasp.net biedt aanzienlijke snelheid. Het heeft SSD applicatie server cloud, SSD File storage cloud, CloudFlare CDN.

Het garandeert ook een uptime van 99,9%.

Gratis proefperiode – U kunt hun gratis hostingservices uitproberen voor een proefperiode van 30 dagen. Dit omvat ook gratis proefondersteuning die 24/7 beschikbaar is. Bij de proef krijgt u ook een tijdelijke domeinnaam.

Als je het deelt, krijg je een extra tegoed van 30 dagen. In totaal kunt u een gratis proefperiode van 60 dagen krijgen. In tegenstelling tot andere Node.js-hostingplatforms, biedt Smarterasp.net u een lange proefperiode om de functies en toegankelijkheid ervan te verkennen.

Add-on-ondersteuning – Smarterasp.net heeft een lijst met installatie met één klik voor verschillende apps. Weinigen hiervan zijn Acquia Drupal, Umbraco, DasBlog, BlogEngine.net en nog veel meer.

Ook inbegrepen zijn verschillende vooraf geïnstalleerde componenten. Dit omvat- PHPMailer, JMail, ADO.net, CDO, FSO en verschillende andere.

Beveiliging – Smarterasp.net heeft een firewall om het verkeer te beschermen. Afgezien hiervan heeft het antivirus- en antispambeveiliging. Inbegrepen is automatische gegevensback-up.

Het voldoet aan SSAE 16 SOC 2 Type 2-conformiteit.

Klantondersteuning Smarterasp.net:

Smarterasp.net heeft een grote verzameling kennisbanken en tutorials op haar website. Je kunt ze bereiken via live chat, e-mail, telefoon en tickets. Er is ook een gedeelte van de website gewijd aan de FAQ.

Hun livechat is extreem snel en reageert. U zou bijna onmiddellijk een antwoord krijgen. Ook heeft de medewerker van de klantenservice een aantal snelle referentielinks vanaf de website verstrekt.

SMARTA ~ 1

Ga aan de slag met SmarterASP.NET

2. A2-hosting

a2-hosting-logoOm te beginnen wil ik het hebben over A2 Hosting voor Node.js-hosting.

Het werd voor het eerst gelanceerd in 2001 en biedt ondersteuning voor op Linux en Windows gebaseerde hosting.

A2 Hosting heeft een breed scala aan ontwikkelaarsvriendelijke functionaliteiten, speciaal ontworpen voor Node.js hosting.

A2-hosting biedt 3 verschillende hostingplannen-

Kenmerken
LITE<
SNEL
TURBO
OpslagOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
SSL & SSDVrijVrijVrij
ControlepaneelcPanelcPanelcPanel
Aantal sites1OnbeperktOnbeperkt
Prijs$ 3,92 / maand$ 4,90 / maand$ 9,31 / mnd

Bekijk hier de volledige Node.js-plannen van A2 Hosting..

Met het basisabonnement krijg je ondersteuning voor 1 website, onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte. Nou niet alleen dit, je kunt altijd je geld terugkrijgen.

Andere dingen die u leuk vindt, zijn onder meer: ​​onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht, cPanel-toegang, 25 e-mailadressen, 5 MySQL-databases, 1 domein, 5 subdomeinen en 25 geparkeerde domeinen.

Hun technische configuraties ondersteunen-

 • RAID 10-opslag
 • SSD voor besturingssysteem, database en bestanden
 • Turbo-server ondersteunt 20 keer hogere snelheid voor Turbo-plan
 • 1 x 2,1 GHz tot 2 x 2,1 GHz kernen
 • CloudFlare gratis CDN
 • Minimaal 12 Core Server
 • Minimaal 64 GB RAM-server

A2 Hosting-functie:

Snelheid – In termen van snelheid is A2-hosting snel vanwege de infrastructuur en het extra voordeel van Node.js-hosting.

a2hosting-snelheid

A2 Hosting server snelheidstest – A +. Krediet: Bitcatcha

De CloudFlare CDN, samen met een minimale 12-kernserver en een minimale 64 GB RAM-server dragen bij aan de snelheid.

Betrouwbaarheid en uptime – A2 Hosting garandeert een uptime van 99,9%. Het heeft een viervoudig redundant netwerk met een evenwichtig aantal accounts in elke server. Dit helpt om de belasting op elke server in evenwicht te brengen, waardoor hun services betrouwbaarder worden.

A2 Hosting heeft redundante kracht, samen met vakkundig afgestemde servers. Dit alles wordt gecombineerd met 24/7 netwerkmonitoring.

Ontwikkelaarsfuncties – A2 Hosting heeft een brede ondersteuning voor verschillende technische specificaties. Dus als je technisch onderlegd bent en meerdere technologieën wilt uitproberen, is dit een goede keuze.

Het ondersteunt meerdere PHP-versies. Ondersteunt 5 databases of onbeperkte databases, gebaseerd op het gekozen plan.

Ondersteunt MySQL 5.6-database, PostgreSQL 9.6, SSH, Rsync, Node.js, Apache 2.4, Git, CVS, Subversion en Mercurial. A2 Hosting ondersteunt daarnaast ook Python 2.6, 2.7, 3,2, Ruby 1.8, PERL 5.10, FTP en SSL.

Configuratiescherm – Het cPanel in A2 Hosting is gebruiksvriendelijk. Dit biedt meertalige ondersteuning. The Softaculous ondersteunt de één-klik installatie van verschillende apps. Het cPanel ondersteunt snelle installatie van Google-apps samen met een webgebaseerde bestandsbeheerder.a2hosting-CPANEL

Met het cPanel krijg je toegang tot meerdere e-commerce functionaliteiten. U kunt met één klik installeren voor Magento, OpenCart, PrestaShop, AbanteCart. Andere populaire instellingen met één klik zijn: WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, phpBB en SMF.

Analyse – A2 Hosting heeft een goede collectie voor e-commerce en analyse. Hiermee hebt u toegang tot onbewerkte logbestanden, Webalizer-bezoekersstatistieken en AWStats. U kunt websitestatistieken en bezoekersstatistieken analyseren.

Als onderdeel van website-promotie krijgt u gratis Bing- en Yahoo-advertentietegoeden, neemt u contact op met de proefversie van Email Marketing en wordt de website binnen 24 uur op Google vermeld.

A2 Hosting klantenondersteuning:

A2 Hosting is bereikbaar via telefoon, e-mail, tickets en live chat. Er is een aparte ondersteuning om vragen over bestaande services te beantwoorden. Afgezien hiervan is er ondersteuning voor verkoop en facturering. Het garandeert een 24/7 klantenondersteuning.

Hun website heeft een speciale kennisbank die verschillende onderwerpen behandelt. Onderwerpen zijn onder meer installatiehandleidingen, cPanel-gids en verschillende andere onderwerpen.

Om dit verder te onderzoeken, heb ik hun livechatoptie geprobeerd. De live chat was bijna onmiddellijk en de medewerker van de klantenservice gaf antwoord op elke vraag.

A2HOST-chat

Ga aan de slag met A2 Hosting

3. Bisend

Bisend-logoBisend werd voor het eerst gelanceerd in 2011. Het is populair vanwege zijn ASP.net-hosting en biedt Node.js-hostingservices.

Bisend staat bekend om het gebruik van de nieuwste technologie, flexibele prijzen en klantenondersteuning.

Het heeft 3 verschillende prijsopties-

Kenmerken
Standaard
Pro
Bedrijf
Opslag10 GB SSDOnbeperkte SSDOnbeperkte SSD
Bandbreedte50 GBOnbeperktOnbeperkt
Emailaccounts50100Onbeperkt
Aantal sites15Onbeperkt
Prijs$ 2,95 / maand$ 5,45 / maand$ 9,95 / mnd

Bekijk hier de volledige Node.js-plannen van Bisend Hosting..

Al deze plannen zijn exclusief voor Node.js-hosting. Het basisplan maakt gebruik van standaardservers. Inbegrepen is een gratis SSL bij dit plan. Het ondersteunt Plesk onyx voor eenvoudig beheer.

De technische specificaties zijn inbegrepen-

 • Ondersteuning van SSD-schijfruimte tussen 10 GB en onbeperkt op basis van het plan
 • 50 GB tot onbeperkte bandbreedte
 • De plannen omvatten standaardserver, 2x snellere servers en 4x snellere servers
 • Twee datacenters: de Verenigde Staten en Hong Kong
 • Ondersteunt PHP 7.x, MySQL 5.6

Bisend-functies:

Snelheid – Bisend heeft een goede snelheid om Node.js-hosting te ondersteunen. Het heeft volledige SSD-gestuurde opslag. De servers zijn 24 kernen en hebben ongeveer 64 GB geheugen, wat een goede snelheid en hoge prestaties biedt.bisend

Bisend Hosting server snelheidstest – A +. Krediet: Bitcatcha

Add-ons – De Plesk onyx is gemakkelijk te gebruiken en biedt installatie met één klik aan verschillende apps. U kunt vanaf hier eenvoudig Node.js-applicaties toevoegen.

Dit biedt ondersteuning voor verschillende WordPress-toolkits. U kunt vanaf hier eenvoudig een back-up maken en herstellen. U kunt de WordPress-site overzetten, WordPress-thema’s, broncodes en plug-ins automatisch bijwerken.

Geld-terug: Bisend biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is ook inbegrepen voor Node.js-hosting.

Beveiliging: Bisend biedt automatische back-ups van gegevens. Het heeft ook antivirus- en antispambeveiliging. Dit voorkomt het hacken van websites.
Ook inbegrepen is het SSL-certificaat.

Bisend-klantenondersteuning:

De website heeft een blogsectie die tevens dient als kennisbank. Ook inbegrepen is een FAQ. Daarnaast kun je ze bereiken via live chat, telefoon, e-mail of door een ticket op te halen.

Ik heb hun livechatoptie geprobeerd en het is extreem snel. Ze garanderen 24/7 ondersteuning en dit is waar. De klantenservicemedewerker gaf snel enkele details aan de vragen.BISEND ~ 1

Ga aan de slag met Bisend

4. Fastcomet

fastcomet-logo-VOOR-BOUWERFastComet werd 9 jaar geleden voor het eerst gelanceerd en lanceerde in 2013 een openbare cloudhostingservice. Het heeft meer dan 45.000 klanten in 83 landen.

FastComet integreert de nieuwste technologie om hoge snelheid en prestaties te bieden.

FastComet heeft 3 verschillende plannen:

Kenmerken
FastCloud
FastCloud Plus
FastCloud Extra
OpslagSSD van 15 GBSSD van 25 GB35 GB SSD
BandbreedteOnbepaaldOnbepaaldOnbepaald
CPU-kernen2 kernen4 kernen6 kernen
RAM2 GB3 GB6 GB
Aantal sites1OnbeperktOnbeperkt
Prijs$ 2,95 / maand$ 4,45 p.m.$ 5,95 / maand

Bekijk hier de volledige Node.js-abonnementen van FastComet Hosting..

Met het basisabonnement krijg je 15 GB SSD-opslag, 2 GB RAM en onbeperkt verkeer. Het basisplan begint bij $ 2,95 / maand en heeft een verlenging van $ 9,95 / maand.

Hun technische configuratie ondersteunt-

 • 15 GB tot 35 GB SSD-opslag
 • 2 kernen aan 6 kernen
 • 2 GB tot 6 GB RAM
 • Gratis DNS-beheer
 • Bash, Python, Perl, MySQL-ondersteuning

FastComet-functies:

Prijzen – FastComet heeft een zeer betaalbare prijs. Het basisplan begint bij $ 2,95 per maand. Als u om wat voor reden dan ook denkt dat uw Node.js-website meer bronnen nodig heeft, kunt u upgraden naar een hoger plan dat $ 5,95 / maand kost.

Snelheid – Snelheid is zeker een extra voordeel dat u krijgt met FastComet. Onnodig te zeggen dat het gebruik maakt van de nieuwste technologie om hoge prestaties en betrouwbare services te bieden, samen met een hoge snelheid.fastcomet snelheid

FastComet Hosting server snelheidstest – A +. Krediet: Bitcatcha

Het omvat CloudFlare CDN, JavaScript-bundeling, browseroptimalisatie, cache-headeroptimalisatie, gzip, verliesloze gegevenscompressie, asynchrone laden van bronnen voor optimale prestaties.

Beveiliging – Beveiliging is iets dat FastComet hoge prioriteit geeft. Het heeft de meeste essentiële beveiligingsfuncties als onderdeel van het plan. Dit omvat netwerkfirewall, webapplicatiefirewall, brute-force bescherming.

Bovendien bevatten alle hostingplannen een gratis Content Delivery Network (Cloudflare CDN).

fastcomet ssd

Andere inbegrepen beveiligingsfuncties zijn Malwarebescherming, Wachtwoordbeveiliging, tweefactorauthenticatie, BitNinja-serverbeveiliging, accountisolatie, CageFS-beveiliging. De plannen voor Node.js-hosting omvatten dagelijkse back-ups en constante serverbewaking.

Gratis proefversie – FastComet heeft een geld-terug-garantie van 45 dagen voor alle plannen. Daarnaast ontvang je voor Node.js-hosting ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

Dit is onderdeel van alleen de Node.js-hosting en stelt gebruikers in staat om hun website uit te proberen via Node.js-hosting voordat ze zich committeren aan een specifiek plan.

Klantenondersteuning FastComet:

FastComet heeft goede klantenondersteuning via e-mail, livechat en telefoon. Het biedt 24/7 ondersteuning. Op hun website vindt u verschillende nuttige bronnen en gratis tutorials die u kunnen helpen bij het lanceren van uw website.

Ik heb hun live chat-optie geprobeerd. Dit is extreem snel en de klantenservicemedewerker gaf snel wat handige informatie.fastcomet nodejs-chat

Ga aan de slag met FastComet

5. SiteGround

siteground-logoEen ander bekend Node.js-hostingplatform is SiteGround.

SiteGround werd voor het eerst gelanceerd in 2004 en bedient wereldwijd meer dan 1.000.000 domeinen.

Dit hoofdkantoor is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

De Node.js wordt alleen ondersteund via dedicated servers en niet op gedeelde servers.

SiteGround Node.js-hosting heeft drie plannen-

Kenmerken
Binnenkomst
Kracht
Super kracht
Opslag480 GB SSDSSD van 960 GB2×960 GB SSD
Bandbreedte10TB10TB10TB
CPU-kernen4 CPU4 CPU4 CPU
RAM16 GB DDR332 GB DDR364 GB DDR3
CPU-cache8 MB8 MB8 MB
Prijs$ 269,00$ 349,00 / maand$ 729,00 / mnd

Bekijk hier de volledige Node.js-plannen van SiteGround Hosting..

Omdat dit dedicated hosting is, krijgt u hoge snelheid en prestaties. Het basisplan omvat actieve serverbewaking, gratis CloudFlare CDN, twee gratis speciale IP’s, root-toegang.

Hun technische configuraties ondersteunen:

 • De processorsnelheid varieert tussen 2,00 GHz en 3,50 GHz
 • De plannen ondersteunen 4 Core CPU tot 2 x 6 CPU Core
 • Andere meegeleverde CPU-configuraties zijn 8 CPU-threads tot 2 x 12 CPU-threads
 • RAM-configuratie varieert van 16 GB tot 64 GB DDR3
 • Ondersteunde bandbreedte is 10 TB

SiteGround Hosting-functies:

Snelheid – Aangezien SiteGround dedicated hosting gebruikt voor Node.js, heeft dit een aanzienlijk hoge snelheid. De hoge RAM-configuratie en CloudFlare CDN zorgen ervoor dat uw website een goede snelheid heeft.siteground snelheid

SiteGround Hosting server snelheidstest – A +. Krediet: Bitcatcha

Beveiliging en betrouwbaarheid – SiteGround Node.js-hosting is in alle opzichten betrouwbaar en heeft een constante uptime. Het garandeert een uptime van 99,99%. SiteGround heeft doorgaans een uptime van 100%.

SiteGround heeft goede beveiligingsfuncties en bevat accountisolatie. Het zorgt ervoor dat er regelmatig beveiligingsupdates en patches worden toegepast. Dit heeft ook constante serverbewaking met dagelijkse back-ups.

SiteGround is een van de weinige hostingplatforms met anti-bot AI om brute force-aanvallen te voorkomen.

Add-on-services – SiteGround biedt verschillende add-on-services. Dit omvat volledig beheer van servers en het up-to-date houden van de software.

Andere vooraf geïnstalleerde functies zijn: WHM en cPanel, Exim Mail Server, Softaculous auto installer, 5 PHP-versies, SSH-toegang, 5 gratis dedicated IP’s, privé DNS-server setup.

cPanel – SiteGround heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk cPanel. Dit maakt automatische updates en installatie met één klik van meerdere apps mogelijk. Met behulp van het cPanel kunt u nieuwe functies toevoegen en wijzigingen in de backend aanbrengen.siteground-cpanel

cPanel softaculous maakt installatie met één klik van meerdere apps mogelijk, samen met de eenvoudige installatie van Joomla, WordPress, Magento, PrestaShop en nog veel meer.

SiteGround klantenondersteuning:

SiteGround zorgt ervoor dat tickets, oproepen, chats en e-mails hun klantenondersteuning bereiken. Het heeft ook een speciale blog. Afgezien hiervan kunt u hun geavanceerde expertise gebruiken voor technische hulp.

Ik heb hun live chat-optie geprobeerd. De chat startte minder dan 30 seconden. De klantenondersteuning gaf enkele snelle antwoorden op mijn vragen. Al met al een goede interactie.SITEGR ~ 2

Ga aan de slag met SiteGround

3 GRATIS Node.js-hosting

Laten we vervolgens de gratis hostingopties van node.js bekijken. Om te beginnen zal ik details over Heroku geven.

1. Heroku:

heroku-kaartHeroku is een in de volksmond bekende service op het cloudplatform die verschillende talen ondersteunt, waaronder Node.js.

Het werd voor het eerst gelanceerd in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië, VS. Ondersteunde talen zijn onder meer Java, Scala, Clojure, Python, PHP, Node.js en GO. Heroku heeft verschillende producten.

Heroku: Pros

 • Met Heroku kun je gratis beginnen. In tegenstelling tot andere Node.js-hostingplatforms die een specifieke hostingprijs hebben.
 • Heroku is cloudgebaseerd en heeft een architectuur die hoge snelheid kan ondersteunen. U krijgt hoge snelheid tegen lage kosten
 • Het ondersteunt geoptimaliseerde en effectieve opslag. Iets dat nodig is voor Node.js-hosting. Het biedt een geoptimaliseerde combinatie van CPU, RAM en SSD
 • Heroku is gemakkelijk om mee te beginnen en heeft voldoende documentatieondersteuning, vooral voor meer technische gebruikers
 • Geschikt voor Node.js-websites met weinig verkeer

Heroku: Cons

 • Prijzen voor het afhandelen van veel verkeer zijn duur
 • Complex voor beginners
 • Weinig klantenondersteuning

2. RedHat OpenShift:

rode HoedDit is een product van RedHat voor implementatie van op containers gebaseerde software.

Het werd voor het eerst gelanceerd in 2011 en is open source. Het heeft meerdere modelgebaseerde architecturen.

RedHat OpenShift: Pros

 • Gratis voor weinig verkeer. Voor beheersbaar verkeer is dit een betaalbare optie
 • Biedt enorme community-ondersteuning
 • Snel te bouwen en te implementeren
 • Ondersteunt eenvoudig het schalen van applicaties
 • De architectuur ondersteunt multicores om hoge snelheden te bieden.
 • Biedt kennisbank en ondersteunende literatuur voor Node.js-hosting

RedHat OpenShift: Cons

 • Het heeft een steile leercurve. Meer geschikt voor gevorderde gebruikers
 • Geen live chat-optie om snel contact op te nemen met klantenondersteuning

3. Openode:

opennodeOpenode is een speciale Node.js-hostingservice. Het is een cloudgebaseerde hosting.

Dit is open source en biedt community-ondersteuning.

Met de Sandbox kunt u meerdere implementaties hebben.

Openode: voors

 • Openode heeft betaalbare prijzen, zelfs als u niet voor een sandbox kiest
 • Biedt gemeenschapsondersteuning
 • Het heeft voldoende documentatieondersteuning via zijn officiële website
 • Flexibele abonnementen met betaalbare prijzen
 • Biedt ondersteuning voor applicatie-schaalbaarheid

Openode: Cons

 • Steile leercurve. Vereist enige coderingsinspanningen
 • Heeft geen directe live chat-ondersteuning

CONCLUSIE:

Node.js is trending technologie en velen migreren bij voorkeur naar Node.js. Node.js heeft meer middelen nodig in termen van geheugen en opslag in vergelijking met conventionele vormen van hosting.

Door deze beoordeling heb ik u 5 betaalde Node.js-hostingopties gegeven, samen met 3 bekende gratis Node.js-hostingopties.

Welnu, hoewel de gratis services verschillende voordelen hebben, is het nadeel een gebrek aan klantenondersteuning en de complexiteit om aan de slag te gaan.

Dit vereist iets meer technische expertise en diepgaande kennis van de materie. Absoluut geen keuze als u uw website in een zeer beperkt tijdsbestek wilt hebben.

De andere betaalde opties zoals SiteGround zijn duurder vanwege de speciale infrastructuur die ze ondersteunen voor Node.js-hosting. Dit is een goede keuze voor een vrij grootschalige website, op voorwaarde dat het budget geen beperking is.

Smarterasp.net en Bisend zijn relatief goedkoper dan A2 Hosting en FastComet. Het is aan jou welke je zou kiezen.

Hoe dan ook, A2 Hosting en FastComet zijn een geschikte keuze voor Node.js-hosting en bieden een breed scala aan add-on-services. Tussen de twee is FastComet een betere keuze vanwege het budgetvriendelijke plan, de gratis proefoptie en het scala aan beveiligingsfuncties.

Beste knooppunt js hosting infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map