De beste WordPress-thema’s van 2020: meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde collecties

De beste WordPress-thema’s van 2020: meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde collecties

De beste WordPress-thema’s van 2020: meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde collecties

Het bouwen van uw website kan een uitdaging zijn. Alle opties, kleuren en lay-outs; hoe moet je kiezen?


We zijn er om u te helpen!

De 55 beste WordPress-thema’s van 2020 staan ​​tot uw dienst.

Uitgekozen door onze medewerkers om u de beste kans te geven om een ​​prachtige en effectieve website te maken. Onze selecties zijn waardig gebleken vanwege deze drie belangrijkste redenen:

 1. Makkelijk te gebruiken
 2. Flexibel maatwerk en ontwerp
 3. Verhoogde conversieratio voor consumenten!

En nadat u uw WP-thema hebt geselecteerd, raadpleegt u Beginnershandleiding: een WordPress-thema installeren om te leren hoe u uw nieuwe website structureert.

hostingpilBeste WordPress-thema’s in 2020

 1. Boekhouding
 2. Bedrijf
 3. Tandheelkunde
 4. Fitness training
 5. Advocaat
 6. Veelzijdig
 7. Musicus
 8. Pet Trainers
 9. Fotografie
 10. Recept Blogger
 11. Reisblog
 12. Yoga Trainer

Boekhoudkundige WP-thema’s

Wapuula

Wapuula

Wapuula heeft een eigentijds ontwerp en een duidelijke lay-out voor services, blogs en de nieuwste updates. Compleet met Visual Composer voor het bewerken van pagina’s, het maken van uw site is een fluitje van een cent.

Het heeft ook een Mobile First-filosofie, dus uw site zal ook responsief en aantrekkelijk zijn op uw telefoon en tablet!

Haal het hierDemo

Amwal

Amwal

Amwal houdt zakelijke bedrijven in gedachten met zijn diepgaande ontwerpfuncties zoals Page Builder en WordPress Theme-opties voor aangepaste lay-outs.

Natuurlijk wordt WooCommerce ondersteund voor eenvoudige online transacties, en Contact Form 7 helpt u bij het maken van digitale formulieren voor effectief klantbeheer.

Haal het hierDemo

Financiële visie

Financiële visie

Financial Vision is een eersteklas bedrijfssjabloon met een intelligent maatwerkontwerp om de aandacht van uw klant te trekken, zoals het vervolgkeuzemenu voor efficiënte sitenavigatie.

Met functionele apps zoals Bootstrap voor officiële ontwerpen en eenvoudig zoeken op het web, en mobiele verbeteringen voor kijkers onderweg, wordt uw website interactief en winstgevend!

Haal het hierDemo

Momex

Momex

Klein of zakelijk, Memex biedt een eenvoudig zakelijk ontwerp met diepgaande functionaliteit.

Apps zoals Cherry Layouts bieden toegang tot een soepel ontwerp en het delen van sociale media!

Andere functies zoals Favicon voor interactieve knoppen, Live Customizer en Menu Management houden uw website aantrekkelijk en scherp.

Haal het hierDemo

Zakelijke WP-thema’s

Grado WordPress-thema's

Grado

Dit WordPress-thema is geschikt voor elk type bedrijf en kan in het algemeen worden gebruikt.

Deze sjabloon heeft een strak ontwerp en gemakkelijk scrollen. Vloeiende video-achtergrond, eenvoudige lay-out en verbazingwekkende lettertypen om ervoor te zorgen dat uw website er op elke manier perfect uitziet.

Haal het hierDemo

Astra

R.Cole

Stijlvol, professioneel en fris! R.Cole is een vooraanstaand Life Business-thema dat uw primaire producten, diensten en blogposts zoals getuigenissen en onderscheidingen laat zien.

Ontwerp een leiderschap-achtige website met behulp van functies zoals Visual Composer voor eenvoudige aanpassing en kleurveranderingen, en WooCommerce voor efficiënte online transacties.

Haal het hierDemo

Evolueren

Evolueren

Evolve is een multifunctioneel WordPress-thema dat flexibel kan worden gebruikt door iedereen die een WordPress-website wil ontwikkelen. Er zijn twee versies beschikbaar:

De gratis versie: deze versie is beschikbaar in het WordPress-themablok zelf en bestaat uit 13 widgets, 3 schuifregelaars en 12 links naar sociale media en is SEO-vriendelijk.

De betaalde versie: deze versie is beschikbaar tegen een eenmalige betaling van $ 39. U kunt 20 vooraf gebouwde websites met demogegevens krijgen zodra u de plug-in “Demo Awesome” in dit thema installeert. Je krijgt een parallax-functie inbegrepen in deze betaalde versie en vele andere functies, niet inbegrepen in de gratis versie.

Haal het hierDemo

Travel Tour

Travel Tour Pro

Travel Tour Pro is een premium-versie WordPress-thema dat is ontworpen voor reisboekers en touroperators. Het bestaat uit meer dan 600 lettertypen en Breadcrumbs-navigator om naar een bepaalde pagina te gaan.

Dit thema is compatibel met elk weergaveapparaat en kan worden aangepast zonder enige kennis van codering. Je kunt het op meerdere domeinen gebruiken na een eenmalige download.

Haal het hierDemo

HET HETE BEDRIJF

HET HETE BEDRIJF

The Hot Business is een responsief zakelijk WordPress-thema dat is ontwikkeld voor de WordPress-blokkeneditor (Gutenberg). Alle inhoud op de demopagina’s kan worden bewerkt met behulp van de standaard WordPress-blokkeneditor, zonder extra plug-ins voor paginabuilder.

Dit thema bevat 3 varianten van de startpagina: de eerste bevat een statische heldenafbeelding met een call-to-action-knop. De tweede bevat een carrouselelement met verschillende dia’s. De derde homepage heeft een video-achtergrond met tekst en een knop eroverheen.

Live PreviewDemo

Philip James

Philip Jaymes

Uw website zal sterk en krachtig zijn met het webthema Philip Jaymes. Met interactieve apps zoals Live Time Clock en Visual Composer kunt u een krachtige aanwezigheid voor uw site creëren.

Het heeft een uitstekende aanpassing voor achtergronden en tekststijlen, terwijl het nog steeds eenvoudig genoeg is om mobielvriendelijk te zijn!

Haal het hierDemo

Bedrijfsconsulting

Bedrijfsconsulting

Presenteer uw vaardigheden aan uw klanten met het strategisch professionele Business Consultant-thema.

Kies uw lay-outstijl met functies zoals cirkeldiagrammen, achtergrondvideo’s of blogpost om uw services te promoten, en ontwerp coole en aanpasbare bestemmingspagina’s om bezoekers aan te trekken en deze naar klanten te converteren!

Haal het hierDemo

Consultek

Consultek

Consultek is een leuk en modern sjabloon met verschillende opties voor het ontwerpen van homepages, Slider Revolutions voor beeldweergave, zoekmachine-klaar zodat u gevonden kunt worden op Google en MailChimp om uw klanten effectiever te bereiken!

Over het algemeen is het een complete en aanpasbare website die u vandaag kunt gebruiken!

Haal het hierDemo

Moreno

Moreno Modern

Interactief en professioneel, Moreno Modern geeft u toegang tot aangepaste headerontwerpen, Slider Revolution voor uw professionele galerij en Advanced Portfolio en Blog voor uw inhoud en services.

Het geavanceerde paneel is een speciale functie die is opgenomen om u te helpen bij het maken van onderscheidende inhoud, stijl en overgangsontwerpen.

Haal het hierDemo

Tandheelkunde WP-thema’s

Tandarts

Tandarts

Een tandarts is professioneel en opgewaardeerd. Met een trapsgewijze en interactieve startpagina, aangepaste functies en een kunstgalerie wordt uw portfolio stijlvol weergegeven!

Aangedreven door Bootstrap voor geoptimaliseerd webverkeer en Cherry Framework voor aanpasbare apps, is dit WP-thema schaalbaar en zoekmachine vriendelijk.

Haal het hierDemo

Tandheelkunde

Tandheelkunde

Tandheelkunde zorgt voor een levendig ontwerp, met prioritaire apps zoals Visual Composer en Timetable voor een mooie en effectieve lay-out.

WooCommerce is ook een pluspunt en apps zoals Contact Form 7 beheren uw klantgegevens.

Er is zelfs een GRATIS levenslange update voor uw site!

Haal het hierDemo

Smilecare

SmileCare

SmileCare is een goed afgerond thema voor professionals in de gezondheidszorg en tandheelkunde. Met veel ontwerpsjablonen en gespecialiseerde apps zorgt het voor een volledig aanpasbare website.

De mobielvriendelijke verbeteringen maken het schaalbaar en toegankelijk, zodat u apps zoals Revolution Slider kunt gebruiken om te pronken met uw service en testimonial-galerij!

Haal het hierDemo

Tandarts

Tandarts

Tandheelkunde Medische thema’s voor WordPress zoals Dental Clinic gebruiken een systeem van één pagina om uw lay-outs en verschillende kleurenschema’s te presenteren.

Geniet van primaire functies zoals animaties en Content Composer.

En omdat het betaalvriendelijk is, kunt u uw apparaten voor tandheelkundige of medische zorg ook verkopen via uw website.

Haal het hierDemo

Tandarts

Tandheelkundig – medisch multifunctioneel

Dental – Medical Multipurpose biedt een nauwkeurig opgebouwde webpagina voor optimale betrokkenheid. Elementor Page Builder stuurt een sterke boodschap van creativiteit en expertise en levendige paginalay-outs voor een aantrekkelijk beeld.

De filosofie van Mobile-Friendly First maakt het ook voor de ogen gemakkelijker om de website vanaf een kleiner scherm te bekijken.

Haal het hierDemo

Fitnesstraining WP-thema’s

Gymedge

Gym Edge

Stoutmoedig. Edgy. Interactief. Gym Edge is uitgerust met 10 verschillende lay-outs van de startpagina en Visual Composer voor live drag-and-drop-ontwerp.

Speciale functies zijn onder meer lesroosters, trainerweergave en video-tutorials! Het is een krachtig thema voor nieuwe en doorgewinterde fitnessfanaten!

Haal het hierDemo

Fitzeous

Fitzeous

Fitzroy is een van de intelligente personal fitness WordPress-sjablonen die is ontworpen voor stijl en functies.

Gestroomlijnde galerij- en testimonial-pagina’s, flexibele ontwerpen voor homepages en trainerspecifieke plug-ins creëren een mobielvriendelijke interface voor uw on-the-go klanten.

Het is compatibel met WooCommerce, dus u kunt uw lessen en fitnessartikelen online verkopen!

Haal het hierDemo

Gezondheidscoach

Gezondheidscoach

Bent u een gezondheidswerker? Dan is Health Coach de WP-template voor jou.

Interactieve reactieknoppen, samen met grote schuifregelkoppen en nadruk op succesverhalen, zullen uw belangrijkste inhoud laten zien.

Bovendien zal de strategische integratie van sociale media uw nieuwste voordelen en diensten presenteren op uw belangrijkste mediaplatforms.

Haal het hierDemo

Alex Stone

Alex Stone

Geweldig voor tijdschema’s en fitnessschema, het Alex Stone-thema zorgt voor een georganiseerde en professioneel esthetische website.

WPBakery creëert een eenvoudig ontwerp met slepen en neerzetten, en de WooCommerce-plug-in geeft uw klanten toegang tot uw cursussen, training en laatste updates.

De belangrijkste kenmerken zijn pagina’s met meerdere lay-outs en instelbare kleuren en typografie!

Haal het hierDemo

Advocaat WP Thema’s

Justitia

Justitia

Justitia is een van de premium WordPress-thema’s die een legale website van hoge kwaliteit levert, met krachtige plug-ins zoals Elementor en Slider Evolution, voor een eigentijdse stijl.

Vooraf gebouwde pagina’s en de functies van de koptekst helpen bij het gemakkelijk navigeren door webpagina’s, terwijl de zeer aanpasbare kleurenschema’s vrije uitloop bieden voor uw creativiteit op maat.

Haal het hierDemo

Williamson

Williamson

Een website van één pagina met een duidelijke en gedurfde boodschap, M. Williamson heeft een innovatief ontwerp en app-ondersteuning zoals WPBakery, voor een zeer aanpasbare beeld- en videoweergave.

Verkoopt u juridische inhoud of consultaties? WooCommerce is volledig compatibel en is handig voor online transacties.

Haal het hierDemo

Advocaat Basis

Advocaat Basis

Volledig responsieve, meerlagige pagina-opties, met de gratis Master Slider-layout? Lawyer Base is een van de meest haalbare WordPress-sjablonen voor juridische websites.

Het zit boordevol functies zoals Page Builder en Attorney Post Format voor unieke sectieontwerpen, terwijl WooCommerce de online verkoop van uw cursussen en trainingen ondersteunt!

Haal het hierDemo

terecht

Terecht

Justly is creatief direct met zijn voorgrond, schuifregelaars over de volledige lengte en realtime animatieontwerpen. Bouw een mooie en sterke website met Visual Page Builder en schiet je webverkeer omhoog met Bootstrap, alles inbegrepen als aanbevolen apps.

Het is zoekmachinevriendelijk en klaar voor mobiel apparaat! Perfect voor professioneel recht en consulting websites.

Haal het hierDemo

Mensenrechten

Mensenrechten

Wil je een sterke zaak maken? Kies dan voor HumanRights.

De plug-in Drag-and-Drop Builder maakt aangepaste lay-outs en Slider Revolution toont onmisbare afbeeldingen en effecten.

Het is klaar voor vertaling en de geavanceerde thema-opties zorgen voor een opvallende constructie van webpagina’s! Het is een van de veiligste WordPress-thema’s voor bedrijven en recht.

Forbes deed nauwkeurige voorspellingen over muziektrends in 2019 en zei: “Grote labels verliezen hun mojo” en “Streaming verandert songstructuren”.

Dat vertelt ons dat een website van een muzikant, band en zelfs een songwriter moet worden uitgerust met spannende afbeeldingen en inhoud, en nog belangrijker, hoogwaardige geluidsmuziek die live op uw website kan worden gestreamd!

Vervolgens komen onze nieuwste WordPress-thema’s voor muzikanten; en u vertelt ons welke van onze keuzes als uw officiële website hardop zal klinken?

Haal het hierDemo

Multifunctionele WP-thema’s

Mesmerize Restaurant

Betoverend

Mesmerize is een WordPress-thema dat geen specifiek genre heeft, het kan op elke manier worden aangepast. Het heeft een WYSIWYG-editor waarmee u kunt bewerken wanneer u op een van de elementen op de pagina klikt.

Er zijn vooraf ontworpen secties beschikbaar die u helpen de pagina snel op te bouwen. Hiermee kunt u de ontwerpopties zoals achtergronden, koptekstlay-out, grafisch scheidingsteken, overlay en media combineren. Het is een multifunctioneel thema dat voor elk type website of blog kan worden gebruikt.

Haal het hierDemo

Musicus WP-thema’s

Flikkeren

Flikkeren

Flicker is een optimaal WP-thema voor uitbreiding van de muzikale carrière. Het is volledig aanpasbaar, met de Unyson-app om verschillende lay-outs en secties te slepen en neer te zetten.

Hebben we AccessPress genoemd, waarmee je je media-accounts voor je fans kunt instellen en weergeven?

En houd uw abonnees op de hoogte met uw updates via de Mailchimp-app!

Haal het hierDemo

Croma Nika

Nika

Homepage box post, carrouselgalerij voor uw afbeeldingen en Share Post-apps zorgen ervoor dat Nika deel uitmaakt van de muziek WordPress-thema’s die een opvallend ontwerp opleveren.

Aangepaste banners en achtergronden zorgen voor levendige beelden en het is uitgerust met Bootstrap en streaming om uw sitebezoeken te vergroten!

Haal het hierDemo

Musico

Musico

Live belettering met real-time effecten, Musico is een lead-generator met vooraanstaande plug-ins zoals Music Player en Discography-lay-outs voor een opwindende look.

Door te profiteren van de meegeleverde apps zoals Social Media Post en WooCommerce, kan uw website uw concertgalerij presenteren en online geld accepteren.

Haal het hierDemo

MUZIQ

MUZIQ

Voor een verbluffend ontwerp is MUZIQ een uitstekende keuze voor muziekartiesten. De scherpe lay-out en optionele website met één of meerdere pagina’s genereert creatieve controle.

Interne ondersteuning voor de belangrijkste streamingdiensten is inbegrepen, en met leuke functies zoals Audiospeler kunt u uw muziek rechtstreeks vanaf uw pagina afspelen!

Haal het hierDemo

Musicus WordPress-thema's

Weelderig wakker

De meest interessante functie van Awake is het 3D-menu, waarmee je het kunt duwen, schalen of roteren! Een energiek model met Visual Composer voor scherpe landingspagina’s.

De Gig Manager-app plant en toont uw volgende optredens, terwijl u ook uw muziek live streamt!

Haal het hierDemo

Pet Trainers WP Thema’s

Huisdieren wereld

Pet World

Pet World heeft alle bevestigingen voor een geweldige website: MegaMenu voor sitenavigatie, Pet Forms voor de klantorganisatie, unieke huisdierpagina’s en video-tutorial voor trainingen en cursussen!

Gebruik de paginabuilder Blog en Galerij om uw huisdierinhoud weer te geven aan uw kijkers en ontwerp vandaag nog uw nieuwe website!

Haal het hierDemo

Peto

PETO

Wilt u meer ouders van huisdieren aantrekken? PETO kan helpen.

Het heeft meerdere startpagina-opties, WPBakery voor effectieve paginabouw, en is mobielvriendelijk en klaar voor zoekmachines!

Beste deel? U kunt uw producten interactief presenteren in 360 view! Maak je geen zorgen, het wordt ook geleverd met WooCommerce, zodat je online betalingen kunt accepteren.

Haal het hierDemo

Petz

Petz

Petz is een kleurrijk Pet Club-thema dat een interactief en vermakelijk ontwerp mogelijk maakt. Functies zoals de videoslider, samen met onbeperkte kleursjablonen, creëren een illustratieve website voor uw kijkers.

Heeft u een blog? Gebruik de blogindelingen om uw inhoud op een stijlvolle en opvallende manier door te geven!

Haal het hierDemo

huisdier kennel

Pet Kennel

Met verschillende startpagina-opties, schuifregelaars op volledig scherm en video’s, naast menu- en inhoudpersonalisatie en snel laden van pagina’s, is het ontwerp van de site met Pet Kennel eenvoudig!

Huisdieren en dierenartsen, u kunt er zeker van zijn dat het u flexibele aanpassingen, verbeteringen aan zoekmachines en online betalingsopties voor uw nieuwe website biedt.

mijn huisdieren

Dieren planeet

Animal Planet is een 100% bewerkbaar huisdierenthema met gespecialiseerde berichttypen, meerdere kleuropties en geweldige schuifregelaars om uw huisdierafbeeldingen weer te geven.

Het is ook geoptimaliseerd voor topvermelding op zoekmachines en geniet van de interactieve apps waarmee u uw inhoud kunt delen op uw sociale mediaplatforms.

Haal het hierDemo

honden

Honden

De ingebouwde Theme Customizer voor honden zorgt voor een solide webdesign door apps zoals Bootstrap te gebruiken om uw pagina’s te upgraden, en een hoog reactievermogen zodat het aantrekkelijk zal zijn op al uw mobiele apparaten.

De paginalay-outs en verschillende kleurenschema’s voegen ook een gespecialiseerd tintje toe om uw website te verbeteren!

Haal het hierDemo

huisdieren club

Witte dieren en huisdieren

White Animals and Pets is een sterk huisdierenthema vanwege twee kenmerken: Bootstrap en Cherry framework; ze geven de krachtigste boost aan uw websitepagina’s.

En met optionele specificaties voor meerkleurige lay-out, inhoudsopmaak en schuifregelaars voor uw afbeeldingen, zal het een verbeterd en positief webdesign creëren!

Live PreviewDemo

Fotografie WP-thema’s

Nieuwe blog

Nieuwe blog

Nieuwe blog is een gratis thema dat is gemaakt voor tijdschriften, kranten en bloggers, met WordPress. Hiermee kunt u een sitelogo, koptekstafbeelding, slogan, enz. Invoegen. Ze hebben geen aangepaste widget aangeboden, zodat zelfs beginners hun eigen website kunnen maken.

Het is uitgerust met een koptekstgedeelte, een banner-schuifgedeelte, een functieberichtgedeelte, een blogberichtgedeelte en ook een sociaal gedeelte.

Haal het hierDemo

Fotograaf

Fotograaf

Met een eenvoudig te gebruiken galeriestructuur, ingesloten video-plug-ins en zoombare afbeeldingen, presenteert Photographer een minimalistisch, afleidingsvrij thema voor uw creatieve website.

Het responsieve ontwerpschema en het complete blogsysteem zijn belangrijke componenten die uw levendige galerij weergeven en u en uw foto’s verbinden met meer kijkers!

Haal het hierDemo

Fluxus

Fluxus

Een fotografie WordPress-thema dat zich richt op contentportfolio’s.

De opvallende horizontale en rasterlay-outs, samen met video-ondersteuning, maken het gemakkelijk om uw afbeeldingen naast elkaar te presenteren.

En met functionele functies zoals animatie, integratie van sociale media en leadgenererende knoppen en tabbladen, vertegenwoordigt Fluxus een professioneel en efficiënt fotografiethema.

Haal het hierDemo

Brug

Brug 180

De “best verkochte thema” Bridge 180, past een aanpasbaar ontwerp met een open einde toe op uw website.

Het is artistiek en beknopt en zit boordevol opmerkelijke functies zoals Visual Composer voor soepele webbouw en flexibele typografie en kleuren.

Leuk weetje! Het bevat ook 4 premium-apps ter waarde van meer dan 100 dollar!

Haal het hierDemo

Pinhole

Pinhole

Volledig compatibel met galerij showcase en ontwerp, Pinhole is een uniek WP-thema dat zich bezighoudt met belangrijke functies zoals fotoproeven en downloaden van afbeeldingen.

Heb je een fotoservice? Dan is WooCommerce een noodzakelijke plug-in die uw website zal helpen leads te genereren en uw kijkers in klanten zal veranderen!

Live PreviewDemo

Zwart zilver

Zwart zilver

Het meest intrigerende aan Blacksilver zijn de elegant ontworpen diapresentatie-elementen op volledig scherm en de filtermogelijkheden voor elke foto voor eenvoudig galerijbeheer.

Indrukwekkender is de ingebouwde proofing-plug-in voor afbeeldingen en typografie, evenals het kunnen verkopen en verkopen van uw foto’s met WooCommerce, die is inbegrepen!.

Haal het hierDemo

Recept Blogger WP-thema’s

Culinier

Culinier

Een vooraanstaand WordPress receptthema voor een leuke culinaire site is Culinier WordPress.

Het heeft functies zoals een schuifregelaar over de volledige lengte en aanpasbare berichten, zodat uw culinaire netwerk uw recept kan bekijken of een opmerking op uw blog kan achterlaten.

Met de MegaMenu-app kunt u uw menu op uw manier samenstellen! (Onze favoriete functie!)

Haal het hierDemo

Epicer

Epicer

Epicer zit boordevol nuttige functies voor zowel uw recepten als blogs, zoals onbeperkte kleurenschema’s, compatibel met Visual Composer, aanpasbare pagina-opties en eenvoudig ontwerp van knoppen voor navigatie.

En door de epische galerijlay-out in rasterstijl te gebruiken, ontstaat er een professionele website voor de gepassioneerde chef.

Haal het hierDemo

Talisa

Talisa

Talisa presenteert een eenvoudig en volledig aanpasbaar website-ontwerp van één pagina, met de nadruk op functies met betrekking tot favoriete gerechten, het plaatsen van recepten en de lay-out van de galerij.

Met onbeperkte kleuren, video-ondersteuning en de Recept Rating-functie, is het opgezet om een ​​smaakvolle website te zijn voor al je kijkers.

Haal het hierDemo

Gekruide blog

Gekruide blog

Spiced Blog is zeker ontworpen met de foodblogger in gedachten. Visual Composer en WP Customizer creëren een heldere website door gebruik te maken van de diverse premade Blog-Style formaten.

Social Media Feed en MailChimp worden ook ondersteund!

Dit receptthema reageert zeer goed op het presenteren van uw kwaliteitsvoedsel.

Katie Lundin van Crowdspring Blog zegt: “75% van de consumenten beoordeelt de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf aan de hand van het ontwerp van uw website.”

Dus hoe creëer je een website die klanten positief en gemakkelijk vinden om mee te werken?

Katie heeft het antwoord in haar artikel dat de 7 trends voor moderne webontwerpen voor 2019 beschrijft, die je de beste tips geven over hoe je een topwebsite maakt met WordPress-thema’s voor blogs.

Haal het hierDemo

Reisblog WP-thema’s

Gucherry Blog

Gucherry Blog

Gucherry Blog-thema is een Gutenberg-compatibel WordPress-thema voor bloggers en komt uit de EverestThemes. Het kan worden gebruikt voor websites die zijn bedoeld voor bloggen over eten, mode, restaurants, muziekbands, reizen, nieuws, enz.

Het bestaat uit meerdere schuifregelaars voor posts, opties voor fallback-afbeeldingen, kleuropties en nog veel meer. Je kunt dit thema op al je apparaten bekijken.

Hier komen Demo

Vigabonds

Vagabonds

Met zijn enorme en diverse bloglay-out en mogelijkheden voor slepen en neerzetten, gebruikt Vagabonds themakernfuncties om uw website interactief te verbeteren.

Het is gemakkelijk aan te passen, heeft veel galerijontwerpen en gratis apps zoals Revolutionary Slider om uw landschapsafbeeldingen te laten zien, en Give voor het accepteren van donaties voor uw volgende reis!

Haal het hierDemo

Logboek

Logboek

Logboek is een persoonlijk Blogging-thema dat gratis beschikbaar is. Het is ontworpen voor de schrijvers, reizigers, foodbloggers, etc. die een WordPress-thema voor persoonlijk gebruik willen. Het heeft een eenvoudig ontwerp en is compatibel om ook op andere apparaten te bekijken.

Het thema bestaat uit slechts 3 kleuren – rode, zwarte en witte achtergrond. Het is belangrijk om beperkte en fatsoenlijke kleuren op de website te hebben, omdat dit u zal helpen de conversieratio van uw website te verbeteren.

Haal het hierDemo

Web Log

Web Log

Weblog is een thema dat op de pagina uit twee kolommen bestaat. De eerste kolom bestaat uit de artikelen en inhoud die een blogger wil weergeven en de tweede kolom is smal en bevat informatie over de auteur en advertenties.

Dit is een gratis creatief WordPress-blogthema voor zowel auteurs als artiesten en het ondersteunt ook RTL-talen.

Live PreviewDemo

Advertex

Advertex

De advertentie is een prominent WordPress-blogblogthema omdat het op afbeeldingen is gericht. Het gebruikt functies zoals Smart Slider 3 om uw foto’s op een schone manier te illustreren.

Zorg ervoor dat u de Social Links-functies, MailChimp en de diverse postformaten gebruikt om uw ervaring met uw reisstam te delen.

Haal het hierDemo

Reisblog WordPress-thema's

Ailsa

Meerdere lay-outs, verschillende blogformaten, onbeperkte kleurenschema’s, Web Builder voor ultieme aanpassing, video- en beeldondersteuning … Ailsa is een uitstekende keuze voor slimme persoonlijke of professionele bloggers.

Hebben we al gezegd dat het ook zoekmachine vriendelijk is? Dat maakt het voor kijkers makkelijker om je site op Google te vinden!

Haal het hierDemo

Reisblog WordPress-thema's

TripTastic

TripTastic is leuk, levendig en zeer aanpasbaar voor uw reissite.

Het heeft twee soorten interactieve galerijen, video-ondersteuning en audiospeler voor een spannend ontwerp!

Het gaat ook gepaard met Bootstrap, waardoor het erg zoekmachinevriendelijk is, dus wees voorbereid op veel websitebezoeken!

Haal het hierDemo

Blogy

Blogy

Voor de minimalistische blogger is Bloggy het ultieme reisthema.

De weblay-out van één pagina creëert een persoonlijke gebruikerservaring terwijl deze is ingesteld voor snel laden van internet met de geavanceerde thema-opties.

Het geeft u ontwerpcontrole, waardoor uw pagina’s uiterst aanpasbaar zijn en zeer responsief voor uw kijkers.

Onze vrienden bij Advancing Travel Insight deelden wereldwijd een leuk feit: mensen laten altijd hun smakelijke maaltijden zien via sociale media, dus ongeveer de helft van alle reizigers plant hun volgende avontuur op basis van eten.

Het is een voortdurende, zich uitbreidende trend genaamd ‘Food Tourism’. Hoe creatief!

Wat betekent dit voor reisbloggers? Het bewijst dat het webdesign van reisthema’s belangrijk zijn om uw bedrijf te laten groeien.

Om in contact te komen met uw lokale restaurantketens, mama-en-popwinkels en zelfs de wijnmakerij in de buurt, en deze te gebruiken om een ​​verrukkelijke website te ontwikkelen die een rijke waarde zal toevoegen aan de hartige avonturen van uw kijker.

Haal het hierDemo

Yoga Trainer WP-thema’s

Gymedgeyoga

Gym Edge

Wilt u een strak ontwerp dat ook mobielvriendelijk is? Bekijk dan Gym Edge.

Het is uitgerust met meer dan 10 startpaginastijlen en functies zoals klassenschema’s, Trainer Style-rasters en zelfs een Body Mass Index-calculator!

Blijf relevant door dit complete Fitness Personal Trainer-thema te gebruiken!

Haal het hierDemo

Yogax

Yoga X

Yoga X is een volledig functioneel fitnessthema dat noodzakelijke apps ondersteunt zoals TimeTable Scheduling, coaching en lesdetails, en login van leden.

Creëer nieuwe content met de drag-and-drop-app Visual Composer en speel met de onbeperkte kleurenplaten voor een zeer persoonlijke, holistische en leuke website!

Haal het hierDemo

Yoga Trainer WordPress-thema's

Cosmedix

Cosmedix legt de nadruk op beeldmateriaal en een scherpe lay-out. Het heeft een flexibele opmaak van één of meerdere pagina’s en is gemakkelijk aan te passen.

Als je wilt pronken met je galerij, updates wilt verzenden of je yoga-merchandise wilt verkopen, geniet dan van de Social Sharing- en WooCommerce-apps die zijn inbegrepen.

Haal het hierDemo

Leezen

Leezen

Een geweldig thema voor de Health Wellness Yogi, Leezen heeft een doelgericht ontwerp om uw lessen, getuigenissen of cursussen te promoten.

De Blog Post-indelingen zorgen ervoor dat uw inhoud er aantrekkelijker uitziet, en Bootstrap is ook een functie, zodat veel bezoekers uw website gemakkelijk kunnen vinden en bezoeken!

Haal het hierDemo

Namaskar

Namaskar

Maak uw webdesign gemakkelijk met Namaskar! De Elementor-plug-in zorgt voor een eenvoudige constructie met slepen en neerzetten, en een onderscheidende bloglay-out zorgt voor een responsief ontwerp.

Oh, en profiteer van de coole Cherry Social-app, waarmee je social media-feed live op je website kan staan!

Haal het hierDemo

Trainer

Trainer

Coach heeft een service-eerste prioriteit, door de aanbevolen apps te gebruiken om uw lessen, tijdschema en schema’s en updates in de voorhoede van uw website te presenteren om meer klanten te genereren.

Elementor bouwt uw website en toont uw galerij voor u, wat een geweldige tijdbesparing is voor gezondheids- en yoga-instructeurs.

Haal het hierDemo

Zijn deze functies nuttig voor u? En zelfs met deze geweldige thema’s, hoe bouw je de website eigenlijk??

Hoe zit het met WordPress-thema’s voor bedrijven? Zal het echt helpen om uw webverkeer en klantenbestand te vergroten??

Ja! De thema’s zijn ontworpen met uw succes in gedachten!

Dus … ben je in staat om je eigen website te ontwerpen?

Geef uw mening over hoe u het gaat ontwerpen en laten we zien hoe uw nieuwe website zal uitpakken!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector