GoDaddy Website Builder Review: ons oordeel van een expert (2020)

Website Builders zijn praktisch een zegen, vooral wanneer u geen dure webontwikkelaars wilt inhuren.


Wanneer u zelf webdesign doet, is het kiezen van een betaalbare en betrouwbare websitebouwer de zekerste manier om verder te gaan.

Een populair merk voor hosting, GoDaddy is even aanwezig in de markt als we het hebben over websitebouwers. Als bekend merk mag je de website-bouwer van GoDaddy zeker niet missen.

Er is veel geroezemoes over GoDaddy op de markt. Als een van de grootste domeinregistreerders is de vraag die de meeste mensen stellen hoe bekwaam de websitebouwer van GoDaddy is.

Ik gebruik GoDaddy website builder al geruime tijd en besloot om mijn gedachten te herzien en naar voren te brengen.

Laat me zonder vertraging beginnen met het geven van wat ik erg aantrekkelijk vond aan GoDaddy’s website builder.

Voordelen over GoDaddy Website Builder:

Het is opwindend om te weten dat de GoDaddy-websitebouwer wordt geleverd met een krachtige lijst met functies. Het gebruik van GoDaddy’s website builder breekt veel complexe taken voor het maken van websites af.

Dus hier is het, ik zou u een sluitende lijst willen geven van het beste dat de GoDaddy-websitebouwer biedt.

Uptime:

Voordat u een betrouwbare websitebouwer kiest als uptime uw zorg is, laat me u dan vertellen dat GoDaddy een uptime van 99,9% garandeert. Dit is ongeacht het plan dat u kiest.

Dit is de uptime die ik heb opgenomen, die zowel goed als consistent is.

godaddy uptime

Dit is de gemiddelde uptime:
  • Mrt 2020: 99,97%
  • Februari 2020: 99,99%
  • Jan 2020: 99,99%
  • Dec 2019: 99,96%
  • Nov 2019: 99,99%
  • Okt 2019: 99,73%
  • Sep 2019: 100,00%
  • Aug 2019: 99.93%
  • Jul 2019: 99,98%
  • Jun 2019: 100%
  • Mei 2019: 100%
  • Apr 2019: 99,99%
  • Mrt 2019: 99,99%
  • Feb 2019: 100%
  • Jan 2019: 100%
  • Dec 2018: 99,98%
  • Nov 2018: 99,99%
  • Okt 2018: 100%
  • Sep 2018: 100%
  • Augustus 2018: 99,97%
Dit is de gemiddelde reactietijd:
  • Mrt 2020: 531ms
  • Februari 2020: 521 ms
  • Jan 2020: 529 ms
  • Dec 2019: 476 ms
  • Nov 2019: 378 ms
  • Okt 2019: 403 ms
  • Sep 2019: 370 ms
  • Aug 2019: 361 ms
  • Jul 2019: 457 ms
  • Jun 2019: 456 ms
  • Mei 2019: 441 ms
  • Apr 2019: 500 ms
  • Mrt 2019: 490 ms
  • Februari 2019: 476 ms
  • Jan 2019: 482 ms
  • Dec 2018: 458 ms
  • Nov 2018: 522 ms
  • Okt 2018: 467 ms
  • Sep 2018: 487 ms
  • Augustus 2018: 473 ms

U kunt hier de gedetailleerde uptime-score bekijken.

Conclusie?

Godaddy is over het algemeen goed in snelheid.

GoDaddy is gebouwd met de infrastructuur om zowel hoge snelheid als netwerkredundantie te bieden.

De servers zijn voorzien van 24/7 beveiligingsbewaking, wat er ook voor zorgt dat GoDaddy de best mogelijke uptime biedt.

Functies en prijzen:

Het verkrijgen van de juiste functies lost de meeste uitdagingen voor het bouwen van websites op. Met GoDaddy kunt u uw website aanpassen aan uw wensen.

Op het moment dat u de websitebouwer begint te gebruiken, zal deze u een paar vragen stellen om relevante sjabloonopties te bieden.

vraag stellen door godaddy website builder

Een nieuwe pagina toevoegen met GoDaddy-website builder is een kwestie van een paar klikken. Nadat u de site heeft bewerkt, kunt u een nieuwe pagina toevoegen.

nieuwe pagina toevoegen in godady website builder

Hierdoor wordt een blanco pagina gemaakt waarin u secties kunt toevoegen. U kunt op elke locatie een site-inhoud toevoegen en dit kan ook eenvoudig worden toegevoegd vanuit de websitebouwer.

godaddy galerij

Terwijl u de sectie toevoegt, kunt u ook elke sectie verwijderen, bewerken, verplaatsen of dupliceren.

Met de andere beschikbare opties kunt u schuifbare secties, meerdere menu’s, een galerij met afbeeldingen, prijslijst, YouTube- of Vimeo-video’s toevoegen.

Met GoDaddy kunnen gebruikers de naam van de pagina op de website en de navigatiebalk aanpassen. Ja natuurlijk, het is overbodig om te vermelden dat u tekst, lettertype en stijlen kunt wijzigen.

thema wijzigen in godaddy website builder

Alle abonnementen zijn bedekt met SSL-codering, waardoor elke vorm van gegevensoverdracht veilig is. Hoewel het ontwerpen van een website meerdere opties biedt, kunt u ook gebruikmaken van andere functies, zoals SEO, marketing en integratie van sociale media.

Naast een sterke ondersteuning voor het maken van websites, is GoDaddy’s website builder even aantrekkelijk als het gaat om de ontwikkeling van e-winkels.

e-store ontwikkeling

Zodra u het online winkelplan heeft gekozen, kunt u producten of diensten verkopen, verschillende betalingsmethoden instellen en meerdere verzendtypen beheren.

E-commerce website bouwen wordt ook ondersteund door sterke e-mailmarketing, integratie van sociale media en SEO-ondersteuning.

email reclame

Over het algemeen biedt het een sterke basis om de aanwezigheid van uw winkel op de markt te vestigen.

aanwezigheid op de markt van de winkel

Met GoDaddy kun je direct linken naar social media platforms zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Google+ en YouTube. Hiermee kunt u zich via meerdere kanalen over de markt verspreiden.

Dit klinkt cool, nietwaar? Dus hoe is het prijsmodel wanneer u kiest voor GoDaddy’s website builder?

Nee, maakt zich zorgen dat dit redelijk geprijsd is. GoDaddy biedt in totaal 4 plannen voor zijn websitebouwer. Het meest eenvoudige abonnement begint bij $ 5,99 / maand.

GoDaddy's website builder prijs

Gebruiksgemak:

Een ander indrukwekkend positief aspect is het gebruiksgemak van GoDaddy. Op het moment dat u de websitebouwer begint te gebruiken, krijgt u een idee hoe gemakkelijk het bouwen van een website kan zijn.

Beginnen is even eenvoudig. Of het nu gaat om aanpassingen of om het even welke andere functionaliteit voor het bouwen van websites, het spreekt voor zich.

godaddy website builder

Met elementen spelen, de verschillende pagina’s uitlijnen en structureren is een kwestie van een paar klikken. Om toe te voegen, zijn er voldoende basis tutorials beschikbaar in GoDaddy.

GoDaddy biedt GoCentral-website builder. Dit biedt bijna kant-en-klare websites waar u alleen aanpassingen hoeft toe te voegen.

De website builder is speciaal gemaakt om het bouwen van websites uiterst naadloos te maken. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk een up and running website maken.

Hoewel GoDaddy niet teveel geavanceerde functies biedt, is het toch gemakkelijk om te beginnen en te gebruiken.

Dit is een geweldige plek om te beginnen en te verkennen, vooral voor nieuwkomers.

Klantenservice:

Omdat GoDaddy zo’n populair merk is, begrijpt het hoe belangrijk klantenondersteuning is voor zijn gebruikers.

De klantenondersteuning is bereikbaar via telefoon, e-mail of livechat. Hoewel de livechat niet 24/7 beschikbaar is, kunt u ze toch 24/7 telefonisch bereiken.

Op hun officiële website vindt u meerdere links naar bronnen.

Het heeft een help-sectie die verschillende onderwerpen bevat, waaronder website builder.

het helpcentrum van godaddy website builder

Andere manieren waarop GoDaddy u helpt, is met community-ondersteuning, veelgestelde vragen en speciale blogsecties. Over het algemeen heeft GoDaddy uitstekende klantenondersteuning, wat het maken van websites veel eenvoudiger maakt.

Thema’s en sjablonen:

De thema’s die u kiest, spreken veel over uw website. Het is eerder het gezicht van uw website. Gelukkig schiet GoDaddy nooit tekort aan thema’s en sjablonen.

Het biedt een ruime keuze uit meer dan 16000 themasjablonen die kunnen worden aangepast. Om toe te voegen, bevatten de meeste van deze gratis afbeeldingen.

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze perfect passen in elke lay-outafmeting. De responsiviteit van meerdere apparaten is iets dat GoDaddy standaard garandeert.

Het uitlijnen en vervangen van afbeeldingen kan eenvoudig worden gedaan vanuit de websitebouwer.

Afbeeldingen uitlijnen en vervangen godaddy

U kunt deze thema’s vormgeven op basis van uw behoefte. GoDaddy garandeert ook een hoge standaardsnelheid voor elk van zijn sjabloonbelastingen.

Met GoDaddy kun je schakelen tussen thema’s, hoewel het waarschuwt dat je eerdere wijzigingen in het thema niet worden bewaard.

Gratis proefperiode:

Het beste wat ik zou zeggen over de website-bouwer van GoDaddy is de gratis proefperiode.

Voor elk abonnement dat u kiest, krijgt u een gratis proefperiode van 1 maand.

probeer gratis godaddy webstie builder

Dit is een goede adem voor gebruikers die de websitebouwer echt willen verkennen voordat ze zich committeren aan een specifiek plan.

Met de gratis proefversie kunt u de meeste opties uitproberen, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​voorbeeld te bekijken en te beslissen of een specifiek thema voor u zou werken.

Nadelen:

Verderop, laat me naar voren brengen wat ik dacht dat de websitebouwer van GoDaddy mist.

GoDaddy biedt vrij stromend maatwerk, wat goed is. Het geeft echter basisaanpassing. Dus als u een extreem visueel aantrekkelijke en creatieve website nodig heeft, kan dit een probleem zijn.

Het gemak ervan maakt GoDaddy een terechte keuze voor beginners, hoewel veel webprofessionals zouden merken dat het weinig flexibel is. Wat betekent dat het nulcodering ondersteunt en daarom kunt u gewoon geen enkel elementtype wijzigen of CSS / HTML aanpassen aan uw vereisten.

GoDaddy ondersteunt geen ingebouwde blogs, wat opnieuw een probleem kan zijn als je op zoek bent naar deze functie.

Nu zie je waar het een uitdaging kan zijn. Nou, dit hangt puur af van wat u verwacht van uw websitebouwer.

Een andere zorgwekkende factor is de prijsstelling voor de ontwikkeling van e-commerce. Als u kiest voor een 1-jarig abonnement, dan kost dit u $ 359,88 / jaar. Deze prijs is duurder in vergelijking met verschillende andere websitebouwers.

Raad ik Godaddy Website Builder aan?

Dus, ben je nog aan het discussiëren of je de website-bouwer van GoDaddy wilt gebruiken? Welnu, GoDaddy is buitengewoon eenvoudig te gebruiken. Je zou leren hoe gemakkelijk het maken van websites zou kunnen zijn, terwijl je hun website-builder probeert.

GoDaddy heeft een goede lijst met functies die de meest essentiële componenten van website-ontwikkeling omvat.

Dit is een van de geschikte opties voor het geval u geen eerdere praktische ervaring heeft met het ontwikkelen van websites.

Ja, het heeft enkele tekortkomingen, maar niets dat een serieuze blokkering zou kunnen zijn.

Eindelijk, mijn mening hierover, ja, het is een goede optie om te proberen. Het doet nooit pijn, vooral niet als het een gratis proefperiode heeft. Dus ga je gang en verken de GoDaddy-websitebouwer.

godaday website builder review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map