GreenGeeks Review: is dit ECHT milieuvriendelijk? 100% uptime opgenomen tot nu toe

Denk snel: waarom doe je niet meer voor het milieu?


Oké, ervan uitgaande dat je denkt dat het belangrijk is. De vraag staat: wat houdt je tegen??

Gemak is een groot voordeel. Kosten zijn meestal de andere.

Wat als ik je vertel dat je daadwerkelijk het milieu in je hosting kunt helpen en dat je dit kunt doen zonder veel extra kosten OF verlies van gemak?

En wat als ik je zou vertellen dat het niet alleen slecht is, maar ook GOED?

Voer GreenGeeks in. GreenGeeks is een hostingbedrijf dat zo populair is geworden dat het een gerenommeerde naam wordt in de hostingwereld.

Ik heb dit zelfs als mijn favoriete host toegevoegd aan mijn lijst met de beste webhostingproviders.

Exclusief voor HostingPill-lezers

GreenGeeks biedt nu GRATIS sitemigratie voor alle overstap naar Greengeeks van elk hostingbedrijf.

Klik hier voor meer informatie

GreenGeeks onderscheidt zich vooral door zijn milieuvriendelijkheid. GreenGeeks investeert in hernieuwbare energie. Maar het investeert niet alleen een klein bedrag:

greengeeks platformGreenGeeks berekent hoeveel het investeert in hernieuwbare energie door TRIPLING wat het ook uit het elektriciteitsnet haalt.

Het resultaat is dat u niet alleen minder energie gebruikt, maar dat u daadwerkelijk de CO2-uitstoot VERMINDERT wanneer u de servers van GreenGeeks gebruikt.

Maar … hey, ik ben een realist. Ik hou van de omgeving zoals jullie allemaal. Maar we weten allemaal dat dit niet de enige reden kan zijn waarom je naar GreenGeeks kijkt, hoe leuk het ook is.

Dus als het erop aankomt, is GreenGeeks meer een gimmick of een effectieve gastheer?

Het is geweldig.

Ik test GreenGeeks al maanden, dus ik ga je nu vertellen over mijn ervaring en waarom ik net zei dat het geweldig is. Laten we erin springen.

Uptime

Oké, dus het is goed voor het milieu. Dat is geweldig … voor het milieu. Maar hoe zit het met mij? Ik leid geen goed doel!

Raad eens? Volgens mijn metingen heeft GreenGeeks GEWELDIGE uptime:

greengeeks review

Uptime
99,61%
Reactietijd
521ms

Dit is de gemiddelde uptime:
  • Mrt 2020: 98,97%
  • Februari 2020: 99,87%
  • Jan 2020: 100%
  • Dec 2019: 99,96%
  • Nov 2019: 100%
  • Okt 2019: 100%
  • Sep 2019: 100%
  • Augustus 2019: 99,75%
  • Jul 2019: 100%
  • Jun 2019: 99,98%
  • Mei 2019: 100%
  • Apr 2019: 99,96%
  • Mrt 2019: 100%
  • Feb 2019: 100%
  • Jan 2019: 100%
  • Dec 2018: 100%
  • Nov 2018: 100%
  • Okt 2018: 99,96%
  • Sep 2018: 99,99%
  • Aug 2018: 100%
  • Jul 2018: 99,96%
  • Jun 2018: 99,96%
  • Mei 2018: 100%
  • Apr 2018: 100%
  • Mrt 2018: 99,89%
  • Feb 2018: 100%
  • Jan 2018: 100%
Dit is de gemiddelde reactietijd:
  • Mrt 2020: 509ms
  • Feb 2020: 517ms
  • Jan 2020: 285 ms
  • Dec 2019: 439ms
  • Nov 2019: 285ms
  • Okt 2019: 299ms
  • Sep 2019: 321ms
  • Aug 2019: 581ms
  • Jul 2019: 305ms
  • Jun 2019: 413 ms
  • Mei 2019: 373 ms
  • Apr 2019: 402ms
  • Mrt 2019: 366ms
  • Feb 2019: 347ms
  • Jan 2019: 424 ms
  • Dec 2018: 406ms
  • Nov 2018: 424ms
  • Okt 2018: 327ms
  • Sep 2018: 270ms
  • Aug 2018: 378ms
  • Jul 2018: 327ms
  • Jun 2018: 352ms
  • Mei 2018: 366 ms
  • Apr 2018: 269ms
  • Mrt 2018: 235ms
  • Februari 2018: 268ms
  • Jan 2018: 242 ms

U kunt hier de gedetailleerde uptime-score bekijken.

Zie je dat? In de vijf maanden dat ik het formeel heb gemeten, was de uptime perfect. Mijn site is niet één keer uitgevallen met GreenGeeks.

Dit maakt het al een van de best presterende hosts die ik ooit heb gebruikt. Maar daar houdt het niet op.

Kijk naar die reactietijden.

Geen enkele maand (kloppen op hout) is meer dan 500 ms verstreken. Dus GreenGeeks heeft niet alleen gezorgd voor een perfecte uptime, maar echt geweldige snelheden naar mijn site.

Meer kan ik hier echt niet zeggen: de cijfers spreken voor zich. Van alle hosts die ik heb gemeten, is GreenGeeks een van de beste, simpelweg vanwege de uitstekende uptime en responstijden.

Het volstaat om te zeggen dat prestaties helemaal niet worden beïnvloed door de ethische keuze … maar hoe zit het met uw gemak?

Makkelijk te gebruiken

Ja, dat is iets anders om je zorgen over te maken. Vooral als je niet zo bekend bent met hosting, is het redelijk om te verwachten dat een bedrijf met een pro-omgeving niche een beetje moeilijk kan zijn.

Dit was helemaal niet waar voor mij.

Laten we beginnen met de basis. Zo eenvoudig is het dashboard:

greengeeks dashboardSerieus, je logt gewoon in en alles wat je nodig hebt is daar.

Wilt u uw account of aankopen bekijken? Ga gewoon naar de top.

Wilt u toegang krijgen tot klantenondersteuning? Hetzelfde.

Moet je wat meer gecompliceerde dingen doen? Klik op de knop onderaan om snel naar je cPanel te gaan.

greengeeks cpanelDus eigenlijk is het GreenGeeks-dashboard schoner dan de meeste hosts die ik heb gebruikt.

Dit is een klacht voor mij, geloof het of niet …

Persoonlijk heb ik liever een schone interface (check) die ook compact een heleboel verschillende functies bij elkaar brengt. GreenGeeks is een beetje te verspreid voor mij.

Maar als gebruiksgemak belangrijk voor je is, denk ik niet dat GreenGeeks zal teleurstellen.

Tot dusver ziet het er goed uit. Laten we het hebben over hoeveel gebruiksgemak kost en wat u nog meer krijgt voor die prijzen:

Prijzen en functies

Laat ik beginnen met enkele van de meest populaire opties: de gedeelde hostingplannen.

Details
Beginner
Pro
Premie
RuimteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
BandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
PaneelcPanelcPanelcPanel
Aantal sitesOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Prijs$ 2,95 / maand.$ 6,95 p.m..$ 16,95 / maand.
Meer details Meer details Meer details

Serverlocaties: Chicago Phoenix Toronto Amsterdam

Ik zal niet tegen je liegen. De gedeelde hostingplannen van GreenGeeks zijn rijk aan functies. Daarom is GreenGeeks een van mijn favoriete hosting in Godaddy-alternatieven.

Ik kijk eerst op instapniveau. Meestal kun je niet te veel verwachten van het instapniveau, zelfs als het er op papier goed uitziet, want dat is gewoon de aard van shared hosting.

Maar zelfs als de middelen van nature beperkt zijn, zijn de gedeelde hostingplannen van GreenGeeks waanzinnig goed uitgerust vanaf het eerste niveau.

Om te beginnen heb je geen beperkingen op schijfruimte, en het is ook SSD-ruimte – wat beter is dan traditionele HDD-opslag en dus meestal beperkter voor gedeelde plannen.

Bandbreedte is ook onbeperkt (wat eigenlijk onbeperkt betekent), net als e-mailaccounts … het aantal domeinen dat u kunt hosten.

Dat is eigenlijk een grote: een persoon kan goedkoop een hoop domeinen voor een betaalbare prijs hosten, zolang hij de gedeelde server niet op zijn capaciteit draait.

Het is dus niet verwonderlijk dat je ook onbeperkte MySQL-databases krijgt. Nogmaals, ervan uitgaande dat uw sites niet al te veel bronnen bevatten, kunt u effectief veel sites hosten met het goedkoopste gedeelde abonnement.

Dat is echt uniek, vooral als je alleen een snelle tijdelijke aanduiding nodig hebt voor een experiment.

Maar afgezien daarvan krijg je gratis Wildcard SSL, één gratis domein inclusief een gratis sitebouwer, een gratis website-overdracht, cPanel, Cloudflare CDN en nachtelijke back-ups.

Sommige daarvan komen vaak voor, ik geef toe. Maar nachtelijke back-ups en Cloudflare CDN (die de prestaties voor uw verkeer verbeteren) zijn uniek. Ze standaard te laten opnemen voor het plan met het laagste niveau is KILLER.

U kunt ook PCI-compliance krijgen met add-ons. Het belangrijkste dat gebeurt wanneer u gedeelde hostingplannen upgradet, is dat uw prestaties worden verbeterd: de laatste twee niveaus krijgen betere computerbronnen, plus PowerCacher-technologie.

Greengeeks gedeelde prijzen

Plus, meer e-mails en het hoogste niveau krijgen standaard PCI-compliance. Op papier is de lijst met dingen die je krijgt als je upgradet niet hoog in aantal … maar geloof me, KWALITEIT wordt zeker versterkt op de hogere niveaus.

Dus al met al zijn dit enkele van de meest veelzijdige shared hostingplannen die ik ooit heb gezien.

Wat de prijs betreft, zijn de dingen vrij normaal: de prijzen op de eerste termijn zijn normaal, maar aan de onderkant, en de vernieuwingsprijzen zijn vrij standaard.

Dus alles bij elkaar genomen, biedt GreenGeeks gedeelde plannen (vooral de eerste laag) u een heleboel functies en bronnen, en voor vrij normale prijzen.

Dat is duidelijk niet alles wat GreenGeeks te bieden heeft. Laten we eens kijken naar hun VPS-hosting:

Plan naam
Ruimte
RAM
processor
Prijs
VPS125 GB1 GB4 kernen$ 39,95
VPS250 GB2 GB4 kernen$ 59,95
VPS375 GB3 GB4 kernen$ 79,95
VPS4100 GB4GB4 kernen$ 99,95
VPS5125 GB5 GB4 kernen$ 159,95

Op het eerste gezicht zijn deze plannen aan de duurdere kant.

Als u een meer holistische benadering kiest, zijn ze redelijk gemiddeld wat de prijs betreft.

Houd er rekening mee dat u begint met 4 cores en 1.000 GB aan premium bandbreedte, dus er komt veel kwaliteit aan deze plannen vanaf het begin.

SSD RAID-10-opslag is opslag van superhoge kwaliteit: kortom, het verbetert zowel de beveiliging als de prestaties. Het is dus logisch dat $ 39,95 per maand slechts 25 GB opslagruimte oplevert, omdat het opslag van superhoge kwaliteit is.

Maar ik vind het nog steeds een beetje laag voor de prijs, persoonlijk. En ik weet niet zeker of 1 GB RAM zo duur moet zijn, ZELFS als je op zoek bent naar kwaliteit.

Hoe dan ook, het upgraden van VPS-lagen voegt gewoon toe aan uw bronnen. Voor het grootste deel is dit goed, maar het enige probleem is dat je nooit voorbij de 4 cores kunt komen, zelfs als je betaalt voor de duurste optie.

GreenGeeks ‘heeft ook een vrij eenvoudig proces voor het upgraden van VPS-bronnen.

greengeeks vps schaalbaarMaar het punt is …

Dat is niet ongebruikelijk. In feite bieden veel hostingbedrijven schaalbare VPS-abonnementen waarmee u per overmaat aan middelen kunt betalen in plaats van te werken met vooraf ingestelde abonnementen, tegen betaalbare tarieven.

Dus in feite kan ik, vanwege de prijzen en enkele beperkte middelen, niet zeggen dat de VPS-opties van GreenGeeks een goede deal zijn voor veel kleinere bedrijven. En ja, ook al zijn ze schaalbaar.

Veel kleine bedrijven kunnen VPS-abonnementen krijgen die iets meer opslag en bronnen bieden voor vergelijkbare of lagere kosten bij concurrenten van GreenGeeks.

Twijfel echter niet aan de kwaliteit van deze plannen.

Als beveiliging en prestaties absolute topvereisten voor u zijn, en de toewijzing van middelen van deze plannen niet te weinig voor u is, dan biedt GreenGeeks topkwaliteit VPS-kwaliteit voor RELATIEF redelijke prijzen.

Het is een soortgelijk verhaal voor de speciale serveropties van GreenGeeks.

Details
TOEGANG
STANDAARD
DE ELITE
PRO
RAM2 GB4GB8 GB16 GB
processor2 x 1,60 GHz4 x 3,10 GHz4 x 3,20 GHz6 x 2,00 GHz
Ruimte500 GB1000 GB1000 GB1000 GB
IP-adressen5555
Prijs$ 169 / maand.$ 269 / maand.$ 319 / maand.$ 439 / maand.

Het goede nieuws:

Prijzen zijn redelijk. Weet je, wat dedicated servers betreft, dat zijn altijd de duurste opties.

Het betere nieuws:

De kwaliteit van de dedicated servers is, net als de VPS’en, behoorlijk top. Bovendien voegt het upgraden naar duurdere servers echte technische verbeteringen toe.

Houd er echter rekening mee dat u misschien niet meteen meteen wilt upgraden naar een duurder abonnement. Niet iedereen heeft de geavanceerde specificaties van de laatste twee plannen nodig, zoals 16 GB DDR 3-geheugen.

Bovendien bieden sommige van de lagere abonnementen een hogere GHz ten koste van een lagere processor. Voor veel mensen zijn deze ‘lagere’ modellen (de Xeon E3-serie) niet zo goedkoop, en ze zullen de klus prima klaren.

En er is een probleem waardoor ik aarzel om GreenGeeks twee duimen te geven voor de specifieke plannen:

Andere hosts bieden vergelijkbare geprijsde speciale abonnementen, of zelfs goedkopere abonnementen, waaraan meer middelen zijn toegewezen. Ze zijn misschien van mindere kwaliteit, maar waarschijnlijk niet genoeg om u echt te beïnvloeden.

Dus zoals u zou verwachten, hangt het sterk af van uw eigen zakelijke behoeften of deze dedicated servers voor u geschikt zijn. Over het algemeen gesproken zijn de dedicated servers van GreenGeeks goed en redelijk geprijsd.

We zijn nog niet klaar! GreenGeeks heeft nog een laatste reeks hostingproducten in petto:

reseller van greengeeksYep, reseller hosting: voor mensen die meerdere hostingaccounts nodig hebben. Doorgaans gebruiken deze mensen – u raadt het al – hun wederverkopersruimte om te verkopen aan derden, klanten.

Nu, na de VPS en speciale plannen, zou je wat duurdere reseller-opties kunnen verwachten.

Nee. GreenGeeks heeft veel niveaus, maar als je bedenkt hoeveel accounts je per plan kunt houden, zijn het echt geweldige deals.

Allereerst zijn deze prijzen ongeveer normaal voor resellerplannen. Maar ten tweede zijn ze heel capabel.

Je begint met tien accounts (en tien cPanel-accounts) en krijgt onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte. U kunt dat verhogen tot max. 50 accounts.

Hoe meer accounts u koopt, hoe beter de prijs is, zelfs de prijs stijgt technisch.

Bovendien krijg je gratis accountmigraties, gratis e-mailaccounts, onbeperkte MySQL-databases, de drag-and-drop website builder, aankopen / overdrachten van groothandelsdomeinen en 24/7 ondersteuning alleen voor resellers.

Belangrijker nog, u krijgt speciale beveiliging en de technologie voor uw plan heeft een aantal geweldige specificaties (SSD RAID-10-opslag, CDN, PHP7, enz.).

En het beste van alles?

reseller van greengeeksU kunt bepalen hoe u de middelen van uw plan over uw accounts verdeelt.

Niets van dit alles is volstrekt ongebruikelijk voor reseller-hosting, maar GreenGeeks heeft alle benodigdheden voor geweldige specificaties, alle noodzakelijke functies en fatsoenlijke prijzen.

Wacht, hoeft GreenGeeks op de een of andere manier niet te zuigen?

Nee. Het ergste wat je echt kunt zeggen over de hostingplannen van GreenGeeks is dat sommige van te hoge kwaliteit en te duur zijn voor mensen met meer ontspannen behoeften.

Maar voor iedereen die hoogwaardige specificaties en servers nodig heeft, zijn de VPS en speciale opties van GreenGeeks redelijk goed.

En als u reseller of shared hosting wilt, dan zijn de plannen van GreenGeeks eigenlijk een GEWELDIGE deal.

Maar degenen die minder bekend zijn met hosting voelen zich misschien een beetje afgeschrikt door het aantal functies en specificaties waarover ik heb gesproken. Wees niet bang…

Klantenservice

Vrees niet, want GreenGeeks heeft geïnvesteerd in klantenondersteuning.

Als u hulp nodig heeft, kunt u de onsite-informatie van GreenGeeks raadplegen:

greengeeks-ondersteuningDe eerste keer dat ik de tutorials van de website bezocht, was ik SUPER onder de indruk.

greengeeks ondersteunen tutorialsDat komt omdat er heel veel tutorials waren over verschillende onderwerpen. Elke categorie bevat veel artikelen en ik vind het leuk dat sommige van de moeilijkere dingen – zoals Joomla of Drupal – veel aandacht krijgen.

Maar toen realiseerde ik me dat deze tutorials deel zouden uitmaken van een enkele kennisbank met andere hosts.

Het is dus niet zo dat het zelfstudiegedeelte gelijk is aan de kennisbank, het is realistisch gezien meer een gescheiden helft van de kennisbank.

Wat betreft het kennisbankgedeelte?

greengeeks ondersteunt kennisbankHet is niet slecht. Het is niet zo groot als sommige andere kennisbanken, maar het is heel duidelijk, goed georganiseerd en praktisch.

Naar mijn mening, als je rekening houdt met zowel de kennisbank als de tutorials, kijk je naar een behoorlijk solide set on-site informatie die de meeste andere hosts kan evenaren. Bovendien is het wat makkelijker om te vinden wat je nodig hebt, naar mijn mening.

Als u liever met iemand wilt praten, kunt u dit op drie manieren doen:

greengeeks ondersteunen contactE-mailondersteuning is verrassend snel. Ik weet dat GreenGeeks zegt dat de gemiddelde tijd 15-20 minuten is, maar ik heb veel hostingbedrijven gehad die me vertelden dat e-mail snel is.

Gelukkig voldoet GreenGeeks aan haar verwachtingen. Reken niet op 15 minuten, maar je krijgt nog steeds veel sneller een antwoord dan waar dan ook. Tenzij je pech hebt.

De telefonische ondersteuning is goed, maar ik geef toe dat ik een beetje teleurgesteld ben door de beperkte openingstijden.

Het is niet het einde van de wereld. Je kunt niet van iedereen 24/7 ondersteuning verwachten, en in ieder geval zijn de lijnen ook in het weekend open. Bovendien is het buiten de normale kantooruren. Jammer, maar klein.

En de live chat? Um … zie voor jezelf:

greengeeks chattenHet lijkt simpel. Wacht, er komt een wending aan:

greengeeks chattenJa. Kijk, ik ga een klantenservicemedewerker niet hameren voor zo’n simpele fout. Dat gezegd hebbende, 2 minuten wachten om een ​​verkeerd antwoord te krijgen en 5 minuten om een ​​simpele vraag te bevestigen, is niet echt ideaal.

Meestal zijn mijn ervaringen met de vertegenwoordigers van GreenGeeks via live chat … niet al te verschillend.

Ik krijg meestal het juiste antwoord. Buttttt …

Soms duurt het juiste antwoord een beetje. Soms weten vertegenwoordigers het niet of communiceren ze niet super duidelijk. Uiteindelijk is het geen groot probleem, maar goed om te weten.

Dus wat is de afhaalmaaltijd voor de klantenondersteuning van GreenGeeks?

Kortom: de klantenservice van vertegenwoordigers is zo-zo, afhankelijk van een combinatie van geluk en de methode die u gebruikt om contact met hen op te nemen.

En de informatie en bronnen ter plaatse zijn behoorlijk solide, maar niets uitzonderlijks. Over het algemeen is de klantenservice met GreenGeeks goed, maar niet uitstekend.

Veiligheid

Ok, vrienden. Het wordt tijd dat we dat laatste, cruciale aspect van hosting aanpakken: beveiliging.

Als je tot nu toe hebt gelezen, weet je dat sommige plannen van GreenGeeks goede specificaties en technologie bieden, plus beveiligingsuitbreidingen en functies zoals: regelmatige back-ups, SSL, PCI-compliance, enzovoort.

En je weet ook dat GreenGeeks geweldige prestaties heeft geleverd. Maar hoe staat het met de beveiliging van GreenGeeks, afgezien van hoe het er aan de kant van de klant uitziet?

Hier is iets dat eenvoudig klinkt, maar echt belangrijk is:

datacenterlocaties van greengeeksWat is er zo speciaal aan het hebben van meerdere datacenters? Nou, zonder te ingewikkeld te zijn, is het goed om niet al je eieren in één mand te doen.

Je zou denken dat dat gezond verstand is, maar sommige bedrijven kunnen worden gestimuleerd om zoveel mogelijk in zo min mogelijk datacenters te stoppen en de beveiliging in die datacenters te negeren.

Dit is iets waar Endurance International Group, een hostingconglomeraat dat eigenaar is van enkele van de meest populaire hostingbedrijven (zoals Bluehost en HostGator), van wordt beschuldigd en negatieve pers kreeg voor.

Maar GreenGeeks is onafhankelijk eigendom en zeer transparant over de beveiliging ervan, in tegenstelling tot sommige grotere concurrenten.

Ik bedoel, GreenGeeks zal je hier tenminste over vertellen:

greengeeks beveiligingIn vergelijking met hosts die gewoon opscheppen over beveiliging en prestaties zonder zelfs maar specifieke beveiligingsmaatregelen te noemen, doet GreenGeeks het goed.

Maar wat betreft de werkelijke dingen die GreenGeeks heeft, kan ik niet klagen. Het lijkt erop dat ze veel beveiligingsmaatregelen hebben genomen die up-to-date blijven en klanten beschermen.

Om nog maar te zwijgen, er zijn add-ons en extra tools beschikbaar voor klanten van GreenGeeks om zelf extra beschermingslagen toe te voegen.

Al met al heeft GreenGeeks een goede beveiliging.

Ik voeg het toe aan de lijst met positieve dingen die GreenGeeks ervoor heeft:

Voordelen

Ja. Hier is waar GreenGeeks goed in is.

  • Gedeelde webhosting is over het algemeen redelijk geprijsd. Als je kijkt naar alle bronnen die horen bij shared hosting, is dat een goede deal.
  • Als u daarop voortbouwt, krijgt u naast solide bronnen ook goede functies met gedeelde hostingplannen.
  • Prestaties, volgens mijn metingen, waren ECHT ongelooflijk goed.
  • Reseller-abonnementen op GreenGeeks zijn een redelijk goede deal, omdat ze goede specificaties en goede functies bevatten voor vrij standaard prijzen.
  • Over het algemeen is GreenGeeks vrij eenvoudig om mee te beginnen en regelmatig te gebruiken. Niets bijzonders, maar het is nog steeds een kracht.
  • Afgezien van de beveiliging die GreenGeeks heeft voor zijn datacenters, hebben sommige van de VPS en dedicated hostingplannen leuke specificaties en zijn ze betrouwbaar en veilig.
  • MAAR in dat opzicht heeft GreenGeeks ook een goede beveiliging voor zijn datacenters!

Hm. Ik heb het gevoel dat ik iets vergeet.

Ohhhhhhh, juist.

  • MILIEUVRIENDELIJK! Nogmaals, in plaats van alleen het milieu minder te schaden, HELPT u het milieu door de servers van GreenGeeks te gebruiken.

Nadelen

Laten we echter echt zijn. GreenGeeks heeft enkele zwakke punten:

  • Als u de beste deal voor gedeelde hosting wilt krijgen, moet u zich waarschijnlijk voor een bepaalde tijd verbinden (wat betekent dat de hogere initiële kosten). Dit is niet uniek voor GreenGeeks, maar ZUIGT nog steeds.
  • De VPS en dedicated hostingplannen van GreenGeeks zijn goed, maar waarschijnlijk overdreven voor kleine bedrijven, zonder genoeg waar voor hun geld.
  • De klantenservice van GreenGeeks kan twijfelachtig zijn als het gaat om live chatten. Niet bepaald slecht, maar ook niet geweldig.

Conclusie: raad ik GreenGeeks aan?

Weet je wat er gebeurde toen ik voor het eerst over GreenGeeks hoorde?

Ik probeerde het mentaal te rechtvaardigen. Ik hoorde dat het milieuvriendelijk was en begon meteen na te denken over wat het waard is om compromissen te sluiten voor een zuiver geweten.

Maar nadat ik er meer over heb geleerd en het uiteindelijk heb getest, schaam ik me een beetje om te zeggen:

Ik denk niet veel meer aan GreenGeeks en het milieu. Waarom? Omdat ik GreenGeeks gewoon beschouw als een allround sterke gastheer, met geweldige prestaties.

En dan herinner ik me soms de “Green” in GreenGeeks en voel ik me goed over die leuke bonus.

Maar dat zou je de kern moeten vertellen: GreenGeeks heeft veel sterke punten die het een geweldige optie maken, zelfs afgezien van de meest unieke functie.

Dus hier gaan we: raad ik GreenGeeks aan?

Als u prioriteit geeft aan prestaties, ja. GreenGeeks heeft een van de BESTE uptime- en responstijdrecords van alle hosts die ik heb getest.

Als een toegevoegde bonus zijn de gedeelde prijzen vrij normaal. Ik zou ze niet goedkoop noemen, dus als je prioriteit geeft aan betaalbaarheid, is GreenGeeks misschien niet zo ideaal. Desalniettemin, in verhouding tot de prestaties, zijn ze redelijk goed.

De belangrijkste kracht van GreenGeeks zit in de gedeelde webhostingplannen, omdat ze goed presteren, redelijk geprijsd zijn en tonnen functies / bronnen hebben. Plus bronnen van hogere kwaliteit, zoals SSD-opslag in plaats van gewone HDD-opslag.

De reseller-opties zijn ook een redelijk goede deal, hoewel deze niet zo opvallen als de gedeelde plannen.

De VPS en speciale opties zijn niet voor iedereen: als je het niet erg vindt om meer te betalen voor goede kwaliteit, ga ervoor. ECHTER:

Kleine bedrijven moeten er rekening mee houden dat er bij sommige plannen mogelijk beperkte middelen zijn waardoor de prijs de moeite niet waard is.

Het kan een beter idee zijn om een ​​VPS of speciale optie te nemen met een andere host die betaalbaarder maar nog steeds van goede kwaliteit is.

Afgezien daarvan zijn de gebreken van GreenGeeks niet al te ernstig. GreenGeeks is een allround solide host, en het is vooral geweldig voor gedeelde webhosting.

Ik geloof het niet. Overtuig uzelf: u kunt GreenGeek’s 30 dagen zonder risico proberen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map