Hoe u online geld kunt verdienen: 137 manieren die nu GEWELDIG werken!

Online geld verdienen roept veel verschillende dingen op in onze collectieve verbeelding. Sommige mensen stellen zich de goede kant voor:


Een tiener die viraal gaat op YouTube en vervolgens miljoenen sponsors en advertentie-inkomsten binnenhaalt. Of een sluw persoon die een eenvoudig idee heeft om online zaken te doen en het uit te breiden tot een klein imperium.

geld gif

En dan zijn er de slechte beelden: mensen in de ‘gig-economie’ die werken zonder uitkeringen of stabiel loon.

Dit zijn dingen die Doen gebeuren, maar het zijn de extremen van een lang spectrum dat al het andere daartussenin omvat.

Dit is een lange lijst omdat er VEEL manieren zijn om online geld te verdienen, en ik wil het volledige scala aan mogelijkheden voor internetinkomen bevestigen.

De items op deze lijst hebben betrekking op van alles en er wordt gewaarschuwd dat er nogal wat overlap is. Sommige dingen zijn strategieën om online geld te verdienen. Andere dingen zijn websites om spullen te verkopen. Weer anderen zijn gig-marktplaatsen of sites die u betalen om dit of dat te doen. Het is normaal dat er een overlap is.

OPMERKING: als u overweegt online geld te verdienen, heeft u een website nodig voor uw product of dienst. Voor minder dan $ 3 / maand kun je aan de slag met een GRATIS domein en onbeperkte hosting van GreenGeeks.

Zoals je misschien al geraden had, ben ik inmiddels behoorlijk ervaren met het online verdienen van geld, en ik wil graag mijn waardering delen voor alle geweldige mogelijkheden en eindeloze nuance die de moderne wereld ons heeft gegeven!

Klaar? Laten we dan beginnen.

Houd er rekening mee dat ik de Upvote-knoppen onder elke optie heb geplaatst. U kunt op hen stemmen en mij laten weten welke u leuk vindt.

Contents

Item 1: gebruik de Disney Vault Hack

De "Disney Vault ”is een term die door Disney wordt gebruikt voor haar beleid om sommige van haar animatiefilms in surseance van betaling te zetten. Kortom: een Disney-film zal een tijdje te koop zijn en daarna een aantal jaren met pensioen gaan in de “Disney Vault”.

Disney kluis

En dan? Na enige tijd – meestal iets langer of korter dan een decennium – is de film beschikbaar voor heruitgave.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik het heb over zoiets op lange termijn. Ik begrijp heel goed dat een van de geweldige dingen van internet is dat het dingen versnelt en als je online geld wilt verdienen snel dit is niet de beste tactiek.

Dat gezegd hebbende, kan dit een goede zaak zijn om van te weten. Ik noem het de Disney Vault-hack omdat niet genoeg mensen profiteren van deze tactiek, ondanks het feit dat het vrij eenvoudig is om te doen.

Hier is hoe het werkt: een Disney-film, meestal een oudere animatiefilm, wordt op de re-release gezet. Zodra dat gebeurt, koop het dan. Het gaat de Disney Vault in … en als het jaren later opnieuw wordt uitgebracht, zal het dat zijn manier duurder dan toen je hem kocht. Je kunt dan doorgaan en het vervolgens op eBay verkopen.

Voer dit proces een aantal keren uit en u kijkt naar een zeer mooie winst. En ja, je moet even wachten.12 punten

Item 2: Stream op Twitch

Twitch is een platform waar veel jongere mensen bekend mee zijn, maar dat misschien onbekend is voor mensen buiten de demografie.

Twitch is het grootste platform voor streaming, dat is eigenlijk wanneer mensen livestreamen (d.w.z. zichzelf live opnemen, meestal urenlang).

Het meest gebruikelijke gebruik van Twitch en de meeste streamingplatforms is om te gamen. Hoewel mensen streamen terwijl ze gamen, praten ze ook over van alles en nog wat. Mensen streamen ook terwijl ze naar evenementen gaan of ze online bekijken, aan projecten werken en vooral wanneer ze met andere streamers praten.

Aangezien Twitch en andere streamingplatforms buitengewoon populair zijn geworden – houd er rekening mee dat het publiek er niet alleen is gedurende dertig seconden, maar soms ook uren achtereen – merken haasten zich om het gebied te vullen met sponsoring en advertenties.

Hetzelfde principe is hier fundamenteel van toepassing zoals bij YouTube. Naarmate je kanaal groeit, zul je een of twee sponsors vinden en betaald worden om hun producten aan je publiek te adverteren.

Er zijn echter meer manieren om geld te verdienen met Twitch: de andere manier waarop een streamer geld kan verdienen, is via fans. En wat dat betreft, is een van de grote dingen een fooi geven.

Dit is precies hoe het klinkt: tijdens het bekijken van je gratis stream zijn sommige van je fans geneigd om geld te doneren aan je pagina om je te steunen. Verschillende streamingplatforms hebben uitgezocht hoe je van fooien een leuk en lonend proces kunt maken voor de kijker, wat betekent dat ze het bedrag dat je gaat verdienen met tips hebben verhoogd.

De andere belangrijke manier om geld te verdienen via fans is om Twitch Partner te worden. Zodra je STEADY-volgers van 500-kijkers hebt, kun je gratis een Twitch-partner worden. Wanneer dit gebeurt, kun je een ‘abonneer’-knop op je pagina krijgen – en elke keer dat een kijker zich abonneert, ontvang je $ 2,50 per maand door Twitch.

En ja, vergelijkbare regels zijn van toepassing op de concurrerende streamingsites van Twitch. Zelfs YouTube heeft zelfs een tipoptie voor livestreams. Maar uiteindelijk domineert Twitch absoluut de livestreaming-game van vandaag.2 punten

Item 3: verkoop uw aantekeningen

Laten we de zaken een beetje veranderen. Hier is een optie voor onze studentlezers: als je al naar school gaat en als je al aantekeningen maakt in de klas, dan kun je je aantekeningen online verkopen.

Het mooie hiervan is dat je geen fulltime student hoeft te zijn, je moet gewoon ergens lessen volgen. Het mooie van online verkopen van aantekeningen is dat je het meeste werk al hebt gedaan als je de aantekeningen in de eerste plaats hebt gemaakt!

Een populaire site hiervoor is Stuvia:

Stuvia

Er zijn ook Nexus-notities, die iets meer bekendheid genieten.

Het andere goede aan het online verkopen van notities is dat als je al in de klas zit, de kans groot is dat je al een direct sociaal netwerk van mensen hebt. De meeste van hen hoeven uw notities niet te kopen.

Maar de kans is groot dat er een paar zijn die dat willen of zelfs echt willen. Dus ik moedig je aan om niet alleen de sites te bezoeken die ik noemde, maar om je diensten onafhankelijk aan te bieden.3 punten

Item 4: Verkoop uw lesplannen

Laat me eerst een domper zijn: dit is iets om voorzichtig mee te zijn. Afhankelijk van waar u woont, kan er een juridisch grijs gebied zijn bij het kopen en verkopen van lesplannen. U moet zelf de specifieke regels en regels bekijken.

Bovendien is dit niet noodzakelijk een snel rijk worden-schema. Omdat je misschien niet alleen lesplannen verkoopt, maar lesideeën, flashcards, activiteiten en games, enz. – zoals bij veel dingen, doe je het werk waarvan je denkt dat het gepast is.

Maar hier is zeker een markt voor. Zoals het patroon met deze lijst is, kunt u op verschillende plaatsen verkopen, waaronder freelance-sites en op uw eigen sociale netwerken.

Een gerenommeerde markt speciaal voor leermiddelen is TeachersPayTeachers:

Leraren Betalen Leraren

Zoals de naam al aangeeft, is het echt een marktplaats voor leraren die aan elkaar kopen en verkopen, dus het is een geweldige plek om met collega’s te communiceren en iets nuttigs te bieden!4 punten

Punt 5: Verkoop uw advies

Dit is een leuke: een ding dat internet het gemakkelijker heeft gemaakt om te verkopen is advies. Mensen verkopen voor altijd advies, maar waar het internet is veranderd, is er veel toegestaan meer mensen om advies te delen.

memes

In zekere zin kun je het verkopen van educatieve cursussen beschouwen als het verkopen van advies. Maar hier bedoel ik eigenlijk een soort sneller advies.

Een van de redenen waarom u online advies verkoopt, is iets om over na te denken, omdat de kans groot is dat u al heel goed in iets bent. En als dat zo is, zijn er zeker mensen op internet die zouden betalen om meer te horen van een expert over dit onderwerp.

En het beste van alles is dat u niet veel hoeft te investeren om uw advies te verkopen. Het is een laag risico en naar verhouding makkelijk, al moet je er nog moeite voor doen.

Voordat u op zoek gaat naar een online marktplaats, wil ik u erop wijzen dat u goed werk kunt doen door advies te verkopen aan mensen in uw netwerk. Dit zijn mensen die bekend zijn met uw expertise op een gebied en die eerder zullen betalen als ze de persoon kennen.

Als u echter een marktplaats wilt gebruiken, is Clarity.fm vrijwel zeker de juiste keuze. Het is een heel eenvoudige opzet: u wordt goedgekeurd als een expert in iets en een klant zal de experts doorzoeken totdat ze de juiste vinden.

duidelijkheid

Vervolgens selecteren ze een paar keer om met u samen te werken en u moet binnen een bepaalde tijd contact met hen opnemen – als het lukt, geweldig! U belt met hen en brengt een tarief per minuut in rekening. Ze beoordelen je na de uitwisseling.

Maar voel je natuurlijk vrij om andere adviesverkoopplatforms te gebruiken. Het probleem met Clarity.fm is dat het alleen zakelijk advies is – je zou bijvoorbeeld een muzikant of creatieve schrijver geen input kunnen geven, tenzij het zakelijk gerelateerd was.4 punten

Item 6: Win een naamgevingswedstrijd op Squadhelp

Misschien ben je een professionele bedrijfsadviseur die wat extra geld wil. Misschien ben je goed met woorden en wil je wat extra geld. Hoe dan ook, je kunt dat extra geld verdienen door plezier te hebben met Squadhelp.

Squadhelp is een website die is bedoeld om bedrijven te helpen naam te krijgen. Bedrijven kunnen twee belangrijke dingen doen: ten eerste kunnen ze namen kopen. Ten tweede, waar Squadhelp bekend om staat: bedrijven kunnen een naamgevingswedstrijd houden.

In de naamgevingswedstrijd zullen honderden deelnemers (in dit geval jij) namen pitchen.

Squadhelp

De tijdlijn is iets gecompliceerder, maar de korte versie is dat het bedrijf na het verkleinen van de lijst en het testen van het publiek een winnaar zal kiezen.

De winnaar wordt betaald. Het bedrijf betaalt aanzienlijk minder dan wanneer ze een consultant inhuren, en jij? Laten we eerlijk zijn, het zal een solide bedrag zijn, aangezien je alleen maar een naam pitchte en wachtte.

Natuurlijk, zelfs als je fenomenaal bent in het bedenken van namen voor bedrijven, win je niet elke wedstrijd. Dit is dus niet iets om op te vertrouwen.

Maar goed, het kan een leuke manier zijn om wat extra geld bij te verdienen!6 punten

Item 7: Maak / help bij het maken van wenskaarten

Dit is een van de meer nieuwe manieren om online geld te verdienen, maar het is logisch als je er even over nadenkt. Hoeveel kant-en-klare kaarten zie je als je naar de supermarkt gaat? Hoe zijn er om de paar maanden verschillende?

Wie bedenkt al deze spullen?

Nou, mogelijk jij. Dit kan relevant zijn als je een artiest bent vanwege de overduidelijke mogelijkheid om je ontwerpen te verkopen. Maar u kunt ook helpen bij het maken van wenskaarten als u een dichter of algemeen schrijver bent.

En als je zowel ontwerp als woorden kunt doen, waarom niet? Verkoop beide diensten aan wenskaartbedrijven.

Nu doen verschillende bedrijven dit op verschillende manieren. Als je Blue Mountain Arts gebruikt, pitch je poëzie (of anderszins goed gemaakt, artistiek proza) via e-mail, en als Blue Mountain Arts het leuk vindt, hoor je terug met verdere opmerkingen. Ze betalen $ 300 per gedicht voor wereldwijde rechten en $ 50 voor eenmalig gebruik.

Calypso-kaarten accepteren ook berichten / kaarttekst, hoewel het geen poëzie hoeft te zijn, en ze zijn bijzonder vriendelijk in het accepteren van kunst.

NobleWorks Cards neemt zowel kunst- als schrijfinzendingen aan, net als Oatmeal Studios. Als u zelf onderzoek doet, vindt u tal van andere opties, maar dit zijn enkele van de beroemdste.

NobleWorks-kaartenAfbeelding Courtesy: Noble Works-kaarten

De beloning varieert: soms is het een vast tarief per type geaccepteerde inzending, zoals bij Blue Mountain Arts. Andere keren wordt u in verhouding tot de verkopen uitbetaald, maar dat is zeldzamer.

Helpen bij het maken van wenskaarten door aan bedrijven te pitchen is geweldig voor mensen met artistieke of schrijfkwalificaties, maar die niet willen investeren in hun eigen infrastructuur of proberen hun eigen bedrijfskaarten te starten.

Natuurlijk kun je je eigen wenskaarten verkopen, zoals je je eigen t-shirts of design prints kunt verkopen. Maar voor velen van jullie zal dit een gemakkelijkere manier zijn om betaald te worden voor je kunst / schrijven.3 punten

Item 8: plaats advertenties op uw vergrendelingsscherm

Er is geen onduidelijkheid over deze … hier is een item dat kan enkel en alleen krijg je geld door de moderne online wereld.

Kortom, er zijn verschillende bedrijven / apps die u betalen om advertenties te bekijken op het vergrendelingsscherm van uw telefoon of tablet. Meestal zijn deze bedrijven tussenpersonen en verdienen ze geld aan andere bedrijven die op zoek zijn naar locaties voor directe reclame.

Nu moet ik meteen één ding duidelijk maken: voor zover ik weet, staat Apple deze apps niet toe in de App Store. Dit is dus alleen voor de Android-gebruikers die er zijn.

Nog iets: voor het grootste deel betalen deze apps u niet direct contant wanneer u een advertentie bekijkt of uw scherm ontgrendelt. Normaal gesproken krijg je punten die je kunt inwisselen voor een bepaald bedrag aan contant geld.

Hier zijn enkele van de meest opvallende:

ScreenLift is minder opdringerig in vergelijking met vergelijkbare apps (kleinere advertenties) en is redelijk gerenommeerd.

ScreenLift-beloningen

U past uw vergrendelingsscherm een ​​beetje aan in de app en gebruikt vervolgens uw telefoon zoals u dat normaal zou doen. Telkens wanneer u uw telefoon ontgrendelt, ontgrendelt u een klein aantal punten (liften genaamd) die kunnen worden ingewisseld voor uitbetaling via PayPal of voor cadeaubonnen aan populaire retailers.

Fronto is een andere optie en is een van de meest populaire met meer dan 9 miljoen downloads. Sinds de lancering in 2012 hebben de gebruikers meer dan $ 5 MILJOEN aan beloningen ingewisseld. Het is iets interessanter dan ScreenLift omdat je beloningen veranderen, afhankelijk van hoe je veegt:

Veeg naar rechts om je telefoon te ontgrendelen en je krijgt een klein aantal punten: het gebruikelijke standaardbedrag. Veeg naar links en u zult zich bezighouden met de advertentie / inhoud en aanzienlijk meer verdienen (meestal 10x meer punten).

De beloningen zijn ofwel via goede coupons, Amazon-cadeaubonnen of contante uitbetalingen op PayPal. Uw keuze.

Enkele andere opties: Slidejoy laat je op dezelfde manier verdienen als de vorige twee, maar geeft je de mogelijkheid om al je verdiensten automatisch aan een goed doel te doneren. Bovendien is het eenvoudiger en geeft het u geen extra punten, ongeacht of u zich bezighoudt met advertenties of meer advertenties bekijkt dan nodig is.

Zoals je waarschijnlijk al geraden had, zijn dit verre van de enige opties. Ze zijn slechts enkele van de weinige die behoorlijk opvallen.

Ik geef je nog een snelle tip over deze apps: sommige kunnen samen worden gebruikt, wat betekent dat je meerdere apps tegelijk kunt gebruiken om je inkomsten aanzienlijk te verhogen.

Het bedrag dat u verdient, is natuurlijk niet veel. Mensen kunnen tussen de $ 10 en $ 40 per maand verdienen, voor een ruw gevoel van schaal. Maar wat passief inkomen betreft, dit is zo passief als maar kan!4 punten

Item 9: Verkoop je haar

Is dit raar genoeg voor jou? Zo niet, geweldig!

Ja, je kunt je haar online verkopen. En nee, u hoeft niet op Craigslist te vertrouwen (hoewel u welkom bent, als u dapper genoeg bent).

Er zijn een paar sites die expliciet alleen bedoeld zijn voor het kopen en verkopen van haar. Dit is niet bepaald een manier om “passief” geld te verdienen, omdat u nog steeds het werk van de verkoop moet doen, maar u hoeft in ieder geval geen inventaris te beheren – laat uw haar gewoon groeien en wanneer u het wilt knippen , kunt u ook verkopen!

Nu is de meest bekende en gerenommeerde marktplaats voor het verkopen van haar HairSellon (snap je ?!).

Verkoop je haar

HairSellon neemt geen commissie in rekening en heeft veel tips om u te helpen uitzoeken hoe u uw haar precies kunt meten en beschrijven.

Ze hebben zelfs een haarprijscalculator om u te helpen inschatten. Maak gewoon een account aan, plaats een vermelding en verkoop aan de hoogste bieder … makkelijk!

De andere concurrent van HairSellon is BuyandSellHair.com. BuyandSellHair is te zien geweest in veel perspublicaties en is de enige andere haarmarktplaats van vergelijkbare grootte, verkeersinname en reputatie als HairSellon.

U moet een eenmalige vermelding van $ 14,50 betalen, die drie maanden duurt. Maar dat is alles: BuyandSellHair accepteert ook geen commissies.

Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, kosten de meeste haarvermeldingen gemakkelijk honderden dollars. De onderkant is meestal iets meer dan $ 100, en de bovenkant kan bijna $ 1.000 bedragen.

Dus als je haar de laatste tijd te lang wordt, verdien dan een paar honderd voor het kapsel dat je toch zou krijgen?3 punten

Item 10: Win een interieurontwerpwedstrijd

Hier is een vrij eigenzinnige manier om online geld te verdienen: als je een interieurontwerper bent, kun je je vaardigheden online gebruiken voor wat extra geld via interieurontwerpwedstrijden.

Meestal kun je deze alleen op een paar sites vinden. Een van die websites heet GoPillar.

GoPillar is in wezen hetzelfde als de naamgevingswedstrijd van Squadhelp, maar het is voor interieurontwerp.

GoPillar

Iemand lanceert een wedstrijd, die dan beschikbaar zal zijn voor alle ontwerpers op GoPillar. Als je ontwerpen zijn uitgekozen, win je de prijs van de wedstrijd en kun je samenwerken met de persoon die het ontwerp aanvraagt, waardoor je ook een nieuwe klant krijgt.

Een andere optie is Roomstyler:

Roomstyler lijkt qua formaat en interface op GoPillar, maar voordat je te opgewonden raakt, zijn deze wedstrijden niet voor geld. Ze zijn voor de lol.

kamer styler

Dus waarom zou je het ter sprake brengen??

Omdat je een profiel hebt dat laat zien dat je wedstrijd wint. Als u veel heeft, kan het uniek zijn om een ​​potentiële klant te laten zien … of zelfs een manier om een ​​klant ertoe te brengen u te ontdekken!

Het andere nut is om een ​​inspiratiebron te zijn voor uw echte ontwerpwerk.1 punten

Item 11: Appen gebruiken

U heeft waarschijnlijk nog nooit van Appen gehoord, en voor degenen onder u die gewoon een passief of “gemakkelijk” online inkomen willen, is dat goed.

Maar voor degenen onder u die op zoek zijn naar serieuzere manieren om online geld te verdienen, is Appen belangrijk om in gedachten te houden.

Dus wat is Appen? Bekijk het vierkant linksonder in deze afbeelding:

Appen Inleiding

Simpel gezegd verbindt Appen online aannemers met bedrijven. Dus wat onderscheidt het van een algemeen banenbord zoals Indeed.com of een freelancermarkt zoals Upwork?

Welnu, er zijn veel overeenkomsten tussen de platforms, het valt niet te ontkennen. Maar de aannemers van Appen zijn, in tegenstelling tot Indeed, meestal virtueel / op afstand.

En in tegenstelling tot zowel Upwork als Indeed, zijn de aannemers van Appen vooral gewild voor technologiegerelateerde taken door technologiegerelateerde bedrijven. Zelfs wanneer niet-technische bedrijven ze gebruiken, is het voor iets dat te maken heeft met kunstmatige intelligentie.

Hier is nog iets anders dat Appen onderscheidt: er zijn een paar soorten tech-gerelateerde banen beschikbaar, voor gemakkelijke selectie:

appen

Wat betekent dit?

Het betekent dat u kunt kiezen voor werk dat op lange termijn en op afstand is – in feite een ‘baan’-baan – of werk op korte termijn – een optreden – of zelfs werk op zeer korte termijn – een microtaak.

Maar het verbindende thema is dat de overgrote meerderheid van al dit soort werk vanuit het comfort van uw huis kan worden gedaan.

Kortom, Appen is een geweldige manier om werk op afstand met betrekking tot technologie en AI te vinden en om banen te beperken door tijdsbesteding.0 punten

Advies 12: Wees een virtuele ESL-docent

Geloof het of niet, deze is eigenlijk anders dan het vorige item. Een ESL-tutor op afstand is nog steeds een tutor op afstand, maar de virtuele ESL-tutormarkt is verrassend robuust – genoeg om een ​​eigen plaatsing op de lijst te rechtvaardigen.

Nu heb ik een jaar lang virtuele ESL-bijles gegeven en het is een verrassend leuk optreden. Er zijn nogal wat bedrijven die voor dit werk inhuren, waaronder veel Chinezen die Chinese studenten bedienen, maar dat hoeft niet.

Niet alle bedrijven hebben je nodig om een ​​ESL-onderwijscertificaat te hebben, hoewel het natuurlijk de voorkeur heeft. Als je ervaring hebt met bijles of een andere Engelse taalreferentie, dan gaat dat ver.

Tarieven variëren erg, maar aan de onderkant beginnen ze meestal bij $ 12 per uur. Veel Chinese bedrijven beginnen ongeveer $ 16 per uur te huren, en sommige kunnen oplopen tot $ 22 of meer.

vipkid

Hier is het addertje onder het gras: als ESL-docent werk je waarschijnlijk op oneven uren van de dag. Het kan heel vroeg in de ochtend zijn, of heel laat in de avond. Het hangt er zeker van af waar uw klanten zijn.

Naast het gebruik van bedrijven als tussenpersoon, kunt u ook gewoon mensen vinden die ESL-bijles voor zichzelf of hun kinderen willen en rechtstreeks met hen willen werken. Het voordeel hiervan is dat u binnen uw eigen tijdzone zou werken!

Enkele van de grote Chinese bedrijven zijn: VipkidTeachers (hierboven afgebeeld), Landi English, DaDa, WhalesEnglish.

Sommige Amerikaanse zijn: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Take Lessons. Maar ik zal je een hint geven: Amerikaanse bedrijven betalen vaak minder dan Chinese hier.

Het is een groeiend veld, kan leuk zijn (je hebt tenslotte te maken met schattige kinderen) en lonend, en betaalt fatsoenlijk voor werken op afstand!3 punten

Item 13: Leen uw spullen op Loanables of RentNotBuy

U kunt meer doen dan online geld lenen. Je kunt meer doen dan dingen verkopen die je online bezit. Jij kan lening dingen die je ook online bezit!

Craigslist is eigenlijk een erg populaire site voor dit soort lokale interactie, maar het is niet bedoeld om alleen te lenen.

Een specifieke bron is leningen.

Leningen

Het is opgericht door natuurliefhebbers die uitleenproducten willen promoten, althans gedeeltelijk omdat het beter is voor het milieu. Het beleid inzake leningen is zeer ontspannen:

Maak een account aan en plaats een vermelding. Mensen die naar dat ding zoeken dat u aanbiedt, kunnen het via de site vinden. Als de potentiële huurder akkoord gaat met uw tarief, huren ze het tegen dat tarief.

Makkelijk!

Een andere prominente site voor persoonlijke en huishoudelijke artikelen is RentNotBuy. De eigenaren van RentNotBuy lijken op Loanables omdat ze de efficiëntie van huren waarderen in plaats van kopen.

RentNotBuy heeft geen advertenties of listingkosten – u hoeft alleen uw item te vermelden voor de prijs die u wilt, en te wachten tot iemand het ermee eens is of dienovereenkomstig te onderhandelen.

De nadelen van RentNotBuy en Loanables zijn dat beide sites redelijk afstandelijk zijn als het gaat om geschillen tussen huurders en leender. Gelukkig is er nog steeds een beoordelingssysteem om enige geloofwaardigheid toe te voegen aan elke persoon die de site gebruikt.2 punten

Item 14: Verhuur je muziekinstrumenten op Sparkplug

Dit is een solide item omdat ik bijna kan garanderen dat de meesten van jullie nog nooit van Sparkplug hebben gehoord. En ik durf te wedden dat velen van jullie die er nog nooit van gehoord hebben er zonder veel moeite ook geld mee kunnen verdienen.

Het is vrij eenvoudig: gebruik Sparkplug om je muziekinstrumenten, apparatuur en zelfs ruimte te verhuren als je die hebt.

Muziekinstrumenten en apparatuur (en vooral ruimte) kunnen te duur zijn om te bezitten of zelfs te huren bij grotere bedrijven. Maar iemand in de buurt kan misschien hun spullen verhuren, toch? Dat is waar je binnenkomt.

Sparkplug is gecentreerd rond mensen die met elkaar coördineren in ongeveer dezelfde regio. In feite probeert Sparkplug u ertoe te brengen de persoon aan wie u leent te ontmoeten – wat goed is, omdat u niet wilt dat uw apparatuur beschadigd raakt – maar u kunt ervoor kiezen om te leveren.

U kunt binnen een dag na aanvang van de huurperiode direct op uw bankrekening worden betaald. De huurder retourneert uw product na de afgesproken tijd en u inspecteert het om er zeker van te zijn dat het in goede staat is, en laat een beoordeling achter van de huurder na.

Het is vrij eenvoudig en hoewel het misschien logistiek gemakkelijker is voor mensen in stedelijke gebieden, zijn dat nog steeds veel meer mensen die hiermee geld kunnen verdienen dan anders het geval zou zijn. Oh, en het zijn niet alleen de VS..!0 punten

Item 15: Verhuur (of verkoop) uw parkeerplaats

Met het oog op die nieuwe wereld waarin we leven … ja, u kunt uw parkeerplaats ook online verhuren!

Dit geldt dus duidelijk niet voor iedereen. En de kans is groot dat je, zelfs als je een parkeerplaats hebt, deze niet wilt delen.

Maar als u een parkeerplaats heeft die u niet altijd gebruikt en u staat open voor het idee, dan kunt u er net zo goed wat extra geld mee verdienen. Er zijn een paar apps / sites die u kunt gebruiken, maar over het algemeen is de essentie hetzelfde:

U meldt zich aan en iemand zal uw plek selecteren als ze die nodig hebben. Ze betalen je om het te huren. Bij sommige services kunt u verkopen in plaats van huren. Gemakkelijk!

JustPark is de meest prominente van deze apps, omdat deze wordt gebruikt door 3,5 miljoen chauffeurs:

JustPark

Tot nu toe telt JustPark meer dan £ 30 MILJOEN verdiend door eigenaren van parkeerplaatsen. En ja, dat is Britse valuta … maar voordat je je zorgen maakt, ja, je kunt het in de VS gebruiken!

Pavemint is een concurrerende service die even gemakkelijk is en ook zeer goed ingeburgerd en ontvangen. Bovendien kunt u speciale functies markeren, zoals een EV-oplader, beveiligingscamera of iets anders om uw ruimte boven die van anderen te markeren.

Ten slotte is er SpotHero, waarmee u niet alleen uw parkeerplaats kunt huren, maar ook kunt verkopen!2 punten

Item 16: Gebruik uw auto als mobiel reclamebord

Oké, dus je wilt niet dat iemand anders je auto rondrijdt … geen probleem. En je wilt ook niet echt uit de weg gaan om mensen rond te leiden.

Een manier om passief wat inkomen te verdienen met uw auto, is door adverteerders deze te laten gebruiken als een mini, mobiel reclamebord.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen, naast individueel contact opnemen met adverteerders.

Grabb-it is een startup die het heel gemakkelijk maakt om een ​​van je autoruiten in een scherm te veranderen:

chauffeurs

En zoals ze zeggen, installatie is gratis en je kunt het raam nog steeds naar beneden rollen! U kunt dan rijden zoals u normaal zou doen, of extra voorzichtig zijn om rond grote evenementen en shows in uw omgeving te rijden.

Een andere soortgelijke service is Carvertise, maar deze is misschien niet “online” – tenminste met Grabb-it gebruikt u internet om geld te verdienen en te adverteren terwijl u uw normale zaken doet.

Met Carvertise zijn de dingen iets persoonlijker, dus ik zal er niet te diep op ingaan: in feite beantwoord je vragen wanneer je je aanmeldt en wordt je gekoppeld aan een merk op basis van je antwoorden. Uw auto krijgt een wrap in plaats van een digitaal scherm en u kunt kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke wrap.

Dan rijd je gewoon rond met een grote advertentie op je auto en word je maandelijks betaald door directe aanbetaling. Het is niet schadelijk voor uw auto en wordt aan het einde van de campagne professioneel afgevoerd.

Een andere dienst is MyFreeCar. Het werkt op dezelfde manier effectief, in die zin dat u uw auto op het platform laat inpakken en maandelijks betaalt.

Maar goed, ik begrijp dat de laatste twee opties een grijs gebied zijn van ‘online geld verdienen’, dus ik laat het met rust.2 punten

Item 17: Ontvang gratis contant geld (of cadeaubonnen) om gezond te zijn met Achievement

Prestatie was een paar jaar geleden iets beroemder, toen het bekend stond als AchieveMint, maar het is er nog steeds! En in feite is het een topapp in zowel de Apple- als Google Play-appstores.

Zo werkt het: meld u aan op de website of download de app en meld u daar aan. Zodra u een account heeft, kunt u beginnen met het verbinden van andere gezondheids-, fitness- en lifestyle-apps. Er zijn 20 andere apps waaruit je kunt kiezen.

Deze apps gaan meestal over mediteren, wandelen, fietsen, het bijhouden van maaltijden, enz.

Je gebruikt de apps die je koppelt om punten te verdienen voor bepaalde dingen op Achievement. Als je bijvoorbeeld een bepaald bedrag loopt, krijg je er punten voor op Prestatie. Dit zijn meestal mijlpalen: als je bijvoorbeeld 15 minuten of een uur op een app mediteert, krijg je een bepaald aantal punten op prestatie.

Zodra u 10.000 punten heeft, kunt u uitbetalen:

inwisselen

Ja, het is een heel klein bedrag.

De grote vraag is waarschijnlijk hoe snel je die 10.000 punten kunt verdienen … en eerlijk gezegd, zelfs als je toegewijd bent aan de app, kan het even duren om 10.000 te bereiken.

Dus mijn advies: installeer en gebruik deze app niet als een bron van snel geld. Dit zou een extra stimulans moeten zijn om uw gezondheid te behouden, een scenario met twee vogels en één steen.

Terwijl u uw gezondheid in de loop van de tijd bewaakt en verbetert, verzamelt u natuurlijk punten en kunt u van tijd tot tijd verzilveren. Hé, als je dit soort dingen al doet, waarom verdien je er dan niet wat extra geld voor??3 punten

Item 18: Krijg nog meer geld om gezond te zijn met HealthyWage

HealthyWage lijkt veel op Achievement, maar ik dacht dat het de moeite waard was om ze te scheiden omdat ze allemaal uniek en goed ingeburgerd zijn.

Bekijk hoe vaak HealthyWage is opgemerkt:

Gezond loon

Dus het is op geen enkele manier afzetterij.

Het belangrijkste verschil tussen HealthyWage en Achievement is dit:

Prestatie gaat over het verzamelen van punten voor verschillende activiteiten die over het algemeen gezond zijn, die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor geld. Maar HealthyWage is veel directer. Het gaat om weddenschappen op gewichtsverlies.

Er zijn verschillende weddenschappen en uitdagingen om aan deel te nemen, maar de bekendste is de HealthyWager. U vult het aantal ponden in dat u wilt verliezen, de hoeveelheid tijd die u uw doel wilt bereiken en het bedrag dat u per maand wilt inzetten.

U krijgt dan automatisch een prijsbedrag aangeboden op basis van die waarden, en als u wint, krijgt u het!

Het is dus heel anders dan Prestatie in de directheid van het “uitdagings” -aspect en de bedragen. Je prijzen zijn meestal minstens honderden dollars als je wint (de kortste tijd dat je jezelf kunt uitdagen is echter 6 maanden), omdat je weddenschap niet onder de $ 100 kan gaan.

Natuurlijk koop je ook in op de weddenschap (zo werkt het mensen!).

Als je jezelf wilt inzetten om af te vallen, is dit een geweldige manier om het te doen. U zult niet alleen meer gestimuleerd worden om uw doel voor gewichtsverlies na te streven, u zult ook geld verdienen voor iets dat u toch wilde doen!2 punten

Item 19: Bekijk en beoordeel films op Swagbucks voor geld

Oké, ik zal het eerst verduidelijken: Swagbucks kon netjes in mijn stukken passen in enquêtes en focusgroepen. Maar het heeft een beetje een ander formaat, een beetje vergelijkbaar met Prestatie, dus ik heb het hier bewaard.

Hier is de kern: op Swagbucks beantwoordt u enquêtes. Wanneer u een enquête invult, krijgt u van Swagbucks een klein bedrag – soms slechts $ 0,05 en soms wel $ 35.

Dit zijn enquêtes die effectief zijn opgesteld en betaald door andere bedrijven, met Swagbucks als tussenpersoon.

Als een toegevoegde bonus zullen sommige bedrijven die abonnementsdiensten aanbieden, Swagbucks-gebruikers betalen of kortingstarieven geven in de hoop dat ze zich echt kunnen abonneren. U kunt dus mogelijk besparen op sommige dingen die u hoe dan ook hebt gekocht.

Maar dit is het belangrijkste waar ik het over wil hebben: het video- en filminhoudssysteem van Swagbucks.

Dit is een van de dingen waar Swagbucks bekend om staat. Kortom, er zijn veel video’s die je kunt bekijken:

Swagbucks

Bekijk een bepaald aantal video’s (meestal video-afspeellijsten, zoals je hierboven ziet) en je krijgt een bepaald aantal Swagbucks. Swagbucks kan worden ingewisseld voor geld, betaald via PayPal.

Nu weet ik wat je denkt: hoeveel uur moet ik kijken om geld te krijgen?

Het is echt niet veel. Als je toegewijd bent, kun je consequent $ 5 per dag verdienen. Dus ik raad het ten zeerste aan
niet
rekenen op films kijken op Swagbucks als een manier om snel extra geld te verdienen – het is gewoon niet tijdbesparend.

De reden dat ik het er in de eerste plaats over heb, is dat je wat extra geld kunt verdienen terwijl je video’s gaat kijken om de tijd toch te doden.

Als je je verveelt, een pauze neemt van je werk of school, enz., Bekijk je misschien online video’s. Bekijk video’s op Swagbucks en verdien elke week een extra kopje koffie of ijs?2 punten

Item 20: Bekijk muziek voor geld op Slicethepie

Als je van muziek houdt en je wilt wat geld verdienen om iets leuks en vervullends te doen, dan is Slice the Pie een geweldige optie.

Slicethepie is een van de grootste sites voor muziekrecensies, met momenteel meer dan 2 miljoen recensenten. Het heeft extra beoordelingscategorieën, zoals mode- en telefoonaccessoires, maar de muziek is echt waar het grootste deel van het werk is.

Slicethepie is gericht op opkomende artiesten. Hier is hoe het werkt: onafhankelijke muzikale artiesten en platenlabels krijgen een aantal nummers op Slicethepie. De recensenten zullen het beoordelen en de artiesten en labels krijgen veel feedback, die ze nodig hebben om de muziek op de juiste manier te verbeteren of op de markt te brengen.

Een van de grote voordelen van Slicethepie is dat u direct contant wordt betaald voor uw beoordelingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over kortingen, kortingen of zelfs punten. U krijgt per review betaald, en hoe hoger de kwaliteit van uw review, hoe meer u wordt betaald.

Nadat u zich heeft aangemeld, kiest u welk type recensie u wilt doen, in dit geval muziek. Dan begin je meteen naar liedjes te luisteren en te recenseren (je moet minstens 90 seconden van een nummer luisteren).

Dus hoeveel gaat u verdienen? Een heel klein bedrag. Als je het leuk vindt, kun je ongeveer $ 40 per maand verwachten, maar als je het niet vaak doet, zal het waarschijnlijk veel minder zijn. Merk op dat het minimum om op te nemen $ 10 is.

Er zijn eigenlijk een paar andere sites die je kunnen laten betalen voor het luisteren naar muziek, maar ze zijn minder direct. Je kunt ze hier bekijken, maar ze zijn meer gericht op radio en punten. Voor zover ik weet, is Slicethepie gewoon de beste site om betaald te worden om naar muziek te luisteren.

Hoe dan ook, dit soort past bij sommige van de andere items in dit gedeelte van de lijst: het is goed omdat je betaald kunt krijgen om iets leuks te doen. Het is geen vervanging voor een baan of echt goed voor veel extra inkomen, maar misschien vind je het wel leuk!1 punten

Item 21: Krijg betaald om software te beoordelen met SoftwareJudge en G2C Crowd

Ik had het al over het runnen van een beoordelingswebsite en op die manier geld verdienen. En zoals je kunt zien, bekijk ik software op deze site. Maar ik heb het niet over betaald worden op die manier (d.w.z. de harde manier).

Ik heb het over betaald worden op een vergelijkbare manier als hierboven: kleine hoeveelheden geld voor kleine hoeveelheden werk die (hopelijk) interessant voor je zijn.

In dit geval is de niche software. Er zijn misschien meer sites die de moeite van het bekijken waard zijn, maar ik zal er maar twee aanbevelen om veilig te zijn.

De eerste is SoftwareJudge.com. Het is heel eenvoudig en to the point: word betaald om software te beoordelen. De software wordt op de startpagina geplaatst als een soort nieuwsfeed of vermelding. De lijst met software is niet enorm, maar er is nog een aantal om uit te kiezen.

Het bedrag dat u betaald krijgt? Het varieert, afhankelijk van hoe goed je review is. U krijgt minimaal $ 1 betaald. Als je goed doet, is het maximale dat je kunt netto $ 50. Dat is eigenlijk best aardig geld voor een massa-beoordelingssite.

Uw beoordeling wordt trouwens gecontroleerd op eerlijkheid. Elk plagiaat dat wordt ontdekt, betekent dat de betaling wordt verbeurd. Een van de leuke dingen van een kleinere site als SoftwareJudge is echter dat je minder concurrentie hebt en een persoonlijker gevoel krijgt van de site.

Nadelen: je wordt alleen betaald als je minimaal $ 200 bereikt. Als je minder hebt, kun je freebies krijgen via SoftwareJudge, wat een leuk extraatje is voor diegenen die geïnteresseerd zijn. En het kost je geen maanden om minimaal $ 200 te krijgen, dus het is niet zo dat je voor altijd bent afgesloten van het geld.

Hier is de GROTE, die iedereen kent. Het heet G2:

G2

G2 wordt, zoals u kunt zien, gebruikt door miljoenen bedrijven, waaronder enkele zeer bekende merken.

Het is vrij eenvoudig: schrijf een recensie van de software. Als je beoordeling wordt goedgekeurd, ontvang je een cadeaubon, variërend van $ 5 tot $ 10. Het kan soms meer zijn, maar dat is het gebruikelijke bereik en het is meestal voor Starbucks of Amazon.

U kunt echter maximaal 5 cadeaubonnen verdienen. Dus mijn advies? Schrijf 5 beoordelingen die worden goedgekeurd, neem je cadeaubonnen (of verkoop ze) en ga. U kunt genieten van het uitproberen van software en er iets uit halen!0 punten

Item 22: Verkoop oudere mobiele telefoons op Gazelle, BuyBackBoss of OC BuyBack

Oké, ik geef toe dat dit drie dingen zijn die in één item zijn gepropt, maar wat dan ook: de essentie hier is dat je je apparaten voor geld kunt inruilen. Op de show!

Gazelle is een van de grootste en meest gerenommeerde sites voor het verkopen van je oude telefoon. Het is heel eenvoudig en eenvoudig.

gazelle

Een van de grootste aantrekkingskracht van Gazelle is dat je een kapotte telefoon kunt verkopen (uiteraard binnen redelijke grenzen).

Hoewel Gazelle echt gespecialiseerd is in telefoons, kun je ook andere gebruikte Apple-producten zoals iPads, iPods (ja!) Of MacBooks terug verkopen.

Voor zover ik weet, kun je niet-telefonische technologie van andere fabrikanten niet terugverkopen, dus die pc-notebook die je haat niet terug verkopen. Zoals de afbeelding laat zien, kunt u uw Android-telefoons echter terug verkopen.

Met Gazelle hoef je alleen maar te zorgen dat je item daadwerkelijk op hun site staat. Als u dat telefoon- / elektronische model niet op hun site vindt, kunt u het niet aan hen verkopen. Zodra u uw product heeft gevonden, beantwoordt u enkele vragen erover en zij zullen een aanbieding voor u genereren. Als je het leuk vindt, geweldig.

Oh, en verzending is gratis!

BuyBackBoss is vergelijkbaar en net als Gazelle is het vooral voor telefoons. Je vertelt BuyBackBoss over je telefoon (door het beantwoorden van een geautomatiseerde enquête) en je krijgt direct een aanbieding.

BuyBackBoss

Verzending is gratis, omdat BuyBackBoss je een e-mail met een prepaid verzendlabel stuurt dat je alleen maar hoeft af te drukken. U kunt betaald worden per cheque of PayPal.

Je kunt een aantal andere Apple-apparaten verkopen – iMacs, iPads, iPods, Apple Watches – en de Google Pixel, maar dat is het voor niet-telefoonproducten.

OC BuyBack is een andere efficiënte terugkoopsite, maar het is meer open over wat u kunt verkopen: u kunt 45 soorten telefoons, 9 soorten iPod, 17 soorten tablets, 4 soorten smartwatches, samen met GoPros en AppleTV’s verkopen.

OCBuyBack

U kunt ervoor kiezen om uw apparaat lokaal af te geven of u kunt gratis verzenden. Het is in principe hetzelfde als de andere sites, maar een kleinere / minder populaire service.

Nextworth is de laatste waar ik het over zal hebben, maar het lijkt veel op de andere (gratis offertes, verzending, enz.) Dus ik heb niet veel meer te zeggen. Behalve dat het behoorlijk bekend is:

volgende waard

En een van de grootste terugkoopdiensten, met meer dan 12 jaar ervaring en 3 MILJOEN inruilacties.1 punten

Item 23: Verkoop kleding (en andere dingen) die je niet gebruikt op Depop

Depop is een andere marktplaats voor kleine retailers.

Depop

Depop is redelijk open. Je kunt het gebruiken om een ​​breed scala aan persoonlijke items te verkopen, maar het is vooral gericht op de verkoop van persoonlijke items en creatievere, artistieke typen.

Depop brengt geen kosten in rekening totdat u geld verdient … maar het slechte nieuws is dat hun kosten hoger zijn dan bij de meeste andere platforms: op dit moment is dit 10% van de totale transactie (inclusief verzendkosten).

Bovendien zijn er meestal 2,9% PayPal-transactiekosten … wat vrij gebruikelijk is voor marktplaatsen, maar dat betekent dat je 13% van wat je verdient wilt verliezen. De afweging is die Depop is erg populair, vooral onder jongeren en Instagram-gebruikers.

Afgezien van populariteit, is Depop heel gemakkelijk te gebruiken:

Depop hoe je een item verkoopt

Depop is bij de meeste mensen bekend vanwege het gebruik ervan op sociale media – het wordt meestal gebruikt door mensen die kleding proberen te verwijderen die ze niet meer dragen / willen, en het is gericht op een relatief klein publiek (de volgers van die verkoper, meestal mensen die ze weten).

Dus terwijl je natuurlijk je Depop-winkel zo ver kunt nemen als je wilt, is de bar iets lager – de meeste winkels zijn ontspannen, gewone foto’s van de items. Het is een van de meest informele en gemakkelijkste marktplaatsen.1 punten

Item 24: Word een bruikbaarheidstester

Dit is geen activiteit die in de ‘echte’ wereld bestaat en is geconverteerd naar internet. Dit is iets dat alleen met internet kan worden gedaan.

Kortom, mensen moeten weten dat hun websites goed zijn en ze zijn bereid mensen te betalen om hun websites te verkennen en met dingen te communiceren om ervoor te zorgen dat alles werkt.

Soms zijn er bedrijven met als taak een tussenpersoon: iemand die zijn website wil laten testen, verbinden met de gebruikerstesters. Soms is het een individueel of klein bedrijf dat hun site wil testen.

En soms is uw klant een persoon of groep die een aantal sites heeft gekocht en ze wil laten testen voor het uiteindelijke doel om ze later te laten verkopen.

Omdat u de laatste twee typen clients zelf kunt vinden, zal ik het hebben over enkele platforms die optreden als tussenpersoon.

De eerste en meest voor de hand liggende is gebruikerstesten. Het is verreweg de meest gerenommeerde en meest gebruikte online marktplaats voor gebruikerstesten. Bekijk enkele van de bedrijven die het hebben gebruikt:

Gebruiker testen

Nu zijn de vereisten vrij laag. Je hoeft alleen maar 18 te zijn, voldoende te articuleren en een solide internetverbinding.

U moet de testsoftware van User Testing downloaden en u wordt opgenomen terwijl u test (dat is waar het gearticuleerde deel een rol speelt).

Betalen kan oplopen tot $ 60 per test, maar meestal is dit $ 10 per test. Het goede nieuws is dat een test meestal ongeveer 20 minuten duurt. Doe een paar tests voor een uur of twee en je hebt voor de dag $ 30 tot $ 60.

Zelfs gebruikerstesten raden niet aan om er een fulltime baan van te maken … er is niet genoeg werk om dit fulltime te doen. U krijgt de mogelijkheid om sites te testen op basis van demografische gegevens en uw kwaliteitsclassificatie als tester.

En denk niet dat gebruikerstesten uw enige optie is! Er zijn veel andere sites die redelijk dichtbij zijn. Om er een paar te noemen: Userlytics, TryMyUI, Userfeel en TestingTime.

Er zijn enkele variaties, maar de meeste betalen ongeveer hetzelfde als gebruikerstests en hebben tests van vergelijkbare duur: 10-20 minuten per test, voor meestal $ 10 per test. Testtijd is langer, met een typische test die 30-90 minuten duurt, en de betaling varieert ook maar is beperkt tot € 50.

Geen van deze sites is goed om de kost te verdienen, en zelfs als je al die sites samen gebruikt, is het geen goede fulltime vervanging.

Het is echter nog steeds behoorlijk geld voor ‘gemakkelijke’ internetoptredens, dat is zeker!1 punten

Advies 25: zoekmachines bekijken

Net zoals websites moeten worden getest op gebreken en een slechte gebruikersinterface, moeten de zoekmachines die mensen krijgen, worden getest. En aangezien zoekmachines een fundamentele kracht van het moderne internet zijn, is het een belangrijke taak.

Het is ook een klus die je thuis kunt doen!

De meer technische term voor deze functie is ‘zoekmachine-evaluator’. Er zijn niet veel sites die uitsluitend zijn bedoeld voor banen voor het beoordelen van zoekmachines, maar sommige plaatsen ze prominenter dan een algemene vacaturesite of freelance marktplaats.

Er is één gerenommeerde site voor de evaluatie van zoekmachines op afstand: Appen. Appen is niet alleen gericht op de evaluatie van zoekmachines, zoals ik al heb besproken. Het staat echter bekend om zijn vele zoekmachinebeoordelingen.

Een ander toonaangevend bedrijf is Lionbridge. Maar Lionbridge is niet alleen gericht op het inhuren van zoekmachines. Lionbridge is begonnen als vertaalonderzoek en is overgestapt op andere dingen met behoud van de oorspronkelijke focus op taal.

De manier waarop dit overgaat in het evalueren van zoekmachines is dat u mogelijk zoekmachines moet testen in andere talen … maar dat hoeft niet.

Een andere site die vaak door zoekmachines wordt getest, is iSoftStone. Net als Lionbridge zijn veel van de berichten van iSoftStone algemene crowdsource-optredens. En van die optredens gaan sommige over het evalueren van zoekmachines.0 punten

Item 26: Het beste van alles … wees een online datingconsultant!

In tegenstelling tot online diëtist banen, zijn er VEEL dating consultant banen beschikbaar.

Ok, het komt niet zo vaak voor als het schrijven van optredens of het ontwerpen van sites, ik geef toe. Maar bekijk dit toch:

Remote dating consultant banen

Ja. Ze zijn daarbuiten. Zoals u kunt zien, zijn er niet veel sites alleen maar voor datingconsultants, maar er zijn veel vacatures op reguliere vacaturesites.

Een van de grote voordelen van deelname aan deze lijn van online werk is dat je geen formele opleiding of certificering nodig hebt. Maar er zijn een aantal dingen die u kunnen helpen om klanten binnen te halen en er gekwalificeerd uit te zien:

Ten eerste, als je een opleiding als therapeut hebt, is dat een redelijk goede kwalificatie. Als je een diploma psychologie of sociaal werk hebt, kan dat ook goed zijn.

En waarschijnlijk het beste van alles zou zijn als je een bewezen staat van dienst hebt in het geven van gedegen datingadvies!2 punten

Advies 27: Geef antwoorden op JustAnswer

JustAnswer is een superhandige website vanuit het perspectief van een persoon met vreemde vragen. Het internet staat natuurlijk vol met antwoorden die helemaal gratis zijn.

Maar veel vragen worden niet gemakkelijk gegoogeld of doorzocht op Reddit. Soms heb je een simpele vraag, maar een vraag die alleen goed beantwoord kan worden door een expert. Snelle antwoorden van experts is waar JustAnswer binnenkomt, en dat is ook wat het onderscheidt van Clarity.fm, wat meer aan de kant staat van snel advies en advies.

Aanmelden is supergemakkelijk en kan slechts 30 minuten duren (hoewel ik stel voor dat je langer doorbrengt).

Antwoord gewoon

Er zijn meer dan 175 categorieën waaruit u kunt kiezen en u kunt volledig op uw eigen uren werken.

Klanten betalen vaak $ 5 per vraag en je krijgt 20% korting als je begint. Dit kan worden opgewerkt tot 50%, en sommige kunnen meer dan $ 5 bedragen – veel vragen kunnen oplopen tot $ 15- $ 30, dus de bezuiniging die je neemt is niet zo erg, vooral als je snel werkt en de juiste vragen beantwoordt.

Er is echter één grote fout: u wordt ALLEEN betaald als de vragensteller uw antwoord als positief beoordeelt. Als uw antwoord als negatief is gemarkeerd, wordt u er niet voor betaald – wat behoorlijk frustrerend is, het is overbodig om te zeggen.

Dus zou het je belangrijkste bron van inkomsten moeten zijn? Natuurlijk niet. Maar dit kan je een behoorlijk bedrag opleveren voor een bijkomstigheid, en het kan erg leuk zijn als je mensen gewoon informeert over onderwerpen waar je van houdt.-1 punten

Advies 28: Probeer audio te transcriberen

Audio transcriberen is het soort online optreden dat goed is voor extra geld, maar niet helemaal voor een fulltime baan. U kon laat het fulltime werken, maar ik zou het niet aanraden tenzij je zelf een klant vindt die bereid is extra te betalen.

Voor het grootste deel is het transcriberen van audio echter geweldig om gemakkelijk geld te verdienen.

Sommige transcriptietaken zijn op grotere freelancemarkten zoals Upwork of Amazon Mechanical Turk. Maar meestal wordt u betaald om audio op specifieke platforms te transcriberen, alleen voor transcriptie.

Een van de meest populaire is TranscribeMe:

schrijf me over

TranscribeMe heeft enkele van de beste tarieven van elk platform dat transcriptie-optredens aanbiedt. De inkomsten beginnen doorgaans bij $ 15- $ 22 per uur (groot verschil, ik weet het).

GoTranscript betaalt u maximaal $ 0,60 per minuut, wat $ 36 per uur is, maar dat is de hoge kant. Je begint meestal lager dan dat – de gemiddelde inkomsten zijn $ 150 per maand, dus het is echt een bijkomstigheid.

Er zijn andere platforms, met verschillende niveaus van beloning en voor verschillende ervaringsniveaus. Sommige vereisen heel weinig ervaring. Anderen willen mensen met kwalificaties en veel platforms willen dat je een schrijfsnelheidstest doet.

Hoewel je de details op elk platform wilt controleren, is het algemene voordeel van transcriberen dat het bijna helemaal aan jou is om te werken wanneer je wilt.

Een virtueel bijles- of schrijfconcert vereist bijvoorbeeld nog steeds dat je een consistent schema volgt en deadlines haalt, zelfs als ze flexibeler zijn dan traditionele banen. Maar audio transcriberen voor een platform is een van de meest flexibele optredens die er zijn, en je kunt in principe werken wanneer en hoe vaak je maar wilt.1 punten

Item 29: Start een blog / site en doe AFFILIATE MARKETING

Dit is een van de meest gebruikelijke manieren om online geld te verdienen, en je kunt maar beter geloven dat dit iets is dat ik redelijk goed weet.

Dit is ook een van de meest overhyped manieren om online geld te verdienen. Het belangrijkste om te onthouden is dat affiliate marketing echt effectief kan zijn … maar het is niet van de ene op de andere dag of ‘gemakkelijk’.

Dus voor de onbekende: affiliate marketing is wanneer u een commissie verdient wanneer iemand online een product koopt op basis van uw aanbeveling.

In de praktijk komt dit meestal neer op het runnen van een blog of site en het opnemen van gelieerde links naar online producten / diensten – zoals u wellicht vermoedt, zijn het voor ons hostingproducten:

aanbeveling

Als een persoon een product koopt via uw gelieerde link, verdient u commissie. Hoeveel? Zoals je zou verwachten, varieert het. Meestal is dit een percentage van de verkoop zelf. En zelfs dat varieert.

Amazon geeft meestal ergens tussen de 5% commissie aan de onderkant en 10% aan de bovenkant voor links naar producten die op Amazon worden verkocht.

Als u een Shopify-partner bent, kunt u 20% van de maandelijkse vergoeding betalen aan Shopify door de persoon die uw aanbeveling heeft opgevolgd.

Hier is een voorbeeld van het partnerprogramma van een hostingbedrijf (SiteGround):

Het partnerprogramma van SiteGround

In dit voorbeeld, als u SiteGround 10-verkopen per maand ontvangt, levert u $ 750 op. Als je ze 11 krijgt, krijg je $ 1.100, enzovoort.

Daar ga je dan.

U kunt waarschijnlijk zien waarom er tegenwoordig zo’n enorme aantrekkingskracht is op affiliate marketing. Het kan geld opleveren en u kunt veel controle uitoefenen over de soorten producten / velden waarin u wilt werken.

Enkele van de meest succesvolle bloggers (Pat Flynn, Michelle Schroeder, Ryan Robinson, LifeHacker Guy etc.) verdienen tienduizenden dollars per maand via hun blog en affiliate marketing.

Ze publiceren ook hun maandelijkse inkomstenrapporten zodat u kunt zien hoe u ook geld kunt verdienen via affiliate marketing. Zie hieronder:

affiliate marketing

Michelle Schroeder

Ryan Robinson

Pat Flynn

Sterker nog, Michelle doceert ook Affiliate Marketing op deze site.

Je kunt daar zeker iets leren :)

Voordat je begint met het proberen geld te verdienen via gelieerde links, heb ik een paar tips:

Zorg er eerst voor dat u een goede site maakt. Houd de kwaliteit van uw inhoud hoog en houd er rekening mee dat u nog steeds waarde moet toevoegen aan de bezoekers van uw site. U maakt geen site om producten te verkopen, u maakt een site om uw bezoekersproblemen op te lossen.

Ten tweede, wees niet bang om genuanceerd en kritisch te zijn wanneer u producten aanbeveelt. Als je gloeiende aanbevelingen geeft bij elke affiliate-link, merk je misschien dat je geen verkeer kunt vasthouden of dat mensen op hun hoede worden voor je woord.

Behalve dat, ga ze halen, tijger!

Handige bronnen:

 • Affiliate marketing eenvoudig gemaakt0 punten

Item 30: Freelancen

Dit is degene waar ik redelijk bekend mee ben, en die velen van jullie het meest tegenkomen als je manieren vindt om online geld te verdienen. VEEL andere items op deze lijst overlappen met freelancen, dus beschouw dit als een “algemeen” of inleidend item.

Kortom, freelancen is tegenwoordig een ENORM ding online. Er zijn veel mensen die freelancers aannemen voor werken op afstand en de kansen komen en gaan.

Er zijn veel verschillende freelancewerkzaamheden beschikbaar, maar de meeste kansen liggen in het ontwerpen van sites, schrijven en / of redigeren en marketing.

De grootste onderwerpen gaan meestal over financiële technologie (ook wel fintech genoemd), cryptocurrency, e-commerce en marketing, maar ja, er is van alles beschikbaar.

Er zijn VEEL verschillende manieren waarop je freelance-optredens kunt vinden. Sommige van mijn vrienden houden van Craigslist – ze zeggen dat potentiële klanten daar beter op reageren.

U kunt Upwork gebruiken, wat waarschijnlijk de meest bekende van de freelance-clientnetwerken is. Onthoud dat Upwork 20% minder kost dan wat u maakt … voor ervaren freelancers is dit niet de beste. Maar voor beginners is het een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je niet wordt opgelicht en wat ervaring opdoet!

Bekijk deze video over hoe u uw eerste baan op Upwork of andere freelancingsites kunt krijgen:

Andere freelancingsites die het bekijken waard zijn, zijn Freeeup, Workana en NoDesk

LinkedIn is een andere veel voorkomende manier om klanten te vinden, maar u kunt proactiever zijn met LinkedIn: terwijl u op Upwork in principe zou reageren op vacatures, op LinkedIn kunt u solliciteren op vacatures OF gewoon contact opnemen met mensen en hen uw diensten aanbieden.

Als u het type werk kent dat u wilt, zijn er vaak nichesites die vacatures of oproepen voor freelance werk op dat gebied samenvoegen. Enkele van de goede zijn:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

Samenvattend: freelancen is een van de meest populaire manieren voor individuen om online geld te verdienen, en het wordt steeds gemakkelijker om potentiële klanten te vinden. Freelance werk omvat projecten die een paar uur en contracten van een jaar in beslag nemen, en bestrijkt veel onderwerpen.

Wat betekent … er zijn veel kansen!1 punten

Item 31: Verkoop dingen online

Ok, je bent misschien een beetje sceptisch over het feit dat dit zijn eigen plaats op de lijst verdient. Nou, laat me het rechtvaardigen:

Online dingen verkopen is een van de BESTE manieren om online geld te verdienen. Denk maar aan alle dingen die u online heeft gekocht!

Het lijdt dus geen twijfel dat het verkopen van spullen een goede manier is om online geld te verdienen. Maar er zijn een miljoen manieren om dingen online te verkopen. Tot op zekere hoogte gaat deze hele lijst over het online verkopen van iets: fysieke goederen of je tijd, kennis en vaardigheden.

De meest bekende namen zijn Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, maar er zijn nog VEEL meer.

Dus de volgende paar items gaan allemaal over hoe u fysieke producten online kunt verkopen. Dit varieert van plaatsen om uw goederen (zoals de namen die ik zojuist heb genoemd) te verkopen aan de soorten goederen die u kunt verkopen. Natuurlijk is er enige overlap, maar dat is het leven.

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom u goederen online moet verkopen. Ik durf te wedden dat veel mensen op deze lijst staan ​​om te proberen de soorten gig-werk, freelance-gebieden, enz. Te achterhalen..

Maar als je creatief bent, kun je hiermee behoorlijk ver komen. U kunt zo ongeveer alles online verkopen en veel marktplaatsen doen wat ze kunnen om u een basisbetalingsniveau te garanderen zodra u daadwerkelijk verkoopt.

Enkele voorbeelden zijn Upwork, dat ik al noemde, maar ook het logo-ontwerp, het verkopen van thema’s of het benoemen van wedstrijden … ik kom er allemaal op terug!

De dingen om op te letten: platformkosten die komen in de vorm van vaste bedragen of percentages van wat u maakt, plus verwerkingskosten voor betalingen.

Ik beloof dat het online verkopen van spullen gemakkelijker is dan je denkt, en hoe meer een markt onderbenut wordt, hoe groter de kans dat je verkopen maakt.

Ok, klaar? Laten we ingaan op de vele dimensies van het online verkopen van spullen:1 punten

Item 32: Word miljonair in de garage sale

De term ‘garage sale miljonair’ werd gepopulariseerd door Aaron LaPedis in zijn gelijknamige boek. Ja, je kunt miljonair worden door dingen te verkopen op eBay, Amazon, enz. En dat is wat Aaron doet om te bewijzen.

In wezen komt dit neer op het kopen van veel dingen die door de verkoper worden ondergewaardeerd en vervolgens verkopen voor een hogere prijs (wat het eigenlijk waard is en nog wat).

Zoals je van de zin zou verwachten, is de metafoor dat je naar een garage sale gaat en je speciale instinct en kennis gebruikt om de beste dingen te vinden. De implicatie hier is dat u niet noodzakelijkerwijs dingen koopt bij een grote winkelier – uw belangrijkste focus ligt op kleinere en lokale verkopers.

Opmerking: u kunt online of persoonlijk kopen! Of beter nog, beide.

Nog een opmerking: denk niet dat dit niets voor jou is, alleen omdat je hier geen ervaring mee hebt of omdat je niet zeker bent van je vermogen om ondergewaardeerde items op te merken.

Ik bedoel, spring niet in deze strategie als die dingen waar zijn, dat is zeker. Maar u hoeft deze tactiek niet op ‘alles’ toe te passen – u kunt deze gewoon toepassen op een niche die u begrijpt.

Bijvoorbeeld: u heeft absoluut geen idee of 98% van de spullen die bij een “garage sale” worden verkocht al dan niet te duur zijn. Maar, je bent misschien een grote fan van dit of dat genre van sciencefiction, en weet dat de hardcovereditie die wordt verkocht door persoon X veel meer kan opleveren.

Dus zolang je er voorzichtig mee bent, heb je een betere kans om deze tactiek voor je te laten werken dan je denkt!0 punten

Item 33: de garage sale miljonair die spullen heeft gerestaureerd

Hoewel ik denk dat veel meer mensen een versie van de garage-miljonair kunnen maken dan verwacht, ben ik daar niet zo zeker van … dit is echt van toepassing op mensen met een solide vermogen om items te repareren en te herstellen.

De “originele” garage sale-miljonair (de man die de term heeft bedacht) heeft eigenlijk ook wat restauratiewerk gedaan aan de items die hij koopt en vervolgens omdraait. Maar hij merkt heel duidelijk dat herstellen soms erg kostbaar kan zijn, dus probeert hij het minimaal te houden.

Dat gezegd hebbende, dit kan zeker een tactiek met een open einde zijn (in die zin dat het voor verschillende items kan werken). Bovendien is er deze toegevoegde bonus: als u al bedreven bent in repareren of herstellen X type item, is de kans groot dat u een goed begrip hebt van de waarde van dat item wanneer het wordt hersteld.

Ik zal eerlijk zijn, maar het meest betrouwbare gebied voor dit soort tactieken is elektronica (met name telefoons). Dus als je ervaring hebt met het herstellen en repareren van telefoons, of als je denkt dat je daar snel goed in kunt worden, dan heb je een behoorlijke kans om verkopen te maken.

Maar nogmaals, geef de hoop niet op, alleen omdat dat niet op jou lijkt. Het herstellen en vervolgens verkopen van zeldzame edities van boeken klinkt misschien riskant, maar het kan voor de juiste persoon gewaagde winsten opleveren.

Je zou dat kunnen doen voor VHS-banden, kleding, meubels, serviesgoed of echt alles wat mensen zouden kunnen kopen. U kunt mensen targeten die meer betaalbare versies van alledaagse items willen, of verzamelaars die zeldzame items willen en bereid zijn extra uit te geven.

Enkele goede marktplaatsen zijn eBay en Craigslist, hoewel er nog veel meer zijn.

In feite gaan de volgende items op deze lijst allemaal over de plaatsen die u kunt verkopen!0 punten

Item 34: verkoop op Amazon

Hier is nog een grote: u kunt rechtstreeks verkopen op e-commercesites. In het bijzonder Amazon!

Verkoop op Amazon

Verkopen op Amazon heeft een aantal uitdagingen waar je misschien van hebt gehoord: namelijk dat Amazon berucht is om het kopiëren van externe verkopers en vervolgens prioriteit geeft aan zijn eigen Amazon-merk voor een lagere prijs.

Dit zijn echte en geldige angsten, maar het is goed om ze onder controle te houden. Allereerst hebben de externe verkopers van Amazon in de loop der jaren een groter en groter aandeel in de detailhandelsverkopen van Amazon gehad.

Bekijk dit eens:

Amazon's detailhandelsverkopen

Het komt uit de jaarlijkse brief van Jeff Bezos aan aandeelhouders. De laatste tijd is de MEERDERHEID van de fysieke verkoop van goederen afkomstig van derden, en dat lijkt toe te nemen.

Dus hoewel Amazon zeker risico’s met zich meebrengt, is het nog steeds duidelijk een van de beste plaatsen om online te verkopen. Alle verkopers kunnen producten in meer dan 20 categorieën vermelden en als u zich aanmeldt voor een Professional-abonnement, kunt u in nog eens 10 categorieën opnemen.

Dat professionele plan zou u extra kosten:

Amazon-plannen

Maar het basisplan is gratis, met uitzondering van verkoopkosten (die je, om eerlijk te zijn, ongeacht wat je zou betalen als je de e-commercehub van iemand anders gebruikt).

Nog een voordeel van Amazon: behalve dat het een plaats is waar veel mensen al naartoe gaan, kan Amazon uw verzending afhandelen als u het niet zelf wilt doen.

Het is dus misschien niet voor iedereen, maar Amazon is niet voor niets het grootste e-commercebedrijf. Het is zeker een optie om voor de meesten te overwegen.

U kunt leren succesvol te zijn bij Amazon door de onderstaande tips te volgen:1 punten

Item 35: verkoop op eBay

Je denkt misschien: eBay ?! Dat is er nog steeds?!

Ja, het is er nog steeds, en meer ter zake: het is nog steeds enorm populair. Amazon is misschien de koning van digitale marktplaatsen, maar eBay is geen grap:

eBay-kopers

Hier is nog een reden die het overwegen waard is:

gratis op eBay

Yep: eBay laat je tot 50 producten per maand gratis aanbieden. Ga je meer dan 50? Het kost u gewoonlijk $ 0,35 om op te noemen.

Vergelijk dit met Amazon, wiens gratis account je 40 items per maand laat zien en je vraagt ​​om $ 39,99 per maand te betalen als je meer dan 40 producten wilt verkopen.

Bovendien kunnen de verkoopkosten van eBay met 10% hoog klinken, maar ze zijn niet hoog in vergelijking met Amazon. Het klopt dat Amazon soms aanzienlijk lager kan zijn (bijvoorbeeld 6%), maar Amazon kan ook aanzienlijk hoger zijn (met 20%).

Wat interessant is aan eBay, is dat als je als individu verkoopt, je dit kunt doen met hetzelfde account dat je gebruikt om dingen op eBay te kopen. In die zin is verkopen daar minder formeel en een beetje meer ontspannen.

Dat gezegd hebbende, moet u er goed aan doen uw best te doen om ervoor te zorgen dat uw klanten niet worden opgelicht. Als u eenmaal succesvolle verkopen heeft gehad om een ​​reputatie op te bouwen, wordt het gemakkelijker, maar denk in de tussentijd aan de manier waarop uw klanten!

Over het algemeen zou ik zeggen dat eBay beter is om vreemde dingen te verkopen die je rondslingert maar niet wilt / nodig hebt. Vooral zaken die nichekopers kunnen aanspreken, of producten die niet meer worden geproduceerd.

Hier is de eBay-gids om aan de slag te gaan!1 punten

Item 36: verkoop op Craigslist

Verkopen op Craigslist verschilt een beetje van de meeste andere platforms hier. Hoewel Amazon het ENORME voordeel biedt om je te helpen met verzending, en eBay een enorme online marktplaats is, is Craigslist genuanceerder.

Mensen verkopen niet alleen op Craigslist – ze proberen ook dingen kwijt te raken, ze nemen mensen aan, proberen vrijwilligers te krijgen, enzovoort.

Het andere grote verschil met Craigslist is dat het regiogericht is. Dus hoewel u veel van het werk online kunt doen, is de afstand tussen u en de persoon met wie u communiceert meestal relatief klein.

Bekijk de balk aan de rechterkant:

Craigslist

Vanuit het perspectief van iemand die online geld probeert te verdienen, zou ik zeggen dat de twee belangrijkste manieren om Craigslist te gebruiken de volgende zijn:

Ten eerste kunt u uw cv, vaardigheden enz. Erop plaatsen en kijken of iemand geïnteresseerd is in het inhuren van uw diensten.

Ten tweede, en dit is waar ik echt aan begin, is dat je fysieke goederen kunt verkopen op Craigslist. Craigslist is goed voor het verkopen van items die je hebt opgeknapt, gerepareerd, gerestaureerd of die je over het algemeen niet gebruikt (zoals ik al eerder zei), vooral omdat je verzendkosten lager zouden zijn (in sommige gevallen kun je ze misschien persoonlijk afleveren) ).

Een groot voordeel van Craigslist is dat je allerlei items kunt verkopen, en als je vreemde assortimenten verkoopt, heb je een goede kans om iemand te vinden die bereid is te besteden.

Bovendien, naar mijn ervaring, reageren mensen over het algemeen beter op hun interesse in Craigslist dan andere sites.0 punten

Item 37: verkoop op Facebook

Je hebt misschien wel of niet gemerkt dat Facebook een eigen digitale marktplaats heeft. Ik negeerde het eigenlijk een tijdje, totdat ik me begon te realiseren hoe robuust het is.

Als je sceptisch bent, denk dan aan de schaal: eigenlijk heeft iedereen met een Facebook-account toegang tot de Facebook-marktplaats.

Dat betekent dat meer dan 2 MILJARD mensen er toegang toe hebben. Dat betekent niet u hebben toegang tot 2 miljard potentiële klanten – Facebook sorteert deze zaken per regio.

Dus in die zin gelden sommige dingen over Craigslist voor Facebook: je laat Facebook niet veel zendingen naar klanten uitvoeren. In plaats daarvan probeer je voornamelijk lokale kopers te verleiden.

U moet dus, net als bij Craigslist, voorbereid zijn om de verzending alleen af ​​te handelen of om goederen persoonlijk af te leveren.

Dat gezegd hebbende, je hebt een goede kans om verkopen te maken, omdat je in een meer besloten ruimte opereert, en je hoeft je geen zorgen te maken over platformkosten.0 punten

Item 38: Verkoop op een aantal andere algemene online marktplaatsen

Amazon, eBay, Facebook en Craigslist – dit zijn gigantische marktplaatsen waar je praktisch alles kunt verkopen. En kort daarna zal ik door veel verschillende marktplaatsen gaan die gericht zijn op specifieke soorten producten.

Maar laat me je daarvoor een paar meer algemene en diverse marktplaatsen zien. Velen van jullie zullen nog nooit van deze sites hebben gehoord, wat betekent dat het zowel goede als slechte opties zijn.

Mercari is populair in vergelijking met de andere sites in deze sublijst met plaatsen om online te verkopen. Het is vrij eenvoudig:

Mercari

U kunt heel eenvoudig instellen en Mercari geeft u gratis verzendlabels. Advertenties zijn gratis, maar Mercari zal 10% commissie vragen over al je verkopen.

Als u de verzendetiketten gebruikt die Mercari u geeft, bent u tot $ 200 verzekerd als artikelen onderweg verloren gaan of beschadigd raken. Je kunt verkopen via de website, maar het is echt app-gericht.

Oodle lijkt een rare cross-over tussen Craigslist en eBay. Oodle richt zich op uw locatie en is in feite een advertentie voor online advertenties (nogmaals, zoals Craigslist). Je kunt zo ongeveer alles op Oodle verkopen of verhandelen, maar je moet eigenlijk alles zelf doen.

oodle

Het lijkt ook een bijzondere focus te hebben op huisdieren en voertuigen. Maar goed, alles mag.

Sell.com lijkt redelijk op Oodle omdat het een andere advertentielijst is die kleiner is dan Craigslist. Het kost meestal $ 1- $ 3 om ergens een vermelding voor te maken, maar het hangt af van het item.

sell.com marktplaats

De site is heel duidelijk over wat de aanbiedingskosten zijn en zodra u ze betaalt, zijn er geen verdere kosten. Al het andere is van jou.

Een andere moderne, strak uitziende markt waar u naar kunt kijken, is VarageSale. Het is precies hoe het klinkt: een virtuele garage sale. Hoewel u zo ongeveer alles op VarageSale kunt verkopen, is een belangrijke beperking dat goederen gezinsvriendelijk moeten zijn … en er zijn beheerders die de vermeldingen controleren om er zeker van te zijn!

varagesale

VarageSale is echter erg hands-off. Je staat er eigenlijk alleen voor als je problemen hebt met een koper. Maar de keerzijde die echt geweldig is, is dat VarageSale volledig gratis te gebruiken is. Geen noteringskosten, geen verkoopcommissies.

Een meer unieke is Listia. Met Listia verdien je niet echt geld voor wat je verkoopt … je verdient “Ink”, onsite punten die eigenlijk de valuta van Listia zijn. Je kunt je inkt besteden aan andere dingen op Listia.

listia

Als je diep graaft, kun je waarschijnlijk anderen vinden, maar dit zijn enkele van de sites die ik het meest opmerkelijk vind als je op zoek bent naar algemene marktplaatsen buiten de grote namen!0 punten

Item 39: Dropshipping

Velen van jullie hebben de term ‘dropshipping’ misschien niet gehoord, maar ik wed dat de meesten van jullie bekend zijn met het concept:

Dropshipping is wanneer u in de detailhandel handelt, maar u houdt niet al uw goederen op voorraad. In plaats daarvan zorgt een andere entiteit voor de opslag en verzending van wat u voor u verkoopt!

De essentiële voordelen zijn dat u bij het starten van uw bedrijf niet vooraf veel in voorraad hoeft te investeren – u hoeft bijvoorbeeld geen magazijn te kopen. Uw overheadkosten kunnen veel lager zijn, wat betekent dat de toegangspoort tot de detailhandel breder is dan voorheen.

Nu heb ik dit eigenlijk al genoemd toen ik het had over Amazon’s (Fulfillment by Amazon is wat het officieel wordt genoemd).

Maar Amazon is verre van de enige game in de stad, ook al is het waarschijnlijk de grootste in het Westen. Shopify, de e-commerce site builder, is ook geschikt voor degenen die dropshipping willen gebruiken.

hoe oberlo werkt

Met Shopify is de belangrijkste integratie met een bedrijf genaamd Oberlo. U kiest de producten die u wilt verkopen en wanneer een klant vanaf uw site bestelt, zal Oberlo ze verzenden.

Je kunt zelfs dropship-producten uit China gebruiken met AliExpress

De meeste andere sitebouwers met e-commerce of winkelwagenfunctionaliteit hebben op zijn minst een of twee integratie die u zullen helpen met dropshipping, zelfs als ze er niet zoveel ondersteuning voor bieden als Shopify.

Nu klinkt dropshipping misschien te mooi om waar te zijn … en dat is het ook.

Ik zeg niet dat je er geen geld mee kunt verdienen: mensen zouden het niet doen als het niet winstgevend was. Maar het is niet zo eenvoudig als ‘betaal weinig overhead en behaal dan enorme winsten’.

Handige bronnen:

 • Hoe ik in drie maanden $ 178.492 verdiende door dropshipping1 punten

Item 40: Kopen / verkopen op Flippa

Heb je nog nooit van Flippa gehoord? Dat is goed.

Flippa is in feite een marktplaats voor het kopen of verkopen van online bedrijven.

Flippa

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoeveel mensen daadwerkelijk op Flippa kopen. Op dit moment ligt de telling ergens ten noorden van 120.000 kopers.

Dat klinkt misschien niet veel, gezien de schaal van internet en internetmarktplaatsen. Maar hier is het ding:

Flippa-kopers

Die 120.000+ kopers samen hebben meer dan een MILJARD aan beschikbare fondsen en het aantal kopers groeit elke maand met een paar duizend. Dus het geld is er absoluut, klaar om een ​​bedrijfssite te kopen die je hebt laten groeien.

Het moeilijkste is natuurlijk dat je al een online bedrijf moet hebben om een ​​online bedrijf te verkopen. Dat geldt misschien niet voor velen van jullie, maar raak niet ontmoedigd … omdat het nog steeds van toepassing kan zijn op meer dan je denkt.

Welnu, op Flippa kunt u, in plaats van alleen uw bedrijf op te geven, wat geld verdienen door het aan iemand te verkopen (die op zijn beurt uw bedrijf verder kan laten groeien).

Je kunt zelfs websites / apps van Flippa kopen en wat fatsoenlijk geld verdienen. Dat deed Priyadarshan Joshi toen hij voor slechts $ 1000 een bestaande Mac-app genaamd SplitScreen van Flippa kocht en er meer dan $ 60.000 van verdiende.

Flippa biedt veel ondersteuning, dus u staat er niet alleen voor: belangrijker nog, Flippa helpt u erachter te komen hoe u uw bedrijf kunt waarderen en zal u matchen met kopers. En zoals bij veel andere online marktplaatsen, is uw transactie veiliger wanneer deze op Flippa plaatsvindt.

Handige bron:

 • Lees enkele succesverhalen van Flippa0 punten

Item 41: Retail op Bonanza

Bonanza is een digitale marktplaats die goed wordt ontvangen, maar niet enorm. Hoe goed ontvangen?

ecommerceBytes

Het wordt om een ​​goede reden gewaardeerd. Wat Bonanza is, is het beste om simpel te zijn: het is een marktplaats voor zo ongeveer alle soorten fysieke goederen. Het onderscheidt zich echter echt als een plek om persoonlijke spullen te kopen, zoals kleding, uitrusting, enz.

Enkele belangrijke kwalificaties: Bonanza wordt niet voor u verzonden – het is allemaal tussen u en de koper. Dus waarom zou u het gebruiken op een ander platform / marktplaats??

Sommigen zouden beweren dat Bonanza betere ondersteuning heeft, hoewel ik denk dat het moeilijk is om een ​​objectieve vergelijking te maken tussen het en grotere concurrenten. En hoewel Bonanza mogelijk niet voor u verzendt, stroomlijnt het het proces van uw kant en helpt het u met efficiënte verzendlabels.

Bovendien integreert Bonanza met uw andere marktplaatsen, en dat is een van de beste eigenschappen ervan. Het is niet nodig om alles opnieuw te configureren, gewoon synchroniseren tussen uw andere winkels … een groot voordeel.0 punten

Item 42: Verkoop je modeproducten op Tradesy

Tradesy lijkt veel op Depop, en technisch gezien zijn er nauwelijks verschillen in wat je kunt verkopen, maar het buigt iets meer naar mode en high-end producten dan Depop.

handel

Tradesy heeft echter nog steeds een vergelijkbare ‘verkoop uit je kast’-sfeer.

Het merk van Tradesy is heel duidelijk:

hoe handel werkt

Koop of verkoop efficiënt. Dat is het eigenlijk.

De prijs die een koper ziet, is inclusief uw verzendkosten. Uw verzendlabels zijn gratis en u kunt zelfs een gratis Tradesy-verzendkit krijgen om ervoor te zorgen dat u de goederen veilig kunt verzenden.

Tradesy is steiler dan Depop wat betreft de kosten helaas. Momenteel behoudt Tradesy een commissie van 19,8%, dus terwijl u uw eigen prijzen hoger kunt instellen om te compenseren, neemt u altijd 80% van de volledige prijs mee naar huis.

Maar hey! Mensen op Tradesy zijn gewend om duurdere items te kopen en u kunt altijd uw prijs verlagen als mensen niet geïnteresseerd lijken te zijn. Uiteindelijk besparen klanten nog steeds in vergelijking met het kopen van de producten uit de eerste hand.0 punten

Item 43: Verkoop op The RealReal

De RealReal heeft een meer specifieke focus dan Depop en Tradesy. Het is bedoeld om luxegoederen door te verkopen. Dit betekent natuurlijk dat de lat hoger ligt voor wat je kunt verkopen en wat je kunt maken in de verkoop.

De RealReal

Dus The RealReal heeft hogere normen voor wat het accepteert dan de meeste andere plaatsen – spullen moeten op zijn minst in goede staat zijn, van bepaalde merken en binnen bepaalde grenzen van draagbare goederen.

U kunt worden betaald door directe aanbetaling, cheque per post of tegoed op de site (die een extra 5% verdient). Je kunt tot 85% van de verkoopprijs van je artikelen behouden, maar dat is niet zo gegarandeerd die prijs, dus wees voorzichtig.

Een van de interessante dingen van The RealReal is dat het probeert om uw item binnen 30 dagen voor de hoogste prijs te verkopen die het waard is. Ze hebben een team van echte mensen die evalueren wat je plaatst, om het te verifiëren en het op de juiste manier te prijzen.

De RealReal-voordelen

De manier waarop The RealReal zichzelf beschrijft, is niet onnauwkeurig. Het feit dat de lat voor de producten hoger is, betekent eigenlijk alleen maar dat het platform een ​​grotere rol wil spelen bij het onderzoeken van zijn verkopers, zodat u minder hoeft te doen dan op een meer conventionele markt.

En overweeg dit: als u luxegoederen elders zou verkopen, zouden potentiële kopers sceptischer zijn en zou u meer moeten doen om ervoor te zorgen dat uw artikel de juiste prijs heeft en geschikt is voor gebruik.

De RealReal is een redelijk goede deal als u gebruikte luxe artikelen gaat verkopen.0 punten

Item 44: Verkoop nichekunst, verzamelobjecten en ambachtelijke werken op Ruby Lane

Ruby Lane is een van die bedrijven die beroemd genoeg is, veel mensen hebben ervan gehoord, maar niet beroemd genoeg voor de meeste van die mensen om veel meer te weten dan de naam.

Ruby Lane is een marktplaats voor antiek, vintage verzamelobjecten, beeldende kunst, sieraden, enzovoort, en het is de grootste marktplaats voor dergelijke goederen. Er zijn meer dan 2500 winkeliers, meer dan een miljoen bezoekers per maand en meer dan 15 miljoen producten.

Nu, als de cijfers te geloven zijn, lijken de verkopers van Ruby Lane consequent goed geld te verdienen met verkopen. En Ruby Lane wordt hoog gewaardeerd door verkopers … dus u vraagt ​​zich misschien af ​​hoe de kosten eruit springen.

Welnu, Ruby Lane is iets gecompliceerder: er zijn geen commissiekosten, plus een eenmalige vergoeding van $ 0,19 per itemvermelding, een eenmalige instelkosten van $ 100 en daarna onderhoudskosten (dwz platformkosten) die variëren door het aantal items dat u verkoopt.

Als je 80 items of minder opsomt, kost dat $ 69 per maand. Als je 81-150 items opsomt, is dat $ 0,30 per item. Dit neemt af naarmate u meer items verkoopt, dus zodra u meer dan 1.001 items verkoopt, betaalt u $ 0,01 per item. Bekijk de details hier.

Hier is hoe Ruby Lane zijn instapniveau / kleinste winkeloptie vergelijkt met andere platforms:

Ruby Lane

Stel dat u $ 5.000 aan verkopen verdient (in plaats van $ 2.000 zoals gebruikt in de grafiek), maar u blijft binnen de limiet van 80 items:

Uw vergoeding is hetzelfde als wanneer u $ 2.000 artikelen zou verkopen. Op elk ander platform betaalt u een vast percentage van wat u maakt, niet veel van wat u opsomt.

Dus als je denkt dat je veel geld kunt verdienen binnen een limiet van 80 items, dan is Ruby Lane een goede optie.0 punten

Item 45: Verkoop op MoreCommerce

Je hebt misschien nog nooit van MoreCommerce gehoord. U heeft waarschijnlijk al van Alibaba gehoord – de e-commercegigant van China.

MoreCommerce is een dochteronderneming van Alibaba en het doet iets interessants: in wezen is het niet zozeer een marktplaats, maar een portaal naar een heleboel verschillende marktplaatsen.

MoreCommerce

Dus al die marktplaatsen waar ik heen ben gegaan? Veel van hen zijn toegankelijk via MoreCommerce.

Om eerlijk te zijn, dit is een meer uitgebreide en gecompliceerde oplossing waar veel van jullie naar op zoek zijn. Het is beter voor meer gevestigde bedrijven die in de detailhandel werken en u kunt niet uitsluitend dropship gebruiken.

Bovendien zijn de kosten hoog: we hebben het over 15% transactiekosten (meestal) voor bestellingen plus een abonnement.

Maar voor sommigen van jullie is het de moeite waard om alleen te kijken naar de meerkanaals operatie. Om nog maar te zwijgen, MoreCommerce sluit aan bij het volgende item waarover ik wil praten …0 punten

Item 46: Verkoop sieraden op OpenSky

OpenSky is een online sieradenmarkt die al bestaat sinds 2009. Alibaba verwierf OpenSky en enkele van de andere marktplaatsen en websites die door vergelijkbare mensen zijn opgericht, en sloot zich allemaal aan bij het MoreCommerce-platform waar ik het zojuist over had..

Dus waarom praten over OpenSky?

Nou, OpenSky is nog steeds zijn eigen marktplaats. Vanuit het perspectief van een klant komt MoreCommerce niet echt in beeld. De reden dat ik MoreCommerce voor OpenSky heb gezet, is dat als je wilt verkopen op OpenSky, jij nodig hebben registreren bij MoreCommerce.

Als u eigenlijk alles wilt weten over uw opstartkosten, lijstlimieten, enzovoort, moet u verwijzen naar MoreCommerce:

meerecommerce opensky

Prijzen variëren: het ene type abonnement begint bij $ 32 per maand, het andere begint bij $ 29,95. Daarnaast krijg je verschillende varianten van toegang tot meerdere marktplaatsen, enzovoort.

De positieve kant is dat je voor het grootste deel onbeperkte aanbiedingen, kanalen, bestellingen en deskundige ondersteuning krijgt, zelfs vanaf het instapmodel.

Dus ik vermoed dat veel mensen het niet waard zullen vinden om op OpenSky te verkopen, maar voor sommige mensen is het misschien een geweldige marktplaats. Houd er rekening mee dat u MoreCommerce doorloopt om op OpenSky te verkopen.1 punten

Item 47: Verkoop boeken

Dus nu kom ik op een aantal populaire plaatsen om online boeken te verkopen. Zoals je zou verwachten, kun je boeken op andere platforms verkopen, maar deze sites zullen voor sommigen van jullie bijzonder goede opties zijn.

Op BookScouter: het is een site die voornamelijk is bedoeld om de waarde van uw gebruikte leerboeken te achterhalen (hoewel elk ander boek dat meestal doet). Het is vrij eenvoudig:

boolscouter

U zoekt het ISBN-nummer van uw boek op en BookScouter zal een aantal sites en marktplaatsen doorzoeken om te zien tegen welke prijzen het wordt verkocht.

Het verzendt het ISBN naar elke site (wat u zou moeten doen als u ze op de site verkocht), waardoor het de prijzen kan verkrijgen, of op zijn minst een goede gok naar hen. U bekijkt het aanbod en beslist zelf waar u uw boeken wilt verkopen.

De limieten? Sommige oudere boeken hebben geen ISBN-nummer en BookScouter zal er niet erg nuttig mee zijn. Dit sluit ook enkele antieke of zeldzame boeken uit, maar dat is oké – je zou wat extra beenwerk moeten doen om die toch te waarderen. Voor boeken in zeldzame oplage kunt u het hoe dan ook verkopen op RubyLane (eerder genoemd)

Nu, voor sites die u daadwerkelijk direct geld opleveren:

AbeBooks is een gerenommeerde online marktplaats voor boeken. Ik kocht daar zelfs al boeken voor lessen toen ik een universiteitsstudent was.

abebooks.com

De boeken die op het AbeBooks-assortiment worden verkocht – voor het grootste deel is vrijwel elk boek goed – maar er wordt bijzondere aandacht besteed aan zeldzamere boeken en boeken van onafhankelijke uitgevers.

AbeBooks brengt u als verkoper op drie manieren in rekening: een maandelijks abonnementsgeld, een gedifferentieerd tarief afhankelijk van het aantal aanbiedingen dat u heeft; provisie over uw verkopen; en service- / transactiekosten voor betalingsproviders.

De abonnementsprijs? Dat begint bij $ 25 per maand en voor maximaal 500 vermeldingen. Met $ 37 per maand kun je 4.000 dingen opsommen. Het wordt behoorlijk hoog, met een maximum van $ 500 per maand voor meer dan 500.000 aanbiedingen.

U regelt de verzending zelf, maar AbeBooks heeft wel wat software voor voorraadbeheer om u te helpen en kan worden geïntegreerd met andere software voor voorraadbeheer.

AbeBooks

Als je maar een paar boeken hebt om te verkopen, betekenen de maandelijkse abonnements- en commissiekosten dat AbeBooks het waarschijnlijk niet waard is. Maar het punt is dat AbeBooks ook iets biedt voor kleinere verkopers:

Een service voor het terugkopen van boeken wordt aangeboden via samenwerking tussen TextbookRush.com en AbeBooks. Het is speciaal bedoeld om terug te kopen klein aantal gebruikte boeken.

ValoreBooks is nog een andere plaats waar u uw gebruikte of eerder gebruikte boeken kunt verkopen. Het is geen marktplaats, maar een terugkoopsite.

Een van de grote voordelen is dat het supereenvoudig is:

Abebooks voordeel

U kunt uw terugbetalingen gratis verzenden, wat een grote bonus is als u in de eerste plaats geen hoge winst behaalt.

U kunt hier enkele van de vereisten voor terugverkochte boeken bekijken, maar het gaat vooral om kwaliteit, niet om het type boek.

Afgezien van eenvoud en gratis verzending, is er nog een ander belangrijk voordeel: ValoreBooks zal proberen je de best mogelijke prijs te geven, en als je ergens anders een betere prijs vindt, ze zullen het evenaren als je het ze laat weten!0 punten

Item 48: Verkoop uw elektronica (algemeen)

Het verkopen van uw elektronica is een geweldige manier om online geld te verdienen. Elektronica wordt immers veel gebruikt, maar heeft ook een groot probleem:

Ze zijn duur. Denk er eens over na – veel mensen lezen en bijna iedereen heeft een smartphone. Maar de meeste mensen kunnen zich een mooi, hoogwaardig boek veroorloven als ze het af en toe kopen, en veel mensen hebben moeite om zelfs mid-tier telefoons te betalen.

Tenzij je een liefhebber bent van de nieuwste technologie, is het kopen van het nieuwste model voor de meeste mensen gewoon niet de moeite waard. Toegegeven, veel mensen hebben betalingsplannen voor dure telefoons en zelfs tablets, maar veel mensen kopen ook telefoons en voegen vervolgens de simkaarten toe.

Mijn punt hier is dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het online kopen van telefoons, en er is een grote kans voor jou hier. En natuurlijk zijn het niet alleen telefoons, maar allerlei soorten elektronica: tablets, computers, camera’s, tv’s en diverse slimme apparaten.

Als je een oude telefoon hebt die je niet gebruikt, maar nog steeds in goede staat is, geweldig, je kunt die verkopen! Als je vaardigheden hebt in het opknappen of repareren van telefoons, dan is het geweldig, je kunt een opgeknapte telefoon verkopen!

De beste sites hiervoor zijn de gebruikelijke verdachten, de belangrijkste online marktplaatsen: eBay en Amazon. Craigslist en Facebook, minder. Er zijn een paar kleinere, op technologie gerichte marktplaatsen waar ik straks op terugkom.

Als geen van beide op u van toepassing is, hoeft u zich geen zorgen te maken: u kunt een telefoon terug verkopen aan een groep die deze zal repareren / opknappen.

Dat omvat enkele van de opties die ik ga bespreken: Gazelle, BuyBackBoss en OC BuyBack.

Maak je geen zorgen, ik laat je niet achter met ‘elektronica verkopen is een beproefde manier om online geld te verdienen’.

Maar ik zal de komende paar items besteden aan het bespreken van enkele van de specifieke manieren waarop u technologie online kunt verkopen, wat betekent dat technologie- en elektronisch gerichte sites u een aantal bijzondere voordelen kunnen bieden.

Ons starten:1 punten

Item 49: verkoop elektronica op Swappa

Dit staat los van het vorige item omdat u in dit geval zou verkopen Aan een marktplaats, zonder uw technologie te verkopen naar de website.

Nu is Swappa meer open over wat je kunt bieden dan Gazelle:

swappa

Het belangrijkste verschil is dat je, in tegenstelling tot Gazelle, niet terug verkoopt aan Swappa. Je gebruikt Swappa als marktplaats om je technologie te verkopen.

Als zodanig staat u er alleen voor om te verzenden, maar er zijn geen verkoopkosten. Dat is een GROTE bonus.

Dat gezegd hebbende, Swappa heeft een coole functie genaamd Swappa Local. Dit betekent dat u kunt verkopen in een bepaald grootstedelijk gebied, om uzelf tijd en geld te besparen. Er zijn veel steden beschikbaar, met een reeks aanbiedingen – Charlotte, NC, is de laagste met 32 ​​vermeldingen en Seattle-Tacoma is de grootste met 863 vermeldingen.

Ik ben echt onder de indruk van hoeveel steden Swappa gebruiken, dus neem niet aan dat je grootstedelijke gebied niet op de lijst staat of dat het onwaarschijnlijk is dat je verkoopt met Swappa Local.1 punten

Item 50: Verkoop op digiCircle als alternatief voor Swappa

Net als Swappa is digiCircle VOORAL een marktplaats voor het verkopen van uw technologie. Maar u kunt ook rechtstreeks terug verkopen aan digiCircle.

Ja, het ziet er een beetje ouderwets uit:

digi cirkel

Maar het heeft moderne functies.

Zoals ik al zei, digiCircle heeft dropshipping-services voor resellers, wat het onderscheidt van Swappa. Maar om in aanmerking te komen voor dropshipping, moet u meestal al $ 3.000 aan verkopen op de site hebben gemaakt.

Wat verkopen aan digiCircle betreft, zijn er weinig vereisten, behalve dat uw tech in goede staat verkeert en alle benodigde accessoires heeft. Als de waarde van het apparaat meer dan $ 50 bedraagt, ontvang je gratis verzending!0 punten

Item 51: Verkoop dvd’s (en games en ja, zelfs cd’s) op Decluttr

Ja, dit is een soort ding dat je kunt verkopen en geen specifieke markt om in te verkopen. Nou, dvd’s zijn een beetje ingewikkeld. U weet waarschijnlijk dat mensen tegenwoordig meestal streamen, ook al worden dvd’s nog steeds vaak gebruikt.

Je verwacht waarschijnlijk, net als ik, dat het dvd-gebruik de komende jaren zal afnemen, aangezien online kijken nog belangrijker wordt.

Dus waarom stel ik voor dat je dvd’s online verkoopt voor geld?

Gemakkelijk: omdat mensen ze nog steeds kopen. Het feit dat het dvd-gebruik waarschijnlijk zal krimpen, betekent in ieder geval dat het een goed moment is om ze te verkopen, terwijl ze je nog wat fatsoenlijk geld opleveren.

Hoewel, ik zou persoonlijk aanraden om speciale dvd’s vast te houden, zodat je ze later voor hoge prijzen kunt verkopen. Maar dat zal veel later zijn.

Voorlopig kunt u dvd’s tegen redelijke prijzen verkopen aan Decluttr. Het werkt op dezelfde manier als het verkopen van boeken en technische werken met de andere sites die ik je heb laten zien: voer de streepjescode in, ontvang een offerte van de site en verzend ze vervolgens gratis naar hen.

Je kunt ook je videogames (als ze op schijven staan) en cd’s verkopen.0 punten

Item 52: verkoop je handwerk op Etsy

Je hebt vrijwel zeker van Etsy gehoord. Etsy is zo populair dat de kans groot is dat je het zelfs hebt gebruikt. Maar laat me toch de basis bespreken:

Etsy is een marktplaats voor handgemaakte of vintage items. Dit eindigt natuurlijk met een enorm scala aan items, maar over het algemeen verkopen mensen kleding, mode-accessoires, kunst en meubels.

Als je dingen verkoopt die op Etsy kunnen worden verkocht, maar je het idee om op Etsy te verkopen nog niet echt serieus hebt genomen, zullen sommige van deze cijfers misschien van gedachten veranderen:

Etsy heeft meer dan 33 MILJOEN kopers en in 2017 hebben ze meer dan $ 3 MILJARD uitgegeven. Dat klinkt misschien klein vergeleken met reuzen zoals Amazon, maar dat is nog steeds enorm vergeleken met veel van Etsy’s concurrenten.

Het beste nummer voor mij is dat Etsy meer dan 1,8 miljoen verkopers heeft. Dit is een enorm aantal verkopers voor een site die niet in hetzelfde niveau zit als Amazon of eBay.

Naar mijn mening raakt Etsy een goede plek: het is groot genoeg dat iedereen ervan gehoord heeft en je kunt verkopen krijgen. Het is ook iets meer gefocust dan een alleswinkel zoals Amazon, dus je spullen hebben nog steeds een goede kans om verkocht te worden.

Nu voor de dingen die u wilt weten … zo werken de vergoedingen:

Een transactiekost van 5% is niet ideaal, maar niet de ergste door de verbeelding. Een vermelding van $ 0,20 is ook niet slecht.

Er is een “Plus” -accountoptie, die $ 10 per maand extra is en wordt geleverd met extra tools (zoals het krijgen van een aangepast domein en betere aanpassingshulpmiddelen, onder andere).

Als je een kleine verkoper bent die handgemaakte goederen, ambachtelijke werken of vintage producten kan aanbieden, is Etsy geen grap. Er is een reden waarom het zo populair is. U kunt hier meer informatie vinden.

Handige bronnen:

 • Etsy succesverhalen0 punten

Item 53: Verkoop je muziek

Een van de dingen die internet heeft veranderd, is muziek: tegenwoordig is het ongelooflijk betaalbaar voor mensen om naar muziek te luisteren. Op de een of andere manier kunnen de meeste mensen naar de meeste nummers luisteren die ze leuk vinden gratis.

Dit is misschien geweldig voor een consument, maar het heeft ook duidelijke nadelen als je een muzikant bent. Je hebt al de last om te proberen op te duiken in een druk veld en nu moet je concurreren met gratis muziek?

Ik doe niet alsof het gemakkelijk is, maar daar zijn manieren om uw muziek online te verkopen. Er zijn zelfs veel manieren om online geld te verdienen met je muziek.

Een manier is om uw supporters te vragen om te doneren of kleine bedragen aan u bij te dragen, via een crowdfundingplatform. Daar heb ik het hier niet over, maar ik kom er later in deze lijst op – blijf op de hoogte!

Er is ook SoundCloud … maar ik zal daarover praten samen met YouTube en andere sociale mediasites, dus houd het in de gaten.

De reden dat ik ze in de eerste plaats noem, is dat je deze kunt gebruiken in overleg met je eigen muziekwinkel. U wilt uw muziek waarschijnlijk op verschillende platforms promoten.

Mogelijk hebt u uw eigen website die betaalde downloads van bepaalde nummers mogelijk maakt. Maar u kunt een SoundCloud-pagina bijhouden en deze integreren met uw site, zodat mensen een zeer solide voorbeeld van uw werk kunnen krijgen voordat ze besluiten er meer voor te betalen.

Het opzetten van een e-commercesite voor jezelf is iets waar ik eerder over heb gesproken en waarover ik in deze lijst zal blijven praten. Verkopen op prominente platforms verschilt van het hebben van een eigen winkel, dus iTunes krijgt hierna een eigen sectie.

Ik wil Bandcamp een licht geven: het vult een geweldige plek omdat het muzikanten niet alleen hun muziek op de site laat verkopen, maar ook hun eigen winkels op de site beheert. Bovendien is Bandcamp nog steeds populair genoeg om mensen aan te trekken die gewoon naar muziek willen luisteren, dus je neemt je fans niet mee naar onbekend terrein.

Hoe populair? Bekijk dit eens:

bandcamp

Dat is juist. Alleen al in Bandcamp is de afgelopen maand $ 8 miljoen aan artiesten betaald.

De reden waarom ik Bandcamp suggereer, is omdat het veel minder configuratie vereist dan het maken van je eigen website, en het is veel gemakkelijker voor toegang tot luisteraars.

Het is ook minder gecompliceerd dan Apple, en laat je meer van de muziek behouden – en het is ook fanvriendelijker.

Je kunt eigenlijk alles over je Bandcamp-winkel beheren. Je kunt kiezen voor welke prijzen je je nummers en albums wilt laten gaan, en je kunt ze wijzigen wanneer je maar wilt.

Hier is een leuk voordeel: u kunt een MINIMUM voor aankoop instellen … en een hoop tijd zullen fans boven het minimum gaan om hun steun te betuigen.

Dus dat is het verkopen van muziek via uw eigen winkel: afgezien van het zelf maken van een website, is Bandcamp een van de beste opties (in sommige gevallen heeft het misschien de voorkeur om uw eigen site op te zetten).

Nu ga ik het hebben over verkopen op grote muziekplatforms:1 punten

Item 54: Verkoop je muziek zelf via Apple of Amazon

Laat me nogmaals benadrukken: met deze opties beheert u niet bepaald uw eigen winkel. Het is een belangrijk onderscheid tussen deze drie en BandCamp of het hebben van een eigen site.

Maar je krijgt nog steeds een soort quasi-winkel. Er is dus nog wat onafhankelijkheid – laten we eens kijken.

Bij Apple gebruik je iTunes Connect. Je moet je aanmelden en een geldige Apple ID hebben, maar geaccepteerd worden is niet het moeilijkste.

itunes verbinden

Wanneer u iTunes gebruikt, moet u uw albums en singles prijzen tegen bepaalde prijsniveaus die al zijn vastgesteld. De niveaus zijn afhankelijk van uw locatie, maar er zijn er altijd minstens drie: Achter, Midden en Voor.

Back heeft de laagste prijzen, Front heeft de meeste en Mid heeft … je raadt het al, het midden! U kunt kiezen uit de beschikbare prijsniveaus in uw land, maar als u dit niet doet, gebruikt iTunes een standaardinstelling (meestal midden).

Nu voordat je het vraagt: ja, iTunes sluit. Het muziekgedeelte gaat naar Apple Music, maar iTunes Connect is nog steeds een plek waar je je nummers kunt beheren.

Met Amazon is het eenvoudiger. Weet je nog dat ik het had over verkopen op Amazon? In principe hetzelfde.

Amazon heeft echter een paar extra programma’s voor muziekverkopers. Een daarvan is Advantage: het gaat erom onafhankelijke artiesten te helpen specifiek cd’s te verkopen.

De andere is CreateSpace: het is een bedrijf in eigen beheer dat is samengevoegd met Kindle Direct Publishing (waar ik het straks over zal hebben), maar het behoudt nog steeds een muziek- en audio-kant.

Er is echter een belangrijk onderscheid om op te merken: er is een verschil tussen het laten verschijnen van uw muziek op Amazon Music (wat gelijkwaardig is aan Apple Music, Google Play Music, Spotify, enz.) En het zelf verkopen van uw eigen muziek als verkoper in uw Amazon-winkel.

In het laatste geval krijg je meer controle. In het eerste geval heb je waarschijnlijk een distributeur nodig. Hetzelfde geldt voor Google Play Music. Dus op het volgende item:0 punten

Advies 55: verdien geld op grote muziekplatforms door distributeurs te gebruiken

Verkopen via Apple Music / iTunes of Amazon Music is moeilijk als je een kleine, onafhankelijke artiest bent. Dus je weet wat de meeste mensen doen?

Ze gebruiken een tussenpersoon. Er zijn een handvol gerenommeerde distributeurs / middle-man websites die zijn ontworpen om het voor kleine en onafhankelijke artiesten gemakkelijker te maken om op de grote platforms te verkopen – omdat het vrij moeilijk is zonder hen.

De grootste is misschien TuneCore:

tunecore

Het enige dat u hoeft te doen, is uploaden naar TuneCore en alle platforms selecteren waarop u wilt dat uw spullen beschikbaar worden gemaakt. Al het geld dat via die platforms wordt verdiend, komt terecht op uw TuneCore-account, waar u geld van kunt opnemen.

TuneCore neemt geen enkel percentage van uw verkoop- of streaminginkomsten in, daarom is het zo’n geweldige optie.

ReverbNation is een concurrent die ook uw rechten of royalty’s niet accepteert en distribueert ook naar de belangrijkste platforms. Hetzelfde geldt voor Ditto Music en CD Baby.

galmidem ditocdbaby

Nu is er enige variatie tussen deze distributeurs, maar voor het grootste deel werken ze op dezelfde manier. Je mag alles wat je maakt behouden en je kunt het distribueren naar vrijwel elk platform dat je wilt.

Er zijn meestal verschillende prijsniveaus om u aan te melden. Ditto Music heeft niveaus per jaar en aantal artiesten: $ 19 per jaar voor onbeperkte distributie voor één artiest, $ 29 per jaar voor twee artiesten, enz.

ReverbNation heeft een gratis optie waarmee je niet kunt verspreiden, maar de Premium-optie voor $ 19,95 per maand omvat distributie (en nog veel meer – het is niet alleen gericht op distributie).

Overweeg dus uw opties, maar waarschijnlijker dan niet, u heeft een distributeur nodig als u naar Amazon, Google Play, Spotify en anderen wilt gaan.0 punten

Item 56: verkoop e-boeken op Amazon

Veel mensen verkopen e-boeken op Amazon, en dat komt omdat het heel goed voor je kan werken.

Een van de redenen waarom mensen dit doen, is dat het gemakkelijk is: u hoeft geen agent te zoeken en een uitgeverij te zoeken om uw manuscript te accepteren. Je hoeft alleen maar iets te schrijven, op Amazon te zetten en mensen ertoe te brengen het te lezen.

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat veel mensen e-boeken gratis verkopen op Amazon – dat is een strategie waar ik me niet echt op zal focussen, maar het is in wezen voor blog / site-promotie.

Als je een e-boek op Amazon wilt verkopen in plaats van je Amazon-e-boek voor promotie te gebruiken, moet je de dingen een beetje anders doen.

Dat gezegd hebbende, hier is waarom het verkopen van een e-boek op Amazon misschien het juiste is voor u om te doen …

Ten eerste is het gratis.

Ten tweede komt het snel op de markt: publiceren kan een paar minuten duren en uw e-boek verschijnt binnen een dag of twee in de winkel.

U verdient tot 70% van de verkoop aan klanten in de meeste grote landen, wat misschien niet ideaal is, maar nogmaals, de efficiëntie is een belangrijke factor.

Heck, je kunt er zelfs voor kiezen om het via het programma af te drukken. Je kunt hier meer informatie vinden over Kindle Direct Publishing.

Veel mensen denken dat ze niet het geduld of de energie hebben om een ​​boek te schrijven, zelfs als ze de route voor zelfpublicatie zouden volgen.

Maar als je al veel geschreven materiaal hebt over een bepaald onderwerp, zou het je verbazen hoe gemakkelijk je alles kunt combineren en omzetten in een e-boek.

Dit is vooral waar voor mensen die blogs draaien. Je blog gaat tenslotte waarschijnlijk over een bepaald onderwerp: pak gewoon je favoriete berichten op nadat je een goed portfolio hebt, bundel ze tijdens het bewerken om dingen samenhangend te houden en boem.

Met KDP is de schaal van Amazon een grote attractie. Je kunt je e-boek laag, super laag prijzen, tot het punt dat een hoop mensen het zouden kopen omdat “waarom niet?”

En als een hoop mensen het kopen … nou, je hoeft me niet te vertellen dat dat goed is!

Handige bron:

 • Mark Dawson, van wie Amazon naar verluidt 4,50.000 dollar per jaar betaalt voor zijn e-boeken, geeft een gratis Self Publishing-cursus op YouTube voor alle auteurs.

zelf publiceren formule op youtube0 punten

Item 57: verkoop e-boeken op Blurb

Kindle Direct Publishing is verreweg het meest gebruikelijke platform voor zelfpublicatie in het algemeen, en zeker ook voor e-boeken.

Een andere populaire concurrent is Blurb. De enige focus van Blurb is om mensen in staat te stellen e-boeken en tijdschriften te maken. Je kunt Blurb ook gebruiken om fysieke boeken te maken, maar het wordt meestal gebruikt voor de eerste twee.

flaptekst

Blurb heeft zelfs gratis software waarmee je je boek of tijdschrift kunt maken, inclusief sjablonen en tutorials over het gebruik van de tools.

Hoewel het waar is dat Blurb concurreert met Kindle Direct Publishing, wordt het ook op grote schaal gebruikt vanwege de eenvoudige integratie met Amazon. U kunt een boek over Blurb maken, het op Blurb uploaden en het vervolgens op Amazon publiceren, alsof u Amazon rechtstreeks gebruikt.

Bovendien heeft Blurb integraties met Apple iBooks en Barnes & Nobele e-boeken. En in de volksmond heeft Blurb een eigen boekwinkel.

Het is normaal om te zien: kleine en onafhankelijke videomakers die Blurb-links naar hun volgers sturen, die vervolgens het e-boek kunnen kopen als ze dat willen.0 punten

Item 58: Verkoop je schilderijen (of andere beeldende kunstwerken)

Als je schildert of over het algemeen een beeldend kunstenaar bent, kun je maar beter geloven dat het internet plaatsen heeft waar je geld kunt verdienen.

Een van de meest voorkomende plaatsen waar artiesten online verkopen is Etsy, om voor de hand liggende redenen. Maar dat is verre van de enige manier om het te doen.

Saatchi-kunst is een van de meest populaire marktplaatsen voor originele beeldende kunst. Voor een site die alleen is gewijd aan de verkoop van ORIGINELE stukken, krijgen ze veel verkeer:

saatchi art

Wat je mag houden is weliswaar stijf: 65% van elk stuk. Het goede nieuws is dat er zeer weinig kosten zijn en dat Saatchi de verzending voor zijn rekening neemt.

Een andere optie is Artfinder, dat een publiek heeft van meer dan 500.000. Je bezuiniging zal rond 67% zijn … maar nogmaals, er zijn minder kosten.

Je bent misschien overstuur door de grote bezuinigingen die deze sites maken, maar ik heb ruw nieuws: ten eerste nemen andere sites een nog grotere bezuiniging. Ten tweede is dat slechts een onderdeel van de strijd om beeldende kunst te verkopen.

Het goede nieuws is dat je de dingen nog steeds in eigen handen kunt nemen, en ik bedoel niet alleen via Etsy of eBay. U kunt ook uw eigen website maken, aangezien de meeste webhosts en websitebouwers e-commercefunctionaliteit hebben voor bepaalde plannen.

Of u kunt gewoon een e-commerce site builder gebruiken zoals Shopify of BigCommerce.

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik de websites waar je van hebt gehoord niet hebt genoemd. Nou, ik sta op het punt ze te bereiken:1 punten

Item 59: Verkoop afdrukken van uw kunst of foto’s

Kijk, dit is een belangrijk onderscheidingspunt: het verkopen van je originele kunstwerk versus het verkopen van het kunstwerkbeeld. Soms betekent dat hetzelfde, maar het internet benadrukt steeds meer het verschil.

Het vorige item ging meer over het verkopen van originele kunstwerken. Afhankelijk van je medium heb je echter een goede kans om van je kunstwerken iets te maken dat meer dan eens kan worden verkocht.

Redbubble is hiervoor een van de bekendste sites. Redbubble zorgt voor de bedrukking en verzending voor u, dus als u erachter komt hoe u wilt dat uw kunst op prints (of t-shirts, posters, enz.).

redbubble

Ze hebben het unieke kenmerk dat u uw marge kunt instellen: er is een basisprijs van uw producten die de service van Redbubble dekt, en de toevoeging van uw marge aan die basisprijs zal de verkoopprijs bepalen die uw klant ziet.

Society6 is een andere service die redelijk vergelijkbaar is. Net als bij Redbubble upload je je kunst en kies je vervolgens op welke producten je het wilt hebben. Daarna hoeft u eigenlijk alleen maar uw werk te promoten en Society 6 het afdrukken en verzenden te laten doen.

samenleving 6

Op Society6 krijg je 10% van elke verkoop en kun je je opmaak verhogen (hoewel, zoals bij Redbubble, dat de totale prijs zou verhogen).

Er is nog een site die mensen vaak onderschatten voor het verkopen van prints: DeviantArt!

De meeste mensen zien DeviantArt als een site voor kunstenaars die verouderd is en niet langer wordt gebruikt. Nou, het wordt nog steeds de hele tijd gebruikt, en eigenlijk heeft iedereen met een DeviantArt-account de mogelijkheid om prints te verkopen als ze dat willen.

Afwijkende kunst

Je zou moeten upgraden naar een Core-lidmaatschap voor extra voordelen, zoals het instellen van je eigen prijzen om de inkomsten te verhogen, maar het is niettemin een solide optie.

Zazzle lijkt erg op Redbubble en Society6, omdat je gewoon ontwerpen kunt uploaden en producten kunt verkopen met je werk erop.

zazzle

Afdrukken van uw beeldende kunst verkopen voor kunst aan de muur of kleding of huishoudelijke artikelen overlapt met een ander gebied van het verkopen van beeldende kunst …0 punten

Item 60: Verkoop je vaardigheden op het gebied van grafische ontwerpen

Zoals ik al zei, dit heeft enige overlap met het vorige item, maar het is nog steeds anders. Hier heb ik het niet veel over het maken van afdrukken van kunst die je al hebt gemaakt en die al traditioneler is.

Ik heb het meer over beeldende kunst die je hebt gemaakt en die duidelijk een grafisch ontwerp moet zijn. Dus in plaats van een schilderij of tekening die je hebt gemaakt en waarvan je ook besefte dat ze op andere dingen kon worden afgedrukt, heb ik het over iets dat is gemaakt met de bedoeling om als grafisch ontwerp te worden gebruikt.

Nu kunt u dat doen op de sites die ik al noemde, dus ik zal ze niet nog een keer bespreken. Ik zal echter een nieuw item voor u indienen:

99Designs is specifiek gericht op grafisch ontwerp. Dit kan veel overlappen met de vorige sites die ik noemde, maar het is meer gericht op het verkopen van logo’s en ontwerpen voor specifieke bedrijven.

99designs

Dit betekent dat u niet één ontwerp maakt en het overal verkoopt, maar dat u het werk op maat maakt voor uw klanten. Je kunt het zien als een marktplaats voor freelance ontwerpers.

Je kunt matchen met een klant en ervoor zorgen dat ze je alleen betalen, maar je kunt ook deelnemen aan ontwerpwedstrijden. In feite starten sommige bedrijven een wedstrijd en laten freelancers het proberen – de winnaar neemt alles!

99Designs brengt een introductiekost van $ 100 in rekening voor uw eerste klant, maar deze wordt verdeeld over de eerste $ 500 die u bij die klant maakt. Er is een extra platformvergoeding per project dat u landt, maar dit is afhankelijk van uw ‘ontwerpersniveau’ (wat betekent uw ervaringsniveau / cv op het platform).

Een ontwerper op het hoogste niveau betaalt slechts 5%, terwijl een beginner 15% betaalt. De ontwerpers op het middenniveau krijgen… ja, 10%.1 punten

Item 61: Verkoop kleding met je grafische ontwerpen erop

Ja, ja, dit overlapt met de vorige items, maar hoor me.

Terwijl je Redbubble, Society6, Zazzle en anderen kunt gebruiken om overhemden te verkopen waarop je kunst is gedrukt, kun je je ook uitsluitend richten op overhemden.

Waarom?

Omdat overhemden beroemde goede kandidaten zijn voor het kopen en verkopen in bulk. Zelfs als u niet in bulk koopt, kunt u een shirt tegen lage kosten kopen en het tegen hogere kosten doorverkopen als u er iets goeds op heeft.

Ik kom alleen in het volgende deel van het T-shirt, maar laten we het voorlopig houden met grafische ontwerpen op overhemden.

Er zijn sites die specifiek zijn gericht op deze niche van online verkopen.

Teespring is waarschijnlijk de meest populaire van deze sites. Het heeft een gevestigde opzet voor artiesten die van plan zijn een kleiner aantal items te verkopen, en voor mensen die zwaarder willen gaan verkopen.

Spreadshop is nog een andere optie, net als Teepublic. En voordat je het vraagt, ja, eigenlijk kun je op elke site waar je overhemden verkoopt die je hebt ontworpen ook andere kledingstukken en accessoires verkopen.

Dit kan ook overgaan in de algemene verkoop van t-shirts, wat betekent dat zelfs als u geen artiest bent, dit nog steeds relevant voor u kan zijn.

Kijk, een van de dingen over Teespring en de andere services die ik noemde, is dat ze niet alleen voor artiesten zijn. Ze zijn voor mensen die overhemden willen verkopen die niet gewoon zijn.

Dat betekent dat zolang je iets kunt samenstellen dat mensen zouden kopen, dit solide opties zijn, ongeacht of je een professionele artiest bent of niet. In feite verkopen veel mensen shirts online zonder veel ervaring met grafisch ontwerp.

Dit zijn enkele cijfers van Teespring:

Teespring's cijfers

Je hoeft geen ontwerper te zijn om die cijfers te trekken. Begin gewoon met het verkopen van overhemden (en soortgelijke kleding), want het kan redelijk winstgevend zijn als je het goed doet.

Bovendien kan het een geweldige bron van passief inkomen zijn als je het eenmaal goed hebt ingesteld.0 punten

Item 62: Verkoop uw webontwerpen

Nee, ik heb hier eigenlijk nog niet over gepraat, smart-aleck. Toen ik het eerder had over het verkopen van ontwerpen, ging dat over daadwerkelijke grafische ontwerpen voor fysieke producten.

Maar u kunt dat principe heel gemakkelijk naar websites overbrengen en er is veel vraag naar. Aan het eind van de dag zijn er een heleboel websites en veel mensen hebben hun sites nodig om er goed en uniek uit te zien.

Er zijn nu verschillende manieren waarop u uw ontwerpen kunt verkopen. Een manier om dit te doen is door rechtstreeks contact op te nemen met mensen die u kent en uw webthema’s en dergelijke aan te bieden.

Een andere manier is om uw thema’s en sjablonen op een populaire markt te plaatsen.

Een van de meest populaire en gerenommeerde plaatsen hiervoor is zonder twijfel Themeforest. Themeforest staat vooral bekend om zijn WordPress-thema’s, maar dat is nauwelijks de limiet.

En het punt is, in tegenstelling tot T-shirts, zijn mensen die online thema’s kopen over het algemeen bereid om geld uit te geven. Het is tenslotte een investering in hun bedrijf en hoewel iedereen graag geld wil besparen, is het realistisch dat u een hoge prijs kunt krijgen voor een goed thema.

Ik bedoel, bekijk deze nummers van Themeforest eens:

envato marktnummers

* Opmerking: Envato Market beheert Themeforest.

Enkele alternatieven voor Themeforest zijn Templamatic en CreativeMarket. En geloof het of niet, je kunt zelfs thema’s op eBay verkopen!0 punten

Item 63: Koop / verkoop domeinen

Het zou u verbazen hoe winstgevend het is om domeinen online te verkopen. Laat me eerst de essentie bespreken:

Bedrijven hebben namen. Websites, vooral bedrijven met websites, hebben namen. Websites hebben niet echt dezelfde naam: er is geen Facebook.net dat concurreert met Facebook.com.

Domeinnamen, die u kunt beschouwen als websitenamen, zijn uniek. Elke fatsoenlijke site wil een solide domeinnaam waardoor deze opvalt.

En omdat een domeinnaam zo’n fundamenteel onderdeel is van een online aanwezigheid, betekent dit dat sites en bedrijven bereid zijn geld uit te geven om de juiste naam te verwerven.

Als ze geluk hebben, kunnen ze voor een relatief lage prijs gewoon zelf een domeinnaam registreren. Maar dat is als ze de naam weten die ze willen, en ze al gaan kopen. Die persoon of dat bedrijf kan binnen een jaar de juiste naam bedenken – tegen die tijd zou JIJ de eigenaar van die domeinnaam kunnen zijn.

In dat geval zouden ze met u moeten onderhandelen over een prijs om de naam te krijgen, in plaats van de goedkope basisprijs die ze hadden kunnen krijgen.

Dat is het principe en vanaf daar wordt het alleen maar ingewikkelder. Het is niet bepaald eenvoudig werk: je kunt niet zomaar ‘pizza.com’ kopen en het voor een miljoen dollar verkopen, omdat de meeste voor de hand liggende en grote namen al geregistreerd zijn.

Maar als je creatief en geduldig bent, kun je sommige namen vasthouden voor relatief lage kosten en ze later omzetten voor een hoge winst.

Dit doe je trouwens ook in bulk. Bij veel domeinnaamregistreerders kunt u in bulk registreren tegen lagere kosten per naam, en van daaruit kunt u in bulk of individueel verkopen als dat nodig is.

Nog een laatste opmerking: u hoeft niet te wachten tot iemand een bedrijf start dat hoopt op de naam die u toevallig kocht. Dat is een afstandsschot.

Maar er zijn veel mensen die zelf proberen de beste namen te verwerven om ze later om te zetten, en die je zouden compenseren voor wat je hebt, zelfs als ze zelf niet van plan zijn er een site mee te beginnen.

Er zijn een bajillion domeinnaamregistreerders, maar hier is een lijst met enkele goede om u op weg te helpen!

Handige bronnen:

 • Flippa
 • Sedo
 • Godaddy Veilingen0 punten

Item 64: Reseller Hosting

Reseller-hosting lijkt een beetje op het verkopen van domeinen omdat u bedrijven ondersteunt met hun online aanwezigheid, maar dat is waar de overeenkomsten eindigen.

Als je het niet weet, klinkt webhosting zoals het klinkt: het proces van het bijhouden van een website. Websites verbruiken middelen. Als een website veel video’s heeft, heeft deze opslagruimte nodig. Als een website veel bezoekers afhandelt, moet deze goede snelheden kunnen ondersteunen en niet crashen.

Sommige grote bedrijven hosten mogelijk hun eigen websites. Velen gebruiken enterprise-grade enterprise hosting – het bekendste voorbeeld is Amazon, waarvan de servers worden gebruikt door een heleboel grote bedrijven (waaronder veel van haar concurrenten op andere gebieden).

Een klein tot middelgroot bedrijf (MKB) zal echter meestal alleen een individueel hostingpakket aanschaffen. Ze kunnen dit doen via een webhost, die rechtstreeks een hostingplan verkoopt, of via een websitebouwer die de site up-to-date houdt, maar zich meer richt op sitebeheerfuncties.

Hier kunt u geld verdienen: u kunt rechtstreeks bij een hostingbedrijf een resellerpakket kopen. U kunt alles gebruiken wat het pakket specificeert om hosting door te verkopen aan een X-aantal klanten.

Het helpt om mensen te kennen en goed te zijn in het opzetten van sites – de beste manier om mensen ertoe te brengen uw hosting via hetzelfde hostingbedrijf te kopen u gekocht van is om hen hulp te bieden bij het onderhouden van hun sites.

Succesverhalen:

 • Hoe Cody McLain $ 600k verdiende van zijn hostingbedrijf voordat hij 18 werd!

Handige artikelen:

 • Hoe u uw volgende 2000 klanten kunt werven voor resellerhosting0 punten

Item 65: Verkoop uw foto’s (algemeen)

Dit is een geweldige manier om online geld te verdienen, en ik wil er speciale aandacht aan besteden omdat een groot deel van het internet draait om afbeeldingen en foto’s.

Denk er eens over na: een groot deel van de sociale media is gericht op het delen van afbeeldingen. Of het nu gaat om professionals of amateurs, foto’s zijn een hoofdbestanddeel van de moderne internetcultuur.

Er zijn veel manieren waarop u foto’s kunt verkopen. U kunt afdrukken van uw foto’s verkopen op dezelfde manier als ik het eerder had over het verkopen van afdrukken van kunstwerken. U kunt ook uw eigen e-commercesite maken en foto’s verkopen.

En een van de geweldige dingen van het verkopen van foto’s op internet, afgezien van het feit dat er een miljoen plaatsen zijn waar je dat kunt doen, is dat je originele foto’s en afdrukken van schepen kunt verkopen, of dat je downloads met hoge resolutie van je fotografie kunt verkopen.

Nu moet ik eerlijk tegen u zijn: net als bij het verkopen van uw kunst, kunt u de beste winstmarges behalen door rechtstreeks op uw eigen site te verkopen.

Dat deed Sandeep Maheshwari toen hij in 2006 met Imagesbazaar begon. Nu verdient hij miljoenen met de verkoop van zijn foto’s.

Of je kunt het verkopen via fotoplatforms.

SmugMug is zo’n platform, net als Zenfolio. Je kunt ze beschouwen als kruisen tussen websitebouwers en galerijbouwers … het komt erop neer dat ze zijn gemaakt met jou in gedachten.

Squarespace is een andere optie. Het is een algemene websitebouwer, maar staat bekend om zijn strakke ontwerp- en galerijpagina’s.

Het gebruik van crowdfunding- en abonnementsmodelsites is ook een goede tactiek, maar daar kom ik later op terug. Blijf kijken!

U kunt ook online geld verdienen door stockfoto’s te verkopen. Ik besteed de volgende paar items aan een aantal opties:1 punten

Item 66: verkoop uw foto’s aan iStockPhoto en Getty Images

Je hebt bijna zeker van iStockPhoto gehoord. Eigendom van Getty Images, het is een van de grootste opslagplaatsen van rechtenvrije stockfoto’s (en andere digitale media). En je hebt vrijwel zeker van Getty Images gehoord omdat het net zo beroemd is.

Ze hebben meer dan 200.000 medewerkers en bedienen meer dan 1,5 miljoen klanten in zowat elk land.

Het ding over iStockPhoto en Getty Images is dat je niet zomaar een gratis account kunt aanmaken en foto’s kunt plaatsen die mensen kunnen kopen. Uw account moet eerst worden goedgekeurd:

hoe getty-afbeeldingen samen te voegen

Maar als dat eenmaal gebeurt, is het vrij eenvoudig. Dien afbeeldingen in wanneer u maar wilt. Zodra het is geaccepteerd, is het online beschikbaar. Als een bezoeker / klant het ziet en het wil gebruiken, koopt hij een licentie waarmee hij het bestand kan downloaden en gebruiken.

De inkomsten verschillen afhankelijk van het type licentie dat een klant koopt – een klant kan bijvoorbeeld een licentie voor persoonlijk gebruik of een licentie voor commercieel gebruik kopen – maar het zal altijd een percentage van de licentie zijn.

Royalty-tarieven beginnen meestal bij 15% voor foto’s en 20% voor video’s / illustraties op iStockPhoto. “Exclusieve” bijdragers kunnen 25-45% verdienen. Bij Getty-afbeeldingen begint het bij 20% voor foto’s. En ja, je behoudt het auteursrecht!0 punten

Item 67: verkoop uw foto’s aan Shutterstock

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ik zelfs de moeite heb genomen om Shutterstock als een apart item te plaatsen. Het is tenslotte ongeveer hetzelfde recht?

Ja, de basis is hetzelfde. Een groot verschil is dat Shutterstock nog meer verschillende mediatypen accepteert dan Getty Images. Maar dat is niet het belangrijkste verschil waarvoor je hier bent.

shutterstock

Oké, ik wil niet dat je te opgewonden raakt. Je zult geen enorme royalty verdienen met Shutterstock. De uitsplitsing van de winst van Shutterstock wijkt echter af van iStockPhoto en Getty Images.

Een deel van de reden is dat Shutterstock een abonnementspakketoptie heeft: klanten kunnen voor een vast bedrag tot 750 afbeeldingen per maand licentiëren. Maar de belangrijkste reden is dat Shutterstock u vaste royaltyaantallen betaalt op basis van uw levenslange verdiensten.

Dus als je $ 0 tot $ 500 hebt verdiend op Shutterstock, krijg je $ 0,25 per download voor de maandelijkse abonnementsafbeeldingen die ik noemde. Voor het downloaden van een afbeelding op aanvraag van elk formaat krijgt u $ 1,88. Shutterstock past percentages toe voor beeldmateriaalclips (u krijgt 30%) en aangepaste afbeeldingen of verbeterde licentie-afbeeldingen (20%).

De andere verdiensten zijn $ 500 – $ 3.000, $ 3.000 – $ 10.000 en meer dan $ 10.000. Nu zal het nooit meer zijn dan $ 2,85 voor uw duurste downloads.

Dat klinkt erg zwak, maar dit model heeft voor sommige fotografen goede voordelen. Ten eerste is het geweldig voor een passief inkomen: laat uw foto’s het werk voor u doen. Hoe meer je verdient, hoe groter je kans om in te breken in een ander niveau, en zo gaat de cyclus.1 punten

Item 68: verkoop uw foto’s aan Adobe / Fotolia

Adobe Stock is een goede optie omdat het wordt aangedreven door een zeer gerenommeerd softwarebedrijf.

Ik heb het voor het laatst bewaard omdat het simpelweg de beste royalty’s heeft. U krijgt 33% commissie voor elke foto- of vectorkunstdownload. U kunt onmiddellijk een uitbetaling aanvragen zodra u minimaal $ 25 heeft.

Een ander punt ten gunste van Adobe is dat het in het algemeen een beetje hoger ligt dan Shutterstock en Getty Images in termen van beeldkwaliteit en klantenkring. Begrijp me niet verkeerd, er zijn tonnen die ze gemeen hebben.

En er is veel geweldige inhoud over de voormalige twee entiteiten. Maar Adobe Stock-foto’s worden vooral nagestreefd door mensen die in de eerste plaats kwaliteitsafbeeldingen nodig hebben, in tegenstelling tot mensen op Shutterstock en Getty Images / iStockPhoto die alleen ‘goede’ afbeeldingen nodig hebben.

Ten slotte betekent het verkopen van uw afbeeldingen op Adobe Stock dat uw afbeeldingen ook op Fotolia staan, een ander bedrijf voor stockfotos dat in 2014 door Adobe is overgenomen. Uw bereik wordt dus uitgebreid naar een andere entiteit.

En over het algemeen wordt aangenomen dat Adobe Stock een betere klantenondersteuning heeft. Op de opmerking van het verkopen van stockfoto’s, hoewel …0 punten

Item 69: verkoop je video’s

Zoals je je waarschijnlijk al bij de vorige items realiseerde, kun je ook stockvideo’s verkopen. Het principe is in principe hetzelfde.

En in feite zijn de sites die u kunt gebruiken hetzelfde! Je kunt stockvideo verkopen op Shutterstock, Getty Images / iStockPhoto en Adobe Stock.

Meestal krijgen video’s een hogere royaltyvergoeding dan afbeeldingen. Adobe Stock geeft je bijvoorbeeld 33% voor afbeeldingen en 35% voor video’s, hoewel het bereik bij andere sites groter kan zijn.

U kunt echter veel meer verkopen dan stockvideo’s: u kunt video’s met daadwerkelijke inhoud verkopen.

Dit is natuurlijk een moeilijkere onderneming omdat je mensen simpelweg een video moet laten doorlopen, wat langer duurt dan iemand naar een foto te laten kijken. Bovendien investeer je veel meer in het maken van contentstukken. Hier zijn enkele opties:

Uscreen is een vrij uniek platform. Het hele doel ervan is om te fungeren als een soort marktplaats voor videomakers. Mensen kunnen uw video’s huren, kopen of zelfs abonnementen op uw inhoud kopen. Je kunt kortingsbonnen en promoties toevoegen, net zoals een meer gevestigde videomaker dat zou doen.

uscreen

Vimeo is de andere grote optie: algemeen beschouwd als een plaats voor meer high-end video-inhoud, laat Vimeo videomakers ook hun video’s verkopen. Om dat te doen, moet je Vimeo Pro hebben, dat is $ 20 per maand.

Als u dat doet, krijgt u echter 1 TB opslag per jaar, en het beste van alles, maar liefst 90% van de inkomsten.

Amazon is nog een andere veelgebruikte optie, via Prime Video Direct. Het voordeel hiervan is dat uw inhoud gemakkelijk door bijna iedereen kan worden gekocht en gemakkelijk kan worden bekeken door iedereen met een telefoon, tablet of smart-tv.1 punten

Item 70: Verkoop je geluidseffecten en / of video-effecten

Dit is een mooie nichecategorie, dus ik zal er niet te veel tijd aan besteden, maar het is goed om te weten voor degenen onder jullie die dit voor elkaar kunnen krijgen.

Denk aan al dat gedoe over het verkopen van stockfoto’s en video’s: je kunt dat in principe doen, maar met video-effecten en geluidseffecten.

Kijk, grote studio’s en productiebedrijven zullen hoogwaardige geluids- / video-effecten hebben die ze probleemloos kunnen verwerken. Maar in het tijdperk van internet zijn er talloze kleinere videomakers die hun inhoud willen opfleuren, maar daar niet de vaardigheden of het budget voor hebben.

Herinner je je Envato Market? Dat is het bedrijf dat Themeforest runt, waar mensen websitethema’s en sjablonen kopen.

Envato beheert ook VideoHive, wat misschien wel een van de meest gerenommeerde marktplaatsen is, exclusief voor het kopen van stockvideo-inhoud – veelal zijn het speciale effecten, animaties, enz..

Voor degenen die echt goed zijn met Adobe After Effects, kun je motion design-sjablonen verkopen op RocketStock – wat, zoals je misschien al geraden had, deel uitmaakt van de Shutterstock-familie.

Voor geluidseffecten kun je het verkopen op AudioJungle.0 punten

Item 71: Verkoop je stem

Ik weet dat dit super eng klinkt, maar luister naar me. Iedereen heeft een stem, maar heel weinig mensen beseffen dat ze er geld aan kunnen verdienen zonder een professionele zanger / acteur te zijn.

U kunt dit op verschillende manieren doen. U kunt proberen potentiële klanten te vinden die mensen willen inhuren om voice-overs te doen voor inhoud.

Daarvoor kun je naar Upwork, Fiverr of zelfs Craigslist gaan.

Maar een andere optie zou zijn om naar sites te gaan die gespecialiseerd zijn in spraakdiensten:

Covoco is een van de meest populaire: je hoeft alleen maar een profiel aan te maken en je te laten verifiëren. Dan kun je gewoon direct auditie doen voor projecten en in contact komen met klanten.

VoiceBunny is een andere optie en het heeft een klein leger van meer dan 28.000 stemacteurs die beschikbaar zijn voor optredens. Het werkt in principe op dezelfde manier als Covoco, hoewel er soms ook een optioneel wedstrijdaspect is van het inhuren.

Natuurlijk, het is een niche, maar wie weet! En als je interesse hebt in het vertellen van voice-overs en het doen van voice-overs, kan dit beide een goede opstap zijn voor die carrière en een manier om online geld te verdienen.0 punten

Item 72: over die opmerking, vertel audioboeken

Dit komt overeen met het vorige item over het verkopen van je stem, maar het is uitgebreider. Voordat ik het had over het vinden van oproepen voor stemmen op marktplaatsen, waaronder optredens voor het vertellen van gesproken boeken, maar meestal met kortere optredens.

U kunt echter behoorlijk geld verdienen door audioboeken te vertellen. Dit is natuurlijk een langer proces: hoewel de lengte van het boek belangrijk is, heb je waarschijnlijk ten minste uren aan opname per project.

Gelukkig zijn er eigenlijk een paar websites die je kunt bekijken naast de normale en eerder genoemde freelance marktplaatsen.

ACX is mijn eerste keuze. Het is een site die volledig is gewijd aan de audioboek-markt. Het verbindt auteurs, agenten, uitgevers, vertellers, ingenieurs en opnamestudio’s … eigenlijk iedereen die betrokken is bij het audioboekproces.

acx

Het goede van gesproken commentaar in het algemeen is ook het goede van ACX: er zijn praktisch onbeperkte projecten om te vertellen. Het vinden van de boeken die je wilt vertellen is de echte uitdaging, maar er is in ieder geval geen limiet aan het werk dat je doet kan Doen.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw profiel maken, inclusief een aantal voorbeelden, en wachten om opgemerkt te worden door auteurs en uitgevers. U kunt ook boeken aanvragen en auditie doen voor boeken die u wilt vertellen.

U kunt een tarief per afgewerkt uur of 50% van de royalty’s kiezen, of beide … wat naar mijn mening een goede deal is.

De andere optie voor ACX is Findaway Voices. Net als ACX probeert Findaway u in contact te brengen met klanten zodra u een account hebt aangemaakt, en betaalt u per vast ingesteld uurtarief.

Findway Voices

Projecten worden u aanbevolen op basis van de tarieven die u voor uzelf heeft ingesteld, wat een extra bonus is om ervoor te zorgen dat u alleen kijkt naar degenen die u voldoende zullen betalen.

Het vertellen van gesproken boeken kan een beetje riskant zijn, omdat het tarief per voltooid uur betekent dat u niet wordt betaald voor de hele tijd die u aan het project besteedt. Als je nieuwe takes moet doen of dingen opnieuw moet proberen, zal die tijd die je neemt niet meespelen.

Daarom wilt u uw PFH-tarief hoog instellen om rekening te houden met de extra tijd. Dat doen terwijl je concurrerend blijft, is lastig … maar dat laat ik aan jou over!1 punten

Item 73: Verkoop je leads

Dit is iets dat u online kunt verkopen en dat soms gecompliceerd is en waarbij u zeker zakelijk verstand nodig heeft, maar dat ook lucratief is als het goed wordt gedaan.

Misschien werk je al voor een bedrijf dat leads verzamelt, of misschien doe je gewoon voor jezelf. Het kan moeilijk zijn om ze te verzamelen, dus houd er rekening mee dat dit niet bepaald een “gemakkelijke” manier is om online geld te verdienen.

Hoe u uw leads ook verwerft, u kunt ze op verschillende manieren verkopen: u kunt onder meer contact opnemen met verschillende bedrijven in uw branche en hen uw mailinglijsten aanbieden.

Een andere is om een ​​platform te gebruiken dat bedoeld is om lijsten op te lijsten! Lead Roster is een duidelijk voorbeeld, omdat u door verschillende soorten leads kunt bladeren en deze kunt plaatsen. Een andere, meer gepolijste optie is Leadrop of Fuelsy.

Een goed punt over Fuelsy is dat het integreert met Hubspot en Salesforce, waardoor het beheren van uw bestaande leads veel efficiënter wordt.

Een belangrijk punt hier is dat u ervoor moet zorgen dat u uw macht over contactgegevens niet misbruikt: een leadlist-makelaar zal er waarschijnlijk voor zorgen dat u bevestigt dat uw leads zich hebben aangemeld voor uw lijst en dat zij het recht hebben om zich af te melden voor het hebben van hun informatie gedeeld met derden.0 punten

Item 74: Verkoop onderwijscursussen

Wat goed is aan deze methode om online geld te verdienen, is dat het niet zo’n niche is dat je het niet bent tegengekomen. Ik durf bijvoorbeeld te wedden dat de meeste mensen die geen onderwijs volgen niet wisten dat er populaire sites waren zoals TeachersPayTeachers.

Maar de meeste mensen zijn de aanwezigheid van gratis en betaalde cursussen op internet tegengekomen – de overvloed aan educatieve inhoud op internet is een van de grootste deugden, zoals vele opmerkingen.

En zelfs als je geen professionele leraar bent, ben je misschien wel ergens een expert in. Dus waarom niet betaald krijgen om het te onderwijzen?

Naast het maken en verkopen van cursussen op uw eigen site of het vinden van mensen die online leraren willen inhuren op dit of dat gebied, kunt u een platform gebruiken dat specifiek is bedoeld voor het verkopen van educatieve cursussen.

De bekendste is natuurlijk Udemy:

udemy

Ik bedoel, dat is een krankzinnige lijst met cijfers. En het beste voor mij zijn de 30 miljoen studenten en 42.000 docenten. Dat betekent dat je een breed publiek kunt bereiken zonder een andere instructeur te herhalen, zolang je maar weet wat je doet.

Het enige dat u echt nodig hebt, zijn hoogwaardige tools voor het opnemen van audio en video, die de meeste mensen in de vorm van hun telefoon hebben. Je kunt zelfs screencasten als je niet op de camera wilt. Het duurt even voordat de betaling bij je is, omdat Udemy het geld vasthoudt voor het geval een student een terugbetaling vraagt.

U krijgt echter in principe alles waarvoor uw studenten betalen, wat geweldig is. Bovendien kun je zoveel gratis / betaalde lessen aanbieden als je wilt, om studenten aan te trekken.

Enkele prominente concurrenten zijn Podia, Teachable en Thinkific. Hoewel dat verre van de enige opties zijn.

Je kunt ook experimenteren met crowdfundingplatforms, maar zoals ik eerder al zei, kom ik daar later op terug.1 punten

Item 75: Tickets doorverkopen

Voordat je in paniek raakt, nee, het doorverkopen van kaartjes (ook bekend als scalperen) is in het hele land niet illegaal. Hoewel de federale regering geen beperkingen oplegt aan de kwestie, kunnen verschillende staten of zelfs provincies hun eigen sancties of voorschriften hebben. Je moet dus kijken wat voor jou van toepassing is.

Dat gezegd hebbende, er is een groot bedrijf in het online doorverkopen van kaartjes. En zelfs als je niet bezig bent met het scalperen van kaartjes, heb je misschien wat kaartjes voor een evenement waar je niet om geeft of waar je niet bij kunt zijn. Waarom niet uitladen en wat geld krijgen??

Ticketmaster is een van de bekendste sites voor het kopen en verkopen van tickets tussen fans. Het is super eenvoudig om tickets door te verkopen, vooral als je ze al op Ticketmaster hebt gekocht.

ticketmaster

De belangrijkste concurrent van Ticketmaster is Stubhub, dat veel meer gericht is op mensen die tickets willen verkopen. Stubhub wordt soms zelfs beschouwd als de grootste online ticketmarktplaats en ze bezorgen je gratis bezorging.

stubhub

Een laatste optie is Vividseats en Craigslist is ook erg goed als je een klein aantal tickets wilt doorverkopen.0 punten

Item 76: verkoop je apps in de App Store / Play Store

Oké, ja: dit heeft een hoge instapdrempel. Als u gewoon wat geld online wilt verdienen met minder moeite en minder expertise, dan is dit het niet.

Dat gezegd hebbende, als je al de mogelijkheid hebt om een ​​app te bouwen, waarom zou je dat dan niet doen? U kunt het laag prijzen voor massaconsumptie of het hoog geprijsd om een ​​niche van mensen te targeten die bereid zijn iets meer te betalen dan anders het geval zou zijn.

U kunt het zelfs gratis maken en een trechter gebruiken om app-gebruikers te laten betalen. Sites zoals Twitter en Reddit zijn goed voor het promoten van een app, vooral als deze gratis is en nieuw lijkt.

Wil je nog een “cheat” weten bij het verkopen van apps? U kunt online sjablonen voor apps verkopen, in veilingstijl. Fiverr is een potentiële locatie, hoewel het verre van de enige is. Maar je kunt natuurlijk het meest direct profiteren door Apple’s App Store of Google’s Play Store te verkopen.

Zelfs als u geen ontwerper bent, kunt u er misschien baat bij hebben om iemand in te huren om een ​​app voor uw bestaande bedrijf te bouwen. Niet veel bedrijven hebben apps en dat hoeven ze niet allemaal, maar als u een app kunt aanbieden die waarde toevoegt aan uw klanten, kunt u uw verkoop stimuleren!

Succesverhalen:

 • 4 jonge app-ontwikkelaars die miljonair werden0 punten

Item 77: Software bouwen en verkopen (afgezien van mobiele apps)

Dit is eigenlijk iets meer open dan het bouwen van apps voor mobiele apparaten. Aan de andere kant heb je het misschien wat moeilijker om mensen ertoe te brengen je werk te installeren als het niet zo eenvoudig is als het downloaden van een app op een telefoon / tablet.

Het goede nieuws is dat je mensen op veel verschillende manieren onze software kunt laten bekijken, en als het nuttig is, zijn veel mensen er misschien in geïnteresseerd.

Bedenk ook dat u software kunt maken die door browsers kan worden gebruikt – dit is iets dat potentiële klanten over het algemeen gemakkelijker kunnen gebruiken.

Wat betreft plaatsen om software te verkopen, moet ik zeggen dat het alleen verkopen ervan een van je beste weddenschappen zal zijn. Het betekent absoluut dat u meer tijd / energie / geld moet investeren, maar er zijn niet veel sites voor het verkopen van software zoals voor het verkopen van kleding, foto’s of boeken.

Wat logisch is. Maar het goede nieuws is dat u niet al uw tijd op uw site hoeft door te brengen.

Het gebruik van een e-commerce sitebouwer zoals Shopify of BigCommerce, of zelfs een algemene sitebouwer met e-commerce-mogelijkheden (zoals Wix of Squarespace), zal een lange weg helpen om u uw product gemakkelijk te laten distribueren.

En hoewel ik niet per se denk dat je alleen gratis software moet aanbieden, kun je zeker gratis proefversies of gratis “lite” -versies aanbieden. Houd het nuttig en mensen blijven betalen!0 punten

Item 78: verkoop broncode.

Dit lijkt op het verkopen van een app of software. In feite verkoop je in veel opzichten in wezen de software die je hebt gemaakt – behalve als je de voltooide versie niet aan een klant verkoopt, verkoop je de broncode aan iemand die vervolgens zelf aan klanten zal verspreiden.

Mensen zijn begrijpelijkerwijs bereid om in dit soort dingen te investeren, vooral omdat een app die goed is, later veel meer geld kan verdienen.

Dus hoewel sommige videomakers hun broncode natuurlijk liever voor zichzelf en hun team houden, kan ik het je niet kwalijk nemen als je denkt dat je wat code kunt verkopen.

Een van de grootste marktplaatsen voor het verkopen van broncode is Chupamobile:

Chupamobile

Een andere populaire optie is Crunchbase, net als Codester, maar als ik eerlijk ben, kun je anderen vinden door rond te googlen en je instinct te gebruiken.

En zoals ik vaak zeg, kunt u erachter komen hoe u zelf kunt verkopen door freelance-sites, prikborden, enz.0 punten

Item 79: Verkoop digitale producten online

Oké, ja, ik heb dit al behandeld. Toen ik het had over het verkopen van je muziek, foto’s, kunst, apps en zelfs educatieve cursussen … dat zijn allemaal digitale producten.

Maar in die gevallen had ik het vooral over de verkoop ervan naar platforms die het voor mensen gemakkelijker zouden maken om te kopen. De wereld van de verkoop van digitale producten gaat veel verder dan dat.

Eerste manier: u kunt uw digitale producten zelf verkopen. Ik heb het nog een paar keer genoemd, maar de manier waarop je dit zou doen, is door je eigen e-commercesite op te zetten. Je moet er nog wat geld in investeren, maar in wezen mag je het meeste van wat je verdient behouden.

Dit is het bredere deel van het verkopen van digitale producten: het hoeven niet jouw creaties te zijn. En Nee, Ik heb het niet over stelen … bedenk hoe zowat iedereen in de detailhandel kan komen zonder een eigen fabriek of verzendnetwerk te runnen.

Maak het in plaats van fysieke items digitaal. U kunt in wezen soortgelijke dingen doen: een winkel runnen die digitale producten verkoopt die door andere mensen zijn gemaakt. Het komt zeker minder vaak voor, maar als je ernaar zoekt, zul je het geen probleem vinden.

In feite zul je merken dat veel van die digitale producten nog steeds creatieve werken zijn, zoals e-boeken of muziek. Zorg er wel voor dat u eerlijk samenwerkt met de makers die u coördineert met wiens producten u wilt verkopen.

Over het algemeen spreken de voordelen van de verkoop van digitale producten voor zich: weinig aanloopkosten, eenvoudigere distributie en de mogelijkheid om het afrekenproces gemakkelijk te automatiseren.

De nadelen zijn dat je concurreert met veel gratis inhoud, hoewel je niche hier belangrijk is. Bovendien kan het voor iemand relatief eenvoudig zijn om uw digitale product te kopen en het vervolgens gratis of aan anderen te verspreiden.

U kunt hier meer details over het verkopen van digitale producten bekijken!1 punten

Advies 80: Gebruik marketingtrechters of software om ze te maken (Clickfunnels)

Trechters zijn een zeer belangrijk concept voor e-commerce en digitale marketing. Je zou kunnen zeggen dat ze alomtegenwoordig zijn en worden gebruikt, ongeacht of iemand hiervan op de hoogte is.

Dus ik vertel het je, want als je weet wat een trechter is, kun je deze verbeteren en de verkoop verhogen! Bovendien heb ik een goede tool die de moeite van het bekijken waard is.

Allereerst is een trechter, ook bekend als een marketingtrechter, in feite de reeks stappen die uw bezoekers doorlopen voordat ze de conversie bereiken (wat u wilt dat ze doen, wat meestal een verkoop is).

Zo simpel is het. Het concept is nuttig omdat u kunt denken aan de specifieke stappen in uw marketingstrategie en websiteontwerp die een klant ertoe brengen dit of die actie te doen. Als je eenmaal sterk in die termen nadenkt, kun je je trechter aanzienlijk verbeteren.

Hier is een voorbeeld:

marketing en sales funnel

Zoals je kunt zien, omvat de trechter een breed scala aan dingen.

Nu vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u aan de slag kunt. Voor degenen onder u die zeer kleine bedrijven runnen, vooral freelancers en mensen die net zijn begonnen, ik zou zeggen dat u het zelf moet bedenken.

Hiermee bedoel ik: doe onderzoek, plan en experimenteer. Dit onderzoek kan onderzoek omvatten naar hoe trechters werken en hoe ze te optimaliseren, en daadwerkelijk naar uw site-analyse kijken.

Als u zich eenmaal op uw gemak voelt, overweeg dan om te investeren in software die speciaal is ontworpen om trechters uit te bouwen en te verbeteren. Er zijn er nogal wat, maar hier zijn enkele van de beste:

Keap, voorheen bekend als Infusionsoft, is een soort alles-in-één tool. De belangrijkste tools zijn: een tool voor contactbeheer, een geautomatiseerde tool voor e-mailmarketing en een tool voor verkooppijplijnen (wat in feite een trechter betekent). Er zijn meer tools, maar dat zijn de grote en ze zijn allemaal erg robuust.

Waar Keap zich meer richt op e-mail (met enige aandacht voor de website), is Leadpages sterker gericht op uw website zelf. Een van de belangrijkste functies is om u te helpen bij het bouwen van een bestemmingspagina, maar het gaat veel verder en benadrukt sterk het verbeteren van uw trechters.

En tot slot zijn er Clickfunnels. Clickfunnels kunnen soms overdreven zijn voor kleine bedrijven, maar voor velen blijkt het de moeite waard: Clickfunnels heeft minder dan 100.000 gebruikers, maar heeft hen geholpen meer dan $ 4 MILJARD te verwerken.

Ik kan het niet veel meer uitleggen dan door te zeggen dat het uitsluitend gericht is op het verbeteren van uw marketing-, verkoop- en websitetrechters.

Dus waar u ook bent in uw online bedrijf, negeer de strategie over trechters niet!0 punten

Item 81: Forex trading

U heeft misschien nog nooit van forex trading gehoord. Nou, jij denken u niet: forex trading betekent alleen het kopen of verkopen van valuta. ‘Forex’ is een afkorting voor ‘valutamarkt’.

Zoals je zou verwachten, is dit een belangrijk onderdeel van de wereldwijde financiën en bedraagt ​​de wereldwijde dagelijkse omzet ongeveer $ 5 TRILLION, wat het grootste aantal is voor alles wat ik op deze lijst heb staan. De hoofdrolspelers in dit spel zijn grote banken, maar ook individuen doen mee.

Alle transacties op de forexmarkt hebben betrekking op ‘valutaparen’: de gelijktijdige handel in twee valuta’s. De meest voorkomende zijn de euro en de dollar, maar dat is niet het enige gebruikte paar. Een partij koopt een hoeveelheid van één valuta door de hoeveelheid van een andere valuta te betalen.

Dus hoe verdien je geld?

Dit is een lastige vraag, en zoals je zou kunnen raden, is forex trading volatiel en riskant. Als je ervaring hebt met handelen, zal het niet zo erg zijn, maar als je een beginner bent … wil je waarschijnlijk je onderzoek doen en klein beginnen.

Dat gezegd hebbende, het komt erop neer dat je een valuta zou moeten kopen en deze later voor een hogere prijs zou verkopen. Hier is een voorbeeld van hoe dat er in de praktijk uit zou zien:

handelaren

In het voorbeeld koopt u euro’s met uw dollars en enige tijd later, wanneer de wisselkoers hoger is, converteert u terug naar dollars.

Het klinkt eenvoudig, maar het vereist vaardigheid en een goede timing! Het goede nieuws is dat, aangezien de wisselkoersen altijd fluctueren, je veel kansen hebt om het goed te doen.0 punten

Item 82: Verkoop signalen in forex trading

Nu je wat meer weet over forex trading, en ik neem aan dat je het met enige oefening goed in handen hebt.

Dan beginnen er goede dingen te gebeuren. U kunt nu beginnen met het verkopen van uw signalen aan anderen.

Hoe?

Via een site genaamd Collective2 komt het in beeld.

Zodra u een goede handelsgeschiedenis heeft in Collective2, kunnen andere gebruikers zich ‘abonneren’ op uw transacties. Op die manier krijgen ze dezelfde transacties uitgevoerd op hun account als die van u en wordt u betaald per abonnee.

Dit is het perfecte voorbeeld van het oplossen van het volgende probleem:

Het zijn mensen die wel geld hebben, maar geen (handels) kennis. En,

er zijn mensen die wel (handels) kennis hebben, maar geen geld.

En let wel, top 20-handelaars op Collective2 verdienen maandelijks tussen de $ 58.000 en $ 5,78.000, gewoon door signalen te verkopen!

top verdienende strategie-ontwikkelaars0 punten

Item 83: Investeer in Bitcoin (of waarschijnlijker, andere cryptocurrencies)

Je hebt inmiddels zeker van Bitcoin gehoord. In feite is Bitcoin zogenaamd oud nieuws in een super robuuste markt voor cryptocurrency.

Eerst een check-in: cryptocurrency is virtuele valuta. Ze zijn gedecentraliseerd (of zouden moeten zijn) en zijn theoretisch immuun voor regelmatige controle, hoewel dat begint te veranderen. Cryptocurrencies gebruiken speciale cryptografische functies voor de transactie, vandaar de naam.

Dus waarom erin investeren? Om te beginnen heeft het online uitwisselen van crypto weinig verwerkingskosten. Ze zijn ook zeer veilig en de aard van blockchain-technologie maakt het gemakkelijk om transacties te verifiëren.

En tot slot de “grote” reden: omdat de waarderingen van cryptocurrency beroemd volatiel zijn, jij kan een enorm investeringsrendement behalen. De sleutel doet het goed.

Wees ten eerste bereid om risico’s te nemen … berekende risico’s. Risico alleen wat u zich kunt veroorloven, en houd er rekening mee dat er altijd nieuwe munten uitkomen. Bitcoin was ooit de overgrote meerderheid van de cryptomarkt en tegenwoordig is het ongeveer de helft of minder.

Er zijn veel sites die u zullen vertellen over de marktkapitalisatie van munten, en er zijn veel plaatsen om trends en geschiedenis van muntprestaties te zien. CoinMarketCap is een goed voorbeeld.

Maar op een dieper niveau moet u doen wat u kunt om vertrouwd te raken met de munten waarin u wilt investeren. Doe onderzoek dat verder gaat dan trendlijnen en cijfers.

Hier is een handige gids als je net begint!0 punten

Item 84: Investeer in en handel in aandelen

Het voelt bijna als vals spelen om dit toe te voegen. Mensen handelen al eeuwenlang in aandelen … maar dankzij internet kan bijna iedereen het doen zonder het comfort van hun huis te hoeven verlaten.

Online investeren is een enorm onderwerp dat zijn eigen artikelserie kan verdienen, dus ik zal het kort houden.

Online handelen in aandelen heeft in wezen dezelfde uitdagingen, risico’s en beloningen als het handelen in old-school. Als u net begint, moet u wat werk verzetten om de juiste effectenmakelaar voor u te vinden.

Een makelaar is een persoon of bedrijf (in uw geval bijna altijd een bedrijf) dat een licentie heeft om aandelen te kopen / verkopen. Ik raad u aan deze lijst te bekijken om een ​​overzicht te krijgen van de belangrijkste verschillen tussen populaire effectenmakelaars.

In de tussentijd een paar basisprincipes waar u op moet letten:

Of een makelaar een minimumbedrag heeft dat vereist is om een ​​account te openen en te onderhouden (als u een beginner bent, heeft u misschien niet veel om mee te investeren); het bedrag aan commissie dat de makelaar per transactie inneemt (kan worden vastgesteld, een percentage of zelfs NIETS); het niveau van klantenondersteuning en educatief materiaal inbegrepen.

TD Ameritrade en E * Trade zijn enkele van de meest populaire online brokers voor beginners, en beide zijn commissievrij.

Sterker nog, tegenwoordig verwijderen veel makelaars hun commissies om concurrerend te blijven! Dus als je mee wilt doen aan de aandelenmarkt, maar niet veel geld hebt om te investeren, is het huidige internettijdperk een geweldig moment voor jou!0 punten

Item 85: Doe enquêtes voor contant geld

Dit is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen (hoewel het geen makkie is). Het is een relatief eenvoudig concept:

Bedrijven hebben informatie nodig om hun producten goed op de markt te brengen en te verkopen. En onderzoekers in de wetenschap moeten weten wat mensen van hun onderwerpen vinden.

Er zijn hele sites gewijd aan het aansluiten van enquêtes, zoals Survey Junkie:

enquête junkie

Dit zijn twee behoorlijk verschillende soorten entiteiten, maar de essentie is redelijk vergelijkbaar vanuit jouw perspectief als enquêteur:

U vindt een oproep voor deelnemers aan de enquête, soms wordt dit aangeduid als ‘onderzoeksdeelnemers’, ‘marktonderzoek’ of iets dergelijks. U kunt dit online vinden door rond te googlen, of misschien heeft u zich ergens geabonneerd voor meldingen van enquêtemogelijkheden.

Je ziet het misschien ook in het openbaar. Hoe dan ook, de aanmeldingsprocessen zijn meestal vrij eenvoudig, maar de kans is groot dat je niet voor elke studie wordt goedgekeurd.0 punten

Item 86: Vul enquêtes in voor verlotingswinsten

Dit lijkt duidelijk op het vorige item, maar het is belangrijk om onderscheid te maken. Kijk, VEEL van de enquêtes die u zult vinden, zijn niet voor contant geld en ze komen zo vaak voor dat u ze waarschijnlijk negeert. Maar om die reden zijn ze ook waanzinnig gewoon en gemakkelijk te vinden.

Een van de beste manieren om ze te vinden? Bekijk gewoon de categorie ‘spam’ of ‘promotie’ van uw e-mail.

Kortom, deze enquêtes bieden niet meteen contant geld aan … maar neem ze mee en u doet mee aan een loterij of minitrekking. De voordelen kunnen natuurlijk variëren … soms is het contant geld, soms is het een versie van winkelkrediet. Andere keren is het een fysieke prijs of goed, die u vervolgens kunt verkopen of gewoon kunt gebruiken zoals bedoeld.

Net als bij het laatste item is een deel van dit spul voor academici en wetenschap, terwijl het meeste spullen uit de particuliere sector zijn. Als je op een universiteit of universiteit zit, kan ik garanderen dat er VEEL onderbenutte mogelijkheden zijn voor enquêterotings.

Zo niet, maak je geen zorgen. Er staan ​​waarschijnlijk enquêtes op uw bon als u boodschappen doet of iets koopt bij een tankstation!

Dit is natuurlijk niet altijd kostenefficiënt. Als je bijvoorbeeld een enquête doet die 30 minuten duurt, kan het gewoon tijdverspilling zijn (tenzij de loterijprijs groot is en je een behoorlijke kans maakt om te winnen).

Maar stel dat u wekelijks een enquête van 5 minuten uitvoert, of zelfs elke 3 dagen. U zult waarschijnlijk op een gegeven moment iets winnen en voor relatief weinig tijd of energie van uw kant!0 punten

Advies 87: Neem deel aan focusgroepen

Dit is redelijk vergelijkbaar met enquêtes voor contant geld, hoewel het uitgebreider is. In sommige gevallen zijn deze zijn enquêtes, maar hebben meer vlees voor hen.

Houd er rekening mee dat sommige ervan persoonlijk zijn, dus het is niet helemaal online, maar sommige wel.

Net als bij enquêtes voor contant geld of zelfs loterijen, zouden hier nogal wat verschillende groepen bij betrokken zijn. De meest prominente opties voor u zijn echter meestal marktonderzoeksgroepen en bedrijven die hun eigen onderzoek rechtstreeks uitvoeren.

Er zijn nog volop kansen voor deelnemers aan wetenschappelijk onderzoek, maar de meeste optredens zullen afkomstig zijn uit de particuliere sector.

Waar deze verschillen van eenvoudige enquêtes, is dat focusgroepen betrekking hebben op … GROEPEN. U staat dus niet alleen met een persoon op een scherm te praten. Je bent met een groep mensen, deelt meningen en praat samen.

In feite zijn onderzoeken vaak het startpunt voor focusgroepen:

uitgenodigd worden

Wanneer u klinische proeven doet, of het nu academisch is of voor gezondheidsbedrijven, is er als het ware veel meer bureaucratie. Ze zijn niet moeilijk, maar er zijn natuurlijk voorschriften om ervoor te zorgen dat deelnemers geen schade lijden.

Desalniettemin zijn ze een solide optie voor geïnteresseerden – hier is een voorbeeld van een goed uitgangspunt, focusgroup.com:

focusgroup.com

Samenvattend overlappen focusgroepen veel met online enquêtes, maar ze zijn niet hetzelfde. Veel van hen zijn fysiek, maar omdat technologie het kostenefficiënter maakt om diepgaand te communiceren, gaan steeds meer online!1 punten

Advies 88: Doe microtaken (vooral op Fiverr)

Micro-banen, ook wel microtaken genoemd, vormen een subset van de gig-economie en zijn een uniek online fenomeen. De kern is wat je uit de term kunt raden: het is een kleine betaling voor een kleine taak.

Dat betekent dat microtaken een enorm scala aan activiteiten kunnen omvatten. Sommigen van hen bevinden zich zelfs in de echte wereld en veel van hen zijn online. Sommigen van hen hebben maar één persoon nodig, en anderen zijn crowdsourced, wat betekent dat een heleboel mensen een klein deel doen.

Dit is een vrij brede categorie, dus ik zal de komende paar items besteden aan enkele van de verschillende soorten / formaten van microtaken en enkele prominente platforms voor hen. Maar voordat ik dat doe, wil ik het kort hebben over een van de belangrijkste plaatsen voor microtaken:

Dat zou Fiverr zijn. Fiverr is het meest bekend als een marktplaats voor freelancers, zoals Upwork.

Hoewel Upwork en Fiverr vaak overlappende contracten hebben, is het algemene verschil dat Upwork bedoeld is voor werk op langere termijn en voor beter betaald werk. Fiverr ontleent zijn naam aan het idee dat een klant een freelancer $ 5 kan betalen, wat je een idee moet geven van de dingen.

Hoewel je natuurlijk geen services hoeft aan te bieden voor $ 5, is het idee dat je een freelancer bent die goed is in het doen van bepaalde dingen en die op korte termijn gig-werk kan doen voor een klant.

Waar Fiverr vergelijkbaar is met Upwork, is dat het grotendeels op u als freelancer vertrouwt om potentiële klanten te vinden. Het is waar dat ze je kunnen vinden, maar daar kun je niet op vertrouwen totdat je een sterke geschiedenis en reputatie op het platform hebt.

Een laatste voordeel van Fiverr: u kunt pakketten op uw pagina aanbieden om het voor potentiële klanten gemakkelijk te maken iets van u te kopen.

Bijvoorbeeld een niveau op instapniveau van $ 10 waarmee iemand binnen drie dagen een standaard Photoshop-baan krijgt, of een pakket op hoog niveau dat $ 100 kost, maar iemand in minder tijd een gedetailleerd optreden kan geven.

Dus dat is Fiverr … maar dat krast alleen het oppervlak. De volgende items zullen platforms omvatten die beter geschikt zijn om je aan te melden voor specifieke taken dan jezelf te verkopen als freelancer.0 punten

Item 89: doe microtaken op Gigwalk of Zaarly

Dit zijn de soorten microjob / gig-platforms voor persoonlijke taken. Dus terwijl ze dat niet zijn geheel online manieren om geld te verdienen, het zijn nog steeds gedeeltelijk manieren om online geld te verdienen.

Het is op zijn minst geen manier om geld te verdienen dat echt vóór het moderne internettijdperk bestond. En het is vermeldenswaard dat deze apps mogelijk ook optredens bevatten die online zijn … het hangt er echt van af.

Dus laten we er naar toe gaan:

Gigwalk is momenteel een van de meest bekende en populaire microtaakplatforms. Veel van zijn populariteit is te danken aan het feit dat het zo eenvoudig is:

eenvoudige rapportage

Je hebt alleen je telefoon nodig en vanaf daar kun je je aanmelden voor optredens vanuit een lijst. Zodra u bent geaccepteerd, hoeft u alleen maar de instructies te volgen en uw werk rechtstreeks in de app in te dienen.

Het belangrijkste is echter dat het echt draait om opereren in jouw omgeving. Dit is slecht omdat het beperkt waar u uit kunt kiezen, maar het is goed omdat het u tijd bespaart bij het zoeken en de kans vergroot dat u wordt uitgekozen voor waarop u van toepassing bent.

Een geweldige functie van Gigwalk is dat een klant de mogelijkheid heeft om u toe te voegen aan zijn privépersoneel als ze uw prestaties leuk vinden: dit betekent dat u toegang krijgt tot optredens die alleen beschikbaar zijn voor dat privépersoneel.

Zaarly is ongeveer hetzelfde, hoewel het iets selectiever is om je als dienstverlener te laten toetreden, en heeft geen kosten behalve de 10% wanneer je wordt betaald.

Taskrabbit is een ander platform dat ongeveer net zo bekend is als Gigwalk. Het lijkt veel op Zaarly en Gigwalk, maar heeft meer persoonlijke optredens dan professionele.

taskrabbit

Je hebt bijvoorbeeld veel meer kans op klusjesmannen, meubelmontage, schoonmaak, enz. Optredens met Taskrabbit dan op Gigwalk. Dat gezegd hebbende, willen allerlei mensen allerlei taken.

En zoals ik al eerder zei: geen van deze platforms is uitsluitend voor persoonlijke banen! Veel van hen zijn persoonlijke optredens die via internet worden gecoördineerd, maar er zijn nog steeds online optredens op deze platforms.

Nu, op de volgende:1 punten

Item 90: doe microtaken met Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk is in veel opzichten een pionier op het gebied van online microtaken. Het is ook een pionier op het gebied van crowdsourcing.

amazon mechanische turk

Laten we er dus naar toe gaan: de architectuur van Mechanical Turk lijkt redelijk op de apps en sites die ik in het laatste item noemde. Mechanische Turk is echter aanzienlijk groter en is eigenlijk alleen voor online werk.

Er zijn duizenden en duizenden verschillende soorten taken beschikbaar op de MTurk-marktplaats. Maar ze kunnen over het algemeen worden gecategoriseerd als taken en optredens die verband houden met de tekortkomingen van software en algoritmen.

Denk tenslotte aan de naam: mechanisch. De geplaatste taken zijn voorheen bekend als ‘Human Intelligence Tasks’ en ze zijn niet altijd gemakkelijk, maar vereisen over het algemeen geen expertise.

Enkele voorbeelden van populaire soorten taken zijn beeld- en videoverwerking (een mens laten identificeren en dingen kiezen in afbeeldingen), gegevens verifiëren, gegevens verwerken (dat wil zeggen categoriseren, vertalen, transcriberen, enz.) En informatie verzamelen.

MTurk-betaling varieert per taak, maar is over het algemeen laag per uur. Dus als je het wilt doen, moet je er slim mee zijn: het moet een eenvoudige taak zijn die je bijvoorbeeld snel kunt voltooien, of een zeer interessante taak als je er langer over doet.

Het is belangrijk om rekening te houden met de tijd die je nodig hebt om om deze reden een gig-bericht aan te vragen.1 punten

Item 91: wees een virtuele assistent

Er zijn een miljoen manieren om online geld te verdienen als virtuele assistent. Er is meer vraag naar virtuele assistenten dan u denkt, en u komt waarschijnlijk in aanmerking voor veel van die functies!

Uiteraard moet je rekening houden met de mate van betrokkenheid die je wilt hebben. Een virtuele assistent zijn, betekent altijd hands-on en detailgericht zijn, maar er zijn nog enkele belangrijke verschillen.

Sommige mensen willen misschien een lange termijn aanstelling die effectief een secretaris kan zijn via de computer: iemand die agenda’s, afspraken beheert, sociale media-accounts beheert, enz..

Veel optredens van virtuele assistenten zijn kleiner van omvang, zelfs als ze van lange duur zijn: veel ervan zijn bijvoorbeeld ‘social media manager’-banen of iets dergelijks. Mogelijk wordt u ook gevraagd om voor een agenda te zorgen en afspraken te helpen coördineren of inhoud voor een site te plannen.

Hoewel u op veel plaatsen oproepen voor virtuele assistenten kunt vinden, heb ik ondervonden dat Upwork bijzonder zwaar met hen is. Indeed heeft ook een redelijk aandeel, en als je ervoor googelt, zul je waarschijnlijk enkele recente berichten in Google-banen vinden.

Ja, er zijn niet bepaald prominente marktplaatsen specifiek voor virtuele assistent-banen. Maar ze zijn gebruikelijk genoeg op de sites die ik noemde (plus andere boards die je zelf kunt vinden) dat je niet veel moeite zou moeten hebben om ze te vinden.

Gelukkig assisteren!1 punten

Item 92: start een kortingsbonnenwebsite

Wat is een kortingsbonnenwebsite? Antwoord: het is een van de beste manieren om thuis geld te verdienen.

Oké, dit is wat dat echt betekent: een couponsite is een site die mensen coupons geeft. Duh. Mensen zijn duidelijk dol op deze sites omdat ze niet veel hoeven te geven – ze kunnen geld besparen en speciale deals krijgen zonder veel tijd of geld te hoeven investeren.

Veel mensen realiseren zich niet dat ze hun eigen couponsites kunnen starten, omdat ze ervan uitgaan dat ze niet kunnen concurreren met grote couponsites. Het is waar dat er een uitdaging is, maar als u kennis heeft van een niche, kunt u er een kortingssite voor maken.

De voordelen hiervan zijn dat het relatief betaalbaar is. Het hangt er echt van af hoeveel u wilt investeren in het bouwen van uw site, maar u kunt ondertussen een solide site maken voor relatief lage kosten.

Bovendien hebben de meeste programma’s die u zou gebruiken om kortingsbonnen aan te bieden lage instapdrempels – veel ervan zullen gratis zijn.

Het grootste nadeel is, zoals je al geraden had, de concurrentie. Zelfs als u zich in een niche nestelt, kost het tijd en werk om uw site in de zon te krijgen. Daarom is het runnen van een website met coupons een goede manier om online geld te verdienen heel los van passief online inkomen.

Enkele kortingsbonnen en dagelijkse dealprogramma’s die nuttig kunnen zijn, zijn: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Daily Deal Builder; en Savings.com.

brandcaster

Dit zijn verre van uw enige opties, maar het zijn goede plekken om te beginnen. Ze bieden meestal kortingsbonnen en maken het u zo gemakkelijk mogelijk om die aanbiedingen op uw site te verspreiden en te promoten. Ze kunnen u soms ook helpen inkomsten te genereren met uw site met advertentie-inkomsten.

Bovendien kunt u vaak partnercommissies krijgen van sommige andere populaire sites of apps (bijvoorbeeld Swagbucks).0 punten

Item 93: Uitbesteding en uitbesteding

Let hier op, want er is veel nuance bij betrokken.

De gig-economie is gedeeltelijk berucht vanwege de hoeveelheid uitbesteed en uitbesteed werk dat wordt gedaan.

Denk aan een welvarend Amerikaans bedrijf dat iemand uit Vietnam betaalt om voor hun site te coderen: het Amerikaanse bedrijf bespaart geld door in de VS geen deeltijdse werknemer tegen minimumloon te hoeven inhuren, en de Vietnamese ontwikkelaar verdient meer dan gemiddeld in Vietnam.

Het klinkt alsof iedereen wint, maar het is bij velen berucht omdat mensen in hoogontwikkelde landen banen verliezen en moeten concurreren met mensen die gekwalificeerd zijn maar om minder vragen. Je staat hier misschien sceptisch tegenover.

Daar zit zeker wat waarheid in, maar de realiteit is iets genuanceerder. Allereerst kunnen tonnen mensen in de Verenigde Staten en andere landen met een hoog loon online worden uitbesteed.

Geld verdienen als onderaannemer of uitbestede verhuur is soms moeilijk, maar soms kun je veel meer geld naar rato van de taak betalen. Veel bedrijven geven om verschillende redenen de voorkeur aan het inhuren van mensen in hun eigen land, zelfs als het online is.

En als iemand veel betaalt uit een ander land … wat dan? Geld is geld. Waar het op neerkomt, is dat uw klant als onderaannemer of uitbestede verhuur uiteindelijk toch bespaart niet het betalen van een fulltime of parttime werknemer.

Dat betekent dat u meer geld kunt verdienen alleen voor het uitvoeren van een bepaalde, specifieke taak of reeks taken. U hoeft niet het werk van een fulltime werknemer te doen, maar u kunt er wel een evenredig hoge prijs voor verdienen omdat de klant nog steeds geld bespaart.

Daarom is het de moeite waard om als freelancer te kijken.

Hier is de keerzijde: stel dat u een online bedrijf runt.

In dat geval “verdient” u online geld door degene te zijn die u uitbesteedt of uitbesteedt. Dit is natuurlijk meer een manier om geld te besparen, maar hey, het is meer geld op zak aan het eind van de dag, toch?0 punten

Item 94: HR-plaatsingen via LinkedIn

Dit is een van die dingen die niet bekend is bij veel mensen die hiervoor gekwalificeerd zijn.

HR betekent hier human resources, op dezelfde manier als bij een traditioneel bedrijf. LinkedIn is het sociale netwerk voor professionals. Dus hoe verdien je hier geld mee?

Het sleutelwoord is plaatsing: je baan hier is eigenlijk een recruiter. Een andere slangterm zou headhunter zijn. Als online onafhankelijke contractant moet u geweldige kandidaten vinden om bepaalde functies binnen een bedrijf te vervullen.

LinkedIn is om voor de hand liggende redenen een geweldige bron, maar het hoeft niet uw enige bron te zijn. Je kunt ook Facebook gebruiken, of eigenlijk elke online site waarmee je potentiële kandidaten kunt bekijken. Maar LinkedIn is natuurlijk de beste optie.

U hoeft zich meestal geen zorgen te maken over hoe de potentiële huurder en het bedrijf over loon, uren of zelfs tweede gesprekken zullen onderhandelen. Je belangrijkste taak is om een ​​geweldig persoon af te leveren voor een eerste interview.

Zodra u dat doet, wordt u betaald voor het vinden van iemand door het bedrijf. Nu moet je ervoor zorgen dat een bedrijf je eerst inhuurt, en meestal krijg je alleen betaald als je iemand met succes hebt afgeleverd.

Het goede deel is dat u gemakkelijker kunt worden aangenomen, omdat het een veilige gok is voor het bedrijf. Het slechte nieuws is dat als je faalt, je niet wordt betaald. Duh.

Houd er rekening mee dat sommige bedrijven alleen willen betalen als ze de persoon daadwerkelijk inhuren … u moet voorzichtig zijn bij het onderhandelen met een bedrijf om ervoor te zorgen dat dat punt duidelijk is!1 punten

Item 95: Maak een beoordelingswebsite

Hoe weet ik waar ik het over heb? Nou, je leest dit artikel op mijn beoordelingswebsite, toch?

Grappen terzijde, het maken van een beoordelingswebsite is een goede manier om online geld te verdienen. Gemakkelijk? Nee. Net als bij het maken van een couponwebsite, moet u tijd, energie en geld investeren om uw site te laten groeien.

Voordat je me afsluit, ja, de belangrijkste manier om geld te verdienen aan een beoordelingswebsite is gelieerde links en mogelijk advertentie-inkomsten. Op dit moment heb ik het niet over de techniek van gelieerde links, maar over het specifieke type website dat er goed mee werkt.

Het ding over een beoordelingssite is dus dat je je niche moet vinden. Dit moet iets zijn waar je van geniet, zodat je er hard aan kunt werken, maar ook iets dat minder vaak voorkomt.

Zodra u uw niche heeft gevonden, moet u de realiteit onder ogen zien dat er waarschijnlijk meer dan niet veel sites in die niche of in de buurt ervan zijn. Dat betekent niet dat uw werk onmogelijk is: u hoeft niet 100% nieuw te zijn.

Immers, als genoeg mensen producten kopen in die niche om u geld te geven met gelieerde links, dan zullen er andere sites zijn die met de uwe concurreren. U kunt uw concurrentie nog steeds verslaan door ervoor te zorgen dat uw site correct is geoptimaliseerd voor zoekmachines (ik heb hier een lijst met tools voor!).

Een ander belangrijk aspect van het runnen van een beoordelingswebsite is niet volledig jezelf isoleren van je concurrentie. Het simpele feit is dat als je je kaarten goed speelt, de beste optie voor iedereen is om samen te werken.

Er zullen maar zoveel kwaliteitssites in uw niche zijn. Als u andere sites op uw site noemt en zij u op die van hen, kunt u zowel verkeer als commissies verdienen. Als je op hun berichten reageert – hetzelfde idee.

Een van de beste partnerprogramma’s voor met name beoordelingswebsites is van Amazon.

Het lijkt in eerste instantie misschien overweldigend, maar maak je geen zorgen. Recensiesites worden vaak gebruikt om online geld te verdienen omdat ze er goed in zijn. Je kunt mijn enorme lijst met tactieken voor blogpromotie bekijken om aan de slag te gaan!2 punten

Item 96: Start een blog / site en ontvang advertentie-inkomsten!

Ik heb meer dan eens gesproken over het gebruik van partnerlinks om geld te verdienen. Hoewel dat een beproefde methode is en wordt gebruikt voor een groot aantal sites, is het duidelijk slechts een van de populaire manieren waarop blogs geld kunnen verdienen.

De andere? ADVERTENTIES.

Nu kunnen advertenties nuttig zijn om uw partnerinkomen aan te vullen. Veel sites verdienen zowel aan advertenties als aan gelieerde links.

Maar als uw site of blog niet goed geschikt is voor gelieerde links (bijvoorbeeld als u zich echt concentreert op inhoud waarbij geen producten betrokken zijn) of als u ze gewoon niet wilt doen, is adverteren absoluut een bewezen manier van geld verdienen met uw site.

Is het voor iedereen bewezen? Echt niet. Maar hier is een overzicht van hoe het voor u kan werken:

Er zijn drie manieren om advertentie-inkomsten van uw site te halen. De eerste is de beruchte: betalen per klik (PPC) -advertentie. Wanneer u zich registreert bij een PPC-platform, wordt u betaald elke keer dat een gebruiker op een advertentie klikt. Soms kun je meer krijgen als de klik in een verkoop terechtkomt.

Het nadeel van PPC is dat je niet veel geld per klik krijgt, dus het loont alleen echt als je veel verkeer krijgt. Het voordeel is dat de advertenties worden afgestemd op uw doelgroep en in lijn zijn met de inhoud van uw blog, en het is relatief gemakkelijk voor u.

Het meest populaire PPC-platform is Google AdSense. En als u dat niet wilt gebruiken (ik wed dat u dat alleen zou doen als u geen AdSense-account kunt krijgen), kunt u zelfs BuySellAds proberen.

De tweede manier is CPM-adverteren: CPM betekent hier Cost Per Mille (kosten per duizend). Het is een beetje vergelijkbaar met betalen per klik, omdat uw verkeersnummers het belangrijkst zijn. Maar in plaats van klikken die uw geld opleveren, zijn het meningen. Vandaar de “Mille” – gewoonlijk levert 1.000 klikken u een vast bedrag op.

De laatste manier is om advertentieruimte rechtstreeks aan adverteerders te verkopen. Dit kan veel lucratiever zijn, maar het is ook veel minder zeker. Met PPC en CPM kunt u in feite berekenen hoeveel u verdient met X hoeveelheid verkeer zodra u zich aanmeldt voor een platform.

Maar wanneer u ruimte reserveert voor adverteerders, moet u erop rekenen dat u hun interesse kunt wekken. Sommige mensen gebruiken zelfs bureaus om adverteerders ervan te overtuigen advertenties op hun sites te plaatsen.

Dit doen is minder geautomatiseerd dan PPC- of CPM-advertentie-inkomsten, maar zoals ik al zei … als je het voor elkaar krijgt, kan het lucratief zijn.0 punten

Item 97: Win een logo-ontwerpwedstrijd

Heb je het item gelezen dat ik zojuist heb gedaan over de naamgevingswedstrijden van Squadhelp? Oké, laten we datzelfde concept nemen, maar de naam wijzigen voor het ontwerpen van logo’s.

Er zijn nogal wat sites die dit soort functies hebben. De bekendste is 99designs. Ik heb er al iets eerder over gesproken als een algemene site voor freelancers om ontwerpwerk te doen, maar het heeft ook logo-ontwerpwedstrijden die voor sommige mensen een goede optie kunnen zijn.

Een andere optie is logocontest.com, wat supergemakkelijk is om u als ontwerper aan te melden (hoewel u nog steeds monsters moet indienen om als ontwerper te worden goedgekeurd).

Designhill is ook erg gefocust op het wedstrijdgedeelte en breidt zijn wedstrijden uit tot meer dan alleen logo’s, maar ook andere aspecten van het ontwerp van de site.

Zoals geldt voor de naamgevingswedstrijd, zou ik dit niet aanbevelen als een bron van inkomsten om op te vertrouwen. Het is goed om je voeten nat te maken, voor de lol en voor wat extra geld. Hoewel er nog een ander voordeel is:

Ontwerpers die het precies “goed” krijgen, kunnen moeilijk te verkrijgen zijn. Dus als u een ontwerpwedstrijd wint, is de kans groot dat het bedrijf dat u heeft gekozen, u persoonlijk inhuurt voor meer werk.0 punten

Item 98: wees een virtuele tutor

Een virtuele / externe tutor zijn, is een van de meest voorkomende online banen. Dit is zo open als het klinkt:

Je zou een tutor kunnen zijn voor een breed scala aan onderwerpen, en als je ervoor openstaat, meer dan één onderwerp. Meestal is de manier waarop virtuele tutoring werkt, dat je gedurende een bepaalde periode met een specifieke persoon of groep mensen aan een specifiek onderwerp werkt.

Hoewel veel mensen virtuele docenten voor hun kinderen willen, zijn veel van de mensen die u bijles geeft ook klanten, dus volwassenen.

Je kunt ook een tutor zijn voor bepaalde lessen op semesterlengte, of tutor een algemene vaardigheid die iemand wil hebben. Je kunt iemand vinden die bijles wil krijgen via een vacature online, of je hebt misschien een vriend of collega die iets wil leren en bereid is je te betalen.

Als u online vacatures zoekt, heeft Indeed veel vacatures, net als Upwork. Maar er zijn enkele sites die specifiek zijn voor virtuele bijlesopdrachten:

Daarvan zijn enkele opvallende opties Tutor.com, TutorMe en A3 Tutors.

De beloning varieert tussen de platforms die u gebruikt, klanten waarmee u onderhandelt, maar de basisbetaling voor een parkeerterrein ligt ergens in de buurt van $ 15 per uur. In dienst komen via een vacature / onderhandeling met een klant zal meestal lucratiever zijn – je zou $ 40 of meer per uur kunnen krijgen.

Maar dat is natuurlijk riskanter dan een platform dat werkt om de betrokken partijen te beschermen. Als je echter enige ervaring hebt met online bijles geven, is het waarschijnlijk gemakkelijker voor je om persoonlijk bijles te geven of les te geven (als dat is wat je wilt).

Anders zou je kunnen beginnen met het bouwen van een freelance-site voor jezelf als tutor. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Hier is een andere mogelijkheid:0 punten

Item 99: Plaats gastpost

Het plaatsen van gasten is iets dat veel mensen in de eerste plaats kennen als een tactiek voor blogpromotie.

Maar het is ook een manier voor freelanceschrijvers om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd hun portfolio op te bouwen. In feite staat het plaatsen van gasten ook bekend als een kenmerk van opkomende schrijvers.

Dus laten we er naar toe gaan:

Gastposting is precies hoe het klinkt … als je post op een blog of tijdschrift van een andere persoon of groep. Hoewel dit niet noodzakelijk het geval is, plaatst u meestal als gast op verkooppunten die populairder zijn dan de uwe.

Toegegeven, u zou op kleinere verkooppunten kunnen posten die ongeveer dezelfde grootte hebben als de uwe, of als u probeert een nieuwe niche aan te boren, kunnen ze kleiner zijn. Maar meestal is het de bedoeling dat gastposting uw naam en inhoud naar een groter publiek brengt, en dus naar een site met meer verkeer.

Laat me eerlijk zijn: het plaatsen van een gast betaalt meestal niet veel geld. Allereerst: de meeste blogs en outlets die gastposts accepteren, betalen u er niet voor. Ten tweede, van degenen die dat wel doen, is het geld meestal zo-zo en heb je meer concurrentie.

Dat gezegd hebbende, er is nog steeds een grote verscheidenheid aan sites die betalen voor gastposts, in zowat elke niche en elk veld. Je kunt deze lijst bekijken voor enkele voorbeelden, maar deze dingen veranderen de hele tijd, dus zorg ervoor dat je de sites waar je een bericht wilt plaatsen dubbel controleert.

Meestal werkt het als volgt: u vindt een site die u wilt indienen en bekijkt de veelgestelde vragen of richtlijnen voor het indienen van stukken. Soms wilt u ze misschien een e-mail sturen om te informeren. Meestal moet je een pitch en een cv of cv van je werk geven, dus het kan een uitdaging zijn voor beginners.

Maar goed, hoe moeilijk het ook is voor beginners, schrijvers die wat werk in de wereld beginnen te krijgen, zullen merken dat het de moeite waard is: onthoud dat je niet alleen geld verdient, maar je cv opbouwt!1 punten

Item 100: probeer proeflezen

Dit is een soort baan die niet veel gevestigde sites of marktplaatsen heeft die uitsluitend op de niche zijn gericht. Dat komt grotendeels omdat proeflezen overlapt met online schrijfopdrachten.

De grootste uitdaging is meteen het vinden van proefleesopdrachten met een snelheid die voor u acceptabel is. Veel mensen huren voor het online schrijven van banen, en veel van deze banen omvatten de verantwoordelijkheid voor het proeflezen van dingen die de freelancer niet heeft geschreven (bijna allemaal vereisen ze dat je natuurlijk proefleest wat je schrijft).

Dus het aantal klanten dat een proeflezer inhuurt, is iets kleiner. Dat gezegd hebbende, ze zijn er nog steeds. Meestal zijn dit mensen en bedrijven die al content hebben die ze leuk vinden, maar ze willen gewoon een extra paar ogen om door te kammen en kleinere verbeteringen aan te brengen.

Wat ik het meest vind op het gebied van online proeflezen, zijn kleinere producenten van inhoud: meestal mensen die graag hun eigen inhoud schrijven en niet iemand willen inhuren om voor hen te schrijven … maar ze hebben ook niet de tijd of energie om pluk elk detail van wat ze produceren.

En meestal huren deze mensen in voor kortere termijnprojecten.

Dat is dus het soort dingen dat je waarschijnlijk zou vinden als een online proeflezer. Wat goede plekken om te kijken zijn, Upwork heeft ze altijd, maar het zijn meestal kortere optredens. Als u rond Google zoekt, vindt u mogelijk enkele van de meest recente vacatures … Houd er rekening mee dat deze optredens vaak komen en gaan.

Mijn laatste advies is om op te letten voor overwerk: proeflezen is misschien eenvoudig, maar het kost nog steeds veel tijd en er staat veel druk op. Als het je ENIGE taak is om ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn, is elke fout die je mist erger dan normaal.

Dus je wilt er grondig over zijn. Maar de realiteit is dat omdat klanten een proeflezer inhuren, niet een schrijver die ook proefleest, ze misschien niet geneigd zijn om veel te betalen.

Maar goed, als je prijzen kunt vinden waar je oké aan bent, heb je alle macht!1 punten

Item 101: doe online vertaling

Dit overlapt enigszins met het vorige item omdat veel online vertalingsoptredens ook transcriptie zullen omvatten (hoewel niet noodzakelijk).

En net zoals sommige platforms of klanten die voor transcriptieservices inhuren, willen dat u een test afneemt om uw typsnelheid te bewijzen, hebben de meeste mensen of plaatsen die u inhuren voor vertaling een bewijs van uw vaardigheid.

Dus meteen zijn er veel vertaalopdrachten online te vinden op de gebruikelijke plaatsen: Upwork, Indeed en zelfs Fiverr.

Maar afgezien van het gebruik van een algemene freelance marktplaats om online vertaaloptredens te vinden, zijn er een paar sites die vertalers inhuren die u kunt bekijken. Zoals gewoonlijk noem ik er een paar:

Gengo is een van de meest populaire vertaalsites waar u zich kunt aanmelden. Ze hebben genoeg werk in de meeste talen.

LanguageLine is een van de grootste werkgevers van professionele tolken en bestaat al 37 jaar. Niet al zijn taken zijn afgelegen, maar veel zijn het wel waard.

Verbale inkt is een andere prominente figuur, maar wees gewaarschuwd dat je tests moet afleggen om aangenomen te worden.

Mars Translation biedt vertaaldiensten voor talen, variërend van websitelokalisatie tot DTP-conversie. U kunt beginnen met het verdienen van uw vertaalvaardigheden door u hier aan te sluiten.

Buiten grotere platforms die vertalers inhuren, kunt u ook bedrijven zoeken waarvan u denkt dat ze vertalers nodig hebben en uw diensten aanbieden. Pak ze!1 punten

Item 102: Voer online gegevensinvoer uit

Een van de grootste stereotypen van saai kantoorwerk is gegevensinvoer. We stellen ons een persoon van middelbare leeftijd in een cel voor, die ongelukkig rond cijfers op een scherm beweegt.

Nou, wat als je betaald zou kunnen worden om dat vanuit je luie stoel te doen, op je eigen uren? Zo erg zou het niet zijn. Gelukkig kun je het uitproberen.

Ik noemde al een gemeenschappelijke bron voor optredens voor gegevensinvoer: Amazon Mechanical Turk. Veel van de microjobs die daar worden gepost, hebben betrekking op gegevensinvoer en ze komen ook vrij vaak voor. Fiverr is een andere, hoewel het minder vaak voorkomt.

Andere populaire locaties voor gegevensinvoer op afstand zijn de soorten crowdsourcing-sites en bedrijven die ook zoekmachinevaluatoren willen. Er zijn bijvoorbeeld veel gegevensinvoeropdrachten op Lionbridge.

Lionbridge

Ik denk dat Indeed en soms ZipRecruiter een van de beste plekken is om banen voor gegevensinvoer te vinden. De banen die hier worden geplaatst, zijn meestal van langere duur dan die op Upwork die u op Fiverr / Craigslist zou vinden.

Het salaris varieert, maar meestal krijg je niet veel geld voor een data entry-optreden. Dat gezegd hebbende, worden banen voor gegevensinvoer vaak genoeg geplaatst zodat u kansen krijgt wanneer u ze nodig heeft, en de betaling zal op zijn minst betrouwbaar zijn, zelfs als het niet veel is.1 punten

Item 103: Do Business Coaching

Bedrijfscoaching is iets waar u alleen aan moet beginnen als u denkt dat u de juiste kwalificatie heeft. Je hebt misschien zelfs een formeel diploma in coaching, maar waarschijnlijker dan niet, reken je op je echte prestaties.

Het slechte nieuws: er zijn niet veel opmerkelijke gevestigde websites om zakelijke coaches met klanten te verbinden. Er is er een die Noomii heet, die je controleert.

Het goede nieuws: waar er ook een populaire online baan of gig board is, er zijn oproepen voor business coaches.

Als je interesse hebt in online bedrijfscoaching, is dat zeker iets dat je kunt bereiken. Je moet gewoon bereid zijn om je op te zetten als onafhankelijke coach. Dit betekent dat u een website voor uzelf maakt, of op zijn minst een sterke aanwezigheid op sociale media.

Zelfs op het gebied van business coaching is er diversiteit. U kunt in elk nichebedrijf werken dat u maar wilt, zolang ze maar met u samenwerken. Het goede nieuws is dat hoe meer je doet, hoe gemakkelijker het wordt.

U kunt bijvoorbeeld bestaande adviezen of coaching die u heeft gedaan, gebruiken om een ​​getuigenis of citaat van die eerdere klanten te krijgen en deze vervolgens op uw website te plaatsen. Als u klanten online gaat krijgen, kunt u hetzelfde met hen doen.

En als u groot genoeg wordt of uw reputatie voldoende opbouwt, kunt u uw focus verleggen van het vinden van verzoeken voor coaches naar het nemen ervan.

Het mooie van dit alles is dat hoewel je meer beenwerk moet doen vanwege een gebrek aan platforms, je ook meer kunt behouden van wat je maakt. Als u bijvoorbeeld een bedrijfscoach bent bij Upwork, krijgt u 20% voor de platformkosten.

Dat is misschien goed om wat ervaring en aanvullende kwalificaties op te doen, maar buiten Upwork kun je klanten in rekening brengen wat je wilt voor een Skype-sessie of PDF over het bouwen van een Shopify-winkel. En u hoeft alleen te betalen wat het kost om de tools te gebruiken die u bij uw klanten wilt gebruiken!0 punten

Item 104: wees een online fitnesstrainer

Ik weet wat je denkt: hoe is dit een manier om online geld te verdienen? Huur geen fitnesstrainers in het echte leven, voor persoonlijke training?

Nou, dat klopt zeker meest fitnesstrainers doen hun werk persoonlijk. Maar er zijn meer mogelijkheden voor online fitnesstrainers dan je denkt.

Bedenk eerst wie dit zou willen: meestal iemand die het gemak van een trainer wil waarmee ze niet hoeven te coördineren voor persoonlijke trainingen. Iemand met wie ze gewoon kunnen praten om hun conditie te verbeteren.

Bovendien is de kans groot dat uw potentiële klant minder wil betalen voor online werk. De zonnige kant? Mogelijk hebt u niet zoveel formele kwalificaties nodig als in het echte leven.

Nu zou ik ook zeggen dat de keerzijde hiervan is dat je meer werk moet doen om je bekwaamheid en vaardigheid te bewijzen. Terwijl je gewoon een schrijfvoorbeeld en cv kunt sturen voor een online schrijfconcert, moet je bovenop je ervaring duidelijke interpersoonlijke vaardigheden hebben om aangenomen te worden als trainer.

Je zult waarschijnlijk een merk online willen cultiveren: maak misschien je eigen website, maar als dat niet het geval is, plaats dan tenminste op Instagram of YouTube met een aantal van je trainingen, strategieën, motivatie, enz.

Er zijn niet echt solide sites om online fitnesstrainers met potentiële klanten te verbinden, maar ik heb wel een paar bronnen die nuttig voor je kunnen zijn.

iBodyFit is een prominente site voor mensen om persoonlijke fitnesstrainers te krijgen, maar ze adverteren momenteel niet voor het inhuren van advertenties – ik zou zeggen dat u hierover contact met hen opneemt als u geïnteresseerd bent.

Fitness Mentors is geen plaats om op in te schrijven, maar een plaats om als bron te gebruiken:

Fitness mentoren

Het is misschien een betaalbare manier om uw licentie te krijgen als u hierin geïnteresseerd bent.

Voor het grootste deel zul je je klanten op dezelfde manier vinden als de meeste online freelancers klanten vinden. Wees dus bereid om jezelf op de markt te brengen en onafhankelijk te handelen! Hoewel het riskant kan zijn, heb je een redelijke kans om een ​​klant te veroorloven die geld wil uitgeven voor een solide fitnessprogramma.1 punten

Advies 105: Wees een online diëtist

Oké, laten we eerlijk zijn: de lat om hier binnen te komen is nogal hoog. Dit is iets waar je eigenlijk alleen naar moet kijken als: A) je een diëtist bent in de fysieke wereld, of B) je op het punt staat te zijn.

De reden is simpel: een diëtist is een expert in dieet en voeding. Ongeveer de helft van de geregistreerde diëtisten in de VS heeft een graduaat. In de VS wordt de term “diëtist” of “geregistreerde diëtist” beschermd door de Academie voor Voeding en Diëtetiek.

Mijn punt is dat je hierin een expert en gekwalificeerd moet zijn, niet alleen iemand die veel leest over voeding en een passie heeft voor gezondheid.

Dus, hoe zou je geld verdienen als online diëtist? Welnu, hoewel het waar is dat je overal op freelance-marktplaatsen oproepen kunt vinden, zullen berichten voor online diëtisten / diëtisten begrijpelijkerwijs zeldzamer worden.

Dus ik zou willen voorstellen om een ​​website of aanwezigheid op sociale media te krijgen … een beetje zoals een online fitnesstrainer zijn, maar nog meer. Je zou moeten nu al enige certificering hebben of bezig zijn om deze af te ronden.

Dus waarom zou u die inloggegevens niet gebruiken op uw site of sociale media? En van daaruit kunt u veel gemakkelijker potentiële klanten vinden en ermee onderhandelen.

Hier is nog een idee: neem een ​​voedingsblog. Oh zeker, er zijn er veel, maar als je een geschikte niche kunt vinden, kun je beginnen met het maken van partnercommissies en advertentie-inkomsten.0 punten

Item 106: Zorg op afstand voor verpleegkundige kennis

Net als bij het vorige item ligt de lat voor toegang hoog: u moet dit alleen overwegen als u een geregistreerde verpleegster bent of als u samen met één zou werken.

Ik durf te wedden dat de meeste verpleegsters persoonlijk werken, waar ze hun vaardigheden optimaal kunnen benutten en ook het meest worden betaald.

Maar als je niet fulltime als verpleegster werkt, maar je hebt de kwalificaties, of als je gewoon een extra bron van inkomsten wilt, dan zijn er genoeg mensen die op afstand toegang willen hebben tot een verpleegster.

Meestal is de beste optie om naar een ziekenhuis of verzekeringsmaatschappij te kijken en te kijken of ze verpleegkundigen inhuren om op afstand advies te geven. Een deel hiervan kan via de telefoon zijn, dus niet “online”, maar u kunt ook gebruik maken van livechat en dergelijke.

Nu is er één prominent platform voor het vinden van medische banen op afstand:

beluisterd

Dat is Fonemed. Bij Fonemed draait alles om werken om gezondheidszorg en gezondheidsadvies gemakkelijker op afstand toegankelijk te maken.

Het is niet helemaal gewijd aan het geven van banen op afstand aan verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers, maar in het kader van zijn algemene focus op gezondheidszorg op afstand, helpt het zeker ook die inspanning.0 punten

Item 107: word een online financiële adviseur

Dit is een grote, jongens. Laat ik allereerst zeggen dat er banen zijn, hoewel je in veel gevallen de banen voor jezelf moet creëren.

Het grotere probleem is dat je voorzichtig moet zijn. Ik raad je niet aan om dit luchtig in te voeren, op zoek naar een bron van snel geld. Mensen die financiële consultants willen inhuren, geven die consultants een grote verantwoordelijkheid.

Als dat je niet afschrikt, is hier iets positiefs: jij niet moeten alle of zelfs de meeste financiële middelen van iemand beheren om financieel adviseur te zijn.

Er is voldoende gelegenheid om een ​​adviseur te zijn voor een deel van iemands financiën. En ja, merk op dat ik zei persoon, geen bedrijf.

U kunt een financieel adviseur zijn voor een bedrijf of een klein bedrijf, maar dat zal een zwaardere verantwoordelijkheid krijgen. Dus daarvoor zou je het eigenlijk alleen moeten doen als je gekwalificeerd bent – als je al ervaring hebt met kleine bedrijven of financiële consultancy.

Maar voor vacatures en veel voorkomende optredens zijn er veel oproepen voor consultants voor individuen die hulp zoeken bij hun persoonlijke en familiale financiën. Dit is ook waar je kunt schitteren: praat over je eigen slimme financiële bewegingen, hoe je geld hebt bespaard door X te doen of veilig hebt geïnvesteerd in Y, enz.

Hier is nog iets met financieel advies: u kunt optredens voor de lange of korte termijn doen. U kunt bijvoorbeeld een klant krijgen die gewoon deskundig, neutraal advies wil over het al dan niet doen van X- of Y-actie.

U kunt ook iemand krijgen die een paar jaar of zelfs voor onbepaalde tijd hulp nodig heeft bij het beheren van aandeleninvesteringen.

Mijn punt is, de online wereld is wijd open – en net als bij andere dingen, moedig ik je aan om online een ruimte voor jezelf te creëren om jezelf als consultant op de markt te brengen!0 punten

Item 108: Virtueel CXO

U bent misschien in de war over wat een CXO is. Geloof het of niet, je weet precies wat het is:

CXO betekent hier gewoon elke leidinggevende functie – ik gebruik de ‘X’ als een variabele (d.w.z. C_O). Dus in dit geval bedoel ik een virtuele CEO (Chief Executive Officer), CFO (Chief Financial Officer), COO (Chief Operations Officer) of CMO (Chief Marketing Officer).

En hoewel je dat goed zou raden meest van de tijd geven bedrijven er de voorkeur aan om de belangrijkste leden fysiek in een kantoor te laten werken, er staan ​​nog steeds veel bedrijven open voor het inhuren van hooggeplaatste leden voor virtueel werk.

Het belangrijkste is dat je gekwalificeerd bent. Voordat u ontmoedigd raakt, hoeft u niet de COO of CFO van een grote onderneming te zijn – hoewel u van harte welkom bent om.

Er zijn veel kleine en middelgrote bedrijven, waaronder veel startups, die in de eerste plaats op zoek zijn naar gekwalificeerde personen die geïnteresseerd zijn in hun werk. Virtueel werken is een compromis dat veel kleinere bedrijven willen maken, op voorwaarde dat ze een gekwalificeerde officier krijgen.

Wat de plaatsen betreft waar u dit werk kunt vinden, komt het voornamelijk door uw eigen vermogen om te netwerken en LinkedIn of andere belangrijke vacaturesites te gebruiken. Er zullen berichten worden geplaatst voor Chief _ Officers op Indeed.com, maar veel voor persoonlijk werk.1 punten

Item 109: Online marketingconsulent

Dit is het soort dingen dat ik stel voor dat je alleen begint als je een gedegen marketingervaring hebt. Maar voordat u bang wordt en het volgende item overslaat, moet u nadenken over wat marketing inhoudt:

Als je ‘marketing’ hoort, denk je waarschijnlijk aan advertenties en e-mail. Ja, veel marketing wordt gedaan via e-mail, advertenties en sociale media. Maar het is veel meer dan dat.

Marketing kan websiteontwerp omvatten. Het omvat zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het kan ook geschreven inhoud bevatten. Het kan een heleboel verschillende dingen bevatten, zolang ze maar verwijzen naar de doelen van een bedrijf.

Mijn punt hier is dat je misschien beter bent toegerust om een ​​marketingconsulent te zijn dan je beseft. Misschien weet u niet hoe u een marketingtrechter moet maken (zie hierboven) … maar misschien bent u wel een expert op het gebied van SEO. Of misschien ben je heel goed in het bedenken van geschreven inhoud.

U kunt uw bestaande vaardigheden gebruiken om bedrijven in uw veldmarkt zichzelf online te helpen. Target bedrijven die u weten u kunt helpen met uw expertise.

Als je nu marketingvaardigheden hebt die verder gaan dan een enkel vakgebied, des te beter. Er is veel vraag naar mensen zoals jij. Marketingbedrijven huren zelfs mensen in altijd tegenwoordig.

Maar dat is voor een ander artikel. Op dit moment zeg ik dat je creatief moet zijn met je eigen capaciteiten en kleine bedrijven (of groter als je het aankan) een voorsprong geven in iets waarvan je weet dat je ze kunt helpen.

Ik zou willen voorstellen dat zelfs als je van plan bent om dit op afstand te doen, lokale bedrijven een goede plek zijn om te beginnen. Dat komt omdat u het gebied kent en met de managers kunt praten met een gedeelde achtergrond en kennis van waar het bedrijf actief is.

Als je echter alles online wilt doen, ga dan voor een klein bedrijf dat je leuk vindt, in een vakgebied dat je leuk vindt, en laat je passie en verlangen om het bedrijf te helpen groeien voor zichzelf spreken (samen met je ervaring).1 punten

Item 110: voer Facebook-advertenties uit

Dit is een soort uitloper van de rol van marketingadviseur hierboven.

Dit is veel meer gericht op een specifiek ding, wat betekent dat u mogelijk minder geld of meer opneemt, afhankelijk van hoe u uw kaarten speelt (een bedrijf ertoe brengen om u een beetje geld te betalen voor een beperkt optreden, versus een bedrijf ertoe brengen om veel betalen in verhouding tot je inspanning).

Het draait allemaal om Facebook-advertenties: ze zijn enorm. Ze zijn enorm omdat ze erg effectief zijn. Misschien wel denken een advertentie op Facebook heeft je er nooit toe gebracht iets te kopen, maar de cijfers laten zien dat Facebook-advertenties inderdaad de verkoop beïnvloeden. Facebook zou tenslotte niet een van ‘s werelds grootste bedrijven zijn als hun advertenties niet zouden werken.

Facebook-advertenties zijn bijzonder waardevol voor kleine bedrijven, omdat ze lage instapkosten hebben. Er is met name geen minimumbedrag dat een bedrijf moet uitgeven aan advertenties.

Maar hoewel Facebook-advertenties geweldig zijn voor kleine bedrijven, worden ze nog steeds niet zo vaak gebruikt als ze zouden kunnen zijn. En dat komt omdat eigenaren van kleine bedrijven bezig zijn met het runnen van kleine bedrijven. De meeste kleine bedrijven gaan gewoon geen fulltime marketingexpert inhuren.

Maar als u Facebook-advertenties voor kleine bedrijven kunt gebruiken, raakt u een geweldige niche. Dit is iets dat de meeste kleine bedrijven zich kunnen veroorloven, vooral omdat ze zoveel kunnen uitgeven als ze willen.

Dus zo werkt het: u neemt contact op met kleine bedrijven en biedt uw diensten aan aan bedrijven die nieuwe klanten willen bereiken via Facebook-advertenties. Houd het simpel: het bedrijf kan u het budget betalen waar ze zich prettig bij voelen.

Het grootste deel van dat budget is voor de advertenties zelf – u koopt ze – en een klein deel ervan is uw vergoeding (meestal 10% tot 20%).

Voer dat nu vaak uit en u kunt fatsoenlijk geld verdienen om kleine bedrijven te helpen hun bereik te vergroten, zonder een fulltime marketingprofessional te hoeven zijn.1 punten

Item 111: Wees een online reisadviseur

Ik geef toe dat dit een vrij smal online optreden is, maar goed, ik weet zeker dat sommigen van jullie die dit lezen het kunnen doen.

Algemene kwalificaties: als je veel reist, van reizen houdt en redelijk goed bent in het vinden van goede prijzen en het plannen van reizen.

Als die dingen waar zijn, dan zou ik zeggen dat een derde van de strijd al gewonnen is. Voor de rest van de strijd zou ik willen voorstellen om online een ruimte voor jezelf te bouwen om je vaardigheden te bewijzen.

Help uw vrienden en collega’s misschien om goede vlucht- en hoteldeals te krijgen. Vraag dan hun getuigenissen voor uw website en vraag hen om u aan hun vrienden aan te bevelen als ze denken dat u goed werk heeft geleverd.

U kunt zelfs een Facebook-groep, Instagram-pagina of LinkedIn-groep maken voor uw merk. Hoe krijg je mensen mee? Je zorgt ervoor dat je groep / pagina altijd de laatste deals heeft.

Het goede hieraan is dat je klein kunt beginnen te doen waar je al goed in bent, en vanaf daar uit te bouwen tot de maat die je wilt.

Een ander alternatief is om online een baan te vinden. En nee, ik bedoel niet alleen het vinden van een klant of optreden online, maar het vinden van een echte externe baan. Er zijn veel bedrijven – meestal resorts, hotels en reisorganisaties – die reisagenten op afstand inhuren.

Om de vlezige ‘consultant’-kant van het bedrijf te leren kennen, moet je echter wat beenwerk doen!0 punten

Punt 112: Andere vormen van coaching en consultancy

Ik weet het, ik heb zojuist een aantal mogelijke opties voor online consultancy en coaching genoemd. Ik heb ze opgesomd omdat het niche-dingen waren waar je misschien niet eerder aan had gedacht, of omdat het populaire dingen zijn waarvan je zeker eerder hebt gehoord.

Maar nu ga ik wat licht werpen op het algemene veld van online advies en coaching, en enkele andere mogelijke opties!

Het punt is dat, wat dit veld betreft, je verbeeldingskracht in wezen de limiet is. Als genoeg mensen iets doen, zal er een percentage zijn van degenen die willen betalen om er beter in te worden. Dat is misschien een vereenvoudiging, maar het is in wezen waar.

Hoewel de basis voor het vermarkten van jezelf als coach en het binnenhalen van klanten dezelfde branche voor de industrie kan zijn, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, of die je meer of minder wilt benadrukken, afhankelijk van het vakgebied.

Als u diensten aanbiedt op een gebied met veel verantwoordelijkheid, zoals financiën of medisch advies, moet u zeker inloggegevens en training hebben (zoals ik al zei). Enkele andere gebieden waar dat nuttig zou kunnen zijn: belastingadvies (dit overlapt met belastingvoorbereiding, die ik later zal bespreken); milieu- / duurzaamheidsadvies; politiek en campagneadvies; advies op het gebied van onroerend goed; juridisch advies.

Daarnaast is er veel ruimte voor creatieve bezigheden. Je kunt iemand leren een instrument te bespelen of te schilderen. Voor creatieve bezigheden, vooral als ze opvallend zijn, kun je video’s en galerijen echt gebruiken om je vaardigheden te bewijzen.

Hoewel je Udemy of zelfs YouTube en Instagram kunt gebruiken om instructievideo’s te hosten, zijn deze media bijzonder effectief voor teken- of muzieklessen.

Verdient u goed geld met uw gelieerde website? Goed, coach dan iemand die zijn website wil bouwen of verbeteren. Advertentie-inkomsten? Hetzelfde. Hoewel je misschien vindt dat een diploma in business of marketing hier nuttig is, is tastbaar succes je grootste troef bij het binnenhalen van klanten.

Echt, de mogelijkheden zijn eindeloos en ik kan ze niet allemaal opnoemen. Als je ondernemend genoeg bent, maak je misschien zelfs een nieuw soort adviesopdracht!0 punten

Item 113: Gebruik in het algemeen een betaalde abonnee / crowdfunding-site

U bent waarschijnlijk al bekend met crowdfunding: wanneer een stel mensen online een klein bedrag in geld steekt om bij te dragen aan een groter financieel doel.

Nu zijn er nogal wat van dit soort sites en ik zal de volgende paar items doornemen – aangezien er enkele verschillen zijn die volgens mij belangrijk zijn.

Maar laat me daarvoor wat meer uitleggen: sommige crowdfunding-sites lijken niet echt op crowdfunding-sites en de lijnen worden wazig. Dit zijn namelijk de sites die niet zozeer gericht zijn op afzonderlijke projecten als wel op lopende abonnementen voor inhoud.

Enkele voorbeelden zijn Patreon, OnlyFans en Kofi. YouTube vertakt zich hier ook in. Enkele voorbeelden van projectgerichte sites zijn GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Hoewel de verschillen natuurlijk niet zo netjes zijn als ik denk dat ze zijn, is dat ongeveer waar.

De voordelen van deze sites zijn dat u de kracht van grote aantallen via internet kunt benutten en dat u niet veel geld hoeft te vragen. Je probeert bijvoorbeeld niet om iemand voor een paar honderd te laten aannemen. Je probeert honderden (of meer of minder) een paar dollar te laten betalen.

Het varieert, maar over het algemeen halen deze sites een percentage van uw inkomsten. En u moet uiterst voorzichtig zijn om uw medewerkers BS niet te verkopen. Maar dat gezegd hebbende, er is een scala aan mogelijkheden beschikbaar!0 punten

Item 114: Gebruik Kickstarter

Kickstarter is waar de meesten van ons aan denken als we de term ‘crowdfunding’ horen. Maar het heeft nog steeds enkele belangrijke verschillen in vergelijking met de andere opties hier.

Dit zijn de basis:

Kickstarter is voor afzonderlijke projecten, dus je zult geen abonnementen vragen. Kickstarter is ook relatief strikt in het doorlichten van crowdfunders, begrijpelijk, maar dit betekent dat sommige mensen er niet in zullen komen.

Belangrijk is dat Kickstarter alles is of niets. Dit betekent dat u uw doel bereikt of niets krijgt. De vergoeding is 5% van het geld dat u verzamelt (u heeft dus geen kosten als u uw financieringsdoel niet haalt).

Dit is het belangrijkste onderdeel:

kickstarter

Wat Kickstarter voor velen van jullie een goede optie maakt, is dat het niet bedoeld is voor een goed doel. Dus als je probeert een enkel, sterk project uit te brengen, is Kickstarter een geweldige manier om het te doen.

Laten we het nu vergelijken met een andere optie:0 punten

Item 115: Gebruik GoFundMe

GoFundMe is een van de andere beroemde crowdfunding-sites, maar het is heel anders dan Kickstarter voor zover het van toepassing is op JOU, de potentiële verdiener. Dit is het belangrijkste verschil:

GoFundMe

Ja. GoFundMe is GRATIS – geen platformkosten of bezuinigingen op wat u maakt. Er zijn nog steeds kaarttransacties, maar dat is onvermijdelijk. En zijn niet alles of niets.

Maar voordat u helemaal opgewonden raakt over hoe u gratis geld kunt innen, moet u aandacht besteden aan het andere deel in die boodschap: “voor de mensen en de zaken waar u om geeft.” Kijk, waar Kickstarter niet bedoeld is voor fondsenwerving voor goede doelen, is GoFundMe er sterk op gericht.

Het is nu belangrijk op te merken dat GoFundMe niet zo streng is over waar je campagnes voor kunt maken. Maar over het algemeen zijn de campagnes bedoeld voor doelen zonder winstoogmerk, dus let goed op hoe u deze wilt gebruiken.1 punten

Item 116: Gebruik Indiegogo

Indiegogo is de laatste van de “grote drie” crowdfunding-sites. Het was een van de eerste sites die het crowdfunding-model aanbood, dus het zit al een tijdje in de game. Het is ook het bekendst omdat het gericht is op ondernemersdoelen.

Terwijl je Kickstarter zou gebruiken voor een creatief project (dat ook zaken kan omvatten), en GoFundMe voor algemene non-profit inspanningen (hoewel niet noodzakelijk), gaat Indiegogo helemaal over het inzamelen van geld voor het bedrijfsleven.

Hier is nog iets dat het onderscheidt:

Indiegogo

Hoewel Indiegogo vooral bekend staat om zijn financiering in campagnestijl, en dat is waar het meestal mee begon, kunt u hiermee uw campagne blijven uitbreiden, zelfs nadat u uw campagnedoel hebt bereikt.

Hoewel er enige variatie is, brengt Indiegogo over het algemeen een vergoeding van 5% in rekening.

Nu ben je misschien een beetje onduidelijk wat de verschillen zijn tussen Kickstarter en Indiegogo, afgezien van de algemene “sfeer” of cultuur van de sites.

De belangrijkste verschillen zijn als volgt: Indiegogo is niet alles of niets tenzij je het wilt; u kunt financiering houden nadat u uw doel hebt bereikt (zoals beschreven); u kunt overal ter wereld financiering krijgen; en het goedkeuringsproces is eenvoudiger.

In feite is er Nee goedkeurings- of aanvraagproces. U kunt hier een volledige lijst met verschillen bekijken.

Maar nu wordt het tijd dat we ons verdiepen in de minder bekende gebieden van crowdfunding, die vervagen in abonnementen …0 punten

Item 117: Gebruik Patreon

Patreon is het meest prominente crowdsourced abonneeplatform, maar ondanks dat hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Hier is het verloop:

Op Patreon betalen mensen een maandelijks abonnement voor uw inhoud. Patreon heeft een platformvergoeding van 5% en u kunt doelen stellen, maar er gebeurt niets als ze niet worden gehaald.

Een van de belangrijkste verschillen tussen Patreon en de volgende twee platforms is dat u met Patreon lidmaatschapsniveaus kunt maken. Sommige berichten kunnen voor iedereen beschikbaar worden gemaakt, sommige alleen voor een bepaald niveau.

Je kunt ook beloningen / wat je ook produceert naar mensen sturen buiten van Patreon, maar de sleutel is dat Patreon je je gelaagde lidmaatschapslijst laat zien.

Dit betekent dat u dat niet hoeft te vinden een goede plek die niet te veel of te weinig van mensen vraagt. Je kunt een instapniveau instellen dat grote aantallen mensen zich gemakkelijk kunnen veroorloven, en een ander niveau voor meer toegewijde fans om extra uit te geven, enzovoort, enzovoort.

Merk op dat je dat niet doet hebben om meerdere niveaus te hebben. De meest populaire maker op Patreon is een podcast die slechts één niveau van $ 5 biedt.

Merk ook op dat Patreon een alternatief heeft voor het maandelijkse abonneemodel:

patreon

Het model per creatie is redelijk vergelijkbaar met de vorige platforms die ik je heb laten zien. Maar Patreon is het meest bekend en wordt gebruikt voor het maandmodel.

Je kunt Patreon voor een heleboel verschillende dingen gebruiken, maar het is grotendeels voor creatieve inspanningen – althans, zo is de cultuur. De meeste makers gebruiken Patreon voor podcasts, illustraties, fotografie, cosplay en muziek. Maar dat is nauwelijks de limiet.

Lees hier meer!0 punten

Item 118: Of gebruik OnlyFans

OnlyFans is een concurrent van Patreon, maar het is veel eenvoudiger.

Dit laat je de kern zien:

OnlyFans

OnlyFans, zoals Patreon, is voornamelijk gebaseerd op een maandelijks abonnementsmodel voor makers. OnlyFans is dat echter wel enkel en alleen voor maandelijkse abonnementen op reguliere inhoud en er zijn geen niveaus.

Het nadeel? U verliest de flexibiliteit van goedkopere opties voor grotere aantallen mensen en duurdere opties voor meer toegewijde mensen. Je hebt voor iedereen een passende prijs en inhoud.

De eenvoud is echter een voordeel op zich. Uw abonnees hoeven zich geen zorgen te maken over wat de beste deal van uw niveaus is – of het nu goed is om die ene prijs voor een maand te betalen.

Een ander verschil is dat OnlyFans een prominente “tip” -functie heeft, waar je fans je berichten kunnen tippen of gewoon je account kunnen tippen voor een bedrag dat ze willen.

Nu kan ik niet tegen je liegen: OnlyFans staat erom bekend dat het veel wordt gebruikt door makers van inhoud voor volwassenen. Maar goed, we zijn hier volwassenen en ik zeg je alleen dat OnlyFans een optie is om online geld te verdienen.

De sleutel is dat OnlyFans niet alleen voor die sector of inhoud is, en het is nog steeds een solide optie als je kunst of muziek of een aantal reguliere producten maakt.0 punten

Item 119: Of gebruik Ko-fi

Ko-fi is minder bekend dan OnlyFans en Patreon, althans in de Verenigde Staten, maar het is redelijk vergelijkbaar met behoud van enkele belangrijke verschillen. Dit zijn de basis:

De naam van Ko-fi is gebaseerd op het idee dat je supporters een kopje koffie voor je zouden kopen. De prijzen variëren natuurlijk, maar in wezen is dat het startprijsbereik van ondersteuning – vrij klein.

Hier zijn een paar grote verschillen:

Ko-fi wordt direct betaald

De betaling is direct en er zijn geen platformkosten. U kunt fondsenwervingsdoelen maken, maar dit is niet vereist en niet alles of niets.

Een ander groot verschil is dat Ko-fi niet gericht is op abonnementen zoals Patreon en OnlyFans. Je zou in feite een pagina opzetten, wat werk laten zien en als mensen het leuk vinden, kunnen ze je een beetje betalen als blijk van ondersteuning.

U kunt echter ook abonnementen aanbieden voor een maandelijks inkomen en commissies nemen. Om die dingen te doen, moet u echter voor Ko-fi Gold betalen. Het begint bij $ 6 per maand en verwijdert ook Ko-fi-advertenties, laat je de prijs van donaties bepalen en biedt hi-res downloads (naast de andere dingen die ik noemde).

Het feit dat u donaties kunt verdienen zonder een vergoeding voor uw creatieve werk is geweldig, maar het is de moeite waard om te overwegen of de vergoeding van $ 6 per maand kostenefficiënter is voor een abonnementsmodel in vergelijking met Patreon of OnlyFans die een vast percentage van uw inkomsten nemen.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat Patreon en OnlyFans groter zijn en dat je eerder abonnementen krijgt van mensen die al accounts hebben bij die platforms – dus het kan gemakkelijker zijn om geld te krijgen op de grotere platforms.

Dat gezegd hebbende, Ko-fi heeft zeker een aantal goede eigenschappen die u kunnen helpen om online geld te verdienen! En ik denk dat dat het gedeelte over crowdfunding en abonnementsplatforms afsluit!1 punten

Item 120: YouTube-kanalen (in het algemeen)

Het ding over de laatste paar sites waar ik het over had, is dat ze extra effectief zijn als je een internetbeïnvloeder bent. Simpel gezegd, een influencer is iemand met een grote aanhang op internet.

De volgende punten gaan over hoe je online geld kunt verdienen als influencer, ook op YouTube. Maar het ding met YouTube is dat je er zelfs geld mee kunt verdienen, afgezien van de influencer-sponsoring.

En omdat iedereen populair probeert te worden op YouTube, ga ik het hebben over hoe je hier in het algemeen geld kunt verdienen aan YouTube en over de manier van beïnvloeding in het volgende item. Ok, klaar?

Allereerst: u kunt geld verdienen op YouTube indirect. Hiermee bedoel ik dat je zelf geen geld zou verdienen aan YouTube, maar YouTube zou gebruiken als voertuig voor meer inkomsten.

Met andere woorden, u kunt video’s plaatsen die mensen naar uw merk trekken. U heeft slechts een klein deel van uw kijkers nodig om het aantal klanten aanzienlijk te verhogen.

Ten tweede kunt u geld verdienen met advertentie-inkomsten. Dit is iets waar YouTube een beetje berucht om is: veel mensen klagen over de grote bezuinigingen die YouTube maakt, wat een geldige klacht is.

En veel kanalen worden tegenwoordig gedemonetiseerd vanwege lichte inbreuken op het auteursrecht of handelsmerk. De verliezers van deze regeling zijn doorgaans geen grote bedrijven, maar individuen en kleine bedrijven – dus wees voorzichtig!

Maar als je je werk doet, kun je geld verdienen met adverteren op YouTube (meestal het YouTube-partnerprogramma genoemd). De andere manier om geld te verdienen met adverteren op YouTube is door affiliate links te gebruiken:

Pas wat ik eerder zei over affiliate-marketingblogs in feite toe op YouTube-kanalen, en daar ga je.

Dat hangt samen met het zijn van een influencer op YouTube, waarbij sponsoring plaatsvindt en deals worden gesloten met andere bedrijven. Dus op de volgende:0 punten

Item 121: Wees in het bijzonder een YouTube-influencer

Zoals ik al eerder zei, dit is niet iets om snel geld voor te verdienen: je moet hard werken, geduldig zijn en risico’s nemen … en hou echt van wat je doet.

Een van de grootste uitdagingen is het plaatsen van goede inhoud en deze regelmatig te publiceren, laat staan ​​alle marketing en promotie die daarbij hoort.

Maar als je je kanaal begint te zien groeien, is het de moeite waard om na te denken over manieren om er geld mee te verdienen naast het YouTube Partners-programma waarover ik je vertelde.

Affiliate-links zijn mede bepalend voor het feit dat u, als u uw doelgroep opbouwt, waarschijnlijk uw aandeel in de verkoopcommissies van partners vergroot. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg:

U kunt uw platform ook gebruiken om uw bedrijf te adverteren en te promoten.

Maar een van de belangrijkste elementen van geld verdienen als YouTube-influencer wordt gesponsord door bedrijven om reclame te maken voor producten en services.

Het advertentieniveau dat u voor hen doet, varieert, zoals u betaalt, dus ik kan u niet echt algemene cijfers geven. Veel mensen doen het echter met een reden – ze hebben het populariteitsniveau bereikt dat hen winst zal opleveren.

Je kunt enkele potentiële sponsors bekijken bij Famebit. Het is gratis te gebruiken en wordt alleen in rekening gebracht als je gesponsord wordt … gefeliciteerd!0 punten

Item 122: wees een influencer op Instagram

Hoewel de basis van beïnvloeding op Instagram hetzelfde is als beïnvloeden op YouTube, is Instagram zijn eigen plek waard alleen al omdat het een GROOT centrum is van influencer-activiteit.

Ik zou zelfs zeggen dat Instagram is waar de meeste mensen aan denken als ze denken aan de term ‘influencer’.

Nu sta ik een beetje sceptisch tegenover de cijfers die mensen weggooien, en ik denk niet dat er stevig bewezen cijfers zijn over hoe winstgevend een influencer zijn op Instagram is. Maar er zijn enkele berekeningen die veelbelovend lijken.

Digitalmarketing.org vertelt ons dat Instagram-influencers merken tussen de $ 75 en $ 3.000 per Instagram-post vragen, met de gemiddelde kosten van een influencer op het middenniveau voor $ 271 per kosten.

En een micro-influencer, dus iemand met minder dan 1.000 volgers? Het gemiddelde is $ 83 voor advertenties.

Neem deze cijfers met een korrel zout, maar bekijk ze nog steeds:

influencer-kosten voor sociale media

Het punt hier is dat zelfs als je geen miljoen volgers hebt, je nog steeds een goede kans maakt om een ​​sponsoring te krijgen.

Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je op zijn minst je volgers gestaag vergroot en dat je berichten betrokken zijn. Het is niet genoeg om het aantal volgers te hebben – de berichten moeten hun deel van de inkomsten opleveren!0 punten

Item 123: Hetzelfde als hierboven, maar doe het met Twitter

Geld verdienen op Twitter is in sommige opzichten anders dan geld verdienen op Instagram of zelfs YouTube. Terwijl Twitter ook een sociale netwerksite is, en terwijl Twitter doet veel afbeeldingen hebben, het brandpunt is de ‘tweet’.

We zijn allemaal bekend met hoe Twitter werkt, dus ik zal ingaan op hoe je geld kunt verdienen met Twitter.

De grote overlap met Instagram ligt in je aantal volgers en algemeen bereik. Hoe meer volgers je op Twitter hebt, hoe groter de kans dat een sponsor je tweets zal waarderen.

Net als bij Instagram kunnen beroemdheden en grote beïnvloeders een hoop geld per tweet krijgen. Je zult het op de moeilijke manier moeten doen: je moet een volgeling krijgen die bij je past. En voordat ik je verder leid, weet dat Twitter over het algemeen minder sponsoractiviteit heeft dan Instagram.

Maar er is nog een andere manier om geld te verdienen met Twitter!

Op die manier had ik het over, maar voor websites: affiliate links. Het werkt op dezelfde manier als via een website en je kunt zelfs je site of blog gebruiken in combinatie met je Twitter-account. Tweet samenvattingen van uw artikelen en neem daarin uw gelieerde links op.

Het kan immers gemakkelijker zijn om mensen naar een korte tweet te laten kijken dan naar een heel artikel op uw site!0 punten

Item 124: Start een podcast en zoek sponsors

Ja, ja, overlappen, overlappen … er zijn zeker overeenkomsten tussen deze en de vorige onderwerpen. Maar er zijn enkele grote verschillen:

De twee grootste verschillen: 1) je hebt geen video (waarschijnlijk) en 2) je vraagt ​​mensen vaker wel dan niet om naar iets langs te luisteren.

Zelfs een korte podcastaflevering duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. In het tijdperk van internet is het moeilijk om mensen te vragen om slechts 15 minuten audio te gebruiken. Of is het?

Weet je nog dat ik zei dat Twitch en vergelijkbare platforms streams meestal urenlang zien doorgaan? Het verbazingwekkende is om te zien hoe een lang formaat videoformaat immens populair is geworden in een tijdperk waarvan we denken dat het wordt gekenmerkt door korte aandachtsspanne.

Podcasts lijken in die zin behoorlijk op streaming. Podcasts zijn enorm in populariteit gestegen, en tegenwoordig heeft iedereen er een … en mensen luisteren nog steeds, ondanks het feit dat het slechts uren aan audio is.

Hoewel u uw eigen onderzoek naar uw niche wilt doen, lijkt het enige waarde te hebben om een ​​kleiner aantal toegewijde mensen naar langere podcasts te laten luisteren dan een groter aantal ongeïnteresseerde mensen die naar korte afleveringen luisteren.

Hoewel nogmaals, het hangt echt af van uw vakgebied – het zou kunnen werken. Ben je geïnteresseerd in het geven van een dagelijkse of wekelijkse briefing over evenementen in je vakgebied, of een lange vorm van commentaar? Denk in die termen na over hoe u wilt dat uw inhoud wordt opgemaakt.

Dus ik hoop dat deze context het toneel voor je is: het is een goed tijdperk voor podcasts, maar er zijn ook genoeg uitdagingen.

Een kort woord over het publiek: iedereen kan naar een podcast luisteren terwijl ze naar het werk of naar school reizen. Maar als veel van uw publiek vrachtwagenchauffeurs of bezorgers zijn, kunnen ze veel meer luisteren dan iemand die op kantoor werkt. U kunt ervan uitgaan dat iedereen vrije tijd kan vinden om naar iets te luisteren … maar wees voorzichtig!

Nu is het verkrijgen van podcast-sponsors grotendeels vergelijkbaar met het krijgen van sponsors op Twitch of YouTube. Over het algemeen kunt u het volgende doen: 1) zelf advertentiespots verkopen en op de markt brengen, 2) wachten tot adverteerders naar u toe komen, 3) samenwerken met uw podcasthost om sponsoring te krijgen.

Er zijn veel nuances om adverteerders en sponsors bij uw podcast te betrekken, dus ik raad aan deze link te bekijken voor verder lezen.

Nog een laatste opmerking: je kunt gesponsord worden door je luisteraars! Veel contentproducenten en podcasters kiezen ervoor om dit te doen, dus denk aan de abonnees en crowdfundingplatforms die ik eerder noemde. Patreon is vooral populair bij podcasters.

Bekijk in feite deze lijst met de beste verdieners van Patreon:

beste patreon-makers

De eerste op de lijst? Een podcast (en ja, een podcast die bijna $ 140.000 per maand verdient). Jim C. Swim, op de 4e plaats? Hij maakt video’s die eerlijk gezegd dicht bij het podcastveld komen. 5e plaats? Een podcast.

Mijn punt hier is dat je op veel manieren kunt sponsoren met een podcast, dus waarom zou je het niet doen en beginnen te praten over iets waar je een passie voor hebt?0 punten

Item 125: verdien met het Medium Partner Program

Hoewel sociale media geweldig zijn, is dit misschien niet uw favoriete uitdrukkingsmiddel. Misschien vind je het leuk om doordacht materiaal te schrijven. In dat geval is uw voorkeursmedium wellicht … Medium!

Je hebt misschien gehoord van Medium, maar je hebt het misschien niet gebruikt. Medium dankt zijn naam aan het idee dat het een ‘medium’ formaat blogformaat is. Terwijl sommige blogs erg lang kunnen zijn en Twitter superkort is, is Medium bedoeld om die tussenliggende stukken te delen.

Als je nu graag schrijft, maar er ook wat geld voor wilt verdienen, kan het Medium Partner Program een ​​goede optie zijn.

Het is vrij duidelijk. Je hoeft alleen te bloggen zoals je normaal zou doen. Activeer uw distributie- en inkomsteninstellingen en u komt automatisch in aanmerking voor het programma.

Het team van redacteuren en curatoren van Medium bekijkt dagelijks tonnen inhoud ter plaatse en als een van uw verhalen voldoet aan de redactionele normen, wordt het aanbevolen aan mensen die soortgelijke onderwerpen lezen.

En vanaf daar? Dan gebeurt dit:

Medium partnerprogramma

Uw betaling is in feite afhankelijk van hoe diep de lezers van Medium zich bezighouden met uw inhoud. En het loon? Het verschilt:

Het abonnementsgeld van een Medium-lezer zal aan de auteurs worden uitgedeeld en de verhalen die het meest worden gebruikt. Dus hoe meer een bepaalde lezer je spullen leest, hoe meer van hun abonnementsgeld naar jou gaat.

Een abonnementsgeld is $ 5 per maand, dus het is niet bepaald een hoop geld. Zoals met veel dingen op deze lijst, reken je er op dat grote aantallen mensen deze nummers voor je laten werken.

Maar het beste van het Partnerprogramma van Medium is de focus op kwaliteit. Veel makers van inhoud zijn begrijpelijkerwijs uitgeschakeld door hoeveel ze moeten vertrouwen op advertenties voor geld.

En als je een schrijver bent, is de kans groot dat je niet verliefd bent op clickbait. Het Medium Partner Program is een goede manier om geld te verdienen voor schrijvers die hun artistieke integriteit willen behouden.0 punten

Item 126: Gebruik SoundCloud Premier Monetization

Dit is minder een manier om muziek te verkopen dan een manier om betaald te worden voor muziek die je produceert. Ja, er is een verschil.

Als je een muzikant bent, heb je zeker gehoord van SoundCloud. Het is niet alleen dat de site populair is. Het is ook dat verschillende artiesten beroemd zijn geworden en succes in de echte wereld hebben behaald vanwege hun populariteit in SoundCloud.

De bekendste hiervan is Chance the Rapper. Een paar anderen zijn XXXtentacion en Lil Pump, maar er zijn er nog veel meer die kleinere, maar toch opmerkelijke successen hebben behaald.

Het moet vanzelfsprekend zijn dat voor deze mensen hun belangrijkste bron van geld afkomstig is van hun succes nadat ze bekendheid hebben gekregen van SoundCloud. In dit geval was roem de motor … dus hoewel dat ideaal voor u zou kunnen zijn, zou u dat inkomen niet alleen van SoundCloud Monetization moeten verwachten.

Nu dat uit de weg is, laten we ons concentreren op hoe het werkt:

Om in aanmerking te komen, moet je een onafhankelijke maker zijn. Dit betekent dat je 100% eigenaar moet zijn van de muziek die je uitbrengt en de rechten erop. Podcasts of mixen komen momenteel niet in aanmerking.

Je moet ook een SoundCloud Pro- of SoundCloud Pro Unlimited-abonnee zijn en minimaal 1000 in aanmerking komende streams van de afgelopen maand hebben. Alleen streams uit bepaalde landen komen in aanmerking. Je kunt de lijst hier bekijken.

Net als bij het Partner-programma van Medium komt uw geld uit een inkomstenaandeel en is het gebaseerd op het aantal streams dat u ontvangt. Hoe meer je nummers worden gestreamd, hoe groter het aandeel dat je krijgt.

Houd er rekening mee dat u alleen wordt betaald voor streams die zijn gebeurd na u heeft zich aangemeld voor Premier … dus het heeft geen terugwerkende kracht (wat logisch is).

Het loon varieert dan duidelijk en ik kan u geen solide cijfer geven. Maar als je al van plan bent om muziek uit te brengen, waarom zou je dan niet investeren in SoundCloud Pro om inkomsten te genereren met je tracks? De andere overeenkomst die dit heeft met Medium is dat je niet op advertenties rekent, maar op je luisteraars.1 punten

Item 127: Peer-to-peer-leningen

Peer-to-peer-leningen, ook wel P2P-leningen genoemd, is een uniek online fenomeen. Technisch gezien heb je geen internet nodig om het te laten werken, maar de groei en de huidige schaal zijn zeker te danken aan internet.

P2P-kredietverlening is hoe het klinkt: de praktijk van het matchen van peers zodat ze van elkaar kunnen lenen en lenen. Meestal werkt de manier waarop u werkt op een P2P-uitleensite om geld te lenen of uit te lenen van een persoon of bedrijf.

En waarom zou je dit doen??

Welnu, P2P-uitleensites zijn minder gereguleerd dan bankieren in de ‘echte wereld’. Als u leent, kunt u lenen tegen lagere rentetarieven. Als u een geldschieter bent, kunt u een hoger rendement behalen in vergelijking met spaar- of beleggingsproducten die uw bank u aanbiedt.

Het grote risico is dat de lener in gebreke blijft … veel leningen op P2P-sites zijn ongedekt. P2P-platforms maken het echter gemakkelijker om leningen aan te gaan doordat leners een deel van hun activa als onderpand aanbieden.

Meestal, als kredietverstrekker op een P2P-site, concurreert u met andere kredietverstrekkers om een ​​kredietnemer met een goede kredietwaardigheid of een zekere mate van betrouwbaarheid te krijgen, wat betekent dat u zult concurreren om uw rentetarieven te verlagen.

P2P-leningen zijn in verschillende mate gereguleerd in verschillende landen en provincies / staten, dus zorg ervoor dat u eerst uw eigen wet controleert!

Nu zal ik enkele topopties bespreken.

Een daarvan is Upstart: de leningen van Upstart beginnen bij minimaal $ 1.000 en maximaal $ 50.000. Dus, als u met hen gaat lenen, verwacht dan niet dat u aan iemand microlijkt. APR begint bij 8,85%.

Een kenmerk van Upstart is dat het meer vergevingsgezind is op het gebied van kredietbetrouwbaarheid: de kredietwaardigheid van een lener is ook gebaseerd op opleiding en werkervaring. Dit betekent dat u een extra risico heeft, maar ook een groter deel van de mensen die niet van banken lenen.

parvenu

Bovendien gebruikt Upstart veel solide technologie en heeft er veel geld doorheen. En het beste van Upstart is dat het aanzienlijk minder defaults heeft dan de meeste banken en concurrerende P2P-platforms.

Funding Circle is een andere optie: de doellener is het Britse kleine bedrijf, maar de kleine bedrijven van andere landen kunnen het gebruiken als ze zich in de VS, Duitsland of Nederland bevinden..

De statistieken van Funding Circle zijn verbijsterend: sinds 2010 is er £ 290 MILJOEN aan rente verdiend op het platform. Net als bij Upstart is het minimale leenbedrag £ 1.000 (wat meer is dan $ 1.000).

Een laatste optie is Prosper, de eerste P2P-uitleenmarkt in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 20005 heeft het meer dan 12 miljard dollar aan leningen mogelijk gemaakt. Leningen beginnen bij $ 2.000 en kunnen meestal niet hoger zijn dan $ 40.000.

Er zijn andere marktplaatsen voor leningen waar u naar kunt kijken, maar dit zijn enkele van de grootste en meest gerenommeerde. Zoals je zou verwachten, is er een bepaald risico verbonden, meestal afhankelijk van de keuzes die je meer maakt dan de platforms zelf.

En ja, er zijn platformkosten, die van site tot site verschillen. Zelfs na platformkosten gaat u nog steeds meer lenen op die sites dan u anders zou doen.0 punten

Item 128: Krijg geld terug met Rakuten

Ik zal eerlijk tegen je zijn: dit is minder een manier om online geld te “verdienen” en meer een manier om online geld te besparen. Maar het is een Super goed manier om online te sparen, en zoals Ben Franklin zei: een bespaarde cent is een verdiende cent!

Rakuten is heel eenvoudig en effectief. Grote winkels betalen Rakuten om verkeer en klanten naar hen toe te leiden. Rakuten deelt vervolgens een deel van dat geld met u door u een bepaald percentage van uw geld terug te geven.

Rakuten

Het belangrijkste is dat je niets hoeft te doen wat je nog niet doet, afgezien van het gebruik van de Rakuten-software.

En hoewel het waar is, zijn de percentages laag voor grote winkels zoals Amazon (tot 5% cashback), eBay (2%) of Walmart (5%), als je het gewoon gebruikt terwijl je je normale aankopen door het jaar doet, kan honderden besparen.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat sommige winkels u tot 40% cashback opleveren, en zelfs grote retailers zoals Kohl’s en Macy’s u 10% krijgen.

Dus ja, misschien verdien je technisch gezien geen geld … maar je krijgt meer geld op zak zonder iets te veranderen wat je eerder deed. Ik denk dat het een vermelding waard is.1 punten

Artikel 129: Krijg geld terug op uw aankopen via Paribus

Hier is een alternatief voor Rakuten. Kras dat eigenlijk: je zou deze twee samen moeten gebruiken. Ze lijken op elkaar omdat ze u geld besparen, maar ze doen dit op verschillende manieren.

Rakuten wil dat u gewoon winkelt en betaalt u een klein percentage van de aankopen die u voor verschillende winkels doet. U geeft Paribus een e-mail die u gebruikt voor ontvangstbewijzen, en Paribus merkt automatisch op of er prijswijzigingen zijn in bepaalde producten sinds u ze hebt gekocht.

hoe paribus werkt

En als de prijs daalt sinds u hem heeft gekocht, krijgt u het prijsverschil terug. Dus u verdient precies online geld? Het is een grijs gebied, maar u bespaart zeker geld dat u anders niet zou zijn, dus ik denk dat het een vermelding waard is.

Een ander kenmerk van Paribus is dat u gecompenseerd wordt voor late leveringen, wat zoet is.

Er is nog een andere functie, maar u krijgt er geen geld voor: Paribus heeft een retour-tracker die u op de hoogte stelt wanneer iets dat u heeft gekocht kan worden geretourneerd. Dit is waanzinnig handig en is in het algemeen goed om geld te besparen, zelfs als u niet direct contant geld van Paribus krijgt.0 punten

Item 130: Huur een huis op Airbnb

Geldt dit als een manier om online geld te verdienen? Het is misschien een grijs gebied, maar ik zou het zeggen. Het is tenslotte niet zo dat deze methode om geld te verdienen echt mogelijk was zonder internet.

Dus Airbnb: het is het beroemde bedrijf dat gewone mensen laat betalen om andere mensen te ontvangen. Voor reizigers en gasten is het meestal goedkoper dan een hotel en soms ook leuker.

Het voordeel van Airbnb is dat het vrij eenvoudig is om te hosten, zelfs als je geen groot huis hebt: mensen verblijven regelmatig in appartementen met een extra kamer (dat wil zeggen dat ze in wezen een kleine ruimte delen met hun gastheer).

Airbnb hostsite

Het proces is redelijk eenvoudig:

Ja. Het is vooral aan jou. Airbnb kan je helpen de juiste prijs te bepalen en je kunt je eigen onderzoek doen, maar uiteindelijk kies je zelf voor hoeveel je je prijs gaat vermelden.

Het leuke hiervan is dat je niet de moeite hoeft te nemen om met gasten te onderhandelen (tenzij ze zuigen). De gasten die bij u blijven, zijn degenen die akkoord zijn gegaan met de door u vastgestelde prijs en ervoor hebben betaald. Bovendien kies je de vereisten die je wilt.

Maar het beste van Airbnb? Het kost alleen hosts een vast tarief van 3% per reservering. Vergeleken met de meeste platformkosten voor internetbedrijven, is dat gek laag.

En misschien maak je wel vrienden!0 punten

Item 131: Verhuur je auto

Oké, muziekinstrumenten verhuren is één ding. Maar je auto verhuren? Het is begrijpelijk als u daar ernstige bedenkingen bij heeft.

Maar het maakt deel uit van de nieuwe digitale economie, zelfs als het niet zo wordt beoefend als ridesharing of AirBNB. Dus luister naar me:

Kortom, een klant heeft de app van de autodeeldienst waaraan u leent en boekt de auto die hij nodig heeft. Veel eigenaren bieden bezorging aan, maar dat hoeft niet. Gastchauffeurs / klanten worden meestal gescreend voordat ze de service in de eerste plaats mogen gebruiken.

Turo (voorheen RelayRides) is de grootste pionier van de praktijk. Aanmelden kan minder dan 10 minuten duren, u verdient 65% tot 85% van de reissom en u bent tot $ 1 miljoen verzekerd en beschermd tegen diefstal en fysieke schade.

Turo biedt ook 24/7 pechhulp en laat u het aantal kilometers van uw auto regelen.

De andere belangrijkste concurrent van Turo is GetAround, wat vrijwel hetzelfde is:

Rondkomen

Dus als u uw auto kunt uitlenen, kunt u passief honderden extra per maand en duizenden extra per jaar verdienen. Wat een nieuwe wereld waarin we leven!1 punten

Item 132: Drive voor Uber en / of Lyft

Ik weet het, ik weet het – dit is een beetje vals spelen, want je verdient nog steeds geld buitenshuis, in de wereld. Aan de andere kant verdien je nog steeds geld via het internet en moderne technologie … en het is overweldigend populair geworden.

Dus laten we beginnen: Uber is de grootste rideshare-service in de Verenigde Staten, en wanneer u voor Uber rijdt, werkt u vrijwel geheel in uw eigen tempo.

U kunt zelfs met Uber rijden zonder uw eigen auto te hebben: Uber heeft autopartners die auto’s te huur kunnen aanbieden.

Het bedrag dat Uber aanneemt, is ongeveer 25% van wat je verdient. Dat is veel, maar afhankelijk van de ritten die u maakt, wordt u mogelijk niet veel gefaseerd. Het is tenslotte de prijs van flexibiliteit.

En Uber heeft ervoor gezorgd dat autorijden duurzamer is geworden: Uber werkt samen met andere bedrijven om bijvoorbeeld meer betaalbare zorgplannen te bieden. Het is dus zeker de moeite van het bekijken waard.

Er is ook Lyft. Lyft is in principe hetzelfde als Uber, wat we allemaal kennen.

En net als Uber, omdat ridesharing populairder is geworden, heeft Lyft enkele functies kunnen toevoegen en ridesharing beter kunnen maken voor rijders en chauffeurs.

Lyft kost ongeveer 20%, maar begint ook enkele voordelen te bieden die de moeite waard zijn om te bekijken. Bijvoorbeeld:

lyft

Dit is best interessant en nieuw. Maar zelfs daarna werkt Lyft aan ‘Driver Centers’ om betaalbaarder auto-onderhoud te bieden en Engelse bekwaamheidscertificaten te verstrekken.

Hoewel Lyft en Uber vergelijkbare services kunnen zijn, zijn er enkele belangrijke verschillen in de vergoedingen die ze opeisen, de commissies die ze innen, de uitzonderingen op die regels en de extra voordelen die ze geven … dus let op!1 punten

Item 133: Wees een online jurylid

Laat me een paar dingen verduidelijken:

Ten eerste, ik wil niet letterlijk jurylid zijn. Vaker wel dan niet, zul je een schijnjury zijn in een schijnproces. Dit komt omdat sommige advocaten, terwijl ze zich voorbereiden op een proces, ervoor willen zorgen dat hun zaken sterk zijn.

Het is duur en moeilijk voor een advocaat of een team van advocaten om zelf een proefproces te proberen. Maar sommige bedrijven bieden schijnjurydiensten online aan, waardoor advocaten hun zaak een solide test kunnen geven zonder te hoge uitgaven.

Als schijnjury zou elke gewone persoon moeten zijn die kon een jurylid zijn, er zijn niet veel vereisten die verder gaan dan wat een normaal jurylid nodig heeft. Dus zolang je geletterd bent, een burger bent, niet veroordeeld voor een misdaad, enzovoort, kom je in aanmerking voor de meeste diensten.

Dus, hier zijn een paar bekende bedrijven die je inhuren om een ​​online jurylid te worden.

Ten eerste, eJury:

ejury.com

Met eJury wordt elke zaak aan minimaal 50 personen geprobeerd, om de advocaat veel feedback te geven. De advocaat zal de zaak indienen – feiten die in de rechtbank zouden worden gebruikt, juryvragen die in de rechtbank zouden worden gebruikt en persoonlijke vragen voor aanvullende feedback.

Vervolgens plaatst eJury de case op een beveiligd deel van de site en hebben alleen ‘eJurors’ in het juiste deel van het land toegang tot de case. Ze worden ook per e-mail op de hoogte gesteld..

De eJurors beoordelen vervolgens de zaak, beantwoorden de vragen en dienen vervolgens hun oordeel in wanneer ze klaar zijn.

Het is heel eenvoudig, maar hier is het belangrijkste nadeel: het loon is erg laag. Het kost $ 5 tot $ 10 per case, terwijl een typische case ongeveer 35 minuten duurt.

Als de zaken u niet te lang duren, is het lage salaris misschien niet zo slecht. Het enige probleem is dat omdat cases alleen in bepaalde gebieden worden ontgrendeld, je niet de cases kunt kiezen die het interessantst zijn. Als je in een bevolkt gebied woont, heb je misschien opties, maar zo niet … ach.

Een andere site is Online Verdict. Het is over het algemeen vrij gelijkaardig aan eJury, en zaken worden ook gepost door provincie / federaal district. U komt dus alleen in aanmerking voor zaken in uw regio.

De positieve kant is dat Online Verdict meer betaalt: voor zover ik weet, is er een breed bereik van $ 20 tot $ 60 per zaak.

Ten slotte is er Sign Up Direct, dat een van de meest concurrerende beloningen heeft voor schijnjuryleden. Het salaris is minimaal $ 100 voor een dag, maar je keuze voor een case is minder waarschijnlijk.

Dus, tot slot: hoewel er een paar opties zijn om een ​​online jurylid te zijn, is een van de verbindende kenmerken ervan dat ze niet veel geld binnenbrengen en niet erg consistent zijn.

Dit is een manier om online geld te verdienen dat je vrij gemakkelijk kunt doen, maar je moet het doen als je het interessant vindt … niet als je geld nodig hebt.1 punten

Item 134: Help mensen met belastingvoorbereiding

Een tijdje geleden sprak ik op deze lijst over verschillende soorten consulting en coaching. Belastingvoorbereiding is niet altijd hetzelfde als consulting, maar het heeft wel enkele essentiële eigenschappen.

Om te beginnen helpt u mensen en bedrijven om hun financiën te achterhalen. U kunt uw eigen tarieven in rekening brengen, via platforms of zelfstandig werken en u kunt het allemaal online doen.

Maar hier is het nog beter om te helpen met belastingvoorbereiding:

Iedereen moet belasting betalen en bijna iedereen heeft er een hekel aan. Dat betekent dat u rond belastingtijd niet veel moeite zult hebben om klanten te vinden.

Uiteraard is dit soort werk seizoensgebonden. Als je goed bent in netwerken, kun je misschien een bedrijf of individu pakken dat het hele jaar door hulp nodig heeft … maar zelfs dan zal het grootste deel van je werk in de weken voor eind april plaatsvinden (in de VS tenminste).

Het andere goede aan belastingvoorbereiding is dat het erg lucratief kan zijn in het seizoen dat u het meest werkt, vooral omdat mensen zich haasten om de deadline te halen.

Een ander voordeel van belastingvoorbereiding is dat het een zeer open veld is. De meeste mensen willen dat u het grootste deel van hun belastingdruk afhandelt, maar u kunt ook eindigen met gezinnen die alleen hulp willen een deel van hun belastingformulieren. Hetzelfde geldt voor bedrijven.

Om nog maar te zwijgen, u zou kunnen worden gevraagd om gewoon snel een formulier te behandelen of om zeer grondig advies te geven over hoe u geld kunt besparen met belastingen.

Certificering is een allegaartje: aan de ene kant wil je niet volledig ontbreken aan certificeringen. Zelfs wanhopige belastingvertragers kunnen zichzelf verkiezen boven een goedkope belastingvoorbereider die niet gekwalificeerd lijkt.

Aan de andere kant heb je niet zoveel formele kwalificaties nodig als een buitenstaander zou denken. Je hebt zelfs geen diploma nodig (maar als je er een krijgt, geweldig).

Het absolute minimum in de Verenigde Staten is een PTIN of Preparer Tax Identification Number. Een PTIN is vereist van iedereen die wordt betaald om belastingen voor te bereiden. Gelukkig kun je er in ongeveer 15 minuten een online krijgen en zijn er geen kosten vereist.

U zou moeten minstens één cursus belastingvoorbereiding hebben. Als u maar voor één ding kiest, ga dan voor een formele IRS “Record of Completion” voor het jaarlijkse aanvraagseizoenprogramma. Dit programma is volledig voor niet-gecertificeerde voorbereiders die hun kwalificaties willen uitbreiden.

Hoewel het ingewikkelder zal zijn als u bedrijven wilt helpen bij het voorbereiden van belastingen, is het afhandelen van spullen voor individuen en gezinnen eigenlijk vrij eenvoudig als u aan het werk gaat en op details let!0 punten

Item 135: Online klantenservice

Weet je waarom ik dit voor het laatst heb bewaard? Klantenservice banen behoren tot de meest populaire banen op afstand. Serieus, ze zijn er altijd.

ik bijna raad niet aan om hiervoor naar vacaturesites te zoeken: deze zijn gebruikelijk genoeg dat als u wat tijd neemt om bedrijven te onderzoeken waarvoor u mogelijk geïnteresseerd bent om voor te werken, u mogelijk banen op afstand bij de klantenservice kunt vinden.

klantenservice van amazon

Deze lopen uiteen. Sommige bedrijven huren zowel persoonlijke klantenservicemedewerkers als online medewerkers in. Sommigen huren misschien voor een korte periode extra vertegenwoordigers in, terwijl ze een wijziging in hun website of bedrijf doorvoeren.

Anderen willen misschien een langetermijnhuur. Mogelijk wordt u gevraagd om oneven uren van de nacht te werken, vooral als uw positie ver weg is. Mogelijk werkt u alleen in deeltijd.

Mijn punt is dat er veel mogelijkheden zijn. De belangrijkste voordelen van klantondersteuning op afstand is dat u de meeste mensen persoonlijk vanuit uw luie stoel kunt doen en dat de beloning ongeveer consistent zal zijn.

Het is tenminste minder een ‘optreden’ en minder ‘doe het zelf’, vergeleken met veel van de items hier, en er is wat comfort in de stabiliteit.

Hoewel ik suggereer dat u proactief wordt bij het zoeken naar banen voor klantenondersteuning, zal ik u een bron geven om mee te beginnen: TTEC, met als doel klanten te verbinden met klantenondersteuning. En ja, ze verwelkomen werk op afstand.

Je kunt ook OneSupport bekijken, maar hun berichten komen en gaan.

Over het algemeen omvat een groot deel van de klantenondersteuning accountondersteuning, terugbetalingen, speciale promoties, enzovoort.

Oh, en de groot een … technische ondersteuning. Dat is zijn eigen categorie waardig:1 punten

Item 136: technische ondersteuning op afstand bieden

Als klantenondersteuning enorm is voor werken op afstand, is technische ondersteuning waarschijnlijk het grootste deel daarvan. Natuurlijk hebben bedrijven klantenondersteuningsagenten nodig om andere dingen af ​​te handelen … maar veel klanten willen hulp bij het oplossen van problemen en technische problemen.

Technische ondersteuning is voor veel consumenten van onschatbare waarde en u zou er vacatures voor moeten kunnen vinden

overal. Support.com neemt regelmatig mensen aan voor zijn technische ondersteuningsteam. Er zijn al dan niet vacatures voor online technische ondersteuning wanneer je dit leest, maar check af en toe in, want het is een beetje hun ding om die banen aan te bieden.

Er zijn ook TTEC en OneSupport, die ik eerder noemde. Maar net als bij het vorige item, moedig ik je aan om hier wat creatiever en proactiever voor te worden:

Het beste is om een ​​branche en bedrijf te vinden dat je leuk vindt. Zijn het mobiele telefoons? Mobiele service of mobiele hardware? Accessoires voor smart devices? Computers? Dat allemaal?

Hoe meer je erover nadenkt, hoe meer technologiebedrijven om je heen aan het werk zijn. En velen van hen huren externe technische ondersteuningsagenten in.

Veel van onze websites worden bijvoorbeeld gehost door populaire hostingbedrijven zoals Bluehost, SiteGround, GoDaddy, enz.En veel hostingbedrijven huren voor deze branche in. U kunt ook uw favoriete apps, streamingdiensten enzovoort bekijken, enzovoort.

Mijn punt is dat u zich niet hoeft te haasten voor een technische ondersteuningsopdracht van Apple of Google. Als je wilt, is dat geweldig, maar er zijn nog veel meer opties om te overwegen!0 punten

Item 137: Wees een online notaris (of eNotary)

Wauw, de laatste! Laten we dit afronden met iets heel unieks.

Voor het geval u het niet weet, is een notaris iemand met de bevoegdheid om bepaalde juridische formaliteiten uit te voeren. Meestal betekent dit iemand die contracten kan opstellen of certificeren.

Wees niet bang! Ik zeg niet dat je naar de rechtenstudie moet gaan en online contracten moet opstellen. Ja, dat kun je ook doen, maar ik denk aan iets makkelijker.

Als notaris wilt u misschien gewoon documenten certificeren. In het echte leven is de taak van de notaris in feite die van een getuige: u controleert of de partijen die het document ondertekenen, zijn wie ze zeggen dat ze zijn, en u ziet ze samen het contract ondertekenen.

Als u al een notaris bent, kunt u uw services online adverteren. Ik zou in de eerste plaats reclame in uw lokale gemeenschap aanbevelen.

Zo niet, dan kunt u vrij gemakkelijk notaris worden – en u kunt het zelfs online doen! Je kunt er hier meer over leren.

Hoe dan ook, als u eenmaal een notaris bent, kunt u betaald krijgen om op een klein aantal sites te noteren. De meest prominente is DocuSign, waarschijnlijk de meest populaire software voor het online ondertekenen van contracten.

docusign

U kunt ook kijken naar de toepasselijke naam Notarize.com, die uitsluitend is bedoeld om documenten online notarieel te krijgen. Het salaris van Notarize begint bij $ 25 per notarisatie en helpt je zelfs om gecertificeerd te worden als je dat nog niet bent!

DocVerify is een derde optie waarmee u niet alleen uw werk online kunt doen, maar waarmee potentiële klanten in uw omgeving u kunnen vinden voor persoonlijke zaken (als u dat wilt).

Betaald worden om getuige te zijn van de ondertekening van een document vanaf uw computer? Verdorie, het internet is geweldig … en ik denk dat dit een perfecte manier is om de lijst te beëindigen!1 punten

Conclusie

Als je zo ver bent gescrold, heb je gezien hoeveel manieren er zijn om online geld te verdienen.

En je weet het grappige?

Ik heb er maar een paar! Een echte lijst is waarschijnlijk onmogelijk, omdat er steeds nieuwe manieren worden ontdekt om online geld te verdienen. Heck, nieuwe manieren om online geld te verdienen zijn uitgevonden elke dag.

Maar ik zou zeggen dat als je op zoek bent naar opties, dit in ieder geval een goed begin is.

Online geld verdienen kan een miljoen verschillende dingen met zich meebrengen: het kan betekenen dat u lange dagen moet werken voor weinig geld en zonder voordelen. Het kan ook betekenen dat je zes cijfers verdient voor minder moeite dan een traditionele baan. En het kan alles tussenin betekenen.

Waar het uiteindelijk om gaat, is dat zolang je goed oplet, hard werkt en leert, je online inkomsten kunt vinden op een manier die goed is voor jou.

137 manieren om online geld te verdienen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map