Host-Tracker Review: gebaseerd op onze ervaring (2020)

Algemene beoordeling:

Host-Tracker biedt niet alleen websitemonitoringservices, maar is ook uitgerust met verschillende andere services en kan een gedetailleerd rapport voor deze parameters leveren. Dit is speciaal ontworpen om uw website te allen tijde betrouwbaar en veilig te houden.


Voordelen van Host-Tracker:

 • Biedt een veelzijdige functie voor bewaking en beveiligingsgestuurde bewaking
 • Een groot aantal serverlocaties om services te monitoren
 • Gedetailleerde rapportagefuncties
 • Ondersteunt API, Domain / IP blacklisting
 • Goede ondersteuning voor alerts met voorziening voor alerts via verschillende media
 • Configureerbare bewakingsduur, foutmeldingen, rapportformaat

Nadelen van Host-Tracker:

 • De ondersteuning heeft geen mogelijkheid voor tickets of chats. Hoewel dit absoluut geen nadeel is, maar het is een goede functie

Overzicht van Host-Tracker:

Uptime-monitoring is uiterst essentieel voor elke website om betrouwbare services te bieden. Niet alleen om continue uptime te behouden, maar ook om ervoor te zorgen dat de website veilig is.

Host-Tracker biedt de klok rond monitoring van uw website. Het kan rapporten geven waarin de uptime en responstijd voor uw website worden gespecificeerd.

Host-Tracker kan onmiddellijke waarschuwingen sturen in het geval van uitval van de website of als het problemen met uw website detecteert. Dit kan een technisch probleem zijn of een probleem als gevolg van kwaadwillende bedoelingen.

Daarnaast biedt Host-Tracker tal van andere services. Op een hoog niveau kan Host-Tracker worden beschouwd als een veelzijdige oplossing met één stop voor verschillende bewakingstaken.

Makkelijk te gebruiken:

Host-Tracker biedt een eenvoudig te starten en te gebruiken dashboard. U zou de uptime-statistieken rechtstreeks op de startpagina van het dashboard vinden.

Het gebruik ervan is vrij moeiteloos waar websites kunnen worden toegevoegd voor uptime-monitoring. Tegelijkertijd kunt u uw configuratie bewerken op basis van de vereiste.

Website bewaking

Om te beginnen ondersteunt het Host-Tracker-team de initiële installatie en configuratie. Deze is toegankelijk via meerdere locaties. Momenteel zijn er 142 meetlocaties.

Het dashboard biedt uptime-metriekrapporten die voor elke specifieke duur kunnen worden geselecteerd.

Gebruiksgemak rapport

Hier kunt u de contactpersonen en het waarschuwingsmedium configureren.
Gebruiksgemak Contact

Het dashboardmenu is zoals hieronder weergegeven:
Dashboardmenu

Met de Google Ads-beheeroptie kunt u Google Ads starten of stoppen op basis van de status van uw website.

Om de uptime-status van uw website openbaar te maken, kunt u uptime-informanten gebruiken. Je kunt het aanpassen.

Uptime-informanten

Uw website heeft mogelijk gepland onderhoud en u wilt absoluut niet dat dit invloed heeft op uw werkelijke uptime-statistieken. Dit kan heel goed worden uitgesloten door een gepland onderhoudswerkschema op te geven.

Dashboard onderhoud

Op een gegeven moment kunt u via het dashboard de exacte locaties van de servers controleren. Het is wijdverbreid, gedistribueerd en je kunt vanaf hier weten waar de locatie precies is.
Dashboard server locatie

Over het algemeen is Host-Tracker eenvoudig te gebruiken en het is onwaarschijnlijk dat u veel hulp nodig heeft, ongeacht of u technisch geneigd bent of niet.

Kenmerken:

Host-Tracker geeft zijn gebruikers een lijst met functies in elk plan. Dit biedt zowel een gratis als een gratis proefperiode van 30 dagen. De gratis service doet een basis uptime-monitoring met een interval van 30 minuten en levert bovendien rapporten.

De plannen zijn gedekt door een geld-terug-garantie van 30 dagen. In het geval dat u de gratis proefperiode controleert, laat me u dit verzekeren, evenals een groot aantal services.

De meeste plannen omvatten monitoring van responstijd, inhoudsbewaking, aangepaste fout- / responsbewaking, databasebewaking, onderhoudsplanning, SNMP / HTTP-bewaking.

Als je meer nodig hebt, kun je heel goed een beter plan kiezen waarbij je ook domeinverloopbewaking, certificaatverloopbewaking zou krijgen. De plannen kunnen ook infra-gebruik bewaken, zoals CPU, geheugen en andere.

De dagelijkse rapporten zijn gedetailleerd en er worden ook regelmatig rapporten met geconsolideerde resultaten verstrekt.

Voor elk plan varieert het interval van monitoring en varieert ook het aantal contactpersonen dat kan worden geconfigureerd.

Weinig andere functies die zijn opgenomen in geavanceerdere plannen zijn: DNSBL-bewaking voor blacklist-domein of IP, cron-taakplanning, transactiebewaking, API-toegang en ondersteuning voor een multi-user account.

Functies en kennisgeving
Over het algemeen kunt u met Host-Tracker ping, https, trace, paginasnelheid, DNSBL volgen. Je kunt meldingen ontvangen via e-mail, sms, Skype, Hangout of spraakoproep.

Hulp en ondersteuning:

Het is onwaarschijnlijk dat u als gebruiker Host-Tracker te complex vindt. Het heeft behoorlijk voldoende hulpgidsen over de belangrijkste onderwerpen.

U kunt de ondersteuning van de Host-Tracker via e-mail bereiken. De website legt het basisgebruik van uptime-monitoring uit.

De website is goed bedekt met blogs en veelgestelde vragen die even nuttig zijn.
Veelgestelde vragen over Host TrackerDe verstrekte gidsen zijn zelfvoorzienend en geven een overzicht van de diensten.

Prijzen:

Zoals ik eerder al zei, als je een zeer rudimentaire vereiste hebt, biedt Host-Tracker een gratis abonnement. Afgezien hiervan krijgt u een gratis proefperiode van 30 dagen waarmee u de meeste inherente services van Host-Tracker onder de knie kunt krijgen.

Het meest elementaire plan begint bij $ 5 / maand. In totaal zijn er 4 betaalde abonnementen.
Plannen
De plannen worden groter en beter naarmate je stijgt. Kiest u voor een jaarmodel dan bespaart u zeker veel.

Het interval van monitoring is ook voldoende, waarbij het maximaal 10 minuten intervalmonitoring doet voor het meest elementaire plan.

Een voordeel van deze plannen is dat het basisplan voldoet aan de meest voorkomende uptime-monitoringvereisten. De plannen voldoen aan de meest elementaire en geavanceerde monitoringvereisten.

Vonnis:

Host-Tracker heeft uiteindelijk impact. De bewakingsdiensten zijn zeker gevarieerd en worden geleverd met verschillende add-on-functies.

Het heeft een gratis proefperiode van 30 dagen, wat een groot voordeel is, samen met een eenvoudig gratis abonnement. De plannen zijn weer veelzijdig en betaalbaar.

De beveiligingsgestuurde functies zijn nog een ander positief aspect van Host-Tracker. Het aanpassingsniveau dat Host-Tracker toestaat, is zeker het proberen waard.

Host-Tracker is een keuze die het proberen waard is en die voor iedereen geschikt is.

Bezoek Host-Tracker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map