HostGoi Review (2020): de moeite waard om mee te zingen?

HostGoi Review (2020): de moeite waard om mee te zingen?

HostGoi Review (2020): de moeite waard om mee te zingen?

Als u op zoek bent naar een hostingservice in India, bent u misschien HostGoi tegengekomen, maar u kunt geen besluit nemen?


Welnu, deze beoordeling zal u zeker helpen beslissen of HostGoi uw tijd waard is of niet.

We beoordelen hostingplannen op basis van verschillende parameters zoals veiligheid, prijzen, ondersteuning, enz. U kunt bekijken hoe we hostingservices beoordelen en vervolgens zelf beslissen of u ervoor kiest of niet..

Wat is HostGoi?

HostGoi, opgericht in 2018, is een toonaangevende provider van webhostingservices in India en heeft datacenters in India, de VS en Europa.

HostGoi

HostGoi, een toonaangevend webhostingbedrijf biedt de beste webhosting, resellerhosting, cloudservers, domeinnaamregistratie, WordPress Hosting, VPS, enz. Voor kleine en grote bedrijven.

Dit blijkt uit het feit dat ze Colgate, Dabur, Bajaj Capital, Avenues Global School en vele internationale klanten hebben.

Dus kan het je ‘The Best Bang For Your Buck’ geven??

Nou, dat is wat we vandaag in deze recensie zullen behandelen.

Laten we erin duiken, zullen we?

Uptime

Uptime verwijst naar de tijd dat uw webhost actief blijft.

Als je dacht dat 99% en 99,99% hetzelfde betekenen, denk dan nog eens goed na!

uptime

Volgens SLA Uptime Calculator betekent dit uitvaltijd van:

 • Dagelijks: 8 seconden
 • Wekelijks: 1 minuut
 • Maandelijks: 4 minuten en 19 seconden
 • Jaarlijks: 52 minuten en 33 seconden

Dit is volgens ons een zeer goede uptime die elk bedrijf kan hebben.

Prijzen en functies

prijsfuncties

Wat de prijs betreft, is HostGoi nogal mild. Waarschijnlijk is HostGoi een van de meest betaalbare hostingdiensten op de markt.

Het basisplan kost slechts $ 0,85 per maand. Zelfs het bedrijfsplan en het standaardplan zijn redelijk betaalbaar met respectievelijk slechts $ 2 en $ 3,85 per maand.

Het beste deel is dat bijna alle functies in alle plannen vergelijkbaar zijn, behalve het ‘beschikbaarheidsgedeelte’. In het basisplan krijg je bijvoorbeeld 5 GB SSD en 10 GB bandbreedte, terwijl hetzelfde onbeperkt is in het Business- en Standard-pakket.

beschikt over hostgoi

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak is een van de factoren die weliswaar niet van primair belang is, maar veel dingen zijn er zeker van afhankelijk.

Het maakt gebruik van Cpanel voor eenvoudig gebruik, samen met kant-en-klare tools voor het bouwen van websites, zodat u geen complexe codeertalen nodig heeft.

Persoonlijk vonden we hun interface gemakkelijk te gebruiken.

Klantenservice

Nou, ze hebben geen video’s op hun website, maar ze hebben wel blogs voor alles.

Yep! Ik bedoel ALLES!

Klantenservice

Om te controleren of een chatbot werd gebruikt om te chatten of een echte mens, probeerden we een andere vraag te stellen.

We hebben ze gevraagd over migratie.

Klantenservice

We waren blij om snel van hun kant een antwoord te krijgen en het was een mens. Chat was absoluut traag, maar we konden een antwoord vinden op wat we van plan waren.

Klantenservice

Zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding, hebben ze zeven verschillende categorieën voor begeleiding met betrekking tot hosting, WordPress, enz. Daarnaast hebben ze een speciaal gedeelte over ‘hoe een blog te starten’ en een gedetailleerde ‘hostinggids’.

Wat ons vooral opviel, is dat ze een e-mailnieuwsbrief hebben om ons op de hoogte te houden. We vinden het een geweldige functie om op de hoogte te blijven.

Klantenservice

ondersteuning

Hoewel ze vermelden dat ze een gratis SSL-installatie hebben, maar op hun website hebben ze hiervoor kosten in rekening gebracht. Wij vinden dit een lastig onderdeel en hier is duidelijkheid nodig.

SSL

Veiligheid

Zelfs als beveiliging niet echt een prioriteit voor u is, moet het toch iets zijn waar u om geeft, omdat u cruciale gegevens van uw bezoekers heeft.

Dus hoe is HostGoi?

HostGoi geeft u deze garantie met een reeks beveiligingsfuncties.

veiligheid

veiligheid

Voordelen van HostGoi:

 • Geweldige uptime
 • Over het algemeen behoorlijke prijzen.
 • E-mailnieuwsbrief om ons op de hoogte te houden is een geweldige functie.

Nadelen van HostGoi:

 • Live chat was niet bevredigend en er is wat ons betreft ruimte voor verbetering.
 • SSL-certificaten zijn gratis bij gedeelde hostingplannen, maar ze hebben een geldigheidsduur van 90 dagen en worden niet geleverd met een keurmerk. Om dit nadeel op te heffen kunt u kiezen voor een Premium SSL-certificaat zoals Comodo offer Warranty, Organization / Admin Validation, Trust Seal. Geldigheid varieert afhankelijk van de abonnementsperiode (1/2/3 jaar).
 • JetBackup Daily-back-upoplossing voor websites is gratis inbegrepen in cPanel, die automatisch een volledige back-up van de website genereert en alle back-up opslaat op een cloudserver. Het houdt echter slechts 5 dagen oude back-ups bij, dus als de gebruiker zijn oude back-ups een leven lang wil bewaren, moet hij kiezen voor CodeGuard.
 • Video-ondersteuning zou beter zijn geweest naast blogs.

Conclusie

Nu kunt u een beslissing nemen over de diensten van HostGoi wat betreft aanbiedingen en leveringen.

Ik zou zeggen dat als er één ding is dat me stoort aan HostGoi, het meer gepolijste Live Chat-ondersteuning zou zijn, maar het is nog steeds lastig.

Je kunt gewoon doorgaan & Geef HostGoi een kans, we zijn er zeker van dat u niet teleurgesteld zult zijn.

Bent u geabonneerd op de service van HostGoi? Heeft u een suggestie die u misschien wilt delen? We horen het graag van je in de comments.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector