MVPS Review (2020): is het uw geld waard?

Het vertrouwen op een service die u eerder hebt gebruikt, is een zeer geldig excuus om deze te blijven gebruiken. Maar zorgt loyaliteit ervoor dat u terugkeert naar de dienst? Er is niet meer te wensen over en had?


Daarom hebben we MVPS uitgeprobeerd. Hoewel je misschien nog nooit van MVPS hebt gehoord, maar het heeft een aanzienlijke aanhang in Europa, waar het eigenlijk vandaan komt.

Nu hebben we MVPS uitgebreid uitgeprobeerd en hebben we een paar woorden te delen. Daarom is alle informatie in deze recensie gebaseerd op onze persoonlijke ervaring.

Dus is MVPS de nieuwe beste Europese hostingdienst op de markt? Laten we beginnen met…

Makkelijk te gebruiken

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Gemak en toegankelijkheid verbeteren uw ervaring op een belangrijke manier. Er zijn twee belangrijke aspecten van bruikbaarheid: gebruikersinterface en navigatie.

Met de gebruikersinterface leert u uw weg door een proefperiode & fout. Het is logisch dat als u eenmaal door alle knoppen en pictogrammen bent gegaan, u gemakkelijk aan de omgeving kunt wennen.

Bij navigatie draait het erom de gebruiker de best mogelijke route te geven om zich te verplaatsen zonder te verdwalen in technische details. Navigatie helpt ook om de gebruiker te laten wennen.

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Laten we eerst beginnen met de zijbalk van het dashboard. Het ziet er eenvoudig uit en is gemakkelijk te gebruiken. Je hebt 2 belangrijke secties om naar te kijken, behalve Dashboard / Configuratiescherm en Annuleer VPS.

Het gedeelte Actie is in wezen bedoeld om de server in / uit te schakelen, opnieuw op te starten, te pauzeren of af te sluiten. De opname van alle knoppen in de zijbalk maakt het onderhoud van uw site eenvoudiger.

Onder ‘Acties’ vindt u nog meer opties die navigatie vergemakkelijken. U kunt het besturingssysteem opnieuw installeren, upgraden, de console opstarten voor handmatig beheer, back-ups instellen, grafieken voor verschillende statistieken ophalen, apps installeren, klonen, enz..

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Vervolgens gingen we naar de sectie Grafieken om de prestaties te controleren. Er waren 3 grafiekmeters die de CPU, het geheugen, het verkeer en de schijf lezen / schrijven weergeven.

En de prestaties zoals je misschien ziet, helemaal niet slecht, vooral het CPU-gebruik ziet er stabiel uit en de navigatie was razendsnel, wat een zeker pluspunt is.

Vandaar, om dit gedeelte af te ronden: de gebruikersinterface & presentatie zijn op punt. De interface was gemakkelijk te vinden en de navigatie verliep soepel.

Prijzen & Kenmerken

Configureer uw Cloud VPS-server

Laten we, zonder tijd te verspillen, overgaan tot prijzen. U kunt de betalingscyclus variëren per maand, jaar, halfjaarlijks & elk kwartaal en u kunt ook vooraf het besturingssysteem selecteren dat u wilt installeren.

Voor € 3,00 / maand krijgt u met het ‘VPS ONE’ -plan een single-core CPU, 2 GB RAM, 25 GB SSD, 1 website en 3 TB aan verkeersbandbreedte die allemaal voldoende zijn voor een startup- of blogwebsite gericht op een relatief klein publiek.

Het ‘VPS BASIC’ -plan voor € 7,00 / maand is een veel betere upgrade dan VPS ONE. Je krijgt een dual-core CPU, 4 GB RAM, 50 GB SSD, nog steeds 1 website maar 7 TB aan bandbreedte. Op dit punt kunt u gaan nadenken over het opschalen van uw blog of het starten van die online winkel.

Evenzo heeft ‘VPS POWER’ het dubbele van het aantal cores, het dubbele van de hoeveelheid RAM, het dubbele van de opslag, nog steeds 1 website (wat op dit moment 2 had kunnen zijn) en een bandbreedte van 25 TB.

Je krijgt pas 2 websites als je naar het onderste eiland gaat, te beginnen met ‘VPS SUPER’, dat € 39 / maand kost en een 6-core CPU, 16 GB RAM, 150 GB SSD, 2 IP-adressen en 30 TB bandbreedte biedt.

Ten slotte biedt het ‘VPS MAX’ -plan 12 cores CPU-kracht, 64 GB RAM, 300 GB SSD-opslag, tot 4 websites en 60 TB bandbreedte, allemaal voor € 99,00 / maand. Als we nu zouden nitpikken, hadden de opslag en bandbreedte tot onbeperkt kunnen worden uitgebreid.

Veiligheid

Vaker wel dan niet, het komt allemaal neer op beveiliging. Dus wat voor soort beveiliging kunt u van MVPS verwachten? Welnu, er zijn 2 manieren om uw vertrouwen te garanderen:

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Twee-factorenauthenticatie is een verificatiemethode waarbij twee gateways worden doorlopen voordat toegang wordt verkregen. Het is een van de meest voorkomende vormen van authenticatie, maar desalniettemin zeer veilig.

U kunt eenvoudig uw telefoonnummer instellen & Email Wachtwoord & OTP, wachtwoord & persoonlijke ID of een andere combinatie van autorisatiemedia.

MVPS - Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

IP-toegangslijst kan worden gebruikt om IP-adressen in te voeren die u moet blokkeren. Deze IP-adressen kunnen potentiële bedreigingen zijn die uw site kunnen schaden. Daarom kunt u deze beveiliging niet opnieuw instellen als deze eenmaal is ingesteld en deze kan ook samen met tweeledige verificatie worden gebruikt.

Dat is de beveiliging. U hebt bescherming in de vorm van twee-factorenauthenticatie en IP-toegangslijst.

Klantenservice

Klantenservice maakt uw leven veel gemakkelijker. Er duiken voortdurend problemen op en gebruikers zoeken uiteindelijk overal op internet naar antwoorden. Als de service zelf een gecentraliseerde kennisbank en een responsieve klantenondersteuning heeft, heeft het de neiging echt een verschil te maken.

Veel Gestelde Vragen

In het begin heb je de FAQ-sectie of zoals we het de ‘Knowledge Base’ noemen. U kunt antwoorden krijgen op veel van de veelgestelde vragen, zoals wat zijn VPS-servers, uptime-garantie, back-upbeleid, wat zijn geautomatiseerde back-ups en hoe ze werken en nog veel meer.

Vaak gestelde vraag

Over antwoorden gesproken, wel, ze worden vrij kort en to the point gehouden. To the point zijn is goed, hoewel niet altijd. Uitbreiding op een bepaald onderwerp is soms nodig, vooral wanneer de gebruiker mogelijk nieuw voor het onderwerp kan zijn.

Sommige externe links naar gerelateerde onderwerpen voor verder lezen zouden ook nuttig zijn geweest, zoals bij veel vergelijkbare veelgestelde vragen.

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Als het gaat om het krijgen van live ondersteuning, heeft MVPS een ticketingsysteem dat kan worden gebruikt om vragen op te lossen of u kunt ook foutbugs of screenshots van uw probleem plakken.

Uw vertrouwde VPS-provider van hoge kwaliteit

Hier plaatsten we een vraag over de integriteit van hun servers. We wilden weten of al hun servers autonoom werden beheerd of werden gedelegeerd aan externe bedrijven, wat vaak een riskante zet is vanwege bedreigingen zoals datadiefstal en …

MVPS - Uw vertrouwde VPS van hoge kwaliteit

… ze antwoordden binnen een paar uur met het antwoord zoals verwacht: er zijn geen derden bij betrokken. Maar nogmaals, de reactietijd had beter gekund.
Dat maakt de klantenondersteuning goed. Je hebt een half zo goede kennisbasis en een bevredigende live ondersteuning.

Conclusie

Dus al die informatie laat ons achter met een laatste vraag:

Is MVPS het waard? Is het de moeite waard om buiten zijn gebreken aan te bevelen? Zal het een verschil maken om uw site te verplaatsen??

Simpel gezegd: nee … maar ja.

In onze ervaring voelde de service zeer bevredigend. Het was gemakkelijk te gebruiken, de navigatie was snel, er is een breed scala aan plannen met meerdere functies, serverbeveiliging is betrouwbaar, de ondersteuning werkt en …

… de beveiligingsfuncties hadden meer kunnen zijn, en meer, en de kennisbank had uitgebreid kunnen zijn.

Maar goed, geen enkele service is perfect en dit zijn niet het soort gebreken dat de ervaring volledig verpest. Ze KUNNEN worden hersteld en verbeterd en laten we hopen dat ze dat ook doen.

Daarmee sluit de beoordeling af. Wat denk je? Vond u het artikel informatief? Is het waard om over te schakelen naar MVPS? Heb je de service geprobeerd? Reageer hieronder en laat het ons weten.

Probeer MVPS Hosting vandaag nog

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map