Rediffmail Review: is het de moeite waard om je in 2020 aan te melden? Laten wij het uitzoeken…

Rediffmail Review: is het de moeite waard om je in 2020 aan te melden? Laten wij het uitzoeken…

Rediffmail Review: is het de moeite waard om je in 2020 aan te melden? Laten wij het uitzoeken…

Mailservers zijn de mailmannen van het internet die verzenden & breng berichten over de hele wereld binnen enkele seconden (heck, milliseconden tegen de tijd van vandaag).


Bedrijven bieden e-mailservers aan particulieren aan in de vorm van e-mailservices & bedrijven voor betaalbare tarieven of zelfs gratis. Deze services zijn niet alleen beperkt tot persoonlijk of zakelijk gebruik, ze worden ook gebruikt voor e-mailmarketingdiensten.

Sommige grote namen in de game kunnen worden gespeld als Gmail, Yahoo, Outlook of ProtonMail als je te avontuurlijk bent.

Maar in deze recensie hebben we besloten iets te behandelen dat al heel lang bestaat, maar de kern intact heeft gehouden tegen eventuele vernederende veranderingen:

Rediffmail.

Rediffmail is een e-mailservice van Rediff.com, een nieuwsportaal dat actuele sportaangelegenheden behandelt & amusement.

Rediffmail heeft een gebruikersbasis die voornamelijk uit India bestaat, terwijl het ook enkele gebruikers in de Verenigde Staten heeft & Japan ook.

Is het de moeite waard om je vandaag nog aan te melden, als conglomeraten zoals Gmail & Vooruitzichten verpletteren elke concurrentie woedend?

Nou, we hebben het een testrit gegeven om je te helpen beslissen …

Prijzen & Kenmerken

Rediffmail biedt diensten aan in 3 hoofdvarianten:

 • Standaard plan
  • Standaardplan 2 of ‘Meest populair’
 • Geavanceerd plan
 • Enterprise Plan

Vanaf het standaardplan biedt Rediffmail een aangepaste domeinnaam, een webmailclient & een mobiele app voor ₹ 270 / ID per jaar.

Standaard plan

Ook 1 GB opslagruimte & Bescherming tegen spam / virussen. Hoewel iedereen zou verwachten dat deze functies standaard zijn en gratis beschikbaar zijn; ze komen onder met een aangepast domein.

Niet te schokkend om te overwegen, maar het ‘Meest populaire’ of Standard 2-abonnement wordt geleverd met dezelfde functies als de Standard, maar met uitzondering van extra opslagruimte van 10 GB.

Meest populair

De extra opslag kan handig zijn, in bepaalde gevallen zoals bulkdatatransmissie of cloudopslag. Rest is dezelfde functies, Rediffmail begroet dit plan als het meest populair.

Verderop biedt de geavanceerde laag meer uitgebreide functies dan de standaardplannen.

Geavanceerd

Te beginnen met 10 GB opslag, bescherming tegen spam / virussen & Aangepaste inlogpagina en branding met cloudopslag & DMARC, we waren van mening dat dit een premium service is om je op te abonneren.

Gebruikersomgeving

De beheerdersmodule biedt een intuïtieve database voor het beheren van taken zoals het beheren van gebruikersinboxen, MIS-rapporten, nieuwsbrieven, groeps-e-mail-ID & veel meer.

De gebruikersinterfacemodule biedt flexibiliteit voor e-mailbeheer vanaf elk apparaat met synchronisatie van gegevens met behulp van beveiligde IMAP / POP3-instellingen.

Kenmerken

Kernfuncties kunnen worden samengevat als geweldige aanpassing, beveiliging, samenwerkingstools voor tekstverwerking en spreadsheets, optimale uptime & klantenondersteuning voor eventuele klachten / vragen.

Als laatste in de ondernemingsplannen, is er niet echt een specifieke pagina om naar toe te gaan, voor het geval je geïnteresseerd zou zijn om deze te bekijken.

We struikelden over hun bedrijfspagina die om een ​​naam vroeg & e-mail voor verdere discussie.

Nadat ze hen een e-mail hadden gegeven, antwoordden ze met een antwoord dat aanvullende details vereiste om door te gaan.

Wat lijkt op een geautomatiseerd antwoord van de website, vraagt ​​om essentiële vragen om een ​​aangepast plan te bepalen dat voor ons doel moet worden gemaakt.

Daarom is het moeilijk om de functies te bepalen & prijzen van het ondernemingsniveau zonder bepaalde parameters te verzamelen.

Makkelijk te gebruiken

Om te beginnen hebben we ons aangemeld voor een gratis e-mailaccount, wat natuurlijk een standaard is voor elke e-mailservice.

De aanmeldingspagina is een heel klassiek ogende, barebones, ‘voer alternatieve e-mail in’ soort deal.

Account aanmaken

Hoewel de meeste services om uw e-mailadres of telefoonnummer vragen, met hier of daar een captcha & laat je binnen. Rediffmail gaat de hele weg naar het selecteren van het land en een stad met standaard geboorte & geslacht details.

En als je het vinkje bij ‘Klik als je geen alternatieve ID hebt’ aanvinkt, komt de optie om een ​​beveiligingsvraag in te stellen beschikbaar.

Veiligheidsvraag

Hoewel oude maar beproefde beveiligingsmaatregelen om vergrendelingen op te lossen voor het geval u uw wachtwoord of ID vergeet.

Gelukkig hebben we genoeg wachtwoordmanagers om u te helpen dit soort onzin te voorkomen.

Nadat je je succesvol hebt aangemeld, maak je eindelijk kennis met de gebruikersinterface, die opnieuw erg eenvoudig maar niet te complex of onuitnodigend is.

Brievenbus

Terwijl de meeste e-maildiensten meer kleuren, bellen bevatten & fluit naar de gebruikersinterface. Rediffmail hanteert een meer conservatieve benadering van e-mail, waarbij veel kleuren worden gedempt & pictogrammen functioneel.

Rediffmail sluit de verdiensten van een moderne e-mailgebruikersinterface uit vanwege zijn sterke focus op productiviteit in plaats van tijdelijke betrokkenheid. U kunt dus aan het werk gaan zonder afgeleid te worden.

Blijkbaar is Rediffmail misschien niet zo saai als je misschien denkt.

Als u naar de instellingenknop gaat, klikt u op het tabblad Algemeen en vervolgens op thema’s …

…Voila!

Nieuw thema

Er staan ​​in totaal 18 kleurrijke thema’s tot uw beschikking, zoals een strandthema, ruimtethema, lente, dorpskant, Kerstmis & veel meer. Waarschijnlijk niet zo saai nu, toch?

Als u op de eerste optie ‘E-mail schrijven’ klikt, wordt een tabblad naast de inbox geopend, waar u meteen kunt beginnen met typen.

Inbox Mail

Extra opties zoals Cc, Bcc, bestandsbijlage, adresboek zijn beschikbaar samen met tekstbewerkingshulpmiddelen.

De zijbalk is altijd open aan de linkerkant en bevat standaard navigatie-opties & beheer.

Mail Menu

Rediffmail vertrouwt dus op de traditionele waarden van een e-mailservice. Het behandelt je met veel meer bruikbaarheid dan met enige visuele charme.

Veiligheid

Elke dag worden miljoenen e-mails verzonden, ontvangen, gelezen of beantwoord. Als beveiliging niet een van uw grootste zorgen is terwijl u een e-mailservice overweegt, kunt u een spam- of phishing-aanval krijgen.

Rediffmail heeft meer dan een paar beveiligingsmaatregelen genomen om schadelijke activiteiten die zich op hun platform kunnen voordoen, te bestrijden:

Veilig en privé

 • Protocollen zoals Advanced Threat Protection & Datalekpreventie beschermt uw gegevens tegen specifieke malware & op hackers gebaseerde aanvallen die op gevoelige gegevens zijn gericht.

Anti spam

 • Machine learning kan worden beschouwd als het moderne equivalent van de Duitse Enigma-code van Alan Turing. Simpel gezegd: AI gebruikt een zeer complex scala aan patronen om automatisch te leren & diagnose van problemen.

Nakoming

 • Rediffmail impliceert volledige naleving van alles & elke bedrijfsregelgeving met betrekking tot wachtwoord / e-mailbeveiliging, actieve e-mailcontrole of beperkingen op bepaalde aspecten toepassen.

Naast de bovengenoemde basismaatregelen heeft Rediffmail ook enkele geavanceerde beschermingsprotocollen:

 • Sender Policy Framework (SPF)
  SPF is in feite een e-mailverificatiemethode die valse afzenderadressen detecteert wanneer een e-mail wordt ontvangen.

  SPF wordt samen met DMARC gebruikt om het vervalsen van de zichtbare afzender te detecteren in e-mails die vaak worden gebruikt voor spam- / phishing-aanvallen.

  SPF controleert het feit of het domein-IP-adres van de afzender is geverifieerd door de domeinbeheerder of niet.

 • DKIM (DomainKeys geïdentificeerd bericht)
  DKIM is een autorisatietechniek. Het controleert of de ontvangen e-mail daadwerkelijk is geschreven door de eigenaar door de digitale handtekening te controleren.

  DKIM-handtekening & authenticatie vindt plaats op serverniveau, dus de gebruiker heeft nooit interactie met deze methode.

  DKIM verdedigt in de praktijk de gebruiker tegen kwaadaardige e-mails. Deze e-mails kunnen virussen, spam, geautomatiseerde botprogramma’s of phishing-aanvallen zijn om te doorzoeken & steel uw persoonlijke gegevens.

 • Spear Phishing-Guard
  Niet zo leuk als het klinkt, Spear Phishing is een cyberaanval met als hoofddoel het stelen van de gevoelige inloggegevens van een gebruiker om een ​​persoon te manipuleren of te chanteren tot afpersing.

De aanvaller kan een e-mail sturen, die onschuldig of onschuldig lijkt om de gebruiker voor de gek te houden door bewakers of vermoedens te laten varen.

Rediffmail bevat kunstmatige intelligentie & Machine learning. Deze helpen bij het detecteren van spearphishing-pogingen in de beginfase om eventuele problemen te voorkomen.

Klantenservice

Om eventuele klantgerelateerde vragen op hun website op te lossen, bieden ze een FAQ-sectie op Rediff.com. Om alle populaire vragen die je hebt over de service op te lossen, die eruit ziet, ja, je raadt het al … FUNCTIONEEL.

Rediffmail heeft een vreemde verliefdheid met deze barebones-gebruikersinterface, niet dat ze vreselijk zijn of zoiets, MAAR kom op! Sommige styling kan in ieder geval geen kwaad. Of waarschijnlijk, na jaren van koestering met geweldige gebruikersinterfaces, steekt Rediffmail er gewoon uit als een zere duim.

Klantenservice

Zoals je misschien ziet aan de linkerkant onder klantenservice. U ziet opties met betrekking tot verschillende secties van de website om eventuele problemen binnen die sectie op te lossen.

De vragen bevatten subvragen om uw vraag in detail te begrijpen. Als u op een vraag klikt, wordt u doorgestuurd naar het antwoord.

E-mail verwijderen

De antwoorden zijn intuïtief & gemakkelijk te begrijpen om ervoor te zorgen dat de lezer net genoeg begrijpt om hun probleem gemakkelijk op te lossen.

Haal verwijderde e-mail op

Afgezien van het gedeelte Veelgestelde vragen, biedt Rediffmail een volledig functionerende klantenondersteuning, maar alleen via e-mail.

Het formulier

De dingen aan hun Live Chat-ondersteuningskant zijn niet zo geweldig.

De live chat-client is slechts een geautomatiseerde chatbot met vooraf ingestelde reacties waaruit u kunt kiezen.

Chat1

Het is nogal rot dat ze geen live vertegenwoordiger / leidinggevende hadden om mee te praten & typen in het berichtvenster maakt niet uit. Het geeft gewoon hetzelfde typische antwoord.

Chat2

Als u een optie selecteert, begint deze om uw naam en e-mail-ID te vragen & telefoonnummer.

Chat3

Als je het probeert & Voer enkele willekeurige nummers in, d.w.z. geen echte telefoonnummers, het heeft geen bezwaar of verifieert niet voor validatie. In plaats daarvan stelt het nog meer vooraf ingestelde vragen.

Chat 4

We hebben geprobeerd een vraag te stellen over het aantal e-mails dat Rediffmail ons toestaat om binnen een dag te verzenden.

Chat5

Het was slechts een algemene vraag die we hebben gesteld ‘voordat’ we een account hebben gemaakt. Maar je ziet dat er een barrière valt in de communicatie met een chatbot.

Chat 6

Daarom is Live Chat-ondersteuning niet zo geweldig. Met geautomatiseerde reacties & vooraf ingestelde zinnen, dit kan net zo goed het zwakste verkoopargument van Rediffmail zijn.

Voordelen

 • Eenvoudige gebruikersinterface die de gebruiker niet overweldigt. Ook inclusief thema’s om de ervaring niet volledig te isoleren, zonder de productiviteit op te offeren.
 • Premium servicekosten zijn redelijk & betaalbaar met geweldige extra voordelen zoals Collaboration Tools & Gegevenslokalisatie.
 • Duidelijke maar effectieve beveiligingsmaatregelen met de toevoeging van Two-Factor Authentication, een modernere verificatiemethode.
 • Gebruiksgemak dat beginners gewend zou zijn & veteranen
 • Intuïtieve sectie met veelgestelde vragen om hobbels op de weg op te lossen en nauwkeurige antwoorden te geven op een groot aantal vragen.
 • Mobiele client voor gemakkelijke toegang tot uw e-maildatabase op elk moment als gratis service.

Nadelen

 • Archaïsche gebruikersinterface kan nieuwe gebruikers afschrikken, die te gewend zijn aan een aantrekkelijkere gebruikersinterface met meer aanpassingen.
 • Live Chat-ondersteuning is niet zo geweldig omdat de website-chatclient een geautomatiseerde responsbot is.
 • De prullenbaklimiet mag niet meer zijn dan 20 MB.
 • Verwijderde e-mails worden na 24 uur definitief verwijderd. Als je per ongeluk iets hebt verwijderd & dan vergeten, de kans is groot – het is weg.

Conclusie

Rediffmail kan worden beschouwd als ‘als het niet kapot is, repareer het niet’ soort service, vandaar de archaïsche maar functioneel ogende interface.

Maar buiten al zijn beperkingen & eigenaardigheden, is het nog steeds de moeite waard om vandaag te gebruiken wanneer de bovengenoemde competitie die wordt verpletterd?

In 3 woorden:
Natuurlijk waarom niet.

Het hangt ervan af waar je naar op zoek bent.

Als eenvoud & rigide beveiliging is uw hoogste prioriteit, met Rediffmail kunt u niet fout gaan.

Als je de meeste e-mailclients voelt & diensten behandelen je als een peuter. Met je vinger bij elke stap die je zet, zou Rediffmail je zeker laten rennen.

Het schreeuwt professioneel en heeft ook de ruggengraat van de meeste moderne e-mailservices.

Daarom, persoonlijk of professioneel, is Rediffmail nog steeds actueel & zeker voor een lange tijd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector