Shopify vs SquareSpace: Head to Head-vergelijking (2020)

Shopify vs SquareSpace: Head to Head-vergelijking (2020)

Shopify vs SquareSpace: Head to Head-vergelijking (2020)

Ondanks het feit dat ik erg betrokken ben bij de werelden van Shopify en Squarespace – sitebouw, winkelbouw, e-commerce, enz. – heb ik de neiging om deze twee namen door elkaar te halen. Waarom? Nou, ik veronderstel omdat ik vaak advertenties voor beide zie, en zij zijn de twee grote “S” -namen in het bouwen van software.

Hoewel deze twee bedrijven elkaar overlappen, zijn ze ook behoorlijk verschillend. Shopify is de meest gevestigde commerciële naam in e-commercesoftware en heeft sinds de oprichting in 2006 meer dan $ 82 miljard aan verkopen gefaciliteerd.

Squarespace biedt eenvoudige website-opbouw en is opgericht in 2003. Het is misschien niet de meest populaire website-builder (om precies te zijn hebben we geen exacte cijfers), maar het is zeker een van de meest herkenbare merken.

Beide bedrijven kunnen, als onderdeel van hun populariteit, veel grote namen claimen die zich bij hun diensten hebben aangemeld. Een paar grote klanten van Shopify zijn het bedrijf van Kylie Jenner en Nestle.

Squarespace, meer gericht op een beroep op creatieven, heeft Idris Elba en Keanu Reeves onder haar riem.

Woah. Shopify en Squarespace zijn duidelijk leiders op hun respectieve gebieden. Stel dat deze twee grote namen met elkaar zouden botsen – wie zou winnen?

Dit is natuurlijk geen hypothese. Website-bouwers strekken zich bijna altijd uit tot e-commerce, wat betekent winkel bouwen. Hoewel vrijwel alle populaire, gemakkelijke website-makers e-commercefuncties adverteren, is Squarespace uniek in zijn kernfocus op freelancers, creatieven en kleine bedrijven.

Er is dus de overlap en de interessante concurrentie die het oplevert. Laten we het bekijken.

Inhoudsopgave

Ga naar de specifieke test door op de volgende links te klikken

  1. Vergelijking van prijzen en functies
  2. Sjablonen en apps
  3. Makkelijk te gebruiken
  4. Klantenservice
  5. Beveiliging en betrouwbaarheid
  6. Conclusie: welke raad ik aan?

Vergelijking van prijzen en functies

Shopify
Squarespace

PlanBasis ShopifyBasic
Prijs / maand.$ 29 / maand$ 26 / maand
Onbeperkte productenJaJa
Gratis SSL-certificaatJaJa
Transactiekosten2,0%Nee
24/7 ondersteuningJaJa
Online winkelJaJa
CadeaubonnenNeeNee

Laten we eerst kijken naar de prijzen en de functies die u daarvoor krijgt.

De prijzen van Squarespace zijn iets gecompliceerder in vergelijking met die van Shopify.

squarespace prijzen online winkel

Squarespace heeft twee soorten plannen, één voor e-commerce en één voor websites, en elk type heeft twee niveaus. Je zou denken dat we, omdat we het vergelijken met Shopify, alleen naar deze twee Squarespace-plannen hoeven te kijken. Nee.

squarespace prijzen websites

De ‘Business’-laag van Squarespace voor normale sites heeft ook e-commercefunctionaliteit.

Dit betekent dat u e-commerce software via Squarespace kunt krijgen voor de startprijs van $ 18 per maand. Als u dit doet, betaalt u 3% transactiekosten, maar u kunt pop-ups toevoegen, onbeperkte producten verkopen, donaties accepteren, een gratis domein krijgen en in feite een volledige e-commercesuite gebruiken (inclusief voorraadregistratie, orderbeheer, enzovoort).

Als u de “online winkel” -plannen wilt gebruiken, krijgt u naast al het bovenstaande nog een paar extraatjes: u kunt transactiekosten volledig verwijderen, onbeperkte bijdragers krijgen, toegang krijgen tot betere handelsstatistieken, labelafdrukken gebruiken, veilig afrekenen op uw eigen domein, voeg klantaccounts of abonnementen toe, en nog veel meer.

Natuurlijk zijn sommige voordelen gereserveerd voor verschillende niveaus, maar met een bereik van $ 18 tot $ 40 per maand (jaarlijks gefactureerd – deze zijn duurder als ze maandelijks worden betaald), slaagt Squarespace erin om een ​​heleboel e-commerce tools en extraatjes te bieden.

Nu voor Shopify.

shopify-prijzen

Wat de hoofdplannen betreft, begint een plan op instapniveau met alles wat je nodig hebt en de grotere plannen voegen in wezen een aantal tools en extra’s toe (met name verzendkosten). Basisfuncties omvatten onbeperkte producten en het maken van bestellingen, de volledige software voor het bouwen van winkels, kortingscodes, verkoopkanalen, enzovoort.

U bent beperkt in het aantal personeelsaccounts dat u kunt aannemen, ongeacht uw niveau, en mensen op het eerste niveau kunnen geen cadeaubonnen gebruiken of geavanceerde rapporten openen.

In mijn ervaring zijn de software voor het bouwen van winkels en het maken van producten, bestellingen, coupons en kortingen zeer robuust met Shopify. Je kunt dingen bewerken met een heel goede mate van detail, en het komt allemaal uit de doos.

Dit geldt ook voor Squarespace in mijn ervaring: Squarespace vereenvoudigt of vermindert de details die je in je winkel kunt beheren niet, hoewel het niet volledig op Shopify’s niveau is.

Squarespace biedt een klein voordeel door een afrekenoptie van één pagina te hebben. Shopify niet, zelfs niet als je Advanced Shopify gebruikt. Dit is geen grote mislukking, maar het is verrassend van een toonaangevend merk (omdat u het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk wilt maken om te kopen).

Wat verzending betreft, bieden beide bedrijven een aantal voordelen en kortingen, maar op verschillende manieren.

De verzendkortingen van Shopify zijn fors, tot 64% voor Basic Shopify en 74% voor Advanced Shopify. Hoewel u deze bedragen niet altijd elke keer ontvangt, zijn het aanzienlijke kortingen die het voor klanten veel aantrekkelijker maken om uw producten te bestellen.

Bovendien mogen alle accounts verzendlabels afdrukken en de laatste twee plannen hebben USPS Priority Mail Cubic-prijzen – dit zou pakketten in rekening brengen op basis van grootte, niet op gewicht (onder bepaalde parameters), wat de prijzen voor verkopers aanzienlijk kan verlagen.

Deze dingen maken deel uit van wat Shopify zo enorm aantrekkelijk maakt voor bedrijven van elke omvang. Hoe gaat het met Squarespace?

Het ‘website’-abonnement met e-commercefunctionaliteit heeft niet echt vooraf ingestelde speciale voordelen. De plannen van de “online winkel” doen dat echter wel: beide krijgen bulklabels, zoals bij Shopify. Het hoogste niveau heeft een geavanceerde verzendcalculator, wat handig is, maar alle plannen van Shopify hebben verzendcalculators.

Met het ‘Advanced Online Store’-abonnement van Squarespace kunt u bij het afrekenen automatisch gratis verzendkortingen toepassen op producten. U kunt geen verzendtarieven per product instellen, dus een gratis verzendoptie wordt beschikbaar gemaakt voor alle klanten – het is een beetje ingewikkeld en u moet in het geavanceerde plan zitten om de meest gewenste controle uit te oefenen.

Met de minder geavanceerde Squarespace-abonnementen kunt u kortingen maken die klanten op verzending kunnen toepassen, waardoor de kosten minder direct worden gecompenseerd. Het is een beetje ingewikkeld: je kunt hier lezen voor meer gedetailleerde informatie.

Helaas rekenen Shopify en Squarespace enkele transactiekosten. Deze scripties variëren van plan tot plan: het hoogste niveau van Shopify heeft het laagste tarief van 2,4% + $ 0,30 voor online aankopen via kaart. Tarieven verschillen als u de processor van Shopify gebruikt om betalingen persoonlijk te ontvangen, en er zijn kosten voor het gebruik van een andere betalingsprovider dan Shopify Payments.

Squarespace neemt alleen transactiekosten in rekening voor zijn Businessplan (zoals vermeld), de tweede laag “Websites”. Elk van de twee ‘Online Stores’-abonnementen verlaagt transactiekosten, dus u hoeft niet ver te gaan om ze te vermijden.

Hier is nog een laatste ding dat ik het vermelden waard vind: dropshipping. Shopify is een marktleider, deels vanwege hoe gemakkelijk dropshipping het maakt. Dropshipping betekent in feite dat u, een winkeleigenaar, een derde partij (die vermoedelijk een magazijn runt) een door een klant besteld product rechtstreeks naar de klant laat verzenden. Dit betekent dat de klant uw winkel zou gebruiken, maar dat u het product niet zelf zou verpakken.

oberlo-works

Shopify gebruikt Oberlo om dropshipping ongelooflijk eenvoudig te maken. En het werkt eerlijk gezegd als een wonder. Squarespace heeft een uitvloeisel: in plaats van Oberlo integreert Squarespace met Printful.

integratie

Het probleem is dat je alleen de Printful-integratie kunt gebruiken met het geavanceerde winkelplan (het hoogste niveau) en dat mensen op Shopify Oberlo op elk niveau kunnen gebruiken, en Oberlo is volledig gratis te gebruiken zolang je een Shopify-account hebt (hoewel je upgrade voor hogere Oberlo-lagen).

Kortom, Shopify en Squarespace hebben allebei echt goede functies, en Squarespace heeft over het algemeen meer betaalbare prijzen tussen zijn niveaus. Squarespace biedt zelfs enkele tools die Shopify pas in latere lagen aanbiedt, wat goedkoper kan zijn en transactiekosten vroegtijdig verlaagt.

Als het echter om verzending gaat, maakt Shopify kortingen veel gemakkelijker om mee te werken en automatisch. Squarespace-gebruikers hebben toegang tot kortingen en het geavanceerde plan is soms een betere deal, maar niet altijd. Bovendien is Shopify absoluut superieur voor dropshipping.

Deze dingen zijn belangrijk, maar wanneer u een online winkel opzet, zijn uiterlijk en extra, niet-standaard tools ook echt belangrijke onderdelen van e-commercefunctionaliteit.

Sjablonen en apps

Sjablonen en ontwerp zijn erg belangrijk voor zowel Shopify als Squarespace – beide verkopen zichzelf als geweldige plaatsen voor prachtige winkelpuien en sites. Als u e-commerce onderzoekt, is het erg belangrijk om een ​​online winkel te hebben die er geweldig uitziet voor uw klanten.

Beide bedrijven bieden een reeks sjablonen en beide zijn redelijk goed.

Shopify biedt een paar dozijn thema’s, waarvan de meeste betaald zijn.

shopify-thema's

Squarespace biedt een vergelijkbaar aantal thema’s, maar er zit een addertje onder het gras.

squarespace-thema

De vangst is dat de meeste Squarespace-thema’s voor gewone sites zijn. Als u naar sjablonen voor online winkels gaat, kunt u er maar een paar kiezen. U kunt een winkel aan een andere sjabloon toevoegen, maar het is meer gedoe dan nodig is.

Naar mijn mening hebben zowel Shopify als Squarespace prachtige thema’s. Ik zou zeggen dat ik over het algemeen de voorkeur geef aan de thema’s van Squarespace en dat de look van Shopify er een beetje hetzelfde uitziet, maar dat is subjectief. Omdat de thema’s van Shopify allemaal specifiek zijn afgestemd op winkels, zou ik zeggen dat Shopify wint voor thema’s / sjablonen.

Wat betreft het bewerken en het maken van sites, zou ik Squarespace de prijs geven. Het is geen groot verschil, maar Squarespace legt veel nadruk op stijl en design, en deze investering in energie is zeer goed teruggekeerd.

Vervolgens is de app store uniek belangrijk wanneer u een e-commerceplatform gebruikt. Het is leuk om zoveel mogelijk ‘out of the box’ te krijgen, maar daar kun je niet altijd op rekenen.

Shopify leidt naar mijn mening als het gaat om apps en installaties. Squarespace bouwt veel integraties in het platform in, wat betekent dat je geen app store gebruikt voor installaties. Sommige integraties zijn standaard inbegrepen en andere kunnen worden ingeschakeld als u bereid bent te betalen.

Je kunt de volledige lijst met integraties die Squarespace ondersteunt hier bekijken, maar het is een behoorlijke lijst. Natuurlijk worden alle populaire apps en add-ons ondersteund door Squarespace, en in sommige opzichten kan het erg kostenefficiënt zijn als ze worden meegeleverd.

ontwerp-domein-formulieren

Shopify is anders. Shopify heeft een meer traditionele app store-structuur voor zijn installaties. Dit klinkt misschien als een slechtere deal, maar ik denk het niet – het is echter waar dat het soms duurder kan zijn.

shopify-appstore

Het voordeel is dat je meer toegang hebt dan met Squarespace. Toegegeven, het meeste van wat je zou interesseren, is opgenomen in Squarespace, maar de app store van Shopify is levendig en evolueert. Je kunt meer niche-integraties vinden, en veel populaire zijn soms gratis.

Uiteindelijk moet je kijken welke apps volgens jou het nuttigst zijn. Ik geef de voorkeur aan Shopify voor apps, ondanks dat het duurder kan zijn, maar anderen vinden Squarespace misschien zowel eenvoudiger als goedkoper, afhankelijk van wat ze moeten installeren.

Dit brengt ons bij ons volgende belangrijke aandachtspunt: gebruiksgemak.

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak is een groot probleem voor SaaS-bedrijven (software as a service). Het is tegenwoordig een ware rage: populaire software en websites proberen strak, modern, schoon en bruikbaar te zijn. Vooral Squarespace en Shopify vermarkten zichzelf echt als leiders in gebruiksvriendelijke creatieve tools.

Hier adverteert Squarespace bijvoorbeeld voor eenvoudig productbeheer:

product-merchandising

En dit zou het equivalent van Shopify zijn:

gemakkelijke functie

Beide bedrijven begrijpen de behoefte aan gebruiksgemak redelijk goed. Gelukkig voor ons maken beide bedrijven hun eigen hype waar.

Shopify en Squarespace bevatten beide veel functies en stellen gebruikers in staat om dingen tot in de kleinste details te bewerken, maar maken het tegelijkertijd schoon en eenvoudig – een indrukwekkendere prestatie dan je zou denken.

Hier is het overzicht van het SquareSpace-dashboard

Squarespace eenvoudig te ontwerpen

en hier is het overzicht van het dashboard van Shopify

Account aanmaken

Op dit punt denk ik dat Squarespace het iets beter doet.

Het bewerken van winkeldetails is ongeveer even gemakkelijk en robuust voor beide bedrijven (hoewel Shopify iets dieper is), maar het bewerken van ontwerp is beter in Squarespace. Het zijn niet alleen de sjablonen waartoe u toegang heeft, maar ook de tools en mogelijkheden die u krijgt om die sjablonen te bewerken.

Iets wat ik erg leuk vind aan Shopify en Squarespace is dat ze dingen gemakkelijk maken voor gevorderde gebruikers. Beide bedrijven laten klanten met name code rechtstreeks bewerken als ze daarvoor kiezen. Dit kan een grote mate van detail en controle mogelijk maken als u of iemand in uw team programmeerkennis heeft.

Het nadeel hier is dat iedereen die op Shopify wil coderen, de eigen ontwerpcode van Shopify, Liquid, moet leren. Een ervaren programmeur kan het oppikken, maar het is nog steeds meer gedoe dan nodig zou zijn.

vloeistof-overzicht

Op Squarespace is het voldoende om de populaire talen Javascript en CSS te kennen.

js-css

Kortom, ik geef beide bedrijven de eer om het de ontwikkelaars en gevorderde gebruikers gemakkelijk te maken om de volledige controle over hun site te krijgen als ze dat willen. Dit verzacht de doming-effecten die een “gemakkelijke” bouwtoepassing kan hebben. Concreet is Squarespace gemakkelijker voor ontwikkelaars die rechtstreeks willen bewerken.

Om dat allemaal samen te brengen, zijn zowel Squarespace als Shopify supergemakkelijk te gebruiken en behouden ze een zekere mate van controle zonder veel bruikbaarheid op te offeren.

De nuances hiervan zijn dat Shopify iets beter is voor diepgaande winkeldetails en Squarespace beter is voor ontwerp. Bovendien is Squarespace gemakkelijker voor programmeurs, hoewel zowel Shopify als Squarespace programmeursvriendelijk zijn.

Ik zou Squarespace hier belonen voor gebruiksvriendelijkheid, maar de zaken zijn zo dichtbij dat het moeilijk is om nauwkeurig te bellen.

Klantenservice

Zoals ik heb benadrukt, heeft zelfs “eenvoudig” te gebruiken software goede klantenondersteuning nodig. Technische problemen komen zelfs voor bij de besten en zelfs gevorderde gebruikers hebben mogelijk snel informatie nodig om aan boord van een nieuw platform te komen.

Zowel Shopify als Squarespace hebben werkelijk uitstekende klantenondersteuning. Ik moet echter zeggen dat Shopify een extra stap doet, dus ik zal met hen beginnen.

De eerste reden waarom ik dit zeg, is omdat Shopify je toegang verleent aan vertegenwoordigers via live chat, e-mail / ticketsysteem en telefoon. Bovendien, naar mijn ervaring, waren de vertegenwoordigers responsief en behulpzaam.

shopify-chat

Het zijn echter meer dan effectieve vertegenwoordigers. Shopify heeft een heleboel bronnen op locatie. Sommige hiervan zijn de essentiële dingen die u gewend bent te zien, zoals de kennisbank (ook bekend als het Helpcentrum).

shopify-helpcentrum

De kennisbank is net zo uitgebreid als de beste, met een enorme hoeveelheid artikelonderwerpen. Serieus, je kunt zelfs je vreemd specifieke vragen vinden in het Helpcentrum.

Shopify heeft een blog, wat vrij gebruikelijk is, maar het heeft educatieve bronnen die unieker en dieper zijn. Een voorbeeld is Shopify Academy, dat gratis cursussen heeft die nuttig kunnen zijn voor beginners. Het andere belangrijkste voorbeeld is het communityforum van Shopify, waarmee u gebruik kunt maken van het grote gebruikersbestand van Shopify en handig is voor unieke problemen of advies.

Een andere zou zijn Shopify-gidsen, een behoorlijke verzameling gratis e-boeken met algemeen zakelijk en e-commerce advies. De twee podcasts van Shopify zijn vergelijkbaar, een soort aanvulling voor geïnteresseerden, en de zakelijke encyclopedie is niet iets dat ik als bijzonder nuttig identificeer, maar het is toch leuk om te hebben.

Shopify Polaris is een super diepgaande gids voor de ontwerpnormen van Shopify. Het is een relatief onbekende bron, maar het kan levens redden als je sites bouwt voor klanten (of zelfs alleen voor jezelf).

Ten slotte biedt Shopify enkele gratis tools die handig kunnen zijn voor beginners.

verkennen-tools

Dus ja. Wauw. Shopify heeft duidelijk een heleboel bronnen, en zelfs als sommige donzig zijn, zijn er veel niet. Hoe kan Squarespace dit in godsnaam waarmaken??

Welnu, Squarespace begint met redelijk goede klantvertegenwoordigers en een toegankelijk middel om contact met hen op te nemen: live chat of e-mail. Helaas is er nog geen telefonische ondersteuning.

squarespace-chat

squarespace-chat

squarespace-chat

Het is oké, want vertegenwoordigers reageren redelijk goed en zijn behulpzaam via live chat of e-mail.

De hoeksteen van de on-site bronnen van Squarespace is de kennisbank.

sp-help

De kennisbank van Squarespace is niet zo diepgaand als die van Shopify, maar het is nog steeds best goed. Het bevat ook video-tutorials voor degenen die het liever lezen dan lezen.

Naast de kennisbank biedt Squarespace veel meer. Squarespace heeft bijvoorbeeld webinars, een blog (nogmaals, dit komt vaak voor) en een forum. Ik vind het forum minder robuust dan dat van Shopify, maar nog steeds een leuke aanwinst.

Squarespace brengt ook veel op tafel als het gaat om klantenondersteuning en middelen. De reden dat ik Shopify de overwinning gun, is dat het meer opties heeft om contact op te nemen met vertegenwoordigers, plus dat het meer middelen heeft en dat de middelen meer diepgaand zijn.

Desalniettemin is Squarespace een goede tweede van Shopify, zo dichtbij dat ik de klantenservice niet als een significant verschil tussen de twee kon beschouwen in termen van aantrekkingskracht.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Nu, voor het laatste item op onze checklist: veiligheid en betrouwbaarheid. U hoeft mij niet te vertellen waarom beveiliging of betrouwbaarheid belangrijk zijn bij het online runnen van een bedrijf, dus laten we er bij zijn.

Geen van onze kanshebbers zegt veel over hun beveiliging, maar dit betekent niet dat het hen ontbreekt. Ze maken in wezen opmerkingen over hun certificeringen voor het verwerken van betalingen en klantinformatie, wat echt geweldig klinkt totdat je je realiseert dat het een standaard vertegenwoordigt (in tegenstelling tot iets boven een standaard).

shopify-pci

Squarespace is aanzienlijk beter in het beschrijven van zijn beveiligingspraktijken, hoewel het enigszins uit de weg is.

beveiligingsoverzicht

Ik raad aan om de pagina zelf te bekijken als je de volledige details voor jezelf wilt zien, maar de korte versie is dat ja, Squarespace neemt alle passende maatregelen. Firewalls, interne monitoring, beveiligde servers, protocollen voor het voorkomen van DDoS-aanvallen, enz.

En natuurlijk bieden Squarespace en Shopify SSL voor alle accounts.

Wat prestaties betreft, heb ik nu alleen goede ervaringen met elk bedrijf. Dit omvat niet alleen uptime en sitesnelheid, maar ook het dagelijkse gebruik van de software. Ik heb niet te maken gehad met bevroren pagina’s, crashes van de site of iets dat me ernstig zorgen baarde.

Deze bedrijven zijn beide marktleiders met grote dankzij hun betrouwbare prestaties. Wat beveiliging betreft, is Squarespace duidelijk transparanter, maar ik denk niet dat het noodzakelijkerwijs veiliger is dan Shopify.

Houd er rekening mee dat Shopify enkele van de grootste bedrijven ter wereld bedient (en ja, beveiliging op ondernemingsniveau zal natuurlijk hoger zijn dan die van normale accounts – maar het punt blijft staan) en heeft tientallen miljarden transacties mogelijk gemaakt, het is beveiliging is waarschijnlijk behoorlijk sterk.

Dus ik kan niet echt een duidelijke winnaar uit deze twee trekken. Ze presteren allebei erg goed en zijn, voor zover we weten, behoorlijk veilig.

Conclusie: welke raad ik aan?

Het wordt tijd om alles waar we het over hebben gehad samen te brengen. Wat beter is: Squarespace of Shopify?

We weten allemaal dat er niet één maat is die voor iedereen geschikt is, en Shopify en Squarespace hebben duidelijk verschillende voor- en nadelen.

Beiden zijn veilig en presteren betrouwbaar. Beide hebben uitstekende klantenondersteuning, hoewel ik denk dat Shopify het voortouw neemt.

Wat het gebruiksgemak betreft, beide zijn uitstekend, maar Shopify is beter in winkeldetails en Squarespace is beter in het ontwerp van de site. Bovendien is Squarespace eenvoudiger voor programmeurs die de code van een site willen bewerken.

Wat sjablonen betreft, heeft Shopify een grotere selectie van online winkelspecifieke sjablonen, maar Squarespace heeft in totaal een grotere selectie sjablonen – er zijn misschien wat extra stappen nodig om winkels te worden. Ontwerpcapaciteit is echter beter met Squarespace.

De integraties van Squarespace zijn meestal opgenomen in de Squarespace-infrastructuur en er is geen app store. Dit kan dingen soms eenvoudiger en betaalbaarder maken, maar de App Store van Shopify heeft meer vreemde oplossingen en opties (hoewel het soms prijzig kan zijn).

Wat de prijs en de algemene go-functies betreft, wordt het lastig. Squarespace is natuurlijk veel goedkoper en het assortiment van Shopify is veel duurder (hoewel het naar mijn mening begint op een redelijk acceptabel punt).

Squarespace is zeer goed bekend vanwege de relatief lage prijzen, waardoor het in eerste instantie een betere deal lijkt. Shopify is echter veel beter in het aanbieden van gebruiksvriendelijke verzendkortingen en de dropshipping-capaciteit is veel beter dan die van Squarespace.

Bovendien is Shopify beter voor diegenen die hun winkels willen schalen, wat een deel van de prijzen verklaart, en de tools die u uit de doos haalt, kunnen zeer diepgaand zijn als u dat wilt (hoewel Squarespace ook niet slecht is ).

Hoewel Squarespace afziet van een aantal dingen die Shopify duurder maken dan het zou moeten zijn, zoals het plaatsen van basisfuncties op hogere niveaus en het in rekening brengen van transactiekosten, is Shopify nog steeds een algemeen sterkere e-commerceoptie.

Ik zou moeten zeggen dat Shopify in het algemeen mijn aanbeveling krijgt. Voor degenen die digitale producten verkopen voor wie verzending geen grote kosten is, is Squarespace misschien beter. Maar voor iedereen die van plan is regelmatig en / of in grote hoeveelheden te verzenden, is Shopify gemakkelijk de betere optie. Het is ook een betere optie voor diegenen die bijzonder analistisch zijn over het beheren van winkeldetails – Squarespace kan ook zeer gedetailleerd zijn, maar Shopify past een zeer praktische nauwkeurigheid toe indien gewenst.

Maar goed, als je het niet zeker weet, kun je ze altijd uitproberen! Shopify heeft een gratis proefperiode van 14 dagen en met Squarespace kun je een gratis proefperiode blijven totdat je er klaar voor bent. Ga je gang en ga erop uit, mijn mede-doorzetters!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me