SiteGround Review: voors en tegens na 30 maanden monitoring!

SiteGround Review: voors en tegens na 30 maanden monitoring!

SiteGround Review: voors en tegens na 30 maanden monitoring!

Dit artikel is herzien en bijgewerkt op 3 april 2020.

Ah, SiteGround. Als u de laatste tijd op zoek bent naar webhosting, bent u deze naam nooit tegengekomen.

Gemakkelijk een van de grootste namen in de wereld van webhosting, het kan een beetje moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

Het bleef meestal uit het nieuws, minus zijn vocale oppositie tegen de Amerikaanse rekeningen SOPA en PIPA een paar jaar geleden (als je niet bekend bent, was het hier in goed gezelschap en voegde zich in protest bij veel grote online bedrijven).

Als het echter niet in het nieuws is gebleven, is het zeker niet buiten de artikelen en recensies gebleven. Het is gewoon te opvallend om niet te horen of je nieuwsgierig bent naar dit spul.

SiteGround is zelfs een van de grootste namen in mijn lijst met de beste webhostingproviders en ondersteunt meer dan 2 miljoen websites.

Maar is groter altijd beter? Hoeveel online SiteGround-recensies kunt u eigenlijk echt vertrouwen? Wat SiteGround onderscheidt van enkele andere topnamen?

Natuurlijk kan ik die vragen niet volledig beantwoorden, maar ik hoop toch op zijn minst enig licht te werpen op SiteGround.

Blijf lezen om meer te weten te komen over mijn gedachten over deze hostinggigant.

Siteground Cons

Als je inmiddels aan mij gewend bent, weet je dat ik meestal eerst met het slechte nieuws begin. Maak je geen zorgen! Dit deel is vrij kort.

Ik denk dat het grootste nadeel van SiteGround is dat het een beetje duur kan zijn. Het zijn geen gedeelde webhostingplannen die nogal prijzig zijn, maar dat is tenminste het soort dingen waarin u verwacht te investeren.

Gedeelde hosting is iets anders waar mensen in willen investeren, maar u kunt ook verwachten dat de prijzen betaalbaarder zijn. Toegegeven, de gedeelde plannen van SiteGround zijn inderdaad goedkoop in vergelijking met de andere hostingplannen, maar in vergelijking met de gedeelde plannen van andere bedrijven zijn SiteGround’s een beetje prijzig.

Afgezien daarvan is de opslaglimiet van 30 GB van de gedeelde plannen een behoorlijk vervelend nadeel. In het geheel van dingen is het een klein nadeel?

siteground
Wel, ja. Maar als je bedenkt hoeveel er wordt aangeboden, is het dan echt zo moeilijk voor SiteGround om gewoon onbeperkte opslag te verlenen voor op zijn minst de hoogste prijsaccounts? Of in ieder geval meer opslag, of SSD-opslag als het beperkt moet worden?

Afgezien daarvan heb ik echter geen sterke opmerkingen. Gebruiksgemak is iets waarvan ik denk dat het redelijk neutraal is, en niet helemaal een nadeel, maar ik zal het hier toch plaatsen – het is gemakkelijk te gebruiken, maar kan een beetje gebruiksvriendelijker zijn voor klanten die nieuw zijn in de wereld van hosting.

Niet zo erg toch? Laten we naar het leuke gedeelte gaan.

Siteground Pros

Voor het leuke deel heb ik nog wat meer om over te praten.

Wat de prijzen betreft, is het leuk om iets vrij eenvoudigs en consistents te zien met dezelfde drie niveaus in de verschillende hostingproducten.

Bovendien is de normale gedeelde webhosting, als je je kunt committeren aan een jaar, in ieder geval niet te ver van de marktnorm. Niets dat SiteGround biedt, is te ver van normaal en de functies maken de prijzen meestal de moeite waard.

Functies zijn een pluspunt voor SiteGround, dat een sterke reeks tools biedt om te gebruiken, waarvan er vele beschikbaar zijn vanaf het laagste “StartUp” -account.

aankoop van gedeelde hosting

Klantenservice is een duidelijk pluspunt voor SiteGround, omdat niet alleen de vertegenwoordigers responsief en informatief zijn, de online documentatie in de kennisbank, tutorials, enz., Is zeer uitgebreid en nuttig.

Hoewel SiteGround normaal gesproken niet veel gemakkelijker te gebruiken is dan welke andere host dan ook, is het uitzonderlijk eenvoudig voor het gebruik van WordPress.

Ten slotte doet beveiliging ook iets wat SiteGround goed doet, omdat het een extra stap lijkt te zetten in het beveiligen van de gebruikersgegevens. Bovendien biedt SiteGround veel prestatieboosters.

Over het algemeen veel sterke punten om over te praten. Je hoeft er echter niet mijn woord voor te nemen – laten we wat dieper ingaan op waarom.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Beveiliging is alles en iets waar bijna iedereen met een online aanwezigheid zich zorgen over moet maken als we dat nog niet zijn. Dit is vooral het geval voor mensen die op zoek zijn naar hostingdiensten.

Ik ben blij om te zeggen dat Siteground erg sterk is als het gaat om beveiliging.

Siteground heeft een uptime van 99,99%, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw site uitvalt. Ik denk dat dat ook industriestandaard is, maar hey, het is nog steeds best leuk.

siteground review

Uptime
99,88%
Reactietijd
585ms

Ik heb de uptime van SiteGround de afgelopen 27 maanden gevolgd. Hieronder kunt u de geschiedenis zien:

  • Mrt 2020: 99,92%
  • Februari 2020: 99,99%
  • Jan 2020: 99,73%
  • Dec 2019: 99,73%
  • Nov 2019: 100%
  • Okt 2019: 99,97%
  • Sep 2019: 100%
  • Aug 2019: 100%
  • Jul 2019: 99,98%
  • Jun 2019: 100%
  • Mei 2019: 99,99%
  • Apr 2019: 99,99%
  • Mrt 2019: 100%
  • Feb 2019: 100%
  • Jan 2019: 99,96%
  • Dec 2018: 99,99%
  • Nov 2018: 100%
  • Okt 2018: 100%
  • Sep 2018: 99,99%
  • Aug 2018: 100%
  • Jul 2018: 100%
  • Jun 2018: 100%
  • Mei 2018: 100%
  • Apr 2018: 100%
  • Mrt 2018: 100%
  • Feb 2018: 100%
  • Jan 2018: 99,99%
  • Dec 2017: 100%
  • Nov 2017: 100%
  • Okt 2017: 100%

U kunt hier de gedetailleerde uptime-score bekijken.

Siteground krijgt een pluspunt omdat ze veilige accountisolatie voor webhosting hebben geïnnoveerd, dus het lijkt mij redelijk dat ze 10 jaar later nog steeds een van de sterkste isolatie onder hostingdiensten zouden hebben.

Siteground gebruikt Linux-containers en merkt speciaal op dat patches die ze voor Linux-kernels hebben gemaakt, zijn opgenomen in de officiële Linux-kernelcode – dus het is veilig om te zeggen dat de technologie behoorlijk up-to-date is.

Hun serverbewaking is naar verluidt sneller en routinematiger dan typische servermonitors, en hoewel ze bekritiseerd zijn vanwege de back-upfuncties die veel gebruikers niet hebben gevonden, hebben ze in 2015 hun eigen back-upsysteem geïmplementeerd dat een grote verbetering lijkt te zijn. Ze hebben ook een anti-bot AI voor brute-force-aanvallen.

Om nog maar te zwijgen, SiteGround zorgt fysiek zeer goed voor zijn servers.

Afgezien van de beveiligingsprotocollen die SiteGround heeft ingevoerd, biedt het ook veel prestatie- en beveiligingsverbeterende applicaties voor zijn klanten. Ik zal een aantal hiervan later in het artikel behandelen, maar de prestatieboosters zijn echt geweldig.

Standard en WildCard SSL worden ook gratis aangeboden, regelmatige back-ups zijn gratis en soms is extra bescherming standaard inbegrepen in bepaalde abonnementen.

Volledige disclaimer, ik ben geen beveiligingsexpert. Desalniettemin lijkt het mij dat Siteground een team heeft dat echt werkt aan zijn verdediging, sterke die het bedrijf snel noemt op hun website, en dat zorgt ervoor dat ik me veel meer op mijn gemak voel met Siteground.

Klantenservice

Ik denk dat SiteGround het echt goed doet met klantenondersteuning. Vergeet de hosting-industrie: de klantenondersteuning van SiteGround is over het algemeen opvallend.

Waarom zeg ik dat? Afgezien van normale opties voor klantenservice, zoals telefonische ondersteuning, biedt SiteGround uitgebreide bronnen en documentatie, zelfs uitgebreid voor een hostingbedrijf.

Er is een installatiewizard voor het instellen van een account die je tegenkomt, maar er is ook een webinarserie, stapsgewijze zelfstudies en een “kennisbank” – in feite honderden veelgestelde vragen en Help-artikelen.

Ondertussen blijft het ook niet hangen bij de mensen die het in dienst heeft: livechat en 24/7 telefoondienst zijn beschikbaar voor onmiddellijke antwoorden, en het insturen van tickets geeft u meestal binnen een paar minuten een antwoord.

Wanneer u contact heeft met een vertegenwoordiger, ziet u hun informatie: naam, ervaring, speciale sterke punten, enz.

Hoewel anekdotisch bewijs je alleen zo ver kan brengen, vond ik persoonlijk dat de livechat zeer responsief was.

siteground contact 1

Wanneer u een livechat aanvraagt, moet u een e-mailadres en gebruikersnaam (als u geen huidige klant bent) en uw vraag invoeren, hoewel ik geïrriteerd was door het feit dat er een tekenlimiet is voor uw vraag. Kort daarna wordt een chatpagina geopend en zou u een reactie moeten hebben.

siteground contact2

siteground contact3

Nadat je je discussie hebt beëindigd, heb je de mogelijkheid om een ​​transcript van het gesprek naar je e-mail te sturen, wat ik vrij uniek en zeer nuttig vond voor het geval je vergeet wat er was besproken.

Klantenservice is niet precies gelijk tussen accounts. Accounts van hogere niveaus – zoals voor duurdere shared hosting, cloudhosting of dedicated hosting – krijgen voorrang bij klantenondersteuning. In feite krijgt alles behalve het instapniveau VIP-ondersteuning. Gelukkig is zelfs standaardondersteuning relatief snel en nuttig.

Over het algemeen heeft Siteground een zeer sterke klantenondersteuning en ik rangschik het als een van de winnende eigenschappen van Siteground. Uitgebreide online documentatie en responsieve en behulpzame vertegenwoordigers geven Siteground een sterke klantondersteuningsfunctionaliteit.

Siteground-plannen en -functies

Opmerking: als je mijn Siteground vs. Bluehost-recensie hebt gelezen, vind je sommige hiervan misschien een beetje bekend. Laten we desalniettemin de prijsstructuur doornemen.

Siteground biedt veel hostingopties, van services zoals e-mailhosting tot app-hosting (WordPress, Joomla, enz.), Tot normale webhosting.

De belangrijkste prijsvariatie zit in de belangrijkste webhostingservices:

Gedeelde hostingplannen

Kenmerken
Beginnen
GrowBig
GoGeek
Schijfruimte10 GB20 GB30 GB
BandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
PaneelcPanelcPanelcPanel
Aantal websites1OnbeperktOnbeperkt
Prijs$ 3,95 / maand.$ 5,95 / maand.$ 11,95 / maand.

Gedeelde webhosting, de servicehostingopties (e-mailhosting, PHP-hosting, enz.) En app-hosting (WordPress, Joomla, Magento, enz.).

De eerste is StartUp voor $ 3,95 per maand, GrowBig is de tweede voor $ 5,95 per maand en GoGeek kost $ 11,95 per maand. Houd er rekening mee dat dit de initiële prijzen zijn, maar de verlengingsprijzen zijn hoger. StartUp wordt bijvoorbeeld verlengd voor $ 11,95 per maand.

De eerste is StartUp voor $ 3,95 per maand, GrowBig is de tweede voor $ 4,55 per maand en GoGeek kost $ 8,95 per maand.

  • StartUp biedt: 1 website, 10 GB webruimte, is geschikt voor ongeveer 10.000 maandelijkse bezoeken en bevat de “essentiële” (dat wil zeggen basis) functies.
  • GrowBig biedt: meerdere websites, 20 GB ruimte, zou goed moeten zijn voor ongeveer 25.000 maandelijkse bezoeken en beloont u premiumfuncties naast essentiële functies.
  • GoGeek: staat ook meerdere websites toe, maar biedt 30 GB ruimte, maakt ongeveer 100.000 maandelijkse bezoekers mogelijk en geeft “Geekly Advanced Features” naast premium en essentiële functies.

Dingen klinken eerst prijzig. Verlengen voor $ 11,95 is een beetje veel voor een eerstelijnsoptie, maar als je rekening houdt met de “essentiële” functies, is het niet zo erg.

SiteGround gedeelde hosting

Dagelijkse back-ups, Cloudflare CDN en SSL en HTTPS zijn allemaal gratis inbegrepen vanaf het instapniveau. Dit plaatst onmiddellijk het instapniveau webhostingplan van SiteGround boven de meeste van zijn concurrenten ‘.

Plus, als u rekening houdt met het aantal bezoekers dat sites per maand kunnen verwerken (houd er rekening mee dat het een schatting is) en de Premium- of Geeky-functies (die voornamelijk prestatieverbeteringen, technische ondersteuning met prioriteit, gratis back-upherstel, PCI-compliance) toevoegen, en enkele meer geavanceerde functies), de gedeelde hostingplannen van SiteGround rechtvaardigen de prijzen met hun functies.

Merk op dat de SSL-certificaten voor shared hosting standaard gratis en standaard zijn. U kunt echter op elk moment overschakelen naar gratis Wildcard SSL.

De opslagcapaciteit van 10-30 GB schakelt sommige mensen meteen uit (van StartUp tot GoGeek wordt je beperkt tot 30 GB). Ik vind het jammer dat het hoogste niveau is beperkt tot 30 GB, maar de meeste mensen zullen merken dat ze binnen die beperking kunnen werken. Het is gewoon realistisch naar de aard van shared hosting, die inherent beperkte middelen heeft.

Maar dat is de enige beperking. Zoals eerder vermeld, kunnen zowel de tweede als de derde laag accounts onbeperkte websites hosten, en alle accounts krijgen onbeperkte MySQL-databases. Dat is behoorlijk genereus, en als je rekening houdt met de meegeleverde back-ups, SSL, enzovoort, zijn de opties voor gedeelde hosting een goede deal.

Bovendien krijg je, zelfs vanaf een gedeeld hostingaccount van het eerste niveau, een websitebouwer met slepen en neerzetten en onbeperkte sub- en geparkeerde domeinen, waarvan ik dacht dat het handig was – je kunt teruggaan naar mijn andere SiteGround vs. Bluehost-artikel om te zien hoe dit zich verhoudt tot Bluehost, een grote rivaal van SiteGround.

De laatste twee niveaus krijgen een gratis websiteoverdracht. U kunt dit doen bij het eerste plan, maar het is betaald. Het is handig voor diegenen die de zekerheid willen die een technisch ondersteuningsteam kan bieden. Gelukkig, als je WordPress gebruikt, is het vrij eenvoudig om een ​​site over te zetten zonder technische ondersteuning (daarover later meer).

Spoiler alert: SiteGround wint deze.

Je krijgt zelfs standaard e-commerce software met een StartUp-account en veel functies voor ontwikkelaars. Oh, en je krijgt onbeperkte e-mailaccounts voor zelfs een basisaccount, terwijl de meeste concurrenten een limiet hebben voor de instappakketten.

Ten slotte maakt SiteGround gebruik van unieke, door het bedrijf gebouwde beveiligingstools die ik als sterke eigenschappen van de service zou beschouwen (u leest er snel genoeg over, houd er gewoon rekening mee.

Kenmerken
Opstartplan opnemen
Gratis Website Builder
Gratis Cloudflare CDN
cPanel & SSH-toegang
24/7 technische ondersteuning
SSD Storagen
Gratis dagelijkse back-up
Onbeperkte e-mailaccounts & DB’s
Bezoek SiteGround

Dus over het algemeen zijn de gedeelde hostingplannen behoorlijk sterk. De prijzen zijn een beetje hoog voor mensen die expliciet op zoek zijn naar budgetopties, maar voor iemand anders kunnen de gedeelde plannen van SiteGround een goede deal zijn. Dat is natuurlijk niet alles wat SiteGround biedt.

Cloud Hosting-abonnementen

Cloudhosting begint bijvoorbeeld bij $ 80,00 per maand in een systeem met vier niveaus dat oploopt tot $ 240,00 per maand,

Kenmerken
Binnenkomst
Bedrijf
Business Plus
Super kracht
processor2 kernen3 kernen4 kernen8 kernen
RAM4GB6 GB8 GB10 GB
SSD-ruimte40 GB60 GB80 GB120 GB
Data overdracht5TB5TB5TB5TB
Prijs$ 80,00 / maand.$ 120,00 / maand$ 160,00 / maand$ 240,00 / maand

De eerste laag biedt u 2 cores, 4 GB geheugen en 40 GB SSD-ruimte, wat ik redelijk vind, maar eerlijk gezegd niet de beste deal die ik heb gezien. Als u veel moet overboeken, is de 5TB-vergoeding echter vrij genereus.

Als u voor hogere plannen kiest, worden de vergoedingen redelijker. Ik zou de meeste van deze laatste plannen beschouwen als gemiddeld in termen van gegeven bronnen per prijs, en het eerste niveau is eigenlijk niet zo veel.

SiteGround biedt ook op maat gemaakte enterprise-grade oplossingen voor geïnteresseerden.

Als je echt dol bent op de prestaties van SiteGround en erop vertrouwt, kun je net zo goed SiteGround vertrouwen voor cloudhosting. Als u echter geïnteresseerd bent, kunt u waarschijnlijk een betere deal krijgen voor cloudhosting door enkele andere opties te bekijken.

Gelukkig zijn de speciale hostingplannen van SiteGround niet slecht.

Speciale hostingplannen

Dedicated hosting begint bij $ 269,00 per maand voor het eerste niveau en eindigt op $ 729 per maand voor het derde niveau, maar de prijzen (en de beschikbaarheid van dergelijke servers) zijn afhankelijk van de locatie van het datacenter.

siteground gewijd

siteground gewijd Azië

Ja, ik zal niet liegen: dit zijn grote prijskaartjes. Houd er natuurlijk rekening mee dat dedicated servers doorgaans de hoogste prijskaartjes hebben.

De afweging is waarschijnlijk de moeite waard. Als u serieus een dedicated server wilt aanschaffen, hebben SiteGround’s geweldige specificaties en bieden prijsplannen veel bronnen. Ik wou dat er meer opties waren, maar dat is een kleine klacht.

Serverlocaties:

  • Chicago
  • Londen
  • Amsterdam
  • Singapore

Een opmerking over WordPress

Afgezien van de belangrijkste soorten hosting die door SiteGround worden aangeboden, is er nog iets belangrijks dat u moet weten over SiteGround: het is geweldig voor WordPress. Zo goed zelfs dat WordPress.org zelf SiteGround aanbeveelt.

WordPress is een gratis contentmanagementsysteem dat enorm populair is. Het is populair omdat het je een heleboel dingen over je site laat bewerken, het is gratis en het is over het algemeen eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.

Klinkt perfect, toch? De vangst is dat als je de gratis WordPress-software gebruikt, je eerst hosting nodig hebt. Bijna elke grote host ondersteunt WordPress, maar SiteGround staat boven de rest – vandaar de aanbeveling van WordPress. Maar waarom is het zo bijzonder??

SiteGround blinkt uit in het gemakkelijk maken om aan de slag te gaan met WordPress op SiteGround, of je nu voor het eerst een gebruiker bent of iemand die een site overzet.

SiteGround biedt een gratis plug-in die het supergemakkelijk maakt om een ​​bestaande WordPress-site over te zetten en hoogwaardige ondersteuning voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van meer informatie dan alleen een WordPress-site.

siteground wp migrator plugin

Voor degenen die helemaal opnieuw beginnen, is het ongeveer even gemakkelijk. SiteGround heeft een snel geautomatiseerd installatieprogramma om de daadwerkelijke WordPress-software snel op uw SiteGround-account te krijgen.

Zodra u dat doet, kunt u een andere gratis tool, WordPress Starter, gebruiken om een ​​aantal thema’s en belangrijke functionaliteiten te kiezen (zoals contactformulieren, portfolio-pagina’s, enz.) – deze dingen worden automatisch geïnstalleerd.

WordPress is naar mijn mening al gemakkelijk te gebruiken, maar het kan op sommige manieren nog steeds inefficiënt zijn en vereist dat een gebruiker veel verschillende onderdelen verbindt. Voor een nieuwe gebruiker kan het frustrerend en inefficiënt zijn – dus het hebben van een WordPress-starter is een geweldige aanwinst voor degenen die nieuw zijn bij WordPress.

Zelfs als u geen nieuwe gebruiker bent, maken sommige andere SiteGround-tools het een geweldige WordPress-host.

siteground wordpress prestatieverbetering

Sommige standaardinstellingen van SiteGround maken het optimaal voor WordPress-sites, maar daarnaast zijn er enkele extra opties en tools die u kunt selecteren om de prestaties nog verder te verbeteren.

De SG Optimizer-plug-in is een goed voorbeeld: hij is inbegrepen voor de laatste twee gedeelde hostinglagen en kan de laadtijd van uw pagina aanzienlijk verkorten. SiteGround heeft al WordPress supercacher-service voor hogere niveaus, waardoor SG Optimizer zijn volledige potentieel kan benutten. Het helpt ook bij het rangschikken van zoekmachines.

Ten slotte behandelt SiteGround de beveiliging en updates heel goed, en niet alleen voor de servers. WordPress is een software die meestal veel andere kleinere stukjes software omvat – plug-ins en thema’s – en ze vereisen allemaal vaak updates op verschillende tijdstippen.

SiteGround zal WordPress en sommige van uw plug-ins automatisch automatisch bijwerken als u ervoor kiest, wat een hoop tijd kan besparen (geloof me, het is lastig om elke week verschillende plug-ins handmatig bij te werken).

Al die tools, plus de algehele solide prestaties van SiteGround, maken deel uit van wat het een van de beste hosts voor WordPress maakt.

Dus over het algemeen ziet SiteGroud er behoorlijk sterk uit op de afdeling Functies. Het klopt dat de prijzen voor veel van de verschillende hostingplannen van SiteGround een beetje hoog lijken. Vooral voor shared hosting denk ik dat de prijzen van SiteGround iets hoger zijn dan normaal.

Tenzij u echter specifiek op zoek bent naar een budgetoptie, maken de kwaliteit en functies van SiteGround dergelijke prijzen zeker de moeite waard. Dit omvat natuurlijk gedeelde hosting, maar geldt vooral voor de cloud en speciale opties. En als ik het niet genoeg heb benadrukt, is SiteGround geweldig voor het hosten van WordPress.

Makkelijk te gebruiken

Kijk, gebruiksgemak is iets waar ik zelden commentaar op hoef te geven. Dit komt omdat sterke gebruikersvriendelijkheid een gouden standaard in de branche is. Vrijwel elke online service, zelfs niet-hostingservices, ontwerpen zichzelf opzettelijk om gemakkelijk te gebruiken te zijn voor de gemiddelde persoon.

Dus gebruiksgemak is iets waar ik het meestal over heb om te zien of een bedrijf onder de norm valt. Zo niet, dan heb ik eigenlijk niets te zeggen.

Gelukkig met SiteGround heb ik niets te zeggen.

De meegeleverde websitebouwer heeft punten overgenomen van andere populaire websitebouwers en is behoorlijk intuïtief.

Al het andere dat betrokken is bij het beheren van uw accounts is heel eenvoudig en duidelijk.

siteground-cpanel

Zoals ik eerder al zei, is de WordPress Starter-applicatie een voorbeeld van hoe SiteGround WordPress heel gemakkelijk maakt voor beginners (of snel voor mensen met ervaring).

siteground wp starterEn natuurlijk, of u nu een gedeeld plan gebruikt met WordPress of de duurste dedicated server koopt die u kunt, SiteGround doet veel zowel via geautomatiseerde tools als met zijn personeel. Dit omvat het onderhouden en bijwerken van de server zelf, de software die u rechtstreeks gebruikt en alles daartussenin.

Ik weet zeker dat sommige mensen hier en daar wat technische problemen zullen hebben, vooral als ze nieuw zijn in de hostingwereld, maar meestal zou het vrij gemakkelijk moeten zijn om te navigeren, vooral met zo’n sterke klantenondersteuning.

Het is niet dat SiteGround uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken is, en in feite kan het waarschijnlijk wat gebruiksvriendelijker zijn, maar over het algemeen kan ik me niet voorstellen dat iemand er ook teveel moeite mee heeft.

Conclusie

Ah, dus hier zijn we dan eindelijk – het slotgedeelte! Laten we meteen naar de afronding duiken.

De prijzen zijn een beetje gemengd, omdat de niet-gedeelde hosting aan de duurdere kant is en zelfs de gedeelde webhosting aan de duurdere kant, afhankelijk van hoe lang je je vastlegt. Dat terzijde, als u de populaire eenjarige deal krijgt, betaalt u concurrerende / lagere prijzen.

Functies zijn een pluspunt voor SiteGround, met een sterke suite die goed is verdeeld over de drie belangrijkste prijsniveaus, hoewel de opslaglimieten vervelend kunnen zijn. Veel van de beste functies en voordelen van SiteGround spelen een rol voor WordPress.

Klantenondersteuning is een duidelijke kracht met zulke uitgebreide documentatie online en de bovendien behulpzame vertegenwoordigers voor live chat, e-mail en telefonische ondersteuning.

Beveiliging is de laatste grote kracht van SiteGround, maar het is nog steeds een goede kracht. Het lijkt erop dat SiteGround de industrienormen overtreft voor zijn beveiligingstools en -protocollen.

Gebruiksgemak is iets dat meestal neutraal is: het is niet moeilijk te gebruiken, maar het zou een beetje makkelijker kunnen zijn voor beginnende gebruikers. WordPress is natuurlijk de uitzondering en is heel gemakkelijk voor beginners.

Over het algemeen denk ik dat SiteGround zeker zijn plek verdient als een van de beste hostingopties.

Het is niet overdreven duur, althans niet voor de meest populaire opties, en biedt een zeer sterk pakket dat de meeste mensen, ongeacht hun technische vaardigheid, tevreden moet laten zijn.

Bezoek SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me