Sucuri vs Wordfence-vergelijking 2020 (met installatiehandleiding)

Sucuri vs Wordfence-vergelijking 2020 (met installatiehandleiding)

Sucuri vs Wordfence-vergelijking 2020 (met installatiehandleiding)

Wordfence en Sucuri zijn beide krachtige beveiligingsplug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress.


Laten we vandaag elk van deze begrijpen en een vergelijking maken over beide.

Laten we eerst Sucuri begrijpen.

Sucuri:

Sucuri is gespecialiseerd in WordPress-beveiliging. Het is een gratis plug-in die beschikbaar is voor alle WordPress-gebruikers.

Het is een complete beveiligingssuite die kan worden geïntegreerd met uw bestaande beveiligingsfuncties.

Het verfraait uw bestaande beveiliging goed door functies te bieden zoals controle van beveiligingsactiviteiten, monitoring van bestandsintegriteit, scannen van malware op afstand, monitoring van zwarte lijsten, beveiliging van beveiliging, beveiligingsmaatregelen na hack, beveiligingsmeldingen, website-firewall.

Deze plug-in is goed getest op grote beveiligingsproblemen zoals DDoS, malware, brute force-aanvallen, cross-site scripting.

Bovendien beschermt Sucuri tegen verdere hacks, verbetert het de prestaties en biedt het onmiddellijk beveiligingswaarschuwingen.

Hoe Sucuri in WordPress te installeren:

Om Sucuri te installeren, log je in op je WordPress-beheersite en klik je in de zijbalk op plug-ins. Selecteer Plug-ins -> Voeg nieuw toe en zoek naar Sucuri Security en installeer het. Activeer de plug-in.

Hier is een video met de installatiestappen van de plug-in:

Eenmaal geactiveerd, kunt u het Sucuri-beveiligingsitem in de zijbalk zien.

Hiermee is onze eerste installatie voltooid. Klik op Dashboard keuze. De lijst met opties is zoals hieronder weergegeven-

Sucuri_in_sidebar

Zodra dit is geïnstalleerd, kunt u e-mailmeldingen ontvangen over elk groot evenement. Dit omvat waarschuwingen over pagina-updates, blogwijzigingen en andere relevante activiteiten op de website.

Standaard Sucuri-scannen:

Terwijl we de installatie van de plug-in hebben gezien, laten we eens kijken hoe dit precies werkt. De plug-in heeft een ingebouwde scanner.

Vanuit de WordPress kun je de aanpassingen aan de bestanden bekijken. Het Sucuri-dashboard biedt u een uitgebreid rapport van uw WordPress-gestuurde website-integriteit.

Om alle functies te kunnen gebruiken, moet u de API-sleutel activeren door op de daarvoor bestemde optie te klikken. Dit maakt auditlogs, integriteitscontroles, e-mailwaarschuwingen en vele andere tools mogelijk.

sucuri-api-toets

Zodra dit is voltooid, kunt u uw instellingen wijzigen. In de API-sleutel ziet u de waarde van de gegenereerde API-sleutel.

sucuri-dashboard

Zodra deze wijzigingen zijn opgeslagen, ontvang je meldingen over eventuele wijzigingen in de bestanden. Hierin kunt u de bestanden bekijken en auditlogboeken controleren.

Het biedt een lijst met opties zoals Malware Scan, Firewall (WAF), Hardening, Post-attack, Last-Login.

sucuri-dashboard-for-firewall en meer

Naast geblokkeerde gebruikers kunt u ook mislukte aanmeldingen, momenteel ingelogde gebruikers en nog veel meer bekijken.

U kunt ook een scan starten met de optie Malwarescan. Hiermee kunt u ook de status van de zwarte lijst controleren. Sucuri doet aanbevelingen om enkele van deze kwetsbaarheden te verwijderen.

sucuri-malware-scan

Een premium-editie van de plug-in ondersteunt een krachtige Web Application Firewall- WAF die kan voorkomen dat uw site aanvallen, malware-infecties en het opnieuw activeren van malware-aanvallen.

Het heeft de mogelijkheid om XSS (Cross-Site Scripting), Brute-force-aanval, SQL-injectiepogingen en verschillende andere kwetsbaarheden te blokkeren.

Om deze functie te gebruiken, moet je je eerst aanmelden bij een Sucuri.

Zodra u zich aanmeldt, krijgt u de API-sleutel die u moet invoeren in Firewall-instellingen.

firewall-instellingen

Sucuri-plannen en prijzen 2018

Sucuri Website Security Platform Complete website-beveiliging

Ga aan de slag met Sucuri

(30-dagen geld terug garantie)

Laten we vervolgens naar de volgende plug-in gaan, namelijk Wordfence

WordFence:

Wordfence biedt een van de beste beveiligingsservices voor WordPress-gebruikers. Met Wordfence kunt u verschillende beveiligingsmechanismen gebruiken om uw website volledig te beschermen.

Aangedreven door de constant bijgewerkte Threat Defense-feed, is de Wordfence-firewall krachtig om aanvallen te voorkomen.

Het maakt gebruik van de meest recente firewallregels, handtekeningen voor malware en schadelijke IP-adressen en biedt voldoende bescherming voor uw website.

Wordfence draagt ​​praktisch de verantwoordelijkheid van volledige due diligence, voordat er verkeer naar uw website wordt toegelaten.

Hoe installeer je Wordfence in WordPress:

De standaard Wordfence-plug-in is gratis en biedt een reeks beveiligingsfuncties. Het kan u ook helpen bij het opschonen van een gehackte website.

Vergelijkbaar met de bovengenoemde methode, zoek vanuit de WordPress-beheersite naar Wordfence en activeer het met de gegenereerde API-sleutel.

De Wordfence-opties zijn te zien op het zijtabblad met opties voor scannen, live verkeer volgen, IP’s blokkeren, een scan plannen en vele andere opties-

wordfence in zijbalk

Eenmaal geactiveerd, kunt u de vereiste details verstrekken in de instellingen. De eerste keer dat u basisinstellingen zoals e-mail-ID en andere details kunt configureren.

U kunt ook details geven over waarschuwingen, scans en andere relevante parameters.

wordfence-basic-instellingen

Evenzo kunt u ook de instellingen voor Geavanceerde opties wijzigen om meer informatie te geven over waarschuwingen, live verkeersweergave, op te nemen scans, firewallconfiguraties en andere beveiligingsopties-

wordfence-advanced-settings

Eenvoudig scannen van Wordfence:

Vanaf hier kunt u beginnen met het verkennen van het Wordfence-dashboard. U kunt een scan starten door op de scanoptie te klikken.

U kunt een scan handmatig activeren met de optie Een Wordfence-scan starten.

wordfence-scanning

De scan geeft een gedetailleerd overzicht van elke bevinding. U kunt ook een scan plannen.

Bekijk de hele video om de Wordfence-plug-in in te stellen

Wordfence-prijzen 2018

Prijzen van Wordfence

Ga aan de slag met Wordfence

Conclusie:

Nu ik een gedetailleerde uitleg heb gegeven over de twee bijna even krachtige WordPress-beveiligingsplug-ins, wil ik afsluiten met een vergelijkende analyse over deze.

De moeilijkste keuze is om de beste beveiligingsplug-in te kiezen, omdat beveiliging een zeer cruciale parameter is voor elke website.

Elke verstoring van de beveiliging van de website kan lange gevolgen hebben.

Zowel Sucuri als Wordfence zijn gerenommeerde bedrijven. Wanneer we het gebruiksgemak vergelijken, is Sucuri eenvoudiger in gebruik en heeft het een zeer eenvoudige dashboardindeling.

Hoewel ik niet zou zeggen dat het Dashboard van Wordfence complex is, maar nogmaals, het is niet zo eenvoudig te begrijpen als Sucuri.

Dus als u nieuw bent in WordPress en het gebruik van plug-ins, moet u de Wordfence-documentatie raadplegen. De leercurve is meer en kost technisch meer moeite met Wordfence.

Beiden zijn goed qua prestaties voor kleinschalige websites.

Voor zware websites verlaagt Wordfence echter de prestaties van de website, omdat het elke keer de hele website scant.

Dus als u Wordfence gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u een goede cacheplug-in gebruikt voor browsercaching en bovendien een CDN om te cachen.

Hoewel beide plug-ins een lijst met de nieuwste beveiligingsbedreigingen bevatten, is de uitdaging bij Wordfence dat sommige hiervan niet up-to-date zijn.

Wordfence heeft een intuïtieve firewallfunctie, maar men moet uiterst voorzichtig zijn; aangezien onervaren gebruikers zichzelf kunnen vergrendelen en daardoor de toegang tot de website kunnen verliezen.

Al met al samen te vatten, hoewel zowel Sucuri als Wordfence een lange lijst met ingebouwde beveiligingsfuncties in bepaalde aspecten hebben, scoort Sucuri boven Wordfence.

Absoluut, Sucuri is een topkeuze voor de WordPress-beveiligingsplug-in.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector