TMDHosting Review (2020): mijn eerlijke mening met voor- en nadelen

Wat is TMDHosting?

TMDHosting is een van de meest onderschatte hostingbedrijven die ik ben tegengekomen.


Dat kan een lichte afwijking zijn: voor degenen die het hebben beoordeeld, doet TMDHosting het redelijk goed.

Het enige is dat niet veel mensen echt goed naar TMDHosting hebben gekeken.

TMDHosting is niet erg bekend – er is nog geen Wikipedia-artikel! Dit is verrassend, gezien de hoge recensies.

Voordat ik TMD begon te gebruiken, had ik er amper van gehoord – ik vermoedde dat het duizenden of tienduizenden sites hostte. Het aantal ligt dichter bij 300.000 sites!

TMD is enorm gegroeid in de 11 jaar dat het bestaat, het houdt zich bezig met zijn eigen bedrijf en biedt hoogwaardige diensten.

Natuurlijk komen de gebruikelijke vragen naar voren: als het niet te beroemd is, kunnen we dan op de kwaliteit vertrouwen?

Wat is het addertje onder het gras?

Is dit product het beste voor een specifiek publiek?

In deze review ga ik in op al deze vragen en meer, gebruikmakend van mijn eigen ervaring met TMDHosting.

Ik wil niets bederven, maar ik denk dat deze underdog veel meer aandacht zou moeten krijgen dan hij doet – beschouw deze review dus als de eerste stap in die richting.

TMDHosting: Cons

Natuurlijk kan ik niet zomaar zeggen dat TMDHosting goed is zonder de verklaring te kwalificeren.

Natuurlijk is het misschien goed, maar het kan niet perfect zijn. Dus wat doet het verkeerd, waar is het zwak?

TMDHosting heeft naar mijn mening niet veel zwakheden.

De zwakke punten zijn echter grotendeels geconcentreerd in klantenondersteuning.

Ten eerste mist TMDHosting kwaliteitsinformatie op locatie.

Het is niet helemaal kaal, maar de kennisbank is eigenlijk een antwoordenpagina – als je een antwoord wilt lezen dat je nodig hebt, moet je erop rekenen dat het door iemand anders wordt gevraagd.

kennis basis

Of u kunt het stellen en de vraag beantwoord krijgen op de kennisbankpagina … of u kunt gewoon rechtstreeks naar een vertegenwoordiger gaan.

Dus het ontbreken van kant-en-klare artikelen, video-tutorials en stapsgewijze handleidingen is een beetje abnormaal en jammer.

Hoewel telefonische ondersteuning over het algemeen goed is, is het niet 24/7.

Buiten dat biedt TMDHosting enkele op Linux en Windows gebaseerde hostingplannen.

Dit is goed, maar het probleem is dat ze soms niet in overeenstemming zijn met de Windows-abonnementen – slechts een paar hostingproducten bieden ze aan, en dan zijn de meeste Linux.

Al met al zijn dit vrij kleine klachten.

Laten we eens kijken naar de dingen die goed gaan.

TMDHosting: voordelen

Je hebt misschien gemerkt dat de meeste dingen waar ik me nu op concentreerde een beetje beperkt waren.

Dat komt omdat TMD de meeste andere dingen goed doet.

Klantenservice is, ja, een beetje dubieus. Maar een positieve als die vertegenwoordigers over het algemeen behulpzaam en responsief zijn, en je hebt drie manieren waarop je contact met ze kunt opnemen (telefoon, livechat of ticketverkoop).

Het is jammer dat TMD niet consistent is met zijn Windows-hostingopties, maar het goede nieuws is dat TMD nog steeds een behoorlijk scala aan producten biedt.

Keuzes zijn er nog genoeg.

Sterker nog, veel hiervan zijn erg goed geprijsd. Ik heb geen producten gezien die aanzienlijk hoger zijn dan normaal, en veel zijn aan de onderkant van het gemiddelde.

Daar komt nog bij dat de meeste TMDHosting-producten goed gevuld zijn met functies.

Zelfs de goedkoopste, meest elementaire abonnementen – gedeelde webhosting en WordPress-hosting – bieden een heleboel functies die niet altijd door andere bedrijven worden aangeboden.

TMD Shared Hosting-functies

TMDHosting is over het algemeen vrij eenvoudig te gebruiken – ik hou zelfs meer van de gebruikersinterface (gebruikersinterface) dan van een flink aantal andere hostingbedrijven ‘.

Ten slotte heeft TMDHosting een zeer goede beveiliging, naar mijn mening boven de industriestandaard en een zeer consistente hoge uptime.

Dus ja, er zijn een paar dingen mis mee, en je zult natuurlijk goed moeten begrijpen waar je naar op zoek bent, maar TMDHosting heeft er veel voor. Maar goed – dat was het korte antwoord.

Laat me je meer vertellen over hoe ik hier terecht ben gekomen.

Prijzen

Nu ik de algemene pluspunten en minpunten van het aanmelden bij TMDHosting heb besproken, wil ik me verdiepen in iets dat voor de meesten van jullie het belangrijkste zal zijn: prijs.

Is TMD een underdog omdat het te duur is, of wordt het ondergewaardeerd bij het geven van goede deals? Het is ook niet volledig, maar het antwoord ligt veel dichter bij de tweede.

TMD heeft consequent concurrerende prijzen. Je ziet het in de volgende sectie, maar de functies wegen ook goed.

Iets wat ik waardeer aan TMDHosting is dat het je zowel Linux- als Windows-opties geeft. Voor gedeelde webhosting beginnen Linux-abonnementen bij $ 2,95 per maand en gaan tot $ 12,95 per maand.

TMD Shared Hosting-abonnementen

Op Windows is er niet veel verschil, met een bereik van $ 3,99 tot $ 11,99.

WordPress-hosting heeft prijzen die gelijk zijn aan die van Linux shared hosting-abonnementen.

Cloudhosting begint redelijk betaalbaar, van $ 5,95 tot $ 10,95.

VPS-hosting heeft een bereik van $ 19,97 tot $ 64,97 tussen vijf niveaus in plaats van de gebruikelijke drie.

TMD VPS-plannen

Hostingopties voor resellers variëren van $ 19,95 tot $ 49,95.

Dedicated servers bevinden zich in een vrij typisch bereik: $ 79,97 tot $ 149,97 tussen vier niveaus.

TMD Dedicated Hosting Plannen

Deze prijzen zijn grotendeels redelijk redelijk. Ze fluctueerden niet te veel en ze vallen ruim binnen de normale prijsklasse voor deze producten, zonder veel uitzonderingen.

Iets anders dat leuk is, is dat nogal wat producten een geld-terug-garantie van 60 dagen hebben. Nogmaals, niet alles: sommige producten hebben de normale 30 dagen garantie.

Desalniettemin is een periode die twee keer zo lang is erg handig en spreekt het vertrouwen van TMD.

Ik heb ook niet veel verborgen kosten opgemerkt. Ik zal er in een oogwenk meer over vertellen, maar veel van de functies die bij bepaalde plannen zijn inbegrepen, zouden afzonderlijke optionele upgrades met andere bedrijven zijn (bijvoorbeeld dagelijkse back-ups).

De afhaalmaaltijd is dat TMDHosting uniform lagere tot gemiddelde prijzen heeft die nog beter worden gemaakt door een solide reeks functies.

Er zijn verschillende plannen beschikbaar voor een potentiële klant, dus er is genoeg keuze en verborgen of onverwachte kosten zijn geen probleem geweest in mijn ervaring.

Om u het korte antwoord te geven: TMDHosting heeft een zeer redelijke prijs en is consistent in het leveren van producten van hoge kwaliteit voor een lage prijs (of in ieder geval de onderkant van het gemiddelde).

Kenmerken

Dus wat zijn deze functies dan die TMD zo goed maken, vooral voor de prijs?

Laten we beginnen met opties voor gedeelde webhosting, enkele van de meest populaire producten voor elk bedrijf.

Alle gedeelde webhostingproducten worden geleverd met 99,99% uptime-garanties, onbeperkte e-mailaccounts en webbouwmogelijkheden (u kunt een CMS gebruiken zoals WordPress, Magento, enz., Of een meegeleverde websitebouwer).

TMD Shared Hosting-functie

Het goedkoopste abonnement, Starter, biedt ook onbeperkte SSD-ruimte, onbeperkte bandbreedte, een gratis domein, premium ondersteuning, Let’s Encrypt SSL en meer.

Het instapproduct van TMD is meteen een van de beste deals voor goedkope gedeelde webhosting – veel bedrijven hebben geen gratis domeinen, bieden geen onbeperkte opslagruimte, zijn duurder of hebben geen websitebouwers. Of al die dingen.

De andere gedeelde webhostingplannen volgen deze lijnen: ze worden geleverd met betere specificaties, maken onbeperkte websites, betere SSL, betere prestaties, enzovoort mogelijk.

Ze hebben vrij normale prijzen, maar ze bevatten meer functies dan veel andere bedrijven.

TMD gedeelde hostingfuncties

WordPress-hosting biedt in wezen dezelfde reeks functies als webhosting. Dit is niet zo verrassend, maar sommige bedrijven beperken WordPress-functies anders dan webhosting-functies, en ik ben blij te zien dat TMDHosting dat niet doet.

Omdat WordPress-hosting ook dezelfde prijzen heeft als webhosting, is WordPress ook een goede deal met TMDHosting.

Cloudhosting is uitzonderlijk goedkoop. Sterker nog, ik vroeg me af of het misschien een beetje te goedkoop is – laag in prijs, maar ook mager qua functies. In feite zijn de cloudopties van TMD enkele van de beste die u zult vinden.

Kijk natuurlijk eerst goed naar de specificaties, maar 2 CPU-cores en 2 GB DDR4 RAM samen met onbeperkte bandbreedte en SSD-ruimte voor $ 5,95 – dat is een behoorlijk indrukwekkende eerste laag.

TMD Cloud Hosting-functies

VPS Hosting is waar dingen een beetje ‘normaler’ worden. Plannen beginnen met 40 GB SSD-ruimte, 3 TB bandbreedte, 2 CPU-kernen en 2 GB DDR4 RAM. Deze rechten gaan tot 200 GB SSD-ruimte, 10 TB bandbreedte, 6 CPU-kernen en 12 GB of DDR4 RAM op het hoogste.

De prijzen zijn aan de lage kant van het gemiddelde, dus dat is leuk, en uiteindelijk stapelen de middelen zich redelijk goed op, maar het is niets uitzonderlijks.

Reseller-hosting is oké, maar ik denk dat het iets beperkter is dan het zou moeten zijn – te beginnen met 700 GB bandbreedte en variërend tot 2000 GB, en SSD-ruimte van 65 GB tot 200 GB. Niet slecht, maar er zijn betere opties als je rondgraaft.

Ten slotte zijn dedicated servers met TMD behoorlijk hoogwaardige opties.

Je begint met 4 CPU-kernen, 8 GB DDR4 RAM, 1 TB opslag en onbeperkte bandbreedte, en je kunt eindigen met 2 × 2 TB opslag, 8 CPU-kernen en 32 GB DDR4 RAM. Dit zijn ook streng beveiligde opties, wat bijdraagt ​​aan hun aantrekkingskracht.

TMD Dedicated Server-functies

TMDHosting biedt geen slechte deals.

Het slechtste product dat u bij hen krijgt, is gemiddeld voor het hosten van producten – waarschijnlijk krijgt u iets dat het geld waard is.
Met name dedicated hosting, shared web hosting en WordPress hosting zijn zeer goede, goed uitgeruste producten.

Cloudhosting biedt mogelijk enkele goede opties, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Uiteindelijk denk ik dat TMDHosting enkele van de best uitgeruste producten biedt die er zijn – vooral voor kleinere gebruikers heeft TMD veel te bieden.

Makkelijk te gebruiken

Natuurlijk, wie wil er een hoop spullen hebben als het lastig is om te gebruiken? Gebruiksgemak is belangrijk, niet alleen zodat beginners het platform onder de knie kunnen krijgen, maar ook ervaren gebruikers kunnen een zeer efficiënte tijd hebben.

TMDHosting is verrassend eenvoudig te gebruiken. Toegegeven, de meeste hostingbedrijven zijn over het algemeen gemakkelijk te gebruiken, maar ik had gedacht dat TMDHosting om de een of andere reden een beetje meer technisch georiënteerd zou zijn.

Toen ik het eenmaal begon te gebruiken, vond ik TMD net zo gebruiksvriendelijk als elk ander hostingbedrijf.

Een ding dat een beetje vervelend is, is dat er een hoop promoties tegen je worden opgedrongen, maar dat is niet ongebruikelijk, en je kunt die kwijt.

Het cPanel is op dezelfde manier georganiseerd als veel andere cPanels, met een reeks categorieën en elke categorie met verschillende knoppen en functies. Het is een heel eenvoudige ervaring.

TMD-cpanel

Iets wat voor mij persoonlijk veel uitmaakt, is een goed ontwerp. Op zijn minst een schoon en aangenaam ontwerp.

Ik wil niet navigeren door iets waar ik een hekel aan heb, en helaas richten veel hostingbedrijven zich niet te veel op cPanel of dashboardesthetiek.

Nou, gelukkig doet TMD Hosting dat. Het is niet gek, maar ik heb gemerkt dat navigeren door TMD Hosting een gestroomlijnde, soepele en over het algemeen positieve ervaring is.

Het installeren en gebruiken van WordPress op TMD Hosting is bijzonder eenvoudig, een leuke verrassing.

Over het algemeen is TMD Hosting in feite niet alleen heel gemakkelijk te gebruiken, maar heeft het ook een van de betere gebruikersinterfaces en een bijzonder naadloze WordPress-integratie.

Klantenservice

Natuurlijk, zelfs als TMD gemakkelijk te gebruiken is, kunnen er problemen opduiken.

Misschien kun je een bepaalde functie gewoon niet vinden, of wil je iets weten dat niet is gespecificeerd op de TMD-site, of heb je een technisch probleem.

Solide klantenondersteuning is essentieel. Hoe doet TMD Hosting het hier?

In mijn ervaring doet TMD het meestal goed. Ze bieden drie manieren om contact op te nemen met vertegenwoordigers: livechat, telefonische ondersteuning en een ticketsysteem.
Iets wat je meteen opvalt aan TMD Hosting is dat ze een pro-life chat zijn.

Ik zeg dit omdat de site van TMD er een is die ervoor zorgt dat kleine live chatboxen verschijnen wanneer je ze bezoekt.

Als vuistregel haat ik het wanneer websites dit doen. Toen ik als gast testte, had ik echter een redelijk goede ervaring.

TMD-klantenondersteuning
TMD-klantenondersteuning 1
TMD-klantenondersteuning 2

De medewerker van de klantenservice reageerde altijd binnen een minuut (voor de laatste twee screenshots was ik degene die een vertraagde reactie gaf).

In mijn ervaring is live chat-ondersteuning, eenmaal ingelogd, ongeveer hetzelfde, zij het iets beter.

Sommige mensen geven de voorkeur aan een aanzienlijk betere behandeling als ze eenmaal klant zijn geworden, maar een goede service lijkt me een goede service.

Wat betreft de on-site informatie van TMDHosting, ze hebben voornamelijk een kennisbank.

Deze kennisbank is in het begin een beetje verwarrend – in tegenstelling tot andere kennisbanken die in wezen georganiseerde artikelen en handleidingen zijn, is deze in feite een antwoordenpagina.

Je krijgt nog steeds veel categorieën en een zoekfunctie, maar je kijkt in feite naar een heleboel vragen die mensen hebben gesteld en de antwoorden. Het is nog steeds een handige tool, maar ik wou dat hun kennisbank nog meer traditionele inhoud had.

De kans is groot dat de meeste vragen die je hebt gesteld zullen zijn, maar er is altijd een kans dat je gewoon niet kunt vinden wat je zoekt, omdat niemand het nog heeft gevraagd.

Er is ook een bedrijfsblog (zoals gewoonlijk), maar dat is niet bepaald een geweldige bron voor mensen die hulp zoeken.

Helaas heeft TMDHosting niet veel anders voor zijn online bronnen – geen pagina voor webinars of video-tutorials, enz..

Dus naar mijn eerlijke mening zou TMDHosting een upgrade naar informatie ter plaatse kunnen gebruiken. Het is niet slecht, maar het ligt ver achter bij wat de meeste concurrenten op hun sites aanbieden.

Aan de positieve kant zijn de klantenservice van TMDHosting uitstekend, of het nu gaat om livechat, telefoon of het ticketsysteem.

In feite hebben ze een van de beste ticketingsystemen die ik heb meegemaakt: TMD garandeert een reactietijd van 15 minuten of minder, en dit geldt voor mij.

Al met al, hoewel TMDHosting betere materialen ter plaatse zou kunnen hebben, heeft het geweldige vertegenwoordigers die een algehele sterke (zij het onvolmaakte) factor voor klantenondersteuning vormen.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Ten slotte moeten we een van de belangrijkste zaken aanpakken voor een hostingbedrijf om te slagen in beveiliging en betrouwbaarheid.

Veel bedrijven doen het buitengewoon goed in verschillende factoren, maar hebben (naar verhouding) een teleurstellende uptime en / of praten niet over hun beveiligingsmaatregelen. Valt TMD ten prooi aan dezelfde val?

TMDHosting verzekert ons dat de geboden veiligheidsmaatregelen meer dan voldoende zijn.

Dit is niet alles, maar het maakt wel uit, vooral als veel bedrijven niet eens over hun beveiliging zullen praten.

Om te beginnen worden servers 24/7 gemonitord en beveiligd door ‘stationaire en zwervende agenten’, anti-bumperkleven-protocollen, keycard-toegang, biometrische toegang, camera’s en meer.

Veilige website

Dit is behoorlijk indrukwekkend – het klinkt alsof TMD-servers net zo veilig zijn als het Witte Huis.

TMD garandeert ook dat elk account de nieuwste serverspecificaties krijgt: all-SSD storage arrays, gigabit-connectiviteit en de nieuwste generatie Intel-processors (om er maar een paar te noemen).

Ik vind dit perfect geloofwaardig. TMD is ervan overtuigd dat ze verder gaan dan wat betreft beveiliging, en mijn ervaring heeft dit weerspiegeld. Ik kan geen problemen bedenken die ik heb gehad met TMDHosting wat betreft beveiliging.

Bovendien was mijn uptime met TMD uitstekend.

Ondanks wat TMD zegt over zijn servers en datacenters, is TMD voor mij niet de nummer 1 in uptime geweest. Het scoort echter hoog, en ook voor de reactietijd.

Al met al denk ik dat TMDHosting de beste beveiliging heeft die ik heb gezien en zeer betrouwbaar is in het leveren van hoogwaardige prestaties.

Raad ik TMDHosting aan?

Je kunt misschien raden hoe deze conclusie zal klinken, maar ik ga door en doe het toch.

TMDHosting wordt onderschat en u moet er uw voordeel mee doen. Natuurlijk is er enige nuance – niet elk product dat TMDHosting aanbiedt is veel. U moet zelf zien wat u wilt en hoe TMD daar rekening mee kan houden.

Op basis van mijn eigen ervaring en kennis van de hostingbranche loopt TMD echter voorop. De producten zijn over het algemeen goedkoop en zitten boordevol functies. Ze werken goed en presteren redelijk consistent.

Daarnaast is TMDHosting gemakkelijk te gebruiken en hoewel de klantenondersteuning wat werk kan gebruiken, zijn de vertegenwoordigers zelf erg behulpzaam.

Voeg daar hoogwaardige beveiligingsmaatregelen en geweldige uptime aan toe en het is moeilijk te begrijpen waarom TMDHosting niet bekender is.

Nee, het is niet perfect en geen enkel bedrijf zal voor iedereen optimaal zijn. Maar ik heb het gevoel dat TMD Hosting voor de meeste mensen beter geschikt is dan we weten. En als u het niet zeker weet, kunt u het natuurlijk een maand of twee proberen.

Bezoek TMDHosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map