Volusion recensie 2020

Volusion Review


Volusion is een complete e-commerce website builder die webdesign, marketing en een hele reeks andere zakelijke tools aanbiedt.

Ik vond dat Volusion op één lijn stond met andere toonaangevende e-commercebouwers zoals Shopify, Bigcommerce of Magento.

Voordat ik dieper inga op Volusion, wil ik eerst een korte introductie geven over het bedrijf.

Volusion is gestart in 1999 en bedient momenteel meer dan 1.80.000 online winkels.

Volusion_about

Het bedrijf heeft functies om bijna elk bedrijfsdomein op te nemen, van kleding of gezondheid tot boeken of elektronica.

Het aanbod omvat een verscheidenheid aan sjablonen die geschikt zijn voor bijna elk bedrijfstype: – betalingsverwerking, nieuwsbrieven, webhosting, orderbeheer, klantenbeheer, klantenbindingsplannen, beheer van sociale media en nog veel meer.

In deze review zal ik een overzicht geven van de voor- en nadelen met betrekking tot het gebruik van Volusion voor uw e-commerce winkel.

Volusion-plannen in één oogopslag:

Kenmerken
Persoonlijk
Professioneel
Bedrijf
Prime
Transactiekosten0%0%0%0%
Personeelsaccounts1515Onbeperkt
BandbreedteOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Producten1005000OnbeperktOnbeperkt
Prijs$ 29 / maand$ 79 / maand$ 299 / maandOp maat

Download de gratis proefversie van Volusion hier …

Volusion Pro’s:

Laat ik eerst beginnen met de voordelen van Volusion.

1. Meerdere ingebouwde ondersteuningsfuncties:

Ik vind de grootste uitdaging bij het gebruik van een e-commerce builder om erachter te komen waar te beginnen. Vaak besteden gebruikers uren aan het zoeken naar eenvoudige oplossingen.

Deze pijn kan eenvoudig worden voorkomen met de ingebouwde onderwijsgidsen van Volusion.

Hun website biedt een apart tabblad met alle bronnen. Wat ik echt leuk vind, is de manier waarop de inhoud goed gescheiden is.

Volusion_Resources

U hoeft dus echt niet uw tijd te besteden aan het uitzoeken waar u naar een onderwerp moet zoeken. De secties zelf bevatten ook veel nuttige inhoud:

 • Helpcentrum – Hier vindt u ondersteuningsartikelen en tutorials. Dit is een goede plek om te beginnen, omdat het ook een handleiding heeft die laat zien hoe je een proefaccount opzet en Volusion gaat gebruiken.
 • Blogs – Dit heeft een breed scala aan inhoud, niet alleen met betrekking tot Volusion, maar ook met het runnen van een e-commerce winkel
 • Gidsen – Dit heeft een uitgebreide lijst met verschillende e-commerceonderwerpen zoals e-mailmarketing, PPC en meer. Hier vindt u een goede gids met sleutelconcepten.

Ik zou ook willen benadrukken dat je naast de gidsen en technische hulp ook een ontwerpexpert kunt inhuren om je te helpen met je Volusion-winkel.

Met aangepaste ontwerpen, themaservices en deskundig advies kunt u het ontwerp van uw online winkel precies goed krijgen.

Normaal gesproken moet u bij het starten van een online winkel een afzonderlijke marketingservicetexpert inhuren.

Met Volusion krijg je dit allemaal onder één dak. U kunt een professionele marketingdiensten-expert inhuren om u te helpen met SEO, PPC en alles wat daarmee samenhangt.

De alles-in-één-ondersteuning van Volusion voorziet in bijna alle essentiële behoeften van een eigenaar van een e-commercebedrijf. In tegenstelling tot de meeste platforms hoeft u hier niet tussen verschillende leveranciers te lopen om ondersteuning te krijgen voor ontwerp- of marketingservices.

2. Fraudebestendig:

Volusion heeft verschillende innovatieve manieren om de veiligheid van uw website te verbeteren. Ze hebben een fraudescore die een uitgebreide risicoanalyse biedt, wat een vlotte manier is om uw winkel te beschermen tegen creditcardfraude.

De fraudescore is gebaseerd op transactiegegevens, IP-adressen, geolocatieanalyses, bankinformatiecontroles, e-mailrisicobeoordelingen en heeft gegevenscontroles. Het verifieert zelfs straatadres en IP’s samen met fysieke adresvergelijking.

De fraudescore van Volusion biedt een diepgaande analyse met een apparaatvolgfunctie, die een apparaat kan volgen dat bij eerdere frauduleuze transacties is gebruikt.

Hoewel deze functie extra kosten met zich meebrengt, denk ik dat het een goede deal is om je winkel te beveiligen.

De fraudescore van Volusion heeft drie verschillende prijspakketten:
Volusion_Fraud_Score

3. Verbeterde beveiliging:

SSL-certificaten beschermen uw bedrijf en vergroten het vertrouwen van klanten door gevoelige klantgegevens veilig te versleutelen. Een veelvoorkomend scenario voor elke e-commerce winkel is jagen en uitzoeken hoe SSL-certificaten kunnen worden toegevoegd.

Om dit vervelende probleem op te lossen, biedt Volusion SSL-certificaten van Volusion.

Dit zijn industriestandaard SHA-256 versleuteld en worden door alle grote internetbrowsers geaccepteerd.

Volusion SSL-certificaten

Opties
Prijs
Volusion Pro SSL (1 jaar)$ 89
Volusion Pro SSL (2 jaar)$ 149
SSL, fraudebescherming en een eenmalig tegoed van $ 50$ 99

Volusion heeft ook een stapsgewijze handleiding en hun SSL’s zijn uiterst eenvoudig te installeren.

In tegenstelling tot veel andere e-commercebouwers, heeft Volusion een speciale SSL-service die uniek is voor uw website.

Nogmaals, ja, de SSL’s hebben afzonderlijke prijzen, maar ik zou aanraden dat het het proberen waard is. Beveiliging is het belangrijkste aspect van elke e-commerce winkel en Volusion biedt u dit alles voor een betaalbare prijs.

Volusion biedt ook de mogelijkheid om een ​​Symantec SSL-certificaat, GeoTrust SSL-certificaat of Thawte SSL-certificaten te kiezen.

Download hier het SSL-certificaat van Volusion.

4. Klantenservice:

Ik heb de verschillende contactpunten van Volusion bekeken en ze hebben vrijwel dezelfde gemeenschappelijke functies zoals chatten, ondersteuning via telefoon, e-mail en een ticketsysteem

Ik vond Volusion redelijk responsief. In de chatoptie krijg je bijna onmiddellijk een reactie.

Chat1

Hun klantenondersteuning is een efficiënte manier om al uw vragen te beantwoorden en u ook snel aan boord te helpen.

Contact opnemen met Volusion via e-mail of telefoon is ook even effectief. Zodra je aan de slag gaat, krijg je een prompt onboarding-e-mail.

chat2

chat3

Ik zou zeggen dat Volusion goede klantenondersteuning heeft met een focus om u te helpen uw bedrijf zo snel mogelijk te starten. Op het moment dat u begint, is er toegewijde klantenondersteuning die helpt door enkele creatieve ideeën voor uw winkelconcept te bieden.

Ze bieden ook aanvullende helpgidsen en video’s om de instapervaring soepeler te maken. De meeste plannen hebben ook de flexibiliteit om een ​​gesprek op een bepaald tijdstip te plannen.

5. Gratis proefperiode:

Als u zich zorgen maakt om iets te betalen om het te proberen, dan heeft Volusion u gedekt. Het biedt een proefperiode van 14 dagen, volledig gratis.

Volusion_try_free

U krijgt toegang tot bijna alles op het platform en kunt meteen de enorme lijst met functies bekijken die ze bieden.

Naar mijn mening is 14 dagen meer dan voldoende tijd om te beslissen of Volusion voor uw bedrijf werkt. Je kunt al deze opties tijdens je proefperiode verkennen – wat wil iemand nog meer?

Download hier de gratis proefversie van Volusion.

6. Dashboard met veel functies

Het Volusion-dashboard is zeer intuïtief en rijk aan functies. Hoewel Volusion je kan verwarren met te veel functies, heeft het een simplistische opzet en goed geplaatste menu’s.

Deze navigatie is een adempauze voor beginners, omdat het iets is dat iedereen gemakkelijk kan gebruiken.

Volusion heeft een goed ontwerp en thema’s zoals rapportagefuncties, ingebouwde CRM, ordertracering en nog veel meer functies.

Het heeft ook een geweldige integratie van functies die uw winkel er indrukwekkend uit kunnen laten zien en die u kunnen helpen uw online conversies te verbeteren.

Volusion heeft praktisch alles wat u nodig heeft om uw winkel operationeel te maken, van ontwerp en beveiliging tot logistiek.

Volusion Feature Dashboard

7. Geavanceerde marketingtechnieken:

Hoewel ik kort hun marketingfuncties heb genoemd, denk ik dat deze beoordeling onvolledig zou zijn zonder een speciaal gedeelte voor hen.

Volusion biedt een scala aan keuzes om uw marketingstrategie te verbeteren. Deze lijst bestaat uit marketing via verschillende sociale kanalen en uit beproefde marketingtechnieken zoals SEO.

Geavanceerde marketingtechnieken

Als uw bedrijf niet de vereiste expertise heeft om deze marketingtechnieken te verkennen, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien Volusion ook deze marketingexperts levert.

8. Goed geplande functielijst:

Mis de gids met functielijsten van Volusion niet. Ze bieden een goede mix van functies om opvallende productpagina’s te maken.

Vervolgens hebben ze een zeer intuïtief orderbeheersysteem, gevolgd door een veilig en goed gekanaliseerd betalingssysteem.

Om uw e-commerce winkel compleet te maken, biedt Volusion ook snelle ondersteuning om u te helpen beginnen met verkopen. Ten slotte zal hun uitgebreide marketingexpertise u helpen uw verkoop via e-commerce te verbeteren.

Volusion heeft ook een goed gepland, gestroomlijnd proces om klanten te helpen. En verbazingwekkend genoeg krijg je dit allemaal onder één dak, waardoor je niet op verschillende plaatsen hoeft rond te rennen.

Volusion Nadelen:

1. Meerdere prijzen:

Volusion heeft een basisprijs variërend van $ 15 / maand tot $ 135 / maand. De maandelijkse prijzen zijn concurrerend en betaalbaar.

Nogmaals, het goede is dat u geen transactiekosten heeft. Maar meestal hebben e-commerce winkels meer nodig dan deze basisfunctionaliteiten.

Volusion heeft ook een beperking van de bandbreedte in de basisprijzen. Dus als u op zoek bent naar onbeperkte bandbreedte, moet u uw budget aanzienlijk verhogen.

Volusion_pricing

Elke andere add-onfunctie heeft verschillende prijzen, zoals SSL en fraudescore. Nogmaals, CRM maakt geen deel uit van het basisplan.

2. Thema’s en ontwerpen:

Volusion heeft enkele gratis en sommige betaalde thema’s. Ik vond echter dat de opties hier minder zijn dan die van de concurrentie. Maar het goede nieuws is dat u een professionele ontwerpexpert kunt inhuren om uw thema aan te passen.

Bovendien zijn al deze thema’s mobiel responsief.

3. Ondersteuning voor plug-ins van derden:

Volusion heeft geen speciale app store. Ze hebben een uitgebreide lijst met functies, maar er is geen ondersteuning voor het toevoegen van plug-ins van derden, iets wat de meeste van zijn concurrenten ondersteunen.

Volusion-ontwikkelaars kunnen uw framework bewerken en erop bouwen. Dit kan echter een vervelende optie zijn voor kleine winkels die verschillende functies willen toevoegen. Ik zou graag zien dat Volusion deze optie verkent.

Conclusie:

Om mijn afhaalrestaurants uit de recensie samen te vatten: – Volusion is een goede optie om opties te proberen voor het bouwen van uw e-commerce winkel, en ze hebben een aantal verschillende functies die hen meer invloed geven op hun concurrenten.

Ik zou Volusion aanbevelen als je minimalistische ontwerpvereisten hebt en geweldige marketingtechnieken wilt integreren.

Volusion werkt zeker goed voor beginnende gebruikers, omdat er tijdens de winkelopzet meerdere ondersteuningskanalen zijn. En nogmaals, beveiligingsfuncties zijn het proberen waard.

Probeer het gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map