Websites blokkeren (Super Easy Steps, met screenshots)

Er zijn veel redenen waarom u websites zou willen blokkeren, soms wordt u gewoon lastiggevallen tot een niveau waarop u de schermen van uw apparaat wilt breken.


Hoewel sommige websites u alleen in die mate irriteren, kunnen andere schadelijke virussen verzenden die uw computer en bestanden kunnen beschadigen.

Er zijn ook websites die informatie van uw computer of online gegevens kunnen stelen en niet iedereen kan deze websites vermijden of er voor zorgen zonder ze te blokkeren.

De beste manier is natuurlijk om deze websites voorgoed te blokkeren! Er zijn verschillende methoden waarmee u websites in verschillende browsers of besturingssystemen kunt blokkeren.

Lees verder om erachter te komen hoe u websites op uw besturingssysteem of apparaat blokkeert!

Het belangrijkste doel van internet was om informatie wereldwijd te delen. Websites zijn gemaakt om de informatie te bevatten die nodig is om met de wereld te worden gedeeld.

Mensen konden veel voordelen zien van deze technologie, maar er was ook een ander perspectief: een donkere kant die ongepaste inhoud op uw schermen weergeeft met een duidelijk omschreven doel.

Waarom zou ik pop-upadvertenties en websites blokkeren??

Hoewel niet alle pop-upadvertenties proberen uw computer binnen te sluipen voor informatie. Sommigen werken echt hun weg binnen uw schermen en in uw gegevens.

Ondanks het goede nieuws dat Google het onder handen heeft genomen, blokkeert het vanaf 9 juli de vervelende advertenties van je browser. Google is van plan om toe te voegen aan de functies voor advertentieblokkering die afgelopen februari zijn gelanceerd.

Kortom, wat Google van plan is te implementeren, is een veilige webervaring die vrij is van kwaadaardige en onaangename praktijken.

Google-kantoren hebben de marge gestandaardiseerd en advertenties beperkt tot wat voor praktijken of dingen het kan inhouden. Het Better Ads-programma zorgde voor succes voor Google.

Het is goed nieuws dat meer dan 97% van de website webfilters heeft, zodat advertenties vrij kunnen zijn van schandalen of corrupte inhoud.

Hoe website op uw computer te blokkeren

Als we over 10 jaar teruggaan, is het blokkeren van pop-up advertentiesites best irritant. Het leidde tot ernstige angst en agressie, want het maakt niet uit hoe vaak u de website opent, er zal een extra verrassing op u wachten.

Om precies te zijn, het blokkeermechanisme van websites was in de beginperiode van internet erg gecompliceerd en niet iedereen had de feitelijke kennis over hoe ze dat konden bereiken.

Er waren eenvoudiger oplossingen nodig voor dit probleem, dat niet alleen aan computers, maar ook aan smartphones was gebonden.

Maar naarmate de tijd verstreek, werden er veel oplossingen gecreëerd om bepaalde websites van uw apparaat te blokkeren, in de vorm van websites, applicaties en browserextensies.

Vraagt ​​u zich nog steeds af hoe u websites op uw computer blokkeert?

Een van de beste manieren om van de irritante websites af te komen die je geen rust gunnen, is door in te loggen op Freedom.to en gebruik te maken van hun 30 dagen proefpakketten. Hier leest u hoe u websites in enkele eenvoudige stappen kunt blokkeren;

1. Download de applicatie gratis van freedom.to
vrijheid io installeren

2. Na het downloaden van de applicatie kunt u websites blokkeren met een webapplicatievrijheid io blokkeerlijst

3. U kunt elke website die u wilt blokkeren selecteren met de optie Blokkeerlijstblokkeer sites vrijheid io

4. Klik op ‘Sessie starten’ nadat u de tijdsduur hebt toegevoegd om de website zo lang mogelijk te blokkeren voor een gemakkelijke en ononderbroken ervaring.sessie vrijheid io

Hier leest u hoe u websites op Android blokkeert

Dus we zijn altijd op zoek naar manieren om websites op onze Android-telefoons te blokkeren en soms zoeken we gewoon niet de juiste websites op wanneer we ‘How to Block Websites’ typen.

Je weet dit misschien niet, maar het blokkeren van websites is supergemakkelijk op je telefoon (ja, dat klopt). Het blokkeren van websites op uw telefoon is net zo eenvoudig als één, twee en drie.

Ga gewoon naar de Play Store en download de applicatie op je telefoon en start de applicatie. Log in op de applicatie en je bent klaar om te gaan. Zo ziet de inlogpagina eruit.

HowtoBlockWebsites

Dit is de eerste pagina die u direct na het starten van de applicatie ziet

HowtoBlockWebsites

Selecteer “Nieuwe sessie” in de taakbalk onderaan uw applicatie.

HowtoBlockWebsites

Klik op Blocklist in New Session-pagina

HowtoBlockWebsites

En selecteer de websites die u wilt blokkeren op uw Android-telefoon. Stel de timer in en klik op “Start sessie” hieronder

HowtoBlockWebsites

Dat is het!

Hoe websites op iOS te blokkeren

Nou, het bezit van een iOS-apparaat is een voordeel, maar godzijdank is het soms ingewikkeld.

Vooral omdat veel mensen moeite hebben om te vinden wat ze zoeken wanneer ze op zoek zijn naar hun Apple Stores voor een dienst die de irritante websites kan blokkeren.

De iOS-gebruikers hebben meestal problemen vanwege de pop-upadvertenties die hun gebruikerservaring verpesten. Ben je een van hen? U kunt de download nu starten en uzelf een flinke tijd besparen!

Dit zijn enkele eenvoudige stappen die u kunt volgen om uzelf te verwennen op de beste momenten zonder u zorgen te hoeven maken over welke virussen u in de maling nemen (uw iOS, bedoelen we). Hier volgen eenvoudige, stapsgewijze richtlijnen

 1. Download de applicatie
 2. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen of een geweldig volledig pakket (aan u de keuze!)
 3. Selecteer ‘Nieuwe sessie’vrijheid io ios sessie
 4. Klik op de ‘Blokkeerlijst’
 5. Voeg websites toe die u wilt blokkerenvrijheid io ios blokkeerlijst
 6. Begin met spanningsvrij browsen!

Hoe Chrome / Firefox-extensie te gebruiken om websites te blokkeren

U kunt de Chrome-extensie hier en de Firefox-extensie vanaf hier installeren. Volg na het openen van de link deze eenvoudige stappen om u te helpen websites te blokkeren en uw browsers als nooit tevoren te gebruiken;

 1. Voeg de Freedom-tool toe aan uw browser door op ‘Extensie toevoegen’ te klikken.voeg de vrijheid io extensie toevrijheid.io extensie aan de slag
 2. Start een nieuwe sessie
 3. Voeg een timer toe volgens uw voorkeur
 4. Voeg de websites en applicatie toe die u wilt blokkeren
 5. Geniet als nooit tevoren van uw tijdscreening!

De extensie wordt ook aangeboden in Opera Browser voor gebruiksgemak.

Alternatieve manieren om websites op uw iOS te blokkeren

Soms werken de methoden die we aanbevelen niet voor bepaalde gebruikers, de redenen zijn vaak niet hetzelfde en dus in plaats van een diagnose te stellen, waarom werkt het niet voor u?

U kunt alternatieve manieren kiezen om websites te blokkeren. Dus als u om de een of andere reden de bovengenoemde methode niet kunt gebruiken om uw websites te blokkeren, vrees dan niet.

Er zijn alternatieven beschikbaar.

Hoewel deze alternatieven mogelijk niet hetzelfde niveau van interface bieden, zijn het zeker goede opties waar u voor kunt kiezen. De twee software die u kan helpen bij het blokkeren van websites zijn:

 1. Zero WillPower
 2. Site Blocker

Zero Willpower: Zoals de naam al doet vermoeden, als je geen wilskracht hebt om jezelf te beheersen van de afleidende websites die een slecht effect hebben op je werkritme, is dit de applicatie voor jou als je een iOS-gebruiker bent.

Het is een native applicatie waarmee je sites naar keuze kunt blokkeren om je te behoeden voor de slechte gewoonte om constant op internet te surfen voor iets zonder winstoogmerk.

Site Blocker: Site Blocker is de applicatie die vergelijkbaar is met de Chrome-extensie Site Blocker. Het is zeer nuttig om uw kostbare tijd te besparen en u af te houden van nutteloze of schadelijke websites die u zelf kunt kiezen.

Alternatieve manieren om websites op uw Android-telefoon te blokkeren

Alternatieven zijn goed. Soms is dit de beste manier om te weten hoe goed de huidige applicatie op je telefoon het doet. Andere keren is het gewoon de manier om verder te gaan.

Het is een natuur van de mens om te verkennen en zo de beste applicatie voor hun telefoons te vinden.

Het werkt misschien niet het beste voor u, maar we willen allemaal graag een andere manier kennen om ‘Hoe u een website op uw Android-telefoon blokkeert’ en hier is het voor u;

Site Blocker kan ook worden gedownload op uw Android-telefoons met Google Playstore en u kunt het onmiddellijk instellen om websites te blokkeren waarvan u denkt dat ze afleiden, tijdrovend zijn of waarvan u zich onveilig voelt.

Conclusie

Soms is een beetje hulp nodig om jezelf te weerhouden van slechte gewoonten, en in dit door technologie gedreven tijdperk kunnen er genoeg zijn die je kunnen stoppen van je werkroutine.

Hoewel een aantal van deze pop-uptoepassingen schadelijk zijn, spelen ze nog steeds een grote rol bij verkeerde invloeden en het verspreiden van ongezonde gewoonten. Dus zelfs als u twijfelt over het blokkeren van een website, mag u dat niet doen.

Je weet nooit hoeveel goed deze kleine veranderingen je browse-ervaring kunnen doen. Om toe te voegen, u bent niet de enige die websites en browsetoepassingen gebruikt.

Je moet dus voorzichtig zijn, want je weet nooit waar die Barbie-spelwebsite naartoe leidt!

Deze handige toepassingen kunnen een levensredder zijn die veel tijd in beslag neemt, waardoor u efficiënter kunt werken en waarschijnlijk ook genoeg tijd voor uzelf kunt besparen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map