Wil je je blog promoten? 151 Geprobeerde en geteste manieren

Hoe zorg je ervoor dat mensen je blog lezen? Hoe krijg je verkeer naar je blog? Hoe u uw blog bij de mensen kunt krijgen die het willen zien?


Dit zijn vragen die iedereen die een blog uitvoert of op de markt brengt, stelt. En het is gemakkelijk om ontmoedigd te raken – er zijn al zoveel blogs!

Gelukkig is het absoluut mogelijk om je blog te promoten om meer bezoekers, lezers of klanten te trekken. Hieronder heb ik 151 beproefde manieren om je blog te promoten.

Ze omvatten allerlei methoden en locaties. Sommige zijn groot, sommige zijn klein. Je hoeft ze niet allemaal te doen, maar ze zijn zeker de moeite van het bekijken waard.

Laten we beginnen!

Contents

1. Deel uw inhoud op veel sociale netwerken

Misschien hou je niet van Facebook. Misschien is Instagram wat je gebruikt, of Twitter. Stel dat je nooit op LinkedIn bent gekomen.

Raad eens?

Jammer.

Oké, ik overdrijf een beetje, maar over het algemeen is het een goed idee om je inhoud over veel sociale netwerken te verspreiden.

De reden is simpel: u brengt goede inhoud uit. Die inhoud moet zoveel mogelijk worden gezien en gedeeld.

En hoe meer plaatsen u deelt, hoe groter de kans dat uw inhoud door anderen wordt gezien, ervan wordt genoten en wordt gedeeld.

2. Deel blogposts op sociale media direct wanneer u ze publiceert

Dit is vrij eenvoudig: veel platforms hebben de mogelijkheid om tegelijkertijd een bericht op uw blog te publiceren en op sociale media te plaatsen.

Dit doet een aantal dingen:

Ten eerste kunnen mensen je bericht direct zien wanneer je het publiceert. Duh.

Ten tweede, als je likes, retweets, shares en reacties op de post of postlink verzamelt, ziet je post er geloofwaardiger uit.

Wat het waarschijnlijker maakt om nog meer internetpunten te krijgen. Het is de meest eenvoudige manier om je blog te promoten om meer bezoekers te genereren.

3. Deel niet slechts één bericht, maar meerdere in één instantie!

Om eerlijk te zijn, begrijpt iedereen het concept van het delen van één gepubliceerd stuk.

Maar er is een andere manier om je inhoud te delen op sociale media, en het is iets verfrisser:

Groepeer in feite uw inhoud. Schik een verzameling berichten zoals u dat wilt, waarschijnlijk via een tag, categorie of tag.

Deel dan die hele verzameling berichten met een enkele link! Hiermee kun je bredere onderwerpen raken en dus een breder scala aan interesses aanspreken.

4. Gebruik optimale berichttijd om berichten te delen.

Toen ik op de middelbare school zat, drong ik er bij mijn vrienden op aan dat er een optimale posttijd was en dat daarom mijn profielfoto’s zoveel likes kregen. Ze lachten.

Jaren later snel vooruit, en wie lacht er nu? Het is gewoon WAAR dat sommige momenten van de dag beter zijn om inhoud te plaatsen en te delen dan andere.

Houd er natuurlijk rekening mee dat tijden variëren tussen sociale netwerken. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar gelukkig is het gemakkelijk te onderzoeken!

Deel uw inhoud op veel sociale netwerken

5. Gebruik optimale berichttijd om blogberichten te publiceren.

Natuurlijk run je een blog – en afhankelijk van het ecosysteem waarin je blog leeft (bijvoorbeeld WordPress), wil je er zeker van zijn dat de post zelf op een goed moment wordt gepubliceerd.

Dit is meer een wild card – we kunnen ongeveer intuïtief zijn wanneer mensen Instagram of Facebook gebruiken, vooral als we ze gebruiken.

Maar u moet nadenken over wanneer uw lezers en wanneer mensen in uw blogsfeer de tijd nemen om een ​​blog te lezen.

6. Gebruik optimale boekingsdagen.

Zoals je kunt zien, neem ik dit serieus. Nee, het is niet omdat ik verbitterd ben over mijn ervaringen op de middelbare school.

Hoe dan ook, het punt blijft staan.

Natuurlijk, als sommige momenten beter zijn om je blog te promoten, dan zijn sommige dagen dat ook. En nogmaals, je moet rekening houden met je eigen kennis van je publiek.

Gaat uw doelgroep op het werk door een blogpost scrollen? Goed, het lijkt erop dat doordeweekse dagen goed komen.

Of misschien gaat je blog helemaal over katergeneesmiddelen – misschien is het goed om in het weekend te plaatsen!

7. Noem influencers in je berichten.

Kijk, je bent waarschijnlijk al bekend met sommige influencers als je aan het bloggen bent.

Je doet tenslotte waarschijnlijk onderzoek voor je vakgebied … dus je bent zeker een aantal namen tegengekomen die er invloed op hebben.

Wanneer u influencers in uw berichten vermeldt, laat u zien dat u zich bewust bent van het onderwerp. Je toont nederigheid – je geeft de eer waar het moet.

En vooral: mensen zullen uw berichten eerder vinden en vasthouden als u relevante influencers noemt.

8. Vertel influencers hoe je ze noemde.

Je kunt het influencer-ding echter nog beter maken. Neem gewoon contact op met de influencer (s) die je noemt.

Tenzij je het vreselijk doet, is het ergste wat ze kunnen doen niet reageren. En contact opnemen hoeft niet veel tijd of energie van je te vragen.

Aan de andere kant is een influencer misschien blij en deelt hij uw inhoud met zijn publiek – dat is een GROTE overwinning.

Omdat dit niet alleen een goedkeuring van uw inhoud is, is het ook een geweldige manier om verkeer naar uw blog te leiden.

9. Gebruik Facebook-groepen.

Ik weet het, ik weet het – jij en 2 miljard mensen begrijpen het concept van posten op Facebook al.

Waar ik het echter over heb, is posten op een Facebook-groep. Een Facebook-groep richt zich op een specifiek onderwerp of probleem en het is een geweldige plek om mensen met dezelfde interesses te vinden.

… Mensen met vergelijkbare interesses die over die interesses willen praten en er meer over willen horen.

Bovendien zijn er talloze Facebook-groepen en je kunt maar beter geloven dat er veel verschillende groepen zijn voor dezelfde niches. Dus niet alleen zal er waarschijnlijk een Facebook-groep zijn voor uw niche, er zullen er waarschijnlijk ook meer zijn.

Maar wees op uw hoede: sommige groepen hebben mogelijk regels voor zelfpromotie en zelfs als dit relevant is, wordt uw blogpromotie mogelijk niet hartelijk ontvangen.

10. Gebruik forums!

Nogmaals, u moet rekening houden met het forum zelf – sommige zijn mogelijk niet ontvankelijk voor links naar uw site.

Dat gezegd hebbende, er zullen er genoeg zijn. De sleutel is om MENS TE ZIJN. (Meer hierover later). Houd uw aanwezigheid op het forum boven alles tactvol. Draag bij.

Omdat een relevant forum een ​​geweldige plek is om vragen te beantwoorden met je blogposts.

Je zou verrast zijn: zolang jij en je blog nuttig zijn, kun je verkeer naar je blog leiden en zelfs een loyale aanhang opbouwen.

11. Gebruik Quora’s “feed” om populaire en prangende vragen te vinden

Als je het niet weet, is Quora in feite een vraag-en-antwoordsite – een beetje zoals Yahoo! Antwoorden, maar populairder.

Als u de feed van Quora opent, ziet u enkele van de meest populaire vragen in een relevant onderwerp. U kunt zien waar uw doelgroep het meest bezorgd of geïnteresseerd in is.

En dan? U kunt de vraag rechtstreeks in Quora beantwoorden, EN u kunt uw Quora-onderzoek gebruiken om de onderwerpen in uw toekomstige blogposts aan te pakken!

12. Zoek en gebruik subreddits die betrokken zijn bij uw niche.

Dit komt in feite overeen met de laatste twee manieren om uw blog te promoten. Maar Reddit is anders. En handig. Geloof me, Reddit is een superhandige site voor bloggers.

Kortom, Reddit is een gigantisch netwerk gericht op het delen van inhoud. Een deel ervan is natuurlijk origineel, een groot deel is opnieuw gepost of gelinkt. Er zijn honderden ‘subreddits’ – in feite gemeenschappen en forums die zijn gewijd aan bepaalde onderwerpen binnen het Reddit-ecosysteem.

Soms lijkt het alsof er voor alles een subreddit is. Sommige zijn groot, sommige zijn klein en er kunnen er meer zijn die overlappen met de focus van je blog.

Maar de kans is groot dat ze in ieder geval nuttig zijn voor onderzoek: u kunt prangende vragen, populaire ideeën vinden en attitudes en interesses peilen.

subreddits

13. Pin posts bovenaan je social media profielen

Het is simpel: mensen komen vaak de social media-profielen van uw blog tegen. Wanneer ze dat doen, nemen ze al dan niet veel tijd in beslag om uw pagina te besluipen.

Dus zet gewoon je laatste bericht of je beste bericht bovenaan je profiel, dus het is het EERSTE wat iemand ziet wanneer ze je pagina bezoeken.

Je kunt dit doen op een aantal sociale netwerken, maar hier is het op Twitter:

sociale media profielen

14. Gebruik hashtags.

Oh, je denkt dat hashtags een grap zijn?

Natuurlijk zijn ze gemakkelijk om de draak mee te steken, maar ze zijn verdomd nuttig! En ze zijn niet alleen op Twitter, ze zijn ook handig op Instagram en Facebook.

Het is niet alleen dat veel mensen inhoud vinden door hashtags – het is dat er ZOVEEL hashtags zijn, je kunt er een vinden om uit te blinken in.

Misschien gebruikt iedereen # wanderlust … maar er zullen vast wat minder populaire, maar vergelijkbare hashtag zijn, die je het meest kunt spelen om je blog te promoten.

15. Gebruik bepaalde tools om erachter te komen welke hashtags het beste zijn.

Ga je gang en test natuurlijk je eigen creativiteit … maar zal het pijn doen om precies te zijn over deze dingen?

Omdat sommige hashtags veel te populair zullen worden en gemakkelijk begraven kunnen worden (zie het bovenstaande voorbeeld van #wanderlust).

Anderen zijn misschien te impopulair en brengen niet genoeg mensen naar je bericht en dus naar je blog.

Maar met tools zoals What the Trend, Hashtags.org of Twitonomy, kun je zien welke hashtags populair zijn, die goed zijn om te targeten, en sommige hebben zelfs zoekanalyses.

16. Tweet regelmatig

Hier is het ding: Twitter is fundamenteel anders dan andere sociale medianetwerken.

Natuurlijk zijn er veel overlappingen. Maar over het algemeen is het beter om veel te tweeten dan veel op Facebook of Instagram te plaatsen.

Begrijp me niet verkeerd: u moet regelmatig op al uw netwerken posten. Maar vaak op Twitter betekent meer dan een dozijn keer per dag.

Hoe zorg je ervoor dat mensen je blog lezen? Praat er veel over!

17. … Maar heb niet exact hetzelfde berichtenschema voor andere sociale medianetwerken.

Dit soort gaat terug naar de optimale posttijden en optimale postdagen waar ik het over had.

Houd er rekening mee dat u mogelijk verschillende doelgroepen op verschillende netwerken heeft en dat mensen op verschillende netwerken:

Verwacht een bepaalde frequentie van berichten en zal die netwerken op verschillende tijdstippen gebruiken.

18. Evenzo, wanneer bepaalde posts het niet goed doen … verminder je verliezen.

Dit klinkt ruw, want soms is het zo – een veelvoorkomend probleem dat ik zie in campagnes voor sociale media is dat mensen niet weten wanneer ze hun verliezen moeten beperken.

Het is simpel: als je berichten niet goed presteren, is het prima om wat meer te posten. Maar op een bepaald moment moet je de realiteit onder ogen zien en dingen veranderen.

Want als mensen niet goed reageren op je berichten … zal het plaatsen van nog meer van dezelfde dingen waarschijnlijk meer kwaad dan goed doen.

Als je wilt weten hoe je je blog op de markt kunt brengen, kunnen negatieve feedback en slechte resultaten een geweldige les zijn om van te leren.

19. Deel uw nieuwe berichten meer dan eens.

Ja, ik weet het – tegenstrijdigheden in overvloed!

Houd er rekening mee dat dit allemaal echt van geval tot geval is. Dat gezegd hebbende, als je een nieuw bericht schrijft, probeer het dan zo goed mogelijk te maken. En dat betekent dat je het meer dan eens moet delen.

Natuurlijk, verander de formulering wanneer u de post deelt, doe wat u denkt dat het beste is, maar beperk uzelf niet tot één aandeel.

Nieuwe berichten kunnen kwetsbaar aanvoelen en vragen je misschien af ​​hoe je verkeer naar je blog kunt krijgen. Ze opnieuw delen is niet glamoureus, maar het is effectief.

20. Maak reclame voor oudere inhoud die goed is gedaan.

Je kunt dingen niet beperken tot je nieuwe berichten. Als je oudere inhoud hebt die goed is gedaan, blijf die dan gebruiken. Onthoud dat het om een ​​reden populair is.

Je krijgt tenslotte misschien nieuwe volgers en nieuwe kijkers die je oudere dingen nog niet hebben gezien.

Dus hoe zorg je ervoor dat mensen je blog lezen? Maak reclame voor uw oudere spullen die goed zijn gedaan of in het algemeen gewoon goed zijn.

Hier is een voorbeeld: dit werd op 24 juni 2019 getweet.

… maar het eigenlijke artikel? Het is zes maanden eerder geschreven.

21. Gebruik visuals in je tweets en wees voorzichtig met het aantal karakters dat je gebruikt.

Het is simpel, mensen. Twitter is meestal geen plaats voor lange berichten. Het is waar dat sommige mensen ‘threads’ hebben, dat wil zeggen een reeks tweets die zijn verbonden om een ​​langere gedachte te vormen.

Maar voor het grootste deel is de tekenlimiet van Twitter er niet voor niets.

Dus: houd ze kort en gebruik visuals. Kom ter zake, haak uw publiek aan en gebruik visuals: dus het zal voor anderen EENVOUDIG zijn om uw inhoud te retweeten.

22. Plaats links vroeg in tweets

Dit is handig om dezelfde redenen als de vorige: het gaat erom je tweets nuttig te maken en goede kandidaten voor retweeting.

Er is enig voorlopig bewijs, via analyses van Dan Zarrella, dat van tweets met links, degenen met vroeg geplaatste links hadden de meeste doorkliks.

* Opmerking: zijn hoofdanalyse is momenteel niet beschikbaar, dus ik heb een koppeling gemaakt met een andere waarin hij het belang van experimenteren met het plaatsen van links bespreekt.

Is dit harde wetenschap? Nee. Maar het is zeker iets.

23. Gebruik Twitter-kaarten

Twitter-kaarten zijn in feite een manier om media toe te voegen aan Tweets, dus het zijn niet alleen platte tekst.

Dit is een voorbeeld van een Twitter-kaart:

gebruik twitter-kaarten

Zelfs die Twitter-kaart ziet er vrij eenvoudig uit, maar je snapt het wel. Als je Twitter vaak gebruikt, heb je ze zeker gezien.

Kortom, Twitter-kaarten zorgen ervoor dat uw Tweets er aanzienlijk interessanter uitzien. Ze hebben dus meer kans op retweets en meer kans op verkeer naar uw blog.

24. Roep lezers op om te delen (om een ​​goede reden).

Mogelijk deelt een bepaald deel van uw publiek uw berichten waarschijnlijk al. Maar sommigen die anders ambivalent zouden zijn over het delen van berichten van anderen, zouden over de streep kunnen worden getrokken door een goede oproep tot actie.

Met andere woorden, roep uw lezers en volgers op om met een goede reden te delen, niet alleen omdat ze het leuk vinden.

Bijvoorbeeld:

‘Bent u het ermee eens dat (voeg hier een conglomeraat in) transparanter moet zijn over de serverstoringen? Zo ja, deel deze post en alle andere die je ziet die een licht werpen op (conglomereren hier) ’transparantieproblemen!”

25. Deel met emotie (tactvol natuurlijk).

Een geweldige manier om je blog te promoten? Gebruik emotie. Mensen delen dingen die emoties veroorzaken.

Heck, het hele concept van een sociaal netwerk is om relaties en echte sociale netwerken na te bootsen. Uiteraard is emotie belangrijk.

Dit is niet alleen algemene kennis of anekdotisch bewijs. Dit fenomeen is gedocumenteerd – het meest bekend voor bloggers en marketeers – door de New York Times Customer Insight Group.

Dus ja – emotie is een belangrijk onderdeel van delen. Gewoon een woord van waarschuwing: wees in godsnaam tactvol. Plaats niet elke post over dode puppy’s (tenzij je een dierenrechtenblogger bent).

26. Stel dagelijkse / wekelijkse doelen voor groeiende contacten op sociale media en volgt.

Dit klinkt misschien te simpel, maar het kan een gouden advies zijn.

Omdat de koude harde waarheid is dat we voor de meesten van ons op een dag niet zullen exploderen van een paar honderd volgers tot een paar honderdduizend.

Zelfs degenen die wel viraal gaan, hadden sowieso vaak veel hard, consistent werk achter de schermen.

En toch is het hebben van volgers essentieel. Ze delen uw berichten, vertellen hun vrienden en versterken uw aanwezigheid op internet in het algemeen.

Stel dus consistente doelen voor het uitbreiden van uw online sociale netwerk. Het kan klein of groot zijn, maar de sleutel is consistentie.

Bijvoorbeeld: “Ik krijg deze maand elke week 50 nieuwe volgers op Instagram.”

27. Reinig / wijzig open grafiekgegevens.

Als je dit nog niet eerder hebt gehoord, klinkt het waarschijnlijk ingewikkeld en technisch. Dat is het echt niet.

Het opruimen van uw open-grafiekgegevens betekent gewoon het optimaliseren van uw berichten voor het delen van sociale media. Het idee is eigenlijk om je metabeschrijvingen, titels en uittreksels aan te passen – wat vrij eenvoudig is om te doen.

Yoast SEO is een super populaire WordPress-plug-in (met gratis en betaalde functies) waarmee je deze dingen kunt bewerken:

Maar zowat elke SEO-editor laat je dit soort dingen bewerken. Het is echt niet zo complex en een noodzakelijke tool voor blogpromotie.

28. Neem links naar uw blogberichten op in uw sociale media-profielen.

Weet je nog dat ik zei om bepaalde berichten bovenaan je sociale media-profielen vast te zetten? Zodat wanneer mensen je profiel vinden, het eerste dat ze zien het bericht is dat je hebt gedeeld?

Nou, hier is hetzelfde idee aan het werk – maar in plaats van een Tweet- of Facebook-bericht vast te zetten, plaatst u de link gewoon in uw daadwerkelijke profielbeschrijving.

Sommige mensen werken hun profielen bij met links naar hun nieuwste berichten. Anderen linken gewoon naar hun site:

Wat uw boot ook drijft!

29. Host en / of neem deel aan Twitter-chats om te delen wat je weet (en blogberichten aan te bevelen!)

Eerder in deze lijst heb je misschien een aantal veel voorkomende thema’s opgemerkt: ten eerste is Twitter een fundamenteel ander sociaal netwerk, beter uitgerust voor snellere inhoud.

Ten tweede moeten Tweets nuttig zijn en retweeten inspireren.

En een GEWELDIGE manier om nuttig te zijn, is om bij te dragen aan Twitter-discussies of ze zelfs te hosten. Dit kan via directe berichten (privé) of idealiter via openbare Twitter-threads.

deelnemen aan Twitter-chats

En wanneer het gepast is? Stel een blogpost voor die je hebt geschreven waarin de vraag van een persoon wordt beantwoord.

30. Doe hetzelfde, maar dan op subreddits en forums!

Het is één ding om een ​​subreddit bij jou in de buurt te vinden (zie # 12), en een heel ander ding om eraan deel te nemen. Hier is het ding over Reddit dat het onderscheidt van de meeste andere sociale mediasites:

Op andere populaire platforms posten en delen de meeste mensen die u kent. Op Reddit zijn de meeste gebruikers van VAST ‘op de loer’ – ze kijken, maar doen niet mee.

Dit is een veel voorkomend fenomeen op internet en wordt de 1% -regel genoemd.

Reddit is een bijzonder sterk voorbeeld van de 1% -regel, dus dit betekent dat wanneer je bijdraagt ​​aan of het hosten van discussies op Reddit, je inhoud serieus vormgeeft in die subreddit.

Omdat subreddits en forums het meest geschikt zijn voor meer diepgaande discussies over niche-onderwerpen, is het ABSOLUUT een van de beste plaatsen om te schitteren met je expertise.

31. Als het erop aankomt, overweeg dan om een ​​subreddit te starten over een onderwerp of niche.

Dit is eigenlijk gewoon een uitbreiding van het vorige idee, maar het kan voor sommige mensen een beetje intens zijn. Je hoort dit advies niet vaak, maar ik ben ervan overtuigd dat dit een van de meest over het hoofd geziene en onderbenutte manieren is om je inhoud te promoten.

Iedereen met een Reddit-account die langer dan een maand actief is, kan een subreddit starten. Het is helemaal gratis.

Subreddits zijn gebaseerd op onderwerp – het is niet de bedoeling dat ze werken zoals Facebook-pagina’s. Hoe u uw blog op Reddit op de markt brengt, is niet duidelijk, dus veel bloggers doen het gewoon niet.

Maar als je een subreddit maakt over de focus van je blog, kun je 1) serieus bijdragen aan het gesprek, 2) direct inzicht krijgen in het gesprek, 3) een goede reputatie krijgen.

32. Als je echt zelfvertrouwen hebt, overweeg dan om een ​​subreddit voor je blog te starten.

Ik weet dat ik net zei dat subreddits niet zouden werken als Facebook-pagina’s. Maar soms, wanneer een internetpersoonlijkheid voldoende populair is, maken ze hun eigen subreddit voor fans om dingen over hen te posten en te bespreken.

Deze subreddits worden ook gebruikt voor promotie, maar passen goed in de organische discussie van de gemeenschap.

De meeste subreddits die voor promotionele redenen zijn gemaakt, zijn van artiesten, cosplayers en verhalenvertellers. Maar bekijk dit eens:

overweeg om een ​​subreddit te starten

Dit is een subreddit gebaseerd op de blog van een kerel. Het is een beetje een niche, maar het heeft een toegewijde community. Ze bespreken niet alleen de blogposts, maar ook allerlei dingen die betrekking hebben op dat veld.

En zijn blog is aanzienlijk populairder geworden omdat de subreddit een geweldige reputatie heeft voor interessante discussies.

33. Negeer Instagram niet.

Instagram is een enorm populair sociaal netwerk, maar wordt niet zo vaak door bloggers gebruikt voor promotie als de andere sociale netwerken (om voor de hand liggende redenen).

Het punt is dat visuele inhoud heel gemakkelijk te consumeren is, en als je de middelen hebt, kan Instagram een ​​geweldige manier zijn om je inhoud gemakkelijk te bekijken.

Hier is de Instagram-pagina van Neil Patel:

Zien? Hij heeft een link naar zijn blog, een korte en gemakkelijk te verteren bio. Zijn berichten zorgen ervoor dat je meer wilt lezen.

34. Probeer op LinkedIn te focussen op het opbouwen van vaardigheden en zaken.

Je zult waarschijnlijk veel overlap hebben tussen je berichten op verschillende sociale netwerken, maar op LinkedIn moet je toch rekening houden met de LinkedIn-cultuur.

Dit betekent dat u zich het beste kunt concentreren op dingen die professionals interesseren, en de waarde die uw blog voor hen kan betekenen.

Dus het uitbrengen van uw bedrijfssuccesverhalen, casestudy’s en dingen over het opbouwen van vaardigheden zal het bijvoorbeeld beter doen op LinkedIn. En mensen op LinkedIn zijn meestal minder bestand tegen het promoten van uw blog om meer bezoekers te genereren.

35. Gebruik langere beschrijvingen op Pinterest.

Pinterest wordt in de volksmond gebruikt door bloggers, maar je weet misschien niet hoe je je blog daar op de markt kunt brengen.

Denk aan Pinterest als een overlap met een zoekmachine. Net als bij een zoekmachine helpt het hebben van trefwoorden in uw beschrijvingen mensen om uw pinnen te vinden.

Dit betekent dat het schrijven van langere beschrijvingen u meer de mogelijkheid biedt om zoekwoorden te gebruiken zonder ze te spammen of ze tactloos te laten lijken.

Er is ook een beperkt bewijs dat beschrijvingen met meer dan 300 tekens de meeste repins krijgen, maar neem dat met een korreltje zout.

36. Gebruik Pinterest-groepsborden.

Pinterest-groepsborden werken op dezelfde manier als groepen op andere sociale netwerken: ze zijn een community die is opgebouwd rond een bepaald onderwerp.

Dit vergroot het aantal mensen dat uw inhoud en uw bijdragen zal zien.

Vooral omdat wanneer iemand alle borden van een persoon ‘volgt’, zij ook het bord volgen waaraan jij bijdraagt!

37. Gebruik gepromote tweets.

Mensen zien de hele tijd gesponsorde tweets, elke keer dat ze Twitter gebruiken. Gesponsorde en gepromote berichten komen vaak voor op elk groot sociaal netwerk.

Het hoeft dus niet te verbazen dat ik dit aanbeveel, maar ik wil wel wijzen op een extra voordeel van met name gepromote Tweets:

Tweets zijn kort. Mensen negeren een gesponsorde Facebook-post misschien, maar een gepromote Tweet is gemakkelijker op te nemen, zelfs met een oogopslag.

38. Betaal om te promoten op Facebook.

Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen: u kunt betalen voor een advertentie die meer opvalt als een advertentie, en een geposte post is een post waarvoor u betaalt … boost voor een publiek.

Technisch gezien zijn beide advertenties, maar Facebook-advertenties kunnen beter worden aangepast en zijn duidelijker als advertenties. Versterkte berichten worden weergegeven in de tijdlijnen van gebruikers, naast andere, reguliere berichten.

Meer over het onderscheid leest u hier.

Mensen doen dit omdat het werkt: Facebook geeft u toegang tot veel mensen, zodat u gemakkelijker de juiste doelgroep / demografie kunt bereiken met advertenties en versterkte berichten.

39. Gebruik door LinkedIn gesponsorde inhoud.

Nogmaals, denk aan betalen om op Facebook te adverteren: u krijgt toegang tot een groot aantal mensen die u vervolgens kunt opsplitsen in specifieke doelgroepen om te adverteren voor.

Maar nogmaals, LinkedIn-mensen zullen waarschijnlijk ontvankelijker zijn voor bepaalde soorten inhoud waarover u waarschijnlijk al schrijft.

Maar eerst zou ik aanraden om erachter te komen welke van je LinkedIn-berichten het organisch het beste hebben gedaan en ze vervolgens te sponsoren.

40. Gebruik LinkedIn Groups.

Dit lijkt redelijk op het maken van of deelnemen aan Facebook-groepen en Pinterest-boards.

linkedin groepen

Het verschil is natuurlijk dat uw sociale netwerk op LinkedIn waarschijnlijk een beetje anders is dan uw Facebook- of Pinterest- of Twitter-publiek, en zoals ik al eerder zei, waarschijnlijk zakelijke en professionele berichten verwacht.

Dit betekent eigenlijk dat LinkedIn Groups meestal een geschiktere plek zijn voor je blogpromotie dan groepen op andere sociale netwerken.

41. En natuurlijk Reddit-advertenties.

Maar hierover moet ik zeggen:

Pas op.

Reddit is een beetje anders dan de bovengenoemde sites – mensen verwachten min of meer advertenties en gepromote inhoud op Facebook, Twitter, enz..

Redditors daarentegen zijn gewend aan advertenties, maar … ze hebben er een hekel aan. Geadverteerde en gepromote inhoud is dus iets dat zorgvuldig moet worden behandeld, vooral als u Reddit een goede plek vindt voor uw blog en merk.

Dat gezegd hebbende, je kunt advertentieruimte kopen op Reddit, of je kunt betalen om berichten te laten promoten. Beide kunnen werken.

Reddit is een beetje anders

42. Bedankt lezers voor het delen!

Ten eerste ben je al dankbaar dat iemand je inhoud heeft gedeeld, dus dat is een goede reden om ze te bedanken.

Ten tweede is het goed om mensen aan te moedigen om je blog te steunen, en het kan ze in de toekomst zelfs meer geneigd maken om dit opnieuw te doen.

Ten derde is het een goede manier om andere berichten aan te bevelen waarvan je denkt dat ze ze leuk zouden kunnen vinden. Bijvoorbeeld: ‘Heel erg bedankt voor het delen! Als je dat bericht leuk vond, vind je dit misschien ook leuk: ___. “

43. Draag in het algemeen bij tot geaggregeerde sites en up-vote-gemeenschappen.

Als u een opfriscursus nodig heeft, hebben geaggregeerde sites informatie uit veel verschillende bronnen met betrekking tot bepaalde onderwerpen. Ze gebruiken vaak op en neer stemknoppen om gebruikers de ingezonden inhoud te laten beoordelen.

Ja, inclusief Reddit. Ik heb tot nu toe nogal wat over Reddit gesproken, maar het is niet de enige geaggregeerde site of community met stemrecht.

Hier zijn enkele andere voorbeelden van verzamelde sites en upvote communities:

StumbleUpon, BizSugar, Product Hunt, Hacker News, Triberr, Inbound.org.

Indien relevant, kunt u uw blog promoten om meer bezoekers te genereren en te zien hoe de community reageert.

44. Focus op bruikbaarheid en bruikbaarheid in uw gedeelde berichten.

Als ik dit niet genoeg heb benadrukt, laat me het dan glashelder maken:

Wanneer u uw berichten op sociale media deelt, maak ze dan NUTTIG.

Omdat een van de beste manieren om gewaardeerd te worden is om tastbare waarde toe te voegen aan het leven van mensen. Je blogt omdat je expertise en intelligentie hebt. Deel het met mensen.

Dit is vooral belangrijk voor het delen van berichten omdat je wilt dat mensen opnieuw posten en opnieuw delen.

45. Plaats knoppen voor het delen van sociale media op prominente plaatsen.

Dit zijn de knoppen waarmee lezers bepaalde berichten op verschillende socialemediaplatforms kunnen delen.

Het is een van de meest voorkomende antwoorden op de vraag hoe u uw blog op de markt kunt brengen.

Hier is een voorbeeld van hoe die eruit zien op onze site (aan de linkerkant):

plaats knoppen voor het delen van sociale media op prominente plaatsen

Merk op hoe we de knoppen bovenaan de pagina plaatsen, dicht bij de afbeelding van de kop van de post.

Knoppen voor het delen van sociale media slaan twee vliegen in één klap: hiermee kunnen mensen uw aanwezigheid op sociale media vergroten en verkeer naar uw blog leiden!

46. ​​Gebruik Sumo om de deelknoppen te verdubbelen.

Sumo is een app / WordPress-plug-in die u in feite een intensere manier biedt om knoppen voor het delen van sociale media toe te voegen.

Kortom: het voegt de deelknoppen toe aan het begin van het artikel, aan de linkerkant en helemaal aan het einde.

Hier is een voorbeeldpagina, zodat u deze in actie kunt zien.

47. Deel met mensen die uw inhoud al hebben gedeeld.

Klinkt intuïtief? Goed, want dit werkt.

Mensen die uw inhoud al hebben gedeeld, delen deze vaker opnieuw. En als u ervoor kunt zorgen dat dezelfde mensen uw inhoud consequent delen? Nog beter!

Het kernidee hier is om speciale aandacht te besteden aan de online mensen die u helpen en uw inhoud ondersteunen.

48. Deel met mensen die vergelijkbare inhoud delen.

Dit is vergelijkbaar met de vorige methode om uw blog te promoten, maar het kan van uw kant wat meer moeite kosten.

Het is tenslotte iets minder waarschijnlijk dat ze uw inhoud zullen delen, vergeleken met mensen die uw inhoud al hebben gedeeld.

Het belangrijkste is natuurlijk dat deze mensen al delers zijn, en als ze de inhoud leuk vinden, zullen ze deze eerder verspreiden dan de gemiddelde persoon.

Maak er dus een punt van om met hen te delen!

49. Deel met mensen die soortgelijke inhoud schrijven.

Dit overlapt een beetje met het contacteren van influencers, maar het is een beetje anders.

Want laten we eerlijk zijn: niet iedereen die over een bepaald onderwerp schrijft, is een beïnvloeder. Eerder het tegenovergestelde.

Desalniettemin willen veel andere bloggers graag groeien met anderen, in plaats van puur te concurreren. Sommige van de mensen die uw inhoud waarschijnlijk delen, zijn degenen die vergelijkbare inhoud schrijven.

50. Beantwoord in forums vragen met je blogposts.

Dit is vergelijkbaar met het hosten van Twitter-threads en het deelnemen aan forums en subreddits. Behalve, dit is explicieter:

Zoek een vraag of onderwerp waarvoor je een blogpost hebt. Zorg ervoor dat het behoorlijk relevant is, anders wordt u waarschijnlijk afgeschreven als iemand die alleen geïnteresseerd is in zelfpromotie.

Forumcultuur verschilt per forum, maar aan het eind van de dag, als je echt bijdraagt, is het niet altijd slecht om je blog te promoten.

51. Gebruik social bookmarking-sites.

Dit kan een nieuwe voor u zijn: sites voor sociale bookmarking delen enige overlap met geaggregeerde sites, maar verschillen daarin dat sites voor social bookmarking meer gericht zijn op pure weblinks. In de praktijk bevatten geaggregeerde sites vaak het opnieuw plaatsen van afbeeldingen en het uploaden van inhoud zelf.

Bovendien kunt u bij sommige sites voor sociale bookmarking een aanvraag indienen om uw blog op de sites te laten zien. Dit betekent dat wanneer mensen berichten en inhoud proberen te ontdekken, ze de dingen van je blog kunnen vinden!

Dus als u zich afvraagt ​​hoe u verkeer naar uw blog kunt krijgen, zijn sites voor sociale bladwijzers een logisch antwoord, omdat het hele model gaat om mensen naar verschillende sites te leiden.

Op dit moment zijn Digg, Flipboard, StumbleUpon en AllTop goed voor het indienen van je blog!

52. Gebruik wederzijdse sites voor delen.

Met wederzijdse sites voor delen kunt u credits (of een bepaalde versie van punten) verdienen voor het delen van inhoud van andere mensen. Vervolgens kunt u uw credits gebruiken om uw inhoud te plaatsen – en anderen zullen deze delen om zelf meer credits te krijgen.

Op dit moment zijn Triberr en Viral Content Bee de beste wederzijdse sites voor delen en goede opties.

Een waarschuwing: verwacht niet dat dit gemakkelijk gratis verkeer is. Je moet nog steeds deelnemen, een niche targeten en bijdragen!

53. Heb een e-mailcampagne / gebruik e-mailmarketing.

Dit is eigenlijk een grotere tip: het lijkt een beetje op ‘delen op sociale media’.

Desalniettemin zijn e-mailmarketingcampagnes een van de grootste antwoorden op de vraag hoe u uw blog op de markt kunt brengen.

Dat betekent dat er een aantal kleinere tips en trucs zijn voor de e-mailpromotie, die hierop volgt.

Maar voor nu zijn hier enkele belangrijke punten:

Bijna iedereen gebruikt e-mail – de overgrote meerderheid van internetgebruikers heeft e-mail, zelfs meer dan sociale media.

Je spamt niet, maar je wordt ook geen beste vriend die persoonlijke brieven schrijft. Waarschijnlijk heb je een soort interactie met de persoon – zoals in, je hebt hun e-mail met een reden gekregen.

Natuurlijk heb ik nog meer te zeggen! Hier zijn de details:

54. Bouw uw e-maillijst.

Dit is een belangrijk punt. Het klinkt voor de hand liggend, maar het kan een van de moeilijkere delen zijn – en er zijn enkele basisprincipes die moeten worden nageleefd.

Je bouwt je e-maillijst niet op omdat je de Facebook-accounts van een miljoen mensen hebt gehackt. Je bent een echte persoon, die met hun toestemming e-mails van mensen gaat ontvangen.

Kortom: u kunt geen e-mailcampagne hebben zonder een betrouwbare lijst met mensen om te e-mailen.

Sumo (eerder genoemd) heeft een aantal software voor het bouwen van e-maillijsten. Dat geldt ook voor OptinMonster, LeadPages, Unbounce, Constant Contact, ActiveCampaign en tal van anderen.

55. Heb iets te bieden in ruil voor een e-mailadres (ook bekend als een hoofdmagneet).

Tot op zekere hoogte kun je er waarschijnlijk voor zorgen dat mensen je een e-mailadres geven omdat ze het eens zijn met waar je over praat, of anderszins van je willen horen.

Dus op het meest basale niveau bied je je blog aan. Maar je kunt het nog steeds beter doen, want dat zal voor veel mensen niet genoeg zijn.

Ik moedig je aan om hier creatief te zijn en je kennis van je publiek en potentiële contacten het beste te gebruiken.

Maar sommige beproefde en betrouwbare manieren om iets aan te bieden in ruil voor e-mails: online flipbooks, e-boeken, whitepapers, ander origineel onderzoek en rapportage, links naar gratis downloads en lijsten met updates zijn allemaal redelijk goed!

Er zijn ook nieuwsbrieven … maar daar vertel ik je later meer over!

Zodra uw leadmagneten werken, trekt u mensen naar uw e-maillijst en van daaruit heeft u een vast publiek om uw inhoud te promoten om!

56. Stuur die e-mails op goede tijden.

Optimale posttijd geldt niet alleen voor social media. Het lijkt misschien moeilijker om te weten wanneer de beste tijden zijn om e-mails te verzenden, omdat e-mail vager is dan bepaalde doelgroepen op bepaalde sociale mediasites.

Maar je hebt geluk: MailChimp heeft eigenlijk een functie genaamd Send Time Optimization die zich daar precies op richt.

Hoewel u MailChimp zou moeten gebruiken om het meeste uit die functie te halen, ondanks het feit dat de gegevens van persoon tot persoon verschillen en van campagne tot campagne … er is degelijk onderzoek beschikbaar vanaf het moment dat MailChimp de functie maakte.

Korte versie: weekdagen werken meestal het beste, met lichte pieken op dinsdag en donderdag, meestal ‘s ochtends (tussen 7 en 10 uur).

57. Verzend e-mails terwijl u nieuwe berichten lanceert.

Dit is in feite het equivalent van een e-mailcampagne van het delen van een bericht op sociale media direct nadat je het hebt gepubliceerd.

E-mail kan echter soms krachtiger zijn, omdat het rechtstreeks naar de inbox van een persoon gaat.

En als je echte lezers op je e-maillijst hebt, heb je een goede kans om meteen een mening over je bericht te krijgen.

Dus als u zich afvraagt ​​hoe u verkeer naar uw blog kunt krijgen, bedenk dan dat e-mails die op de hoogte zijn van nieuwe berichten om een ​​reden veel worden gebruikt.

58. E-mailnieuwsbrieven.

Nieuwsbrieven kunnen een goede manier zijn om mensen te stimuleren hun e-mail te geven, zoals ik eerder heb besproken.

Maar ze zijn ook gewoon een goede zaak om mensen te sturen om zich geabonneerd en loyaal te houden.

Bovendien hoeft u niet zoveel extra werk te doen: u kunt uw bestaande inhoud van de afgelopen week of twee hergebruiken, plus alle oudere berichten waarvan u denkt dat ze relevant / interessant zijn.

59. Probeer e-mails met platte tekst.

Zoals je mag verwachten, is dit niet 100% waar gebleken – maar ik vind dat er nog steeds goed bewijs voor is, en komt overeen met enkele vermoedens die ik al een tijdje heb vastgehouden.

In eerste instantie lijkt het misschien alsof e-mails met platte tekst geen goede manier zijn om uw blog te promoten om meer verkeer te genereren.

Als je er echter over nadenkt, is het logisch: je verwacht en geniet waarschijnlijk van visueel stimulerende dingen op sociale media.

MAAR in je e-mailinbox raak je waarschijnlijk gefrustreerd door spamachtige e-mails vol grafische afbeeldingen en grote lettertypen. E-mails met platte tekst zijn meestal wat u van uw vrienden, familie en collega’s krijgt, met andere woorden “echte” mensen.

HubSpot bracht hierover een rapport uit: e-mails met platte tekst hadden herhaaldelijk hogere doorklik- en openratio’s, ook al zeggen mensen vaak dat ze niet de voorkeur geven aan e-mails met platte tekst.

60. Gebruik software voor geautomatiseerde e-mailmarketing!

Eerder, toen ik het had over het bouwen van een e-maillijst, noemde ik enkele softwarenamen. Welnu, met veel software voor het maken van lijsten kunt u ook e-mailcampagnes automatiseren.

Tegenwoordig doet vrijwel iedereen dat, en het zou enorm veel tijd en energie kosten om een ​​e-mailcampagne te voeren die niet geautomatiseerd is.

De software varieert in complexiteit en functies, maar de essentie is meestal hetzelfde: bewerk uw e-mails, beheer uw lijsten, het tijdstip waarop ze worden verzonden, enzovoort.

Enkele goede voorbeelden van geautomatiseerde e-mailmarketingsoftware zijn: Constant Contact, Zoho Campaigns, SendinBlue, Hubspot, Campaigner, Pardot, Infusionsoft, Mailchimp, ActiveCampaign.

61. Schakel sociale shares in e-mails in.

Dit is eigenlijk hetzelfde concept als het hebben van deelknoppen in je berichten.

Maar zoals je zou verwachten, is dit een beetje krachtiger, omdat je in feite de optie voor delen rechtstreeks aan een persoon geeft, in plaats van te wachten tot ze je site bezoeken.

Het is ook een van de BESTE manieren om je post snel op sociale media te krijgen.

62. Neem links naar uw blog of bepaalde berichten op in uw e-mailhandtekening.

Met bepaalde software kunt u e-mail aanpassen op een manier die u niet zou verwachten, inclusief uw handtekening.

En een van de meer unieke manieren om uw blog te promoten om meer bezoekers te genereren, is door een link naar uw laatste bericht in uw handtekening te plaatsen.

Omdat het opvalt, is het een goede manier om mensen iets te laten opmerken waar ze anders overheen zouden kunnen glanzen! Zoiets verfrissers doen is een goede manier om de kwestie aan te pakken hoe mensen ertoe kunnen leiden uw blog te lezen.

63. Verzend e-mails opnieuw … gebruik de woorden die werkten voor de e-mails die het meest werden gelezen.

Klinkt eenvoudig, maar het is gemakkelijk te negeren. Met behulp van e-mailmarketingsoftware krijgt u inzicht in welke e-mails zijn geopend en hoe betrokken contacten met hen waren.

Meestal zul je merken dat sommige trends opkomen, en de formulering van sommige e-mails zal waarschijnlijk beter zijn dan andere. U gebruikt bijvoorbeeld veel meer humor in de hoofdtekst van een bepaalde e-mail en het is misschien meer gelezen dan al het andere dat u heeft opgesteld.

Dus neem wat het beste werkte in de best ontvangen e-mails en bewerk uw andere e-mails zodat die beter passen – en verzend ze opnieuw!

64. A / B-testmails.

Wanneer u e-mails opnieuw wilt verzenden zoals hierboven beschreven, wilt u niet alleen op vallen en opstaan ​​vertrouwen om erachter te komen wat het meest wordt geopend.

Gelukkig kun je A / B-testen doen: maak twee verschillende e-mails en kijk wat er met elk gebeurt. Je kunt testen op de hoofdtekst, maar het is ook een goed idee om de onderwerpregels te testen.

Voorbeeld: in de onderwerpregel van e-mail A staat ‘Grote fouten bij het kiezen van een webhost’ en in e-mail van B: ‘5 fouten die mijn klanten hebben gemaakt bij het kiezen van een webhost’. E-mail B’s hebben mogelijk een hoger openingspercentage – een geweldig inzicht.

Soms doe je dit handmatig, maar vaak maakt software dit vrij eenvoudig.

Dit is gewoon de meest efficiënte manier om erachter te komen wat het beste werkt in uw e-mails.

65. Maak subgroepen in uw e-maillijsten.

Dit is vooral belangrijk omdat je e-maillijst groter wordt en je het aantal lezers vergroot, maar het is belangrijk voor een reeks e-maillijsten.

Aan het einde van de dag kan een e-maillijst alleen niet veel van de diversiteit van uw contacten vastleggen. Er zijn meestal subgroepen van uw publiek die geïnteresseerd zijn in specifieke aspecten van waar u over schrijft.

U kunt op welke manier dan ook subgroepen maken: op interesse, op onderwerp (als het bekend is), op demografie, enzovoort.

Hiermee kunt u e-mailcampagnes VEEL nauwkeuriger targeten!

66. Word vermeld in overzichts-e-mails.

Deze is een beetje anders dan de normale e-mailcampagne-dingen waar ik het tot nu toe over had.

Als je hier niet bekend mee bent, is het vrij eenvoudig: stel je al die overzichtsartikelen voor die je hebt gezien. Dat wil zeggen, verzamelingen van de beste artikelen of blogs over een bepaald onderwerp, in één blogpost of artikel.

Welnu, mensen doen dat ook via e-mail – en de meer toegewijde lezers zullen het leuk vinden.

Ze zijn niet zo moeilijk te vinden, zoek hier gewoon naar:

ontvang op verzamel-e-mails

67. Word vermeld op verzamelposten / artikelen.

U weet al wat overzichtsartikelen zijn, maar misschien had u er niet eerder aan gedacht om erop te worden vermeld.

Als je al bekend bent met die sfeer, kun je rondkijken in populaire blogs met overzichtsberichten in je branche.

Als dat niet het geval is, kunt u ernaar zoeken op dezelfde manier als u zoekt naar verzamelde e-mails. Voer dit in:

“Intitle: roundup” + branche of trefwoord hier.

Bijvoorbeeld:

68. Stel een RSS-feed in (als je die niet hebt) en deel deze met je publiek.

RSS-feeds klinken ouderwets, maar ze zijn nog steeds redelijk populair. In het bijzonder kan uw meer toegewijde bloglezende publiek nog steeds RSS-feeds gebruiken om inhoud te vinden die ze leuk vinden.

Als je WordPress gebruikt, heb je al een ingebouwde RSS-feed voor je berichten. De URL ziet er ongeveer zo uit:

http: // (website hier) .com / blog / feed

Als u geen WordPress heeft, kunt u er vrij eenvoudig een instellen door rond te googlen. Zodra je een RSS-feed hebt ingesteld, stuur je deze gewoon via e-mail en sociale media!

69. Vraag je partners en / of partners om je spullen te delen.

Ervan uitgaande dat u partners of gelieerde ondernemingen heeft: u heeft ze omdat ze u kunnen helpen uw publiek te laten groeien.

Gebruik ze dus! Afgezien van hun advies, kunnen velen u helpen uw blog te promoten.

Een bekend voorbeeld is een partner die een van uw berichten in hun nieuwsbrief opneemt, of gewoon zoiets eenvoudigs als delen op sociale media.

70. Schrijf een gastpost!

Wees niet te wantrouwend: gastposts kunnen een SUPER effectieve manier zijn om nieuwe mensen te bereiken en uw e-maillijst, abonnees op sociale media, enz. Op te bouwen..

Mensen die de andere blog al lezen, zijn misschien eerder geneigd om de jouwe te bekijken omdat een site die ze vertrouwen je gastpost bevatte – een goede manier om mensen ertoe te brengen je blog te lezen.

En afgezien van het bereiken van een nieuw publiek, kunt u geloofwaardigheid en nieuwe relaties opbouwen met allerlei soorten blogs in uw sfeer.

71. Heck, heb een guest-post campagne!

Afhankelijk van hoeveel originele rapportage, onderzoek of inzicht je hebt over een bepaald onderwerp, kun je een uitgebreide gastpostingscampagne starten.

Verdeel uw inzichten of bevindingen in kleinere componenten en maak van elk een gastpost voor een uitgebreide gastpost-tour.

Hetzelfde concept als voorheen, maar u benadrukt en geeft ook een reputatie aan uw onderzoek!

72. Probeer co-marketing!

Ook bekend als cross-marketing, dit is wanneer twee marketingteams / professionals van verschillende organisaties samenwerken aan een stuk inhoud.

Een echte samenwerking als deze kan je gemakkelijk blootstellen aan nieuwe lezers, en sommigen zullen meer geneigd zijn om te lezen, bekijk je blog als het samenwerkte met hun favoriete blog.

Je kunt ook een content trade doen voor een vergelijkbaar effect: waarbij jij en de andere partij een blogpost voor elkaar schrijven.

Bloggen en blogpromotie hoeven geen nulsomspel te zijn!

probeer co-marketing

73. Help lezers uw blogposts te e-mailen naar hun kringen.

Deze tactiek wordt verrassend weinig gebruikt. Veel mensen vinden het niet leuk om veel op sociale media te posten – het kan ze niet schelen om met iedereen te delen.

Het is redelijk waarschijnlijk dat dezelfde mensen dingen op individuele basis delen, ook via e-mail.

En aanbevelingen die u door een vriend op persoonlijk niveau zijn toegestuurd? Ik zal die eerder openen, dat is zeker. Dit is een geweldige tactiek voor blogpromotie.

Twee goede voorbeelden van tools hiervoor zijn WP-Email en Email This Page, dit zijn WordPress-plug-ins die in feite een “email this” -knop toevoegen aan uw berichten.

74. Syndicate uw inhoud.

Syndicatie is een geweldige tactiek voor blogpromotie omdat het niet veel energie vereist, maar serieuze resultaten kan opleveren.

Syndicatie betekent in feite dat uw spullen opnieuw worden gepubliceerd op andere sites. Het is een vrij natuurlijke, organische manier om je blog te promoten en het is vooral geweldig voor nieuwere blogs die niet veel posts hebben.

75. Laat werknemers uw berichten promoten.

Dit gaat er natuurlijk van uit dat u werknemers heeft, maar dit kan ook gelden voor collega’s. Als uw blog redelijk goed overlapt met uw branche, nog beter.

En als je blog wordt beheerd door je team, dan is dit een goed idee: je kunt je teamleden natuurlijk vragen om berichten naar hun kringen en vrienden te promoten.

76. Laat klanten naar uw blog linken.

Dit is een manier van linkbuilding en het lijkt op co-marketing of het vragen van partners om je spullen te promoten.

Het goede aan een klant vragen is dat ze vermoedelijk al genoeg van je spullen hielden om iets van je te hebben gekocht.

Het is niet alleen een grote stress, maar dit kan verrassend genoeg uw relatie met een klant persoonlijker maken – het klinkt contra-intuïtief, maar uw klant kan het waarderen om te worden gevraagd om een ​​bedrijf te helpen dat ze gebruiken.

77. Geef prioriteit aan promotors wanneer u naar mensen linkt.

Ik heb het gehad over influencers, externe links en verwijzende bronnen. Hier is een belangrijke nuance: prioriteit geven aan promotors betekent de mensen die actiever zijn in het verspreiden van inhoud.

Stel dat contact A superactief is op de r / WordPress-subreddit, maar niet veel bronnen heeft. Contact B is het tegenovergestelde: meer middelen, maar niet actief in het plaatsen van links.

Dit is natuurlijk van geval tot geval, maar de algemene regel is om prioriteit te geven aan de mensen die veel reclame maken en de inhoud van andere mensen verspreiden.

Simpel gezegd, als u uw blog op de markt wilt brengen, vraag dan hulp van iemand die u gegarandeerd kan helpen met het op de markt brengen ervan!

78. Interview invloedrijke bloggers.

Dit is een stap boven het vertellen van een influencer die je hebt gelinkt of geciteerd in je bericht. Je zou er versteld van staan ​​hoeveel influencers heel aangenaam zouden zijn voor een interview.

U hoeft niet letterlijk in dezelfde kamer samen te komen of zelfs maar een Skype-gesprek te hebben – u kunt ze letterlijk een aantal vragen e-mailen.

Dit maakt uw inhoud veel robuuster. En wat is er beter? Het is veel waarschijnlijker dat een influencer je post met hun volgers deelt als ze een opvallende aanwezigheid in de post hebben.

79. Nodig genoemde influencers en bloggers uit om bij te dragen aan je blog

Dit is als het ware een stap boven de laatste stap hierboven. Kortom, naast het interviewen van een influencer, kun je hem vragen om meer betrokken te zijn en direct bij te dragen.

Je kunt dit ook doen met meerdere influencers. Het kan overlappen met een interview, maar het krijgen van citaten of korte stukken van meerdere influencers maakt je inhoud niet alleen dynamischer, maar betekent ook dat deze waarschijnlijk met meer mensen wordt gedeeld.

80. Probeer echte relaties op te bouwen met mensen in de blogosfeer en sociale media.

Wat zei ik over het promoten van je blog op subreddits en forums?

Oh, ja – wees voorzichtig.

Aan het eind van de dag kun je niet te eenzijdig zijn met je blogpromotie. Als u daadwerkelijk kunt deelnemen aan discussies en online relaties kunt opbouwen met mensen, wordt uw blog veel vaker goed ontvangen.

81. Op dat punt … SPAM NIET.

Ja, we snappen het: je moet je blog daar plaatsen. Je moet regelmatig berichten plaatsen, op verschillende sociale netwerken en forums, enzovoort. Je moet e-mailen.

Maar als je het overdrijft, word je afgeschreven als spam. SPAM GEEN inboxen of forums van mensen. Heb tact.

Als mensen denken dat u spamt, wordt u onmiddellijk afgeschreven. En als je wordt gezien als een spammer in een meer openbare community online (vergeleken met bijvoorbeeld e-mail), zal je blogverkeer echt lijden.

82. Probeer in het algemeen een loyaal publiek op te bouwen.

Dit is een essentieel advies dat super gemakkelijk te vergeten is, maar het is de grote vraag hoe mensen je blog kunnen laten lezen. Velen van ons laten zich meeslepen door het idee om plotseling in populariteit te exploderen.

Als je een blogger bent, zou een van je grootste prioriteiten moeten zijn om een ​​publiek op te bouwen dat je inhoud regelmatig leest.

En vaker wel dan niet, dat betekent in ieder geval in het begin een KLEINER publiek. Maar onderschat niet dat je die kerngroep van loyale lezers hebt.
bouw een loyaal publiek op

83. Een belangrijke afhaalmaaltijd: werk samen en deel elkaars inhoud!

Weet je nog dat ik zei dat je moet delen met mensen die vergelijkbare inhoud schrijven?

Nou, de reden dat het werkt is de reden waarom dit werkt: samenwerken is belangrijk voor bloggers.

Omdat bloggen uiteindelijk geen nulsomspel hoeft te zijn. Je kunt beide winnen als je samenwerkt met een andere blog.

Als u elkaars inhoud deelt, kunt u uw publiek vergroten, en daarnaast profiteert uw publiek van de blootstelling aan andere inhoud van hoge kwaliteit.

84. Werk aan uw koppelspel: zorg ervoor dat mensen naar uw blog linken!

Klinkt duidelijk? Nou, het is om een ​​andere reden belangrijk.

De voor de hand liggende reden is dat als mensen naar je blog linken, je meer verkeer en meer weergaven krijgt.

Maar hier is de andere reden:

Hoe meer links uw blog of site krijgt, hoe meer Google en andere zoekmachines dit opmerken. Je blog heeft een betere kans om bovenaan de zoekresultatenpagina’s (SERP’s) te blijven als je wordt gelinkt naar.

85. Werk in dat opzicht aan inhoud die klaar is om viraal te gaan.

Ik heb eerder gewaarschuwd voor de aantrekkingskracht van viraal gaan. Dat betekent eigenlijk gewoon dit: stel niet al je vertrouwen in viraal gaan ten koste van andere belangrijke dingen.

Je moet je blog echter nog steeds optimaliseren voor het delen van virussen.

En een van de beste manieren om dat te doen? WEES NIEUWSWAARDE.

Houd goed in de gaten wat er speelt in uw branche of vakgebied. Meld als eerste of kom met een goed punt over de laatste ontwikkelingen.

Dit maakt het veel waarschijnlijker dat mensen uw inhoud verspreiden terwijl ze het nieuws verteren en delen.

86. Voeg regelmatig externe links toe.

Deze is onvoorspelbaar. Allereerst JA, het is belangrijk om te linken naar andere websites in uw blog. Om een ​​paar redenen:

Ten eerste moet je deel uitmaken van het gesprek en jezelf niet afsluiten voor wat anderen zeggen.

Ten tweede moet je de eer geven waar het moet. Je zou willen dat mensen hetzelfde voor jou doen.

Ten derde zullen zoekmachines uw site meer waarderen als u naar andere sites linkt.

87. Maar wees voorzichtig met uw externe links.

Hier is de nuance: wees voorzichtig met het linken naar concurrenten. Dit is geen harde regel – zoals ik al zei, je moet de eer geven waar het moet en bereid zijn om samen te werken – maar je wilt het ook niet overdrijven.

Dit hangt echt af van uw situatie, maar een veilige manier om externe links te maken, is linken naar niet-concurrenten die nog steeds waarde toevoegen aan uw artikel.

Bijvoorbeeld: de kans is groot dat u niet concurreert met de New York Times. Als dat zo is, is NYT sowieso zo beroemd dat het niet is alsof je je lezers waarschuwt voor een nieuwe blog – hoe dan ook, een NYT-artikel kan een veilige externe link zijn.

Maar u kunt ook veilig linken naar studies en tijdschriften en nieuwsartikelen. Sta open voor andere ideeën!

Hier is een voorbeeld van een externe link naar een niet-concurrent:

88. Maak natuurlijk ook interne links!

Externe links zijn niet de enige dingen die u in uw blogposts moet plaatsen.

Interne links zijn essentieel voor het promoten van uw blog.

Ten eerste zorgen interne links ervoor dat lezers door uw blog klikken. Dus dat is geweldig.

Maar ten tweede vanuit het perspectief van een zoekmachine:

Interne links verbinden uw inhoud en uw site. Ze bepalen ook de sitehiërarchie, zodat Google beter begrijpt welke pagina’s boven andere moeten worden gerangschikt, enzovoort.

Dit artikel van Yoast (de populaire SEO-plug-in) legt uit hoe interne links zoekmachines helpen uw site te begrijpen.

89. Doe trefwoordonderzoek.

Zoekwoordonderzoek is een fundamenteel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Of u nu betaalt voor intensieve SEO-software of een gratis tool en vindingrijkheid gebruikt, u moet zoekwoordonderzoek doen om verkeer naar uw blog te leiden.

De essentie is simpel: zoek uit welke termen mensen gebruiken in zoekmachines. Hoe meer u over deze voorwaarden begrijpt, hoe beter u uw inhoud kunt beheren.

Dit Hubspot-artikel heeft een goed overzicht van zoekwoordonderzoek. En Neil Patel, een van de meest succesvolle digitale marketeers ter wereld, heeft een complexere gids voor het doen van trefwoordonderzoek.

90. Target één zoekwoord per blogbericht (als u net begint).

Als u niet veel zoekwoordonderzoek of zoekwoordcampagnes heeft gedaan, kan het overweldigend lijken.

Bovendien is het ding over zoekwoordonderzoek en SEO-campagnes dat je soms nooit genoeg kunt doen. Heck, het kan een fulltime baan zijn, daarom huren zoveel blogs gewoon mensen in om zich alleen op zoekwoorden te concentreren.

Dus als u een kleinere blog bent en weinig tijd en middelen heeft, kunt u het beste klein beginnen: target simpelweg één zoekwoord per blogpost.

Als je voorzichtig bent met het kiezen van het juiste trefwoord, kun je een verrassende boost krijgen in de SERP’s.

91. Optimaliseer berichten voor zoekwoorden.

Zodra u uw trefwoord (en) kent, optimaliseert u uw berichten voor die zoekwoorden.

Hier zijn enkele voorbeelden van dat te doen:

Zorg ervoor dat uw zoekwoord in de metabeschrijving van het bericht staat; het gebruiken in de tag van de paginatitel; het gebruiken in uw hoofdkop; het plaatsen in je hele post; zorg ervoor dat het binnen de eerste 100 woorden van de post valt.

Dat gezegd hebbende, pas op dat u het zoekwoord niet te veel gebruikt – het schakelt uw lezers uit en Google leest de pagina mogelijk als spam.

92. Gebruik Google Ads en Bing Ads.

U heeft zeker gehoord van AdWords (nu bekend als Google Ads), maar de kans is groot dat u ze niet heeft gebruikt.

Google Adwords laat u en andere adverteerders in feite bieden op zoekwoorden om ze in de resultaten te laten verschijnen (hetzelfde met Bing Ads en andere zoekmachines).

Google Ads is niet waterdicht, maar als u intelligent bent in de zoekwoorden die u wilt targeten, kan dit effectief zijn. Mensen gebruiken het tenslotte nog steeds de hele tijd, dus er gaat iets goed.

gebruik Google-advertenties

93. Koop advertentieruimte in de “gerelateerde inhoud” secties van top sites.

Veel bloggers weten niet dat ze dit kunnen, maar het kan echt effectief zijn.

Simpel gezegd, topsites verkopen advertentieruimte in het gedeelte ‘gerelateerde inhoud’ van hun artikelen. U kunt aanbevelingsengines zoals Outbrain, Taboola of Zemanta gebruiken om ruimte op verschillende sites te kopen.

Aangezien deze sites al populair zijn en natuurlijk veel verkeer en lezers krijgen, is dit een goede manier om te profiteren van de groei van de grotere spelers.

94. Gebruik webanalysetools.

Hier is een hoop software voor, en veel ervan overlapt. Er is SEO-software die uw site en zoekwoord- en koppelingsstrategie kan controleren.

Er zijn ook dingen ingebouwd in sommige websitebouwers die u de basis vertellen van waar uw bezoekers vandaan komen.

Maar het is meestal de moeite waard om te investeren in iets dat u een dieper inzicht geeft in hoe bezoekers op uw site terecht zijn gekomen.

Google Analytics is waarschijnlijk het grootste voorbeeld: het vertelt u hoeveel bezoekers uw blog hebben bezocht door organische zoekopdrachten, hoeveel van hen kwamen door op een link te klikken, hoeveel kwamen er van sociale netwerken, enz..

95. Gebruik tools die specifiek gericht zijn op monitoring van sociale media.

De reden dat dit een aparte vermelding krijgt, is omdat sommige SEO-software mogelijk niet veel monitoring van sociale media doet, en Google Analytics doet het ook niet goed.

Zoveel bloggers en bedrijven investeren in tools die zijn bedoeld voor monitoring van sociale media.

Enkele goede voorbeelden: Twitter Analytics, Pinterest Analytics, BuzzSumo, Awario, Keyhole en Mention zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Maar ze zijn zeker niet uw enige opties!

96. Verzenden naar zoekmachines.

Een ENORM aantal bloggers denkt dat Google, zodra ze een metabeschrijving hebben ingesteld, een paar zoekwoorden gebruiken en hun post publiceren, deze automatisch zal vinden en ergens zal indexeren.

Google & co indexeert graag, maar eerst moeten ze worden gewaarschuwd voor het bestaan ​​van uw site.

Indienen bij een zoekmachine is vrij eenvoudig: u kunt de plug-in Google XML Sitemap gebruiken om een ​​sitemap te genereren, wat handig is om zoekmachines te helpen uw site en uw nieuwe berichten te begrijpen.

U kunt ook indienen wanneer u nieuwe berichten plaatst, ook met die eerder genoemde plug-in of andere gerenommeerde.

97. Plaats links naar gerelateerde artikelen / een sectie “gerelateerde artikelen” aan het einde van uw blogposts.

Dit is een methode om interne links te gebruiken, maar het is visueeler van aard en helpt je blog er aantrekkelijker uit te zien.

Met verschillende plug-ins kunt u onderaan elk blogbericht enkele gerelateerde berichten weergeven. Enkele opmerkelijke voorbeelden zijn gerelateerde berichten, Yuzo gerelateerde berichten en contextuele gerelateerde berichten.

98. Link in uw nieuwe berichten naar uw beste en meest populaire berichten.

Dit is een goede manier om de interne koppeling te implementeren waar ik het eerder over had.

Wanneer u in uw nieuwe berichten naar uw best presterende berichten linkt, geeft u 1) lezers meer dingen om naar te kijken op uw blog en 2) verbetert u uw interne koppelingsspel.

Hier is een voorbeeld van een nieuwere post die ik heb geplaatst, die linkt naar een populaire oudere post (over Bluehost):

beste en meest populaire berichten.

99. Andersom: werk uw beste berichten bij om links naar uw nieuwe berichten te hebben.

Dit is een omkering van het vorige, maar hetzelfde basisconcept is aan het werk voor zover je je interne koppelingsspel verbetert.

Maar in plaats van je reeds goed presterende posts een boost te geven, boost je de posts die je zojuist hebt gemaakt!

Bijvoorbeeld: dit artikel dat ik heb gepubliceerd over de beste WordPress-hosting is populair en 8 maanden oud. Maar het bevat overal koppelingen naar nieuwere en bijgewerkte berichten die ik heb gemaakt.

100. Zorg ervoor dat u uw metabeschrijvingen invult, enz.

Wanneer u aan de slag gaat met WordPress of andere platforms, wordt u gevraagd om metabeschrijvingen, metatitels enzovoort in te vullen.

Veel beginners negeren dit spul en richten zich eerst op het doen van de inhoud. Het is begrijpelijk, maar een vergissing: deze dingen zijn een basisbouwsteen voor hoe uw site eruitziet in de resultaten van zoekmachines.

Met veel populaire plug-ins kun je dit spul iets meer gedetailleerd of met wat meer inzicht bewerken. Yoast is een populaire plug-in waarmee je gratis aan metabeschrijvingen kunt werken.

101. Verander niet alleen de koppen tijdens het posten – wijzig ook de metabeschrijvingen, subkoppen, enz.

Als je keer op keer deelt, is het gemakkelijk om in herhaling te vallen. Wat veel mensen doen, is de kop van het bericht veranderen.

Dat is goed, maar daar mag het niet bij blijven. Je kunt ook je metabeschrijving, subkop, citaten en je grote punten of afhaalrestaurants veranderen wanneer je op sociale media post.

102. Gebruik pop-ups.

Kreun niet: pop-ups zijn vervelend, maar mensen gebruiken ze niet voor niets.

En dat komt omdat ze soms kunnen werken.

Nu, als iemand die over het algemeen geen fan is van pop-ups, wil ik graag verduidelijken dat je pop-ups niet vreselijk hoeven te zijn. U kunt pop-ups NUTTIG maken voor uw lezers. Bijvoorbeeld:

gebruik pop-ups

103. Gebruik pop-ins.

Hier is een veiliger alternatief voor pop-ups: pop-ins zijn in feite zeer kleine pop-ups.

In plaats van het midden van het scherm van je lezers in te nemen, zijn er veel ruimte, pop-ins zijn klein en meestal in de rechterbenedenhoek.

Ze zijn minder opdringerig en spammerig, maar hebben hetzelfde basisdoel. En zoals ik al eerder zei: u moet ze nuttig maken voor uw bezoekers, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

104. Retargeting / remarketing!

Remarketing, ook wel retargeting genoemd, houdt in dat advertenties worden weergegeven aan mensen die uw site al hebben bezocht.

Dit komt natuurlijk omdat mensen die uw site al hebben bezocht dit vaker zullen doen, en remarketing de meeste mensen kan bereiken die uw site al hebben bezocht.

Natuurlijk een waarschuwing: wees niet te opdringerig of irritant in uw advertenties. U wilt potentiële terugkerende bezoekers niet wegdrukken.

105. Gebruik pushmeldingen via de browser, in plaats van via e-mail.

Een manier om mensen te bereiken die niet geïnteresseerd zijn in deelname aan een e-maillijst, is door een ‘webpush’ te gebruiken.

Een webpush is een minder ingrijpende manier om mensen zich te laten abonneren op nieuwe inhoud: er verschijnt een pushmelding in de webbrowser wanneer een nieuw bericht is gepubliceerd.

Pushmeldingen via het web / browser komen verrassend vaak voor: het grootste voorbeeld zijn meestal de grote nieuwsuitzendingen. Maar met behulp van verschillende software of WordPress-plug-ins kunt u er ook een optie voor uw blog van maken!

106. Heb mobielvriendelijke pushmeldingen

Iedereen gebruikt een telefoon. Als je naar je analyses kijkt, zul je bijna zeker merken dat een groot deel van je verkeer afkomstig is van mobiele apparaten.

U wilt reclame voor mobiele gebruikers niet negeren, dus het is goed om pushmeldingen te bekijken.

Pushbullet is een van de meest opvallende voorbeelden van een app waarmee je pushmeldingen kunt instellen, maar het is niet de enige!

107. Test verschillende koppen, vooral met A / B-tests.

Ik heb het al gehad over A / B-testkoppen in e-mail: zien welke van de twee koppen de meeste openingen en kliks oplevert.

U moet dat ook doen met koppen buiten uw e-mailcampagnes! Het is met name een goede methode om erachter te komen wat het beste werkt op sociale media.

Het is ook goed om IN ALGEMEEN te proberen, voor je eigenlijke berichten (niet alleen voor sociale media of e-mailpromotie).

Met behulp van social media-analyse, SEO-software of algemene webanalyse kunt u erachter komen welke koppen de meeste kliks hebben opgeleverd en wat er nog meer moet worden gedaan!

108. Kies uit een paar belangrijke, betrouwbare soorten koppen.

Dit is iets om in gedachten te houden wanneer u een heleboel verschillende koppen maakt: er zijn een paar zeer betrouwbare soorten koppen die u het beste als kader kunt gebruiken.

De goede mensen bij CoSchedule analyseerden meer dan een miljoen koppen en vonden de meest voorkomende soorten koppen in de meest gedeelde berichten.

Dus op dit moment: lijsten, instructies en vragen zijn de soorten koppen die het meeste verkeer en zoekopdrachten genereren.

Het is het beste om vast te houden aan die beproefde formules … natuurlijk met je eigen pit!

109. Neem nummers op in uw koppen.

Ik heb hier geen harde wetenschappelijke gegevens voor, maar dit is een fenomeen dat ik zeker heb ervaren en dat talloze andere bloggers hebben opgemerkt.

Wanneer u nummers in uw koppen en titelberichten opneemt, zult u waarschijnlijk meer lezers aantrekken.

Het gebruik van cijfers vertelt uw lezers precies wat ze krijgen, bijvoorbeeld x aantal redenen of oplossingen.

Je kunt zo ongeveer alles googlen en dit in actie zien (omdat het werkt):

Zie wat ik bedoel?

110. Gebruik emotionele taal in koppen.

Dit is geen harde wetenschap, maar er is nog steeds behoorlijk wat bewijs dat dit ondersteunt. Garrett Moon, oprichter van CoSchedule, analyseerde meer dan een miljoen koppen (eerder genoemd) en ontdekte dat emotionele berichten en gerenommeerde berichten een hoge frequentie van emotionele woorden bevatten.

Mensen bij BuzzSumo deden een vergelijkbare analyse van 100 miljoen koppen en ontdekten hetzelfde: emotie is super belangrijk bij het krijgen van klikken en het krijgen van interacties op sociale netwerken.

Dit is ook intuïtief logisch en komt overeen met wat de meesten van ons op internet ervaren.

Enkele voorbeelden: ‘___ laat je glimlachen’, ‘___ laat je huilen’, ‘___ geef je kippenvel’, enzovoort.

111. Maak lange stukken.

Je hoeft jezelf niet te beperken tot lange berichten, maar ze zijn nuttig en moeten vaak worden gepost.

Het is logisch dat elke blogpost zoveel mogelijk zijn onderwerp geeft – dat je zoveel mogelijk zegt. Het geeft u meer mogelijkheden om uw doelzoekwoorden te gebruiken en ziet er voor lezers echter uit.

Bijvoorbeeld: ik had een post kunnen maken met de naam ’15 beproefde manieren om je blog te promoten ‘. Ik niet.

112. Als je korte stukjes hebt, zorg er dan voor dat ze nuttig zijn.

Nogmaals, nuttig zijn is de sleutel. En als u teruggaat naar het vorige item, wilt u dat uw berichten echt zijn en niet worden tegengehouden.

Natuurlijk zijn er momenten waarop het handig is om een ​​korte post te hebben. In die tijd is het het beste om nuttig te zijn: verminder de hoeveelheid pluis en geef je publiek waar ze voor komen.

113. Heb een krachtige introductie.

Om eerlijk te zijn, zullen de meeste bezoekers niet ver in je berichten lezen. Als je wilt weten hoe je mensen zover krijgt dat ze je blog lezen, moet je echt weten hoe je ze ervan kunt weerhouden te vertrekken.

Dit wordt feitelijk ondersteund door bewijs: dit Slate-artikel gaat over een gedegen analyse die ons vertelt wat we allemaal weten – de meeste mensen lezen zelden een hele pagina.

Dit betekent dat u er meteen voor moet zorgen dat uw introductie HOOKS-lezers zijn. En daarna…

114. Zet eerst de conclusie.

Ja, nadat je een goede haak en pakkende opening of anekdote hebt, moet je de lezers de conclusie vertellen.

Vertel ze niet alles – geef ze genoeg om te blijven lezen – maar zorg ervoor dat ze ONMIDDELLIJK waarde uit uw bericht kunnen halen.

Nogmaals, denk aan het Slate-stuk – de meeste lezers halen het begin niet. Geef ze dus iets om in de buurt te blijven.

115. Infographics insluiten

Eerder noemde ik wat werk van BuzzSumo dat veel berichten analyseerde. Welnu, hun ander onderzoek onthulde ook dit inzicht:

Infographics zijn ENORM populair en behoren tot de meest deelbare vormen van inhoud. Neil Patel heeft ze beschreven als de meest gedeelde vorm van online inhoud (hoewel ik niet zeker weet of dat letterlijk waar is).

Hoe dan ook, het punt blijft staan. Door infographics in te bedden, kunt u zowel informatie overbrengen als visuals aanspreken.

Het zorgt ervoor dat uw inhoud opvalt en VEEL meer wordt gedeeld en opnieuw gepost.

116. Moet het worden gezegd? Ja dat doet het. Gebruik afbeeldingen.

Aantrekkelijk voor visuals kan niet worden onderschat. Zelfs als het geen infographics zijn, is het over het algemeen een goed idee om constant afbeeldingen in je berichten te gebruiken.

Ik zal wat meer gedetailleerde tips over afbeeldingen bespreken, maar in het kort: door visuals toe te voegen, vergroot je de post-engagement enorm. Zelfs mensen die graag platte tekst lezen, kunnen meestal niet anders dan naar afbeeldingen kijken.

117. Nog beter: maak originele afbeeldingen en inhoud.

U kunt stockafbeeldingen gebruiken, maar wees op uw hoede als u het overdrijft. Hoe meer originele afbeeldingsinhoud je hebt, hoe betrouwbaarder je blog eruit zal zien.

Heck, je volgers zullen zich beter voelen bij het delen van je inhoud als de beelden opvallen en origineel zijn.

Hier is een voorbeeld van een originele afbeelding die is gebruikt voor een recensie op HostingPill:

originele afbeeldingen maken

118. Laat tekst de afbeeldingen overlappen.

Dit klinkt als een raar detailniveau om te specificeren, maar vertrouw me hier op. Je ziet eigenlijk ALTIJD afbeeldingen met tekstoverlays – en niet alleen als grappige memes.

Blogs en tijdschriften doen dit de hele tijd, omdat het een goede manier is om afbeeldingen en afbeeldingen te verbeteren zonder te overweldigend te zijn.

Niet zo intens als een infographic, maar met wat extra context en info voor de afbeelding.

Hier is nog een voorbeeld van onze site:

tekst over de afbeeldingen heen

119. Optimaliseer de afbeeldingen van je blog om te delen.

Dit geldt voor alle soorten beeldmateriaal: GIF’s en video en statische afbeeldingen.

Al deze dingen kunnen worden geoptimaliseerd om het delen van sociale media te vergroten. Het is niet zo moeilijk om deze bestanden te optimaliseren: houd ze klein, zorg ervoor dat je ze een naam geeft, en als het relevant is, gebruik dan afbeeldingen van gezichten (ze trekken mensen naar meer).

Deze simpele dingen doen is zeer effectief om verkeer naar uw blog te krijgen.

Voorbeeld? Kijk gewoon omhoog!

120. Gebruik knoppen voor het delen van afbeeldingen.

Je bladert door een blogpost en beweegt je cursor over een afbeelding.

Er verschijnen verschillende kleine pictogrammen voor sociale netwerken: dit zijn knoppen waarmee u, als erop wordt geklikt, de afbeelding kunt delen met die sociale netwerken.

Dat zijn de knoppen voor het delen van afbeeldingen en ik raad ze ten zeerste aan. Met populaire plug-ins, zoals SumoMe, kunt u lezers gemakkelijk foto’s laten delen. Maak het mensen altijd gemakkelijker om uw blog te promoten om meer bezoekers te genereren!

121. Zorg ervoor dat je hebt gewerkt aan de algehele visuele aantrekkingskracht van je inhoud.

Ik weet het, ik weet het – ik praat veel over afbeeldingen en afbeeldingen. Wat betekent dit eigenlijk??

Dit betekent eigenlijk niet noodzakelijkerwijs foto’s in je blogposts, hoewel het er meestal wel mee overlapt.

Nee, waar ik het over heb, is de algehele visuele aantrekkingskracht van uw berichten en blog.

Zelfs als je fantastische originele afbeeldingen en infographics hebt … zijn de lettertypen van je berichten gemakkelijk te lezen? Is elk bericht één groot tekstblok? Of zijn het te veel kleine lijntjes?

Hoewel het zeker zal variëren van blog tot blog, is het ESSENTIEEL dat uw inhoud over het algemeen visueel aantrekkelijk is. Als dat niet het geval is, kun je er zeker van zijn dat bezoekers niet lang blijven.

122. Content consistent publiceren.

Dit is een ander fundamenteel dat verrassend gemakkelijk te negeren is. Het consequent delen van berichten op sociale media is relatief eenvoudig, omdat het gemakkelijk is om inhoud op sociale media te delen.

Maar consistent inhoud publiceren betekent consistent schrijven, en dat is moeilijk. Het is ook een van de belangrijkste dingen die je kunt doen.

Het regelmatig plaatsen van nieuwe inhoud ziet er goed uit in zoekmachines EN geeft u de beste kans om vast te houden aan mensen die uw inhoud in het verleden leuk vonden. En het geeft alle bezoekers de verwachting van meer, zolang ze je blog maar in de gaten houden.

123. Citeer experts.

Experts is niet gelijk aan ‘influencers’. Oh, ze overlappen elkaar zeker – veel influencers zijn experts in hun vakgebied.

Maar experts bedoelen ook zowat elke wetenschapper, onderzoeker en topmarketeer met harde cijfers en / of geloofwaardigheid.

Door citaatexperts te laten weten dat uw lezers niet alleen alles verzinnen. Zo simpel is het: hoe overtuigender u bent, hoe sterker uw blog is.

124. Wees uniek.

Oh, denk je dat het een goed idee is? Nou, het spijt me – waarom zijn er een bajiljoen van DEZELFDE blogs die er zijn?

Het is moeilijk om een ​​unieke blog te zijn … en een populaire. SEO gebruiken en over het algemeen uw blog promoten, betekent dat u iets moet doen wat iedereen doet.

Maar je moet nog steeds een sterk gevoel van site-identiteit en uniekheid naar voren halen. Anders zijn er maar weinigen die geïnteresseerd zijn om je te bekijken, en degenen die dat niet doen, herinneren je misschien niet.

125. Vertel verhalen.

Bloggen is een geweldig medium voor verhalen. Zelfs als je je 100% zorgen maakt over de koud-harde feiten, maken verhalen je inhoud herkenbaar en verteerbaar.

Ze kunnen trouwens kort zijn – letterlijk een zin of twee, maar het houdt de ogen van uw bezoekers langer vast dan sommige andere zinnen misschien.

Bijvoorbeeld: mijn beoordelingen vermengen de feiten met mijn ups en downs bij het testen van een host of software.

126. Reageer snel op trends.

Dit is niet alleen een belangrijk aspect van het optimaliseren van uw inhoud om viraal te gaan (eerder besproken). Dit is over het algemeen een goede zaak om te doen.

Wanneer u snel op trends reageert, is de kans veel groter dat u wordt genoemd en als bron wordt gebruikt door de mensen die na u komen.

Dat betekent dat u niet alleen een goede reputatie krijgt omdat u op de hoogte bent van het nieuws, maar ook wordt gelinkt aan. En dat betekent niet alleen meer traffic, maar SERP-boosts!

127. Wees behulpzaam!

Oké, je snapt het – wees nuttig. Nou, tot nu toe heb ik het gehad over je inhoud en je sociale interacties op forums / sociale media.

Maar wat als ik je vertel dat dit niet het einde is? Afgezien van het feit dat het alleen maar nuttig is voor uw publiek en uw volgers …

Je zou een helper moeten zijn en je zou erom bekend moeten staan.

Bijvoorbeeld: in plaats van alleen informatieve inhoud te hebben, richt u uw publiek op andere bronnen. Doe je uiterste best om extra hulp toe te voegen!

128. Ken uw doelgroep.

Veel van wat ik al heb besproken, heeft naar dit overkoepelende punt toe gebouwd:

Een van uw grootste prioriteiten is het kennen van uw publiek. En dat is een constant proces, geen eenmalige ontdekking.

Ga naar subreddits, forums en sociale media om erachter te komen wat er wordt gevraagd – goed. Maar doe het meer dan eens en kijk wat er is veranderd.

Zijn de grootste uitdagingen voor je publiek hetzelfde als toen je begon met het promoten van je blog? Biedt uw inhoud oplossingen voor problemen waar uw publiek maanden geleden niet meer om gaf? Enzovoort.

129. En als je eenmaal je doelgroep kent, laat je toon dan zakken!

Dit is een belangrijk detail. En geloof het of niet, het is niet onmogelijk om erachter te komen welke toon je zou moeten gebruiken.

Natuurlijk kan er wat vallen en opstaan ​​bij betrokken zijn. Maar door alleen maar te letten op hoe uw doelgroep online omgaat en wat ze het meest lijken te consumeren, moet u erachter kunnen komen

Bijvoorbeeld: het is u misschien opgevallen dat ik de neiging heb om droge humor toe te voegen en een gesprek te voeren terwijl ik nog steeds informatief ben. Nou, dat is wat mijn publiek leuk vindt!

130. Maak lijstjes!

Het samenstellen van uw inhoud in lijsten is de grote versie hiervan. Het gebruik van cijfers in koppen overlapt dit.

Maar de olifant in de kamer is gewoon om lijstjes te maken! Ze zijn enorm populair en iedereen die langer dan een paar minuten op internet is geweest, weet het.

Ze zijn leuk om te lezen en zorgen ervoor dat uw lezers blijven scrollen. Bovendien kunnen ze soms de beste manier zijn om bepaalde soorten informatie over te brengen. Gemakkelijk een van de beste manieren om bezoekers naar uw blog te leiden.

Voorbeeld: DIT ARTIKEL!

131. Maak presentaties / diapresentaties.

Voordat je hier last van krijgt – “Hoeveel meer inhoud moet ik bedenken?!” – laat me je vertellen dat dit gaat over het hergebruiken van inhoud.

Dit betekent dat je al heel veel onderzoek hebt gedaan en geschreven en bewerkt. Gebruik dus gewoon je bestaande materiaal om een ​​presentatie te maken.

Waarom een ​​presentatie?

Omdat het visueel aantrekkelijk is, gemakkelijk door te klikken en te verteren, en een minder gebruikelijk medium is.

132. Laat SEO je inhoud niet verpesten!!!

Dit is een van de grootste problemen die ik in de blogosfeer zie. Mensen zijn begrijpelijkerwijs verstrikt in het proberen een boost te krijgen in de zoekresultaten.

Maar vaak richten bloggers zich zo veel op SEO en zoekwoorden dat ze de basis van goede inhoud negeren. En nog belangrijker: goed SCHRIJVEN.

Want wat denk je? Je kunt niet alleen zoekwoorden in je berichten spammen. Je moet nog steeds een echte post schrijven en die zoekwoorden onder controle houden – ze moeten natuurlijk zijn en geen afbreuk doen aan je inhoud.

133. Update oude blogposts.

Dit is een SEO-strategie die helemaal geen afbreuk doet aan uw inhoudsspel. Wanneer u oudere berichten bijwerkt, worden ze nieuw leven ingeblazen in de resultaten van zoekmachines. Vooral als ze al populair waren.

U kunt dit doen door de media in uw bericht toe te voegen of te vervangen, uw zoekwoordtargeting te wijzigen en bijgewerkte informatie en links op te nemen.

134. Verander je blog in een vlog.

Terug naar het hergebruik van inhoud: vlogs zijn tegenwoordig een rage. Dit zal ongetwijfeld meer werk vergen om opnieuw te gebruiken:

Je moet inhoud daadwerkelijk filmen en bewerken, wat een fulltime baan kan zijn in je eentje of ten koste gaat van het inhuren van iemand.

Maar video’s zijn enorm populair op internet en er kunnen veel mensen zijn die geïnteresseerd zijn in je inhoud … maar ze willen niet lezen.

135. Verander je blog / vlog in een podcast!

Ja, vlogs zijn populair … maar podcasts zijn nog MEER woede! Het is echt een gouden eeuw voor podcasts, en het hergebruiken van je blog in een podcast kan een goede tactiek zijn voor blogpromotie.

Als je al voldoende middelen hebt om een ​​vlog te maken, kun je die gemakkelijk hergebruiken in een podcast.

136. Verander uw blogposts in een e-boek!!

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van herbestemming van inhoud die ik tegenwoordig op blogs zie. Het lijkt erop dat zowat iedereen een e-boek heeft.

Maar dat betekent niet dat ze tijdverspilling zijn. Bestaande lezers kunnen een e-boek nuttig vinden en sommige mensen kunnen zelfs nieuwe lezers worden nadat ze door uw e-boek hebben gebladerd.

Je kunt je e-boek immers beschouwen als het toonbeeld van je beste werk, een diepgaande behandeling.

Het e-boek kan ook het voordeel bieden dat het u helpt zich in het veld te vestigen, en kan een nuttige backlink-magneet zijn. En … het kan een inhoudsupgrade worden:

137. Voeg inhoudsupgrades toe: geef je best gratis, in ruil voor e-mails!

Een inhoudsupgrade is een speciaal gemaakt stuk inhoud dat u uw lezers aanbiedt in ruil voor iets.

En natuurlijk raad ik je aan om een ​​aantal van je contentupgrades gratis weg te geven, in ruil voor e-mails! Zorg ervoor dat u een interactief online formulier insluit op uw website dat bezoekers ertoe dwingt hun e-mailadres met u te delen.

Inhoudsupgrades kunnen, ja, een e-boek bevatten, maar ook uw podcasts of speciaal gemaakte infographics, enz.

138. Bouw een bronnenbibliotheek.

Heeft u ooit een kennisbank of helpcentrum op de website van een softwarebedrijf gezien??

Dat is ongeveer waar ik het over heb. Tot op zekere hoogte IS je blog zelf een bronnenbibliotheek. Maar specifiek bedoel ik het verzamelen van uw beste bronnen (inclusief berichten) en deze op één pagina te plaatsen.

Misschien uw nuttigste berichten, uw beste infographics en alle gratis tools die uw site biedt, bijvoorbeeld.

139. Zet uw berichten om in PDF’s en deel ze vervolgens.

Dit zijn een paar verschillende dingen: het is hergebruik van inhoud, een potentiële leadmagneet en een manier om uw inhoud mobieler te maken.

Kortom, als u even de tijd neemt om enkele van uw bestaande berichten om te zetten in pdf’s, dan kunt u deze delen als individuele documenten.

Het kan zijn dat u natuurlijk niet zoveel verkeer ziet dat rechtstreeks is gelinkt aan uw blog. Maar het kan nog steeds een goede manier zijn om inhoud in e-mails te personaliseren of om het delen gemakkelijker te maken.

140. Algemeen: zorg dat de basis van de gezondheid van de site goed is!

Inmiddels heb ik het gehad over het belang van solide links en inhoud. Maar geloof het of niet, het wordt nog fundamenteler.

Over het algemeen moet je blog gezond zijn, om twee belangrijke redenen: ten eerste word je beter behandeld door Google. Ten tweede zullen uw bezoekers een betere ervaring hebben.

Ik zal enkele van de bijzonderheden hiervan bespreken:

141. Kies een goede gastheer.

Dit is een grote beslissing die meestal helemaal aan het begin wordt genomen. Maar het komt vrij vaak voor dat mensen zich realiseren dat ze later een andere host (of ander hostingplan) nodig hebben.

Dat is oké – het punt is, zorg ervoor dat je gastheer goed is. Als dat niet het geval is, wees dan klaar om van host te veranderen.

Wanneer je een goede host kiest, beschik je over de functies die je nodig hebt om je blog te beheren en goede prestaties.

142. Zorg ervoor dat uw blog een goede uptime heeft.

Een van de grootste factoren in de prestaties van sites / blogs is uptime. Uptime is eigenlijk hoe het klinkt: de hoeveelheid tijd dat de servers van uw webhost actief zijn en uw site hosten.

Het wordt berekend als een percentage – meestal meer dan 99,9%.

Het klinkt misschien geweldig als uw site 99,9% van de tijd stijgt, maar het is eigenlijk geen goede score.

hebben een goede uptime

Zoals u kunt zien, betekent een score van 99,9% dat uw site gemiddeld 10 minuten per week of 43 minuten per maand offline is. Dat is niet goed voor veel bloggers.

Hoe beter de uptime van uw site, hoe minder bezoekers u verliest en hoe beter de positie van uw zoekmachine!

U kunt berekenen wat uw uptime-percentages werkelijk betekenen met behulp van onze gratis SLA-uptime-calculator (hierboven weergegeven).

143. Zorg ervoor dat uw blog snel is.

Sitesnelheid is even belangrijk. Er zijn verschillende factoren die hierin meespelen, en veel hosts bieden snelheid- en prestatieboosters met bepaalde hostingplannen.

Het komt er echter op neer dat u een betrouwbare host wilt met rondom geweldige basissnelheden.

Hoe sneller uw blog en blogpagina’s voor mensen worden geladen, hoe beter ze zullen ervaren. En hoe beter je wordt gerangschikt in zoekmachines.

Hier is een voorbeeld: onze testsite met GreenGeeks heeft meestal reactietijden op of onder de 400 ms. Dit is een van de snelste die we hebben getest.

zorg ervoor dat je blog snel is

144. Gebruik SSL.

Als je een hostingpakket hebt gekocht, heb je deze term waarschijnlijk gezien. Maar het is gemakkelijk te negeren, vooral omdat SSL-pakketten bij sommige hosts na een jaar kunnen verlopen.

SSL betekent in feite dat de verbinding tussen de site en de browser van de bezoeker versleuteld en dus beveiligd is. Het is belangrijk om het niet te laten verlopen.

Als u geen SSL heeft, zullen de meeste browsers (inclusief Chrome) de bezoeker vertellen dat de site niet veilig is. Hierdoor zullen ze eerder stuiteren en veel minder geneigd zijn om zich met hun e-mailadres voor iets aan te melden.

145. Neem extra maatregelen met beveiliging.

Er zijn twee belangrijke basisprincipes voor de beveiliging van uw blog: SSL en de acties die uw host onderneemt om zijn servers en uw site te beschermen.

Maar u kunt nog veel dingen doen om de beveiliging op uw site te verbeteren.

De meeste hosts bieden een vorm van regelmatige back-ups aan, wat geweldig is. WordPress en vergelijkbare contentmanagementsystemen (CMS) hebben vaak plug-ins en apps die een bepaald aspect van beveiliging kunnen verbeteren.

Bijvoorbeeld: WordFence, BulletProof Security en Sucuri zijn allemaal WordPress-plug-ins die malware-scans uitvoeren, firewalls toevoegen, inlogbeveiliging en meer.

146. Wees op uw hoede voor WordPress-plug-ins!

Dit geldt enigszins voor andere contentmanagementsystemen, maar dit is vooral een probleem voor WordPress.

U weet misschien dat een van de grote voordelen van WordPress de ENORME verscheidenheid aan beschikbare plug-ins is.

Maar dit betekent ook dat er veel niet zo goede plug-ins aanwezig zijn. In het beste geval zijn deze misschien niet effectief. In het ergste geval zijn het malware.

Bekijk dit eens:

wees op uw hoede voor WordPress-plug-ins

Er zijn meer dan 1.350 resultaten voor het zoekwoord ‘website builder’. Sommigen van hen zijn ongetwijfeld slechte appels.

147. Kies zorgvuldig uw WordPress-thema.

Dit geldt ongeacht of je een gratis thema gebruikt of ervoor betaalt, geloof het of niet.

En ik bedoel niet alleen dat je rekening moet houden met het uiterlijk, hoewel dat ook nuttig is.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden bij het kiezen van een WordPress-thema is of het veilig is en of het consistent wordt bijgewerkt.

WordPress-thema’s kunnen soms worden verlaten, wat ertoe leidt dat bepaalde aanpassingsfuncties niet werken of dat uw site langzaam / glitchy is voor bezoekers.

148. Wees klaar om uw site op te schalen

Als u een gedeeld webhostingaccount gebruikt, vertelt uw webhost u waarschijnlijk dat u onbeperkte opslag en bandbreedte heeft.

Wat dat echt betekent, is dat u geen gemeten opslag of bandbreedte heeft. Dat komt omdat van mensen met bepaalde gedeelde hostingplannen niet wordt verwacht dat ze te veel bronnen gebruiken.

Maar als uw site steeds populairder wordt, heeft u meer bronnen nodig om uw nieuwe bezoekers solide prestaties en nieuwe inhoud te blijven bieden. Uw gastheer kan zelfs eisen dat u opschaalt.

Kortom, als u geïnteresseerd bent in het promoten van uw blog, bent u standaard geïnteresseerd in opschaling, dus wees er klaar voor!

149. Plan uw inhoud.

Een van de oudste trucs in het boek, en het gaat naar allerlei mensen die inhoud schrijven, niet alleen naar bloggers.

Desalniettemin is het behoorlijk belangrijk: als uw inhoud is gepland, kunt u dingen blijven produceren als er niet veel gebeurt in uw vakgebied.

En als je weet wanneer je dit of dat plaatst, is het veel gemakkelijker om te weten wanneer je je blog moet promoten om meer bezoekers te trekken.

Ik heb bijvoorbeeld een lijst met recensies die binnen bepaalde delen van de maand moeten worden geplaatst, in een bepaalde volgorde, evenals een lijst met berichten die moeten worden bijgewerkt (ook in een bepaalde volgorde).

plan uw inhoud

150. Dat gezegd hebbende, beperk uw creatieve uitbarstingen ook niet.

Ik weet het – klinkt een beetje belachelijk na dat laatste punt.

Dit is iets anders dat voor de hand lijkt te liggen, maar het zal je verbazen hoe gemakkelijk het is om te vergeten. Soms, in de haast om te gaan zitten en werk te doen, verlies je uiteindelijk de gepassioneerde momenten.

Vergeet niet waarom je in de eerste plaats een blog hebt. Je vindt het leuk om eraan bij te dragen, je maakt er graag inhoud voor, dus als je een idee hebt, of de alinea’s in je hoofd verschijnen …

Rol ermee. Omdat een deel van je beste inhoud daaruit voortkomt.

151. SLAAP.

Ja, ik begin me bezig te houden met dingen voor persoonlijke verzorging. Ja, ik rol ook met mijn ogen als ik dit spul op vergelijkbare artikelen / lijstjes zie.

Desalniettemin is deze belangrijk. Eigenlijk is het essentieel.

Omdat verdomd bijna elke blogger en maker van inhoud die ik ken regelmatig slaapt omdat ze zo betrokken zijn bij hun werk.

Op de korte termijn lijkt het misschien zijn vruchten af ​​te werpen, maar je kunt maar beter geloven dat bloggen een spel op lange termijn is.

Conclusie

Ik zou het je niet kwalijk nemen als je je een beetje overweldigd voelde. 151 dingen zijn VEEL dingen te doen, ook al waren ze allemaal klein.

Onthoud dat je ze niet allemaal hoeft te doen: elke blog heeft zijn eigen bronnen en uitdagingen.

Doe wat geschikt is voor uw bedrijf of uw site – voor veel kleinere blogs is het het beste om er een paar uit deze lijst te kiezen en er consequent aan te werken totdat u klaar bent om meer aan te pakken.

Dat gezegd hebbende, er zijn hier enkele overkoepelende afhaalrestaurants:

Promoot via e-mail, promoot via sociale media. Wees nuttig en wees fatsoenlijk online, zodat mensen echt van je willen horen.

Zorg ervoor dat uw inhoud goed is … en promoot er vervolgens de HECK uit!

Wilt u uw blog promoten

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map