Wix vs Weebly: Head-to-Head-vergelijking (5 verschillen vergeleken)

Wix vs Weebly: Head-to-Head-vergelijking (5 verschillen vergeleken)

Wix vs Weebly: Head-to-Head-vergelijking (5 verschillen vergeleken)

Wix en Weebly zijn heel speciaal voor mij. Lang geleden, toen ik nog maar een kleine jongen was, dacht ik dat het maken van websites het coolste was wat iemand kon doen (wat is er veranderd?).

Natuurlijk was het eerste dat ik opzocht, hoe ik gratis een website kon maken – wat nog steeds een relevant onderwerp is waar ik om geef.

En dus heb ik mijn eerste websites gemaakt met Weebly, Wix en Blogger. Als jongere jongen vielen Weebly en Wix echt op – ze waren flitsend, hadden veel leuke widgets en lieten je zo ongeveer alles maken wat je wilde.

In de loop der jaren zijn Weebly en Wix enorm gegroeid. Ze hebben hun functies verbeterd sinds ze in 2006 zijn opgericht, hebben e-commerce- en blogfunctionaliteiten en hebben hun gebruikersinterface meerdere keren opnieuw ontworpen.

Op dit punt behoren deze twee veruit tot de meest populaire website-bouwers die er zijn.

Wix is ​​misschien de grotere broer, met meer dan 110 miljoen actieve gebruikers bij de laatste telling. Weebly is echter geen probleem en ondersteunt meer dan 50 miljoen actieve sites.

Ik beschouw ze trouwens echt als broers. Ze hebben opmerkelijk vergelijkbare prijzen, functies, gebruikersinterfaces en kernfocus.

Ze beginnen allebei met de letter W en zijn populair omdat ze gebruikers gratis accounts kunnen laten maken die onder de subdomeinen van de bedrijven kunnen publiceren.

Maar dat is het – broers, geen identieke tweeling. Ze zijn niet hetzelfde, ze zijn vergelijkbaar en dat betekent dat ze verschillende sterke en zwakke punten hebben. De vraag is dan ook: wie is beter?

Laten wij het uitzoeken.

Inhoudsopgave

Ga naar de specifieke test door op de volgende links te klikken

  1. Vergelijking van prijzen en functies
  2. Thema’s en apps
  3. Makkelijk te gebruiken
  4. Klantenservice
  5. Beveiliging en betrouwbaarheid
  6. Conclusie: welke raad ik aan?

Vergelijking van prijzen en functies

Prijs is belangrijk en een van de eerste dingen waar we naar kijken. Functies zijn behoorlijk essentieel en kunnen een uitstekend prijskaartje of een vals koopje maken. Prijzen en functies zijn een plaats waar Wix en Weebly veel gemeen hebben.

Nou, we moeten ergens beginnen. Laten we Weebly eens bekijken.

weebly plan

Weebly categoriseert zijn plannen als “voor websites” of “voor online winkels”, maar realistisch gezien overlappen deze twee categorieën elkaar sterk. De laatste twee hierboven getoonde plannen zijn ook voor online winkels, omdat ze worden geleverd met e-commercefunctionaliteit.

weebly online winkelplan

Er is echter nog een niveau voor online winkels, voor $ 38 per maand. Met andere woorden, de prijsklasse van Weebly (exclusief de gratis optie is $ 12 en $ 38, verdeeld over drie niveaus).

Een gratis account heeft 500 MB opslagruimte, standaard SEO, SSL-beveiliging (wat ik verrassend vind) en de gebruikelijke nadelen van een gratis bouwer: Weebly-advertenties en een subdomein.

Hoewel ik niet te veel tijd wil besteden aan het praten over het gratis abonnement, is het een geweldige manier om de bouwsoftware te bekijken: zelfs een gratis abonnement laat zien hoe krachtig de bouwer van Weebly is.

Weebly biedt een mooi tussenplan voor $ 5 per maand, wat in feite het gratis abonnement is met een eigen domein.

Het gratis abonnement is goed omdat het de websitebouwer heeft, wat uitstekend is, dus $ 5 per maand is een goede optie voor diegenen die een mooi ogende website willen, maar niet veel anders nodig hebben.

Het verwijdert echter geen Weebly-advertenties, wat echt ongelukkig en naar mijn mening gierig is.

De andere premium-abonnementen zijn naar mijn mening goed uitgerust, deels omdat de opslaglimieten volledig zijn verwijderd (in plaats van limieten te hebben die steeds hoger worden in de verschillende abonnementen).

Te beginnen met Pro: u krijgt natuurlijk de advertenties verwijderd; kan verbinding maken met een domein (een gratis is ook inbegrepen); betere sitestatistieken, SEO en leadregistratie krijgen; u kunt ook maximaal 100 leden toevoegen; enkele mediavergoedingen; en u krijgt beperkte e-commercefunctionaliteit (beperkte producten en transactiekosten).

Met hogere plannen kunt u onbeperkt leden toevoegen aan uw site en een lidmaatschapsregistratieproces. Ze upgraden ook de e-commercefunctionaliteit aanzienlijk naar iets dat meer volledig is uitgerust, met zo ongeveer alle tools die nodig zijn om een ​​concurrerend e-commerceplatform te zijn.

Laten we nu eens kijken naar de grotere broer.

wix-plan

Net als Weebly heeft Wix twee categorieën voor het bouwen van sites: een die ‘normaal’ is en een andere voor e-commerce.

wix plan bedrijf

De prijzen van Wix liggen redelijk dicht bij die van Weebly. Houd er rekening mee dat Wix ook een gratis abonnement heeft, maar dit niet behandelt in zijn formele structuur. Het komt ongeveer overeen met Weebly’s, in die zin dat je alle normale bronnenbeperkingen krijgt en volledige toegang hebt tot de builder-applicatie.

Iets dat me teleurstelt, is dat Wix een extra laag had tussen Combo en het gratis abonnement voor ongeveer $ 5 per maand.

Het had niet veel bronnen, maar het was een geweldige optie voor mensen die niet van plan waren dergelijke bronnen te gebruiken – ze konden de software van Wix gebruiken en een eigen domein hebben voor een lage prijs, zoals Weebly’s huidige tussenpersoon.

Hoe dan ook, het huidige bereik is $ 11 tot $ 29 voor normale websiteplannen en $ 20 tot $ 35 voor bedrijven & eCommerce-abonnementen. Ondanks mijn klachten dat Wix het $ 5-plan heeft laten vallen, waardeer ik nog steeds hun brede scala aan opties.

Toegegeven, Weebly is in sommige opzichten toegankelijker door de e-commercefuncties rechtstreeks in de hogere niveaus te combineren. Desalniettemin zetten de prijzen van Wix e-commerce op één lijn met ‘normale’ plannen.

Hoe dan ook, Wix begint je met 2 GB bandbreedte en 3 GB opslag en verhoogt vervolgens de hoeveelheid opslag naarmate je niveaus toenemen, tot een limiet van 20 GB met VIP. Bedrijfsplannen gaan tot 50 GB opslagruimte.

Dit is geen groot probleem omdat het onwaarschijnlijk is dat je echt tegen de limieten aanloopt, maar het is wel jammer in vergelijking met de onbeperkte parameters van Weebly.

Hogere niveaus bieden u onbeperkte bandbreedte, meer media-voordelen (meer videominuten ter plaatse) en gratis apps die anders duurder zouden zijn.

E-commerceplannen zijn volledig commissievrij, wat een geweldige startfunctie is, plus u krijgt Google Analytics en meer video-uren.

Afgezien daarvan heb je in feite alle functies van de Website-abonnementen plus winkelfuncties.

Laten we wat dat betreft kort de e-commerce tussen de twee platforms vergelijken.

Een gebied dat Weebly een uniek voordeel heeft ten opzichte van Wix, is e-commerce. Om eerlijk te zijn, heeft Wix redelijk goede e-commercefunctionaliteit: zo goed dat ik denk dat het voor sommige bedrijven zelfs een goedkoper alternatief voor Shopify kan zijn.

Wix is ​​uitgegroeid tot e-commerce met een gezonde set winkeltools en toegang tot een app store die e-commerce verrassend robuust kan maken. Helaas zijn de zaken een beetje rudimentair voor mensen met serieuze verzendbehoeften of die meer diepgaande winkelbewerkingsmogelijkheden willen.

Weebly is een algehele betere e-commerce kandidaat. Een deel hiervan heeft te maken met de overname door Square in 2018, waardoor de reeds ontwikkelende e-commerce-functies werden verbeterd.

Bijvoorbeeld: Weebly heeft verzendkortingen en kan dropshipping aan. Wix kan niet eens integreren met een dropshipping-app, wat degenen die Wix willen voor hun winkelsites aanzienlijk beperkt.

Afgezien van e-commerce, hebben zowel Wix als Weebly echt geweldige sitebouwers. Het is moeilijk te vergelijken zonder uit te gaan van pure subjectiviteit.

Desalniettemin denk ik dat het eerlijk is om te zeggen dat beide bouwers volledig zijn uitgerust.

Het zijn niet alleen de mogelijkheden voor het bewerken van pagina’s, maar ook de verschillende formaten waarmee u direct kunt werken, bijvoorbeeld blogs.

weebly

Boven: Weebly’s snelle opties voor het toevoegen van een nieuw type sitepagina, zoals een blog.

wix

Boven: het snelle zijbalkmenu van Wix heeft een knop alleen voor blogs.

U kunt zo ongeveer alles doen wat u nodig heeft wat betreft pagina-elementen: u kunt pagina-elementen toevoegen, verwijderen of bewerken, de ontwerpen indien nodig wijzigen, enzovoort.

weebly dashboard

Dit zou Weebly’s zijn. Ik geef de voorkeur aan de zijbalk van Weebly omdat, hoewel deze groter is, het gemakkelijker is om te kiezen wat je nodig hebt.

wix dashboard

De zijbalken van Wix nemen minder ruimte in beslag en degene aan de rechterkant kan indien nodig worden verplaatst. Bovendien kunt u degene aan de linkerkant uitbreiden als dat nodig is, waardoor u ruimte bespaart wanneer u deze niet gebruikt.

wix-lettertype

Dus hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan de editor van Weebly, moet ik toegeven dat Wix’s efficiënter is en waarschijnlijk de voorkeur heeft boven de meeste andere mensen. U kunt hoe dan ook zelf beoordelen met gratis accounts.

Nog een belangrijk ding: de editor van Wix is ​​over het algemeen intuïtiever. Het is gemakkelijker om subtiele wijzigingen aan te brengen in alles op de site, terwijl ik merkte dat ik worstelde met de Weebly-editor om specifieke wijzigingen aan te brengen.

Weebly heeft ook de neiging om verkeerd te interpreteren wat ik wil doen. Ik zal proberen een element te verplaatsen of dit of dat deel van de tekst selecteren, en het zal op een vreemde positie klikken.

Het voelt alsof Weebly te hard probeert om intuïtief te zijn en eindigt met het tegenovergestelde effect.

Samenvattend de algemene prijsstelling en vergelijking van functies, zijn Wix en Weebly uiterst vergelijkbaar, maar hebben enkele belangrijke verschillen. Prijzen zijn over het algemeen vergelijkbaar. Weebly heeft genereuzere toewijzingen van middelen, maar dit is geen dealbreaker voor Wix.

Weebly is ook aanzienlijk beter voor e-commerce. Beide hebben geweldige bouwtoepassingen, maar Wix’s is beter genoeg dan het waard is om er een voorsprong op te geven – hierin presteert Wix beter dan Weebly in de kerndienst.

Thema’s en apps

Elke software voor het bouwen van websites zal veel belang hechten aan thema’s en apps. Normaal gesproken beschouw ik deze als een subset van ‘functies’, maar ze zijn zo belangrijk voor Wix en Weebly, laten we ze het juiste gewicht geven.

Laten we beginnen met thema’s / sjablonen. Opmerking: het is waar dat u vanaf nul / vanaf een lege site kunt beginnen als u daar interesse in heeft, op beide platforms.

Maar het is nog steeds leuk om een ​​aantal vooraf ingestelde ontwerpen te hebben die je naar eigen inzicht kunt bewerken, dus …

weebly thema's

Weebly’s selectie van thema’s is niet slecht. Er is een behoorlijke diversiteit in stijl, plus verschillende handige categorieën voor verschillende soorten sites, met een handvol thema’s per categorie. Maar Weebly kan gewoon niet vergelijken met Wix.

wix-thema's

Het is moeilijk om te weten waar te beginnen in dit vergelijkingspunt. Wix heeft gewoon veel meer thema’s dan Weebly, zowel gratis als betaald. Weebly’s thema’s tellen zelfs honderden, terwijl Weebly’s er tientallen zijn.

Wix heeft ook een veel betere sjablooncategorisatie: het heeft alle categorieën die Wix doet, plus meer, en elk heeft subcategorieën met een eigen selectie.

Ja, er is enige overlap en niet alle thema’s zijn van hoge kwaliteit, maar veel wel. Bovendien spreekt de enorme hoeveelheid voor zich.

Dingen komen gelijk tussen de twee platforms zodra we bij apps komen. Weebly en Wix hebben allebei vrij standaard app-winkels die aan de behoeften van de meeste mensen zouden moeten voldoen, zelfs als ze ongebruikelijk zijn.

weebly apps

Boven: Weebly’s app store.

wix-apps

Boven: Wix’s.

Ik denk dat de app store van Wix over het algemeen beter is – meestal omdat apps iets beter presteren – maar neem dat met een korreltje zout. Ik denk dat de jury daar nog steeds mee bezig is.

Beide app-marktplaatsen hebben veel verschillende soorten apps en indrukwekkend veel gratis apps.

Ik geef Wix en Weebly de eer om hun eigen apps te maken die meestal gratis of anderszins betaalbaar zijn.

Bijna elke populaire app is aanwezig, maar het zijn niet alleen die populaire apps. Ik denk wel dat het kleine voordeel van Wix een groter aantal praktische gratis apps is.

Nogmaals, de jury is nog steeds uit, maar je kunt nog veel meer gratis tools toevoegen die zeer wenselijk zijn in de Wix-app store.

Weebly’s heeft daarentegen iets minder om uit te kiezen. Dat gezegd hebbende, heeft Weebly betere e-commerce-apps.

In totaal hebben Wix en Weebly ongeveer gelijkwaardige app-winkels, hoewel die van Wix misschien iets beter zijn. Wat sjabloonopties betreft, het is Wix zonder wedstrijd.

Makkelijk te gebruiken

Website bouwen zou eenvoudig moeten zijn. Dat is het punt van het maken en verkopen van software voor het bouwen van websites: iedereen die geïnteresseerd is een site laten bouwen. Toch kunnen bouwers beter in staat zijn om verschillende vaardigheidsniveaus te accommoderen, en soms ten koste van anderen.

Wix en Weebly hebben hun imago zo eenvoudig gemaakt dat iedereen, zonder uitzondering, de software kan gebruiken.

Ze hebben beginners in gedachten, maar zijn zich bewust van iedereen met een hogere mate van bekwaamheid, en hun software maakt hopelijk dingen sneller voor dergelijke mensen zonder enige nadelen.

Ik denk dat dit ideaal in de praktijk het geval is, althans grotendeels. Een andere veel voorkomende angst: “gebruiksgemak zal de diepte opofferen waarop ik kan werken, of de tools die ik heb verminderen.” Dit kan op bepaalde platforms het geval zijn, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken met Wix of Weebly.

Ja, de dingen zien er strak uit, maar je verliest niet zoveel complexiteit als je misschien vreest. En voor echt gevorderde gebruikers laten beide bedrijven u de code van uw site rechtstreeks bewerken.

Dit maakt het een geweldige tool voor samenwerking: een teamlid kan bijvoorbeeld meer genuanceerde bewerkingen uitvoeren en een ander kan de tools voor slepen en neerzetten gebruiken.

Afgezien daarvan maken beide services het heel gemakkelijk om te beginnen.

wix website builder

wix website builder

Wix (hierboven) biedt u zelfs de mogelijkheid om een ​​site automatisch te laten genereren op basis van enkele enquêtevragen.

weebly website builder

Weebly is typischer voor het installatieproces, maar het maakt nauwelijks uit. De twee zijn min of meer hetzelfde wat setup betreft.

Zodra u zich in het bewerkingsproces bevindt, is het buitengewoon eenvoudig. Ik herhaal dat Wix intuïtiever is geweest in mijn ervaring.

Voor zowel de zijbalk- als de overheadmenu’s bieden alle tools die nodig zijn om een ​​pagina- of site-ontwerp te beheren (zoals u kunt zien aan de eerdere screenshots).

Door ‘alle tools’ ben ik behoorlijk letterlijk. Vergeet niet dat Weebly en Wix in de jaren 2010 en kort daarvoor echt drag and drop-builders populair maakten.

Het gaat natuurlijk niet alleen om pagina- en ontwerpgemak. Al het andere over uw website en account is gemakkelijk te beheren.

De kracht van beide bedrijven is dat de alles-in-één website builder een alles-in-één applicatie is.

De bouwers zijn niet beperkt tot pagina-ontwerp en elementen: je hebt toegang tot je accountinstellingen, SEO, e-commerce en winkeldetails, enz., Allemaal binnen de bouwer.

Alles bij elkaar genomen kan ik echt niet zeggen dat het ene gemakkelijker is dan het andere. Ze zijn allebei op pieken in gebruiksgemak.

Klantenservice

Zoals ik vaak zeg, is gebruiksgemak geen vervanging voor een goede klantenondersteuning. Je weet nooit wanneer je te maken krijgt met een onverwachte technische moeilijkheid, of wanneer je advies wilt over upgraden of om het meeste uit een bepaalde functie te halen.

Klantondersteuning is altijd essentieel, zelfs als uw product een gemakkelijke websitebouwer is. Ik kijk zoals gewoonlijk naar vertegenwoordigers en informatie op locatie.

Weebly biedt livechat, ondersteuning voor tickets / e-mail en telefonische ondersteuning, hoewel alleen Pro-abonnementen telefonische ondersteuning kunnen gebruiken. Sorry bij voorbaat voor de censuur – het is een uiterst geheim project / zijhobby!

weebly chat

Ik was geïrriteerd, want terwijl ik wachtte, kreeg ik een lange paragraaf met de vraag of ik geïnteresseerd was in promotionele e-mails. Ik waardeerde de upselling niet echt persoonlijk.

weebly chat

Na drie minuten kreeg ik antwoord. Dit is uiteindelijk een korte tijd, maar nog steeds aan de langere kant vergeleken met betere live chats. Ik denk dat ik niet mag klagen.

Voor de bronnen ter plaatse doet Weebly het goed. De grote hulpbron is het helpcentrum van Weebly.

weebly helpcentrum

Het helpcentrum is redelijk. Het heeft de essentie, maar het mist veel details, wat ik jammer vind. Er zijn niet veel artikelen, hoewel degenen die er zijn enigszins gedetailleerd zijn. Het is nog steeds niet voldoende om in aanmerking te komen voor wat ik beschouw als een uitgebreide kennisbank.

Gelukkig heeft Weebly ook een communityforum, getiteld de Weebly Community. Deze communitypagina is een van de beste die ik heb gezien: hij is supergoed georganiseerd en gemakkelijk te doorzoeken, iets wat veel forums niet hebben.

Ten slotte heeft Weebly een SEO-gids die sommigen misschien nuttig vinden, en een blog (wat niet ongebruikelijk is).

Van zijn kant heeft Wix alleen e-mail / ticket en telefonische ondersteuning. Er is geen livechat en zelfs de telefonische ondersteuning is niet 24/7. Dat gezegd hebbende, vertegenwoordigers waren vriendelijk en ontvankelijk.

Het Helpcentrum van Wix is ​​de hoeksteen van de on-site informatie.

wix helpcentrum

De kennisbasis van Wix is ​​aanzienlijk dieper dan die van Weebly. Er zijn meer artikelen over een grotere verscheidenheid aan onderwerpen en met voldoende details (hoewel sommige artikelen stubs kunnen zijn).

Dat is helaas het einde. Er is een bedrijfsblog, maar ik zou er niet op rekenen. Er is een codeforum, maar dat is een mooie niche.

Omdat de vertegenwoordigers van Weebly toegankelijker zijn en omdat het meer bronnen heeft, zou ik zeggen dat Weebly de klantenservice ondersteunt, maar ik ben er ook niet super onder de indruk van.

Wix heeft ook een veel betere kennisbasis, dus ik beschouw de kloof met klantenondersteuning niet als marginaal.

Beveiliging en betrouwbaarheid

Last but not least, hoe veilig zijn onze concurrenten?

Websitebouwers met slepen en neerzetten, zoals Weebly en Wix, hebben de neiging om een ​​bepaalde laag van beveiliging en stabiliteit toe te voegen, omdat het meestal alles-in-één oplossingen zijn.

Zij voeren de software uit waardoor de sites werken, en de servers die de sites hosten, zij zorgen voor back-ups en updates, enz.

Dat is echter meer een algemene geruststelling dan een harde lijn. Er kunnen natuurlijk kwetsbaarheden bestaan, dus het is goed om rechtstreeks van bedrijven te horen welke beveiligingspraktijken worden toegepast.

Helaas zegt geen van beide entiteiten veel over hun beveiliging. Dit Wix-Helpcentrum-artikel is een goed voorbeeld.

wix-virusbescherming

… informatief, he?

Weebly is echter niet significant beter.

weebly ssl

Beide bedrijven hebben volledige PCI-compliance, wat een gouden standaard is om transacties te kunnen verwerken. Maar als u niet al te geïnteresseerd bent in e-commerce, is het niet zo belangrijk.

En zelfs als dat zo is, is het een standaard, niet boven en buiten een.

Beide hebben SSL ingeschakeld voor alle abonnementen. Dit is een goede, maar nogmaals, standaard.

Afgezien van het ongelukkige gebrek aan informatie, presteren beide bedrijven in ieder geval redelijk goed.

Ik heb gemerkt dat beide een erg goede uptime hebben en een geweldige reactietijd. Bijvoorbeeld…

wix uptimeJe kunt de laatste uptime van Wix hier bekijken.

Zelfs afgezien van de cijfers, zorgen Wix en Weebly ervoor dat de software die u gebruikt betrouwbaar werkt.

Er wordt van u verwacht dat u hun softwareproducten goed gebruikt, en ze zorgen ervoor dat die producten de capaciteit hebben om dag in dag uit voor miljoenen mensen te werken.

Kortom, het is een allegaartje. Aan de ene kant weten we heel weinig over de beveiliging van Wix of Weebly. Ik ben geneigd om ze te vertrouwen omdat ze erg populair zijn en al meer dan tien jaar miljoenen succesvol ondersteunen.

Weebly’s eigendom van Square laat ook een goede indruk achter hoe ik hun beveiligingsprotocollen bekijk, met name voor commercie.

Maar afgezien daarvan hebben ze gewoon uitstekende prestaties.

Conclusie: welke raad ik aan?

De strijd tussen deze twee broers was niets anders dan betwist. Elke keer dat je denkt dat een van hen op een bepaald gebied een duidelijke overwinning behaalt, keert de andere het om. Dus nu we al het bovenstaande hebben besproken, wie komt er als beste uit de bus?

Zowel Weebly als Wix presteren erg goed, maar kunnen ons meer vertellen over hun beveiliging.

De klantenondersteuning van Weebly is iets beter dan die van Wix, maar Wix heeft een aanzienlijk betere kennisbasis, zelfs als toegang tot klantvertegenwoordigers geen sterk punt is.

Beide zijn naar mijn mening even gemakkelijk te gebruiken, hoewel de websitebouwer van Wix iets intuïtiever is.

Beide hebben fatsoenlijke app-winkels, maar ik denk dat Wix’s een beetje sterker is, met een groter aantal praktische integraties. Wix heeft een veel betere selectie sjablonen dan Weebly.

De prijsplannen zijn iets anders dat ze gemeen hebben, zij het met enkele verschillen. Wix heeft meer verschillende opties, maar Weebly heeft een goedkoop abonnement (waarmee je een domein kunt verbinden en minimale bronnen kunt gebruiken).

De functies die ze aanbieden zijn ongeveer vergelijkbaar, maar Weebly heeft betere e-commercefunctionaliteit en minder opslagbeperkingen. Op papier klinkt Weebly alsof het een overwinning zou kunnen opleveren.

Ik vind echter dat Wix het beste presteert in de kernservice van eenvoudig website bouwen. Het is niet alleen de intuïtievere bouwer – dingen zijn zich meer bewust van ruimte en snelheid. Bovendien geven de app store en sjablonen de voorkeur aan Wix’s voordeel – ze maken het in de praktijk een meer capabele sitebouwer.

Dus hier is mijn aanbeveling: als je geïnteresseerd bent in e-commerce, is Wix misschien niet slecht, maar Weebly is waarschijnlijk een veiligere keuze.

Als u gewoon een heel eenvoudige site wilt met minimaal opslaggebruik en u vindt bedrijfsadvertenties niet erg, heeft Weebly een betere budgetoptie.

Maar als u een website buiten die categorieën wilt hebben – dat wil zeggen de meeste andere sites – is Wix mijn aanbeveling.

Maak je geen zorgen als je nog steeds niet zeker bent. Onthoud waarom elk van deze zo populair is: u kunt een account aanmaken en de software volledig gratis gebruiken. Het is veel beter dan een gratis proefperiode, dus ga je gang en experimenteer!

wix vs weebly

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me